• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:58:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:58:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426713
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 117
Total: 189
DespoinaKarategou
maik
JiMan5
sigklitiki
kimxnas
mett
xarisvougiou
Thmakris
xelefte00
jh13
nchatzo
Polychronia K
Argiris
Panagismark
stefpapa21
ggalamat
Δημητρης Αξιμιωτης
Nikos_313
jimalexoud
mkoutsouk
mkakale
Fotis Roukoutakis
George Hadjilyras
sterboga
Pcsc
anmata
apapamichail
rafa98p
mpournaz
christina02
antontsiorvas
xristodoulou
spoun
athizoi
Vromofona Kathikia
tomtar
Tsomp
despoina15
dim_drag
Ntinouu
nikitask
Lygkouras_c
geoagour
Denisivo
mantzjim
Mitousis
swkraths
LelisNiko
Joaakim
Nekt
thunder
Stelios V.
alex_samaras_
AgaG
Chr1sgr
Geoth
Tasaras
maria.r
ThanosKoutsoump
rafail zisiadis
distillery
freakyy
Anita
gpr000
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ  (Read 14134 times)
Nessa
Guest
Απ: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
« Reply #30 on: August 22, 2006, 14:20:09 pm »

Quote from: Net Von Buster on August 22, 2006, 14:17:56 pm
Quote from: Nessa on August 22, 2006, 14:04:00 pm
Quote from: Net Von Buster on August 22, 2006, 13:49:00 pm
Quote from: Nessa on August 22, 2006, 13:46:51 pm
Αν διάβαζες τα παραπάνω άρθρα θα ήξερες ότι ο Καρατζαφέρης στην πραγματικότητα ουδέποτε έβαλε εβραίους στο κόμμα. Μπλόφα ήταν.
Συ ειπας...(bold)
Τι θέλεις να πεις με αυτό;

Οτι μου απαντας με αρθρα του Ιου παλι ...
Δηλαδή λες ότι τα στοιχεία που δίνει ο Ιός είναι ψευδή;
Nessa
Guest
« Reply #31 on: August 22, 2006, 14:20:41 pm »

Quote from: Sanctifier on August 22, 2006, 14:13:38 pm
Προφανώς και τον υπολογίζουμε! Είναι επικίνδυνος!

Επικινδυνος ειναι ο λαος και οχι ο Καρατζαφερης.
Σου φταιει ο λαος οταν δεν ψηφιζει αριστερα και οχι ο Καραμανλης.
Κοινως για ολα τα δεινα φταιει ο λαος αφου αυτος ψηφιζει  - δεν τον αναγκαζει κανενας.
Λαικη κυριαρχια δεν το λεμε;
Επικίνδυνος είναι ο φασισμός Sad
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: August 22, 2006, 14:24:02 pm »

Quote from: Nessa on August 22, 2006, 14:20:09 pm
Quote from: Net Von Buster on August 22, 2006, 14:17:56 pm
Quote from: Net Von Buster on August 22, 2006, 13:49:00 pm
Quote from: Nessa on August 22, 2006, 13:46:51 pm
Αν διάβαζες τα παραπάνω άρθρα θα ήξερες ότι ο Καρατζαφέρης στην πραγματικότητα ουδέποτε έβαλε εβραίους στο κόμμα. Μπλόφα ήταν.
Συ ειπας...(bold)
Τι θέλεις να πεις με αυτό;

Οτι μου απαντας με αρθρα του Ιου παλι ...
Δηλαδή λες ότι τα στοιχεία που δίνει ο Ιός είναι ψευδή;
Σε ποιο αρθρο αναφερεσαι για να το μελετησω ενδελεχως?

edit--- θα μπορουσες να τα πραθεσεις εσυ?
Sanctifier
Guest
« Reply #33 on: August 22, 2006, 14:25:52 pm »

Quote from: Nessa on August 22, 2006, 14:20:41 pm
Προφανώς και τον υπολογίζουμε! Είναι επικίνδυνος!

Κοινως για ολα τα δεινα φταιει ο λαος αφου αυτος ψηφιζει  - δεν τον αναγκαζει κανενας.
Επικίνδυνος είναι ο φασισμός Sad

Κοιτα αν το καλοσκεφτεις ολα επικινδυνα εχουν γινει πια για την υπαρξη μας.
Συμφωνεις εσυ οτι ο ελληνικος λαος σαν εκλογικο σωμα κινειται στα ορια της ηλιθιοτητας τα τελευταια 25 χρονια;
Αυτο δεν πρεπει να φοβασαι πιο πολυ απο ολα;
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #34 on: August 22, 2006, 14:33:53 pm »

Σαφώς, αλλά πόσο σημαντική τελικά είναι η ατομική ευθύνη;
Δίνονται στον καθένα οι απαραίτητες συνθήκες ώστε να αναπτύξει την κρίση του και να μπορέσει, με υποτυπώδη κοινή λογική, να απορρίψει τους φασίστες;
Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια συνεχή (σκόπιμη ή όχι) προσπάθεια "χαζέματος" των ανθρώπων;
Και εφόσον οι συνθήκες είναι τελικά πολύ σημαντικές, κατηγορείς τους ανθρώπους ή το σύστημα;
Και προσπαθείς να το αλλάξεις ή βασίζεσαι στο εύκολο "έχουν λογική για να ψηφίσουν, άρα εφόσον αυτό θέλουν αυτό θα έχουμε";
« Last Edit: August 22, 2006, 14:36:00 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #35 on: August 22, 2006, 14:34:07 pm »

Ναι κολλαω και στο ονομα. Αλλο ριζοσπαστης που ειναι πολιτικος ορος και αλλο Ορθοδοξος που ειναι θρησκευτικος. Συμφωνω με τον Νετ Μπαστερ, οτι τα παντα πρεπει να τα φιλτραρουμε. Ο Καρατζαφερης εγκολπωνει πολλους τους βασιλικους, ακροδεξιους, χουντικους κτλ κτλ. Αν υπαρχουν αλλου, αυτο ειναι αλλο θεμα. Το οτι μπορουν να υπαρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ειναι αλλο θεμα και δεν το τιμαει καθολου. Το θεμα ειναι οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος δινει διεξοδο σε μια ιδεολογια, η οποια στοχευει στο μισος, στο φυλετικο μισος και την υποβαθμιση των αλλων για να γινουμε εμεις καλυτεροι.

Sanctifier, ο λαος φταει εν μερει. Φταιει επειδη πεφτει στην παγιδα. Αλλα επισης φατινε και οσοι στηνουν την παγιδα. Και φταινε και αυτοι που εχουν καταντησει ετσι τον λαο, ωστε να γινεται αθλιο εργαλειο στα χερια ορισμενων που δηληριαζουν απλα την κοινωνια. Και στην τελικη, αν ο λαος συμφωνει και επικροτει κατι δεν σημαινει οτι αυτο ειναι σωστο κιολας ή οτι πρεπει να το υποστηριζουμε. Σε αυτη την περιπτωση, θα επρεπε να μην εχουμε κανενα προβλημα με την γενοκτονια των Εβραιων, Ποντιων, Αρμενιων, των Παλαιστινιων και των Λιβανεζων. Δεν θα επρεπε να μας αηδιαζει το οτι παλιοτερα καιγανε ανθρωπους επειδη λεγανε κατι διαφορετικο(π.χ. Γαλιλαιος) και γενικα θα επρεπε να αποδεχθουμε πραγματα που τωρα καταδικαζουμε...
Προφανως κατι τετοιο ειναι τελειως μη αποδεκτο.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #36 on: August 22, 2006, 14:35:19 pm »

Επειδή έχω διαβάσει μερικα απο τα παραπάνω άρθρα του "Ιου" οταν είχαν δημοσιευθει, συμβουλεύω να τους ρίξετε μια ματιά. Θα δείτε οτι γράφουν μέσα τεκμηριωμένα πραματα, τοσο που ο Καρατζαφέρης δεν έχει τολμήσει να τους κάνει μήνυση για συκοφαντια.

Πέρα απο τα παραπάνω αρθρα, miss_elec, σκεψου και τα εξης: Ο ιδιος ο Καρατζαφέρης μπορει να ειναι πιο συγκρατημένος,γιατι ειναι ο αρχηγος και τα φώτα πέφτουν πάνω του, αλλα οι συνεργάτες του δεν ειναι! Καμια εκπομπή/δηλωση του Άδωνι Γεωργιάδη -εκπροσωπου του ΛΑΟΣ- εχεις δει; Εχεις ακούσει τι φασιστικές απόψεις διατυπώνει ο Κ.Βελοπουλος, επισης μελος του κομματος, απο την εκπομπη του "Ελληνοραμα"; Γνωρίζεις οτι το ηγετικό στέλεχος του ΛΑΟΣ, Μακης Βοριδης, ήταν αρχηγος της φασιστικης οργανωσης "Πατριωτικη Συμμαχια";

Ο Καρατζαφέρης ξέρει πολύ καλα να κρύβεται (αν και το παρελθόν του τον κυνηγαει) και προσπαθει να πάρει την υποστήριξη των αμόρφωτων μαζων με κουφές πραξεις  και λαικίστικες δηλωσεις.Στο προγρμμα του στις προηγουμενς εκλογες,για παραδειγμα, ελεγε οτι θα ανεθετε στο στρατο τα δημοσια έργα με την αιτιολογια οτι αυτο το συστημα στην χουντα ειχε ταχεια αποτελεσματα.Επισκέπτεται την Κουβα και λεει οτι στο γραφειο του στο Ευρ.Κοινοβουλιο εχει την φωτο του Τσε Γκουεβαρα.Τωρα τι σχέση μπορει να χει ο Καρατζαφερης με αυτες τις ιδεολογιες ειναι μυστηριο...

Sanctifier
Guest
« Reply #37 on: August 22, 2006, 14:46:47 pm »

Aπανταω τωρα και δεν απανταω σε καποιον συγκεκριμενο.
Βλεπουνε ενα πορτοφολι με λεφτα στον δρομο δυο τυποι.
Ο ενας σκεφτεται να το παραδωσει στην αστυνομια και ο αλλος να το κρατησει.
Ποιος φταιει το χρημα ή ο ανθρωπος που θελει να το κρατησει;

Φυσικα το συστημα ειναι σαπιο.Αλλα αφου ξερεις οτι ειναι σαπιο γιατι να μπεις και να γινεις μερος του;
Και επισης ας αναρωτηθουμε γιατι αυτοι που ψηφιζουν το ΛΑΟΣ ειναι στην πλειοψηφια τους ηλικιωμενοι.
Σαν ηλικιωμενοι δεν θα επρεπε να εχουν πιο μεστη αποψη;

Απο τα λεγομενα μου δεν θελω να βγει οτι οταν ψηφιζει η πλειοψηφια το κομμα που κανει τις ακροτητες οτι συμφωνω με τις ακροτητες λογω πλειοψηφιας.

Απλα λεω οτι τα θελει ο λαος και τα παθαινει.
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #38 on: August 22, 2006, 14:52:17 pm »

Ώπα Fenix, κόψε κατι, γιατί εξαπολύεις μύδρους και γιατί πολλά μας τα'πες!
(άσε που δεν διαβάζεις και προσεκτικά)

Quote from: Fenix on August 22, 2006, 14:10:01 pm
Tι να υποθέσουμε για τα πιστεύω σου όταν τα χώνεις στον Κάστρο,έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά υπερασπίζεσαι με θέρμη τον Καρατζαφέρη και αποκαλείς απολίτικα τσουτσέκια όσους του την πέφτουν.

Δεν θυμάμαι να "τα χώνω στον Κάστρο" στο φόρουμ.
Αν μιλάς για το ότι επιδοκίμασα σχόλιο άλλου στο ότι ο Κάστρο δεν είναι Παναγίτσα, ναι αυτή είναι η γνώμη μου (αν δεν σε πειραζει Tongue)

Επίσης, δεν θυμάμαι ποτέ να υπερασπίστηκα τον Καρατζαφέρη με θέρμη! Πρόσεχε τι λες σε παρακαλώ, και να είσαι ακριβολόγος σε αυτά που γραφεις αντί να θέλεις να δημιουργείς εντυπώσεις!
Για τον Καρατζαφέρη ακόμη δεν έχω εκφέρει την άποψή μου, αν παρατήρησες, παρά μόνον ότι τον θεωρώ ως έναν έξυπνο και πονηρό Αρκά που εκτός από Ευρωβουλευτής, έχει φτιάξει ένα κόμμα με προοπτική να μπει στη Βουλή (στην εποχή του άκρατου δικομματισμού)

Είπες ότι η πολιτική σκηνή από το 80 έως και τις αρχές του 90 δεν σε ενδιαφέρει.Ποιες χρονικές περιόδους έχεις μελετήσει;

Παλι δεν με διαβαζεις προσεκτικά. Χαλάρωσε. Υπονόησα ότι δεν 'έζησα' τα πολιτικά πράγματα της εποχής επειδή ήμουν παιδι. Το τι έχω διαβάσει για εκείνα τα χρόνια είναι άλλη υπόθεση.

.... όμως δεν απάντησα "Κάτω τα χέρια από τον Κάστρο".Αν και η κουβέντα εκεί δεν γίνεται σε σωστή βάση αφού ο κάθε ένας πετάει ένα απόσπασμα και φευγει, κανείς από αυτούς που υποστηρίζουν τον Κάστρο δεν χαρακτήρισε απολίτικο τσουτσέκι τον συνομιλητή του. Μήπως τελικά αυτοί που είναι μαζί με τον Κάστρο αν και τσουτσέκια είναι πιο ευγενικοί και πιο δημοκράτες από αυτούς που στέκονται δίπλα στον Καρατζαφέρη; Μήπως πρέπει να φιλτράρεις λίγο αυτά που λες πριν τα γράψεις;

Ο λόγος που άνοιξα το τόπικ είναι για να γίνει συζήτηση επι του θέματος γιατί το θεωρώ και ενδιαφέρον και σημαντικό. Προσπαθώ να βοηθήσω την κουβέντα να εξελιχθεί και όχι να πολώσω ή να επιβάλλω μία άποψη. Δυστυχώς όμως, βλέπω ότι εσύ καλλιεργείς κλίμα πόλωσης και ακόμη χειρότερα βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει! Κατω τα χέρια από την miss_elec σε παρακαλώ!
Μεχρι στιγμής έχω σχολιασει την πρακτική ορισμένων ανθρώπων που έχω συναντήσει, (προφανώς δεν αναφερόμουν στους συνομιλητές μου!), τους οποίους θεωρώ απολίτικα τσουτσέκια για τους λόγους που ανέφερα, και οι οποίοι μου τη δίνουν γιατί δεν καταδέχονται να συζητήσουν για κάτι που εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό: μια νέα τροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με προοπτική για Βουλή. Και μάλιστα στη βάση του απαξιούμε και δεν ασχολούμαστε με φασίστες, γιατί εμείς είμαστε οι ξύπνιοι φοιτητές (τρίχες).

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχει η περίπτωση αυτά που λες να μην είναι καθόλου εύστοχα; Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αν και διανθισμένος με ωραίες λέξεις και εκφράσεις ο λόγος σου είναι επιπέδου γηπέδου για να μην πω τίποτα χειρότερο;
Καταλαβαίνεις τι ιδεολογίες υποστηρίζεις;

Mε κολακεύεις με τα λόγια σου.
Tετοιους συνομιλητές έχω, τέτοιο 'οπλοστάσιο' πρέπει να χρησιμοποιήσω Tongue

Eσύ καταλαβαίνεις ότι δεν έχω στηρίξει καποια ιδεολογία μέχρι στιγμής, και ακόμη περισσότερο καταλαβαίνεις ότι καλλιεργείς κλίμα που δεν ευνοεί τη συζήτηση?
Θα πρέπει δηλαδή να φοβάμαι να ξεκινήσω συζήτηση γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ κάπως?
Στο κωλο-ογδόντα ζούμε ακόμη?

Ενα παιδί από το φόρουμ, μόλις είδε το πρώτο ποστ που έγραψα στο τόπικ αυτό, με προέτρεψε να προσέχω πώς διατυπώνω κάποια πράγματα και μεταξύ αστείου και σοβαρού μου λεει: πρόσεχε, θα σε βρίσουν!

Ε, ας με βρίσουν λοιπόν!

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Nessa
Guest
« Reply #39 on: August 22, 2006, 14:57:40 pm »

Net von Buster, δες το νούμερο 7 που είναι και με μεγάλα γράμματα.
*Αλλά ο κ. Κ. έχει την απάντησή του. Στο συνδυασμό του για τη διεκδίκηση της υπερνομαρχίας συμπεριέλαβε, λέει, και δύο Εβραίους. Αυτό ήταν το επιχείρημά του, όταν αποκαλύφθηκε η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συνδυασμό του. Μάλιστα για να αποσείσει εντελώς την εναντίον του κατηγορία περί ρατσισμού, ο κ. Κ. δήλωσε ότι έχει συμπεριλάβει στο συνδυασμό του και δύο ομοφυλόφιλους καθώς και έναν τσιγγάνο. Πραγματική υπέρβαση...

*Το αστείο είναι ότι αυτές οι δηλώσεις του κ. Κ. προκάλεσαν την επίσημη διαμαρτυρία της... Χρυσής Αυγής, η οποία διά του φίρερ Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε ότι απέχει των εκλογών (πλην των 4 στελεχών τους):

«Μας θλίβει βαθύτατα ότι απέναντι στην παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιό τους χρησιμοποιήθηκε ως αντίπαλον δέος η ύπαρξη εβραίων, κιναίδων και γύφτων και δηλώνουμε ότι αυτή η αντιμετώπιση ηθικά δεν μας καλύπτει». Βιάστηκαν οι ευέξαπτοι αντισημίτες. Τελικά, όπως επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, η συμμετοχή Εβραίων ήταν ένα ακόμα ψεματάκι του κ. Κ.: «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θεωρεί απαραίτητο να διευκρινίσει ότι το διατυμπανιζόμενο από τον υποψήφιο υπερνομάρχη Αττικής κ. Γ. Καρατζαφέρη ότι στο ψηφοδέλτιό του μετέχουν δύο πολίτες εβραϊκού θρησκεύματος δεν είναι αληθές. Ο κ. Γ. Κ., επί σειρά ετών, συνηθίζει σε θέματα που αφορούν τον εβραϊσμό να παραποιεί ανεπίτρεπτα την αλήθεια».
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #40 on: August 22, 2006, 16:52:45 pm »

Quote from: miss_elec on August 22, 2006, 14:52:17 pm
Δεν θυμάμαι να "τα χώνω στον Κάστρο" στο φόρουμ.
Αν μιλάς για το ότι επιδοκίμασα σχόλιο άλλου στο ότι ο Κάστρο δεν είναι Παναγίτσα, ναι αυτή είναι η γνώμη μου (αν δεν σε πειραζει Tongue)
Οκ δεν τα χώνεις, συμφωνείς με κάποιον που τονίζει την αρνητική πλευρά του.
Quote from: miss_elec on August 22, 2006, 14:52:17 pm
Επίσης, δεν θυμάμαι ποτέ να υπερασπίστηκα τον Καρατζαφέρη με θέρμη! Πρόσεχε τι λες σε παρακαλώ, και να είσαι ακριβολόγος σε αυτά που γραφεις αντί να θέλεις να δημιουργείς εντυπώσεις!
Για τον Καρατζαφέρη ακόμη δεν έχω εκφέρει την άποψή μου, αν παρατήρησες, παρά μόνον ότι τον θεωρώ ως έναν έξυπνο και πονηρό Αρκά που εκτός από Ευρωβουλευτής, έχει φτιάξει ένα κόμμα με προοπτική να μπει στη Βουλή (στην εποχή του άκρατου δικομματισμού)

Αν πεις και γιατί τον θεωρείς φασιστοειδή, τότε δε θα χρειαστεί να διαγραφεί και το δικό σου μήνυμα 
(διότι χαρακτηρισμοί δίχως αιτιολόγηση παραπέμπουν σε παλιές κακές πρακτικές, επίσης γνωστές σε αυτό το φόρουμ  )
Όταν ο νετγκαλ απεκάλεσε τον Καρατζαφέρη φασιστοειδές αντέδρασες με αυτόν τον τρόπο άρα μετράμε 1 θετική παρέμβαση για τον Γιώργο.
(θα έπρεπε βέβαια να έχεις υπ'όψιν ότι 5 παραπομπές από την ίδια πηγή δε συνιστούν πλήρη...βιβλιογραφική αναφορά  )
Απαντάς με αυτόν τον τρόπο όταν ο αλιάκμων σου βάζει κάποια πράγματα για να διαβάσεις και τα απαξιώνεις επείδη είναι από την ίδια πηγή χωρίς όμως να τα σχολιάζεις επί της ουσίας. Άρα έχουμε 2η παρέμβαση υπέρ του Αρχηγού.
Προτείνω η μ@λ@κία που λες, που ήδη έχει πάει στην Ευρωβουλή και απ'ότι φαίνεται έχει και δυναμικό για τη Βουλή (ωω, μας τσούζει? Μήπως γιατί τρώει και από την πίτα του KKE??)
να αποτελέσει χωριστό τόπικ, γιατί το θέμα έχει και ψωμί και ενδιαφέρον...
Στην ίδια απάντηση γράφεις αυτό που κατά την γνώμη μου είναι το 3ο θετικό σχόλιο για τον μέγιστο.
Το κάθε απολίτικο τσουτσεκάκι (με το συμπάθειο  ), που κατά τα άλλα αδιαφορεί για την πολιτική καθώς δεν διαβάζει εφημερίδες, δεν βλέπει ειδήσεις και δεν συζητάει καθόλου με τις παρέες του πολιτικά ζητήματα, αλλά ωστόσο νομίζει ότι είναι κάτι επειδή πέρασε σε ένα πανεπιστήμιο, χαίρεται πολύ όταν καμμιά φορά του δοθεί η ευκαιρία να καγχάσει το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη. Γιατί φυσικά, μπορεί να μην έχει ιδία άποψη, και άλλοι τεχνηέντως και συστηματικά να του την έχουν εμφυτεύσει, ωστόσο θεωρεί ότι  είχε την διάνοια να καταλάβει ότι αυτός ο Καρατζαφέρης είναι ένας βδελυρός φασίστας, και αυτοί που τον ψηφίζουν είναι ένα άβουλο κοπάδι διανοητικά καθυστερημένων
Kαι εδώ είναι το κομμάτι που με έβγαλε από τα ρούχα μου, όπου λες ότι όποιος απορρίπτει των άρχοντα το κάνει επειδή του το έχουν εμφυτεύσει και ο ίδιος δεν γνωρίζει τα στοιχεία για αυτόν τον χρυσό άνθρωπο και συνεπώς είναι απολίτικο τσουτσέκι.Έχουμε λοιπόν 4η και καταφανέστατη παράμβαση υπέρ του παγκόσμιου και μάλιστα με ύβρεις προς αυτούς που έχουν άλλη άποψη.Για να μην αναφερθώ  στο ότι στο τόπικ χαρακτηρίζεις έξυπνο τον Καρατζαφέρη επειδή έχει καταφέρει να μαζέψει γύρω του κόσμο.Ούτε αυτό είναι θετικό σχόλιο;Μετά γράφεις αυτό
Eσύ καταλαβαίνεις ότι δεν έχω στηρίξει καποια ιδεολογία μέχρι στιγμής, και ακόμη περισσότερο καταλαβαίνεις ότι καλλιεργείς κλίμα που δεν ευνοεί τη συζήτηση?
Θα πρέπει δηλαδή να φοβάμαι να ξεκινήσω συζήτηση γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ κάπως?
Στο κωλο-ογδόντα ζούμε ακόμη?

Ενα παιδί από το φόρουμ, μόλις είδε το πρώτο ποστ που έγραψα στο τόπικ αυτό, με προέτρεψε να προσέχω πώς διατυπώνω κάποια πράγματα και μεταξύ αστείου και σοβαρού μου λεει: πρόσεχε, θα σε βρίσουν!

Ε, ας με βρίσουν λοιπόν!
Μου είπες να ακριβολογήσω και είπες επίσης ότι δεν υποστήριξες τον Καρατζαφέρη και την ιδεολογία του.Εξακολουθείς να το στηρίζεις; Ήμουν αρκετά ακριβής τώρα για να σε πείσω ότι δεν με ενδιαφέρει ο εντυπωσιασμός;
Παλι δεν με διαβαζεις προσεκτικά. Χαλάρωσε. Υπονόησα ότι δεν 'έζησα' τα πολιτικά πράγματα της εποχής επειδή ήμουν παιδι. Το τι έχω διαβάσει για εκείνα τα χρόνια είναι άλλη υπόθεση.
Eντάξει δικό μου το λάθος, τότε πραγματικά ήσουν μικρή και όλα συχγωρούνται.Το ίδιο δεν ισχύει και τώρα.

Ο λόγος που άνοιξα το τόπικ είναι για να γίνει συζήτηση επι του θέματος γιατί το θεωρώ και ενδιαφέρον και σημαντικό. Προσπαθώ να βοηθήσω την κουβέντα να εξελιχθεί και όχι να πολώσω ή να επιβάλλω μία άποψη. Δυστυχώς όμως, βλέπω ότι εσύ καλλιεργείς κλίμα πόλωσης και ακόμη χειρότερα βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει! Κατω τα χέρια από την miss_elec σε παρακαλώ!
Μεχρι στιγμής έχω σχολιασει την πρακτική ορισμένων ανθρώπων που έχω συναντήσει, (προφανώς δεν αναφερόμουν στους συνομιλητές μου!), τους οποίους θεωρώ απολίτικα τσουτσέκια για τους λόγους που ανέφερα, και οι οποίοι μου τη δίνουν γιατί δεν καταδέχονται να συζητήσουν για κάτι που εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό: μια νέα τροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με προοπτική για Βουλή. Και μάλιστα στη βάση του απαξιούμε και δεν ασχολούμαστε με φασίστες, γιατί εμείς είμαστε οι ξύπνιοι φοιτητές (τρίχες).
Παλιά τακτική και δεν περνάει : Δεν είπα εσάς απολίτικους είπα άλλους και μάλιστα για να καλυφθείς καλύτερα αποκαλείς έτσι μόνο αυτούς που έχουν αυτή την άποψη επειδή τους την έχουν εμφυτεύσει και δεν έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ. Εχεις να προτείνεις μια πηγή να πάνε αυτοί οι στενοκέφαλοι να διαβάσουν αφού ό,τι σου βάζουν τα παιδιά εδώ είναι κατευθυνόμενο και τον αδικεί;
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχει η περίπτωση αυτά που λες να μην είναι καθόλου εύστοχα; Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αν και διανθισμένος με ωραίες λέξεις και εκφράσεις ο λόγος σου είναι επιπέδου γηπέδου για να μην πω τίποτα χειρότερο;
Mε κολακεύεις με τα λόγια σου.
Tετοιους συνομιλητές έχω, τέτοιο 'οπλοστάσιο' πρέπει να χρησιμοποιήσω Tongue
Δεν έπρεπε να το πεις αυτό, με πλήγωσες.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
NetBuster

View Profile
« Reply #41 on: August 22, 2006, 17:00:02 pm »

Fenix ολα αυτα που προσαπτεις στερουνται λογικης. Την κατηγορεις για πραγματα που δεν ειπε.Απο το 1-6 ειναι λες και διαβαζουμε αλλα πραγματα...

@Νεσσα: Θα το διαβασω το βραδακι και θα σου πω...

Nessa
Guest
« Reply #42 on: August 22, 2006, 17:01:49 pm »

Quote from: Fenix on August 22, 2006, 16:52:45 pm
Για να μην αναφερθώ  στο ότι στο τόπικ χαρακτηρίζεις έξυπνο τον Καρατζαφέρη επειδή έχει καταφέρει να μαζέψει γύρω του κόσμο.
Τώρα αντικειμενικά είναι έξυπνος (το σωστό να λέγεται). Φασίστας, αλλά έξυπνος φασίστας. Ξέρει σίγουρα να ελίσσεται και να ζυγίζει καταστάσεις.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #43 on: August 22, 2006, 18:42:29 pm »

Quote from: Fenix on August 22, 2006, 14:10:01 pm
Και για να τελειώσω παραθέτω αποσπάσματα από το φυλλάδιο υποψηφίου του Καρατζαφέρη, Αλέξανδρου Γιοσμά, που έχω σπίτι επειδή έχει μια απίστευτη σκατόφατσα και κάθε φορά που τον βλέπω μου φτιάχνει το κέφι:
30 χρόνια τους κουβαλάμε στην πλάτη μας και μας πληρώνουν με ΧΟΛΗ! Μας πρόδωσαν, μας εξαθλίωσαν, ξεπούλησαν τα οράματα, τις προσδοκίες, την Ιστορία μας!Δίδουν ικανοποίηση στις ύαινες των όμορων συνόρων μας που ενώ προβάλουν εδαφικές διακδικήσεις, αυτοί (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) αφήνουν να μπαίνουν στην χώρα μας  δήθεν λαθραία για να μας δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα :Μειονότητες, Ανεργία στην ήδη υπάρχουσα. Μας βάζουν δηλαδή χωρίς την θέληση μας στο ΜΙXER .Γιατί,... Έτσι θέλει ο ...κ.Κίσσιγκερ!! Δεν υπερασπίζονται την σημαία ως οφείλουν και την αφήνουν ΕΡΜΑΙΟ στα χέρια και την ΧΛΕΥΗ αλλόθρησκων, αλλοεθνών...
Ασελγούν στο Κορυφαίο Σύμβολο της Πίστεως μας -τον Σταυρό και τον Χριστό μας-το συζητούν στα κανάλια 4-5 μέρες και μετά παρά την γενική κατακραυγή το προσπερνούν-χωρίς συνέπειες! Ετσι ΑΠΛΑ!
Σώστε την τιμή της Ελλάδας. Μη δώσετε άλλη μια τετραετία στους αδίστακτους-αμετανόητους ΟΛΕΤΗΡΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, που εφαρμόζουν κατά γράμμα τα καταχθόνια σχέδια των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ και των συνεργατών-αφεντικών τους.Αμφότεροι της γνωστής ΛΕΣΧΗΣ.Σχέδια που αφορούν τον Αφανισμό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Επιτέλους :
έως εδώ ο Ανθελληνισμός και ο Αφελληνισμός από τους
κάθε λογής εγχώριους και σκοπίμως εισαγόμενους
εφιάλτες-δούρειους ίππους, που κατάκλησαν την χώρα μας.   

@Fenix: Απλά respect!! Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας να διαβάσει τίποτα άλλο για να καταλάβει τι ιδέες υποστηρίζει ο Καρατζαφέρης, παρά μόνο το φυλλάδιο αυτό.
Κατ' εμέ το πιο τρομακτικό και επικίνδυνο είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται από μερικούς (έλα μωρέ, δεν είναι επικίνδυνος κτλ.). Ειδικά όταν είναι άτομα ηλικίας 20 χρονών...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #44 on: August 22, 2006, 18:46:42 pm »

no comments Alexkasgr

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: