• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 123
Total: 191
cealexop
gpapailio
miltan8
Zoe06
DemetriosL
Petran25
gpr000
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
thpanousis
LelisNiko
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
ggalamat
AlexKyr
dimitrisblioumis
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ρόθος: Επίσημες δηλώσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Ρόθος: Επίσημες δηλώσεις  (Read 18834 times)
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρόθος: Επίσημες δηλώσεις
« Reply #45 on: January 28, 2014, 16:37:08 pm »

Quote from: g on January 28, 2014, 16:35:29 pm
Πάντως το ότι εννοεί πως οι φοιτητές δεν γράφουν γιατί κάνουν πορείες και συνελεύσεις σημαίνει πλήρη άγνοια και αρνητική προκατάληψη απέναντι στους φοιτητικούς αγώνες/διεκδικήσεις.

Ενα γιαούρτωμα ίσως θα του άξιζε τελικά.

Grin Καθένας με τον πόνο του!

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: January 28, 2014, 16:38:04 pm »

Quote from: corina on January 28, 2014, 16:07:49 pm
Ο λογαριασμός πρέπει να είναι πραγματικός. Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να τον χάκαραν πάντως,

Απίθανο να τον χάκαραν,καθώς το tweet είναι από τις 12/1, ενώ στο λογαριασμό του αν μπεις ποστάρει κανονικά μέχρι πριν λίγες ώρες. Ποστάρει και σοβαρά tweet αυτός που έχει το κωδικό του; Απίθανο. Εάν τον είχαν χακάρει και έκανε επαναφορά του κωδικού του, γιατί δεν τα διέγραψε; Ή γιατί δεν πόσταρε κάτι περί χακαρίσματος; Υπάρχει το σενάριο ότι δεν πόσταρε γιατί δεν ήθελε και δεν είδε τα ψεύτικα tweets για να τα διαγράψει. Κατά τη γνώμη μου μικρή πιθανότητα.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #47 on: January 28, 2014, 16:39:05 pm »

Πάντως το ότι εννοεί πως οι φοιτητές δεν γράφουν γιατί κάνουν πορείες και συνελεύσεις σημαίνει πλήρη άγνοια και αρνητική προκατάληψη απέναντι στους φοιτητικούς αγώνες/διεκδικήσεις.

θυμαμαι στο 1ο ετος ειχαν μπει κνιτες για ενημερωση και ειχαν πει κατι του στυλ "αν δεν κινητοποιηθουμε τωρα μετα δε θα εχουμε δουλεια" και ο ροθος τους ειπε "ούτε αν είσαι φοιτητής 10 χρονια βρίσκεις δουλειά" ή κάτι τέτοιο... Ισως να μη συμπαθεί και πολύ το φοιτητικό κίνημα... :Ρ

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #48 on: January 28, 2014, 16:40:20 pm »

Quote from: pavlos100 on January 28, 2014, 16:37:08 pm

Ναι ρε κεφτέ. Αν κάτι είναι σημαντικό εδώ πέρα είναι αυτό ακριβώς το σημείο απο το σχόλιο του και το ότι ενώ έκλεισαν τη λέσχη για εκβιασμό και το τόπικ είναι νεκρό εμείς ασχολούμαστε με τις παπαριές του Ρόθου που μάλιστα δεν γνωρίζουμε και αν είναι καν σοβαρές ή κάποια προσπάθεια χιούμορ.

Αν εσύ λες πόνο την μόνη στοιχειώδη σημείωση μέσα στην ανουσιότητα εγώ σε λέω μαλάκα (με την καλή έννοια) .
« Last Edit: January 28, 2014, 16:45:15 pm by g » Logged

Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: January 28, 2014, 16:48:22 pm »

Quote from: g on January 28, 2014, 16:40:20 pm
Quote from: pavlos100 on January 28, 2014, 16:37:08 pm

Ναι ρε κεφτέ. Αν κάτι είναι σημαντικό εδώ πέρα είναι αυτό ακριβώς το σημείο απο το σχόλιο του και το ότι ενώ έκλεισαν τη λέσχη για εκβιασμό και το τόπικ είναι νεκρό εμείς ασχολούμαστε με τις παπαριές του Ρόθου που μάλιστα δεν γνωρίζουμε και αν είναι καν σοβαρές ή κάποια προσπάθεια χιούμορ.

Αν εσύ λες πόνο την μόνη στοιχειώδη σημείωση μέσα στην ανουσιότητα εγώ σε λέω μαλάκα.

Αφου δε σε νοιάζει για τις παπαριές του Ρόθου γιατί ασχολείσαι?
Είτε σοβαρές είτε προσπάθεια χιούμορ είναι κατακριτέες.
Επίσης ένα σοβαρό σημείο είναι το γιατί όποιος καθηγητής δε ζορίζει καθόλου στα θέματα και γενικά με το μάθημά του βρίσκεται πιο κοντά στο απυρόβλητο.
Μπορείς να με βρίσεις (με την καλή έννοια) και στο επόμενο ποστ σου,εμένα δε με πειράζει!
Οι κεφτέδες τα σπάνε!  Wink

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
g
Veteran

View Profile
« Reply #50 on: January 28, 2014, 17:15:10 pm »

Γιατί μέσα απο αυτές τις παπαριές εντόπισα κάτι λίγο ουσιώδες και σαν χομπίστας που είμαι αποφάσισα να το αναδείξω λίγο πρίν  φύγω μακριά απο την πρόσβαση στο ίντερνετ.

Επιλεκτικά αντανακλαστικά σε βαθμό ύποπτο... Κατέκρινε τον τότε απο το thmmy.gr. Η καλύτερα γράψε καμία επιστολή ή βάλτου σημείωμα κάτω απο την πόρτα του γιατί τίποτα άλλο δυναμικό δεν μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (και απ'ότι φαίνεται είσαι εχθρικός απέναντι στις συλλογικές διεκδικήσεις). Αν τώρα πάλι καταφέρεις και γκρινιάξεις σε κανένα τμήμα να του κάνουν  ΣΥΣΤΑΣΗ ή δενξερωγωτι τότε αυτό θα γίνει για λόγους ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ. Κάτι που θεωρώ χαμερπές και επίσης ανούσιο για λόγους που μπορώ να σου εξηγήσω.

Οποιος δεν ζορίζει με το μάθημα του ,αφήνει χρόνο στους φοιτητές να ασχοληθούν με άλλα πράματα που φαίνεται ότι τους αρέσουν περισσότερο,ταυτόχρονα όμως και δίνοντας τους μία ψευδαίσθηση γνώσης και επιβεβαίωσης αλλά και την πρακτική ανακουφιστική αξία του "πιο κοντά στο πτυχίο" εφόσον τον περνάει και εύκολα . Σοβαρό όντως και εύκολο το γιατί  αυτό τον τοποθετεί στο απυρόβλητο.
Σίγουρα δεν μπορείς να το εξηγήσεις (το σημείο) επαρκώς κρίνοντας μεμονωμένα την λειτουργία του πανεπιστημίου πόσο μάλλον ξέχωρα καθηγητές/προσωπικότητες. Αλλά φαντάζομαι αν σου μιλήσουν για την κοινωνία γενικότερα θα απαντήσεις κάτι του στύλ "ο καθένας με τον πόνο του " .

Ναι μπορώ να σε βρίσω γιατί είσαι πονηρός.

γεια χαρα

Diaplekomenos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #51 on: January 28, 2014, 17:38:39 pm »

Ειναι ενας μικρος θεος...
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: January 28, 2014, 18:37:34 pm »

Quote from: g on January 28, 2014, 17:15:10 pm
Γιατί μέσα απο αυτές τις παπαριές εντόπισα κάτι λίγο ουσιώδες και σαν χομπίστας που είμαι αποφάσισα να το αναδείξω λίγο πρίν  φύγω μακριά απο την πρόσβαση στο ίντερνετ.

Επιλεκτικά αντανακλαστικά σε βαθμό ύποπτο... Κατέκρινε τον τότε απο το thmmy.gr. Η καλύτερα γράψε καμία επιστολή ή βάλτου σημείωμα κάτω απο την πόρτα του γιατί τίποτα άλλο δυναμικό δεν μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (και απ'ότι φαίνεται είσαι εχθρικός απέναντι στις συλλογικές διεκδικήσεις). Αν τώρα πάλι καταφέρεις και γκρινιάξεις σε κανένα τμήμα να του κάνουν  ΣΥΣΤΑΣΗ ή δενξερωγωτι τότε αυτό θα γίνει για λόγους ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ. Κάτι που θεωρώ χαμερπές και επίσης ανούσιο για λόγους που μπορώ να σου εξηγήσω.

Οποιος δεν ζορίζει με το μάθημα του ,αφήνει χρόνο στους φοιτητές να ασχοληθούν με άλλα πράματα που φαίνεται ότι τους αρέσουν περισσότερο,ταυτόχρονα όμως και δίνοντας τους μία ψευδαίσθηση γνώσης και επιβεβαίωσης αλλά και την πρακτική ανακουφιστική αξία του "πιο κοντά στο πτυχίο" εφόσον τον περνάει και εύκολα . Σοβαρό όντως και εύκολο το γιατί  αυτό τον τοποθετεί στο απυρόβλητο.
Σίγουρα δεν μπορείς να το εξηγήσεις (το σημείο) επαρκώς κρίνοντας μεμονωμένα την λειτουργία του πανεπιστημίου πόσο μάλλον ξέχωρα καθηγητές/προσωπικότητες. Αλλά φαντάζομαι αν σου μιλήσουν για την κοινωνία γενικότερα θα απαντήσεις κάτι του στύλ "ο καθένας με τον πόνο του " .

γεια χαρα
Νομίζω ότι βγαίνουμε εκτός τόπικ αλλά ας πω μερικές σκόρπιες απόψεις που μου έρχονται.
Τα αντανακλαστικά μου όντως φάνηκαν επιλεκτικά αλλά δεν είναι...Είναι εντελώς ανούσιο το να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο από το φόρουμ και α)να κάνουν μερικοί ότι εκπλήσσονται που ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν την παλεύει κάστανο (αυτά είναι όντως ύποπτα αντανακλαστικά) και β)να κάνουν μερικοί άλλοι τους νταήδες ότι "να ενημερωθεί η κοσμητεία και η κυβερνηση κλπ". Το σύστημα που έκανε αυτό τον άνθρωπο καθηγητή δεν πρόκειται να τον τιμωρήσει (αν και θα έπρεπε). Γι'αυτό και δε σχολίασα νωρίτερα. Απλώς παρακολουθούσα τη συζήτηση και διασκέδαζα και εκνευριζόμουν. Κι όταν πετάχτηκες (με την καλή έννοια) και είπες κάτι που κι εγώ είχα σκεφτεί σχολίασα ειρωνικά (όντως) θεωρώντας ότι θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ. Αλλα φυσικά ως υπέρμαχος των συλλογικών διεκδικήσεων δε μπορούσες να το αφήσεις να πέσει κάτω.
Όσον αφορά τις συλλογικές διεκδικήσεις, όντως δε μπορείς να πετύχεις κάτι μόνος σου εύκολα, αλλά όπως εσύ θα ξερεις καλύτερα απο μενα δεν αρκει ο κοινος στόχος αλλά και μια περαιτέρω κοινωνική και ιδεολογική ταύτιση για να διεκδικήσουν μαζί δυο ομάδες ή για να ενταχθεί κάποιος σε μια ομάδα.
Όσον αφορά το μέσο διεκδίκησης και πίεσης π.χ. εγώ γενικά διαφωνώ με το "να πάμε στο γραφείο του να του τα πούμε ένα χεράκι" και όντως αν πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι θα απευθυνόμουν στο τμήμα,γιατί πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει ο αρμόδιος θεσμός-φορέας,αν δε μαρεσει και θέλω να τον αλλάξω θα προσπαθησω να τον αλλάξω,αλλα αν μειοψηφώ, θα τον σεβαστώ και θα προσπαθησω να τον κανω να δουλέψει προς οφελος μου.
Εν προκειμένω π.χ. είναι φανερή η ιδεολογική μας διαφορά,αφού εγώ ψέγω τον καθηγητή και για κάκιστη διδασκαλία και συμπεριφορά στις εξετάσεις,ενώ εσύ το βρίσκεις καλό που στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής δε σε πιέζει ώστε να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο που θες να κάνεις εκτός πανεπιστημίου(λες κι αυτός σε ανάγκασε να σπουδάσεις ή λες κι αυτός το κάνει για να μπορείς να συμμετέχεις στις συλλογικές διεκδικήσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι λες...)
Σε πολύ γενικές γραμμές αυτά είχα να πω...
Α!Κι εσείς που τα διαβάζετε και με ξέρετε,σταματήστε ρε να γελάτε που με είπε πονηρό!

Jane Goodall
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #53 on: January 28, 2014, 18:43:00 pm »

Το πόστ πρέπει να διαγράφηκε

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: January 28, 2014, 18:45:33 pm »

Quote from: Apolitistos on January 28, 2014, 16:38:04 pm

Απίθανο να τον χάκαραν,καθώς το tweet είναι από τις 12/1, ενώ στο λογαριασμό του αν μπεις ποστάρει κανονικά μέχρι πριν λίγες ώρες. Ποστάρει και σοβαρά tweet αυτός που έχει το κωδικό του; Απίθανο. Εάν τον είχαν χακάρει και έκανε επαναφορά του κωδικού του, γιατί δεν τα διέγραψε; Ή γιατί δεν πόσταρε κάτι περί χακαρίσματος; Υπάρχει το σενάριο ότι δεν πόσταρε γιατί δεν ήθελε και δεν είδε τα ψεύτικα tweets για να τα διαγράψει. Κατά τη γνώμη μου μικρή πιθανότητα.

Αν ήθελες να βλάψεις κάποιον δεν θα έκανες τα πάντα για να φανεί ότι το έκανε ο ίδιος? Tα tweet διαγράφθηκαν. Και να σου πω το άλλο. Το να πει κάποιος ότι αυτό που γράφτηκε δεν γράφτηκε από τον ίδιο είναι το μόνο εύκολο. Κανείς δεν θα ψάξει αν όντως υπάρχουν στοιχεία που το αποδυκνείουν. Το γεγονός ότι δεν λέει τίποτα όυτε υπέρ της μίας ούτε υπέρ της άλλης άποψης συνηγορεί.

Συμφωνώ Παύλο. Ο άνθρωπος είναι ενήλικας δεν γίνεται να τρέχουμε για να τον κάνουμε να απολογηθεί γι αυτά που ενδεχομένως είπε, τί είναι πολιτικός? Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να γίνει τέτοια κίνηση είναι το επίπεδο και , κυρίως , ο χαρακτήρας της διδασκαλίας του. Θα με ενδιέφερε εάν άνοιγε ένα τέτοιο θέμα.
« Last Edit: January 28, 2014, 18:49:49 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
g
Veteran

View Profile
« Reply #55 on: January 28, 2014, 19:04:41 pm »

Quote from: pavlos100 on January 28, 2014, 18:37:34 pm
Quote from: g on January 28, 2014, 17:15:10 pm

γεια χαρα
Νομίζω ότι βγαίνουμε εκτός τόπικ αλλά ας πω μερικές σκόρπιες απόψεις που μου έρχονται.
Τα αντανακλαστικά μου όντως φάνηκαν επιλεκτικά αλλά δεν είναι...Είναι εντελώς ανούσιο το να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο από το φόρουμ και α)να κάνουν μερικοί ότι εκπλήσσονται που ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν την παλεύει κάστανο (αυτά είναι όντως ύποπτα αντανακλαστικά) και β)να κάνουν μερικοί άλλοι τους νταήδες ότι "να ενημερωθεί η κοσμητεία και η κυβερνηση κλπ". Το σύστημα που έκανε αυτό τον άνθρωπο καθηγητή δεν πρόκειται να τον τιμωρήσει (αν και θα έπρεπε). Γι'αυτό και δε σχολίασα νωρίτερα. Απλώς παρακολουθούσα τη συζήτηση και διασκέδαζα και εκνευριζόμουν. Κι όταν πετάχτηκες (με την καλή έννοια) και είπες κάτι που κι εγώ είχα σκεφτεί σχολίασα ειρωνικά (όντως) θεωρώντας ότι θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ. Αλλα φυσικά ως υπέρμαχος των συλλογικών διεκδικήσεων δε μπορούσες να το αφήσεις να πέσει κάτω.
Όσον αφορά τις συλλογικές διεκδικήσεις, όντως δε μπορείς να πετύχεις κάτι μόνος σου εύκολα, αλλά όπως εσύ θα ξερεις καλύτερα απο μενα δεν αρκει ο κοινος στόχος αλλά και μια περαιτέρω κοινωνική και ιδεολογική ταύτιση για να διεκδικήσουν μαζί δυο ομάδες ή για να ενταχθεί κάποιος σε μια ομάδα.
Όσον αφορά το μέσο διεκδίκησης και πίεσης π.χ. εγώ γενικά διαφωνώ με το "να πάμε στο γραφείο του να του τα πούμε ένα χεράκι" και όντως αν πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι θα απευθυνόμουν στο τμήμα,γιατί πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει ο αρμόδιος θεσμός-φορέας,αν δε μαρεσει και θέλω να τον αλλάξω θα προσπαθησω να τον αλλάξω,αλλα αν μειοψηφώ, θα τον σεβαστώ και θα προσπαθησω να τον κανω να δουλέψει προς οφελος μου.
Εν προκειμένω π.χ. είναι φανερή η ιδεολογική μας διαφορά,αφού εγώ ψέγω τον καθηγητή και για κάκιστη διδασκαλία και συμπεριφορά στις εξετάσεις,ενώ εσύ το βρίσκεις καλό που στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής δε σε πιέζει ώστε να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο που θες να κάνεις εκτός πανεπιστημίου(λες κι αυτός σε ανάγκασε να σπουδάσεις ή λες κι αυτός το κάνει για να μπορείς να συμμετέχεις στις συλλογικές διεκδικήσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι λες...)
Σε πολύ γενικές γραμμές αυτά είχα να πω...
Α!Κι εσείς που τα διαβάζετε και με ξέρετε,σταματήστε ρε να γελάτε που με είπε πονηρό!

Τα bold δεν τα είπα πουθενά και ούτε συμπεραίνονται απο το ποστ μου . Συμφώνησα απλά στο ότι είναι σοβαρό ζήτημα και σημείωσα ότι σε πρακτικό/επιφανειακό επίπεδο εξηγείται εύκολα με συνέπειες ωστόσο βαθύτατες γενικά για την επέκταση της όποια κριτικής στο υπερσύνολο κοινωνία. Καμία αξιολογική κριτική δεν έγινε απο μένα.

Για να διασαφηνιστεί λίγο. Οταν η κύρια κατεύθυνση/οδηγία της κοινωνίας συνολικά, περί της αντίληψης της όποια γνώσης, --αλλά και  του οτιδήποτε-- είναι η ανταλλαξιμότητα με χρήμα *,η χυδαία αποδοτικότητα  είναι τελείως λογικό να αντιμετωπίζεται θετικά απο τον μέσο όρο αλλά και απο αυτούς που δεν πιστεύουν ότι ακόμα και η "σωστή" γνώση με λάθος χρήσεις της μπορεί να προηγείται καθαρά ως διαδικασία απο την κριτική της χρήσης αυτής της γνώσης *

*Αρα με εύκολη επέκταση και με χρόνο χωρίς να ενυπάρχει σε αυτόν μία ποιοτική έννοια και διαχωρισμός. Χρόνος ως κάτι γενικά ισοδύναμο,σαν χρήμα.

*Δεν αλλάζει κάτι γι'αυτούς ακόμα και αν δεχτούμε το είχα επιτευχθεί το όριο "ορθότητας"/αμεροληψίας της εν λόγω γνώσης σε σχέση με τα όποια οικονομικά συμφέροντα (συγκεκριμένα για τις θετικές επιστήμες εδώ μπορεί περισσότερο αυτό να έχει νόημα)
« Last Edit: January 28, 2014, 19:23:11 pm by g » Logged

jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: January 28, 2014, 19:11:51 pm »

Quote from: PanteGrv on January 28, 2014, 18:45:33 pm
Αν ήθελες να βλάψεις κάποιον δεν θα έκανες τα πάντα για να φανεί ότι το έκανε ο ίδιος? Tα tweet διαγράφθηκαν. Και να σου πω το άλλο. Το να πει κάποιος ότι αυτό που γράφτηκε δεν γράφτηκε από τον ίδιο είναι το μόνο εύκολο. Κανείς δεν θα ψάξει αν όντως υπάρχουν στοιχεία που το αποδυκνείουν. Το γεγονός ότι δεν λέει τίποτα όυτε υπέρ της μίας ούτε υπέρ της άλλης άποψης συνηγορεί.

Καλά τόση ώρα λέμε ότι είναι καλός ο Ρόθος και βάζει εύκολα και βοηθάει τους φοιτητές και τώρα υπάρχει κάποιος που θα έκανε τα πάντα για τον βλάψει; Και έκανε τέτοιο σκηνικό αλλά έτυχε να το βγάλουν στη φόρα κάποιοι εδώ στο τήμμυ τώρα επειδή έτυχε να το δούνε; Ε, μην υπερβάλλουμε, ούτε είπαμε ότι έκανε κάνα έγκλημα να τον δικάσουμε και να θέλουμε αποδείξεις, έλεος. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του τι είναι πιο πιθανό, να τον χακάρανε ή να τα έγραψε μόνος του.

Τέσπα το υπεραναλύσαμε το θέμα.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #57 on: January 28, 2014, 19:53:25 pm »

Ναι ετσι νομιζω και γω.
Παλια καλη βλακεια παιδια, παλια καλη βλακεια.
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Ο ανθρωπος νομιζε οτι εκανε πλακα κατα τη γνωμη μου, γιατι ουτε απο κεινους που ξεσκιζουν στα θεματα ειναι, ουτε πιστευω οτι ποτε θα τα ελεγε ολα αυτα καταμουτρα στους φοιτητες.
Οποτε οσοι ειστε keyboard warriors, beware.  Tongue
Τελοσπαντων, ας το αφησουμε, δεν αξιζει το χρονο μας.
Rothos
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #58 on: January 29, 2014, 00:32:03 am »

Μήνυμα εκπαιδευτή: Rothos Vasileios

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΘΟΣ

Σημείωση: Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή είστε γραμμένος στο μάθημα 'Μαθηματικα Ι'.
Αν δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλονται άλλα e-mails από το συγκεκριμένο μάθημα κάντε κλικ εδώ.
Μουργόλυκος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: January 29, 2014, 00:41:23 am »

Quote from: Rothos on January 29, 2014, 00:32:03 am
Μήνυμα εκπαιδευτή: Rothos Vasileios

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΘΟΣ

Σημείωση: Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή είστε γραμμένος στο μάθημα 'Μαθηματικα Ι'.
Αν δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλονται άλλα e-mails από το συγκεκριμένο μάθημα κάντε κλικ εδώ.

Μακαρι να ναι ετσι Ροθο γιατι αλλιως δεν προκειται να περασει στο ντουκου να το ξες
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: