• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:05:11 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:05:11 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 108
Total: 118
Yamal
cremidhs
akoil
stefpapa21
mixkats
iasonasl
vajim
Theislander
pipitsenko
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Ο διάδοχος του Χριστόδουλου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24 Go Down Print
Author Topic: Ο διάδοχος του Χριστόδουλου  (Read 44732 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Ο διάδοχος του Χριστόδουλου
« Reply #150 on: July 10, 2007, 18:46:24 pm »

Quote from: voyager on July 10, 2007, 17:05:37 pm
Quote from: pandora on July 10, 2007, 16:09:22 pm
Γενικά συμφωνώ με Aurelius ότι η εξομολόγηση είναι ψιλουποκρισία.

η πραγματική εξομολόγηση δεν είναι σε καμία περίπτωση υποκρισία. προυποθέτει να έχεις μετανιώσει πραγματικά.
θέλει πολλά κότσια να παραδεχτείς τη μαλακία σου ή την κακία σου μπροστά στον εαυτό σου, πόσο μάλλον μπροστά στο Θεό (και μάλιστα από έξω σου, όχι μόνο μέσα στο μυαλό σου).η διαδικασία αυτή, εκτός του ότι δείχνει ότι πραγματικά μετάνιωσες αφού τολμάς να πεις αυτό που "έκανες" και που δεν το αποδέχεσαι ο ίδιος τελικά, σε δυναμώνει και σαν χαρακτήρα ανοίγοντας ακόμα λίγο το μονοπάτι της συνείδησής σου ώστε να μπορείς να δεις καθαρότερα τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους και τα πάντα γενικώς.

Quote from: Aurelius on July 10, 2007, 15:53:06 pm
Να κανω μια ερωτηση. Αν ολα συγχωρουνται, μπορει καποιος να αμαρτανει σε ολη του την ζω και στα τελευταια 10 δευτερολεπτα να εξομολογηθει;

ναι.αρκεί όμως να έχει μετανιώσει ειλικρινά. όχι να το βάλεις πρόγραμμα, να το σκεφτείς πως έτσι θα κάνεις.

ο άνθρωπος σώζει τον εαυτό του ανάλογα με την πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.όχι με τις πράξεις που θα κάνει αυτές καθεαυτές. απλά πολλές πράξεις βοηθάνε στην ανοδική πνευματική πορεία όταν γίνονται σωστά και για αυτό προτείνονται.

Smiley

Θεωρω οτι οταν εχεις μετανοιωσει ειλικρινα σε εχει συγχωρεσει η συνειδηση σου. Και προσωπικα οταν κανω κατι λαθος θελω η συνειδηση μου να ειναι καθαρη, επειδη καταλαβα το λαθος μου. Την διαδικασια του να πρεπει να το πεις σε καποιον δεν μπορω να την καταλαβω, ιδιως αν αυτος υποτιθεται οτι ειναι εκπροσωπος του θεου και ειδικα αν η συγχωρεση στην πλειονοτητα γινεται για να κοιμιζουμε την συνειδηση μας οτι ΚΑΤΙ μας συγχωρεσε.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #151 on: July 10, 2007, 20:26:03 pm »

Quote from: Aurelius on July 10, 2007, 18:46:24 pm

Θεωρω οτι οταν εχεις μετανοιωσει ειλικρινα σε εχει συγχωρεσει η συνειδηση σου. Και προσωπικα οταν κανω κατι λαθος θελω η συνειδηση μου να ειναι καθαρη, επειδη καταλαβα το λαθος μου. Την διαδικασια του να πρεπει να το πεις σε καποιον δεν μπορω να την καταλαβω, ιδιως αν αυτος υποτιθεται οτι ειναι εκπροσωπος του θεου και ειδικα αν η συγχωρεση στην πλειονοτητα γινεται για να κοιμιζουμε την συνειδηση μας οτι ΚΑΤΙ μας συγχωρεσε.

Βασικά πολύ ενδιαφέρουσα άποψη...
 NotWorthy
Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: July 10, 2007, 20:31:18 pm »

Εγώ πάντως διαφωνώ με την παραπάνω άποψη.
Ο άνθρωπος δεν υπάρχει μόνος του στον κόσμο, δεν μπορείς ούτε καλό,ούτε κακό, ούτε τίποτα μόνος σου να κάνεις.Έτσι και δεν μπορείς να πεις ότι εξομολογήθηκα στον εαυτό μου. Όπως πληγώνεις κάποιον, έτσι πρέπει και να το μετανοιώσεις "ενεργητικά".

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #153 on: July 10, 2007, 20:40:00 pm »

άλλο η συνείδηση και άλλο η συγγνώμη. Τα μπερδεύεις λίγο.
Mikros_Nikolas

View Profile
« Reply #154 on: July 10, 2007, 21:19:47 pm »

Η προϋπόθεση για να ζητήσεις συγγνώμη είναι να έχεις μετανοιώσει. (Άσχετο αν δεν συμβαίνει συνήθως)

Και έτσι κι αλλιώς δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου την συγγνώμη όταν τα έγραφα.
Λέω πως δεν έχει καμιά αξία πέραν της απόλυτα προσωπικής η εξομολόγηση με την συνείδησή σου. Είναι μάλιστα ένας ιδιόμορφος τύπος εγωισμού, έτσι; Δηλαδή ικανοποιείς μονάχα τον εαυτό σου, λέγοντας πως "εγώ εντάξει, τα βρήκα με τον εαυτό μου και μετάνοιωσα". Ε, και μετά τι;

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #155 on: July 10, 2007, 21:34:13 pm »

Αουρέλιους, γι'αυτό λέω ότι ο θεός είναι μια TEMP μεταβλητή Wink

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #156 on: July 10, 2007, 21:45:57 pm »

Quote from: Mikros_Nikolas on July 10, 2007, 20:31:18 pm
Ο άνθρωπος δεν υπάρχει μόνος του στον κόσμο, δεν μπορείς ούτε καλό,ούτε κακό, ούτε τίποτα μόνος σου να κάνεις.Έτσι και δεν μπορείς να πεις ότι εξομολογήθηκα στον εαυτό μου. Όπως πληγώνεις κάποιον, έτσι πρέπει και να το μετανοιώσεις "ενεργητικά".

Αν και είμαστε off-topic, να πω κάτι: Πρώτα από όλα πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας. αλλιώς, δεν έχουμε καταλάβει ουσιαστικά τι κακό έχουμε κάνει. Όταν τα βρούμε με τον εαυτό μας, σίγουρα έχουμε πιο ήσυχη τη συνείδησή μας.

Όσο για το "ενεργητικό" του θέματος, συμφωνώ με τον Aurelius ότι δεν βρίσκω το νόημα, να πρέπει να το πω σε κάποιον, και μάλιστα τον εκπρόσωπο του Θεού, ώστε να πάρω συγχώρεση. για μένα, όσο μπορεί να με ακούσει ένας παπάς στην εξομολόγηση, άλλο τόσο μπορεί να με ακούσει ένας φίλος μου. Κοινώς, δεν νιώθω την ανάγκη να πάρω τη συγχώρεση του παπά.

Εγώ μαγκιά θεωρώ, (και το "ενεργητικό" του θέματος) να μπορείς να πας να τα πεις στον αποδέκτη απευθείας, δηλαδή σε αυτόν που έβλαψες με τις ενέργειές σου. Εκείνος μόνο μπορεί να σε συγχωρέσει και να νιώσεις πιο ήσυχος. Και εκεί φαίνεται και τι κότσια έχεις. (Τώρα αν τον έχεις σκοτώσει π.χ., άλλο θέμα - εκεί πιάνεις τους συγγενείς... Roll Eyes)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #157 on: July 10, 2007, 22:12:20 pm »

Συνεχίζοντας το οφ-τοπικ -μήπως να κάναμε νέο τόπικ?- νομίζω ότι είναι υπεραπλούστευση το λιγότερο να λέμε ότι η εξομολόγηση είναι κάτι σαν αίτηση για να μας δώσει 'συγχωροχάρτι' ένας παπάς...
Προκύπτει από μία βαθιά εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου και είναι αυτή η πνευματική διεργασία με τη βοήθεια του ιερωμένου που θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει τη συνείδησή του, να βρει τον εαυτό του, να ενισχύσει την πίστη του... Επίσης, για αυτά τα 'ενεργητικά' που λέτε, τα περισσότερα πράγματα που μας αναστατώνουν είναι αυτά που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας, κι όχι τόσο το να έχουμε βλάψει κάποιον άλλο Wink
Κατά τα άλλα, βρίσκω ολίγον τι αστείες περιπτώσεις που κάποιος πηγαίνει πχ να εξομολογηθεί τακτικά γιατί έτσι συνηθίζουν στην οικογένειά του, πρέπει να δώσει στον παπά μια αναφορά του τυπου 'βλαστήμησα πέντε φορές και έκανα ...άσεμνες σκέψεις άλλες τόσες' :Ρ κι ο παπάς να του πει 'δεν πειράζει τέκνον,  πες πέντε φορές το πάτερ ημών και θα σε συγχωρήσει ο θεός'! Αυτές οι περιπτώσεις νομίζω ότι είναι η ..κακή έκφραση της εξομολόγησης,  κι όχι όπως το μυστήριο είναι σε όλη την ουσία του. Αλλά και πάλι, για κάποιους  ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στους κόλπους της εκκλησίας, αυτά  είναι μέρος της καθημερινότητάς του και γιατί όχι έκφραση του 'κοινωνικού όντος' που είναι ο άνθρωπος.
Απλά ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να μιλάμε κάπως κοροϊδευτικά για θέματα πνευματικότητας. Ο κάθε ένας τα αντιλαμβάνεται σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες και ίσως πρέπει να σκεφτούμε ότι αν ζήσουμε κάποιες καταστάσεις μπορεί να νιώσουμε κι εμείς να νιώσουμε την ανάγκη να συμμετάσχουμε στα μυστήρια της εκκλησίας.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #158 on: July 10, 2007, 22:27:52 pm »

Βέβαια αυτά τα περιστατικά και οι συνήθειες που περιέγραψες (τακτική εξομολόγηση, πες 5 φορές το "πάτερ ημών" κ.τ.λ.) δίνουν την αίσθηση σε κάποιον που δεν έχει ισχυρό θρησκευτικό ένστικτο ότι πρόκειται ακριβώς για παρωδία. Και φυσικά αποτρέπουν τον κόσμο να το δει πιο σοβαρά το θέμα.

Και κάτι άλλο. Πιστεύω ότι και πολλοί παπάδες δεν είναι σε θέση να ακούσουν την εξομολόγηση των πιστών. Μη σου πω ότι πρέπει να έχουν κάποιες γνώσεις ψυχολογίας (καλά το παρατράβηξα). Πιστεύω δηλαδή ότι δεν είναι όλοι τους ικανοί για κα΄τι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή είναι παπάδες.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #159 on: July 15, 2007, 00:32:12 am »

Quote from: corina on July 10, 2007, 22:27:52 pm
Μη σου πω ότι πρέπει να έχουν κάποιες γνώσεις ψυχολογίας (καλά το παρατράβηξα). Πιστεύω δηλαδή ότι δεν είναι όλοι τους ικανοί για κα΄τι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή είναι παπάδες.

Από όσα ξέρω, όταν ένας ιερέας είναι εξομολόγος έχει σπουδάσει και ψυχολογία.

Quote from: Αικα on July 10, 2007, 22:12:20 pm
νομίζω ότι είναι υπεραπλούστευση το λιγότερο να λέμε ότι η εξομολόγηση είναι κάτι σαν αίτηση για να μας δώσει 'συγχωροχάρτι' ένας παπάς...

+φωνώ
Quote from: Αικα on July 10, 2007, 22:12:20 pm

Κατά τα άλλα, βρίσκω ολίγον τι αστείες περιπτώσεις που κάποιος πηγαίνει πχ να εξομολογηθεί τακτικά γιατί έτσι συνηθίζουν στην οικογένειά του, πρέπει να δώσει στον παπά μια αναφορά του τυπου 'βλαστήμησα πέντε φορές και έκανα ...άσεμνες σκέψεις άλλες τόσες' :Ρ κι ο παπάς να του πει 'δεν πειράζει τέκνον,  πες πέντε φορές το πάτερ ημών και θα σε συγχωρήσει ο θεός'!

Μα ο ίδιος ο εξομολόγος σου τα ρωτάει αυτά! Ερωτήσεις του στιλ "κάνεις άσεμνες σκέψεις"  είναι δεδομένες!

Οπότε έχεις δυο επιλογές:

Ή του απαντάς με ειλικρίνεια και η πνευματικότητα του μυστηρίου της εξομολόγησης "σκοντάφτει" σε λεπτομέρειες...
Ή του λες αυτό που θέλει να ακούσει, ότι δηλαδή δεν κάνεις άσεμνες σκέψεις και βουρτσίζεις τα δόντια σου πριν πας για ύπνο.
Ποιο το νόημα όμως να πεις ψέματα στην εξομολόγηση; Ας μην πήγαινες καθόλου. Και καταλήγουμε εκεί που είμασταν.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #160 on: July 16, 2007, 17:03:20 pm »

Quote from: corina on July 10, 2007, 21:45:57 pm

Quote from: Mikros_Nikolas on July 10, 2007, 20:31:18 pm

Αν και είμαστε off-topic, να πω κάτι: Πρώτα από όλα πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας. αλλιώς, δεν έχουμε καταλάβει ουσιαστικά τι κακό έχουμε κάνει. Όταν τα βρούμε με τον εαυτό μας, σίγουρα έχουμε πιο ήσυχη τη συνείδησή μας.

Όσο για το "ενεργητικό" του θέματος, συμφωνώ με τον Aurelius ότι δεν βρίσκω το νόημα, να πρέπει να το πω σε κάποιον, και μάλιστα τον εκπρόσωπο του Θεού, ώστε να πάρω συγχώρεση. για μένα, όσο μπορεί να με ακούσει ένας παπάς στην εξομολόγηση, άλλο τόσο μπορεί να με ακούσει ένας φίλος μου. Κοινώς, δεν νιώθω την ανάγκη να πάρω τη συγχώρεση του παπά.

Εγώ μαγκιά θεωρώ, (και το "ενεργητικό" του θέματος) να μπορείς να πας να τα πεις στον αποδέκτη απευθείας, δηλαδή σε αυτόν που έβλαψες με τις ενέργειές σου. Εκείνος μόνο μπορεί να σε συγχωρέσει και να νιώσεις πιο ήσυχος. Και εκεί φαίνεται και τι κότσια έχεις. (Τώρα αν τον έχεις σκοτώσει π.χ., άλλο θέμα - εκεί πιάνεις τους συγγενείς... Roll Eyes)

Προφανως, το σωστο ειναι να ζητησεις απο τον αλλο συγγνωμη αν του εχεις κανει κατι. Τωρα αν "αμαρτησες" επειδη βριζεις ολη την ωρα, δεν νομιζω οτι το να το πεις στον παπα θα σε κανει να μην βριζεις. Καταλαβαινεις το λαθος σου, συνηδειτοποιεις οτι δεν πρεπει να το ξανακανεις και προσπαθεις σιγα σιγα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #161 on: July 16, 2007, 17:08:43 pm »

Πάντως για να πούμε και κάτι πιο ον-τόπικ είτε ζήσει είτε ψοφήσει ο Ύπατος Αρχιερεύς η εποχή της παντοδυναμίας του έληξε. Θα είναι πια ένας άρρωστος άνθρωπος.

Ίσως ο θεός το θέλησε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του αναπολώντας τις εποχές που διεκδικούσε δυναμικά περισσότερη επιρροή και εξουσία για τον εαυτό του και το Ιερατείο. Ίσως να ήταν ένα μάθημα ταπεινοφροσύνης από τον Μεγαλοδύναμο προς τον υποτιθέμενο επί γης εκπρόσωπό του.

Ίσως πάλι φταίνε απλώς τα καρκινογόνα που μας ταϊζουνε Grin

Neuken in de keuken
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: July 16, 2007, 21:32:14 pm »

Tσεκάρω την τελευταία σου πρόταση, μετά το avatar σου, και όλα μπαίνουν στην θέση τους.

Alex για αρχιεπίσκοπος! (μιας και εσεις τα μπαόκια τα πάτε καλά με την θρησκεία)

pay close attention
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #163 on: July 16, 2007, 22:37:31 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on July 16, 2007, 21:32:14 pm

Tσεκάρω την τελευταία σου πρόταση, μετά το avatar σου, και όλα μπαίνουν στην θέση τους.

Τα Goody's είναι υγεία ρε! Περιέχουν αντιόξινα και Ωμέγα 3 λιπαρά. Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

Η κύρα-Ματίνα απ το Γιδοχώρι Αρκαδίας είχε καρκίνο στο συκώτι. Έφαγε ένα Golden και της πέρασε. Ο κυρ-Γιάννης απ το Ζάρκο Τρικάλων τετραπληγία και σκλήρυνση κατά πλάκας. Μια βδομάδα θεραπείας με Club Sandwich και τώρα παίζει δεξί μπακ στον Ολυμπιακό. Η κυρά-Μαρκέλλα, ετών 74, απ τα Βραχνέικα Πατρών έκανε μάσκα από φρέσκα μπιφτεκάκια Goody's και τώρα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στον Αντέννα.

Ο Χριστόδουλος ρε έπαθε ότι έπαθε γιατί έτρωγε McDonalds. Τα Goody's είναι του θεού

Quote from: Ex_Mechanus on July 16, 2007, 21:32:14 pm

Alex για αρχιεπίσκοπος! (μιας και εσεις τα μπαόκια τα πάτε καλά με την θρησκεία)

Για μουεζίνης ίσως γίνεται κατιτίς. Για αρχιεπίσκοπος δεν πληρώ άλλωστε τα γνωστά σε όλους μας προσόντα  Wink

Neuken in de keuken
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #164 on: July 17, 2007, 00:10:19 am »

Quote from: alexzlat on July 16, 2007, 22:37:31 pm
Για μουεζίνης ίσως γίνεται κατιτίς. Για αρχιεπίσκοπος δεν πληρώ άλλωστε τα γνωστά σε όλους μας προσόντα  Wink

Δεν τιμάς τα ιερά σύμβολα με τέτοιες βλασφημίες ορέ, δικέφαλο φοράς στο στήθος και εσύ να σου θυμήσω  Grin

Και στον διαγωνισμό τι είναι πλαστικότερο και σε βιάζει περισσότερο, τα Mac κερδίζουν με διαφορά στήθους (κοτόπουλου, μεταλλαγμένου, u get the point  Wink).

pay close attention
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24 Go Up Print
Jump to: