• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:40:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:40:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 180
Total: 219
Cersei Tsoulannister
alex_samaras_
el1
Spyridon01101
rafail zisiadis
Theislander
ligditsa
BlackBeard
spoun
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
d0xa
thomasdt
evax
Stelios V.
KZerenidis
kmargaritis
George Hadjilyras
dimchin
Giannis Masterio
giorgosss03
ZontanosThrylos
Tsn
athena_apo
miltan8
marwt
ismini.h
thpanousis
Elenit
tinidou
stelinas
tasos gourd
Captain
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Τηλεπικοινωνιακού Κύκλου > 6ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Μαθήματα Επιλογής > Ακουστική Ι (Moderator: Don) > [Ακουστική Ι] Να επιλέξω το μάθημα ;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [Ακουστική Ι] Να επιλέξω το μάθημα ;  (Read 2020 times)
Vlassis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
[Ακουστική Ι] Να επιλέξω το μάθημα ;
« on: December 28, 2015, 16:31:12 pm »

Τόπικ αποκλειστικά για την επιλογή ή όχι του μαθήματος.
Παρατίθενται οι απόψεις παλαιότερων.

Quote from: apostolos1986 on February 25, 2008, 17:30:02 pm
ξέρω ότι προμοτάρω...αλλά για τους τηλέπ που συμπαθούν  τα πεδία..το μάθημα της ακουστικής 1 αξίζει και ο διδάσκων είναι κορυφή ...αν και προέρχεται από το γενικό τμήμα..
τώρα ως προς τη δυσκολία του μαθήματος...θα το χαρακτήριζα φυσιολογικό-νορμάλ μάθημα ...

Quote from: ikoufis on February 25, 2008, 18:00:32 pm
Δεν είναι δύσκολο πολύ απλά είναι στη λογική του "κύματος".Δεν απαιτεί γνώσεις πεδίου αν και βοηθούν πολύ,αλλά ταιριάζει στη φιλοσοφία των πεδίων,ειδικά του 3.Και γίνεται καλό μάθημα.Βιβλίο δεν έχει,έχει σημειώσεις.
Στις εξετάσεις δεν είναι σίγουρο αν θα είναι ανοιχτά ή κλειστά τα βιβλία.Πέρσυ τελευταία στιγμή μας είπε να τα έχουμε ανοιχτά.

Quote from: apostolos1986 on March 10, 2009, 19:28:57 pm
Quote from: Karaμazoβ on March 10, 2009, 13:52:41 pm
Quote from: Optima on March 10, 2009, 13:43:12 pm
Επίσης και για την ακουστική 1 μου αρέσει πολύ το αντικείμενο:
Απλός ταλαντωτής. Παραγωγή και ανίχνευση ήχου. Ταλαντώσεις χορδής και μεμβράνης. Εξίσωση ακουστικού κύματος. Ανάκλαση - διάθλαση. Ακτινοβολία. Φαινόμενο Doppler. Εισαγωγή στους Υπερήχους. Επιδράσεις υπερήχων σε βιολογικά μέσα.
Το έχει παρακολουθήσει κανείς όμως να μου πει πώς γίνεται το μάθημα? Είναι ενδιαφέρον ? καλά οργανωμένο?
το μάθημα ειναι και ενδιαφερον, και καλα οργανωμένο. Επίσης ειναι και λιγοι που το παρακολουθουν αρα γίνεται και καλυτερα. Ο Ρεκανος, οποιος το διδασκει, ειναι ενας Ηλεκτρολογος που ειναι στο Γενικό Τμημα, και είναι πωρωμένος με το αντικείμενο. Παρακολουθηση απαραίτητη.
Παντως το μαθημα δεν ειναι και τοσο "ηλεκτρολογικό" και δεν μοιαζει με την ηλεκτρακουστική. Για την Ακουστική ο άνθρωπος δεν υπάρχει. Προκειται για μελέτη της διαδοσης του ακουστικού κυματος με ο,τι αυτό συνεπάγεται ( διαδοση κυματος , πηγές , πεδίο, μερικές διαφορικές εξισώσεις κτλ).
το μάθημα αξίζει ισως και μόνο για το διδάσκοντα...παρότι δν ειμαι και ο απόλυτος φαν των πεδίων..ο Ρέκανος..το έκανε πολύ καλό το μάθημα

Quote from: il capitano on February 29, 2012, 15:13:31 pm
Το μάθημα το Ρέκανου είναι θεϊκό απλά. Must!! Πρέπει να πας πώς το λένε; Αν δεν πας δεν έχει νόημα να το δηλώσεις.
Ως αντικείμενο έχει να κάνει με ταλαντώσεις (πχ ταλάντωση χορδής ή μεμβράνης κλπ) και κύματα (ακουστικά προφανώς). Είναι κλασικά πράματα που όμως τότε τα βλέπεις πρώτη/δεύτερη φορά και μπορεί να σου φανούν δύσκολα. Πάντως αν έχεις σκοπό να το δηλώσεις πρέπει να πας στο μάθημα. Γενικά αν πας στο μάθημα οι εξετάσεις είναι παιχνιδάκι, γιατί βοηθάει και ο Ρέκανος Wink
Με την ηλεκτρακουστική καμία σχεδόν σχέση όσο και να μοιάζουν φαινομενικά...

Quote from: Karaμazoβ on February 29, 2012, 17:26:06 pm
το μαθημα είναι Διαδοση Ακουστικου Κυματος ουσιαστικα, δηλαδη, σε αντιθεση με την Ηλεκτρακουστικη, εχει μαθηματικη αναλυση.

Quote from: boudou on February 29, 2012, 18:41:04 pm
Η ακουστική και η ηλεκτρακουστική είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αν είσαι νερντ,  ξέρεις διάδοση και γουστάρεις μαθηματικά πάρε ακουστική. Αν όχι ηλεκτρακουστική.

Quote from: N3ikoN on March 01, 2012, 00:11:59 am
Το μάθημα τα σπάει. Διαλέξεις ευχάριστες που σε κάνουν μηχανικό (ποιοτική γνώση). μαθαινεις την ουσια απο αρκετα πραματα τα οποια απλα "γνωριζεις" τωρα. ο ρεκανος πολυ καλος. πηγαινεις σε ολες τις διαλεξεις, παρακολουθεις , δεν θελει τιποτα αλλο, και το περνας σιγουρα
αλλα αν δεν ειναι να παρακολουθεις , μην το επιλεξεις.

Quote from: Eru lluvatar on March 01, 2012, 00:23:33 am
miau ρώτα λίγο κόσμο πώς βαθμολογεί  Tongue
το δε βιβλίο είναι τίγκα στα ορθογραφικά και ασυνταξία.

Quote from: Wade on February 25, 2010, 16:59:02 pm
Quote from: Optima on February 25, 2010, 15:21:31 pm
Quote from: Wade on February 22, 2010, 20:53:24 pm
Quote from: Άγνωστος Χ on February 22, 2010, 20:17:42 pm
Τα μαθήματα Ηλεκτρακουστική Ι, Ακουστική Ι και Οπτική Ι απαιτούν γνώσεις πεδίων;
Από όσο θυμάμαι όχι, σε κανένα δεν απαιτούνται γνώσεις πεδίου.
Βασικα wade δε νομιζω να θυμασαι καλα- την ακουστικη 1 ο ρεκανος δεν την κανει;  Εγω την παρακολουθησα, αμα δεν εχεις ιδεα απο πεδιο και διαφορικες δε θα καταλαβεις τιποτα-δεν ειπα να εχεις περασει τα πεδια, απλως να εχεις ασχοληθει- αναφερεται σε κυματαριθμους, οριακες συνθηκες, στην ουσια εμβαθυνει στα μαθηματικα των πεδιων, τζαμπα θα κουραστεις προσπαθωντας να καταλαβεις.
Χμ ναι, μάλλον έχεις δίκιο, γενικά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το μάθημα και δεν πολυθυμάμαι Embarrassed  Όντως υπάρχει μια αντιστοίχιση εννοιών του μαθήματος με έννοιες πεδίου...

Quote from: stavrosd on February 20, 2014, 01:18:27 am
ακουστικη όχι, εκτος αμα σου αρεσουν πολυ οι διαφορικες. Smiley

Quote from: pepper ann on February 21, 2014, 01:35:56 am
Η ακουστική είναι εύκολη εφόσον παρακολουθείς. Αλλιώς δεν έχει νόημα να πας να την δώσεις έτσι (όπως διαπίστωσα εγώ το Σεπτέμβρη Tongue )

Quote from: Lampros on February 22, 2014, 13:29:07 pm
Ακουστική Ι, είναι οκ μάθημα. Κυρίως ο Ρέκανος το κάνει, τον οποίο προσωπικά βρίσκω χαοτικό. Η ύλη μου φαίνεται λίγο βαρετή (εγώ γι'αυτό τον λόγο το άφησα πρόπερσι) αλλά αν παρακολουθείς είναι εύκολο να πάρεις καλό βαθμό(εγώ θα το πάρω φέτος γι'αυτό το λόγο)...γενικά νομίζω οτι ακουστική ΙΙ είναι κάπως πιο ενδιαφέρουσα οπότε μπορείς να συνεχίσεις με αυτή.

Quote from: Fcoriolis on February 22, 2014, 14:06:38 pm
Ακουστική Ι είναι εύκολο έχω ακούσει και ο Ρέκανος το κάνει καλά.

Quote from: il capitano on February 24, 2014, 20:25:18 pm
Quote from: kourdisto_portokali on February 24, 2014, 19:33:01 pm
  • Οπτικη Ι
  • Ακουστικη Ι
  • Ηλεκτρακουστικη Ι
Ποιο απ αυτα δεν απαιτει γνωσεις πεδιου;
Ακουστική όχι ρε. Διάθεση να μάθεις να λύνεις μερικές διαφορικές εξισώσεις χρειάζεται.

Quote from: Fcoriolis on February 24, 2014, 22:52:46 pm
Quote from: Rapunzel on February 24, 2014, 20:53:44 pm
Λοιπον πειτε μου πολυ πολυ σοβαρα
Ακουστικη 1 ή Κβαντικη?
Δεύτερον πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο στον τομέα αντί της κβαντικής.
Η κβαντική είναι μάθημα για γνώση κυρίως , ενώ ακουστική έχει και ΙΙ και ίσως χρειαστεί και σε άλλα μαθήματα.

Quote from: Αλντεμπαράν on March 04, 2015, 02:39:34 am
Ακουστική Ι Κουλ μάθημα, κάνεις ανάλυση της κίνησης μεμβρανών, χορδών κτλ, δηλαδή μαθηματικοποιείς προτώλειες περιπτώσεις παραγωγής ήχου. Ο Ρέκανος είναι φουλ κομπλέ στο μάθημα με λίγα άτομα, είχα διαφορετική άποψη όταν μου έκανε σήμα σε μια γεμάτη Α3. Επίσης το μάθημα απασχολούν και διάφορα άλλα φυσικά φαινόμενα από αστρονομία μέχρι κεραίες, το οποίο είναι ενδιαφέρον, άποψη μου είναι πως θα ήταν ακόμη καλύτερο αν οι διάφορες αναφορές είχαν ως αφετηρία το αντικείμενο της ακουστικής. Αν το πάρετε πρέπει να το παρακολουθήσετε μιας και δεν έχει νόημα να κάτσετε να διαβάσετε σκέτες τις πάμπολλες εξισώσεις που υπάρχουν στις σημειώσεις που θα σας δοθούν. Η συμμετοχή και η παρουσία σας στο μάθημα θα εκτιμηθεί/αξιολογηθεί και ο βαθμός σας στο τέλος θα είναι συνάρτηση αυτών και της εξέτασης(στην οποία δεν θα γράψετε πολλά γιατί το αντικείμενο καθ' εαυτό είναι δύσκολο αλλά λόγο των παραπάνω θα τον πάρετε τον βαθμό σας).

Quote from: Karaμazoβ on March 10, 2013, 21:59:59 pm
με την ακουστική Ι θα "επιστημονισεις". Θα μαθεις κανεις Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις, διαδοση ακουστικου κυματος, μαθηματικά μοντέλα χορδών, τυμπάνων, δωματίων και τέτοια

Quote from: Fcoriolis on February 04, 2015, 22:03:07 pm
Η ακουστική αφορά τη μελέτη μετάδοσης του ήχου σε μέσα και τη μελέτη αυτού ως κύματος, πολύ καλό για να μπεις στην ιδέα του κύματος. Το κάνει ο κ.Ρέκανος και έχει μια πόρωση με τα μαθηματικά, οπότε μερικές φορές ξεφεύγει, αν σου αρέσουν τα μαθηματικά θα σου αρέσει και αυτό. Έχει αρκετά εύκολες εξετάσεις και βοηθάει και ο Ρέκανος γενικά. Βέβαια έχει κατά βάση υποχρεωτική παρακολούθηση, αλλά ανταμοίβεσαι με + μονάδες στο τέλος.

Quote from: c0ndemn3d on February 04, 2015, 22:04:01 pm
Δεν το έχω πάρει, αλλά:
Ρέκανος, πολλά μαθηματικά, για τους άρρωστους τηλεπάδες. Αν θες βαθμό νομίζω παίρνεις εύκολα, απλώς απαιτείται από το διδάσκοντα η παρακολούθηση. Αν ήμουν τηλέπ θα το 'παιρνα.

« Last Edit: December 29, 2015, 01:23:42 am by Vlassis » Logged

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
AckermanMik
Veteran

Όμορφη μικρή κουκλίτσα

View Profile
Re: [Ακουστική Ι] Να επιλέξω το μάθημα ;
« Reply #1 on: December 28, 2015, 16:35:31 pm »

Quote from: Vlassis on December 28, 2015, 16:31:12 pm
Τόπικ αποκλειστικά για την επιλογή ή όχι του μαθήματος.
Παρατίθενται οι απόψεις παλαιότερων.

Quote from: apostolos1986 on February 25, 2008, 17:30:02 pm
ξέρω ότι προμοτάρω...αλλά για τους τηλέπ που συμπαθούν  τα πεδία..το μάθημα της ακουστικής 1 αξίζει και ο διδάσκων είναι κορυφή ...αν και προέρχεται από το γενικό τμήμα..
τώρα ως προς τη δυσκολία του μαθήματος...θα το χαρακτήριζα φυσιολογικό-νορμάλ μάθημα ...

Quote from: ikoufis on February 25, 2008, 18:00:32 pm
Δεν είναι δύσκολο πολύ απλά είναι στη λογική του "κύματος".Δεν απαιτεί γνώσεις πεδίου αν και βοηθούν πολύ,αλλά ταιριάζει στη φιλοσοφία των πεδίων,ειδικά του 3.Και γίνεται καλό μάθημα.Βιβλίο δεν έχει,έχει σημειώσεις.
Στις εξετάσεις δεν είναι σίγουρο αν θα είναι ανοιχτά ή κλειστά τα βιβλία.Πέρσυ τελευταία στιγμή μας είπε να τα έχουμε ανοιχτά.

EINAI ΡΕΚΑΝΟΣ ΟΧΙ!

Quote from: opcode on September 26, 2015, 16:01:50 pm
Μια χαρά βγαίνουν όλα ... αν έχεις όρεξη για διάβασμα φυσικά. Ααα και Ευφυή Συστήματα Ρομπότ μην ξεχάσεις. Σπανίως βλέπεις τα δύο σμαράγδια της σχολής να διδάσκουν μαζί ένα μάθημα αυτομάτου ελέγχου. Είναι σαν να σου διδάσκει αρχιτεκτονική υπολογιστών ο Turing με τον Von Neumann.  Cheesy
Fantine
Veteran

View Profile
« Reply #2 on: July 20, 2016, 23:39:31 pm »

Το εξάμηνο που μας πέρασε, Ακουστική έκανε ο Αντωνόπουλος. Από τις ώρες που ορίζονταν συνολικά στο πρόγραμμα κάναμε σχεδόν τις μισές, διότι πίστευε ότι αρκούσαν. Στις παραδόσεις έκανε μόνο θεωρία και στην τελική εξέταση έβαλε μόνο θεωρητικές ερωτήσεις, αποδείξεις και ορισμούς. Η ύλη δεν άλλαξε και δόθηκαν πάλι σημειώσεις και όχι βιβλίο. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα εύκολα μαθήματα αλλά και από τα λιγότερο εποικοδομητικά.

Quote from: TrueForce
Διαβάστε σαν μανιακοί, γράψτε σαν μανιακοί και μετά βάλτε το another one bites the dust να παίζει στο φουλ.

Just do it!
trelonoobaki
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: June 17, 2017, 10:26:04 am »

Φέτος το μάθημα το έκανε Ρέκανος κυρίως. Πολύ ενδιαφέρουσες οι παραδόσεις με το γνωστό στυλάκι του Ρέκανου, είδαμε λίγο μερικές διαφορικές εξισώσεις χωρίς να χαθούμε στα μαθηματικά. Η σύνδεση των μαθηματικών με το φυσικό πρόβλημα βοηθάει πολύ στην κατανόηση. Εκτός από ΜΔΕ είδαμε και λίγο ακτινοβολία και στοιχειοκεραίες. Γενικά πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο μάθημα.

Στις εξετάσεις γράφεις πανεύκολα εάν παρακολουθείς.

"Ουγκ ουγκ να φανεί το γκάνι"
-Katarameno 10/2020, σατισρίζοντας τραπ(?) τραγούδια

"Το CoViD είναι γτπ τελείως είναι μια δικτατορία που επωφελεί τους μίζερους και τους επιδοματίες"
-Διεθνούς Κύρους Διάνοια.

-Ναι μεν λυπόμαστε, μεν δεν εμείς πήραμε την νίκη.
-πρρρ κιτςς
Giopan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: February 21, 2018, 11:53:34 am »

Το παρακολούθησα πέρυσι που στην ουσία το έκανε όλο ο Ρέκανος και η γνώμη μου είναι ότι αν σε κάποιον αρέσει η φυσική δεν θα μετανιώσει καθόλου αν το επιλέξει. Από μαθηματικής πλευράς θα δείτε μέσα Λογισμό ΙΙ και Διαφορικές εξισώσεις αλλά μην φανταστείτε και τρομερά πράγματα. Ο Ρέκανος κάνει πάρα πολύ καλό μάθημα οπότε αξίζει με το παραπάνω η παρακολούθηση. Επίσης αν κάποιος έχει ενδιαφέρον για τη μουσική πολύ πιθανόν να ενθουσιαστεί, ειδικά στα πρώτα κεφάλαια (ταλάντωση χορδής και μεμβράνης). Για όποιον νοιάζεται, όπως είπε και το τρελονουμπάκι αν παρακολουθείς, στις εξετάσεις γράφεις άνετα.
mprizou
Veteran

View Profile
« Reply #5 on: July 04, 2018, 21:46:33 pm »

Το μαθημα,το εξαμηνο που μας περασε, το εκανε ο Ρεκανος.Οι παρακολουθησεις αξιζαν και με το παραπανω χωρις να περιοριζονται απαραιτητα στην υλη του μαθηματος (για το ρεκανο μιλαμε  Cool ).Αρκετα μαθηματικα αλλα στην εξεταση βοηθαει πολυ,ειδικα σε οσους το παρακολουθουν.Φετος υπηρχε και μια εργασια,ουσιαστικα να λυσουμε μια ασκηση για στοιχειοκεραιες και να σχεδιασουμε το αποτελεσμα μεσω matlab χωρις να μαθουμε ποτε αν εδινε καποιο bonus.
MrRobot
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: July 05, 2018, 01:53:52 am »

Αν το κάνει ο Ρέκανος το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Το μάθημα απλά το παρακολούθησα, χωρίς να το δώσω ποτέ και δεν το μετανιώνω καθόλου. Οι διαλέξεις ήταν πολύ καλές, ο Ρέκανος στα καλύτερά του νομίζω.

Για τις εξετάσεις δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά μου έχουν πει ότι ειναι πολύ εντάξει τα θέματα, όπως και οι βαθμοί.
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: