Γιατροί ομότιμοι με το κιλό(2014)!

(1/2) > >>

PanteGrv:
Έβλεπα την λίστα με τους καθηγητές που θα αναγορευθούν σε ομότιμους του Πανεπιστημίου και τσαπππππ! Οι μισοί είναι της Ιατρικής. Ωραία λέω, έχουν ποολύ μεγαλύτερη αναλογία καθηγητών προς φοιτητές και μπορεί να έχουν και λόγο, αλλά δεν είναι λογική να κάνεις με το κιλό ομότιμους. Κάτσε δηλαδή ρε φίλε τι κάνεις? Και εμείς που έχουμε 40 μέλη δεπ κάνουμε 3 ας πούμε, δηλαδή μεγάλο ποσοστό, αλλά όταν εφαρμόζεις ένα τέτοιο ποσοστό σε έναν λαό που είναι το καθηγητικό προσωπικό της ιατρικής κάτι μεγάλο θα συμβαίνει εκεί δεν γίνεται. Και τα προηγούμενα χρόνια έτσι ήταν? Μου φαίνεται πολύ κοροϊδία η φάση.

il capitano:
Πέραν του τίτλου καθεαυτού, υπάρχει κάποιο άλλο όφελος (πχ οικονομικό) για κάποιον που τον κατέχει; Γιατί απ' την περιγραφή της wiki πχ δεν είναι σαφές (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82)

Επίσης, για κουτσομπολιό πιο πολύ, μπορείς να στείλεις κάποιο link για να δούμε κι εμείς τους ομότιμους καθηγητές και τα στατιστικά γενικότερα;;

PanteGrv:
Έχει σταλθεί στο ακαδημαικό σου μέιλ σχετική ανακοίνωση. Ίσως έχουν παίρνουν κάτι παραπάνω αλλά δεν νομίζω να είναι σημαντικό ποσό

4Dcube:
Απίστευτα παραπλανητικός τίτλος, θα μπορούσε να αφορά άπειρα πράγματα απείρως πιο σημαντικά.

il capitano:
Btw για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος :P


Τιμητική Εκδήλωση για 75 Καθηγητές του ΑΠΘ.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 13.00 [...]
 

Πρόγραμμα
 - Προσφώνηση των τιμώμενων από τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο.
 - Αντιφώνηση από τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, κ. Γεώργιο Λαζαρίδη.
 - Απονομή τιμής
 - Λήξη Τελετής

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page