• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:09:24 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:09:24 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[Today at 00:06:21]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426699
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 150
Total: 201
chaniotism
Aftzidou
mitsos753905
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
IBOURAS
Nikos_313
alexlabis
Διάλεξις
spetrakis
st3.kt
lasef
natavhoo
BB
sigklitiki
Karkarias
odkoutrolikos
elischat
giannisdomu
acolak
Elenit
Nikikouss
kpapama
fafafa
Petros Ts
soktas
stephystam
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Αγγελίες > Ληγμένες Αγγελίες (Moderators: hjalmar, chatzikys) > Πωλείται: Lap top HP Pavilion dv6661ev Entertainment - 15.4" wide
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Πωλείται: Lap top HP Pavilion dv6661ev Entertainment - 15.4" wide  (Read 4769 times)
tiger
Θαμώνας

View Profile
Πωλείται: Lap top HP Pavilion dv6661ev Entertainment - 15.4" wide
« on: February 10, 2014, 19:15:36 pm »

Πωλείται lap top HP Pavilion dv6661ev Entertainment - 15.4" glossy widescreen,
Core 2 Duo T7250 2,0 GHz
2 GB RAM
160 GB HDD
DVD SuperMulti DL, Lightscribe support
15.4" BrightView
NVIDIA GeForce 8400M GS
Altec Lansing ηχεία 16bit 3D sound
κουμπιά αφής
τηλεχειριστήριο
Θύρες:
HDMI-out port x  x 1 VGA out x 1 S-video out x 1 Headphone out x 1 USB 2.0 x 3 IEEE-1394 x 1 ExpressCard/54 x 1 Line-out x 1 Card Reader 5-in-1   1 Modem RJ-11 x 1 Ethernet RJ-45 1x  Bluetooth

τιμή 240 ευρώ , για  πληροφορίες pm

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πωλείται: Lap top HP Pavilion dv6661ev Entertainment - 15.4" wide
« Reply #1 on: February 10, 2014, 20:28:54 pm »

Πέραν του γεγονότος ότι η τιμή είναι κακή για laptop 7ετίας (με 300+ παίρνεις πολύ καλύτερο καινούριο), οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν το εξής για το συγκεκριμένο batch pavillion:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1028703/all-nvidia-g84-g86s-bad

Η 8400Μ GS που φοράει βασίζεται στο πυρήνα g86, που όπως λεεί το παραπάνω άρθρο (αλλά και από ίδια εμπειρία) είναι όλες ελαττωματικές. Ανάλογα την χρήση κρεμάνε από τα 2 χρόνια λειτουργίας, μέχρι 4-5 συνήθως. Εικάζω ότι το laptop είτε δεν πολυχρησιμοποιούταν, είτε έχει αλλαχθεί gpu chip, είτε έχει γίνει reflow από τον ίδιο (που σημαίνει λίγος ακόμα αλλά περιορισμένος χρόνος ζωής).

pay close attention
stefkar89
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2 on: February 10, 2014, 21:04:27 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on February 10, 2014, 20:28:54 pm
Πέραν του γεγονότος ότι η τιμή είναι κακή για laptop 7ετίας (με 300+ παίρνεις πολύ καλύτερο καινούριο), οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν το εξής για το συγκεκριμένο batch pavillion:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1028703/all-nvidia-g84-g86s-bad

Η 8400Μ GS που φοράει βασίζεται στο πυρήνα g86, που όπως λεεί το παραπάνω άρθρο (αλλά και από ίδια εμπειρία) είναι όλες ελαττωματικές. Ανάλογα την χρήση κρεμάνε από τα 2 χρόνια λειτουργίας, μέχρι 4-5 συνήθως. Εικάζω ότι το laptop είτε δεν πολυχρησιμοποιούταν, είτε έχει αλλαχθεί gpu chip, είτε έχει γίνει reflow από τον ίδιο (που σημαίνει λίγος ακόμα αλλά περιορισμένος χρόνος ζωής).

Πολύ σωστά τα λες! Είχα και εγώ ένα παραπλήσιο Pavillion με την ίδια 8400 και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..Είναι θέμα χρόνου για όλα τα συγκεκριμένα μοντέλα..

Επίσης τα 240 παραείναι πολλά.....

Everybody lies.. but it doesn't matter because nobody listens..
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: February 10, 2014, 21:14:39 pm »

Άσχετο, όσοι έχετε laptop με τη συγκεκριμένη gpu, μπορείτε να δοκιμάσετε το reflow που προανέφερα. Και επειδή μάλλον δεν θα έχετε heatgun, λύνετε το laptop, βγάζετε την mobo, την καθαρίζετε από μαλακά πλαστικά/καλώδια/ψήκτρες, και την ψήνετε στο φούρνο στους 190-200 για 5-8 λεπτά. Αν η περίπτωση σας δεν ήταν όπως η δική μου, όπου το overheating της gpu μου έκαψε και διπλανά chip, κατα 90% θα δουλέψει. Με λίγο google θα βρείτε πολλά άρθρα για το πως να το κάνετε αναλυτικά.

pay close attention
stefkar89
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: February 10, 2014, 21:41:16 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on February 10, 2014, 21:14:39 pm
Άσχετο, όσοι έχετε laptop με τη συγκεκριμένη gpu, μπορείτε να δοκιμάσετε το reflow που προανέφερα. Και επειδή μάλλον δεν θα έχετε heatgun, λύνετε το laptop, βγάζετε την mobo, την καθαρίζετε από μαλακά πλαστικά/καλώδια/ψήκτρες, και την ψήνετε στο φούρνο στους 190-200 για 5-8 λεπτά. Αν η περίπτωση σας δεν ήταν όπως η δική μου, όπου το overheating της gpu μου έκαψε και διπλανά chip, κατα 90% θα δουλέψει. Με λίγο google θα βρείτε πολλά άρθρα για το πως να το κάνετε αναλυτικά.

Ναι το είχα ψάξει...αλλά τελικά το παράτησα το κολπάκι γιατί βαριόμουν...

Everybody lies.. but it doesn't matter because nobody listens..
tiger
Θαμώνας

View Profile
« Reply #5 on: February 12, 2014, 10:13:33 am »

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ουτε 7 χρονια το εχω, ουτε ειχα ποτε προβλημα με την καρτα γραφικων. Αλλωστε νομίζω οτι το ''ολα'' ειχαν το ιδιο προβλημα ειναι λιγο υπερβολικο. ( εκτος φυσικα αν εχεις να μας παραθεσεις τα στοιχεια ''ολων" οσων το αγορασαν μαζι με τα παραπονα τους  Roll Eyes. Χαλωρωστε λιγο λοιπον με τα ''ολα'' κτλ. και εχετε λιγο πιο κριτικη σκεψη απεναντι σε καθε τι διαβαζετε στο internet.

Το ιδιο το αρθρο αλλωστε αν το προσεξεις, ενω βαζει τον βαρυγδουπο τιτλο για να σε τραβηξει που περιεχει το ''all" , μεσα στο κειμενο αρχιζει τις...''εκπτωσεις'' με φρασεις οπως " more than enough..." !!

Τελος η τιμη ενος μεταχειρισμενου προιοντος παντα καθοριζεται κ απο την χρηση που του εχει γινει αλλα κ του τι εχει επανω. πχ ενα αλλο λαπ τοπ που ειναι σε αγγελια εδω, 1-2 ετιας εχει παραπλησιο επεξεργαστη σε επιδοσεις ( και μαλιστα με μικροτερο χρονισμο ). το οτι ειναι πιο καινουριο λοιπον δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κ καλυτερο παντα, σε οτι αφορα τις επιδοσεις φυσικα.
« Last Edit: February 12, 2014, 10:28:56 am by tiger » Logged
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: February 12, 2014, 17:37:07 pm »

δεν είχα καμιά σκορδοκαίλα να ασχολούμαι με τις υπερτιμημένες αγγελίες του καθενός, απλά για την συγκεκριμένη γνώριζα μερικά πράγματα παραπάνω οπότε όφειλα να προειδοποιήσω

http://www.tomshardware.com/news/nvidia-g84-g86-chips-overheating,6121.html

..HP was the recipient for the majority of the defective chips..

ναι το όλες ήταν υπερβολή, προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει καλό batch
από εκεί και πέρα το laptop ασχέτως του πότε το απέκτησες, είναι 7ετίας, οι επιδόσεις είναι σχετικό πράμα και μπορεί ο καθένας να κρίνει τι αγοράζει με αυτά τα χρήματα, αυτό δεν με αφορά

και δεν έπεσα τυχαία πάνω στο πρώτο άρθρο και έτσι το έβαλα για να στην πω, ξαναλέω ότι με αυτή την gpu και σε μοντέλο της hp είχα πρόβλημα προσωπικά ο ίδιος, και τουλάχιστον άλλοι 3 γνωστοί, οπότε το είχα ψάξει και είχα δει ότι ήταν γενικευμένο το θέμα

αυτό που είχα βρει είναι το πρόβλημα σκάει μέσα στα 4-5 χρόνια, ακόμα και με την ελάχιστη δυνατή χρήση, οπότε αν τα έχεις ξεπεράσει αυτά μπορεί και να είναι μια χαρά η gpu, στην τελική ας κάνει ο ενδιαφερόμενος πιο ενδελεχή έρευνα για το πως και τι

pay close attention
tiger
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: February 13, 2014, 11:16:52 am »

Quote from: Ex_Mechanus on February 12, 2014, 17:37:07 pm
δεν είχα καμιά σκορδοκαίλα να ασχολούμαι με τις υπερτιμημένες αγγελίες του καθενός, απλά για την συγκεκριμένη γνώριζα μερικά πράγματα παραπάνω οπότε όφειλα να προειδοποιήσω

αλλος ενας σωτηρας- μπατμαν που θεωρει αμυαλους τους χρηστες του φορουμ. αμα δεν εχεις σκορδοκαιλα , ε μην ασχολεισαι  Wink  
προφανως καποιος που προκειται σοβαρα να σκεφτει να αγορασει κατι , θα το ψαξει περισσοτερο απο σενα που απλα θες να το σχολιασεις χωρις λογο, δεν νομιζεις? ρητορικη ερωτηση.. anyway.  κ εγω οπως ειπα κ πιο πανω δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα μετα τοσο καιρο, ουτε σε αυτο κ ουτε κ σε 2ο που ειχαμε σπιτι επισης

γενικα απο την hp δεν ειχα παραπονο, εχω δει κ ανακλησεις της γενικα ( ηλπιζα κ εγω να ειναι μεσα σε κατι ανακλησεις για μπαταρια κ το δικο μου για να παρω νεα μπαταρια  Roll Eyes αλλα ευτυχως η δυστυχως δεν ηταν  Tongue). θελω να πω γενικα εχω δει οτι δεν εχει προβλημα σαν εταιρια να ανακοινωσει μια ανακληση. κ φυσικα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της hp ειναι οτι εχει σερβις στην θεσσαλονικη, δεν ξερω καμια αλλη απο τις μεγαλες εταιριες να εχουν στην πολη μας ( ή στην Ελλαδα γενικα )
« Last Edit: February 13, 2014, 11:27:49 am by tiger » Logged
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: February 13, 2014, 18:48:10 pm »

έλα απατεώνα από εκεί παν κι άλλοι, θεωρώ άμυαλους τους χρήστες επειδή δεν θα σκεφτούν να ψάξουν για το αν ένα υποσύστημα έχει υψηλό failing rate
τον λόγο που σχολίασα στον εξήγησα αλλά το κεφάλι σου είναι αρκετά παχύ για να το διαπεράσει

ή αν το θες στη λογική σου, προφανώς κάποιος που πρόκειται να σοβαρά να πουλήσει κάτι, δεν θα μπει και πολύ σε πιθανές αρνητικές λεπτομέρειες
το να είχες πλήρη άγνοια για το παραπάνω πρόβλημα είναι πιθανό, εγώ με την συγκεκριμένη σειρά με τη συγκεκριμένη gpu συνάντησα αρκετές αστοχίες για να οφείλω να προειδοποιήσω
(και γενικά είναι μεμονομένο το πρόβλημα, από την hp είμαι υπερευχαριστημένος)

pay close attention
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #9 on: February 14, 2014, 13:38:18 pm »

Καλά έκανε και είπε την εμπειρία του, σε φόρουμ είμαστε, ούτως ή άλλως. Έβαλες την αγγελία σου, tiger, σε φόρουμ και μάλιστα της σχετικής ειδικότητας με την πραμάτεια σου. Αν δεν ήθελες αντίλογο, να το έβαζες σε σάιτ αποκλειστικά με αγγελίες ή στην εφημερίδα ή και στο ebay. Δε σε εμποδίζει κανένας.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
tiger
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: February 15, 2014, 16:07:07 pm »

οποιος νομιζει εδω οτι ειναι εξυπνοτετος ολων, η προστατης των περισσοτερων, ας βαλει στολη κ κολαν κ ας αρχισει να πεταει.  οσο για το απατεωνας κ το αγνοιες αυτα πες τα πουθενα αλλου σε κανενα φιλαρακι σου ή σε κανενα βλακα.

καμια αγνοια δεν υπαρχει, ισα ισα με οσα εσυ λες, διαφημιζεις το προιον μου. Γιατι? γιατι αφου δεν εχει παθει κατι ως τωρα μετα τοσο καιρο, αρα σιγουρα δεν ανηκει στα  προβληματικα!  

η αγγελια μου δεν αναφερεται γενικα κ αοριστα σε κατι θεωρητικο η κατι που ειδα γραμενο καπου . ουτε σε μια δηθεν αφηγηση δικης μου ιστοριας( τυπου ναι ακουσα ειδα , θα το κανα κ εγω )!!!!. αναφερεται σε κατι πολυ συγκεκριμενο που οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει μπορει να το τεσταρει ο ιδιος κ με τα δικα του προγραμματα κ εργαλεια. φανταζομαι σε αυτα θα στηριχτει, κ οχι στις γνωμες του καθε ξυστη εδω μεσα, που υποτιμα ολους τους αλλους εδω κ θεωρει οτι ενω αυτος δεν θα δωσει ουτε cent, καποιος που θα μπει σοβαρα στην διαδικασια να σκεφτει η να αγορασει κατι, οτι δεν ξερει καν τι θα πει google ή δεν θα το ψαξει γιατι...κατεβηκε απο το χωριο ας πουμε Ή δεν θα το τεσταρει με τα ιδια του τα χερια!!! δεν παμε καλα....

μηπως αν πουλουσα κατι κ καποιος εβαζε λινκ με το ποσο αντεχουν αυτα, θα σημαινε οτι ειναι τελειο??? αν το δικο μου πχ δεν αναβε καν??? οχι φυσικα! και παλι μονο απο το ιδιο το αντικειμενο θα εξαρτωταν. και παλι αν ηταν καποιος να το παρει θα το δοκιμαζε. οποτε ? λογια του αερα.. got it? η οχι ακομη?

τελος, κυβε, δεν εχω προβλημα με τον αντιλογο ( ο οποιος ειναι ανυπαρκτος, αφου αντιλογος σε κατι μπορεις να το πιασεις κ να το δοκιμασεις μονος σου δεν μπορει να ειναι μερικες αραδες λεξεων,ουτε ενα λινκ που ξεκιναει με ''ολα'' και  περναει στο ''more than enough", αλλα μονο κατι χειροπιαστο επισης). Με τις εξυπναδες τυπου ''σκορδοκαιλα'' και χαζα εχω ''προβλημα''. κ επειδη ακριβως κ αυτος στο ιδιο φορουμ γραφει πρεπει να δεχεται κ αυτος τον αντιλογο και οχι να εχει αναγκη απο δικηγορους σαν εσενα . ουτε να αρχιζει τους χαρακτηρισμους. και ναι δεν με εμποδιζει κανενας να λεω κ εγω ολα αυτα εδω!
« Last Edit: February 15, 2014, 16:42:28 pm by tiger » Logged
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #11 on: February 15, 2014, 16:43:21 pm »

Οι αγγελίες (όπως αναφέρει και ο τίτλος του board) είναι η διατύπωση και μεταβίβαση μιας είδησης, μηνύματος, πληροφορίας, συνηθέστερα μέσω σύντομης καταγραφής. Το φόρουμ μας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν υγιή διάλογο πάνω σε αυτές και να εκφράζουν πολιτισμένα την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία τους σχετικά με το περιεχόμενο της εκάστοτε αγγελίας. Παρακαλείσθε να "εκμεταλλευτείτε" προς όφελός σας αλλά και προς όφελος της διαδικτυακής μας κοινότητας το προνόμιο αυτό. Μέσω προσβλητικών χαρακτηρισμών, κατηγοριών, trollαρίσματος, το μόνο που καταφέρνουμε να δημιουργούμε είναι σύγχυση, εκνευρισμό όχι μόνο στον "πωλητή" αλλά και σε όλα τα μέλη που παρακουλοθούν το αντίστοιχο τόπικ.

May the Force be with me!
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: February 15, 2014, 17:10:42 pm »

Quote from: tiger on February 15, 2014, 16:07:07 pm
οποιος νομιζει εδω οτι ειναι εξυπνοτετος ολων, η προστατης των περισσοτερων, ας βαλει στολη κ κολαν κ ας αρχισει να πεταει.  οσο για το απατεωνας κ το αγνοιες αυτα πες τα πουθενα αλλου σε κανενα φιλαρακι σου ή σε κανενα βλακα.

καμια αγνοια δεν υπαρχει, ισα ισα με οσα εσυ λες, διαφημιζεις το προιον μου. Γιατι? γιατι αφου δεν εχει παθει κατι ως τωρα μετα τοσο καιρο, αρα σιγουρα δεν ανηκει στα  προβληματικα!  

η αγγελια μου δεν αναφερεται γενικα κ αοριστα σε κατι θεωρητικο η κατι που ειδα γραμενο καπου . ουτε σε μια δηθεν αφηγηση δικης μου ιστοριας( τυπου ναι ακουσα ειδα , θα το κανα κ εγω )!!!!. αναφερεται σε κατι πολυ συγκεκριμενο που οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει μπορει να το τεσταρει ο ιδιος κ με τα δικα του προγραμματα κ εργαλεια. φανταζομαι σε αυτα θα στηριχτει, κ οχι στις γνωμες του καθε ξυστη εδω μεσα, που υποτιμα ολους τους αλλους εδω κ θεωρει οτι ενω αυτος δεν θα δωσει ουτε cent, καποιος που θα μπει σοβαρα στην διαδικασια να σκεφτει η να αγορασει κατι, οτι δεν ξερει καν τι θα πει google ή δεν θα το ψαξει γιατι...κατεβηκε απο το χωριο ας πουμε Ή δεν θα το τεσταρει με τα ιδια του τα χερια!!! δεν παμε καλα....

μηπως αν πουλουσα κατι κ καποιος εβαζε λινκ με το ποσο αντεχουν αυτα, θα σημαινε οτι ειναι τελειο??? αν το δικο μου πχ δεν αναβε καν??? οχι φυσικα! και παλι μονο απο το ιδιο το αντικειμενο θα εξαρτωταν. και παλι αν ηταν καποιος να το παρει θα το δοκιμαζε. οποτε ? λογια του αερα.. got it? η οχι ακομη?

τελος, κυβε, δεν εχω προβλημα με τον αντιλογο ( ο οποιος ειναι ανυπαρκτος, αφου αντιλογος σε κατι μπορεις να το πιασεις κ να το δοκιμασεις μονος σου δεν μπορει να ειναι μερικες αραδες λεξεων,ουτε ενα λινκ που ξεκιναει με ''ολα'' και  περναει στο ''more than enough", αλλα μονο κατι χειροπιαστο επισης). Με τις εξυπναδες τυπου ''σκορδοκαιλα'' και χαζα εχω ''προβλημα''. κ επειδη ακριβως κ αυτος στο ιδιο φορουμ γραφει πρεπει να δεχεται κ αυτος τον αντιλογο και οχι να εχει αναγκη απο δικηγορους σαν εσενα . ουτε να αρχιζει τους χαρακτηρισμους. και ναι δεν με εμποδιζει κανενας να λεω κ εγω ολα αυτα εδω!

Αν απλως προσεχες τι σου ελεγε ο μεκανους, απλως με ψυχραιμια να διαβαζες αυτα που λεει, χωρις να εχεις εκ προιιμιου τη διαθεση οτι σου τη λεει, θα ειχες ενα ψιχουλο ελπιδας να πουλησεις το λαπτοπ εδω.
Ο τυπος απλα σου λεει οτι του ετυχε και το ψαξε, οφειλε να το πει.

Επισης, ξανα αγγελια στο τημμυ δεν εχεις δει? Τι περιμενες, να μη πει κανεις τιποτα?
Σου ειπαν μια κουβεντα και συ γραφεις ενα σεντονι εξυπναδες.
Και αυτος ειναι ο λογος που εδω τουλαχιστον, κανεις δε θα παρει το λαπτοπ σου.
(εκτος φυσικα απ την τιμη, την 7ετια, και το ρισκο.)
« Last Edit: February 15, 2014, 17:12:44 pm by Endeavour » Logged
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #13 on: February 16, 2014, 06:34:51 am »

η συζήτηση δε σβήστηκε αλλά μεταφέρθηκε εδώ ( προσωρινά τουλάχιστον, μήπως συνεχιστεί με εποικοδομητικό τρόπο) https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=58243.msg999050;boardseen#new

stay on topic

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Give_Life_Back
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: February 16, 2014, 13:25:04 pm »

Και λέει τώρα φάση, δεν έχει κανένα λάπτοπ για πούλημα. Το καλύτερο τρολλάρισμα στην ιστορία του φόρουμ. Mindfuck

"Wubba lubba dub-dub!"
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: