• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:15:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:15:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 82
Total: 132
kvas
mike1996
thomasdt
dimopoul
paristetos
George_RT
alexkont
gpap
Geoth
dimitris kiziridis
panagiot
airam
Maximos7
giannisd
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
MrGreekArrow
ggalamat
Roidos
Mr Watson
ellimoschou
pelopidt
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
gmpatsol
Saint_GR
gdiakonikolhs
Raphael
melisste22
elenak
gp6
meliou
Billyskotsikas
nikitask
Διάλεξις
glavdakis
Denisivo
antontsiorvas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση  (Read 5595 times)
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση
« on: January 27, 2014, 01:05:48 am »

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα παρκάρει στο δρόμο του ΑΧΕΠΑ (πίσω από το βαγόνι, στην κεντρική βιβλιοθήκη) και βρήκα το αυτοκίνητο με σπασμένη κλειδαριά και από το πορτ μπαγκάζ μου λείπανε πράγματα αξίας ~250 ευρώ (θα τα χρησιμοποιούσα την ίδια μέρα γι' αυτό τα είχα μαζί μου - προφανώς κρυμμένα).

Το αυτοκίνητο ήταν εκεί από τις 3 ως τις 6 που το βρηκα έτσι. Μόλις είχε νυχτώσει.

Χθες, Σάββατο, είμαι μέσα στο αμάξι, πάλι παρκαρισμένο κοντά στην κεντρική, αυτή τη φορά στον παράλληλο δρόμο που περνάς από τη μπάρα για να μπεις. Γύρω στις 5 ήταν, είχε ακόμη φως, κανονικά.
3 τύποι περνάνε από μπροστά μου, λίγο πιο πάνω από 20 χρονών περπατώντας αργά και κοιτώντας γύρω. Τους παρατηρώ (είμαι μέσα στο αυτοκίνητο, δεν φαίνομαι). Παραβιάζουν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά και απέναντι. Άνετοι. Ανοίξαν πορτ μπαγκάζ σαν να είναι δικό τους, είδαν ότι δεν έχει τίποτα, το κλείνουν, φεύγουν.

Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε και μήπως κάνω λάθος. Όση ώρα αυτοί τσεκάρανε το αμάξι είχαν περάσει 2-3 φοιτήτριες από δίπλα, δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό.

Προχωράνε παρακάτω αυτοί, έχοντας πρόσφατο το δικό μου περιστατικό βγαίνω από το αυτοκίνητο και τους παρακολουθώ από μακριά να δω τι θα κάνουν. Περνάνε στο δρόμο του Αχέπα και επίσης άνετοι, ανοίγουν δεύτερο αυτοκίνητο. Ειδοποιώ τον φύλακα της βιβλιοθήκης γιατί είναι ο μόνος που θα μπορεί να τους δει επ αυτοφόρω. Ο φύλακας πλησιάζει προς το σημείο ειδοποιώντας τα κεντρικά από το cb και τους βλέπουμε να παραβιάζουν τρίτο αμάξι το οποίο όμως είχε συναγερμό, οπότε αυτοί κλείνουν το πορτ μπαγκάζ και απομακρύνονται χαλαρά περπατώντας. Ο φύλακας τους φώναξε από μακριά και αυτοί φύγανε.

Όλα αυτά μέρα μεσημέρι, ενώ περνάει κόσμος σε χρονικό διάστημα περίπου 10 λεπτών.

Οι φύλακες του Πανεπιστημίου μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πέρα από το να τους πουν "ξουτ". Η αστυνομία φοβάται να μπει να τους συλλάβει γιατί θα τους λιντσάρουν οι φοιτητές (!) .

Τα παλικάρια περνάνε κάθε μέρα και ψωνίζουν, χωρίς κανένα φόβο. WTF???  Έτσι θα είναι; να μην παρκάρουμε στο Πανεπιστήμιο; Να μην κυκλοφορούμε στο Πανεπιστήμιο;

Έχετε καμιά πρόχειρη λύση; 25 μέρες είναι η εξεταστική ακόμη και μόνο εκεί μπορώ να διαβάζω.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Salvation
Guest
Re: Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση
« Reply #1 on: January 27, 2014, 01:13:01 am »

Και μενα μου ειχαν κλεψει λαπτοπ κοντα στη κεντρικη βιβλιοθήκη, μου την πεσαν δλδ κανονικα 4 ατομα. Από τοτε δεν ξαναπατησα και αποφευγω να κυκλοφορώ μεσα στο χωρο του ΑΠΘ. Καθε λιγο και λιγακι διαβαζω για περιστατικα κλοπων μεσα στο ΑΠΘ. Προσπαθησε να διαβαζεις σπιτι σου.
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: January 27, 2014, 01:15:56 am »

να παρκάρεις στην εγνατία
να μην αφήνεις ούτε 2 ευρώ να φαίνονται μέσα στο αυτοκίνητο
να μην βάζεις πράγματα πολύτιμα στο πορτ μπαγκαζ όταν είσαι στο πανεπιστήμιο, βάλτα από το σπίτι( αλλά έτσι όπως το περιγράφεις ανοίγουν στν τύχη αυτοκίνητα πλέον...)

α και ζήτω το άσυλο
« Last Edit: January 27, 2014, 01:22:14 am by ForestBlack » Logged
Σα τανυστής
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Arian Asllani

View Profile
« Reply #3 on: January 27, 2014, 01:35:34 am »

To hamsterdam στην πλατεια χημειου ειναι ακομα up?

Quote from: Mathematica on January 12, 2015, 02:54:18 am
Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΧΕΙ ΑΥΓΑ, PARMIGGIANO, GUANCIALE (Η PANCETTA H BACON KAΠΝΙΣΤΟ) KAI ΠΙΠΕΡΙ

ΔΕΝ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤYΡΟ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΣΕΣ 100 ΜΙΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΑΣ, ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: January 27, 2014, 01:46:57 am »

τεράστιο θέμα (και φοβερά επικίνδυνο γενικά). Επανειλημμένα έχουμε πει να κάνουμε κάτι, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι σοβαρό. Θυμάμαι πέρσι που αποσπασματικά για μια μέρα είχαν πάρει πρωτοβουλία κάποια άτομα από το στέκι συλλόγου νομικής, να κάνουνε ένα ανοικτό πάρτι στην πλατεία χημείου, σε στυλ "έξω η πρέζα".

το πρόβλημα γιγαντώθηκε από τότε που το ΑΧΕΠΑ έγινε κέντρο αποτοξίνωσης και παρέχει μεθαδόνη. Φυσικά, παράλληλα μ αυτό υπάρχει και όλο το εμπόριο χόρτου, lsd κλπ.

το γιατί τα ναρκωτικά ωθούνται στα πανεπιστήμια νομίζω είναι προφανές, όπως και η διαπλοκή του κράτους στην όλη κατάσταση. Βολεύει από κάθε πλευρά.

Απ' την άλλη, η ανάγκη για άμεση λύση είναι δεδομένη και το πια είναι αυτή θέλει πολύ σοβαρή κουβέντα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορούμε σα φοιτητές να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας (που θα ήταν το καλύτερο), δηλαδή να κάνουμε τους καμικάζι και να κυνηγάμε εμπόρους ναρκωτικών κλπ. Απ την άλλη μια πρωτοβουλία που θα καλέσει τον πρύτανη, να καλέσει τους μπάτσους να πιάσουν τους εμπόρους μπάζει από χίλιες πλευρές, αν όλοι αναγνωρίζουμε τους μπάτσους ειδικά ως μέρος του προβλήματος κι ότι αυτοί συμμετέχουν στο σπρώξιμο των ναρκωτικών στα πανεπιστήμια. Ίσως μια πρωτοβουλία που θα αναδεικνύει το πρόβλημα και θα το γνωστοποιεί με κάποιον τρόπο, θα μπορούσε να ασκήσει πιέσεις σε αρμόδιους.

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
απλυτος

View Profile
« Reply #5 on: January 27, 2014, 01:49:09 am »

το μόνο που πρέπει να λήξουμε είναι οτι οποια ενέργεια γίνει θα έχει τίτλο "έξω η χημεία απ τη χημείου"
« Last Edit: January 27, 2014, 01:51:36 am by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Elade

View Profile
« Reply #6 on: January 27, 2014, 02:27:31 am »

Quote from: vasso on January 27, 2014, 01:05:48 am

Η αστυνομία φοβάται να μπει να τους συλλάβει γιατί θα τους λιντσάρουν οι φοιτητές (!) .

Η αστυνομία βέβαια μια χαρά μπήκε και στην περίπτωση της απεργίας των εργολαβικών και στο πολυτεχνείο πέρυσι. Αρα μάλλον,  οπως λέει και ο άπλυτος, ειναι πολύ συγκεκριμένος ο ρόλος και η ευθύνη της αστυνομίας για την παρούσα κατάσταση
Lampros

View Profile
« Reply #7 on: January 27, 2014, 02:59:05 am »

Σε πολλά πρόσφατα περιστατικά που έχω ακούσει σε σταματάνε και πεζό και σε πολλές περιπτώσεις έχουν τραβήξει και όπλο

το θράσος έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, ότι ώρα και να'ναι δε λογαριάζουν τίποτα

potatoes gonna potate..
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #8 on: January 27, 2014, 02:59:15 am »

Quote from: ELADE on January 27, 2014, 02:27:31 am

Η αστυνομία φοβάται να μπει να τους συλλάβει γιατί θα τους λιντσάρουν οι φοιτητές (!) .

Η αστυνομία βέβαια μια χαρά μπήκε και στην περίπτωση της απεργίας των εργολαβικών και στο πολυτεχνείο πέρυσι. Αρα μάλλον,  οπως λέει και ο άπλυτος, ειναι πολύ συγκεκριμένος ο ρόλος και η ευθύνη της αστυνομίας για την παρούσα κατάσταση

Έτσι λενε οι ξεφτιλισμένοι ε; Όταν μπαίνανε μέσα 17 Νοέμβρη 2012 και ρίχνανε ξύλο στους φοιτητές δε φοβούνταν το λιντσαρισμα πάντως... Εκτός αν φοβούνται 4-5 τζάνκια.

Κατα τ' αλλα το Άσυλο έφταιγε για την εγκληματικότητα (που για αυτοφορα εγκληματα μπαιναν αν ηθελαν και τοτε), μαλλον ηθελαν να ειναι πιο άνετοι να κινούνται ενάντια στους φοιτητές και στους εργαζομένους του ΑΠΘ, όταν κινητοποιούνται.
Για τα ναρκωτικά και το εγκλημα που τα συνοδεύει, σιγα το πράμα: και απαξιώνεται το πανεπιστήμιο, και δε θα πηγαίνει κόσμος, ε κι αμα λιώσει κανας φοιτητής στο χόρτο και στα χαπάκια, no problem, καθεται και ήσυχος.

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #9 on: January 27, 2014, 03:32:40 am »

Οι φύλακες του Πανεπιστημίου μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πέρα από το να τους πουν "ξουτ". Η αστυνομία φοβάται να μπει να τους συλλάβει γιατί θα τους λιντσάρουν οι φοιτητές (!) .

Πω πω ρε παιδί μου, πραγματικά τους λυπάμαι αυτούς τους αστυνομικούς, προσπαθούν να πιάσουν τους εγκληματίες αλλά δεν μπορούν λέει γιατί τους λιντσάρουν οι φοιτητές.

Και οι φύλακες αφού δεν κάνουν τη δουλειά τους γιατί υπάρχουν;

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #10 on: January 27, 2014, 03:43:36 am »

Quote from: c0ndemn3d on January 27, 2014, 03:32:40 am
Και οι φύλακες αφού δεν κάνουν τη δουλειά τους γιατί υπάρχουν;

Δεν εφαρμόζουν νόμους οι φύλακες. Παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία αλλα αυτή φοβαται μην την λιντσάρουν ορδές αναρχοκομμουνιστών φοιτητών, apparently...

Ευτυχώς που καταργήθηκε το Ασυλο παιδια, απο το 2009 η εγκληματικότητα εκμηδενίστηκε.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #11 on: January 27, 2014, 03:47:52 am »

Αφου δεν εφαρμοζονται οι νομοι. Η ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας κανει κουμαντο παντου (εκτος απο την διαχειρηση του πλουτου μαλλον).

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: January 27, 2014, 04:06:20 am »

Αυτό που κρατούσε "ασφαλές" το πανεπιστήμιο ως χώρο δίχως "κατασταλτική" αρχή, ήταν οι φοιτητές του και ο βαθμός που αυτοί το κρατούσαν ζωντανό στις μετά-ακαδημαϊκές ώρες με εκδηλώσεις/συζητήσεις/πάρτυ. Σε μια κοινωνία που καταρρέει η συστηματικά χτισμένη ψευδαίσθηση/φούσκα ότι το πανεπιστήμιο αποτελεί εισιτήριο για την εξασφάλιση και τη καλή ζωή γενικά (λογική στην οποία υπήκοοι και κυβερνήσεις ενέδωσαν πλήρως, στη βάση του μεταξύ κατεργαρεών ειλικρίνια), το κράτος έχει κάθε λόγο να υποτιμά συστηματικά αυτό το οποίο δεν μπορεί πλέον να πληρώνει, και λόγω των υποσχέσεων του πρώτερου "κοινωνικού συμβολαίου" που δεν μπορεί πλέον να τηρεί. Κατά τα άλλα η αύξηση της "εγκληματικότητας", όσο στεγνά και απενδεδημένα και αν χρησιμοποιείται ως έννοια, είναι γενική και όχι ιδιαίτερο φαινόμενο δικό μας, αν θυμάμαι καλά στην catastroika δείχνει πολύ εύλυπτα το τι συμβαίνει στους κοινωνικούς δείκτες όταν μια χώρα βρίσκεται υπό γενική εκποίηση, κάπου εκεί που η ιστόρια όδευε προς το τέλος της. Μετά βγαίνουν τα φαντάσματα.

pay close attention
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #13 on: January 27, 2014, 04:20:08 am »

Κάτι που δεν ανέφερα ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δεν μοιάζανε καθόλου με πρεζάκια.

Η πολιτική κουβέντα γύρω από την εξαθλίωση του Πανεπιστημίου με όποιους σκοπούς κρύβονται από πίσω έχει ενδιαφέρον αλλά χάνεται η πρακτικότητα. Πέρα από το "μην έρχεσαι στο Πανεπιστήμιο" που δεν είναι αποδεκτή λύση και το "πάρκαρε απ' έξω" που πάλι δεν είναι γιατί είδα ανοιγμένο αυτοκίνητο και στο Παλέ εκείνη τη μέρα, τι άλλο θα προτείνατε; Είτε προσωπικά είτε μαζικά.

Δυστυχώς έτρεμα από τα νεύρα μου και δεν μπόρεσα να βγάλω πιο καθαρη... Αν τους ξαναδώ θα τους φωτογραφίσω προφίλ- ανφας με περισσότερη ψυχραιμία και θα πάω στην ΓΑΔΘ να τους μαζέψει. Αυτούς τουλάχιστον. Για λίγο. Σκατά.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: January 27, 2014, 10:53:30 am »

η πρόχειρη λύση είναι αυτά που είπα πιο πανω. δεν λύνουν το πρόβλημα απλά μειώνουν τις πιθανότητες να σε κλέψουν..
+ μπορείς να παρκάρεις στο παρκινγκ των καθηγητών μας μετά τις 2 που φεύγει ο φύλακας, δν έχω δει συχνά σπασμένα αυτοκίνητα.

η μόνιμη λύση συνδέεται με κοινωνικοπολιτκοοικονομικούς παράγοντες πιστεύω αλλά και με όσα ανέφεραν πιο πάνω για την αστυνομία οι συνάδελφοι.

στις διαπιστώσεις είμαστε πολύ καλοί :/
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: