Μόνο εγώ είμαι κατά;

(1/22) > >>

Exposed Bone:
Λοιπόν εκτός ότι θέλω να περάσω ΗΜΜΥ, πρόσφατα όμως άρχισα να τσακώνομαι με μια φοιτήτρια του HMMY σχετικά με τις καταλήψεις ...

Καταρχάς εγώ διαφωνώ με τις καταλήψεις για τον απλό λόγο ότι συμφωνώ με τα περισσότερα νέα σχέδια. Οι λόγοι μου είναι ότι έτσι θα γίνετε ένα συχνό ξεκαθάρισμα από τους φοιτητές που δεν αξίζουν να είναι στην σχολή. Αυτοί οι φοιτητές κατά την γνώμη μου πηγαίνουν πίσω αυτούς που νοιάζονται για την σχολή. Αν ένας καθηγητής βλέπει ότι το 70% των φοιτητών του έχει γράψει ≤5 πως θα βρει το κουράγιο να αφιερώσει όλο του τον εαυτό στο μάθημα; Πως θα βρει την όρεξη να κάνει κάνει και κάτι παραπέρα από το κλασσικό μάθημα.

Το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί δώσει κάτι παραπάνω στην παιδεία αρά για να βελτιωθούν οι εξοπλισμοί στα πανεπιστήμια πρέπει να περιοριστούν τα ανούσια έξοδα. Χμ για πείτε μου πιο είναι το πρώτο ανούσιο έξοδο που θεωρείτε ότι κάνει το ΑΠΘ; Μέχρι όμως να μου πείτε ... θα σας πω εγώ ... Εγώ θεωρώ τα δωρεάν συγγράμματα. Όλοι  μπορούν να αγοράσουν τα συγγράμματα  δεν είναι και τόσα πολλά. Και στην τελική σχεδόν όλοι θα μπορούν να βρίσκουν από 85? κάθε μήνα. (Παίρνω ως δεδομένα ότι τα βιβλία του εξαμήνου κοστίζουν 500?). Και για τους φοιτητές που πραγματικά δεν έχουν 85? το μήνα αλλά αξίζουν είναι στην σχολή ... υπάρχουν οι υποτροφίες. Έτσι, δηλαδή με την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων,  για παράδειγμα το ΑΠΘ θα μπορεί να αγοράσει υπολογιστές για την βιβλιοθήκη μιας και για εμένα δεν ορίζετε βιβλιοθήκη εν έτη του 2006 χωρίς υπολογιστές και αυτό γιατί ένας υπολογιστής μορφώνει τον φοιτητή χωρίς να το οδηγεί στην απομνημόνευση.

Και στην τελική ... αυτό τον δωρεάν συγγράμματα μόνο σε εμένα μου θυμίζει δωρεάν παιδεία ... που για έμενα δωρεάν παιδεία είναι σκέτος λαϊκισμός.

Αυτές είναι οι θέσεις μου ... πόσο λάθος είμαι;

~Michelle~:
Η "φοιτήτρια του ΗΜΜΥ" είμαι εγώ και σας τον έφερα μπας και του ανοίξετε τα μάτια γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει :P :P
Πιστευω πως θα είναι χρήσιμο να υπάρχει στον πίνακα μια τέτοια συζήτηση απο την οπτική γωνία ενός μη φοιτητή. :)

ambitious:
Σε βρίσκω αρκετά σωστό Exposed bone...

Turambar:
Αρκετά φίλε μου, καταρχήν όταν για κάθε εξάμηνο θα χρειάζεσαι 300-400 ευρώ μόνο για βιβλία, και όταν αυτό το πλαίσιο δεν είναι μόνο η αρχή, θα καταλάβεις τι συνέβαινε.
Και ξερεις κάτι, εσύ μπορεί να τα φυσάς, δε με ενδιαφέρει. Προσωπικά δεν έχω κανένα βιβλίο να παίρνω πια από την σχολή. Ότι ήταν να το παρω το πήρα. Αλλά θέλω το δικαίωμα αυτό που είχα να το έχεις και εσύ και τα παιδιά μου.

Κατά τα άλλα, έχεις διαβάσει το πλαίσιο νόμου ή όχι; Γιατί αν όχι, δεν έχει νόημα περισσότερη συζήτηση.

Quote from: ambitious on June 06, 2006, 01:02:20 am

Σε βρίσκω αρκετά σωστό Exposed bone...


Βρήκε ο γύφτος την γενιά του...
(έλα πλάκα κάνω)

Exposed Bone:
Quote from: ΜΑΤ on June 06, 2006, 01:04:53 am

Κατά τα άλλα, έχεις διαβάσει το πλαίσιο νόμου ή όχι; Γιατί αν όχι, δεν έχει νόημα περισσότερη συζήτηση.


Ναι ... εχω ριξει μια ματια και στο καθε αυτο νομοπλαισιο αλλα κυριως διαβαζω απο εφημεριδες τις  αλλαγες!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page