Διαγραφες Φοιτητων

<< < (2/7) > >>

Katarameno:
Quote from: sg31a on June 01, 2019, 15:44:24 pm

που κολλάει το άσυλο?

Είναι στο τρίπτυχο της ΝΔ και της ΔΑΠ από το 1982. Ιδιωτικά Πανεπιστήμια - Κατάργηση Ασύλου - διαγραφή "αιωνίων" φοιτητών.
Για όλα φταίει οτι τα ΑΕΙ είναι δημόσια άρα ίδρυση καθαρά Ιδιωτικών (άρα και καθαρά  κερδοσκοπικών) Πανεπιστημίων, κατάργηση του Ασύλου που είναι "πηγή ανομίας" (!!!), διαγραφή "αιωνίων φοιτητών" (κοστίζει πολύ μια σειρά-εγγραφή σε ένα πίνακα σε κάποιες βάσεις δεδομένων μάλλον, δε το αντέχει η οικονομία), στρατό πριν τις σπουδές, ακόμα πιο εντατικά προγράμματα, καμία συμμετοχή στα κοινά, μόνο διάβασμα, και όριο σπουδών τα 5 έτη ώστε να μη παίρνουν πτυχίο τίποτα φτωχαδάκια πλέμπες που αναγκάστηκαν να δουλεύουν ταυτόχρονα. Έτσι κι αλλιώς η "Αριστεία" τους έχει φράγκα (απ τις μίζες και τα σκάνδαλα) να δώσει 200-300.000€ για να "σπουδάσει" στα Ιδιωτικά, οπότε θέλουν να παίρνουν πτυχίο ολοένα και περισσότερο μόνο νεοφιλελέδες, οι γόνοι τους δλδ.
Τα 'λεγε ο Τσάτσος από παλιά για την επικράτηση των "αριστεριστών" στα ΑΕΙ. Αν νομίζετε οτι άλλαξε κάτι στις ιδέες τους γελιέστε.

sg31a:
Quote from: Katarameno on June 01, 2019, 16:04:58 pm

Είναι στο τρίπτυχο της ΝΔ και της ΔΑΠ από το 1982. Ιδιωτικά Πανεπιστήμια - Κατάργηση Ασύλου - διαγραφή "αιωνίων" φοιτητών.
Για όλα φταίει οτι τα ΑΕΙ είναι δημόσια άρα ίδρυση καθαρά Ιδιωτικών (άρα και καθαρά  κερδοσκοπικών) Πανεπιστημίων, κατάργηση του Ασύλου που είναι "πηγή ανομίας" (!!!), διαγραφή "αιωνίων φοιτητών" (κοστίζει πολύ μια σειρά-εγγραφή σε ένα πίνακα σε κάποιες βάσεις δεδομένων μάλλον, δε το αντέχει η οικονομία), στρατό πριν τις σπουδές, ακόμα πιο εντατικά προγράμματα, καμία συμμετοχή στα κοινά, μόνο διάβασμα, και όριο σπουδών τα 5 έτη ώστε να μη παίρνουν πτυχίο τίποτα φτωχαδάκια πλέμπες που αναγκάστηκαν να δουλεύουν ταυτόχρονα. Έτσι κι αλλιώς η "Αριστεία" τους έχει φράγκα (απ τις μίζες και τα σκάνδαλα) να δώσει 200-300.000€ για να "σπουδάσει" στα Ιδιωτικά, οπότε θέλουν να παίρνουν πτυχίο ολοένα και περισσότερο μόνο νεοφιλελέδες, οι γόνοι τους δλδ.
Τα 'λεγε ο Τσάτσος από παλιά για την επικράτηση των "αριστεριστών" στα ΑΕΙ. Αν νομίζετε οτι άλλαξε κάτι στις ιδέες τους γελιέστε.δεν ανηκει σε κανενα τριπτυχο. ειναι 3 διαφορετικα πραγματα.

και εγω συμφωνω στην καταργηση του ασυλου. αφου εδω και πολλα χρονια εμεις οι φοιτητες δε μπορουμε να το προασπιστουμε και τα πανεπιστημια εχουν γινει σκατα ας καταργηθει να εκσυγχρονιστουμε να εχουμε τουλαχιστον καθαρα πανεπιστημια

και επειδη για αλλο πραγμα μιλαει το τοπικ, ελπιζω να μην εχει διαγραφες φοιτητων και φανταζομαι πως δε θα επανελθει το θεμα. αν κανει κατι λογικα θα επιτρεψει τις εταιρειες να μπουν στα πανεπιστημια(που πρακτικα εχουν ηδη μπει) και να ασχολουνται λιγο πιο αμεσα(οπως σε ολα τα υπολοιπα πανεπιστημια που οι περισσοτεροι απο εδω πανε για μεταπτυχιακα/διδακτορικα)

Katarameno:
Ναι, είδαμε και όταν καταργήθηκε πόσο άνθισαν τα πάντα... Πολύ γρήγορα ξεχνάτε.

sg31a:
Quote from: Katarameno on June 01, 2019, 16:23:11 pm

Ναι, είδαμε και όταν καταργήθηκε πόσο άνθισαν τα πάντα... Πολύ γρήγορα ξεχνάτε.


για ποτε μιλας?

Katarameno:
Δεν είχε καταργηθεί το Άσυλο με το Νόμο Διαμαντοπούλου (δε θυμάμαι ημερομηνία) και ξαναθεσπίστηκε μετά? Τουλάχιστον 3 χρόνια δεν υπήρχε. Άλλαξε κάτι προς το καλύτερο? Όχι

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page