• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
March 21, 2023, 22:58:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Θέματα Διπλωματικών Εργασιών ΤΗΜΜΥ
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
March 21, 2023, 22:58:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Των συνειρμών το παίγνιο....
by Caterpillar
[Today at 22:56:37]

Μέλος του Μήνα - Μάρτιος...
by Caterpillar
[Today at 22:51:48]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Caterpillar
[Today at 22:25:55]

Ποιον δίσκο ακούσατε πάνω...
by Katarameno
[Today at 22:23:44]

[Βιοϊατρική Τεχνολογία] Ν...
by Caterpillar
[Today at 22:04:06]

pointless παιχνίδια
by L
[Today at 21:14:49]

Arduino vs Raspberry Pi
by Caterpillar
[Today at 21:04:50]

Logo Guesser
by The Audacious AI
[Today at 20:51:01]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Starki
[Today at 20:27:56]

Επιλογή τομέα 2023
by Nikos_313
[Today at 19:58:44]

[Τηλεπ. Συστήματα II] Ερε...
by Nikos_313
[Today at 19:23:50]

game boy programming!
by Ούγκι
[Today at 18:40:57]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9190
Latest: Dimikioup
Stats
Total Posts: 1399019
Total Topics: 30651
Online Today: 238
Online Ever: 901
(October 13, 2020, 15:39:09 pm)
Users Online
Users: 41
Guests: 197
Total: 238
Caterpillar
plio
The Audacious AI
George_RT
stelios7
iliaspapam
donespav
Starki
sokolatas
Nikos_313
Το παγώνι
daphlmhx
vkournou
Pcsc
mimaki
Evangelsd
johnderme5
tasosl
redwolf
gkg
Katsavidi
themis01
chsakis
alex_g
kostas.de
Don
Lee
geraltofrivia
noreason
john8
Marihouan820
CarrierOfCarriers
To Steki
Κaraflodaimonas
ktsiakou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Ενεργειακού Κύκλου > 8ο Εξάμηνο > Θεωρία και Τεχνολογία Πυρηνικών Αντιδραστήρων (Moderator: hjalmar) > [ΘΤΠΑ] Να επιλέξω το μάθημα?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: [ΘΤΠΑ] Να επιλέξω το μάθημα?  (Read 4299 times)
ultraviolet
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [ΘΤΠΑ] Να επιλέξω το μάθημα?
« Reply #15 on: February 18, 2021, 21:39:58 pm »

Quote from: K on February 18, 2021, 20:43:17 pm
Φίλε σου λογιστηκε σαν Ε ή ΕΕ?
sent from mTHMMY 
@K μαλλον για τηλεπ ειναι ΕΕ  Tongue
K

View Profile
« Reply #16 on: February 18, 2021, 22:34:35 pm »

Κρίμα ρε ultra...
6ο εξάμηνο πήρα Μετάδοση Θερμότητας σαν Ε και μου έκατσε μια χαρά..
Γιατί ξηγιεται έτσι ο αδελφικός τομέας της ενέργειας  Tongue
sent from mTHMMY 

https://www.youtube.com/watch?v=yVfR_fhZK58#t=2m41
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: February 18, 2021, 22:42:06 pm »

Quote from: K on February 18, 2021, 22:34:35 pm
Γιατί ξηγιεται έτσι ο αδελφικός τομέας της ενέργειας  Tongue
sent from mTHMMY 

Αφήστε τον τομέα μας ήσυχο και πάρτε μαθήματα από τους δικούς σας τομείς  Tongue
Έχουμε γεμίσει με εξωτομεακούς...

Quote from: Διάλεξις on October 16, 2021, 11:12:06 am
Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
K

View Profile
« Reply #18 on: February 18, 2021, 22:47:50 pm »

Quote from: Fidelity on February 18, 2021, 22:42:06 pm
Αφήστε τον τομέα μας ήσυχο και πάρτε μαθήματα από τους δικούς σας τομείς  Tongue
Έχουμε γεμίσει με εξωτομεακούς...

μην ξηγιεσαι ετσι μαν μου, εμεις σας έχουμε μες την καρδιά μας  Cheesy Tongue
sent from mTHMMY 

https://www.youtube.com/watch?v=yVfR_fhZK58#t=2m41
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: September 14, 2021, 13:47:14 pm »

Σημείωση: Το μάθημα το διδάχτηκα εξ αποστάσεως

Διδάσκει ο Κλούβας και η Καδή. Ουσιαστικά το κομμάτι του Κλούβα είναι ψιλοάχρηστο οπότε αν δεν τον συμπαθήσατε από το μάθημα του προηγούμενου εξαμήνου μπορείτε να τον αποφύγετε. Τα θέματα των εξετάσεων μπαίνουν από την Καδή. Το μάθημα σαν ύλη εχει θεωρία και ασκήσεις. Παρακολουθώντας τις διαλέξεις ειλικρινά σου μένουν πολλά πράγματα και επίσης η Καδή τονίζει πολλές λεπτομέρειες που στις εξετάσεςι τις ζητάει.
Θεωρία διαβάζεται εύκολα απο ένα pdf που είναι ανεβασμένο στα downloads και ασκήσεις ανακυκλώνονται.
Δεν το θεωρώ από τα δύσκολα του εξαμήνου, είναι εύκολο να περαστεί και με καλό διάβασμα γράφεις υψηλό βαθμό.

Με λίγα λόγια πάρτε το και θα με θυμηθείτε. Wink

Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
Caterpillar
Administrator
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #20 on: February 16, 2022, 21:29:22 pm »

Quote from: Fidelity on September 14, 2021, 13:47:14 pm

Διδάσκει ο Κλούβας και η Καδή.
Ποια μέρα κάνει ο Κλουβάς και ποια μέρα η Καδή ?
Δευτέρα Παρασκευή το έχει στο πρόγραμμα βλέπω.

Quote from: kinezos on May 14, 2007, 23:54:29 pm
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 22:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι πολιτικοί."

Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: February 16, 2022, 23:39:00 pm »

Ο Κλουβας κανει τις πρωτες διαλεξεις και υστερα απο ενα σημειο σταματάει και μετα αναλαμβανει μονο η Καδη. Λογικα στο πρωτο μαθημα θα σας αναλυσει το χρονοδιάγραμμα.

Caterpillar
Administrator
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: February 22, 2022, 18:24:43 pm »

Η εξέταση είναι με ανοιχτά βιβλία σημειώσεις ? ή έστω ένα τυπολογιο ?  πολλες εξισώσεις - τύπους βλέπω.

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι πολιτικοί."

Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: February 22, 2022, 18:41:23 pm »

Επιτρεπεται σιγουρα το βιβλιο. Δεν θυμαμαι για τυπολογιο αλλα σιγουρα μπορεις να εχεις γραμμενα πραγματα στο βιβλιο. 

Caterpillar
Administrator
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #24 on: January 09, 2023, 20:14:10 pm »

Παρακολούθησα το μάθημα επί εποχής Κλούβα-Καδή, οπότε όσα θα πω ίσως να μην ισχύουν από φέτος λόγω της αλλαγής διδασκόντων.

Αρχικά δεν  είχα πάρει πηρυνική τεχνολογία στο 7ο, αλλά  δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το αδελφό μάθημα του 8ου, όσες έννοιες χρειαζόταν τις ξαναέλεγαν.
Οι διαλέξεις του Κλούβα αρκετά βαρετές, οστόσο οι διαλέξεις της αγαπητής κ. Καδη ήταν κλασσικές διαλέξεις Καδης, επεξηγηματικη, και σου έδινε ότι χρειαζόσουν. Τα θέματα των εξετάσεων έμπαιναν μόνο από την κ. Καδή. Επιπλέον υπήρχε η δυνατότητα να δώσεις απαλλακτική προοδο (εφ όλης της ύλης) λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής του Ιουνίου, έτσι αν έδινες την πρόοδο και ήσουν ικανοποιημέν@ με τον βαθμό σου, είχες ένα μάθημα λιγότερο για τις εξετάσεις.
Το μάθημα ήταν μεν εύκολο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλει διάβασμα. Εκτός από εύκολο μου ήταν πολύ ενδιαφέρον και κυλούσε ευχάριστα, αφού όπως φαντάζεστε θα κάνετε για αντιδραστήρες, καύσιμα και στο τέλος θα μιλήσετε και για τα 2 μεγαλύτερα πυρηνικά ατυχήματα στον πλανήτη μας (Τσερνομπιλ, Φουκοσίμα).

Με τα παλιά δεδομένα  θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε άτομα όλων των τομέων,  και που ξέρετε αύριο μεθαύριο μπορεί οι ηλεκτρονικάριοι να δουλεύεται σε έναν πυρηνικο αντιδραστήρα.

Με τα νέα δεδομένα, θα πω επιλέξτε το με βάση την εμπειρία σας ή απόψεις τρίτων από την φετινη διδασκαλία-εξέταση της πυρηνικής τεχνολογίας.  

Δεν ξέρω τι λέει το πρόγραμμα σπουδών στην παρούσα φάση (νομίζω αναγράφετε η κ. Καδή μόνο ως διδάσκουσα), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μου διδάσκων θα είναι μόνο ο νέος που σας κανει πυρηνική τεχνολογία.

Inception
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #25 on: February 01, 2023, 16:37:53 pm »

Καλησπέρα παιδιά , είμαι φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ και επειδή ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με πυρηνική τεχνολογία και ιδιαίτερα πυρηνικούς αντιδραστήρες καθηγητής μου πρότεινε το εν λόγω μάθημα . Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν η παρακολούθηση είναι χρήσιμη και μαθαίνεις νέα πράγματα ή απλά ο καθηγητής διαβάζει διαφάνειες . Επίσης ποια είναι η δυσκολία του μαθήματος και κατά πόσο είναι εφικτό να γράψεις υψηλό βαθμό στο μάθημα ; Επίσης υπάρχει κάποια μορφή προόδου ή σετ ασκήσεων με τις οποίες παίρνουμε εξτρα βαθμούς για την τελική εξέταση ; Τέλος , γνωρίζουμε συνήθως ποιες μέρες και ώρες γίνονται τα μαθήματα διότι είδα στο site της σχολής σας αλλά δεν έχει βγει ακόμη το πρόγραμμα διδασκαλίας αν δεν κάνω λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις εκ τον προτέρων.
Caterpillar
Administrator
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #26 on: February 01, 2023, 16:48:09 pm »

Quote from: Inception on February 01, 2023, 16:37:53 pm
Καλησπέρα παιδιά , είμαι φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ και επειδή ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με πυρηνική τεχνολογία και ιδιαίτερα πυρηνικούς αντιδραστήρες καθηγητής μου πρότεινε το εν λόγω μάθημα . Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν η παρακολούθηση είναι χρήσιμη και μαθαίνεις νέα πράγματα ή απλά ο καθηγητής διαβάζει διαφάνειες . Επίσης ποια είναι η δυσκολία του μαθήματος και κατά πόσο είναι εφικτό να γράψεις υψηλό βαθμό στο μάθημα ; Επίσης υπάρχει κάποια μορφή προόδου ή σετ ασκήσεων με τις οποίες παίρνουμε εξτρα βαθμούς για την τελική εξέταση ; Τέλος , γνωρίζουμε συνήθως ποιες μέρες και ώρες γίνονται τα μαθήματα διότι είδα στο site της σχολής σας αλλά δεν έχει βγει ακόμη το πρόγραμμα διδασκαλίας αν δεν κάνω λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις εκ τον προτέρων.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας μπορείς να το βρεις στην αρχική του φορούμ (αν και μοιάζει με εκλογικό κέντρο τελευταία Sad). Δυστηχώς όπως είπα παραπάνω αλλάζει καθηγητές φέτος λογω συνταξιοδοτήσεων. Μέχρι και πέρσύ ήταν ενδιαφέρον, παράλληλα εύκολο, ενώ με την πρόοδο δεν έπαιρνες επιπλέον βαθμό αλλά ήταν απαλλακτική, δλδ αν έγραφες έναν ικανοποιητικό βαθμό στην πρόοδο και δεν ήθελες κάτι παραπάνω ή είχες γράψει 10 στην πρόοδο τότε είχες τελείωσει με το μάθημα λιγο πριν ξεκινήσει η εξεταστική. Ήταν απαλλακτική δλδ, τώρα μπορούσες να μην δώσεις και καθόλου πρόοδο και να το δώσεις στις εξετάσεις του Ιουνίου κανονικά. Ή μπορούσες να τα δώσεις και τα 2, σε αυτήν την περίπτωση κρατιόνταν ο βαθμός των εξετάσεων του Ιουνιού και όχι της προόδου. Εγώ πχ έγραψα 10 στην πρόδοδο και είχα στην ουσία ένα μάθημα λιγότερο για την εξεταστική μου). Παρακολούθηση άξιζαν κυρίως οι διαλέξεις της αγαπητής μας κ. Καδή που μας αφήνει και αυτήν το επόμενο διάστημα.

Εν πάση περίπτωση το νέο εξάμηνο  θα αλλάξουν ενδεχομένως όλα. Ο καθηγητής που θα το πάρει έχει διδάξει αυτό το εξάμηνο το μάθημα εισαγωγή στην πυρηνική τεχνολογία του 7ου ενέργειας. Αν θες ρώτα εκεί τα παιδιά για εντυπώσεις, αλλά καλύτερα αφού δώσουν το μάθημα και βγουν οι βαθμοί για να έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Επίσης προτείνω να πας στο 1ο μάθημα και να κρίνεις εσύ γιατί ότι και να πούμε οι "περσινοί" μάλλον δε θα ισχύει, αφού όταν αλλάζει ο καθηγητής αλλάζουν συνήθως όλα σε ένα μάθημα.
« Last Edit: February 01, 2023, 16:59:37 pm by Caterpillar » Logged

Inception
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #27 on: February 05, 2023, 14:42:42 pm »

Quote from: Caterpillar on February 01, 2023, 16:48:09 pm
Το πρόγραμμα διδασκαλίας μπορείς να το βρεις στην αρχική του φορούμ (αν και μοιάζει με εκλογικό κέντρο τελευταία Sad). Δυστηχώς όπως είπα παραπάνω αλλάζει καθηγητές φέτος λογω συνταξιοδοτήσεων. Μέχρι και πέρσύ ήταν ενδιαφέρον, παράλληλα εύκολο, ενώ με την πρόοδο δεν έπαιρνες επιπλέον βαθμό αλλά ήταν απαλλακτική, δλδ αν έγραφες έναν ικανοποιητικό βαθμό στην πρόοδο και δεν ήθελες κάτι παραπάνω ή είχες γράψει 10 στην πρόοδο τότε είχες τελείωσει με το μάθημα λιγο πριν ξεκινήσει η εξεταστική. Ήταν απαλλακτική δλδ, τώρα μπορούσες να μην δώσεις και καθόλου πρόοδο και να το δώσεις στις εξετάσεις του Ιουνίου κανονικά. Ή μπορούσες να τα δώσεις και τα 2, σε αυτήν την περίπτωση κρατιόνταν ο βαθμός των εξετάσεων του Ιουνιού και όχι της προόδου. Εγώ πχ έγραψα 10 στην πρόδοδο και είχα στην ουσία ένα μάθημα λιγότερο για την εξεταστική μου). Παρακολούθηση άξιζαν κυρίως οι διαλέξεις της αγαπητής μας κ. Καδή που μας αφήνει και αυτήν το επόμενο διάστημα.

Εν πάση περίπτωση το νέο εξάμηνο  θα αλλάξουν ενδεχομένως όλα. Ο καθηγητής που θα το πάρει έχει διδάξει αυτό το εξάμηνο το μάθημα εισαγωγή στην πυρηνική τεχνολογία του 7ου ενέργειας. Αν θες ρώτα εκεί τα παιδιά για εντυπώσεις, αλλά καλύτερα αφού δώσουν το μάθημα και βγουν οι βαθμοί για να έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Επίσης προτείνω να πας στο 1ο μάθημα και να κρίνεις εσύ γιατί ότι και να πούμε οι "περσινοί" μάλλον δε θα ισχύει, αφού όταν αλλάζει ο καθηγητής αλλάζουν συνήθως όλα σε ένα μάθημα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Μια αρκετά χαζή ερώτηση μπορείς να με προσανατολίσεις για το που βρίσκονται οι αίθουσες στις οποίες θα γίνει το μάθημα ( Α4 , Α6) ; Η έστω να με κατευθύνεις προς κάποιο σχέδιο της σχολής όπου περιέχει τις αίθουσες ;
MajorTom
Global Moderator
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

God's got a sick sense of humor.

View Profile
« Reply #28 on: February 05, 2023, 14:50:23 pm »

Quote from: Inception on February 05, 2023, 14:42:42 pm
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Μια αρκετά χαζή ερώτηση μπορείς να με προσανατολίσεις για το που βρίσκονται οι αίθουσες στις οποίες θα γίνει το μάθημα ( Α4 , Α6) ; Η έστω να με κατευθύνεις προς κάποιο σχέδιο της σχολής όπου περιέχει τις αίθουσες ;

Eδώ κι εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες.
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: