• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:41:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:41:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 94
Total: 142
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
miltan8
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κτηριακή υποδομή - Διαδικτυακή οργάνωση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Φωτιά στα παρακαρισμένα εντός του πανεπιστημίου!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Φωτιά στα παρακαρισμένα εντός του πανεπιστημίου!!!!!  (Read 6771 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!!!
« Reply #15 on: August 06, 2006, 18:32:19 pm »

ΟΚ, ο τιτλος αλλαξε...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!!!
« Reply #16 on: August 06, 2006, 18:36:26 pm »

πάντα με μέτρο αυτό το παιδί.

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #17 on: August 06, 2006, 19:39:45 pm »

Σ'ευχαριστώ φίλε μου. Αλλά δε θα έκλαιγα κιόλας.

Οι απαντήσεις σου ήταν κατατοπιστικότατες.

Βέβαια πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι οι οδηγοί δεν κυκλοφορούν μόνο με τα αυτοκίνητά τους. Ούτε γεννήθηκαν οδηγώντας. Είναι και πεζοί. Μπαίνουν και στα λεωφορεία. Αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι.

Σχόλιο: Η απάντηση του Αλιάκμονα επιβεβαιώνει το γιατί αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας οι νεοΈλληνες έχουν μονίμως χεσμένο τον διπλανό τους. Συνασπίζονται μόνο με όσους έχουν κοινά συμφέροντα κατά περίπτωση.

Συγχαρητήρια!

Υ.Γ.: Θα κάνω ειλικρινείς προσπάθειες από το νέο έτος να μην περνάω 20 λεπτά στο δρόμο με το αυτοκίνητο ημερισίως, ώστε να μην μολύνω τον τόπο και να μην επιβαρύνω τους δρόμους. Θα παίρνω το λεωφορείο με το οποίο χρειάζομαι 1,5 ώρα όταν δεν έχει κίνηση. Φυσικά όρθιος χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω. Ούτε κουβέντα βέβαια να θέλω να πάω σπίτι μου αν έχω 4ωρο κενό το μεσημέρι.  Άλλη 1,5 ώρα. (1,5 ώρα = πήγαινε έλα)

Υ.Γ.2: Δεν θα γράψω τίποτα άλλο. Κάντε κινητοποίηση. Κάψτε και τα καπιταλιστικά μας αυτοκίνητα.
aliakmwn
Guest
« Reply #18 on: August 06, 2006, 19:56:23 pm »

Σχολιο: Η απαντηση του Juan φανερωνει αλλον ενα λογο, για τον οποιο αυτος ο τοπος δεν θα παει ποτε μπροστα... Διοτι ο νεοελληνας επιμενει να σκεφτεται μονο τον εαυτουλη του, κι ως εκ τουτου δεν ειναι σχεδον ποτε σε θεση να κανει μια συζητηση χωρις να παρει προσωπικα την καθε κουβεντα. Διοτι, η συμπλεγματικη ανασφαλεια που χαρακτηριζει τους ταλαντευομενους στα μικροαστικα στρωματα, τους θετει μονιμως σε θεση αμυνας, απεναντι σε οτιδηποτε αισθανονται πως απειλει την ησυχη ζωουλα τους...

Ηλιθιος δεν ειμαι, να τα βαζω με αυτον που χρησιμοποιει αυτοκινητο επειδη μενει 50 χιλιομετρα μακρια. Κατα βαθος τον θεωρω συμμαχο μου στο κοινο μας προβλημα, και πιστευω πως αυτος που χρησιμοποιει το αυτοκινητο του χωρις να το εχει αναγκη, του δημιουργει ακομα μεγαλυτερο προβλημα απο μενα (γιατι τον παρασυρει κι αυτον στο στοχαστρο των αγαναχτησμενων). Αυτος ομως, αντι να το δει καταματα και να παρει το μερος αυτου που υπερασπιζεται το δικαιωμα του, συστρατευεται με τους αλλους, για δυο λογους:
1) επειδη το καθεστως των αλλων τον βολευει προσωρινα
2) επειδη δεν εχει μαθει να εμπιστευεται, και νομιζει πως εμεις νοιαζομαστε μονο για την παρτη μας

Υπαρχει κι ενας τριτος λογος, ο οποιος δεν ειναι "καθαρος", γιατι προερχεται αμεσα απο το (2), ομως εμπλουτιζεται με το συμπλεγμα της ιδιοκτησιας: Κατα βαθος αισθανεται πολυ περηφανος που αυτος εχει αμαξι ενω οι αλλοι δεν εχουν, αισθανεται ανωτεροτητα για την ιδιοκτησια του, κι ετσι αυθυποβαλεται στη θεση του "στοχου", νιωθει δηλαδη πως "αφου εγω εχω αμαξι, αρα ειμαι ανωτερος, αρα οι αλλοι ειναι κατωτεροι, αρα με μισουν". Κι ετσι, θεωρει πως οι καγκουρες που εχουν αμαξι αλλα δεν το εχουν αναγκη, ειναι "περισσοτερο συμμαχοι" του, απ' οτι οι αλλοι που δεν εχουν αμαξι αλλα εχουν αναγκες...

Για να κλεισουμε αστειευομενοι και να χαλαρωσει το κλιμα:
Παντα, στο τελος, απο πανω βρισκεται αυτος που δεν εχει τιποτα. Γιατι δεν εχει και τιποτε να χασει Wink

Σε καποιον που δεν εχει αυτοκινητο, μια μολοτοφ κοστιζει ενα μπουκαλι μπυρα και 0.33L βενζινης.
Στους αλλους ομως, πιθανον να στοιχισει ενα αυτοκινητο Grin
(Αν και, ετσι πως πανε οι τιμες των καυσιμων, σε λιγο οι μολοτοφ θα κοστιζουν οσο ακριβως και ενα αυτοκινητο...)
« Last Edit: August 06, 2006, 19:59:07 pm by aliakmwn » Logged
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Απ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜ\
« Reply #19 on: August 06, 2006, 20:28:00 pm »

Quote from: aliakmwn on August 06, 2006, 19:56:23 pm
Σχολιο: Η απαντηση του Juan φανερωνει αλλον ενα λογο, για τον οποιο αυτος ο τοπος δεν θα παει ποτε μπροστα... Διοτι ο νεοελληνας επιμενει να σκεφτεται μονο τον εαυτουλη του, κι ως εκ τουτου δεν ειναι σχεδον ποτε σε θεση να κανει μια συζητηση χωρις να παρει προσωπικα την καθε κουβεντα. Διοτι, η συμπλεγματικη ανασφαλεια που χαρακτηριζει τους ταλαντευομενους στα μικροαστικα στρωματα, τους θετει μονιμως σε θεση αμυνας, απεναντι σε οτιδηποτε αισθανονται πως απειλει την ησυχη ζωουλα τους...

Ηλιθιος δεν ειμαι, να τα βαζω με αυτον που χρησιμοποιει αυτοκινητο επειδη μενει 50 χιλιομετρα μακρια. Κατα βαθος τον θεωρω συμμαχο μου στο κοινο μας προβλημα, και πιστευω πως αυτος που χρησιμοποιει το αυτοκινητο του χωρις να το εχει αναγκη, του δημιουργει ακομα μεγαλυτερο προβλημα απο μενα (γιατι τον παρασυρει κι αυτον στο στοχαστρο των αγαναχτησμενων). Αυτος ομως, αντι να το δει καταματα και να παρει το μερος αυτου που υπερασπιζεται το δικαιωμα του, συστρατευεται με τους αλλους, για δυο λογους:
1) επειδη το καθεστως των αλλων τον βολευει προσωρινα
2) επειδη δεν εχει μαθει να εμπιστευεται, και νομιζει πως εμεις νοιαζομαστε μονο για την παρτη μας

Μιλάς σωστά αλλά δεν αναφέρεσαι στο σωστό άνθρωπο. Δε συστρατεύτηκα με όσους παίρνουν το αυτοκίνητό τους χωρίς λόγο. Απάντησα σε μία γενικευμένη επίθεση κατά όλων όσων έχουν αυτοκίνητο. Δεν είπες ότι θέλεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση λαμβάνοντας όλους υπόψη. Έτσι είμαι και γω μαζί σου. Αλλά εσύ μας διαολόστειλες όλους.

[off-topic]
Γράφεις γενικά με ενθουσιασμό και επιθετικά. Κινείσαι κάπου μεταξύ χαβαλέ και ύβρις. Έτσι παρεξηγούνται οι απόψεις σου που συνήθως είναι σωστές, αν και με μια δόση υπερβολής. Αν σε παρεξηγήσει κάποιος, του τραβάς και ένα ξεχέσιμο και χαίρεσαι. Αρέσκεσαι τέλος στις προσωπικές επιθέσεις εντυπωσιασμού αγνοώντας από που κρατάει η σκούφια του συνομιλητή σου. Να τα κοιτάξεις αυτά. Σε αδικούν.
[/off-topic]

Quote from: aliakmwn on August 06, 2006, 19:56:23 pm
Υπαρχει κι ενας τριτος λογος, ο οποιος δεν ειναι "καθαρος", γιατι προερχεται αμεσα απο το (2), ομως εμπλουτιζεται με το συμπλεγμα της ιδιοκτησιας: Κατα βαθος αισθανεται πολυ περηφανος που αυτος εχει αμαξι ενω οι αλλοι δεν εχουν, αισθανεται ανωτεροτητα για την ιδιοκτησια του, κι ετσι αυθυποβαλεται στη θεση του "στοχου", νιωθει δηλαδη πως "αφου εγω εχω αμαξι, αρα ειμαι ανωτερος, αρα οι αλλοι ειναι κατωτεροι, αρα με μισουν". Κι ετσι, θεωρει πως οι καγκουρες που εχουν αμαξι αλλα δεν το εχουν αναγκη, ειναι "περισσοτερο συμμαχοι" του, απ' οτι οι αλλοι που δεν εχουν αμαξι αλλα εχουν αναγκες...

Αν με ήξερες λίγο προσωπικά δεν θα έλεγες τέτοιες ανακρίβειες. Κι αυτό γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα που έχω αυτοκίνητο ενώ άλλοι δεν έχουν. Ακόμα περισσότερο επειδή δεν έχω δουλέψει για να το αποκτήσω. (Αν και δεν είναι ιδιόκτητο). Και είναι εντελώς άδικο κάποιοι να το χρειάζονται ακόμα περισσότερο και να μην έχουν. Μόνη ευχαρίστηση είναι που μπορώ να εξυπηρετώ φίλους μου όταν με χρειάζονται.
(Μην ακούσω τώρα κανένα σχόλιο: "αφού αισθάνεσαι άσχημα τότε γιατί έχεις;" Μη λέμε πάλι τα ίδια)

Τέλος, για μένα "ανώτερος" είναι όποιος καταλαβαίνει και νοιάζεται, όσο περισσότερους ανθρώπους γύρω του γίνεται. Αλλά η λέξη "ανώτερος" δεν μ'αρέσει και δεν την θεωρώ δόκιμη όπως και να 'χει.

Υ.Γ.: Όφειλα να απαντήσω γιατί επρόκειτω για προσωπική αναφορά. Άντε στείλτα όλα μαζί στο παραδίπλα τόπικ. Wink
Y.Γ.2: Το κακό είναι ότι δε μένω 50 χμ μακριά. Αλλά ότι η γραμμή του αστικού που με "εξυπηρετεί" κανει 50 χμ μέχρι να φτάσει στο κέντρο  Embarrassed
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #20 on: August 06, 2006, 20:31:26 pm »

Εγώ θα ήθελα πρώτα από όλα να κυνηγήσουμε το θέμα με τα παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο κατά μήκος της ν.Εγνατίας
που κάνουν αδύνατη τη διέλευση όσων επιλέγουν να περπατήσουν

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #21 on: August 09, 2006, 13:18:02 pm »

Ωραία.

Το πρόβλημα είναι τα άπειρα (αλλά αριθμήσιμα Wink) αυτοκίνητα στο αριστοτέλειο. Και παράγει και άλλα προβλήματα από μόνο του.

1. Γιατί έχουμε σταθμευμένα αυτοκίνητα?
-Επειδή υπάρχουν ανάγκες μεταφοράς από έναν τόπο προς στο πανεπιστήμιο. (ιέεεελα δεν του πιστεύου)

2. Γιατί είναι τόσα πολλά?
-Είναι πολλά τα ΔΕΠ και οι εργαζόμενοι. Αλλά πόσοι έιναι ακριβώς (αυτοί που έχουν αυτοκίνητο)?
-Είναι πολλοί οι φοιτητές. Όντως, είναι πάρα πάρα πολλοί οι φοιτητές του ΑΠΘ. ΑΛΛΑ. Δεν πρόκειταα για όλους αυτούς, αλλά για εκείνους που κάθε μέρα απασχολούν μια θέση πάρκινγκ στο "campus". Το τι κάνουν αντί να παρακολουθούν μας αφήνει αδιάφορους. Φτάνει να μην αφήνουν το αυτοκίνητο στη σχολή-πάρκινγκ.
-Είναι κάποιοι που παρκάρουν χωρίς να έχουν κάποια σχέση με το πανεπιστήμιο.

2.α. Οι εξωπανεπιστημιακοί έχουν δικαίωμα να παρακάρουν στον χώρο του πανεπιστημίου?
-Δεν το γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι δε θα έπρεπε.

3. Χρειαζόμαστε καινούριες θέσεις πάρκινγκ στο πανεπιστήμιο ή απλά να μειώσουμε τους "κατεργάρηδες"?
-Νομίζω ότι οι κάτοχοι αυτοκινήτων θα έλεγαν "νέες θέσεις", αλλά νομίζω ότι το πρέπον θα ήταν να ληφθούν κάποια αυστηρά μέτρα περιορισμού των λαμογίων.

3.α. Μέτρα? Σαν τι?
-Τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας γύρω από το πανεπιστήμιο ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. Δεν είναι αδύνατο. Έχω παρατηρήσει ότι η μόνη διαφορά που κάνει ένα σώμα ασφαλείας αποτελεσματικό ή αυστηρό είναι ο διοικητής, ο οποίος με λίγο ζόρισμα βάζει 2-3 τροχονόμους για την κίνηση έξω από το ΑΠΘ.
-Μπάρες μηχανοκίνητες που να εμποδίζουν την είσοδο σε ΚΑΘΕ πιθανό χώρο σταύθμευσης. Και να ανοίγουν ΜΟΝΟ με κομπιουτεράκι που θα προμηθεύεται ο ενδιαφερόμενος κάτοχος αυτοκινήτου. Μην δω τίποτε χαζά για μεγάλες δαπάνες στα κομπιουτεράκια, το πολύ πολύ να τα κάνουν όπως στα διόδια.
-Επιμέλεια του χώρου σταύθμευσης, δλδ τετραγωνάκια ζωγραφισμένα για τον χώρο του αυτοκινήτου. Φυσικά εννοείται ότι ο χώρος θα μπορεί να βάφεται και ότι δεν πρόκειται για λακουβιασμένο χωματόδρομο.

4. Τίποτε άλλο?
-Όταν σκεφτώ κάτι άλλο θα το γράψω.

4.α. Εχμ?
-Εε, είμαι μέσα για τη διαμαρτυρία, αλλά καλό θα είναι να κατασταλάξουμε σε κάποιες πιθανές προτάσεις προτού πάμε σε κάποιον υπεύθυνο και του παρουσιάσουμε την κατάσταση. Γι'αυτό και περιμένω απαντήσεις-υποδείξεις.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
JAE
Guest
Re: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
« Reply #22 on: August 09, 2006, 13:54:32 pm »

Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 13:18:02 pm
2.α. Οι εξωπανεπιστημιακοί έχουν δικαίωμα να παρακάρουν στον χώρο του πανεπιστημίου?

Εννοειται οτι οπου δεν εχει μπαρες οπου γινεται ( ; ) ο ελεγχος και υπαρχει κανονικη θεση παρκαρισματος (οχι πανω σε πεζοδρομιο) μπορει να παρκαρει οποιος θελει εφοσον δεν υπαρχει απαγορευτική σημανση.
Ιδιωτικος χωρος δεν ειναι το πανεπιστημιο.
Και ουτε μαλακες ειναι οι αλλοι που πληρωνουν τα τελη κυκλοφοριας (στην ουσια road-tax).
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #23 on: August 09, 2006, 14:45:45 pm »

Quote from: JAE on August 09, 2006, 13:54:32 pm

Εννοειται οτι οπου δεν εχει μπαρες οπου γινεται ( ; ) ο ελεγχος και υπαρχει κανονικη θεση παρκαρισματος (οχι πανω σε πεζοδρομιο) μπορει να παρκαρει οποιος θελει εφοσον δεν υπαρχει απαγορευτική σημανση.
Εξήγησέ το αυτό, το λες από εμπειρία ή ξέρεις τον κανονισμό?
Και τι θα γίνει, αν ο άλλος μπορεί να παρκάρει πάνω στον θάμνο θα πάει να τον ισοπεδώσει? (εννοείται όχι, αλλά παράδειγμα φέρνω, για να βγάλουμε κάποια όρια)

Ναι, και?
Τι θες να πεις με αυτό?

Και ουτε μαλακες ειναι οι αλλοι που πληρωνουν τα τελη κυκλοφοριας (στην ουσια road-tax).
Πολύ με μπερδεύεις βρε παιδί μου... δεν καταλαβαίνω τι λες... Sad

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #24 on: August 09, 2006, 15:06:22 pm »

Το πανεπιστήμιο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, κατά αυτήν την έννοια, ο χώρος που του ανήκει είναι ιδιωτικός.
Αλλά και ιδιωτικός που δεν είναι, το δημόσιο μπορεί να τον κάνει ότι θέλει.

Φυσικά όταν δεν υπάρχει σχετική σήμανση, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, να μη παρκάρει ο οποιοσδήποτε κάπου.

byeeee
JAE
Guest
« Reply #25 on: August 09, 2006, 15:31:27 pm »

Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 14:45:45 pm
Και τι θα γίνει, αν ο άλλος μπορεί να παρκάρει πάνω στον θάμνο θα πάει να τον ισοπεδώσει? (εννοείται όχι, αλλά παράδειγμα φέρνω, για να βγάλουμε κάποια όρια)

To παραδειγμα σου ειναι ακραιο.
Το ξαναλεω οπου δεν υπαρχει απαγορευτικη σημανση και υπαρχει κανονικη θεση (διπλα και οχι πανω στο πεζοδρομιο το οποιο ειναι παρανομο) παρκαρισματος ο κυριος Κ.Ο.Κ δινει την δυνατοτητα να παρκαρει οποιος θελει απο Jeep μεχρι mini cooper.

Ναι, και?
Τι θες να πεις με αυτό?

Οτι ο χωρος δεν ειναι περιφραγμενος και με ταμπελες "Απαγορευται η εισοδος σε εξωπανεπιστημιακους".Αφου δινεται η δυνατοτητα εισοδου αν μια θεση κανονικη παρκαρισματος ειναι ελευθερη και δεν υπαρχει απαγορευτικη σημανση το ξαναλεω μπορει ο καθενας να την χρησιμοποιησει.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #26 on: August 09, 2006, 15:44:08 pm »

Quote from: JAE on August 09, 2006, 15:31:27 pm
Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 14:45:45 pm

To παραδειγμα σου ειναι ακραιο.
Το ξαναλεω οπου δεν υπαρχει απαγορευτικη σημανση και υπαρχει κανονικη θεση (διπλα και οχι πανω στο πεζοδρομιο το οποιο ειναι παρανομο) παρκαρισματος ο κυριος Κ.Ο.Κ δινει την δυνατοτητα να παρκαρει οποιος θελει απο Jeep μεχρι mini cooper.

Ναι, και?
Τι θες να πεις με αυτό?

Οτι ο χωρος δεν ειναι περιφραγμενος και με ταμπελες "Απαγορευται η εισοδος σε εξωπανεπιστημιακους".Αφου δινεται η δυνατοτητα εισοδου αν μια θεση κανονικη παρκαρισματος ειναι ελευθερη και δεν υπαρχει απαγορευτικη σημανση το ξαναλεω μπορει ο καθενας να την χρησιμοποιησει.

Ωστόσο, όπως είπε και ο τουράμπαρ, το πανεπιστήμιο δεν είναι και δημόσιος χώρος! Δηλαδή αυτό που λέμε "δρόμος"!
Αλλιώς: μπορείς εσύ ο άσχετος να πας να παρκάρεις μέσα στη νομαρχία?

Είσαι ενάντια σε κάθε περιοριστικό μέτρο σταύθμευσης για τους εξωπανεπιστημιακούς?

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #27 on: August 09, 2006, 15:56:02 pm »

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει μία κίνηση διαμαρτυρίας για να μη μετατραπεί η πλατεία χημείου σε παρκινγκ όπως έχει προγραμματιστεί. Να γίνει χώρος με γρασίδι και να φωταγωγηθεί

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #28 on: August 09, 2006, 16:09:11 pm »

Quote from: BOBoBAFIS on August 09, 2006, 15:56:02 pm
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει μία κίνηση διαμαρτυρίας για να μη μετατραπεί η πλατεία χημείου σε παρκινγκ όπως έχει προγραμματιστεί. Να γίνει χώρος με γρασίδι και να φωταγωγηθεί
Πρώτη φορά τ'ακούω, αλλά συμφωνώ απολύτως! Να διαμαρτυρηθούμε!

*κάποιοι φυσικομαθηματικοί θα πάθουν την πλάκα τους όταν τους το πω, που κάναν τους άνετους! 8)

JAE
Guest
« Reply #29 on: August 09, 2006, 18:22:47 pm »

Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 15:44:08 pm
Ωστόσο, όπως είπε και ο τουράμπαρ, το πανεπιστήμιο δεν είναι και δημόσιος χώρος! Δηλαδή αυτό που λέμε "δρόμος"!
Αλλιώς: μπορείς εσύ ο άσχετος να πας να παρκάρεις μέσα στη νομαρχία?

Είσαι ενάντια σε κάθε περιοριστικό μέτρο σταύθμευσης για τους εξωπανεπιστημιακούς?

To ιδιο ειναι η Νομαρχια ρε Κυβε;
Εκει γινεται ελεγχος κατα την εισοδο οπως γινεται και στη Πολυτεχνική Σχολή.

Υπερ ειμαι αλλα μονο κατα τις ωρες λειτουργιας του Πανεπιστημιου.
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: