• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:28:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:28:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 124
Total: 201
whatdoesthefoxsay
giotsa
valco08
zachpasc
mdimitrig
evitzv
iodim
evax
Billyskotsikas
maik
andyy
kstavroulis
Tonis Mpalonis
nikolihss
Soterd52
ඞ
MASV
kevangelo
kokkinosgior
d0xa
Paschalina.S
VagT
ganasto
tasos_ntv
dimitrisblioumis
AA RE LEWN
Napoleontas
GeorgeChri
glavdakis
Feelsbatman
Kv
vevi
Naks404
xarabalios
xristodoulou
mariajuana
thathas12
meni
ggalamat
ntinara
xrhstos
soule
themisb
engineer2030
aachmet
gprok
kkotsopo
giannnnis23
Kazi
sylaiangel
Zoe06
George_RT
geoagour
PAPARI69
stefanos hios
vasilikitsatsi
Fotis Roukoutakis
nikol michalou
mihanologos
faidonchatz
gkyrodi
Antigoni
Conriz
useranknown
xeniam
fopapadopoulos
PeriklisL
Ioakeim Zisis
fungi
georsoti
athenamits
mariachatz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΤΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΤΩΝ  (Read 5667 times)
Sunshine
Θαμώνας

View Profile
Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΤΩΝ
« Reply #15 on: October 10, 2014, 00:36:39 am »

Quote from: rspappas on October 09, 2014, 23:51:31 pm
επισης, web, αφηνεται ενα παραθυρο ερμηνειας του "ευλογου διαστηματος". πχ για τους γονεις μου, ευλογο χρονικο διαστημα για να τελειωσω την σχολη ειναι ν+1 το πολυ, που ουτε καν, αλλα δεν καταλαβαινουν απο λογια. τωρα τι θα θεωρησει ευλογο ο permit και ο καθε permit, θα το δουμε.

Η ανακοίνωση δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει διάθεση να βοηθηθούν οι φοιτητές. Αφήστε τους ανθρώπους να σας βοηθήσουν και δεν θα χάσετε και να θυμάστε πως δεν έχουν καμία υποχρέωση να το κάνουν γιατί και το ξέραμε όλοι από το 2011 που ψηφίστηκε ο νόμος πλαίσιο αλλά και δόθηκαν πτυχιακές εξεταστικές τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε λοιπόν ΝΑΙ από την καλή τους την καρδία δίνουν τώρα δεύτερη ευκαιρία και ας με κοροϊδεύετε κάποιοι που το λέω. Προφανώς αν κάποιος είναι 7ο έτος και έχει περάσει 10 μαθήματα δεν θα θεωρηθεί αδικία αν δεν του δοθεί ευκαιρία να ολοκληρώσει. Αλλά για τους περισσότερους η ευκαιρία θα δοθεί. Δεν νοείται κατάληψη στο πανεπιστήμιο! Ας γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος. Δείξτε λίγο καλή πίστη και θα ανταμοιφθείτε. Γνώμη μου..
Mycroft
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #16 on: October 10, 2014, 00:44:02 am »

Quote from: Sunshine on October 10, 2014, 00:36:39 am
....................
Μισο.
Κατα ποσο ειναι θεμιτο για σενα να μπαινεις στην σχολη γνωριζοντας οτι εχεις απεριοριστο χρονο για να ολοκληρωσεις το προγραμμα σπουδων και καποια στιγμη αυτο να αλλαζει κατα την διαρκεια των σπουδων σου?
Ακομη,
Αλλά για τους περισσότερους η ευκαιρία θα δοθεί.
το προβλημα δεν ειναι οι περισσοτεροι, αλλα αυτοι οι λιγοι, οι πολλοι, οι οσοι που για λογους απο οικογενειακα-οικονομικα μεχρι προβληματα υγειας και γιατι οχι επειδη δεν γουσταραν/δεν ηθελαν,  ειναι σε κακη κατασταση απο αποψη μαθηματων. Ειναι δικαιο για σενα ο οποιοσδηποτε που του ετυχε κατι να πεταχτει εκτος σχολης?

Btw, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν τρολαρεις.
Sunshine
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: October 10, 2014, 00:44:52 am »

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on October 10, 2014, 00:35:01 am
Quote from: The Web on October 09, 2014, 23:32:32 pm
Η ανακοινωση γραφει , μεσες - ακρες , οτι η διοικηση του ΑΠΘ δεν επιθυμει να διαγραφουν φοιτητες που προσπαθουν να παρουν το πτυχιο τους , σε ευλογο χρονικο διαστημα , και θα χρησιμοποιησει καθε νομιμο μεσο για να προστατεψει τους ενεργους φοιτητες.
οχι λαθος καταλαβες.
μα το λεει:
"Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά τους ενεργούς φοιτητές."
για τους ενεργους θα ισχυσει ν+2 [συμφωνα με το προσχεδιο οργανισμου]
και γενικα για ολους θα ισχυσει διαγραφη στις 3+3 αποτυχιες και διαγραφη ως πειθαρχικη κυρωση

το η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά τους ενεργούς φοιτητές πάει στο :
την κατεύθυνση αυτή, ενημερώνει ότι, εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόθεσή τους να επανέλθουν ενεργά στις σπουδές τους, μπορούν οι φοιτητές να υποβάλουν στις Γραμματείες των Τμημάτων μέχρι τη δημοσίευση του Οργανισμού.

Ποστάρω ολόκληρο το κείμενο γιατί πιστεύω πως παρανόησες

""""""
Ανακοίνωση

Η Σύγκλητος επιθυμεί να ενημερώσει όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΑΠΘ σχετικά με το θέμα των διαγραφών ότι δεν επιθυμεί να αφαιρεθεί από κανένα φοιτητή του Ιδρύματος που ενδιαφέρεται έμπρακτα να ολοκληρώσει σε εύλογο χρόνο τις σπουδές του το δικαίωμα αυτό και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Στην κατεύθυνση αυτή, ενημερώνει ότι, εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόθεσή τους να επανέλθουν ενεργά στις σπουδές τους, μπορούν οι φοιτητές να υποβάλουν στις Γραμματείες των Τμημάτων μέχρι τη δημοσίευση του Οργανισμού.

Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά τους ενεργούς φοιτητές.""""""

Εγώ από αυτό καταλαβαίνω πως
α) αν είσαι ενεργός φοιτητής η σύγκλητος θα προσπαθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου
β) αν είσαι ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΣ φοιτητής και ενδιαφέρεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου (δηλαδή να γίνεις ενεργός) να το δηλώσεις στην γραμματεία.

Ε τι άλλο θέλετε να κάνουν οι άνθρωποι ρε παιδιά?
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #18 on: October 10, 2014, 00:50:00 am »

εγω δεν πιστευω πως εσυ παρανοησες. ειμαι βεβαιος οτι παρανοησες.
ολη η ανακοινωση αφορα τους ανενεργους.
τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβει καποιος την ανακοινωση; μηχανικοι ειμαστε πια, πως σκεφτομαστε; [ χα χα χα... αστειακι αυτο εε ]
ο οργανισμος συντασσεται για να εφαρμοστει.
για οσους μπηκαν απο το 2011 και μετα, θα ισχυσει οτι πει ο οργανισμος.
το προσχεδιο του οργανισμου το χουμε διαβασει, ξερουμε σε τι κατευθυνση κινειται.
και να ψαξεις να βρεις παραθυρακι για να μη διαγραφεις στο προσχεδιο, δε θα το βρεις.
« Last Edit: October 10, 2014, 00:54:26 am by Αιμιλία η φτερωτή χελώνα » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #19 on: October 10, 2014, 00:52:53 am »

Quote from: Sunshine on October 10, 2014, 00:36:39 am
Δεν νοείται κατάληψη στο πανεπιστήμιο! Ας γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος. Δείξτε λίγο καλή πίστη και θα ανταμοιφθείτε. Γνώμη μου..

http://www.esos.gr/arthra/35145/i-anomia-sta-panepistimia-teleiose-oristika

Ο κ. Σαμαράς σχετικά με τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, ανακοίνωσε:

Α.Πολύ σύντομα, από τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει η πρωτοβουλία για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Που θα είναι τολμηρή και θα συμπληρώνει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις. Και θα δώσει νέα ώθηση.

Β.Για να υπάρξουν μη κρατικά Πανεπιστήμια, επιτέλους, που θα σταματήσει τη φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό, αλλά και θα ανεβάσει και τη δημόσια Ανώτατη Παιδεία, μέσα από τον ανταγωνισμό της με την ιδιωτική.

Γ. Και δεν επιτρέπεται να χάσουμε χρόνο. Ως τον Ιούνιο του 2016 που λήγει η θητεία αυτής της Βουλής, θα έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη φάση. Και στην επόμενη Βουλή θα ολοκληρώσουμε τη μεταρρύθμιση για να εφαρμοστεί το νέο Σύνταγμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Sunshine
Θαμώνας

View Profile
« Reply #20 on: October 10, 2014, 00:56:20 am »

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on October 10, 2014, 00:50:00 am
εγω δεν πιστευω πως εσυ παρανοησες, ειμαι βεβαιος.
το προσχεδιο του οργανισμου το χουμε διαβασει, ξερουμε σε τι κατευθυνση κινειται.
και να ψαξεις να βρεις παραθυρακι για να μη διαγραφεις στο προσχεδιο, δε θα το βρεις.

εγώ αυτό καταλαβαίνω και αυτό πιστεύω πως θα γίνει. θα δούμε μετά απο 1-2 εξάμηνα ποιος είχε δίκιο.

όσο για το εαν είναι δίκαιο το να διαγραφείς επειδή όπως ανέφερε ο παραπάνω σου "έτυχε κάτι" είναι σχετικό.
Πιστέυω πως αν σου τυχαίνει κάτι για 10 χρόνια κάθε χρόνο κατά 99% κάτι άλλο παίζει. Επίσης υπάρχει και η διακοπή φοίτησης κατά την οποία δεν μετράει ο χρόνος.

Τα μη κρατικά πανεπιστήμια που αναφέρεις είναι άλλο θέμα και άλλη συζήτηση στην οποία δεν θα αναφερθώ γιατί προσωπικά δεν ειμαι εναντίον τους και θα πέσετε να με φάτε  Grin
Randall Flagg
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: October 10, 2014, 01:28:34 am »

Quote from: Sunshine on October 10, 2014, 00:56:20 am

εγώ αυτό καταλαβαίνω και αυτό πιστεύω πως θα γίνει. θα δούμε μετά απο 1-2 εξάμηνα ποιος είχε δίκιο.

όσο για το εαν είναι δίκαιο το να διαγραφείς επειδή όπως ανέφερε ο παραπάνω σου "έτυχε κάτι" είναι σχετικό.
Πιστεύω πως αν σου τυχαίνει κάτι για 10 χρόνια κάθε χρόνο κατά 99% κάτι άλλο παίζει. Επίσης υπάρχει και η διακοπή φοίτησης κατά την οποία δεν μετράει ο χρόνος.

Τα μη κρατικά πανεπιστήμια που αναφέρεις είναι άλλο θέμα και άλλη συζήτηση στην οποία δεν θα αναφερθώ γιατί προσωπικά δεν ειμαι εναντίον τους και θα πέσετε να με φάτε  Grin

Ρε συ αδελφέ, όλοι εμείς που κάτι μας τύχαινε, την καρέκλα σου πιάνουμε και σε ενοχλεί;;;! Στα σοβαρά, δε βρίσκεις τελείως αντιδημοκρατική την ιδέα του να μπαίνεις στη σχολή με απεριόριστο χρόνο σπουδών (και να πράττεις ανάλογα)  και κάπου στην πορεία να σου λένε 'γράψε λάθος, έχεις άλλα 2-3-4 κλπ χρόνια να τελειώσεις';
Sunshine
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: October 10, 2014, 02:01:18 am »

με παρεξήγησατε.. εγώ δεν είπα να διαγραφεί κανείς.

Απλά σας λέω, το θέμα σας είναι με το υπουργείο. Ψηφίστηκε ο νόμος από το 2011.
Η σύγκλητος δεσμέυτηκε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της στα πλαίσια του νόμου για να βοηθήσει τους φοιτητές. Τι άλλο θέλετε να κάνει? Να παρανομήσει? Αν ο νόμος δεν αφήνει περιθώρια τότε και η σύγκλητος δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Αν αφήνει όμως θα τα εκμεταλευτεί υπέρ σας. Το ανακοίνωσε ήδη αυτό.

Με τις καταλήψεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να κερδίσετε το αντίθετο από την εύνοια και συμπαράστασή τους.
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: October 10, 2014, 02:04:42 am »

ρε τρολαρετε; λετε οτι πρπει να παρουμε τον Μητκα με το καλο για να τον εχουμε μαζι μας;

δωστε κι απο μας απ οτι παιρνετε

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: October 10, 2014, 11:21:00 am »

Η ανακοίνωση αφορά τους ανενεργούς όντως!

Αλλά! Ακόμα και αν κάποιος περάσει τα n+2 από αυτούς που τους πιάνει ( νομίζω αυτή που θα μπουν ή τέταρτο ή πέμπτη έτος τώρα), πάλι υπάρχουν παραθυράκια και τρικς πάνω στον νόμο έτσι ώστε να μην διαγραφούν.

Τι γίνεται όμως αν το υπουργείο αποφασίσει ξαφνικά να κλείσει αυτά τα παραθυράκια; Η πρυτανεία προφανώς θα συμμορφωθεί με το υπουργείο.
Ο λόγος είναι πως αν δεν το κάνουν θα βρεθούν δικαστικά-----> άρα σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με άλλο νόμο ( χάνουν τον μισθό τους) ---> άρα άμα δεν ξαναβρεθούν στην εργασία χάνουν σύνταξη. Λάθος είμαι εδώ;

Κοινώς έχουμε ένα κράτος που ψάχνει κάποιον να τιμωρήσει αν δεν περάσει το δικό του, έχοντας χεσμένο τον κόσμο. Είτε θα τιμωρήσει τους φοιτητές, είτε θα τιμωρήσει την πρυτανεία και θα ισχυριστεί ότι παράγει έργο τιμωρόντας τους ίδιους τους πολίτες. Λες και το κράτος δεν είναι οι πολίτες.

Προσωπικά δεν ξέρω πόσο δίκαιο είναι για να μην τιμωρηθούν οι φοιτητές να τιμωρηθεί η πρυτανεία και το αντίστροφο. Ουσιαστικά είμαι σε ένα αδιέξοδο και δεν ξέρω ποιο το νόημα κατάληψης της πρυτανείας. Ο μήτκας έτσι κι αλλιώς είναι πεισματάρης.

Τώρα αν η πρυτανεία θα συνεχίσει να βρίσκει παραθυράκια για να μένουν όλοι όσοι δίνουν σημάδι ζωής είναι άγνωστο. Τώρα ισχυρίζεται αυτά που γράφει στην ανακοίνωση και κανείς δεν εγγυάτε ότι θα ισχυριστεί κάτι διαφορετικό μελλοντικά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τώρα δίνουν περιθώριο μέχρι τα τέλη του χειμώνα, ο κόσμος να ενημερώσει ότι έχει επαφή με τη σχολή. Αυτό γίνεται είτε ηλεκτρονικά, είτε απο κοντά.

απλυτος

View Profile
« Reply #25 on: October 10, 2014, 13:50:53 pm »

πορεία 18κ30 στ αγ. Βενιζέλου

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Marmotakos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Μαρμότος..γλύκας!πολυ γλύκας!

View Profile
« Reply #26 on: October 11, 2014, 00:17:45 am »

Quote from: Sunshine on October 09, 2014, 23:01:45 pm

οπότε λοιπόν αφήστε τους τραμπουκισμούς γιατί μόνο σε κακό θα σας βγουν.

δεν είπα πως βλέπω ευνοϊκη αντιμετώπιση, είπα πως μπορείτε να ελπίζετε σε ευνοϊκη αντιμετώπιση.

Εγώ για το δικό σας καλό το λέω γιατί πιστεύω έτσι κακό στον εαυτό σας κάνετε.

ειλικρινα κατευθειαν αυτο μου θυμισες

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw</a>

χαζούλης
Sunshine
Θαμώνας

View Profile
« Reply #27 on: October 11, 2014, 12:26:52 pm »

Quote from: Marmotakos on October 11, 2014, 00:17:45 am
Quote from: Sunshine on October 09, 2014, 23:01:45 pm

οπότε λοιπόν αφήστε τους τραμπουκισμούς γιατί μόνο σε κακό θα σας βγουν.

δεν είπα πως βλέπω ευνοϊκη αντιμετώπιση, είπα πως μπορείτε να ελπίζετε σε ευνοϊκη αντιμετώπιση.

Εγώ για το δικό σας καλό το λέω γιατί πιστεύω έτσι κακό στον εαυτό σας κάνετε.

ειλικρινα κατευθειαν αυτο μου θυμισες

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw</a>

δεν ασχολούμαι άλλο.. κάνετε ό,τι καταλαβαίνετε..

σας είπα τόσες φορές πως εχρθός σας είναι ο νόμος του υπουργείου. Η σύγκλητος είπε θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει στα πλαίσια του νόμου. Αυτό μπορεί να κάνει και αυτό θα κάνει.. δεν θα παρανομήσει κιόλας. Δεν σας χρωστάει και τίποτα. Ο νόμος ήταν γνωστός από το 2011. Αλλά μαγκιές και τραμπουκισμούς μόνο στο πανεπιστήμιο σας παίρνει να κάνετε (όχι για πολύ ακόμα όμως..) γιατί αν πάτε να κάνετε τίποτα τέτοιο στο υπουργείο θα σας μπουζουριάσουν.
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #28 on: October 11, 2014, 13:30:24 pm »

Eγώ αυτό καταλαβαίνω και αυτό πιστεύω πως θα γίνει. θα δούμε μετά απο 1-2 εξάμηνα ποιος είχε δίκιο.

Είδαμε ποιος είχε δίκιο το 11.
Ως φοιτητές δεν έχουμε εκπροσώπηση πουθενά.
Η πλατεία Χημείου έχει γίνει πιάτσα ναρκωτικών αλλά οι μπάτσοι πλησιάζουν μονο για να συλλάβουν φοιτητές και να συλλάβουν δακρυγόνα.
Οι ΔΑΠίτες τώρα που έχουν και το πρώην στέλεχος στην Πρυτανεία απειλούν ανοικτά ότι τα σεκιούριτυ θα είναι προσωπική τους ασφάλεια.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
IskBen
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #29 on: October 11, 2014, 15:49:32 pm »

Quote from: Randall Flagg on October 10, 2014, 01:28:34 am

Πιστεύω πως αν σου τυχαίνει κάτι για 10 χρόνια κάθε χρόνο κατά 99% κάτι άλλο παίζει. Επίσης υπάρχει και η διακοπή φοίτησης κατά την οποία δεν μετράει ο χρόνος.

Ρε συ αδελφέ, όλοι εμείς που κάτι μας τύχαινε, την καρέκλα σου πιάνουμε και σε ενοχλεί;;;! Στα σοβαρά, δε βρίσκεις τελείως αντιδημοκρατική την ιδέα του να μπαίνεις στη σχολή με απεριόριστο χρόνο σπουδών (και να πράττεις ανάλογα)  και κάπου στην πορεία να σου λένε 'γράψε λάθος, έχεις άλλα 2-3-4 κλπ χρόνια να τελειώσεις';
Ακριβως αυτο...Εγω ειμαι τσιγγανος παντρευτηκα στα 17 εκανα 6 παιδια και τωρα που ειμαι 47 θελω να τελειωσω ποιο ειναι το προβλημα σου?.
Οταν εβγαλα στο λυκειο 19 και εγραψα 1η επιλογη ημμυ ειχε πουθενα κανενα γαμημενο ορο που ελεγε οτι στα 10 χρονια θα με διαγραψουνε?Υπεγραψα εγω τοτε καμια τετοια μαλακια και θα πρεπει να το συζηταμε?
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: