• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:19:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:19:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 109
Total: 179
George_RT
valco08
skopsinos
ansia
mhtsakos02
NickSpan
evgeniaz
georkala
vmanousi
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
stelinas
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
rafa98p
Κaraflodaimonas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 100 101 [102] 103 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017  (Read 160002 times)
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
« Reply #1515 on: January 16, 2018, 22:31:19 pm »

το νωειμα τω πηανετε ωπως κε να τω γραψο. Cool

"Επίσης συγχωρέστε με που δεν μεγάλωσα στην Ελλάδα και δεν γνωρίζω καλά την Ελληνική γλώσσα και γραμματική " .
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1516 on: January 16, 2018, 22:32:23 pm »

Συγχωρεμένος.
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
« Reply #1517 on: January 16, 2018, 22:36:18 pm »

Η ιδέα ότι για να λύσεις ένα μικρό πρόβλημα πρέπει πρώτα να έχεις λύσει όλα τα άλλα προβλήματα του πανεπιστημίου sorted με βάση την σοβαρότητα είναι βλακώδης.

Το πρόβλημα είναι μικρό και απλό. Μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα σε σχέση με αυτό των πρακτικών και των ημερίδων. Καλά κάνουν και ζητάν να γίνει κίνηση. (Αρκεί βέβαια να είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν.)
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1518 on: January 16, 2018, 22:54:56 pm »

Μαλλον πρεπει να γραφω πολυ χαλια γιατι αλλα καταλαβαινετε τελικα . Ειπα εγω οτι για να λυσεις το προβλημα του Δημακη πρεπει πρωτα να λύσεις τα άλλα προβλήματα ;

Ειπα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΚΗ ......σταματηστε τα στριφτά και το lol και ισως συνεννοηθούμε !!!!
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #1519 on: January 16, 2018, 23:16:49 pm »

συμφωνώ για τις τουαλέτες, ένα σαπουνάκι τουλάχιστον

Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #1520 on: January 16, 2018, 23:23:14 pm »

Quote from: r.i.p on January 16, 2018, 22:54:56 pm
Μαλλον πρεπει να γραφω πολυ χαλια γιατι αλλα καταλαβαινετε τελικα . Ειπα εγω οτι για να λυσεις το προβλημα του Δημακη πρεπει πρωτα να λύσεις τα άλλα προβλήματα ;

Κράζεις τους άλλους που τολμάνε να θέλουν να αλλάξει η κατάσταση με τον Δημάκη επειδή

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΚΗ
Οπότε ναι, αυτό ακριβώς λες.
ioannispe
Guest
« Reply #1521 on: January 16, 2018, 23:28:28 pm »

Quote from: Argirios on January 16, 2018, 23:16:49 pm
συμφωνώ για τις τουαλέτες, ένα σαπουνάκι τουλάχιστον

Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι οι τουαλέτες δεν συντηρούνται συχνά (ή σωστά), αλλά δεν πιστεύω να φταίνε οι φοιτητές όπως λέει ο r.i.p.
Για τις καρέκλες καλά τα λέει,  πολλές είναι σπασμένες .
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1522 on: January 16, 2018, 23:40:25 pm »

Quote from: r.i.p on January 16, 2018, 22:18:58 pm
Δεν υπερασπιζομαι τον Δημακη. Απλα προκειμενου να κανει σπασιμο στην γραμματεια αργει να βγαλει τα αποτελεσματα. Ομως αν αργει να τα βγαλει και κοβει και κοσμο τοτε θα ξεσηκωθειτε ολοι σας. Ετσι για να μην ξεσηκωθειτε μοιραζει τα 5αρια αβερτα ωστε να μεινουν τουλαχιστον οι φοιτητες ευχαριστημενοι. Συμφωνω οτι εχεις και εχω και γενικα εχουμε εκπλαγει απειρες φορες θετικα η αρνητικα με τον βαθμο μας. Ομως δεν συμβαινει επειδη ειναι αψυχολογητοι οι καθηγητες. Συμβαινει επειδη τελικα δεν διαβασαμε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να κρινουμε σωστα το γραπτο μας πριν βγουν τα αποτελεσματα. Αλιμονο αν πιστευετε οτι οι καθηγητες επιτηδες οι επειδη δεν εχει τα κεφια του κοβει τους φοιτητες. Οι πολλοι αυστηροι κρινουν αυστηρα (λχ Ροβιθακης). Οι χαλαροι καθηγητες (λχ Μηνας Αλεξιαδης) ειναι ποιο επιεικής και βαζει καλυτερους βαθμους. Οποτε σταματηστε την κλαψο@@ση. Η θα διαβασετε και θα ειστε σιγουροι για τον εαυτο σας και δεν θα σας νοιαζει κανεις  ουτε το παιχνιδακι του Δημακη η δεν διαβαζετε οπως πρεπει και θα ειστε παντα με την αγωνια μηπως και σας χαρισει καποιος καθηγητης καποιο βαθμο. Πεντε χρονια ειμαι σε αυτη την σχολη και λετε τις ιδιες βλακειες συγκεκριμενα ατομα.

Μια φορα να καποιος να ασχοληθει με την απαραδεκτη κατασταση των αιθουσων και τις σπασμενες καρεκλες που τις σπαμε ΕΜΕΙΣ και κανενας αλλους και πλεον απο τις 150 θεσεις υπαρχουν οι 50.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με την βρωμα που υπαρχει στις τουαλετες που την δημιουργουμε παλι ΕΜΕΙΣ. Επισης μετα το να πλυνεις τα χερια σου ειναι αθλος γιατι πολυ πιθανον να ειναι χαλασμενες και οι δυο βρισες.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με το γεγονος οτι δεν γινονται συχνα ημεριδες με θεματα μηχανικων η event με εταιρειες (ελληνικες η ξένες) που ερχονται αποκλειστικα για τους φοιτητες (μην αναφερετε αυτο που γινεται καθε χρονο που μαζευομαστε στο ΚΕΔΕΑ ...γιατι ειναι απατη).

Μια φορα να ασχοληθει κανεις με το θεμα τις πρακτικης ασκησεις που ενω στην Ξανθη υπαρχουν σχεδόν 50 θεσεις καθε χρονια οι οποιες δεν καλυβονται κι ολες σε εμας υπαρχουν μονο 20-25 καθε χρονια και δεν μπορουν να κανουν πρακτικη τα παιδια που ειναι στο 4 ετος επειδη ενας 9ο ετης ερχετε με 1 χρωστουμενο και μονο και μονο για να παρει τα 240 ευρω τρωει την θεση καποιου που χρωσταει 4 μαθηματα στο 4ο ετος.

Αυτα που ανεφερα παραπανω ειναι θεματα υγιεινής και επαγγελματικης  σταδιοδρομιας μετα το πανεπιστημιο. Πολυ μα πολυ πιο σοβαρα απο το αν ο Δημακης η ο x Δημακης εβγαλε τα αποτελεσματα. Και ορισμενοι απο εσας απο την στιγμη που το παιζεται επαναστατες (του κωλου) αντιδραστε πρωτα σε αυτα που εγραψα και μετα για τον αν ο Δημακης εβγαλε η δεν εβγαλε. Εγω μπηκα στο 6 ετος χρωσταω 3 μαθηματα και με αφησε ο Δημακης να το δωσω ενω θα επρεπε να τρεμω για τον αν θα με περασει η οχι. Παρολο αυτα  μου ειπε "μην στεναχωριεσαι απο εμενα δεν προκειται να μεινεις παραπανω εξαμηνο". Και δεν με ηξερε ουτε φατσικα ουτε ποτε ειχα παει στο μαθημα του.

Υπαρχει ενα subreddit που λεγεται iamverysmart περνα μια βολτα.

Μερικοι απο εσας πρεπει να βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε.

Διδαξε μας μεγα guru και ποτε πρεπει να μιλαμε, που σου θιξαμε την ιερη αγελαδα

pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #1523 on: January 16, 2018, 23:56:16 pm »

Quote from: Ακεφαλος Καβαλαρης on January 16, 2018, 20:49:43 pm
Δεν πάμε καλά! Μου φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουν άτομα που υπερασπίζονται τον Δημάκη που μας γράφει στ αρχίδια του και νομίζει ότι το τμήμα είναι το μαγαζάκι του.. Το θέμα δεν είναι μόνο να μοιράζει πενταράκια αλλά να είναι και συνεπής στις υποχρεώσεις του, όπως απαιτείται και από μας. Μην μιλήσω για το επιχείρημα ότι πρέπει να ξέρουμε πώς έχουμε γράψει και αν όχι είναι δικό μας φταίξιμο και πρόβλημα, το οποίο είναι ό,τι πιο εξωφρενικό έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες!!!  Έχω εκπλαγεί άπειρες φορές από τους βαθμούς μου είτε αρνητικά είτε θετικά και κυρίως λόγω των αψυχολόγητων καθηγητών που βαθμολογούν πολλές φορές ανάλογα με τα κέφια τους. Αλλά και να ήξερα ακριβώς πόσο έχω γράψει σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στον Δημάκη να βγάζει αποτελέσματα όποτε γουστάρει!!! Μαζέψτε λίγο τα μυαλά σας μερικοί..

Άσε ρε φίλε εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις μασούσα φύλλα μάντευα και έστελνα το βαθμό μου στη γραμματεία να τον περάσει

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #1524 on: January 17, 2018, 01:46:54 am »

Μια φορα να ασχοληθει κανεις με το θεμα τις πρακτικης ασκησεις που ενω στην Ξανθη υπαρχουν σχεδόν 50 θεσεις καθε χρονια οι οποιες δεν καλυβονται κι ολες σε εμας υπαρχουν μονο 20-25 καθε χρονια και δεν μπορουν να κανουν πρακτικη τα παιδια που ειναι στο 4 ετος επειδη ενας 9ο ετης ερχετε με 1 χρωστουμενο και μονο και μονο για να παρει τα 240 ευρω τρωει την θεση καποιου που χρωσταει 4 μαθηματα στο 4ο ετος.

Αυτα που ανεφερα παραπανω ειναι θεματα υγιεινής και επαγγελματικης  σταδιοδρομιας μετα το πανεπιστημιο. Πολυ μα πολυ πιο σοβαρα απο το αν ο Δημακης η ο x Δημακης εβγαλε τα αποτελεσματα. Και ορισμενοι απο εσας απο την στιγμη που το παιζεται επαναστατες (του κωλου) αντιδραστε πρωτα σε αυτα που εγραψα και μετα για τον αν ο Δημακης εβγαλε η δεν εβγαλε. Εγω μπηκα στο 6 ετος χρωσταω 3 μαθηματα και με αφησε ο Δημακης να το δωσω ενω θα επρεπε να τρεμω για τον αν θα με περασει η οχι. Παρολο αυτα  μου ειπε "μην στεναχωριεσαι απο εμενα δεν προκειται να μεινεις παραπανω εξαμηνο". Και δεν με ηξερε ουτε φατσικα ουτε ποτε ειχα παει στο μαθημα του.

Μερικοι απο εσας πρεπει να βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε.

Για την Ξάνθη υπάρχει μια διαφορά : πολύ λιγότερος κόσμος. Οι περισσότεροι με το που περνάν στην Ξάνθη , αντι να πουν " δόξα το Θεό " που πέρασαν σε μία τόσο περιζήτητη σχολή , ψάχνουν τρόπο πώς και πώς να φύγουν. Οπότε, μπαίνουν 150, μένουν καμια 70ρια (!) και μόλις κατάλαβες γιατι περισσεύουν θέσεις πρακτικής (αν περισσεύουν, από εσένα το διαβάζω)  Ετσι πάει το πράγμα, λιγότεροι φοιτητές => πιο εύκολα βρίσκεις θέση στο μάθημα, πιο εύκολα μπαίνεις στις εστίες, πιο εύκολα βρίσκεις πρακτική , πιο εύκολα παίρνεις δεύτερο πιάτο στη λέσχη κτλ. κτλ. Δεν νομίζω ότι λέω καμιά μεγάλη φιλοσοφία!

Αυτό που κάνει ο Δημάκης με τις καθυστερήσεις των βαθμών δημιουργεί πρόβλημα σε φοιτητές , γραμματεία κτλ. και δεν νομίζω ότι έχει σχέση με ότι σε εσένα φέρθηκε "ανθρώπινα" σε κάποια φάση της φοιτητικής ζωής σου. Οτι αργεί (πολύ και αδικαιολόγητα) να βγάλει τα αποτελέσματα παραπονιούνται τα παιδιά , δεν λένε ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο!
Και εντάξει, οι καθηγητές έχουν διάφορες υποχρεώσεις, από τις οποίες πολλές δεν επηρεάζουν άμεσα τους φοιτητές, οπότε κανείς δεν ασχολείται. Υπάρχουν 2-3 υποχρεώσεις (παραδόσεις, απορίες, εξετάσεις, βαθμολόγηση) που μας επηρεάζουν , δεν είναι ανάγκη να αμελούν αυτές τις συγκεκριμένες. Και συστηματικά

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1525 on: January 17, 2018, 11:43:22 am »

Finally day 114

... κι αν δεν υπήρχε το thmmy.gr ????
rafailnik
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1526 on: January 17, 2018, 14:06:12 pm »

Κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι ο Δημάκης είναι κακός άνρθωπος , όπως εμφανέστατα είνα άλλοι καθηγητές , ή ότι δεν είναι συνεννοήσιμος με τους φοιτητές για κάποια ζητήματα που τους απασχολούν ( πτυχιακές κτλ.) . Εμένα για παράδειγμα μου αντιστοίχισε για το erasmus μάθημα του 9ου εξαμήνου με μεγάλη ευκολία , ενώ δεν είχε συνάφεια , μόνο και μόνο για να με βοηθήσει. Αυτό που κάνει επανειλημμένα όμως δε δικαιολογείται και είναι πολύ χοντρό φάουλ εκ μέρους του. Όταν εγώ οφείλω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου σε δηλώσεις μαθημάτων μέσα σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα (όπου πολλά μαθήματα της εξεταστικής Σεπτέμβρη δεν έχουν ακόμα διορθωθεί ) ασφαλώς επηρεάζομαι από αυτή την κατάσταση. 
Δεν μπορώ να αφήσω όμως και ασχολίαστες τις επικές ΜΠΟΥΡΔΕΣ που γράφτηκαν παραπάνω

Αλιμονο αν πιστευετε οτι οι καθηγητες επιτηδες οι επειδη δεν εχει τα κεφια του κοβει τους φοιτητες....  Οποτε σταματηστε την κλαψο@@ση.

Αν υπήρχαν reaction στα comment του τημμυ (όπως στο fb) , σε αυτό το διαμαντάκι θα είχαν πατήσει like Ροβιθάκης,Κουγιουμτζής,Καραγιαννίδης, ΣΔΟΚ κτλ.

Μια φορα να καποιος να ασχοληθει με την απαραδεκτη κατασταση των αιθουσων και τις σπασμενες καρεκλες που τις σπαμε ΕΜΕΙΣ και κανενας αλλους και πλεον απο τις 150 θεσεις υπαρχουν οι 50.

Όχι φίλε μου δε τις σπάμε εμείς τις καρέκλες. Σπάνε επειδή βρίσκονται στις αίθουσες από τον καιρό που ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα και επειδή η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του πανεπιστημίου δε φτάνει ούτε για στραγάλια.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με την βρωμα που υπαρχει στις τουαλετες που την δημιουργουμε παλι ΕΜΕΙΣ. Επισης μετα το να πλυνεις τα χερια σου ειναι αθλος γιατι πολυ πιθανον να ειναι χαλασμενες και οι δυο βρισες.

Και πάλι όχι φίλε μου . Μου φαίνεται ότι το αγαπημένο σου χόμπι είναι το αυτομαστίγωμα. Η βρώμα που υπάρχει στις τουαλέτες οφείλεται στο ότι ο καθαρισμός του πολυτεχνείου εξυπηρετείται από 4 καθαρίστριες ( αν θες ψάξε λίγο τι είχε γίνει στο πολυτεχνείο με ποντίκια κτλ όταν απολυθηκαν οι καθαρίστριες το 2014). Επίσης ζητώ συγγνώμη εκ μέρους των φοιτητών που δεν ξέρουμε απο υδραυλικά για να φτιάξουμε τις χαλασμενες βρυσες στις τουαλέτες.

r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1527 on: January 17, 2018, 19:15:21 pm »

Αν μέτρησα καλά απο τους 144 (++ αυτους που δεν ηταν γραμμενοι στην δηλωση και τους επετρεψε ο Δημακης χωρις να ειναι υποχρεωμενος να το δωσουν) κοπηκαν οι 23 με βαθμο 1 και 2 (84 % επιτυχία!!!!!) . Ειμαι σιγουρος και ειστε σιγουροι (...χωρις να παιρνω και ορκο για την σιγουριά σας καθώς ορισμένοι ειστε άσσοι στην βλακεία ) ότι τα ατομα που κοπηκαν το ηξεραν οτι δεν εγραψαν σχεδόν τίποτα και οτι θα κοπουν. Οπως βλεπετε δεν θα χρειαστεί  ΤΣΙΚΑΚΙΑ μου να το δωσετε ξανα το μαθημα γιατι τα 3αρια και τα 4αρια σας τα εκανε 5αρια. Δηλαδη με λιγα λογια κατηγορειτε καποιον που ενω φαινομενικα λειτουργει εις βαρος των φοιτητων στην πραγματικοτητα εξαιτιας της καταστασης αυτης (που για δικους του λογους κανει...κατα την δική μου γνώμη κανει σπάσιμο στην γραμματεία η στους ανωτέρους του) εν τέλει σας απαλλάσει πανηγυρικά. Συνεχίστε την κλαψ@@ση και στο τέλος το μονο που θα καταφερετε θα ειναι να τον συμμορφώσετε και μετα φυσικά θα υπάρξει και ο δευτερος γύρος καθώς θα σας κόβει πριν καν προλάβετε να μπειτε στην αιθουσα.

5 χρονια ειμαι σε αυτην την σχολη και δεν εχω δει να γινεται τιποτα καλυτερο σε τιποτα απολύτως. Το μονο που κανετε ειναι να κλαίγεστε (μια γιατι τα θεματα ειναι απαραδεκτα, την αλλη επειδη πετσόκοψε, την αλλη επειδη αργησε να βγάλει τα αποτελέσμτα.....κτλ) γιατι απλα βαριέστε να διαβασετε .

Εννοείτε οτι δεν σας συμφέρει το γεγονός οτι σας περασε και θα το κανετε γαργάρα και θα επικεντρωθείτε στην νεα εξεταστικη . ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΣΙΚΑΚΙΑ
armandoneza-pineza
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1528 on: January 17, 2018, 19:23:17 pm »

Quote from: r.i.p on January 17, 2018, 19:15:21 pm
Αν μέτρησα καλά απο τους 144 (++ αυτους που δεν ηταν γραμμενοι στην δηλωση και τους επετρεψε ο Δημακης χωρις να ειναι υποχρεωμενος να το δωσουν) κοπηκαν οι 23 με βαθμο 1 και 2 (84 % επιτυχία!!!!!) . Ειμαι σιγουρος και ειστε σιγουροι (...χωρις να παιρνω και ορκο για την σιγουριά σας καθώς ορισμένοι ειστε άσσοι στην βλακεία ) ότι τα ατομα που κοπηκαν το ηξεραν οτι δεν εγραψαν σχεδόν τίποτα και οτι θα κοπουν. Οπως βλεπετε δεν θα χρειαστεί  ΤΣΙΚΑΚΙΑ μου να το δωσετε ξανα το μαθημα γιατι τα 3αρια και τα 4αρια σας τα εκανε 5αρια. Δηλαδη με λιγα λογια κατηγορειτε καποιον που ενω φαινομενικα λειτουργει εις βαρος των φοιτητων στην πραγματικοτητα εξαιτιας της καταστασης αυτης (που για δικους του λογους κανει...κατα την δική μου γνώμη κανει σπάσιμο στην γραμματεία η στους ανωτέρους του) εν τέλει σας απαλλάσει πανηγυρικά. Συνεχίστε την κλαψ@@ση και στο τέλος το μονο που θα καταφερετε θα ειναι να τον συμμορφώσετε και μετα φυσικά θα υπάρξει και ο δευτερος γύρος καθώς θα σας κόβει πριν καν προλάβετε να μπειτε στην αιθουσα.

5 χρονια ειμαι σε αυτην την σχολη και δεν εχω δει να γινεται τιποτα καλυτερο σε τιποτα απολύτως. Το μονο που κανετε ειναι να κλαίγεστε (μια γιατι τα θεματα ειναι απαραδεκτα, την αλλη επειδη πετσόκοψε, την αλλη επειδη αργησε να βγάλει τα αποτελέσμτα.....κτλ) γιατι απλα βαριέστε να διαβασετε .

Εννοείτε οτι δεν σας συμφέρει το γεγονός οτι σας περασε και θα το κανετε γαργάρα και θα επικεντρωθείτε στην νεα εξεταστικη . ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΣΙΚΑΚΙΑ
Μιλησες την αληθεια
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1529 on: January 17, 2018, 19:27:31 pm »

κάτι τύποι σαν τον r.i.p χαλάνε την πιάτσα των ενεργειακών και σας κράζει όλο το υπόλοιπο τμήμα  Cheesy
Pages: 1 ... 100 101 [102] 103 Go Up Print
Jump to: