• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:38:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:38:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by okan
[Today at 00:33:03]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426703
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 157
Total: 195
m.renia
babistso
athena_apo
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
vagk
gprok
giannisdomu
eli_k
micelethe
Potest
fkaravi
christina02
cchristodoulou
Rithan
giorgosss03
elctricalbill
filkilkis
gtapalis
le papillon
Karkarias
abunchofcells
ElectroShock
sofoklhs_pizza
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 8ο Εξάμηνο > Υπολογιστική Νοημοσύνη (πρώην Ασαφή Συστήματα) > [Υπολογιστική Νοημοσύνη] Να επιλέξω το μάθημα;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: [Υπολογιστική Νοημοσύνη] Να επιλέξω το μάθημα;  (Read 14722 times)
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
Re: [Ασαφή Συστήματα] Να επιλέξω το μάθημα;
« Reply #15 on: February 21, 2017, 17:19:01 pm »

Το αντικείμενο έχει αρκετό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, και οι εργασίες είναι αρκετά ωραίες. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ειναι από τις καλύτερες επιλογές του 8ου εξαμήνου στον τομέα ηλεκτρονικής  Cool

Quote from: Dealan on October 13, 2016, 15:15:45 pm
ΣΑΕ 3 είναι μια πιο λεπτομερής προσέγγιση των θεμάτων που αντιμετώπιζαν τα ΣΑΕ 2 μαζί με κάποια καινούρια πράγματα, με ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης να είναι πολύ παρόμοιο βραχίονες. Το μάθημα της δουλγέρη είναι έτσι κι έτσι χωρίς να είναι απαίσιο ή εντυπωσιακό βραχίονες. Παρόλα αυτά έχει 3 αρκετά ενδιαφέρουσες εργασίες βραχίονες, και γενικά άμα σου αρέσει το αντικείμενο του αυτομάτου ελέγχου ο βραχίονας δεν νομίζω ότι το να το επιλέξεις θα είναι κακή επιλογή.
Andromedas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: February 21, 2017, 18:39:47 pm »

Πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο. Ότι είναι της μόδας (τύπου data mining, ή επεξεργασία εικόνας ας πούμε) υπάρχουν οι αντίστοιχοι αλγόριθμοι με fuzzy μαθηματικά αλλά γενικά δεν πολύ ασχολούνται με τις συγκεκριμένες υλοποιήσεις από ότι έχει δει σε αντίστοιχα μαθήματα (fuzzy clustering δεν βλέπεις πολύ ούτε εδώ όμως παίρνεις τις βασικές γνώσεις για να καταλαβαίνεις τι γίνεται).
Ο Θεοχάρης με τις ατάκες του, είναι από μόνος του ένας λόγος να το πάρεις το μάθημα!
svart
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #17 on: February 21, 2017, 18:53:07 pm »

Quote from: Sf(x)dx on February 21, 2017, 17:19:01 pm
Το αντικείμενο έχει αρκετό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, και οι εργασίες είναι αρκετά ωραίες. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ειναι από τις καλύτερες επιλογές του 8ου εξαμήνου στον τομέα ηλεκτρονικής  Cool

+1, αξίζει αρκετά
elu
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: October 03, 2017, 11:42:01 am »

Όσοι ασχοληθήκατε φέτος, μπορείτε να πείτε γνώμες;  Smiley

"I mean, it's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules..."
elefmylo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: October 03, 2017, 12:39:18 pm »

Quote from: elu on October 03, 2017, 11:42:01 am
Όσοι ασχοληθήκατε φέτος, μπορείτε να πείτε γνώμες;  Smiley

Λοιπόν γενικά είναι πολύ ωραίο αντικείμενο με διαφορετική λογική από τα υπόλοιπα. Σίγουρα πολύ χρήσιμο καθώς με απλούς κανόνες λογικής (IF THEN κτλπ) μπορείς να λύσεις γραμμικά και μη γραμμικά προβλήματα (πάντα με ένα σφάλμα, αλλά συχνά αμελητέο). Απ` ότι μας είπε και ο ταξίαρχος χρησιμοποιείται τόσο στη βιομηχανία (π.χ ασαφείς ελεγκτές) όσο και στην έρευνα (π.χ. ανάπτυξη ασαφών νευρωνικών δικτύων).

Όσον αφορά το μάθημα, έχει και εξέταση (ούτε εύκολη ούτε δύσκολη με εσωτερική βάση 4.5 νομίζω, όπου γενικά ανακυκλώνονται συχνά τα παλιά θέματα) και εργασίες (ποσοστά ακριβώς δε ξέρω αλλά πότε είναι 70-30 και πότε 60-40, αναλόγως τις ορέξεις του ταξίαρχου). Κατ` εμέ, το 90% του μαθήματος αξίζει για τις εργασίες του, οι οποίες αν και αρκετά μεγάλες είναι πάρα πολύ ωραίες. Οι σημειώσεις του επίσης είναι πολύ βοηθητικές και καλογραμμένες. Να ξέρει πάντως όποιος το πάρει ότι οι εργασίες θέλουν πολύ καιρό να ασχοληθείς, αλλά μπορείς να τις κάνεις και άνετος το καλοκαιράκι ή το Σεπτέμβρη.

too long didn't read: Πάρτε το!
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #20 on: January 09, 2018, 22:03:35 pm »

Επειδή Ροβιθάκη θέλοντος και διπλωματικής επιτρέποντος υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να τελειώσω τον Ιούνιο κι επειδή μου έχει μείνει ένα επιλογής 8ου που θα βόλευε υπερβολικά πολύ να μην το δώσω τώρα αλλά θα πρέπει να το αποφασίσω τώρα, θα ήθελα να ρωτήσω
1. όταν λέμε ότι οι εργασίες είναι χρονοβόρες, πόσο χρονοβόρες; Κάτι ειπώθηκε για μια βδομάδα αλλά δεν κατάλαβα αν αφορούσε και τις 4 ή μια εβδομάδα έκαστη;
2. τον Ιούλιο είδα ότι έβγαλε τα αποτελέσματα μετά την ορκομωσία, πιστεύετε ότι είναι συνεννοήσιμος ώστε σε περίπτωση που ορκίζομαι κι εκκρεμεί το συγκεκριμένο μάθημα να περάσει τον βαθμό μου πιο πριν;

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
lodi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #21 on: February 24, 2018, 20:21:33 pm »

Το μάθημα μπορεί να έχει ας πούμε καλό θέμα αλλά ο Θεοχάρης είναι απαράδεκτος.
Η εξέταση ήταν απλή, είχα πάει τέλεια διαβασμένος και έκοβε απο ΠΑΝΤΟΥ κυριολεκτικά. Πήρα 5 στην εξέταση ενώ περίμενα 10 να σας δώσω να καταλάβετε.
Για τις ασκήσεις (εφόσον θες να διαβάσεις για να τις κάνεις κιόλας) θες πιστεύω 2 εβδομάδες. Και μετά είσαι και ψιλοέτοιμος και για την εξέταση όμως .
Γενικά το προτείνω μόνο για όσους αρέσει πολύ το θέμα και δεν έχουν πρόβλημα να ΜΗΝ ανταμηφθούν για τον κόπο τους.

all you need is love
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #22 on: February 24, 2018, 20:51:34 pm »

Εμένα μου φάνηκε απ τα καλύτερα του τομέα, ενδιαφέρον αντικείμενο και ο Θεοχάρης αρκετά καλός σε λίγες παραδώσεις που πήγα (πήγα σε τουλάχιστον 4). Και οι εργασίες ήταν ωραίες, η εξέταση βέβαια ήταν λίγο τρεξιμο με τον χρόνο και μανιακές πράξεις. Για το κόψιμο που λένε παραπάνω, ισχύει ότι κόβουν αρκετά σε πράξεις, αν και γι αυτό νομίζω πως ευθύνεται ο διδακτορικός, ο οποίος και διορθώνει. Βέβαια οι εργασίες σπρώχνουν, εγώ πήρα 6μιση στην εξέταση και με εργασίες πήρα 8μιση.

Γνώμη μου είναι πως ασφαλές χρονικό διάστημα για να βγουν οι εργασίες είναι οι 2 βδομάδες, χωρίς ακραίο κάψιμο κτλ.

Για τελευταίο μάθημα δεν ξέρω αν θα το συνιστούσα όμως, εγώ αν ήθελα να τελειώσω ιούνιο μάλλον θα έπαιρνα κανά της πλάκας αν έβρισκα. Δε θυμάμαι ωστόσο να έχει τίποτα καλές επιλογές ο ηλεκτρονικής στο 8ο. Ίσως μετάδοση θερμότητας, νομίζω σε εκείνο το εξάμηνο είναι...

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
squawker
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: February 25, 2018, 20:07:41 pm »

Η παρακολούθηση αξίζει;
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: February 12, 2019, 00:11:14 am »

καποια περσινη γνωμη για Ασαφη?
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #25 on: February 16, 2019, 18:05:02 pm »

Quote from: mprizakias on February 12, 2019, 00:11:14 am
καποια περσινη γνωμη για Ασαφη?

καααααποιος?

ισχυουν τα παραπανω?

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
fanaks
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: February 16, 2019, 19:39:54 pm »

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν είσαι τύπος-τύπισσα που γουστάρει να μάθει καινούργια πράγματα είναι ένα πολύ καλό μάθημα για να ασχοληθείς. Είναι αρκετά ενδιαφέρον από άποψη γνωστικού αντικειμένου καθώς μαθαίνεις ένα καινούργιο τρόπο επίλυσης προβλημάτων ελέγχου, σίγουρα όμως δεν είναι ένα μάθημα που θα πεις θα το πάρω απλά και μέσα σε 10 μέρες θα βγει. Εγώ προσωπικά δεν παρακολούθησα, και χρειάστηκα αρκετό χρόνο διαβάσματος για να καταλάβω το αντικείμενο, αλλά νομίζω ότι με το που πιάσεις το νόημα μετά η φάση κυλάει και με τις εργασίες και με τις εξετάσεις. Οπότε θα έλεγα ότι θέλει ένα καλό αρχικά διάβασμα να νοιώσεις το αντικείμενο που είναι σχετικά καινούργιο(10 με 15 μέρες ανάλογα με το δυναμικό του καθενός) και μετά οι εργασίες χρειάζονται περίπου 2-3 βδομάδες οι οποίες βγαίνουν εύκολα αν έχεις περάσει από το αρχικό στάδιο της κατανόησης. Προσωπικά θυμάμαι ότι είχα δυσκολευτεί αρκετά στην αρχή να καταλάβω την σημασία των κανόνων και των πράξεων που χρησιμοποιούνται στον Ασαφή Λογισμό και με ποιόν τρόπο αυτά χρησιμοποιούνταν στην πράξη, όταν έπιασα όμως το νόημα όλα τα υπόλοιπα κύλησαν.Άρα το μάθημα θέλει σίγουρα το χρόνο του παρόλα αυτά θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο.
Judas Priest saved me
Θαμώνας

View Profile
« Reply #27 on: February 08, 2021, 13:38:39 pm »

Λοιπόν ας πω και γω τη γνώμη μου.

Όπως αναφερει και ο fanaks, πρέπει να νιώσεις κάπως το μάθημα και μετά να κάνεις αρκετή δουλειά για τις εργασίες. Παρακολουθούσα ,αν και οι παρακολουθήσεις ήταν κάκιστες, και από κει είχα νιώσει λίγο τα βασικά. Ουσιαστικά το μάθημα θέλει ενασχόληση με τις 4 εργασίες σε Matlab/Simulink.

Οι δύο πρώτες αφορούν συστήματα αυτομάτου ελέγχου με ασαφείς ελεγκτές, κάτι το οποίο δε ξέρω πόσο χρησιμοποιείται πλέον. Ήθελαν μπόλικο χρόνο για υλοποίηση + αναφορές γιατί έπρεπε να μάθεις από την αρχή τα πακέτα Fuzzy toolbox και Control System toolbox του matlab, καθώς και να χρησιμοποιείς Simulink.

Οι υπόλοιπες 2 εργασίες είχαν όλο το ζουμί για μένα. Αφορούσαν εκπαίδευση και evaluation TSK μοντέλων. Αν και αυτά τα μοντέλα επίσης δε ξέρω πόσο χρησιμοποιούνται, αυτές οι εργασίες ήταν μια εισαγωγή σε βασικές έννοιες της μηχανικής μάθησης, όπως training, validation, testing, overfitting, grid search, stratification, cross validation και άλλες.

Το μάθημα είχε μια προφορική εξέταση τη οποία έκανε ο Χαδουλός. Ήταν πολύ τσιλ και σε βοηθούσε αν κάπου κολλούσες. Ρωτούσε για την 3η και την 4η εργασία βασικές ερωτήσεις όπως τι έκανες και να ερμηνεύσεις τα αποτελέσματά σου, τι οποίες εύκολα τις απαντούσες αν είχες κάνει καλά τις εργασίες.

Συνολικά, το μάθημα θέλει πολύ χρόνο να ασχοληθείς με πολύ χρήσιμα και με λιγότερο χρήσιμα πράγματα, κατά την άποψη μου. Σαν αντάλαγμα για τον χρόνο σου παίρνεις 5 ECTS, σίγουρο βαθμο και μια εισαγωγή σε βασικές έννοιες μηχανικής μάθησης. Όμως αυτές τις έννοιες θα μπορούσες έυκολα να τις μάθεις μόνος σου, οπότε θα έλεγα ότι το μάθημα ειναι κομπλέ, αλλά όχι must.

Επίσης, με την αλλαγή ονόματος του μαθήματος με το ΝΠΣ, ο Θεοχάρης έχει σκοπό να κάνει αλλαγές στο μάθημα και να μπούν στην ύλη τα νευρωνικά δίκτυα. Φέτος που ήταν η 1η χρόνια αυτό δεν έγινε, λόγω πανδημίας (ότι και αν σημαίνει αυτό). Οπότε ότι έχει υπωθεί μέχρι στιγμής δε ξέρω πόσο accurate είναι για το μέλλον.

EDIT μερικούς μήνες μετά: Πλέον έχω αλλάξει κάπως άποψη. Θεωρούσα ότι το μάθημα είναι κομπλέ γιατί μαθαίνεις μερικά πράγματα για machine learning. Αλλά τελικά πιστεύω ότι μαθαίνεις πολύ λίγα πράγματα και ούτε τα μαθαίνεις καλά, ενώ χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Όποιος θέλει να μάθει machine learning προτείνω ανεπιφύλακτα το μάθημα Μηχανική Μάθηση από το τμήμα πληροφορικής (8ο εξάμηνο). Άμα θες να μάθεις machine learning αυτό το μάθημα δεν αξίζει μία. Πιστεύω είναι καλή επιλογή μόνο για όσους θέλουν να ασχοληθούν με συστήματα αυτομάτου ελέγχου με ασαφής ελεγκτές και όσους θέλουν να θυσιάσουν πολλές ώρες για σίγουρο βαθμό.
« Last Edit: May 19, 2021, 14:48:07 pm by Judas Priest saved me » Logged

Παίξε πανκ priest ρεε
mermaid
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: February 08, 2021, 14:02:56 pm »

+1 στον NikoKapa και να συμπληρώσω ότι οι εργασίες ανακοινώθηκαν πολύ αργά, τέλη Μαΐου αν δεν κάνω λάθος, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάνε για καλοκαίρι.

Βρείτε καλή παρέα για να δουλεύετε τις εργασίες και θα βγουν λίγο πιο ανώδυνα  Tongue
« Last Edit: February 08, 2021, 14:13:53 pm by mermaid » Logged
25thOfMarch
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: November 11, 2021, 20:42:57 pm »

Αναφέρομαι στο μάθημα Υπολογιστική Νοημοσύνη του ΝΠΣ:

Το μάθημα το επέλεξα για το κομμάτι των Ασαφών παρ' όλα αυτά μου έδειξε ότι μου αρέσει και το κομμάτι των νευρωνικών πάρα πολύ. Οι εργασίες σου δίνουν μια καλή πρώτη γεύση για MLP και RBF και άμα τις αγαπήσεις θα πάρεις πολλά από αυτό το μάθημα. Είχε 4 εργασίες οι οποίες γινόταν οι πρώτες 2 σε ματλαμπ και οι άλλες 2 σε πάιθον. Η 1η εργασία ήταν λίγο πολύ να σε ενημερώσει για τα φαινόμενα που πραγματεύεται και απλά να την κάνεις για να πας στο ζουμί που ήταν οι 2,3,4. Η 2η ήταν κατά την γνώμη μου η δυσκολότερη γιατί ήθελε νευρωνικά+ασαφή σε ματλαμπ, οπότε για εμένα που είχα την 1η μου επαφή με το μάθημα ήταν αρκετό ζόρι αλλά μάγκες όταν μετά από 12 ώρες (!) είδα τα τελικά αποτελέσματα πορώθηκα πάρα πολύ. Η 3η ήταν επίσης ωραία γιατί σε μαθαίνει νευρωνικά στην πάιθον και σε βάζει μέσω διάφορων πειραμάτων να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Η 4η είχε αρκετά λάθη η εκφώνηση αλλά και πάλι ήταν ωραία και πιο απλή από τις άλλες 2. Γενικά σαν 1η γεύση με νευρωνικά και ασαφή χόρτασα και με πόρωσε και πήρα νευρωνικά σκεφτείτε από την πληροφορική να τα μάθω σωστά.

Τώρα συνάδελφε θα αναρωτηθείς γιατί λέω "να τα μάθω σωστά", έτσι ; Μας πέταξαν τις εργασίες 1 Αυγούστου, χωρίς να μας πουν τίποτε σχετικά με deadline απορίες κτλ. Οπότε εμείς που θέλαμε να τελειώνουμε φάγαμε Αύγουστο και Σεπτέμβρη ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς feedback, χωρίς να απαντάνε σε μειλ σε τίποτε. Εν τέλει κάπου τέλη Σεπτέμβρη ανακοίνωσαν ότι τα θέλουν μέχρι μέσα Οκτώβρη χωρίς παρατάσεις χωρίς τίποτε. Δηλαδή άμα δεν ήσουν προνοητικός δεν θα προλάβαινες θεωρικά πάντα μιλώντας. Αφού παραδώσαμε, 27 Οκτώβρη ( Tongue) έγινε η εξέταση (που ήταν αρκετά τσιλ ο άνθρωπος και όλα οκέυ) και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Θεοχάρης από του χρόνου που θα γίνουν από κοντά τα μαθήματα, αλλά πέρσι ήταν τραγικά κάποια θέματα. Το προτείνω μόνο άμα έχεις ψώρα με τα νευρωνικά και τα ασαφή και έχεις χρόνο να για σκότωμα και αρκετή υπομονή.

~Ρε κάνε άκρη ρε~
-Θεούλης Οδηγός-
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: