• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 04:35:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 04:35:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 66
Total: 71
mimaki
johnderme5
Tasos Bot
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απορια περι τομεα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Απορια περι τομεα  (Read 10247 times)
ctsompos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απορια περι τομεα
« Reply #15 on: February 17, 2019, 17:54:11 pm »

Ευχαριστώ !Επίσης τα 90 ECTS που πρέπει να συγκεντρώσουμε στον τομέα έχουν κάποιο περιορισμό ως προς τα εξάμηνα? πχ μπορώ να πάρω 40 μονάδες από το 7ο εξάμηνο και λιγότερες από τα υπόλοιπα?
Prison Mike
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Nevah got caught, neither

View Profile
« Reply #16 on: February 17, 2019, 18:20:43 pm »

Quote from: ctsompos on February 17, 2019, 17:54:11 pm
Ευχαριστώ !Επίσης τα 90 ECTS που πρέπει να συγκεντρώσουμε στον τομέα έχουν κάποιο περιορισμό ως προς τα εξάμηνα? πχ μπορώ να πάρω 40 μονάδες από το 7ο εξάμηνο και λιγότερες από τα υπόλοιπα?

Επίσημα ισχύει αυτό :

Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών
o Ο φοιτητής επιλέγει μαθήματα ελεύθερα στη βάση του περιεχομένου και των ECTS μονάδων
τους.
o Οφείλει να επιτύχει σε συνολικό αριθμό μαθημάτων που προσφέρει ο Τομέας Ηλεκτρονικής
και Υπολογιστών που αντιστοιχεί σε κατ’ ελάχιστο 50 ECTS.
o Ο απαιτούμενος αριθμός των συνολικά 90 ECTS μονάδες για τα εξάμηνα 7 έως και 9
συμπληρώνεται μέσω της ελεύθερης επιλογής μαθημάτων από τα υπόλοιπα που προσφέρουν
ο Τομέας Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών, οι έτεροι Τομείς του Τμήματος ή ενδεχομένως
άλλων μαθημάτων που προσφέρονται από Τμήματα του ΑΠΘ ή ιδρυμάτων της αλλοδαπής
(πρόγραμμα ERASMUS). Ο μέγιστος αριθμός των ECTS μονάδων των μαθημάτων που δεν
δύνανται να αντιστοιχηθούν προς μαθήματα του προγράμματος σπουδών του Τμήματος είναι
15 στο σύνολο του κύκλου ειδίκευσης.
o Ο φοιτητής δύναται να συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ECTS μονάδων (90 για τα
εξάμηνα 7ο–9ο) επιτυγχάνοντας σε μαθήματα που προσφέρει αποκλειστικά ο Τομέας
Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών, εφόσον το επιθυμεί.

Απο αυτό  εγώ καταλαμβαίνω ότι ναι μπορείς να κάνεις αυτό που λές (δεν είμαι σίγουρος όμως. Καλύτερα να ρωτήσουμε την γραμματεία)
acapulco
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #17 on: February 21, 2020, 15:13:26 pm »

ερώτηση!ειμαι ΠΠΣ  Με 15 περασμένα μαθήματα μου εμφανίζει να επιλέξω τομέα ΠΠΣ αλλά πήγα γραμματεία και μ είπε θέλω 17 μαθήματα. ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω κάνα μάθημα από τον τομέα που θέλω άλλα μ είπε ότι μπορώ να δηλώσω μόνο ότι μου εμφανίζει το σύστημα. εχω περάσει όλα τα υποχρεωτικά εργαστήρια του κορμού μπορώ τουλάχιστον να μπω σε κάνα υποχρεωτικό εργαστήριο μαθήματος από τον τομέα που θα πάρω για να το περάσω και να ξεμπερδεύω και αν γίνεται να δώσω και το μάθημα και να μου κρατήσει το βαθμό για το επόμενο εαρινό?  ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ή το έχει δοκιμάσει?κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #18 on: February 21, 2020, 15:16:54 pm »

Να σε αφήσουν να δώσεις κάποιο εργαστήριο ίιιισως και να παίξει, αλλά δε νομίζω να δεχτεί κάποιος να σου κρατήσει κανονικά βαθμό εξετάσεων αν δεν έχεις πάρει τομέα. Φαντάζομαι το αντεπιχείρημα θα είναι πως αν το κάνουν για έναν θα πρέπει να το κάνουν για όλους όσους δεν έχουν πάρει τομέα.

Αν καίγεσαι ρώτα τους καθηγητές που έχουν τα μαθήματα που θέλεις να δώσεις, εγώ όμως πιστεύω πως κατά πάσα πιθανότητα θα λάβεις αρνητική απάντηση.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
DEVRIM
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: February 21, 2020, 15:18:27 pm »

Quote from: TrueForce on February 21, 2020, 15:16:54 pm
Να σε αφήσουν να δώσεις κάποιο εργαστήριο ίιιισως και να παίξει, αλλά δε νομίζω να δεχτεί κάποιος να σου κρατήσει κανονικά βαθμό εξετάσεων αν δεν έχεις πάρει τομέα. Φαντάζομαι το αντεπιχείρημα θα είναι πως αν το κάνουν για έναν θα πρέπει να το κάνουν για όλους όσους δεν έχουν πάρει τομέα.

Αν καίγεσαι ρώτα τους καθηγητές που έχουν τα μαθήματα που θέλεις να δώσεις, εγώ όμως πιστεύω πως κατά πάσα πιθανότητα θα λάβεις αρνητική απάντηση.
+1 είναι ελάχιστοι που κρατάνε τον βαθμό
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #20 on: February 21, 2020, 17:16:59 pm »

Με λίγα λόγια δλδ πιο εύκολα βρίσκεις παρθένα στις 5 τα χαράματα στα Dogs και τα λοιπά ευυπόληπτα  ελληνορθόδοξα κέντρα διασκεδάσεως, παρά τομέα.  crazy 
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
MrRobot
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: February 21, 2020, 21:23:37 pm »

Κοίτα, μπορεί να ακουστω λίγο κακός αλλά πιστεύω ότι για κάποιο λόγο υπάρχουν προαπαιτούμενα για τομέα (αν και πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι αλλα τα προαπαιτούμενα). Μπορείς να εκμεταλλευτείς τον επόμενο χρόνο για να καθαρίσεις όσα χρωστουμενα μπορείς. Θα σου είναι πολύ πιο ευχάριστος ο τομέας αν δεν έχεις να δίνεις μαθήματα όπως μαθηματικά πεδία και κυκλώματα, και σίγουρα πιο εύκολος. Οπότε η άποψη μου θα ήταν να καθαρίσεις με χρωστουμενα γιατί μετά θα βγει σχετικά εύκολα η σχολή.

Επίσης μπορεί να λες ότι θα αργήσεις ένα χρόνο ακόμα να πάρεις πτυχίο, αλλά εγώ θα σου πω ότι με 18 χρωστουμενα, ειδικά αν τα μπλέξεις με καινούργια μαθήματα θα αργήσεις παραπάνω.
sent from mTHMMY 
acapulco
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #22 on: February 22, 2020, 00:17:11 am »

Του χρονου την ίδια περίοδο δηλώσεων θα μπορώ να δηλώσω 10 νέα μαθηματα από 6ο και 8ο εξάμηνο ή μόνο 7 από το 6ο εξάμηνο και 3 παλια χρωστούμενα αν έχω?
armandoneza-pineza
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: February 22, 2020, 00:56:10 am »

Quote from: acapulco on February 21, 2020, 15:13:26 pm
ερώτηση!ειμαι ΠΠΣ  Με 15 περασμένα μαθήματα μου εμφανίζει να επιλέξω τομέα ΠΠΣ αλλά πήγα γραμματεία και μ είπε θέλω 17 μαθήματα. ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω κάνα μάθημα από τον τομέα που θέλω άλλα μ είπε ότι μπορώ να δηλώσω μόνο ότι μου εμφανίζει το σύστημα. εχω περάσει όλα τα υποχρεωτικά εργαστήρια του κορμού μπορώ τουλάχιστον να μπω σε κάνα υποχρεωτικό εργαστήριο μαθήματος από τον τομέα που θα πάρω για να το περάσω και να ξεμπερδεύω και αν γίνεται να δώσω και το μάθημα και να μου κρατήσει το βαθμό για το επόμενο εαρινό?  ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ή το έχει δοκιμάσει?κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Σόρυ αν έχω χάσει κάτι στα προηγούμενα αλλά δεν λες ποιον τομεα θες να παρεις , για τον ενεργειακό τουλαχίστον που είμαι εγώ υποχρεωτικό εργαστήριο δεν είχαμε σε κανένα μάθημα (τα περισσοτερα ειναι προαιρετικα , εκτός απο τα ασηε που δεν ειναι του εξαμήνου που έρχεται ) . Συμβουλή, πέρνα όσα περισσότερα μπορεις προτομεακά και μετά θα είναι όλα πιο στρωτά . Μπορεί να το έχεις σκεφτεί και  το έχεις κάνει ήδη μπορεί και όχι αλλά εάν δεν έχεις την διάθεση να διαβάσεις καλά και να περάσεις αβέρτα μαθηματα πριν τον τομέα πάνε φαντάρος (ακραιο).Γενικά αμα μπεις με λίγα χρωστούμενα τομέα θα τελειώσεις πιο γρήγορα.
acapulco
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #24 on: February 22, 2020, 01:34:03 am »

Είμαι ανάμεσα σε ηλεκτρονικής και ενεργειακό.ποιο βγαινει πιο εύκολα?έχω περάσει κυκλώματα 1κ2 εετ 1κ2 όλα τα του προγραμματισμού.απλα θέλω να τελειώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται Και γι αυτό θα ήθελα να δηλώσω κάνα μάθημα για να μπορώ να το δώσω και Σεπτέμβρη Και στην επόμενη πτυχιακή στο χειμερινό.ενω Τώρα αν όπως τα υπολογίσω περάσω 7 τον Ιούνιο και 7 Σεπτέμβρη θα μου μείνουν 4 για το χειμερινό Ενώ θα μπορούσα να δώσω και άλλα 3 ή 4 αν τα δήλωνα Τώρα Επδ θα είναι πτυχιακή
armandoneza-pineza
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: February 22, 2020, 01:42:19 am »

Quote from: acapulco on February 22, 2020, 01:34:03 am
Είμαι ανάμεσα σε ηλεκτρονικής και ενεργειακό.ποιο βγαινει πιο εύκολα?έχω περάσει κυκλώματα 1κ2 εετ 1κ2 όλα τα του προγραμματισμού.απλα θέλω να τελειώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται Και γι αυτό θα ήθελα να δηλώσω κάνα μάθημα για να μπορώ να το δώσω και Σεπτέμβρη Και στην επόμενη πτυχιακή στο χειμερινό.ενω Τώρα αν όπως τα υπολογίσω περάσω 7 τον Ιούνιο και 7 Σεπτέμβρη θα μου μείνουν 4 για το χειμερινό Ενώ θα μπορούσα να δώσω και άλλα 3 ή 4 αν τα δήλωνα Τώρα Επδ θα είναι πτυχιακή
Αυτός που θα σου αρέσει περισσότερο θα βγεί και πιο εύκολα ...πάντως βαθμό δύσκολα σου κρατάνε , επίσης 3 μαθήματα τομεακά δεν θα σε σώσουν (γνώμη μου πάντα)
tigriss
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: October 31, 2020, 17:00:48 pm »

αν στειλουμε μειλ στη γραμματεια αν εχουμε απο 95-120 ects ειμαστε καλημενοι και ηρεμουμε? δεν θα μας στειλει καν μειλ επιβεβαιωσης?
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #27 on: August 01, 2021, 16:11:47 pm »

Quote from: Ashley Spinelli  on Σήμερα στις 15:57:13
Kseroume posa ects prepei na exoume ya na paroume tomea/mathimata tomea?
Ξέρουμε πόσα ects πρέπει να έχουμε για να πάρουμε τομέα/μαθήματα τομέα ?

Αν δεις τον οδηγό σπουδών, εδώ σελ 22 λέει
Η επιλογή κύκλου ειδίκευσης προϋποθέτει τη συγκέντρωση τουλάχιστον 94 πιστωτικών
μονάδων ECTS από τις συνολικές 180 του βασικού κύκλου σπουδών, ενώ κατά τη δήλωση
των μαθημάτων Κατεύθυνσης εφαρμόζεται η ακόλουθη σχέση υπολογισμού του αριθμού
των μονάδων ECTS που αντιστοιχούν σε αυτά τα μαθήματα, Τ:
Τ = 30 - [120 - Κ]
όπου Κ ≥ 94 ο αριθμός των πιστωτικών  μονάδων ECTS μαθημάτων κορμού τις οποίες έχει
συγκεντρώσει ο φοιτητής μέχρι και την εξεταστική Σεπτεμβρίου του 3ου έτους σπουδών.

Άρα για να πάρεις μαθήματα που αντιστοιχούν σε 30ects ανά εξάμηνο, πρέπει να έχεις 120 ects από τον κορμό.
Aν έχεις 94 - 120 παίρνεις μαθήματα που αντιστοιχούν στα ects που βγαίνουν από τον τύπο.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #28 on: September 10, 2021, 09:40:33 am »

Quote from: dimitrsimou  on Σεπτεμβρίου 09, 2021, 23:32:45 pm
Αν εχουμε πανω απο 120ects  μπορουμε να δηλωσουμε ολα τα μαθηματα του τομεα συν καποια απο αυτα που χρωσταμε ωστε να μην ξεπερνανε τα 54 ects; ξερει καποιος;

Quote from: Caterpillar  on Σήμερα στις 09:36:01
τι εννοείς όλα τα μαθήματα του τομέα ? αν εννοείς όλα τα επιλογής που έχει στο πρόγραμμα σπουδών στον τομέα τότε όχι δεν γίνεται αυτό. αν έχεις τουλάχιστον 120ects μπορείς να πάρεις νέα μαθήματα τομέα που έχουν συνολικά εως 33 ects. Αν έχεις και παλιά μπορείς να τα δηλωσεις, αρκεί να μην ξεπερνούν συνολικά  τα ects νέων και παλιών μαθημάτων τα 54ects.

Quote from: ktsiakou  on Σήμερα στις 10:21:43
Για ν’ανοιξει κάποιος τομέα πρέπει να έχει επιλέξει τ’ αντίστοιχα μαθήματα επιλογής του 6ου εξαμήνου ή και να τα έχει περάσει ;

Quote from: Chopper  on Σήμερα στις 10:49:54
 @ktsiakou. Πέρυσι εμένα μου είχε ανοίξει η επιλογή τομέα εφόσον είχα τα απαραίτητα ECTS. Και δεν ειχα περάσει και ούτε επιλέξει τα αντίστοιχα μαθήματα επιλογής του 6ου. Είχα ρωτήσει τη γραμματεία και μου είχαν πεί ότι μπορείς να πάρεις τομέα χωρίς να τα έχεις επιλέξει /περάσει, αλλά μετά θα πρέπει να επιλέξεις και να περάσεις το αντίστοιχο μάθημα του τομέα σου όπως ορίζει το πρόγραμμα σπουδών. Με κάθε επιφύλαξη για κάποια φετινή αλλαγή, ρώτησε και τη γραμματεία.

Quote from: Caterpillar  on Σήμερα στις 11:48:42
απλά για να πάρεις πτυχίο στο τέλος πρέπει να περάσεις και 2 επιλογής στο 6ο, ένα εκ των οποιών ανήκει τον τομέα σου, αν έχεις συγκετρώσει τα απαραίτητα ects παίρνεις τομέα.

« Last Edit: September 27, 2021, 12:01:20 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

DIMITRIS2000
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: October 18, 2021, 14:12:50 pm »

Διαλεγω τομεα ηλεκτρονικης και υπολογιστων και μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις δήλωσης κατεύθυνσης.
Τύποι μαθημάτων Όλοι οι τύποι, Ο αριθμός των ECTS των ολοκληρωμένων μαθημάτων πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο από 120

Ο ects μου είναι 105<120, που σημαίνει ότι δε μπορώ να διαλέξω καθόλου τομέα φέτος.
Οπότε μόνο του χρόνου θα μπορώ?

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: