• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:01:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:01:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 106
Total: 116
akoil
stefpapa21
mixkats
iasonasl
vajim
Theislander
pipitsenko
gogolhs
sapounas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικά Νέα - 'Aρθρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006  (Read 21954 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
« Reply #30 on: July 11, 2006, 16:49:16 pm »

η τελευταία κεφαλιά του ανθρώπου που με τις κεφαλιές του το 1998 λύτρωσε όλο τον κόσμο από το τσίρκο...

τι απογοητευσή ε?

byeeee
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Απ: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
« Reply #31 on: July 11, 2006, 16:49:31 pm »

Quote from: Verminoz on July 11, 2006, 16:38:56 pm

...ή μήπως τελικά οι ιταλόφιλοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την άδικη κατάκτηση του τίτλου από την αγαπημένη τους ομάδα?

διαπιστώνω ότι το πρόβλημα δεν είναι αν ό Ζιντάν είναι άνθρωπος ....θεός ..ή θεάνθρωπος....αλλά ότι πήρε το παγκόσμιο η Ιταλία...
αυτό είναι που σας ενοχλεί...
ούτε εγώ είμαι ιταλόφιλος...αλλά το άξιζαν οι Ιταλοί...και μπράβο τους...
ήταν ομάδα με το όμικρον ΚΕΦΑΛΑΙΟ...πολύ δεμένη ομάδα...
είχαν όλοι οι παίκτες της Ιταλίας ένα σημείο αναφοράς...ήθελαν να αποδείξουν κάτι...ήθελαν να δέιξουν κάτι ...ότι το Ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο Μότζι κι ο κάθε Μότζι...είναι κι αυτοί εδώ.... είχαν τον καλύτερο προπονητή...
μόλις έκανε κάποιο λάθος η διαιτησία υπέρ τους....όλοι έπεσαν να τη φάνε....
το 2002 ...που τη Βραζιλία την έσπρωχναν κανείς δε μιλούσε...
η ΙΤΑΛΙΑ είναι άξια πρωταθλήτρι κόσμου...

www.twitter.com/apostolos1986
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #32 on: July 11, 2006, 16:53:40 pm »

Quote from: fugiFOX on July 11, 2006, 16:40:22 pm
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Τουράμ.
Νομιζω και εγώ ότι συνέβαλλε κατά πολύ το γεγονός ότι ο Μπουφόν του είπε όχι στην ευκαιρεία να γίνει ο σούπερ-ήρωας,
στο αποχαιρετιστήριο του ματς.

Ε ωραία. Και λοιπόν??? Πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό μου φαίνεται...

Στα καθαρά αγωνιστικά, όπως είπα και στην αρχή, η Ιταλία δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στο Μουντιάλ,
αλλά άξιζε το κύπελλο για τη συνολική παρουσία.

Ε όχι και συνολική παρούσία... Sad Μιλάμε για το ίδιο Μουντιάλ? Sad

Quote from: Turambar on July 11, 2006, 16:45:21 pm
Επιμένεις να απαντάς σε κάποιο σχόλιο κάποιων που δεν βρίσκονται εδώ. Μήπως θες να φέρεις νέους ανθρώπους στο φόρουμ?

Μπα, δεν με ενδιαφέρει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το φόρουμ. Ούτε προσπαθώ να το επεκτείνω. Δόξα τον Τουτάτις, κόσμο έχει...

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας από εσάς τους κατακεραυνοτές του Ζινταν δεν μου απαντάει σε καμία ουσιαστική ερώτηση:
Βγήκε ποτέ ο Ζινταν και είπε ότι είναι ο Θεός και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου? Το είπε ποτέ αυτό? ΟΧΙ. Οι δημοσιογράφοι του το έβγαλαν και τώρα φτάνουμε στο σημείο να κατηγορούμε αυτόν που δεν ικανοποίησε τα σκατομαλακισμένα πρότυπα και τις μεγάλες προσδοκίες που μας είχαν δημιουργήσει οι υπερβολές του Τύπου χωρίς να έχουν πάρει ουδέποτε υπόσχεση από τον ίδιο. Δεν νομίζω ο ίδιος να διακύρηξε ποτέ ότι είναι Θεός και τέρας ψυχραιμίας...όποιος γνωρίζει το αντίθετο ας το πει με αποδείξεις...

Άραγε αν σου έφερνα ένα βίντεο όπου ο super-dooper αμυντικό και χαζο-ήρωας (με την χαζή έννοια) Ματεράτσι φερόταν με τον παρόμοιο τρόπο τι θα έλεγες?
Είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα τέτοιο βιντεάκι για κάθε έναν από την "χρυσελεφάντινη" 11άδα των Ιταλών (λαού που φημίζεται και για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του...όχι αδίκως). Τι θα έλεγες τότε?

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Finally, apostolos1986 το ότι πήρε η Ιταλία τον τίτλο είναι ένα άλλο θέμα. Δεν το έμπλεξα εγώ με την ενέργεια του Ζινταν. Το έμπλεξαν άλλοι...και μάλιστα Ιταλόφιλοι. Γιατί άραγε? Εγώ απλώς το ανέφερα...
Όσο για το 2002 εγώ έβριζα για την Βραζιλία και για την Κορέα όπως βρίζω για κάθε ομάδα που "σπρώχνεται". Όποιος θυμάται είχα νευριάσει εξ αρχής με την "σπρωγμένη" Ιταλία, από το πρώτο κιόλας ματς...

Αχ μπράβο ρε Τουραμ, είναι τέλειο! Δεν χορταίνω να το βλέπω!!!
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ!
« Last Edit: July 11, 2006, 16:59:15 pm by Verminoz » Logged

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #33 on: July 11, 2006, 16:56:04 pm »

Quote from: apostolos1986 on July 11, 2006, 16:49:31 pm

το 2002 ...που τη Βραζιλία την έσπρωχναν κανείς δε μιλούσε...
η ΙΤΑΛΙΑ είναι άξια πρωταθλήτρι κόσμου...

οπως και την Κορέα που παρεπιπτόντως έβγαλε εκτός την Ιταλια με μια τραγική διαιτησία
γεγονός που ανάγκασε και τον ίδιο τον Καν -αρχηγός της Γερμανίας τότε, να κάνει έκληση λέγοντας ευελπιστω σε μια διαιτησία άνταξια του Μουντιάλ (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι ακριβώς) αφού μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας η Κορέα είχε μπροστά της τους Γερμανούς.
Βέβαια τότε κανείς δεν είπε τίποτα για τα λάθη της διαιτησίας.

Τελικά δεν διαπιστώνεται αντιπάθεια προς τον ζιντάν αλλά ένα συνεχές μένος προς την Ιταλία

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #34 on: July 11, 2006, 16:59:11 pm »

Quote from: Verminoz on July 11, 2006, 16:53:40 pm

Στα καθαρά αγωνιστικά, όπως είπα και στην αρχή, η Ιταλία δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στο Μουντιάλ,
αλλά άξιζε το κύπελλο για τη συνολική παρουσία.

Ε όχι και συνολική παρούσία... Sad Μιλάμε για το ίδιο Μουντιάλ? Sad

Όπως προανέφερα το παιχνίδι με τη διοργανώτρια Γεμανία είναι η καλύτερη απόδειξη.
Επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι ήταν και αυτό με την Ουκρανία αν και η τελευταία ήταν ένα σκαλί πιο κάτω σε δυναμικόττα.
Για εμένα το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες της Ιταλίας σκοράρανε, πλην του καλύτερου αμυντικού του κόσμου και προφανώς και του καλύτερου τερματοφύλακα του κόσμου, είναι μια πολύ καλή ένδειξη για αυτό που λέει ο απόστολος ότι η Ιταλία ήταν Ομαδα.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #35 on: July 11, 2006, 17:10:45 pm »

Eρώτηση 1: Εμένα αυτήν την αίσθηση μου δίνει ότι έχει. Και με αυτήν απαντάω.

Ερώτηση 2: Θα τον έβριζα, αλλά μονο 2-3 έχουν για μένα το βάρος μέσα μου που είχα κάποτε για τον ζιντάν. (σε τάξη μεγέθους τουλάχιστον). Όπως έβριζα και τον Τότι που είχε φτύσει τον άλλον τον καημένο (αν και δεν τον χώνεψα ποτέ τον τύπο) (σόρρυ καραμαζωβ)

Τώρα που πήρες αυτές τις απαντήσεις, δεν το ρωτάς στους ιταλόφιλους που σου τα λέγαν αυτά?

Και τέλος για τα πρότυπα. Και ο κύβος είναι πρότυπο και αν έκανε κάτι αντίστοιχο θα τον έβριζα με τον ίδιο τρόπο.

byeeee
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #36 on: July 11, 2006, 17:19:51 pm »

Ο κύβος είναι πρότυπο άλλων διαστάσεων

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #37 on: July 11, 2006, 17:20:02 pm »

Παιδιά μην τρελαινόμαστε. Μουντιάλ ήταν και πάει...

1) Για την Ιταλία: Το κύπελλο συμφωνώ ότι το άξιζε. Γιατί είχε πολύ καλό ρόστερ, έκανε καλή διαχείριση (παίξανε όλοι πλην των 2 τερματοφυλάκων - πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Λίπι σε μερικά ματς). Είχε και την τύχη που είναι απαραίτητη, ήταν πεισμωμένοι από τα σκάνδαλα, παίξανε σκληρά σε οριακά ανεκτο βαθμό και έδειξαν δεμένοι. Έτυχαν και σε σχετικά εύκολο πρόγραμμα ως την τετράδα. Είχαν στην τελική έναν Μπουφόν και έναν Καναβάρο, αν όχι και τίποτα άλλο να επιδείξουν.
Παιξανε λιγότερο σκοπιμότητα από κάθε άλλο Μουντιάλ που τους θυμάμαι. Και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στον τελικό απλά δεν κατέβηκαν στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα, αλλά είχαν τύχη. Σπάσανε την γκίνια τους στα πέναλντι και άξια κέρδισαν (αφού κράτησαν για 75 λεπτά με 10 παίχτες πίσω από τη σέντρα).
Α, μην ακούσω κανέναν να κατηγορεί την Ελλάδα ότι έπαιξε αμυντικά στην Πορτογαλία, γιατί στον τελικό δεν έπαιξε λιγότερη άμυνα από την Ιταλία.

2) Για τη Γαλλία: Άξια. Παρά τα εσωτερικά προβλήματα έδειξε ότι ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει. Πέταξε έξω την Ισπανία που έδειχνε φαβορί, έκανε την Βραζιλία να φαίνεται ομαδούλα, σταμάτησε τη χρυσή γενιά της Πορτογαλίας και έπαιξε την Ιταλία σαν τη γάτα με το ποντίκι. Στα μείον ότι πλην της 11άδας που έπαιζε, δεν έδειξε κάτι ακόμα (στην τελική δεν την πλήρωσε μόνο από αυτό). Στον τελικό έδειξε πιο πλήρης και, αν και ήταν λιγότερο ξεκούραστη από την Ιταλία, κυριάρχησε απόλυτα και σε επίπεδο μονάδων. Στην χώρα της έκλεισε στόματα, γιατί κανείς δεν την υπολόγιζε για ψηλά.

3) Για το Ζιντάν: Συμφωνώ απόλυτα με τον Verminoz. Και οι παίχτες είναι άνθρωποι. Το κακό είναι όταν θεοποιούμε κάποιους για λάθος λόγους. Πότε είπε ο Ζιντάν ότι είναι πρότυπο ηρεμίας και συμπεριφοράς? Είναι πρότυπο για τις αθλητικές του ικανότητες. Πραγματικά νομίζω ότι η ενέργειά του αυτή αδίκησε μόνο τον ίδιο και ίσως τη Γαλλία, αν και θα έχανε ούτως ή άλλως στα πέναλντι. Αδίκησε τις εμφανίσεις του και στο Μουντιάλ, με κορυφαία αυτή με τη Βραζιλία που έδειξε ποιος είναι ο πραγματικά μεγάλος παίχτης και ποιος αυτός που πλασάρει η βιομηχανία του θεάματος. Με δυο λέξεις, σαν αθλητής, είναι Ποδοσφαίρικός Γίγαντας. Κι εμένα με ξενέρωσε απίστευτα η κίνησή του, ήθελα να σηκωθώ να μη συνεχίσω να βλέπω τον αγώνα. Η λήξη του δεν μου προκάλεσε κανένα συναίσθημα, με άφησε παγερά αδιάφορο.

4) Για τους κατήγορους του Ζιντάν: Αλήθεια, έχετε παίξει ποτέ μπάλα με αντιπάλους που μαρκάρουν σκληρά και χωρίς λόγο? Ο Ζιντάν και οι λοιποί Γάλλοι (ποιος είπε για βρώμικο παιχνίδι? ας δει την φάση του 1ου λεπτού που παραλίγο να βγάλει νοκ άουτ τον Ανρί και μία με τον Αμπιντάλ νομίζω κάπου στο 3ο λεπτό) φάγανε (και δώσανε φυσικά) πολύ ξύλο. Ήταν ο τελικός για όλους. Τα νεύρα ήταν τσιτωμένα και η αγωνία και η αδρεναλίνη στα ύψη. Του Ζιντάν του βγαίνει ο ώμος και συνεχίζει να παίζει. Χάνει ένα γκολ. Γίνεται μια φάση που δεν δείχνει νευριασμένος και κάνει την απαράδεκτη ενέργεια. Δε διαμαρτύρεται στιγμή και φεύγει κύριος από το γήπεδο. Στη Γαλλία το 61% της κοινής γνώμης το συγχωρεί. Ο ίδιος ζητάει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και κλαίει όταν καταλαβαίνει το λάθος.
Μόνο σε μένα όλα αυτά φαίνονται ανθρώπινη συμπεριφορά?
Αν όντως ο Ματεράτσι του προσέβαλε κάτι τόσο ιερό, καλά έκανε και το έβαλε πάνω από τη φανέλα της χώρας του.

Και εν πάσει περιπτώσει, το Μουντιάλ αυτό γιατί θα το θυμόμαστε νομίζετε? Για το ανύπαρκτο συνήθως θέαμα, για την νικήτρια Ιταλία που τόσο εντυπωσίασε ή για τον μεγαλύτερο παίχτη μετά το Μαραντόνα που έπαιξε σε Μουντιάλ και αποχώρησε όπως αποχώρησε?
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #38 on: July 11, 2006, 17:22:00 pm »

Quote from: Turambar on July 11, 2006, 17:10:45 pm
Eρώτηση 1: Εμένα αυτήν την αίσθηση μου δίνει ότι έχει. Και με αυτήν απαντάω.

Σε μια συζήτηση είναι μάλλον πιο ορθό να μιλάς με αποδείξεις και όχι με αισθήσεις και διαισθήσεις. Οπότε τελικά συμφωνούμε ότι τον ήρωα/Θεό/πρότυπο Ζινταν τον έφτιαξε ο Τύπος και όχι ο ίδιος ο Ζινταν...έτσι δεν είναι? Wink

Ερώτηση 2: Θα τον έβριζα, αλλά μονο 2-3 έχουν για μένα το βάρος μέσα μου που είχα κάποτε για τον ζιντάν. (σε τάξη μεγέθους τουλάχιστον). Όπως έβριζα και τον Τότι που είχε φτύσει τον άλλον τον καημένο (αν και δεν τον χώνεψα ποτέ τον τύπο) (σόρρυ καραμαζωβ)

Το βάρος που είχες αδίκως το είχες μάλλον...και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πολλοί εθελοτυφλούνε? Ο Ζινταν δεν ήταν ΠΟΤΕ πρότυπο συμπεριφοράς. Θυμάμαι πριν χρόνια πάλι σε διεθνή διοργάνωση που είχε χτυπήσει ύπουλα αντιπαλό του σε αγώνα (δεν θυμάμαι ποιον) και μάλιστα εκτός φάσης και σε νεκρό χρόνο (ο διαιτητής είχε μόλις σφυρίξει φάουλ). Τότε βέβαια δεν τιμωρήθηκε και ακόμα και οι σχολιαστές το πέρασαν...στην πλάκα...άκουσον άκουσον...

Τώρα που πήρες αυτές τις απαντήσεις, δεν το ρωτάς στους ιταλόφιλους που σου τα λέγαν αυτά?

Σταμάτησα να συζητώ με οποιονδήποτε μου έφερε αυτήν την δικαιολογία...

Quote from: fugiFOX on July 11, 2006, 16:56:04 pm
οπως και την Κορέα που παρεπιπτόντως έβγαλε εκτός την Ιταλια με μια τραγική διαιτησία
γεγονός που ανάγκασε και τον ίδιο τον Καν -αρχηγός της Γερμανίας τότε, να κάνει έκληση λέγοντας ευελπιστω σε μια διαιτησία άνταξια του Μουντιάλ (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι ακριβώς) αφού μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας η Κορέα είχε μπροστά της τους Γερμανούς.
Βέβαια τότε κανείς δεν είπε τίποτα για τα λάθη της διαιτησίας.

Τελικά δεν διαπιστώνεται αντιπάθεια προς τον ζιντάν αλλά ένα συνεχές μένος προς την Ιταλία

Όσο για το 2002 εγώ έβριζα για την Βραζιλία και για την Κορέα όπως βρίζω για κάθε ομάδα που "σπρώχνεται". Όποιος θυμάται είχα νευριάσει εξ αρχής με την "σπρωγμένη" Ιταλία, από το πρώτο κιόλας ματς...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΗΡΩΕΣ!

Κακούργα ύπαρξις!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #39 on: July 11, 2006, 17:28:24 pm »

αν είναι φυσιολογική αντίδραση...γιατί του προσέβαλε κάτι ιερό...τότε το ποδόσαφαιρο ...πρέπει να μετονομαστεί σε κουτουλομαχίες.......γιατί όλοι αλληλοβρίζονται συνέχεια σε κάθε ματς...και σε κάθε επίπεδο .....

www.twitter.com/apostolos1986
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #40 on: July 11, 2006, 17:32:15 pm »

ζήτω οι αντι ήρωες που αξίζουν.

δεν κάνουμε τον κάθε μαλάκα αντι ήρωα γιατί δεν ξέρει να φαίρεται, και παραμένει ζώο.

Κατανοώ τον παίχτη που του ρίχνουν μια κλωτσιά, πέφτει κάτω και σηκώνεται θυμωμένος και με διάθεση να ρίξει καμία. Αλλά μου φαίνεται γελοίο αυτό που έκανε. ΤΕΛΟΣ

Α ναι, και το εξής.

Αν δε μιλήσω για αυτό που έχω την αίσθηση ότι ισχύει και μιλάω μόνο με αποδείξεις, δεν θα μιλήσω καθόλου.

Στην τελική μιλάω για την απογοήτευση που αυτός έφερε σε μένα, πού είναι οι αποδείξεις σου ότι μου δημιούργησε ο τύπος την όλη άποψη που έχω για τον ζιντάν.

byeeee
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #41 on: July 11, 2006, 17:38:42 pm »

Quote from: apostolos1986 on July 11, 2006, 17:28:24 pm
αν είναι φυσιολογική αντίδραση...γιατί του προσέβαλε κάτι ιερό...τότε το ποδόσαφαιρο ...πρέπει να μετονομαστεί σε κουτουλομαχίες.......γιατί όλοι αλληλοβρίζονται συνέχεια σε κάθε ματς...και σε κάθε επίπεδο .....

Υπερβολές. Δεν είναι φυσιολογικό με την έννοια του ότι αυτό έπρεπε να κάνει αλλά με την έννοια του ότι αν λάβεις υπόψιν τα όσα προηγήθηκαν είναι μια αντίδραση ανθρώπινη, που έχει συμβεί πολλές άλλες φορές και από πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως οποιασδήποτε διάκρισης (ηλικία, εθνικότητα, θρησκεία)...
Ο Alexkasgr τα λέει πολύ σωστά...  Wink

Μια χαρά αντιήρωας έγινε ο Ζινταν Τουραμ. Τι πιο αντι-ηρωικό από έναν άνθρωπο που ονομάσαν ήρωα ενώ είχε δείξει εξ αρχής σημάδια κακής συμπεριφοράς και ουδέποτε στήριξε τον τίτλο του ήρωα?

Quote from: Turambar on July 11, 2006, 17:32:15 pm
Στην τελική μιλάω για την απογοήτευση που αυτός έφερε σε μένα, πού είναι οι αποδείξεις σου ότι μου δημιούργησε ο τύπος την όλη άποψη που έχω για τον ζιντάν.

Εφόσον δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Ζινταν ονόμασε τον εαυτό του Θεό/ήρωα/πρότυπο τότε είναι ορθό και λογικό να ισχύει αυτό το περί θεοποίησης από τον Τύπο! (αχ όταν φώναζα κανά 2 μήνες πριν δεν με ακούγατε γαμώτο...)

Κακούργα ύπαρξις!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #42 on: July 11, 2006, 17:39:42 pm »

Quote from: Alexkasgr on July 11, 2006, 17:20:02 pm

4) Για τους κατήγορους του Ζιντάν: Αλήθεια, έχετε παίξει ποτέ μπάλα με αντιπάλους που μαρκάρουν σκληρά και χωρίς λόγο? Ο Ζιντάν και οι λοιποί Γάλλοι (ποιος είπε για βρώμικο παιχνίδι? ας δει την φάση του 1ου λεπτού που παραλίγο να βγάλει νοκ άουτ τον Ανρί και μία με τον Αμπιντάλ νομίζω κάπου στο 3ο λεπτό) φάγανε (και δώσανε φυσικά) πολύ ξύλο. Ήταν ο τελικός για όλους. Τα νεύρα ήταν τσιτωμένα και η αγωνία και η αδρεναλίνη στα ύψη. Του Ζιντάν του βγαίνει ο ώμος και συνεχίζει να παίζει. Χάνει ένα γκολ. Γίνεται μια φάση που δεν δείχνει νευριασμένος και κάνει την απαράδεκτη ενέργεια. Δε διαμαρτύρεται στιγμή και φεύγει κύριος από το γήπεδο. Στη Γαλλία το 61% της κοινής γνώμης το συγχωρεί. Ο ίδιος ζητάει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και κλαίει όταν καταλαβαίνει το λάθος.
Μόνο σε μένα όλα αυτά φαίνονται ανθρώπινη συμπεριφορά?
Αν όντως ο Ματεράτσι του προσέβαλε κάτι τόσο ιερό, καλά έκανε και το έβαλε πάνω από τη φανέλα της χώρας του.

Και εν πάσει περιπτώσει, το Μουντιάλ αυτό γιατί θα το θυμόμαστε νομίζετε? Για το ανύπαρκτο συνήθως θέαμα, για την νικήτρια Ιταλία που τόσο εντυπωσίασε ή για τον μεγαλύτερο παίχτη μετά το Μαραντόνα που έπαιξε σε Μουντιάλ και αποχώρησε όπως αποχώρησε?

Είχα την τύχη ή την ατυχία να παίξω σε τέτοιους αγώνες όμως πραγματικά τέτοια συμπεριφορά δεν είδα ουτε στα ερασιτεχνικά, παρόλο που συνεχώς υπήρχαν απειλές. Βέβαια οι απειλές ήταν κυρίως του στυλ "θα τα πούμε μετά", ακομα κι εκεί δηλαδή υπήρχε η συναίσθηση του τώρα παίζουμε και δεν κουτουλάμε.
Τώρα για το κλάμα του ζιντάν εγώ δεν το είδα αν εσείς το είδατε (όχι ακούσατε ότι έγινε, αν ο είδατε) τότε δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω.

Αλλά ότι έφυγε σαν κυριος αυτό δεν το είδα εγώ πουθενά.
Μόλις άρπαξε την κόκκινη έπιασε το σούξου μουξου με τον διαιτητή μάλλον για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Για να μην πούμε το άλλο.
Ότι καθόταν σαν ήρεμο προβατάκι περιμένοντας μπας και τη γλυτωσει!
Αν ήταν τόσο άντρας ώστε να κουτουλήσει ας ήταν και λίγο άντρας και να παραδεχτεί ότι το έκανε.
Όχι μου καθότανε ελπίζοντας να του τη χαρίσουν.

Στα μετάλλια γιατί δε βγήκε;

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #43 on: July 11, 2006, 17:40:33 pm »

και φυσικα ποιος ειχε μιλησει για κυπελλουχο την ιταλια πριν ξεκινησει το μουντιαλ?μα φυσικα ο μεγαλος ΑΛΕΦΑΣ!!!

tu/e
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #44 on: July 11, 2006, 17:41:40 pm »

Quote from: Verminoz on July 11, 2006, 17:38:42 pm

Εφόσον δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Ζινταν ονόμασε τον εαυτό του Θεό/ήρωα/πρότυπο τότε είναι ορθό και λογικό να ισχύει αυτό το περί θεοποίησης από τον Τύπο! (αχ όταν φώναζα κανά 2 μήνες πριν δεν με ακούγατε γαμώτο...)

Ερώτηση επειδή δεν γνωρίζω:
Ο Ροναλντίνιο εχει παραδεχτεί ότι είναι θεός, πρότυπο, ήρωας;
Ομοίως η ερώτηση για Κακά (τον θεωρώ καλύτερο από τον Ροναλντίνιο)
για Πελέ και Μαραντόνα

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 14 Go Up Print
Jump to: