• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:38:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:38:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 167
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 36
Guests: 130
Total: 166
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
ZontanosThrylos
andyy
Yamal
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
stavrosk
lasef
nasos
Saint_GR
Loudis1
eed
thegreekbaron
thathas12
iliaspapam
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Christina_R
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια  (Read 28939 times)
Singularity
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2272


For my life, Still ahead, Pity Me


View Profile
Re: Απ: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #135 on: September 25, 2018, 01:40:12 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 25, 2018, 01:27:27 am

Μα το Δια τι διαβαζουμε, γαμω το κερατο

αυτό ακριβώς, για τις προηγούμενες 8+ σελίδες....

edit:οοοοοο 10 σελίδες... you are all welcome!!!
« Last Edit: September 25, 2018, 01:43:52 am by Singularity » Logged

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 241


View Profile
Re: Απ: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #136 on: September 25, 2018, 01:43:36 am »

Quote from: Singularity on September 25, 2018, 01:40:12 am
αυτό ακριβώς, για τις προηγούμενες 8+ σελίδες....

Τελικά πάντως εσύ εγκαινίασες την 10η σελίδα  Tongue
Logged
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #137 on: September 25, 2018, 01:50:30 am »

Ας δούμε λίγο τι λέει (έλεγε) ο ίδιος στο blog του http://orothetika.blogspot.com/
Αυτό που βλέπω είναι οτι έχει (είχε) και γαμώ το χιούμορ
_________________________________________________ ___________________________

Error 401: Βρέθηκε γκέι οροθετικός
https://orothetika.blogspot.com/2013/11/error-401.html


Το τι σημαίνει στίγμα του HIV και το πως ο φόβος και η προκατάληψη είναι πολλές φορές δυνατότερα από την λογική, το βίωσα πριν καν μάθω ο ίδιος ότι είμαι οροθετικός.

Διαγνώστηκα με HIV το καλοκαίρι του 2009, σε συνθήκες όχι και τόσο συνηθισμένες, καθώς προέκυψε όταν ήμουν φαντάρος, μετά από εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο στρατόπεδο.

Σε αιμοδοσία δεν είχα συμμετάσχει ποτέ και ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν η διήμερη τιμητική άδεια που έδιναν ως "επιβράβευση".

Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ο γιατρός του στρατοπέδου και μου είπε πως έπρεπε να πάω στο 401 (στρατιωτικό νοσοκομείο) να κάνω κάποιες εξετάσεις επειδή κάτι βρήκαν και χρειάζεται επανεξέταση. Πάω στο 401, δίνω αίμα, επιστρέφω στρατόπεδο. Αυτό επαναλαμβάνεται δύο φορές μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μετά μου λένε ότι επειδή πρέπει να γίνουν κι άλλες (!) εξετάσεις, θα μου κάνουν εισαγωγή (ενώ δεν είχα ούτε συμπτώματα ούτε τίποτα) για να μην πηγαινοέρχομαι και να μείνω εκεί μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα.

Τελικά κατέληξα να είμαι νοσηλευόμενος χωρίς λόγο για δύο εβδομάδες, να μου έχουν πάρει αίμα καμιά δεκαριά φορές και να μην μου λένε τι συμβαίνει. Στο μεταξύ, από την δεύτερη μέρα (υποθέτω ότι τότε είχαν τα αποτελέσματα) άρχισαν να μου σερβίρουν το φαγητό σε σκεύη μιας χρήσης και όχι στον μεταλλικό δίσκο που χρησιμοποιούν κανονικά ενώ δεν με πλησίαζε γιατρός ή νοσηλεύτρια χωρίς "πανοπλία". Μάσκες, γάντια, ποδιά και όλα τα συναφή. Απορώ πως δεν με έβαλαν και σε καραντίνα! Να σειμειώσω εδώ ότι παρόμοια "μέτρα" δεν έπαιρναν απέναντι σε κανέναν άλλο νοσηλευόμενο, ακόμα και σε κάποιους που είχαν έντονο βήχα. Γιατρός δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι τέτοιου είδους μέτρα προφύλαξης δεν συνιστώνται απέναντι σε κάποιον με HIV, καθώς οι τρόποι μετάδοσης είναι συγκεκριμένοι και δεν περιλαμβάνουν τον αέρα, το σάλιο, τον ιδρώτα και οποιαδήποτε κοινωνική επαφή. Το θεωρώ παράλογο. Σε σημείο που όταν αναρωτιόμουν τι μπορεί να έχω, υπέθεσα ότι μπορεί να είναι και HIV αλλά βλέποντας αυτή την συμπεριφορά και σκεπτόμενος λογικά το απέκλεισα, καθώς ο HIV δεν τα δικαιολογούσε αυτά.

Επιπλέον, βλέποντας αυτή την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απέφευγαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή μαζί μου. Είχα γίνει ο ασθενής-μυστήριο, που κανένας -ούτε ο ίδιος- δεν ξέρει τι έχει αλλά απ'ότι φαίνεται, καλό είναι να τον αποφεύγουμε. Αν και έτσι κι αλλιώς με απέφευγαν, φοβούμενοι πως εκτός από την μυστήρια ασθένεια που είχα θα μπορούσα να τους κολλήσω και ομοφυλοφιλία, καθώς τα νέα ότι ήμουν αδερφή είχαν ταξιδέψει από το στρατόπεδο στο Μεσολόγγι μέχρι το 401 στην Αθήνα σε χρόνο dt, πριν καν να έχω μιλήσει με κανέναν μέσα στο νοσοκομείο. Θυμάμαι όμως ότι μια μέρα, ο τύπος στο απέναντι κρεβάτι με πλησίασε για να μου κάνει μια ερώτηση. Ήθελε να ρωτήσει αν στο 401 κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, απορία που του δημιουργήθηκε όταν είδε έναν "κουνιστό" να περνάει από τον διάδρομο! Εγώ του είπα "Ναι καλέ, δεν το ήξερες; Οι νοσοκόμες εδώ είναι πρώην φαντάροι!"

Κάπως έτσι λοιπόν κύλισαν οι μέρες, να νοσηλεύομαι για άγνωστο λόγο ενώ ένιωθα μια χαρά (σωματικά τουλάχιστον!) και να νιώθω πως αν από κάτι κινδύνευε η υγεία μου εκεί μέσα ήταν από την παραφροσύνη και την ανία καθώς η μόνη μου διασκέδαση ήταν να φοράω τα κανονικά μου ρούχα, να παίρνω καφέ από το κυλικείο και να κόβω βόλτες στο προαύλιο, γιατί μέσα στον θάλαμο μας απαγόρευαν να φοράμε οτιδήποτε άλλο από την ρόμπα του νοσοκομείου, απαγόρευση για την οποία μας ενημέρωσαν (όλως τυχαίως) μια μέρα που είχα φορέσει ένα κολλητό ροζ μπλουζάκι!

Τελικά το έμαθα όταν μετά από καμιά δεκαριά μέρες είχε εξαντληθεί η υπομονή μου ζώντας όλη αυτή τη φάρσα χωρίς να ξέρω καν το γιατί, μπήκα ένα πρωί στο γραφείο του διευθυντή της κλινικής και του είπα "Δεν είμαι παιδάκι, δεν μπορεί να μην ξέρετε τι έχω, πείτε το μου, θα το αντέξω." Και μου λέει απευθείας "Είσαι θετικός στον HIV". Αυτό. Σκέτο. Ούτε ενημέρωση για το σημαίνει να έχεις HIV, ούτε τίποτα. Απλά ότι δεν είμαι υποχρεωμένος πλέον να συνεχίσω την θητεία μου και φεύγοντας μπορώ να πάω σε κάποιον "ειδικό γιατρό." Για το που θα τον βρω τον "ειδικό γιατρό" μάλλον υπέθεσαν ότι θα απευθυνθώ σε μέντιουμ. Η μόνη "συμβουλή" που μου έδωσε ο διευθυντής της κλινικής φεύγοντας ήταν "Να προσέχεις και να προστατεύεις τους άλλους από τον εαυτό σου. Πρόσεχε τις παρέες σου". Θα το αφήσω ασχολίαστο.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έληξε (πολύ) πρόωρα η θητεία μου, μόλις ενάμιση μήνα κράτησε και πολύ χάρηκα γιατί καθόλου δεν μου άρεσε.

Στο ίδιο μέρος ήταν και η πρώτη φορά που έκανα "coming out" ως οροθετικός, σε μια φίλη που ήρθε να με επισκεφτεί, καθώς περίμενα ακόμη μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το εξιτήριο. Καθίσαμε στο προαύλιο του νοσοκομείου, με καφέ και τσιγάρο και της είπα τα νέα. Το αντιμετώπιση με απόλυτη κατανόηση και αγάπη, πράγμα για το οποίο δεν είχα αμφιβολίες καθώς γνωριζόμαστε από παιδιά. Γελάσαμε μέχρι δακρύων όταν κάποια στιγμή εκεί που συζητούσαμε μου λέει "Έχεις δει που καθόμαστε;" και γυρίζω και βλέπω πίσω μας το μηνμείο προς την "Άγνωστη αδελφή!"



Από εκείνη τη στιγμή, από την αρχή, αποφάσισα πως όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω, δεν είναι άλλωστε κάτι για το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπομαι ή να κρατάω "στην ντουλάπα", και ότι θέλω να συμβάλλω στο να σταματήσουν συμπεριφορές σαν αυτές που βίωσα στο 401, συμπεριφορές που δυστυχώς, δεν συναντάμε μόνο εκεί. Υπάρχουν πολλοί γιατροί, από χειρούργους μέχρι...οδοντιάτρους που αρνούνται τις υπηρεσίες τους σε οροθετικούς/οροθετικές ασθενείς ή σου λένε πως θα σε χρεώσουν παραπάνω γιατί θα χρειαστεί να λάβουν περισσότερα μέτρα προφύλαξης, λες και δεν είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν τα ίδια μέτρα απέναντι σε όλες και όλους, όπως και άνθρωποι που θα τους πεις ότι είσαι οροθετικός και θα κάνουν δύο βήματα πίσω, θα σε αποφύγουν, ή θα σχηματίσουν με βάση αυτό μια συγκεκριμένη εικόνα του τι άνθρωπος είσαι.

Όσο για την αντιμετώπιση στο στρατιωτικό νοσοκομείο και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση για την ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν ξέρω, ούτε πλέον με ενδιαφέρει, εάν ήταν λόγω άγνοιας, εάν τους τύχαινε πρώτη φορά και δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν, ή απλά προκατάληψη αλλά ελπίζω τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, να έχει αλλάξει η κατάσταση και να μην αντιμετωπίσουν τυχών άλλες τέτοιες περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο.

το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στο site του "O Κλόουν"
Αναρτήθηκε από Zak Kostopoulos
_________________________________________________ ___________________________________________

Εκτός από την ατάκα για τις νοσοκόμες που ήταν όλες πρώην φαντάροι
εκτός από το έχεις δει που καθόμαστε? Στο μνημείο "στην άγνωστη αδερφή"
δεν έχω διαβάσει καλύτερο θάψιμο για τον Στρατό από αυτό το:  και πολύ χάρηκα γιατί καθόλου δεν μου άρεσε.


Γειά σου ρε ψυχάρα Ζακ
Στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά

Carter USM (Carter the Unstoppable Sex Machine) • 'The Only Living Boy In New Cross'

https://www.youtube.com/watch?v=nGaX9lWBTMQ [Edit 2021-11-27] το μπελά μου με τα copyright σας, δεν έχει μείνει σε 3 χρόνια ένα στα 2 βίντεο που να μη το κατεβάζουν επιλεκτικά χωρίς καμία λογική.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=BA97v0uirDs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BA97v0uirDs</a> [Edit 2021-09-29]

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=imcSt2HyzEo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=imcSt2HyzEo</a> [Edit 2021-09-29]

https://www.youtube.com/watch?v=imcSt2HyzEo
https://www.youtube.com/watch?v=BA97v0uirDs
[Edit 2021-11-27]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Hello, good evening and welcome
To nothing much
A no holds barred half-nelson
And the loving touch
The comfort and the joy
Of feeling lost
With the only living boy in New Cross

Fill another suitcase
With another hall
Of hotel towels and toothpaste
And the bathroom wall
Then wipe the lipstick hearts and flowers
From the glass and chrome
Take five or six hot showers
And come on home
To the comfort and the joy
Of feeling lost
With the only living boy in New Cross

I've teamed up with the hippies now
I've got my fringe unfurled
I want to give peace, love and kisses out
To this whole stinking world

The gypsies, the travelers and the thieves
The good, the bad, the average and unique
The grebos the crusties and the goths
And the only living boy in New Cross

Eyes down and I'll keep you up to date
Two fat ladies in 1988
The safe sixteen lovers who lied
Purley's queen and mother makes five
Butchered bakers, deaf and dumb waiters
Marble Arch criminals and clause 28'ers
Authers, authors, plastered outcasts
Locked up daughter, rock and roll stars
Goodbye Rudy, David and Rosie
Abraham and Julianne
And everyone that knows me

The gypsies, the travelers and the thieves
The good, the bad, the average and unique
The grebos the crusties and you and I
Hello, good evening, welcome
And goodbye



Direct Jim Bob quote "The Only Living Boy was I believe about watching all your friends die from what Prince called ‘a big disease with a little name.’ The title is a play on words nicked from the Simon & Garfunkel song ‘The Only Living Boy In New York’."
Jim Bob: "Oh yeah (looking at the lyric sheet), I remember writing this one. Yeh, I think it's one of those confused songs that starts out about one thing and then turns into something else and then something else."
Interviewer: Sounds to me like you lost the plot halfway through.
Jim Bob: "Yeah, it does sort of go off at tangents a bit. I mean, it's like, y'know, the first half really is just like a love song, it's someone basically asking someone to come home; you know, they're at home and the other person is off shagging around . . . And then in the middle for some reason it goes into this, er... "
Interviewer: What do you mean "for some reason"? You wrote the blighter didn't You?
Jimbob carries on, hesitant and oblivious,
Jim Bob: "... this big piece, right, of me being . . . well it just goes a bit weird on me. I don't really understand it. There's sort of a great feeling of optimism and then the end of it is just an obituary of people who've died of AIDS."
« Last Edit: November 27, 2021, 18:20:31 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 271


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #138 on: September 25, 2018, 01:56:39 am »

tyu
« Last Edit: October 08, 2021, 02:06:48 am by Spiral » Logged
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1404


python was a mistake


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #139 on: September 25, 2018, 02:04:39 am »

Ε ναι, αν ο ληστής είναι κάποιος που στηρίζει φασιστικές οργανώσεις που σκοτώνουν αθώους τότε στεναχωριέσαι λιγότερο που πέθανε. Περίεργο είναι;  Tongue
Logged
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 271


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #140 on: September 25, 2018, 02:19:51 am »

mnmn
« Last Edit: October 08, 2021, 02:06:39 am by Spiral » Logged
lhmma_Jordan
Θαμώνας
****
Posts: 412


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #141 on: September 25, 2018, 02:23:01 am »

Quote from: gianniscost on September 25, 2018, 02:19:51 am
Κοίταξε δεν παίρνω την πλευρά κανενός . Και οι 2 δεν είχαν καθαρές τις φωλιές τους . Ο πρώτος προσπάθησε να ληστέψει (και είχε ποινικό μητρώο - drug queen ήταν) , ο δεύτερος του φέρθηκε πολύ βάναυσα, γνωρίζοντας πως η ζωή του πρώτου ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Απλά το γεγονός ότι ο ληστής ήταν ομοφυλόφιλος προκάλεσε πολλές εντυπώσεις. Αν δεν ήταν , θα είχε πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Ψιλοασχετο τωρα αλλα νμζ drag queen ειναι το σωστο. Καποιος εκανε το ορθογραφικο στην αρχη και φαινεται λες και ειναι ο gay escobar ο ανθρωπος.
Logged
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 271


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #142 on: September 25, 2018, 02:27:50 am »

q1
« Last Edit: October 08, 2021, 02:06:33 am by Spiral » Logged
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1404


python was a mistake


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #143 on: September 25, 2018, 02:28:59 am »

Quote from: gianniscost on September 25, 2018, 02:19:51 am
Κοίταξε δεν παίρνω την πλευρά κανενός . Και οι 2 δεν είχαν καθαρές τις φωλιές τους . Ο πρώτος προσπάθησε να ληστέψει (και είχε ποινικό μητρώο - drug queen ήταν) , ο δεύτερος του φέρθηκε πολύ βάναυσα, γνωρίζοντας πως η ζωή του πρώτου ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Απλά το γεγονός ότι ο ληστής ήταν ομοφυλόφιλος προκάλεσε πολλές εντυπώσεις. Αν δεν ήταν , θα είχε πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Ο ένας προσπάθησε πιθανώς να κλέψει και είχε ποινικό μητρώο (που κολάει το drag queen? Tongue). Ο άλλος δολοφόνησε ένα άτομο που δεν επέφερε κανέναν κίνδυνο σε οποιονδήποτε.

Πως και δεν παίρνεις την πλευρά κανενός; Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ εύκολο να πάρω πλευρά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το ένα έγκλημα είναι ξέρω γω πολύ πιο σοβαρό από το άλλο.

Ποια άλλη τροπή πιστεύεις πως θα είχε πάρει η υπόθεση αν ήταν ετεροφυλόφιλος εξαρτημένος; Κοινότητες όπως π.χ. το thmmy θα τον έγραφαν στα αρχίδια τους;
Logged
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 271


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #144 on: September 25, 2018, 02:48:59 am »

grgr
« Last Edit: October 08, 2021, 02:06:28 am by Spiral » Logged
2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1014


Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #145 on: September 25, 2018, 03:34:42 am »

Εγώ πάντως αν σε πετύχω να με κοιτάς περίεργα θα σε βάλω κάτω κ θα σε αρχίσω τις κλοτσιες στα δόντια. Η αν δω κάποιον να βγαίνει από το μαγαζί μου στα τέσσερα όντας σε περίεργη κατάσταση θα τον σκοτωνα. Αυτο νομίζω εξισωνετε κάποιοι "εκφράζω μια σκέψη μου" εδώ. Το παιδί το σκότωσαν το νιώθετε ρε; Το ΣΚΟΤΩΣΑΝ, αλλά να σε δω εσένα νεοφιλελε κρυφοναζι να με πατάς κατά λάθος στο δρόμο κ θα εφαρμόσω την αυτοδίκαια στα ούλα σου. Βγήκατε κωλοφιδα από τις τρύπες εδώ κ 4-5 χρόνια αλλά έχεις ο καιρός γυρίσματα.
Σκότωσαν το παλικάρι κ βγαινετε σε τηλεοράσεις ραδιόφωνα φορούμς κ σαιτς κ λέτε τις αηδιες σας πάλι.
Βουλωστε το επιτέλους. Τον σκότωσαν τον άνθρωπο, δεν έχει παραπάνω να πεις τίποτα, ο αγαπημένος σας φασιστας της διπλανής πόρτας που δεν είναι φασίστας  τον εφαγε. Σκάστε και στα αυγά σας πάλι.
Logged


είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 241


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #146 on: September 25, 2018, 04:59:38 am »

Quote from: 2bleDooR on September 25, 2018, 03:34:42 am
Εγώ πάντως αν σε πετύχω να με κοιτάς περίεργα θα σε βάλω κάτω κ θα σε αρχίσω τις κλοτσιες στα δόντια. Η αν δω κάποιον να βγαίνει από το μαγαζί μου στα τέσσερα όντας σε περίεργη κατάσταση θα τον σκοτωνα. Αυτο νομίζω εξισωνετε κάποιοι "εκφράζω μια σκέψη μου" εδώ. Το παιδί το σκότωσαν το νιώθετε ρε; Το ΣΚΟΤΩΣΑΝ, αλλά να σε δω εσένα νεοφιλελε κρυφοναζι να με πατάς κατά λάθος στο δρόμο κ θα εφαρμόσω την αυτοδίκαια στα ούλα σου. Βγήκατε κωλοφιδα από τις τρύπες εδώ κ 4-5 χρόνια αλλά έχεις ο καιρός γυρίσματα.
Σκότωσαν το παλικάρι κ βγαινετε σε τηλεοράσεις ραδιόφωνα φορούμς κ σαιτς κ λέτε τις αηδιες σας πάλι.
Βουλωστε το επιτέλους. Τον σκότωσαν τον άνθρωπο, δεν έχει παραπάνω να πεις τίποτα, ο αγαπημένος σας φασιστας της διπλανής πόρτας που δεν είναι φασίστας  τον εφαγε. Σκάστε και στα αυγά σας πάλι.

Καταρχάς, θα μπορούσες να εκφράζεσαι πιο κοσμια σε μια κατα τα αλλα πολιτισμενη κουβεντα. Απο οσα ποστ ειδα μεχρι στιγμης, δε νομιζω να ειναι κανεις ουτε φασιστας ουτε ναζι (ή τουλαχιστον δεν ειδα να εχουν εκφραστει τετοιες αποψεις), απλα γινεται μια κουβεντα και ο καθενας λεει πολιτισμενα την αποψη του. Εξαλλου, θεωρω πως οι ΗΜΜΥ εχουν ενα επιπεδο, ωστε να μην ειναι φιλικα προσκειμενοι σε ακραιες ιδεολογιες....τουλαχιστον στα δεξια του φασματος...
Logged
2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1014


Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #147 on: September 25, 2018, 05:17:55 am »

Πολιτισμένο διάλογο τέτοιου είδους να κάνουν κάτω από τα ποστ της Στεφανίδου για το αν έκανα καλά ο μαγαζατορας, σε ένα σοβαρό κ πολιτισμένο διάλογο δε θα έβλεπε κανείς στις προηγούμενες 10 σελίδεςφςρεφωνα του Χίου κ του Σκάι , για να έχεις πολιτισμένο διάλογο θες και όντα κ πολιτισμό κ νοημοσύνη. Κ το πώς εκφράζομαι για το θέμα, θεωρώ απείρως κόσμιο το τι έγραψα σε σχέση με κάποια ποστ προηγούμενων σελίδων. Διάλογο για το αν πέθανε ένα παλικάρι με "συναδέλφους" οποίος κάνει δεν έχει καταλάβει ότι τα παιδιά είναι κουφά εδώ κ χρονια.
« Last Edit: September 25, 2018, 05:21:43 am by 2bleDooR » Logged


είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
Xplicit
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 507



View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #148 on: September 25, 2018, 11:21:54 am »

Quote
Οι ιατροδικαστές στην υπόθεση του Ζακ είναι τρεις. Ο Νίκος Καλογριάς, ο Σωκράτης Τσαντίρης και η Σουλτάνα Μαριανού. Ας τους πιάσουμε λίγο έναν, έναν:

Νίκος Καλογριάς: Σύμφωνα με το directnews.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας ευθύνεται για τη μη παραπομπή σε δίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία, του αστυνομικού των ΜΑΤ που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ Tatiana Bolari σε επεισόδια στο Σύνταγμα.

http://directnews.gr/greece/6707-2011-10-07-12-54-40.html

Σωκράτης Τσαντίρης: Σύμφωνα με την efsyn.gr και τον John Baskakis, ο Σωκράτης Τσαντίρης κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην υπόθεση της επίθεσης στο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα.

Πρόκειται για τον ιδιώτη ιατροδικαστή που κατέθεσε τον Μάιο του 2014 ότι το μαχαίρωμα στον λαιμό μαθητή στο Παλαιό Φάληρο από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Αποστολόπουλο ήταν «επιφανειακό, αβαθές και δεν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση», επομένως ο δράστης δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Το ίδιο κατέθεσε και στο Εφετείο τον Ιούνιο του 2015. Κατέθεσε επίσης τον Μάρτιο του 2015 υπέρ του Κασιδιάρη στη δίκη για τα γρονθοκοπήματα στη Λιάνα Κανέλλη. Αυτή θα είναι η τρίτη υπόθεση που καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης χρυσαυγιτών.

http://www.efsyn.gr/arthro/kata-syrroin-martyras

Σουλτάνα Μαριανού: Σύμφωνα με το zougla.gr και τον Παναγιώτη Βλαχουτσάκο, στην υπόθεση της δολοφονίας της Ολυμπίας Μάντζιου, η οποία το 2006 σε ηλικία 22 ετών έχασε τη ζωή της μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, παραποίησε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την αιτία θανάτου και δεν συμπεριέλαβε στην έκθεσή της τρεις φωτογραφίες οι οποίες απεικόνιζαν την αγριότητα των χτυπημάτων που είχε δεχθεί η νεαρή γυναίκα.

Η πηγή είναι μια σελίδα του Facebook με όνομα "Ελληνικός βόθρος". Συνήθως έχει σωστό περιεχόμενο. Μέσα από αυτό το κείμενο έμαθα και για την υπόθεση του Αποστολόπουλου και έφριξα. Φοιτητής της θεολογικής, νεοναζιστής, φιλοχουντικός και αιμοδιψής μαχαιροβγάλτης, δεν δίστασε να μαχαιρώσει μαζί με ενα φίλο του, εναν 16χρονο μαθητή έξω απο το λύκειο του. Ευτυχώς το παιδί είναι ζωντανό και υγιές από ότι κατάλαβα.

Και κάποιοι ρωτάτε γιατί δεν θα υπήρχε η ίδια ευαισθησία για ενα τέτοιο σκουπίδι?
Logged

Computer Science is no more about computers than astronomy is about telescopes.

In general, whenever you encounter undefined behavior, anything might happen. The application may crash, it may eject your CD-ROM drive, or make demons come out of your nose. It may format your hard drive or email all your porn to your grandmother.
It may even, if you are really unlucky, appear to work correctly.
Spiro
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 213


View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #149 on: September 25, 2018, 12:05:02 pm »

Ρε μάγκες εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής πράγμα: στις πρώτες σελίδες της δημοσίευσης κάποιος κοινοποίησε λινκ σε Χίο και όλοι αρχίσαμε να γελάμε. Γιατί δεν γελάτε και με τον "Ελληνικό βόθρο" όμως; Τι τον κάνει πιο αμερόληπτο και αντικειμενικό σε σχέση με την κωλοφυλλάδα του Χίου; Επειδή είναι περισσότερο "αριστερή" σελίδα και γελοιοποιεί ας πούμε τα διάφορα ελληνικά στερεότυπα; Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι την λέτε στους ΧΑτες για την νοημοσύνη τους και in the same time κάθεστε και αναπαράγετε ανυπόγραφες ειδήσεις λες και είναι Ευαγγέλια.
Logged
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...