• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 05:04:31 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 05:04:31 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 100
Total: 103
Yamal
Vgs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νεο Προγραμμα Σπουδων (2016)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Νεο Προγραμμα Σπουδων (2016)  (Read 26578 times)
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
Re: Νεο Προγραμμα Σπουδων
« Reply #15 on: May 05, 2015, 20:06:18 pm »

Quote from: απλυτος on May 05, 2015, 20:03:41 pm
Quote from: Exomag on May 05, 2015, 19:56:09 pm
Αν και όντως είναι ακόμα ελλειπές, βλέποντας ότι έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα οι παρατηρήσεις/σχόλια μου είναι:

• Η απαίτηση της συμπλήρωσης 66% των μέγιστων ECTS για τον τομέα μου φαίνεται λογική. Δηλαδή και τώρα που με το 50% των μαθημάτων μπορείς να πάρεις τομέα βλέπει κανείς περιπτώσεις να έχει περάσει κάποιος όλες τις trollιές μαθήματα και ούτε ένα από Λογισμούς/Πεδία/Κυκλώματα και να μπαίνει τομέα. Το ότι ο περιορισμός αφορά πλέον τα ECTS και όχι τον απόλυτο αριθμό μαθημάτων το θεωρώ θετικό, δηλαδή. Επίσης, προσωπικά πάντα πίστευα πως 2/3 (είτε μιλάμε για ECTS, είτε για περασμένα μαθήματα) είναι πιο κατάλληλη προϋπόθεση-threshold για τον τομέα.

γιατί; εμενα 4/5 μου φαινεται πιο λογικό ή 7/8...

ρε πάμε καλά; ποιος ο λόγος να υπάρχει εμπόδιο στο να πάρει κανείς τομέα; εγώ θέλω τομέα εχοντας περάσει 10

εσυ θελεις τομεα χωρις να εχεις τις απαραιτητες γνωσεις για τομεα, προφανως

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on May 05, 2015, 20:04:30 pm
Quote from: Mathematica on May 05, 2015, 19:46:13 pm
Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on May 05, 2015, 19:10:36 pm
δε θα ισχυσουν ετσι οπως ειναι γιατι θα περασουν πανω απτο πτωμα μας Roll Eyes
την Πεμπτη θα περασουμε ομορφα

απο περιεργια, μπορεις να μου αναπτυξεις λιγο την επιχειρηματολογια της ομαδας φοιτητων που αντιτειθεται στην αλλαγη? Με ενδιαφερει να δω, πραγματικα, που στεκεστε και τι αντιπροτασεις θα ειχατε
οχι, η περιεργεια σου ειναι βαρετη, και αυτο γινεται ακομη χειροτερο απο το οτι δεν εχεις σχεση με το ΤΗΜΜΥ

Τα επιχειρηματα σου ειναι απολυτα λογικα και οι αντιπροτασεις σου πολυ ενδιαφερουσες.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: May 05, 2015, 20:06:32 pm »

Quote from: c0ndemn3d on May 05, 2015, 20:02:00 pm
Η ελάφρυνση δεν ξέρω αν θα είναι θετική. Δηλαδή ΟΚ σου λέει λιγότερα μαθήματα αλλά εκ των πραγμάτων πρέπει να μάθεις τα ίδια οπότε το κόβω κάποια μαθήματα να είναι κτήνη σε ύλη, δύσκολα στην αφομοίωση.

ο χασάπης είπε οτι απλά θα αυξηθεί η ύλη σε μαθήματα. Δηλαδή τα συμπτηγμένα μαθήματα θα γίνουν κτήνη (πχ πεδίο 1, στο οποίο θα συμπτυχθούν τα τωρινά πεδία 1 και 2). Δυστυχώς αυτή η αλλαγή όπως είπε ο χασάπης, δεν υπαγορεύεται από εκπαιδευτικά κριτήρια αλλά από τους μειωμένους καθηγητές του τμήματος που μας "αναγκάζουν" να μειώσουμε και τα μαθήματα.

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #17 on: May 05, 2015, 20:09:38 pm »

Μαθεματικα, θα μπορουσα να καθομαι να γραφω σεντονια, αλλα εχω κι αλλες δουλειες ενδιαμεσα.
Οποτε, για σενα που ρωτας, μπορει να συντρεχουν παραπανω λογοι που δεν απαντω, αλλα ουτως ή αλλως δε θα μπορουσα να κατσω στο φορουμ να το συζητησω οπως νομιζω οτι του αρμοζει.
Ειναι πολυ σοβαρο για να το συζηταω στο φορουμ αυτη τη στιγμη.
Ραντεβου την Πεμπτη στις 10:30 στο τμημα.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
απλυτος

View Profile
« Reply #18 on: May 05, 2015, 20:10:07 pm »

Quote from: Mathematica on May 05, 2015, 20:06:18 pm
Αν και όντως είναι ακόμα ελλειπές, βλέποντας ότι έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα οι παρατηρήσεις/σχόλια μου είναι:

• Η απαίτηση της συμπλήρωσης 66% των μέγιστων ECTS για τον τομέα μου φαίνεται λογική. Δηλαδή και τώρα που με το 50% των μαθημάτων μπορείς να πάρεις τομέα βλέπει κανείς περιπτώσεις να έχει περάσει κάποιος όλες τις trollιές μαθήματα και ούτε ένα από Λογισμούς/Πεδία/Κυκλώματα και να μπαίνει τομέα. Το ότι ο περιορισμός αφορά πλέον τα ECTS και όχι τον απόλυτο αριθμό μαθημάτων το θεωρώ θετικό, δηλαδή. Επίσης, προσωπικά πάντα πίστευα πως 2/3 (είτε μιλάμε για ECTS, είτε για περασμένα μαθήματα) είναι πιο κατάλληλη προϋπόθεση-threshold για τον τομέα.

ρε πάμε καλά; ποιος ο λόγος να υπάρχει εμπόδιο στο να πάρει κανείς τομέα; εγώ θέλω τομέα εχοντας περάσει 10

εσυ θελεις τομεα χωρις να εχεις τις απαραιτητες γνωσεις για τομεα, προφανως

ναι, προφανώς. ειναι δικό μου θεμα το αν μπορω να ανταποκριθω ή οχι στον τομεα. οπως δικο μου θεμα το να κρινω ποιες γνωσεις μου ειναι αρκετες.

αν θελει το τμημα να με κατευθυνει να μας τυπωσει ενα φυλλαδιο ή να κάνει μια εκδήλωση με κατευθυντηριες γραμμες για το ποιες γνωσεις χρειαζομαι για να παρω τομεα. κι αυτο θα με βοηθησει να εχω μια εικονα του τομεα.

εμποδιο γιατι να μου βαλει;

πολυ απλο μου φαινεται αυτο που λεω

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #19 on: May 05, 2015, 20:11:26 pm »

Quote from: απλυτος on May 05, 2015, 20:06:32 pm
Η ελάφρυνση δεν ξέρω αν θα είναι θετική. Δηλαδή ΟΚ σου λέει λιγότερα μαθήματα αλλά εκ των πραγμάτων πρέπει να μάθεις τα ίδια οπότε το κόβω κάποια μαθήματα να είναι κτήνη σε ύλη, δύσκολα στην αφομοίωση.

ο χασάπης είπε οτι απλά θα αυξηθεί η ύλη σε μαθήματα. Δηλαδή τα συμπτηγμένα μαθήματα θα γίνουν κτήνη (πχ πεδίο 1, στο οποίο θα συμπτυχθούν τα τωρινά πεδία 1 και 2). Δυστυχώς αυτή η αλλαγή όπως είπε ο χασάπης, δεν υπαγορεύεται από εκπαιδευτικά κριτήρια αλλά από τους μειωμένους καθηγητές του τμήματος που μας "αναγκάζουν" να μειώσουμε και τα μαθήματα.

Αύξηση της ύλης με αντίστοιχη μείωση των ωρών ασφαλώς. Δεν νομίζω ότι είναι  θετικό αυτό, μιλώντας καθαρά για το πρόγραμμα και αφήνοντας έξω τις όποιες άλλες συνέπειες.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #20 on: May 05, 2015, 20:13:31 pm »

και εμενα μου φαινεται πολυ απλο να υπαρχουν γνωσεις απαραιτητες πριν αρχισει καποιος να εξειδικευεται, ειδικα οταν η σχολη σας ειναι 3+2. Θα σε επαιρναν για μαστερ χωρις πτυχιο δηλαδη? δεστο και ετσι

αιμιλια δεν μπορω να συζητησω απο κοντα μαζι σου γιατι δεν ειμαι στη Θεσσαλονικη, αλλα ενδιαφερομαι ειλικρινα να ακουσω ακριβως βημα προς βημα τι σας ενοχλει και τι θελετε να αλλαξετε για να κανετε καλυτερο το τμημα

απλυτος

View Profile
« Reply #21 on: May 05, 2015, 20:13:36 pm »

Quote from: c0ndemn3d on May 05, 2015, 20:11:26 pm
Quote from: απλυτος on May 05, 2015, 20:06:32 pm

Αύξηση της ύλης με αντίστοιχη μείωση των ωρών ασφαλώς. Δεν νομίζω ότι είναι  θετικό αυτό, μιλώντας καθαρά για το πρόγραμμα και αφήνοντας έξω τις όποιες άλλες συνέπειες.

το οτι δεν εχουμε λεφτα για καθηγητες ειναι καταστροφικο.

το οτι συμπτυσουμε την υλη ειναι θεωρητικα ουδετερο, αφου εν τελει τα ιδια πραγματα κανουμε με διαφορετικη διαρθρωση.

το να μεινει το οριο για τομεα ειναι κάκιστο, γιατι με λιγοτερα και πιο κτηνωδη μαθηματα καταλαβαινει κανεις οτι ο τομεας θα γινει δυσκολοτερος.

Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #22 on: May 05, 2015, 20:14:00 pm »

Εγώ το σκέφτομαι ως εξής. Έστω ότι αυξάνεται το απαιτούμενο ποσοστό ECTS/μαθημάτων (δεν ασχολούμαι με το ποιό από τα δύο, γιατί είναι λίγο διαφορετική κουβέντα). Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια.

Σενάριο 1ο είναι οι φοιτητές να ζοριστούν λίγο παραπάνω και να καταβάλουν παραπάνω κόπο προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτή τη νέα απαίτηση και να πάρουν πάλι τομέα.
    Σενάριο 2ο είναι οι φοιτητές να καταβάλλουν όση προσπάθεια καταβάλλουν και τώρα. Οπότε, αφού το ποσοστό πλέον ανέβηκε, κάποιοι που θα έπαιρναν τομέα πλέον δε θα μπορέσουν να πάρουν.

Το Σενάριο 1 το θεωρώ θετικό μιας και με αυτόν τον τρόπο και οι φοιτητές καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια, και θα μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών στα μαθήματα του Βασικού Κύκλου (που τώρα είναι πρόβλημα και στην παρακολούθηση στις αίθουσες, και κατά την εξέταση).
    Το Σενάριο 2 το θεωρώ επίσης θετικό μιας και με αυτόν τον τρόπο και θα μειωθεί ο όγκος των φοιτητών που έχουν πάρει τομέα που θα διευκολύνει εργαστήρια/κλπ που πλέον υπολειτουργούν λόγω αφύσικα μεγάλου αριθμού ατόμων, και θα δώσει ευκαιρία στους φοιτητές που δεν πήραν τομέα να καλύψουν βασικά κενά/κλπ που έχουν και θα τους δημιουργούσαν προβλήματα στο μέλλον (ή, επίσης, θα δημιουργούσαν προβλήματα στους καθηγητές που θα αντιμετώπιζαν τέτοιους φοιτητές).

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
    Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
    « Reply #23 on: May 05, 2015, 20:14:42 pm »

Quote from: Mathematica on May 05, 2015, 20:13:31 pm
    Θα σε επαιρναν για μαστερ χωρις πτυχιο δηλαδη? δεστο και ετσι

εχω ολη την διαθεση να το συζητησουμε Μαθεματικα, το 2012-2013 ημουν και μελος την Επιτροπης Προγραμματος Σπουδων και μπορω να σου πω ιστοριες...
    « Last Edit: May 05, 2015, 20:57:05 pm by Firkraag » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
    απλυτος

View Profile
    « Reply #24 on: May 05, 2015, 20:20:23 pm »

Quote from: Exomag on May 05, 2015, 20:14:00 pm

Εγώ το σκέφτομαι ως εξής. Έστω ότι αυξάνεται το απαιτούμενο ποσοστό ECTS/μαθημάτων (δεν ασχολούμαι με το ποιό από τα δύο, γιατί είναι λίγο διαφορετική κουβέντα). Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια.

Σενάριο 1ο είναι οι φοιτητές να ζοριστούν λίγο παραπάνω και να καταβάλουν παραπάνω κόπο προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτή τη νέα απαίτηση και να πάρουν πάλι τομέα.
      Σενάριο 2ο είναι οι φοιτητές να καταβάλλουν όση προσπάθεια καταβάλλουν και τώρα. Οπότε, αφού το ποσοστό πλέον ανέβηκε, κάποιοι που θα έπαιρναν τομέα πλέον δε θα μπορέσουν να πάρουν.

Το Σενάριο 1 το θεωρώ θετικό μιας και με αυτόν τον τρόπο και οι φοιτητές καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια, και θα μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών στα μαθήματα του Βασικού Κύκλου (που τώρα είναι πρόβλημα και στην παρακολούθηση στις αίθουσες, και κατά την εξέταση).
      Το Σενάριο 2 το θεωρώ επίσης θετικό μιας και με αυτόν τον τρόπο και θα μειωθεί ο όγκος των φοιτητών που έχουν πάρει τομέα που θα διευκολύνει εργαστήρια/κλπ που πλέον υπολειτουργούν λόγω αφύσικα μεγάλου αριθμού ατόμων, και θα δώσει ευκαιρία στους φοιτητές που δεν πήραν τομέα να καλύψουν βασικά κενά/κλπ που έχουν και θα τους δημιουργούσαν προβλήματα στο μέλλον (ή, επίσης, θα δημιουργούσαν προβλήματα στους καθηγητές που θα αντιμετώπιζαν τέτοιους φοιτητές).

ε αν ο στοχος ειναι να χωραμε στις ελλειπεις αιθουσες που εχουμε, τοτε ας κοβεται απ τη σχολη οποιος δεν παιρνει τομεα στην ωρα του.

κοινη λογικη χρειαζεται. οτιδηποτε βαζει εμποδια στο πως θα οργανωσω εγω τη σχολη ειναι κακο. οτιδηποτε δρα συμβουλευτικα ειναι θεμιτο. το οριο για τομεα ειναι μια τσαμπα ταλαιπωρια και γι αυτο ρωτηστε ατομα που χασανε τον τομεα για 1 ή για 2 μαθηματα.

εκτος αν ασπαζεστε μια περιεργη αντιληψη οτι ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε τον εαυτο μας αρα πρεπει να μας βαζουν ορια. το οποιο βεβαια γενναει αλλα ερωτηματα τοτε.

υγ. επειδη φαινεται οτι το τοπικ θα παρει φωτια, ολα αυτα δεν εχουν σημασια αφου τα παντα θα συζητηθουν στο τμημα την Πεμπτη το πρωι.[/list]

Mathematica
      Καταστραμμένος

View Profile
      « Reply #25 on: May 05, 2015, 20:33:40 pm »

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on May 05, 2015, 20:14:42 pm
      Quote from: Mathematica on May 05, 2015, 20:13:31 pm
      Θα σε επαιρναν για μαστερ χωρις πτυχιο δηλαδη? δεστο και ετσι

ΥΓ: εχω ολη την διαθεση να το συζητησουμε Μαθεματικα, το 2012-2013 ημουν και μελος την Επιτροπης Προγραμματος Σπουδων και μπορω να σου πω ιστοριες...

να χαρω το επιχειρημα :p οποτε θες απο μεσα ιουλη και μετα, pm and meet me

Grecs
      Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
      « Reply #26 on: May 05, 2015, 20:34:08 pm »

To οτι υπαρχουν προαπαιτουμενα στον τομεα ειναι απλα μια μαλακια που παρατεινει τα χρονια σπουδων. ΟΛΟΙ οσοι δυσκολευτηκαν στη σχολη τα πρωτα χρονια και ειτε χασανε τομεα, ειτε πηρανε με πολυ ιδρωτα και κοπο, πηρανε τα πανω τους στον τομεα και αρχισανε να περνανε και τα προτομειακα. Οι λογοι πολλοι, πρωτον τα μαθηματα του τομεα ειναι πιο ευκολα και αρχιζοντας να καθαριζεις με αυτα αρχιζεις να εχεις καλη ψυχολογια, δευτερον ο τομεας ασχολειται με πιο ενδιαφεροντα πραγματα και σε παρακινει απο μονος του να καλυψεις τα κενα σου ωστε να περασεις και τα προτομειακα ταυτοχρονα, τριτον πολλα αχαρα πραγματα που κανεις προτομειακα και δεν ξερεις γιατι στον πουτσο χρειαζονται (εδω φταινε και οι καθηγητες που απλα βαριουνται) αποκτανε τεραστιο νοημα αργοτερα και ετσι ασχολεισαι μαζι τους πιο ευχαριστα.  Βγαλτε τα προαπαιτουμενα να αδειασει η σχολη.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
      Exomag
      Veteran
      Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
      « Reply #27 on: May 05, 2015, 20:36:05 pm »

Quote from: απλυτος on May 05, 2015, 20:20:23 pm
      εκτος αν ασπαζεστε μια περιεργη αντιληψη οτι ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε τον εαυτο μας αρα πρεπει να μας βαζουν ορια. το οποιο βεβαια γενναει αλλα ερωτηματα τοτε.

Προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου περίεργη αντίληψη. Δεν νομίζω πως είναι λογικό να πιστεύει κανείς πως όλοι οι φοιτητές είναι απόλυτα ικανοί να βάζουν σε τάξη τον εαυτό τους, το πρόγραμμα τους, το διάβασμα τους, τις υποχρεώσεις τους, κλπ. Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα πιστεύω (αν και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον θέμα συζήτησης/απόψεων).

Mathematica
      Καταστραμμένος

View Profile
      « Reply #28 on: May 05, 2015, 20:38:36 pm »

Quote from: Exomag on May 05, 2015, 20:36:05 pm
      Quote from: απλυτος on May 05, 2015, 20:20:23 pm

Προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου περίεργη αντίληψη. Δεν νομίζω πως είναι λογικό να πιστεύει κανείς πως όλοι οι φοιτητές είναι απόλυτα ικανοί να βάζουν σε τάξη τον εαυτό τους, το πρόγραμμα τους, το διάβασμα τους, τις υποχρεώσεις τους, κλπ. Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα πιστεύω (αν και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον θέμα συζήτησης/απόψεων).

οι δικες μου εμπειριες μου εχουν δειξει πως τις περισσοτερες φορες δεν θελουν κιολας, και απλα υπεκφευγουν.
      Quote from: Grecs on May 05, 2015, 20:34:08 pm
      To οτι υπαρχουν προαπαιτουμενα στον τομεα ειναι απλα μια μαλακια που παρατεινει τα χρονια σπουδων. ΟΛΟΙ οσοι δυσκολευτηκαν στη σχολη τα πρωτα χρονια και ειτε χασανε τομεα, ειτε πηρανε με πολυ ιδρωτα και κοπο, πηρανε τα πανω τους στον τομεα και αρχισανε να περνανε και τα προτομειακα. Οι λογοι πολλοι, πρωτον τα μαθηματα του τομεα ειναι πιο ευκολα και αρχιζοντας να καθαριζεις με αυτα αρχιζεις να εχεις καλη ψυχολογια, δευτερον ο τομεας ασχολειται με πιο ενδιαφεροντα πραγματα και σε παρακινει απο μονος του να καλυψεις τα κενα σου ωστε να περασεις και τα προτομειακα ταυτοχρονα, τριτον πολλα αχαρα πραγματα που κανεις προτομειακα και δεν ξερεις γιατι στον πουτσο χρειαζονται (εδω φταινε και οι καθηγητες που απλα βαριουνται) αποκτανε τεραστιο νοημα αργοτερα και ετσι ασχολεισαι μαζι τους πιο ευχαριστα.  Βγαλτε τα προαπαιτουμενα να αδειασει η σχολη.

απο αυτα τα επιχειρηματα ειναι ολα ψυχολογικα και εντελως σαθρα

galletti
      Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
      « Reply #29 on: May 05, 2015, 20:44:31 pm »

Ετσι οπως τα βλεπω τα προαπαιτουμενα, οδηγουν καρφι σε αυξηση του μ.ο. αποφοιτησης. Θα χρειαστει πολυ δουλεια για να παρει καποιος τομεα. Βεβαια, το να παρει καποιος τομεα με το νπς σημαινει οτι εχει καθαρισει το μεγαλυτερο μερος του βασικου κυκλου, οποτε παρακολουθει τον τομεα με μεγαλυτερη ανεση.
      Παντως αυτο που ειδα ειναι οτι μπορει να τελειωσει καποιος τομεα ενεργειας, χωρις να κανει καθολου μηχανες/ισχυος/υψηλες. Καλη φαση...
      Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
      Jump to: