• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:18:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:18:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 103
Total: 186
ppoug
Vromofona Kathikia
tasos_ntv
mavrhs
Nikos.Ts
mkoutsouk
jimalexoud
lefterish
gmout
Billyskotsikas
cremidhs
apapagd
filkilkis
athizoi
drimagm
anastasis34
harischris
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
Captain
melisste22
asemas
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
giorgos_skl
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
abiki
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
kmargaritis
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Stathiss
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Τηλεπικοινωνιακού Κύκλου > 7ο Εξάμηνο > Μαθήματα Επιλογής > Βιοϊατρική Τεχνολογία (Moderators: Don, kathrin_p) > [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/19
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 Go Down Print
Author Topic: [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/19  (Read 20077 times)
fanaks
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/19
« Reply #105 on: February 11, 2019, 21:02:44 pm »

Οκ,σε ευχαριστώ.
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
Re: [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/19
« Reply #106 on: February 11, 2019, 21:03:57 pm »

τοσο χαλια μαγκες η κατασταση?

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
christina_
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/
« Reply #107 on: February 11, 2019, 21:45:04 pm »

Γιατί ρε παιδιά τι σας είπε δηλαδή;
sent from mTHMMY 

(κλειστοφοβια
MrRobot
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #108 on: February 12, 2019, 00:05:44 am »

Quote from: armandoneza-pineza on February 11, 2019, 20:57:29 pm
Νομίζω υπάρχει τρόπος και βαθμολογούν το γραπτό σου άλλοι καθηγητές 2-3(σε φάση δηλώνεις οτι για κάποιο λόγω μεροληπτεί ο καθηγητής και γίνεται επιτροπή) , ρώτα την σούλα να σου πεί ακριβώς τι πρέπει να κάνεις χαρτιά κλπ .

Έχω την εντυπωση οτι αυτο γινεται αφου εχεις κοπει 2 ή 3 φορες στο μάθημα
armandoneza-pineza
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: February 12, 2019, 01:04:46 am »

Quote from: MrRobot on February 12, 2019, 00:05:44 am
Έχω την εντυπωση οτι αυτο γινεται αφου εχεις κοπει 2 ή 3 φορες στο μάθημα
Δεν το γνωρίζω ακριβώς τι ισχυεί, το είχα ακούσει ξανά για τα Σαε 2 που είχε γίνει κουβέντα . Smiley
feugatos_#
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

.

View Profile
« Reply #110 on: February 12, 2019, 02:02:20 am »

Τι ακριβώς έγινε ρε παιδιά; Φαντάζομαι θα μαζεύτηκαν αρκετά άτομα στις ώρες γραπτών. Τι σας είπε;
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #111 on: February 12, 2019, 06:06:36 am »

Δεν εκοψε γενικα ατομα, απλα το προβλημα ειναι οτι ολοι σχεδον πηραν αρκετα παρακατω απο ο,τι περιμεναν... Εγω για παραδειγμα ημουν 1,5 μοναδα κατω.

Γενικα παντως ο εν λογω καθηγητης ειναι ισως απο τους πιο κομπλεξικους που εχει περασει απο το τημμυ πιστευω. Ανετα δηλαδη παιζει να αγγιζει επιπεδα αντωνοπουλου. Και δεν το λεω μονο λογω της εξετασης, γενικα και μεσα στη χρονια οσοι πηγαιναν μαθημα πιστευω εχουν καταλαβει οτι σιγουρα ηταν παιδι της φαπας μικρος.

Εγω θα προτεινα σε οποιον σκοπευει να παρει ΠΤΕΣ αυτο το εξαμηνο να το ξανασκεφτει, μιας και αυτος ειναι που θα το διδασκει απο οσο ξερω.
fanaks
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #112 on: February 12, 2019, 11:40:56 am »

Σχετικά με αυτό που λες με τα μαθήματα, επειδή παρακολουθούσα θα συμφωνήσω ήταν γενικά πάντα σε φάση λες και τον είχαν βάλει με το ζόρι να κάνει μάθημα, και όταν κάποια παιδιά του είχαν κάνει παράπονα για την δυσκολία της εργασίας μέσα στο εξάμηνο είχε πει ότι και καλά ότι αυτός το μάθημα ήθελε να το κάνει ενδιαφέρον για αυτούς που θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω και γενικά έβγαζε την εικόνα αυτού που είναι με τους φοιτητές(τουλάχιστον προσωπική μου άποψη) , ακόμα και στις εξετάσεις έδωσε τα θέματα και έλεγε παιδιά δεν χρειάζεται να γράψετε πολλά και εγώ προσωπικά είχα καταλάβει ότι ήθελε να βοηθήσει, και τελικά μόνο να βοηθήσει δεν ήθελε. Εμένα προσωπικά με πείραξε πολύ λιγότερο ο βαθμός και περισσότερο η κομπλεξική του συμπεριφορά,είχαμε πάει να δούμε τα γραπτά τουλάχιστον καμιά 35 άτομα και βγήκε έξω και φώναζε γιατί έχετε μαζευτεί όλοι εδώ και απειλούσε ότι όποιος μπει μέσα και του βρεί λάθος θα του κόψει το γραπτό. Δηλαδή όλοι εμείς είμαστε κομπλεξικοί που θεωρούμε ότι δεν βαθμολόγησε σωστά και δεν κάθισε καν να ασχοληθεί, έμπαινες μέσα και απλά φώναζε γιατί δεν γουστάρει αυτό που κάνει. Κρίμα γιατί το μάθημα το είχα πάρει με όρεξη και είχα ασχοληθεί και με τις εργασίες του και τελικά επειδή έχει το τίτλο του καθηγητή σου λέει μπορώ να κάνω ότι θέλω οπότε το μπούλο όλοι. Μακράν ο πιο απαράδεκτος και κομπλεξικός καθηγητής που έχω συναντήσει ποτέ, μπορεί να πει κάποιος και για άλλους καθηγητές που είναι κομπλεξικοί,παρόλα αυτά δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν να σου κόβει ολόκληρη σωστή απάντηση επειδή του έγραψες 3 από τα 4 μπούλετ,ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν έχει κανένα σεβασμό στην προσπάθεια μας.
afro
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #113 on: February 13, 2019, 14:18:28 pm »

Μάλλον θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά θεωρώ καλό είναι να εκφράσω την άποψη μου και να μεταφέρω αυτά που άκουσα σχετικά με το θέμα.
Πήγα λοιπόν και εγώ να δω το γραπτό μου εχθές που ήταν πιο ήρεμα γιατί το 5 που πήρα, θεωρούσα ότι πρέπει να είναι κάπου 6.5-7. Ήμουν και την Δευτέρα που έλεγε ότι θα βαθμολογήσει αρνητικά οπότε σχετικά διστακτική αλλά και ενοχλημένη αποφάσισα να πάω.  
 Η βαθμολογία ήταν αυστηρή με την έννοια ότι αν σου διέφευγε κάτι "μικρό"  έχανες πολλές μονάδες, αν ξεχνούσες π.χ μια διαφορά από τις συγκεκριμένες που ήθελε έπαιρνες -0.5. Αλλά το πρόβλημα κατά την άποψή μου δεν είναι τόσο στη βαθμολόγηση όσο στη φύση των θεμάτων. Αν υπήρχαν δηλαδή περισσότερα πράγματα να γράψουμε ή κάτι που έπρεπε να σκεφτούμε ίσως η βαθμολόγηση να ήταν διαφορετική.

Παρόλαυτα μέσα από την συζήτηση φάνηκε ότι ήταν προβληματισμένος για τις χαμηλές βαθμολογίες γιατί θεώρησε ότι το τελευταίο θέμα ήταν ξεκάθαρη αντιγραφή από τις διαφάνειες, το ίδιο και το θέμα με τις εικόνες και τους χρόνους, το ίδιο και οι τρεις από τις τέσσερις διαφορές EEG,MEG την τελευταία την είχε τονίσει στην τάξη. Οπότε μου είπε αυτολεξεί παίρνατε 5.5 τουλάχιστον σε 5 λεπτά αν είχατε διαβάσει λίγο. Αντέδρασα, και με την άποψη της αντιγραφής (δεν είχα και τις διαφάνειες  Wink) και είπε ότι το έκανε για ευκολία.
Για να μην μακρηγορώ είπε ότι επειδή γράψαμε καλά στις εργασίες ήθελε να μην πέσει ο μέσος όρος οπότε κατά την γνώμη του έβαλε εύκολα. Του ανέφερα ότι κόβει πολύ για κάτι και ότι δεν βοήθησε με αυτές τις βαθμολογίες και είπε ότι διαφορετικά θα αδικούσε κάποιον που τα έγραψε τέλεια οπότε όπως ανέφερα το πρόβλημα για μένα είναι στα ίδια τα θέματα και εφόσον τα είχα ξεχάσει έπρεπε να πάρω λιγότερους βαθμούς.
 Συνοψίζοντας, ήμουν απογοητευμένη, είναι υπεύθυνος για τα θέματα αλλά δεν νομίζω ότι απολαμβάνει να βάζει χαμηλούς βαθμούς. Προφανώς πρέπει να λέμε αν μας άρεσε η όχι η διδασκαλία και οι εξετάσεις ή αν αδικηθήκαμε αλλά είναι καλό να έχουμε υπόψιν μας την εμπειρία ή απειρία κάποιου/ας που διδάσκει και δεν μπορούμε να τον/την συγκρίνουμε με καθηγητές 20+ ετών καθώς η διδασκαλία απαιτεί εξάσκηση και προσπάθεια. Το πιο απογοητευτικό είναι όταν βλέπεις καθηγητές ετών να είναι αδιάφοροι και να μην κατανοούν ότι πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για να σου μεταδώσουν τις γνώσεις. Γενικά,  καλύτερα ας μην βγάζουμε συμπεράσματα και πόσο μάλλον σχολιάζουμε τον χαρακτήρα κάποιου με τέτοιο τρόπο χωρίς να τον γνωρίζουμε περισσότερο, κάτι που ισχύει γενικότερα στις ανθρώπινες σχέσεις. Smiley
« Last Edit: February 13, 2019, 19:02:51 pm by afro » Logged
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
Re: [Βιοϊατρική Τεχνολογία] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/ επικαιρότητα 2018/
« Reply #114 on: February 13, 2019, 15:10:11 pm »

[Βιοϊατρική Τεχνολογία] Να επιλέξω το μάθημα?

ΟΧΙ!!!
sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
fanaks
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #115 on: February 13, 2019, 18:55:42 pm »

Quote from: afro on February 13, 2019, 14:18:28 pm
Μάλλον θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά.....

Μιας και συνεχίζεται η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και είμαι και από αυτούς που δεν συμφωνώ με το σκεπτικό που ακολουθεί ο εν λόγω καθηγητής θα ήθελα να πω την άποψη μου πάνω σε κάποια πράγματα που είπες,φιλικά πάντα μια και ο καθένας παρουσιάζει το σκεπτικό του από την δική του οπτική γωνία και δεν νομίζω ότι υπάρχει ο χρυσός κανόνας που θα δείξει τι είναι σωστό ή λάθος σε αυτά που λέγονται.
Θα συμφωνήσω προς το παρόν με το ότι τα θέματα ήταν εύκολα,παρόλα αυτά αν όλοι πήραμε γύρο στο 5 (με κάποιες αποκλίσεις που απλά επηρεάζουν το μέσο όρο και μιλάω πάντα για τα γραπτά χωρίς εργασίες) τότε ποια είναι η διαφορά με το να έβαζε δύσκολα θέματα,δεν μπορώ να καταλάβω.
Η μόνη διαφορά που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι κάποιος που δεν θα είχε ασχοληθεί με το μάθημα θα περάσει απλά με 5 και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος γιατί πέρασε ένα μάθημα χωρίς να διαβάσει.

Από την άλλη πλευρά κάποιος που έχει διαβάσει, και του βάζεις αυτά τα θέματα και λες επιπλέον ότι δεν χρειάζεται παιδιά να γράψετε πολλά, εκείνη στην στιγμή με χρόνο μίας ώρας στην διάθεση του δεν νομίζω ότι θα κάτσει κάποιος να πει ότι κάτσε να αυτοσχεδιάσω και να γράψω τα δικά μου, πιστεύω ότι όσο διαβασμένος και να είσαι θα ανοίξεις τις σημειώσεις και θα τα αντιγράψεις. Επομένως δεν εξετάζεις αν κάποιος έχει διαβάσει ή όχι γιατί απλά δεν μπορεί να φανεί. Το ότι κάποιοι μπορεί να τα έγραψαν όπως τα ήθελε δεν σημαίνει ότι οι άλλοι δεν έχουν διαβάσει, γιατί πολύ απλά κάποιος που δεν είχε μαζί του τις σημειώσεις μπορεί αυτά  τα λίγα που έγραψε να τα έγραψε όντως μόνος του και να είχε κάτσει 5 μέρες παραπάνω για να τα διαβάσει και να τα μάθει και κάποιος άλλος απλά να τα αντέγραψε, επομένως δεν μπορείς να του κόβεις όλο το θέμα ή τέλος πάντως το 80% του βαθμού και να του πετάς την προσπάθεια στα σκουπίδια με το σκεπτικό ότι θα αδικήσει κάποιον που έγραψε παραπάνω,δηλαδή αν δεν είχε γράψει κάποιος αυτό το κάτι παραπάνω θα παίρναμε όλη 10 γιατί δεν θα υπήρχε κανείς να αδικηθεί. Ο τρόπος αξιολόγησης είναι περισσότερο μπακαλίστικος παρά αξιοκρατικός  "αυτό που λέμε με το μάτι" γιατί δεν υπάρχει κάποια κλίμακα, το λογικό είναι: ότι θέλω τα 4,μου έγραψε τα 3 άρα θα πάρει από τις 2 τις 1.5 μονάδα ή αν τουλάχιστον θέλει κάτι διαφορετικό ας το ζητήσει για να ξέρουμε τι να απαντήσουμε, γιατί το ότι σου κόβω τόσο γιατί δεν μου έγραψες 1 από τα 4 φαίνεται περισσότερο ως υπεκφυγή-φτηνή δικαιολογία παρά ως πραγματική αιτιολόγηση.

Για να μην μακρηγορώ, αν κάποιος θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο αξιολόγησης πραγματικά ξεχώρισαν οι διαβασμένοι από τους αδιάβαστους ας μου εξηγήσει το πώς γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πιστεύω ότι αντίθετα κάποιοι που ήταν διαβασμένοι αδικήθηκαν και κάποιοι που δεν είχαν διαβάσει τίποτα απλά πήραν ένα 5 και πέρασαν το μάθημα, άρα νομίζω ότι αδικήθηκαν οι διαβασμένοι. Και από την στιγμή που είχαν μαζευτεί τα 3/4 αυτών που είχαν δηλώσει το μάθημα για να κάνουν παράπονα δεν νοιώθω τόσο περίεργος που το αναφέρω ούτε παράλογος.
Όσον αφορά το αν φταίνε τα θέματα ή όχι εγώ είμαι μαζί σου και λέω ότι εντάξει φταίει η φύση των θεμάτων, και ρωτάω ο ένας φοιτητής τι φταίει αν αυτός έβαλε εύκολα θέματα και του έβαλε τελικά το 60% από αυτό που έγραψε και επίσης η δικιά του αντίδραση στο όλο θέμα ποια είναι.Αν είναι νέος καθηγητής όπως λες και έκανε λάθος ποιος το πληρώνει εν τέλει αυτό το λάθος, αυτός ή οι φοιτητές.
Πιστεύω ότι αν ήταν εξηγημένος θα έλεγε έχουν μαζευτεί όλοι έξω από το γραφείο μου και βρίζουν μήπως όντως υπάρχει θέμα,μήπως να το σκεφτώ,μήπως να αναθεωρήσω. Παρά βγήκε έξω και φώναζε και απειλούσε. Και αυτές είναι οι συμπεριφορές που κρίνουμε, δεν βγάζουμε απλά συμπεράσματα για το χαρακτήρα κάποιου. Σαν άνθρωπος μπορεί να είναι ο καλύτερος του κόσμου, η συμπεριφορά του όμως είναι αυτή που κρίνεται. Το ότι δεν έχει απαντήσει ούτε σε ένα μαιλ φοιτητή αυτό δεν δείχνει αδιαφορία? Θα μου πεις μπορεί ο άνθρωπος να έχει δουλειές, ναι δεκτό, όταν είναι όμως μόνο αυτό, όταν υπάρχει ένα σύνολο συμπεριφορών που τα χαρακτηρίζουν αδιάφορο τότε μάλλον είναι αδιάφορος δεν είναι απλά σύμπτωση.

Εν κατακλείδι συνεχίζω να πιστεύω ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και όχι δεν έβαλε εύκολα θέματα έβαλε απαράδεκτα θέματα αφού οι περισσότεροι πήραν 5 και είναι δικό του λάθος όχι δικό μας.

« Last Edit: February 13, 2019, 19:00:51 pm by fanaks » Logged
apostolisk
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #116 on: May 23, 2019, 14:00:45 pm »

Γνωρίζει κάποιος ή κάποια ποια ημέρα και ώρα θα εξεταστεί το μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου;
Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #117 on: May 23, 2019, 14:11:10 pm »

Quote from: apostolisk on May 23, 2019, 14:00:45 pm
Γνωρίζει κάποιος ή κάποια ποια ημέρα και ώρα θα εξεταστεί το μάθημα στην εξεταστική του Ιουνίου;

εχει ανεβει εδω: https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=74283.30

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
apostolisk
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #118 on: May 23, 2019, 17:16:02 pm »

Quote from: Delaney on May 23, 2019, 14:11:10 pm
εχει ανεβει εδω: https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=74283.30

Ευχαριστώ πολύ
Hobo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #119 on: June 02, 2019, 21:21:51 pm »

υπάρχει καπου η υλη για φέτος; ή ειναι οτι υπάρχει στις διαφανειες e-learning?

Listen, Morty, I hate to break it to you, but what people call “love” is just a chemical reaction that compels animals to breed. It hits hard, Morty, then it slowly fades, leaving you stranded in a failing marriage. I did it. Your parents are gonna do it. Break the cycle, Morty. Rise above. Focus on science.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 Go Up Print
Jump to: