• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:09:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:09:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 98
Total: 178
acapulco
George15
DimKaratzas
georgepana9
PurpleWitch
Nefeli Nikita
BCosT
NickSpan
angelos
kstavroulis
melisste22
vasilis saitis
Carot1456
Captain
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Down Print
Author Topic: Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ  (Read 20194 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ
« Reply #105 on: June 15, 2014, 22:20:59 pm »

Η λογικη μου ειναι οτι η δικαιοσυνη θα ξεκιναει απο τον πιο ανετο οικονομικα και μετα θα κατεβαινει. Και στο παραδειγμα σου ο μεγαλοσυνταξιουχος της ΔΕΗ ειναι πολυ χαμηλα σε σχεση με εφοπλιστες εργολαβους και αλλα λαμογια....

Να μιλαμε και να λεμε οτι ο μεγαλοσυνταξιουχος της ΔΕΗ ,που ισως να ρουφαγε τον καρκινο της Πτολεμαιδας (γιατι ολους τους παιρνει η μπαλα αν ειναι να τους παρει), αδικει καποιον χαμηλοσυνταξιουχο οταν συμβαινουν αυτα ειναι εξωφρενικο

http://www.koutipandoras.gr/article/115912/spiegel-apokalyptei-oti-oi-ellines-efoplistes-den-ehoyn-forologithei-gia-140-dis-eyro
« Last Edit: June 15, 2014, 22:35:25 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: June 15, 2014, 22:50:10 pm »

Quote from: man0lis on June 15, 2014, 22:17:04 pm
Quote from: Grecs on June 15, 2014, 22:08:26 pm
Quote from: man0lis on June 15, 2014, 21:36:49 pm
Quote from: Karaμazoβ on June 15, 2014, 21:08:02 pm
Οι λόγοι που μπήκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν ηταν για να μας εξασφαλίσουν δουλειά ή για να μπορεσουμε να κοροιδέψουμε την εργοδοσία.

(1) Απαιτήθηκαν απο την κοινωνία και θεσπίστηκαν απο το κρατος για να υπάρχει καποιο ελαχιστο εγγυημενο -απο τα πανεπιστημια- επιπεδο παροχής υπηρεσιών και (2) κερδήθηκαν κλαδικά ως φραγμός στην πτώση των μισθών: δηλαδη ενας μηχανικός που ειχε δαπανησει -κοινωνικως αναγκαια- περισσότερο κόπο και χρηματα για να σπουδάσει να έπαιρνε περισσοτερα απο εναν τεχνίτη. Η εργοδοσία επιδιώκει να δαπανά οσο το δυνατόν λιγότερα για το τελικο προιόν. Ετσι όταν προσπαθεί να ριξει τους μισθους είτε σπαει τα επαγγελματικά δικαιώματα είτε καταργει τις κλαδικες συμβάσεις (συνηθως και τα δύο).

Δε πιστεύω ότι πρέπει να αμείβεσαι για το πόσο έχεις δαπανήσει αλλά για το τί μπορείς να προσφέρεις. Είναι λογικό όσο περισσότερο κόπο δαπανάς τόσο περισσότερο να μπορείς να προσφέρεις κι άρα να τόσο περισσότερο να αμείβεσαι. Δηλαδή αν κάνεις μια δουλειά που μπορεί να κάνει κι ένας τεχνίτης και πληρώνεσαι περισσότερο μόνο και μόνο λόγω διπλώματος, εγώ το βρίσκω κοινωνικά άδικο για τον τεχνίτη αυτό. Προφανώς συμφωνώ με αυτά που λες κατα τ' άλλα για τις κλαδικές, τη προστασια των εργαζομενων, κλπ
To oτι αυτες οι εκλογικευσεις (λαθος υπεραπλουστευσεις θα ελεγα) στοχευουν παντα και μονο στον αδυναμο κρικο μιας εταιριας πρεπει να ναι καποιο ειδος σαδισμου και αυτοτιμωριας αφου κι εμεις εκει θα ανηκουμε κατα πασα πιθανοτητα

Προσπαθώ να εξετάσω το τί είναι 'δίκαιο' σε αντίθεση με το 'δίκιο μου'. Αυτά τα δύο δεν είναι πάντα τα ίδιο και πολλές φορές οι άνθρωποι τα ταυτίζουν. Δηλαδή άμα παίρνεις σούπερ σύνταξη από τη ΔΕΗ επειδή επιδοτεί τη γενοπ το κράτος και την ίδια ώρα ο χαμηλοσυνταξιούχος άλλων ταμείων έχει περικοπές, τότε το 'δίκιο σου' είναι να μην έχεις περικοπές όμως 'δίκαιο' είναι να έχεις εσύ για να μην έχει ο χαμηλοσυνταξιούχος. Δε ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις το πνεύμα στο οποίο έκανα τη σκέψη του προηγούμενου ποστ.

η πορεία της σκέψης είναι να αναζητήσουμε το κοινωνικό-συλλογικό δίκαιο κι όχι το ατομικό. πάνω-κάτω θα συμφωνήσουν πολλοί σαν πορεία σκέψης, το θεμα ειναι η καταληξη.

αυτό μπορεί να καταλήγει στο "όλα για όλους" ή πιο συγκεκριμένα "αυτοί που με την εργασία τους παράγουν τον κοινωνικό πλούτο να τον απολαμβάνουν κι όλας". Σε μια ταξική αντίληψη του κοινωνικά δίκαιου δηλαδή. - που μάλλον σε κάνει κομμουνιστή.

μπορεί και να καταλήγει στο "γιατί οι κοπρίτες οι δάσκαλοι να δουλεύουν 8 μήνες το χρόνο, ενώ εγώ 11μιση;" ή "να τους απολύσουν τους διοικητικούς όλη μέρα αράζουν" - που μάλλον σε κάνει κυβερνητικό.

φαντάζομαι εσυ δεν θα σαι κομμουνιστης  Wink
« Last Edit: June 15, 2014, 22:58:16 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #107 on: June 15, 2014, 22:59:53 pm »

Quote from: man0lis on June 15, 2014, 20:53:47 pm

Άλλη μία επιβεβαίωση στο αρχικό τρολάρισμα μου Smiley
Φίλε/φίλη, πέρα του ότι προσθέτεις χωρίς λόγο μιζέρια στην ύπαρξη σου κάθε φορά που χαρακτηρίζεις άλλους ως "κατι κακομοιρηδες", υπονομεύεις και την άποψη που γράφεις παραπάνω! Αλήθεια θα μ ενδιάφερε να δω αν κάναμε κουβέντα σαν άνθρωποι πίνοντας ένα καφέ πόσα παιδιά θα εκφραζόταν έτσι από κοντά. Αμφιβάλλω οτι ακομα και σε διαφωνιες θα κατέληγαν στην άποψη "κατι κακομοιρηδες" για τον συνομιλητή τους Smiley

anyway

Στην ουσία αυτών που λες... Από την εμπειρία μου με 2 πρακτικές σε εταιρείες έχω δει πως ο μηχανικός που θα σε προσλάβει καταλαβαίνει σε 10 λεπτά κουβέντας τί κατέχεις και τί όχι. Ακόμα κι αν τον 'ξεγελάσεις' θα φανεί τί κατέχεις μέσα σε 1 μήνα το πολύ από τη δουλειά σου. Συνεπώς ακόμα και να αναγνωρίσουν το πτυχίο του ναυαγοσώστη ισοδύναμο με του ηλεκτρολόγου μηχανικού εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο..

ρε Μανώλη βρίζεις κόσμο σε ένα τόπικ που μιλάμε σοβαρά, για ένα θέμα που αφορά άμεσα όλους τους φοιτητές, και μετά μας κάνεις και μαθήματα ψυχικής υγείας? Ντροπή, κάτσε καλύτερα σκέψου πόσο παραγωγικό είναι το τρολάρισμά σου.

Quote from: pap-x on June 15, 2014, 19:55:11 pm
Πολύ καλή η εξέλιξη αυτή για το ΑΠΘ. Και το γεγονός ότι τόσοι πολλοί εδώ μέσα μιλούν εναντίον του είναι ένα δείγμα ότι το πανεπιστήμιο θα μπει επιτέλους σε σωστή πορεία ενάντια σε ιδεολογίες που το κρατούσαν τόσα χρόνια πίσω.

Και εγώ θέλω να μάθω τι ήταν αυτό που κρατούσε πίσω τόσα χρόνια το πανεπιστήμιο.... Θές να αναλύσεις?

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #108 on: June 16, 2014, 00:46:19 am »

Τα κόμματα μέσα στο πανεπιστήμιο
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #109 on: June 16, 2014, 01:13:56 am »

Quote from: daydreamer on June 16, 2014, 00:46:19 am
Τα κόμματα μέσα στο πανεπιστήμιο

Οι φοιτητικές παρατάξεις πώς επηρέασαν π.χ. την υποχρηματοδότηση του πανεπιστημίου ή την εισαγωγή υπεράριθμων ή την έλλειψη προσωπικού;
« Last Edit: June 16, 2014, 01:18:29 am by kp_13 » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #110 on: June 16, 2014, 01:22:45 am »

Quote from: man0lis on June 15, 2014, 20:53:47 pm
Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on June 15, 2014, 15:59:44 pm
...
κατα τ'αλλα, κατι κακομοιρηδες σα τον Μανωλη [ αληθεια, ποσο στεναχωρο ειναι να βλεπεις τετοιες συμπεριφορες; ανησυχω... ] περιμεντε το master plan....
Στην ουσία αυτών που λες... Από την εμπειρία μου με 2 πρακτικές σε εταιρείες έχω δει πως ο μηχανικός που θα σε προσλάβει καταλαβαίνει σε 10 λεπτά κουβέντας τί κατέχεις και τί όχι. Ακόμα κι αν τον 'ξεγελάσεις' θα φανεί τί κατέχεις μέσα σε 1 μήνα το πολύ από τη δουλειά σου. Συνεπώς ακόμα και να αναγνωρίσουν το πτυχίο του ναυαγοσώστη ισοδύναμο με του ηλεκτρολόγου μηχανικού εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο..

Αυτό είναι true, αλλά πως συνδέεται με αυτά που σου λέει ο καραμαζώφ?

Το τι μπορείς να προσφέρεις σε μια δουλειά λίγο έχει να κάνει με το πόσα λεφτά παίρνεις. Και αυτό δεν γίνεται μόνο στην ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη ευρώπη.

Αν θέλεις μπορώ να σου γνωρίσω στρατιές ελλήνων εργαζόμενων που (άθελα τους βέβαια, δεν φταίνε αυτοί) ρίχνουν τους μισθούς στις high tech ευρωπαϊκές εταιρείες ηλεκτρονικής . Πολύ απλά δηλαδή, αν ίσχυε το "πληρώνεσαι όσα δίνει στην εταιρεία" τότε οι έλληνες (και οι μετανάστες γενικότερα) θα είχανε τον ίδιο μισθό με τους ντόπιους.

Και όπως πολύ γρήγορα/εύκολα θα μάθεις αν μπεις σε μια μεγάλη εταιρεία, ακόμη και ναυαγοσώστης μπορεί να δουλέψει σε διάφορες niche δουλειές ηλεκτρολόγου, πολύ απλά γιατί υπάρχει και το internal training. Όταν αυτές οι δουλειές βέβαια κάποιο καιρό αργότερα αυτοματοποιηθούν ο εν λόγω εργαζόμενος θα απολυθεί και δεν θα ξαναβρεί δουλειά στον αιώνα τον άπαντα. Εν τω μεταξύ όμως, θα είναι το τέλειο επιχείρημα για τον εργοδότη να σου λέει "ο μπάμπης που τέλειωσε ναυαγωσώστης παίρνει 20 ευρώ την μέρα... Άντε εσύ που έχεις πτυχίο να παίρνεις 25". Εσύ αισθάνεσαι χαρούμενος γιατί λες "το πτυχίο μου πληρώνει ήδη 25% καλύτερα από αυτό του μπάμπη" , και ο μπάμπης θα λέει "ευτυχώς που γλύτωσα την δουλειά 2 ευρώ την ώρα ντάλα ο ήλιος, εδώ έχω και το AC μου τουλάχιστον". Βέβαια και οι 2 σας δεν σκέφτεστε ότι το αφεντικό θα μπορούσε να σας δίνει 40 ευρώ την μέρα άνετα και τους 2... Και στην ιδανική περίπτωση ο μπάμπης ο ναυαγοσώστης που γουστάρει κυκλώματα θα πήγαινε μετά την ναυαγοσωστική στο πολυτεχνείο να αποκτήσει ένα skillset που θα τον βοηθάει μια ζωή

Μην το πας πολύ μακριά, μείνε στην ελλάδα. Πόσες φορές είχες ακούσει να λένε "50 ευρώ το δωμάτιο βάψιμο από Αλβανό, αλλά εγώ έδωσα 60 και πήρα Ελληνα" . Και όπως και οι 2 μας φανταζόμαστε, δεν ήταν ότι ο έλληνας ήταν ο michelangelo . Απλά η λογική των αφεντικών (καπιταλιστών) είναι πάντα να δίνουν όσα λιγότερα γίνεται για την ίδια δουλειά. Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας προσπαθούνε να αντιπαλέψουνε ακριβώς αυτή την τάση, δηλαδή την τάση του αφεντικού να θέλει να ρίξει το μοναδιαίο κόστος εργασίας(=κόστος μισθοδοσίας ανά μονάδα παραγωγής).  

YARRRRRRRRRRRRRR
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #111 on: June 16, 2014, 03:01:19 am »

Quote from: Godhatesusall on June 16, 2014, 01:22:45 am
Είμαι Αλβανός ναυαγοσώστης και τα λεγόμενά σου με προσβάλλουν.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #112 on: June 16, 2014, 10:44:02 am »

γιατί μιλάτε με το κρετίνο το manolis ? πάτε καθόλου καλά ?

man0lis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #113 on: June 16, 2014, 10:53:40 am »

Quote from: g on June 16, 2014, 10:44:02 am
γιατί μιλάτε με το κρετίνο το manolis ? πάτε καθόλου καλά ?

Louis CK - Different Set of Values
http://youtu.be/kqZskUjcAhY
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: June 16, 2014, 12:56:02 pm »

Quote from: man0lis on June 16, 2014, 10:53:40 am

χαχαχαχααχαχαχα!
αμερικανάκια

είχα βρει την πτυχιακή ενός παιδιού από εδώ που μιλούσε για την ιστορία του φόρουμ και της λίστας ίσως την βρεις ενδιαφέρουσα (αν υπάρχει τρόπος να την βρεις, δεν την έχω πλέον!)
« Last Edit: June 16, 2014, 13:03:30 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #115 on: June 20, 2014, 14:36:53 pm »

το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κλείνει το Α.Π.Θ απογειώνεται, τι όχι ???

http://www.thepressproject.gr/article/64211/Kleisto-logo-upoxrimatodotisis-to-TEI-Stereas-Elladas

έχει γούστο η παιδεία να 'ναι θέμα πολιτικής και όχι προσώπων, έχει γούστο....

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #116 on: June 20, 2014, 15:31:10 pm »

Quote from: Αλντεμπαράν on June 20, 2014, 14:36:53 pm

το κράτος "φρόντιζε" μέχρι εκεί που ήταν το μόνο που θα μπορούσε να κατηγορηθεί (λύκειο) και από εκεί και πέρα στην ευχή του θεού

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

+1228 posts

View Profile
« Reply #117 on: August 07, 2014, 00:17:06 am »

http://www.kathimerini.gr/778716/article/proswpa/geyma-me-thn-k/periklhs-mhtkas-oi-katalhyeis-den-apoteloyn-dhmokratiko-dikaiwma

οταν στην πρώτη σου συνέντευξη σε μέσο παραπληροφόρησης ενημέρωσης βάζεις στον τίτλο οτι θα χτυπησεις τις καταλήψεις κ τονιζεις οτι θα περιορισεις τα πάρτυ καταλαβαίνουμε ποιος ειναι ο σκοπός σου ως πρύτανης κ ποιο θα ειναι το έργο σου

Permit επόμενος στόχος το φόρουμ. εχει μέλη συμμοριτες...

ΥΓ: καλα κανεις κ ευλογας τα συμβούλια διοικησης γιατι αλλιώς πρυτανεία δεν εβλεπες
« Last Edit: August 07, 2014, 00:19:21 am by Μπυρομανής » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #118 on: August 07, 2014, 12:39:36 pm »

του εύχομαι και στο Βήμα... ( Να πάει και στο εσπρέσο γιατί αυτές οι εφημερίδες τέτοιου επιπέδου έχουν γίνει)
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #119 on: October 09, 2014, 17:08:48 pm »

ΑΠΘ: Πρώτα δείγματα γραφής της πρυτανείας Μήτκα- Αναστέλλει τη λειτουργία του κέντρου πρωτοβάθμιας υγείας

http://www.alterthess.gr/content/apth-prota-deigmata-grafis-tis-prytaneias-mitka-anastellei-ti-leitoyrgia-toy-kentroy

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Up Print
Jump to: