• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:54:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:54:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by mdimitrig
[Today at 16:51:45]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426673
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 109
Total: 161
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
mdimitrig
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
ArsenD
babis.o.sougias
msandr
chriskazakos
Ted Kaczynski
nikosmonov
Kwst@ss_
meni
Nicotre
thegreekbaron
difis
Filpan10
nmpampal
evangeliaap
Stathiss
xeniam
dimimpou
jimalexoud
Haralampos
folas
kvas
Notac
Polychronia K
Farmakis Aggelos
gbes
petrchat
theodoridoueu
Fovidis
soti
Evripidis
Aglosdoum
npalami
petikas
dmoral
afroditi
Dimos Bachlas
geo66
Thomas Shelby
tourlaza
Raphael
achilleas17
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δολοφονία από φασίστες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Δολοφονία από φασίστες  (Read 37490 times)
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
Re: Δολοφονία από φασίστες
« Reply #60 on: September 19, 2013, 16:58:15 pm »

Quote from: aggeloukos on September 19, 2013, 16:50:05 pm
https://www.youtube.com/watch?v=x2B5nHaR7gk
κουραγιο φασιστακια. ερχονται οι χιπχοπαδες...

eaj ρε αγορι ψησου λιγο να νιωσεις τι γινεται εξω. σε διαβαζω και σε αλλα τοπικ και δε νιωθεις μια ρε τυπα. μαν σοβαρα τωρα βγες απο το κλουβι του μπαμπα και της μαμας....

εγώ βγήκα από τα 20 μου...καιρός να βγείτε και εσείς...από τα 12 μου δούλευα...ξέρω τι γίνεται έξω...το τι  έγινε όμως δε ξέρω όπως και κανένας...ακόμα και οι μάρτυρες που άκουσα στο μέγκα ανέφεραν ότι έλειπαν κατά τη διάρκεια του μαχαιρώματος...

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
sg31a
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: September 19, 2013, 17:04:55 pm »

Quote from: EAJ on September 19, 2013, 16:58:15 pm

eaj ρε αγορι ψησου λιγο να νιωσεις τι γινεται εξω. σε διαβαζω και σε αλλα τοπικ και δε νιωθεις μια ρε τυπα. μαν σοβαρα τωρα βγες απο το κλουβι του μπαμπα και της μαμας....

εγώ βγήκα από τα 20 μου...καιρός να βγείτε και εσείς...από τα 12 μου δούλευα...ξέρω τι γίνεται έξω...το τι  έγινε όμως δε ξέρω όπως και κανένας...ακόμα και οι μάρτυρες που άκουσα στο μέγκα ανέφεραν ότι έλειπαν κατά τη διάρκεια του μαχαιρώματος...

ρε ψηλέ η αξιοκρατία που υπάρχει στο σαπισμένο σαν παλιό αχλάδι,μυαλό σου, δεν υπάρχει ούτε κατά διάνυα στον έξω κόσμο. και εγώ δουλεύω από πολύ μικρός. ζούμε στην χώρα που μόνο τα λαμόγια ανεβαίνουν. έτσι είναι και έτσι θα είναι πάντα αν δεν αλλάξει κάτι.
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #62 on: September 19, 2013, 17:08:51 pm »

δε διαφωνών αγγελούκο...σε σχετικό τόπικ είχα γράψει από το 2010-2011 ότι η Ελλάδα έπρεπε να κηρυξει πτώχευση και να γίνουν όλα από την αρχή. Δεν έγινε όμως αυτό και το 2012 οι Έλληνες ψήφισαν τα μνημονιακά κόμματα...οπότε ακολουθούμε την πλειοψηφία...αν δεν ακολουθείς την πλειοψηφία, ξέρεις τι σημαίνει αυτό...

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #63 on: September 19, 2013, 17:12:39 pm »

Quote from: EAJ on September 19, 2013, 17:08:51 pm
δε διαφωνών αγγελούκο...σε σχετικό τόπικ είχα γράψει από το 2010-2011 ότι η Ελλάδα έπρεπε να κηρυξει πτώχευση και να γίνουν όλα από την αρχή. Δεν έγινε όμως αυτό και το 2012 οι Έλληνες ψήφισαν τα μνημονιακά κόμματα...οπότε ακολουθούμε την πλειοψηφία...αν δεν ακολουθείς την πλειοψηφία, ξέρεις τι σημαίνει αυτό...

για πες μας τι σημαίνει. θα χει ενδιαφέρον η απάντηση

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #64 on: September 19, 2013, 17:13:28 pm »

EAJ αφού δούλευες απο τα 12 γιατί δεν είσαι working class pride και είσαι wannabe χαρτγιακάς κτλπ ? Μήπως η πίστη σου στην κοινωνική ανέλιξη, στo σκαρφάλωμα στην ανώτερη τάξη μέσω του επαγγελματικού success είναι απλά ΠΙΣΤΗ ,μήπως το μοντέλο με την μαρξιστική καπιταλιστική πυραμίδα σε περιγράφει περισσότερο ,κάνει προβλέψεις για σένα και τις επιβεβαιώνει ?

Δεν πειράζει μπορεί να γίνει αστός/καπιταλιστής/λομπίστας/τραπεζίτης/οικονομολόγος στον παράδεισο .Περίμενε ...

g
Veteran

View Profile
« Reply #65 on: September 19, 2013, 17:20:07 pm »

Quote from: EAJ on September 19, 2013, 16:58:15 pm

καλά ρε γελοίε... νεοναζι ΣΚΟΤΩΣΕ μαχαιρώνοντας άνθρωπο και εσύ ψάχνεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ?? Δηλαδή τι μπορεί να έγινε που να αξίζει θάνατο απο ένα νεοναζιστικό σκουπίδι ? Ξεφτιλισμένε. Μετανιώνω που σου έχω απαντήσει με κάτι περισσότερο απο βρισιές κατά καιρούς.

san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #66 on: September 19, 2013, 17:24:28 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 19, 2013, 14:21:23 pm
Quote from: BluE_NoTe on September 19, 2013, 13:59:36 pm
Και τα δύο άκρα είναι λάθος. Θεωρητικά είναι αντίθετα, αλλά κατα βάση παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα, καθώς η ακραία ιδεολογία συνοδεύεται από ακραίες δράσεις.

Είναι κρίμα που ενισχύονται σε περίοδο κρίσης...

μήπως είσαι στο payrol του σαμαρά?

Ποιά άκρα ρε φίλε.... Που ζείς? Οι χρυσή αυγή είναι ένα μάτσο δειλών που προσλαμβάνουν δολοφόνους? Πως τολμάς και εξισώνεις την αριστερά με κάτι τέτοιο?

Καλά σου λένε ρε γελοίε. Πώς τολμάς? Ε??
Δηλαδή αν δε με είχανε καλύψει πλήρως με την επιχειρηματολογία τους οι σύντροφοι θα σου τάψελνα και γω μια γύρα.
Είναι γνωστό ότι δεν έχεις καμία ευθύνη μέχρι να μαχαιρώσεις κάποιον. Είναι τουλάχιστον γελοίος , συστημικός , φασίστας, χουντικός όποιος υποστηρίζει πως το ξύλο, οι τραμπουκισμοί, η πλήρης απαξίωση των θεσμών, η κύρηξη της ανομίας επί χρόνια από αυτόν το χώρο έχει οποιαδήποτε σχέση με την άνοδο των δολοφώνων. Απλά δε βγάζει κανένα νόημα.
Επίσης όταν μιλάμε για άκρα ρε παιδί μου είναι άσπρο μάυρο η φάση. Ή είσαι ή δεν είσαι ένα πράγμα. Για την ώρα εκεί την έχουμε βάλει τη γραμμή στο μαχαίρωμα. Αύριο μεθαύριο αν μαχαιρωθεί κανένας ναζιστής μπορεί και να το ξανασυζητήσουμε(αν και λογικά θα το άξιζε).  
Για να μην τα πολυλογώ εδώ , μπορείς να πουλάς την προπαγάνδα σου όσο θέλεις , αλλά δε πρόκειται να μας σπάσεις το ωραίο μας δίπολο και να μας κάνεις να αμφισβητούμε πράγματα στα οποία έχουμε καταλήξει και έχουμε βολευτεί τόσο όμορφα. Εδώ είμαστε Μπάοκ και το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε.
Οπότε άντε στο δίαολο παλιομαλάκα.

P.S.
Το έχω πεί και άλλες φορές αλλά αυτή η κατάσταση με τους φιλελέδες έχει παραγίνει εδώ μέσα. Και οι moderators ξύνουν παπάρι, όχι να τον banaroun το αρχίδι ούτε μισό πόστ του δεν έχουν σβήσει.
« Last Edit: September 19, 2013, 17:31:40 pm by san_zoulapi » Logged
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #67 on: September 19, 2013, 17:25:55 pm »

... νεοναζι ΣΚΟΤΩΣΕ.....
ναζι, σκετο.

Ερχεται μια μερα...
g
Veteran

View Profile
« Reply #68 on: September 19, 2013, 17:39:21 pm »

Οποιος μιλάει για 2 άκρα και βία της αριστεράς και άλλες τέτοιες χυδαιότητες ενώ  μαχαιρώνεται κόσμος είναι τουλάχιστον συνένοχος.

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΜΑΡΑ
« Last Edit: September 19, 2013, 17:46:59 pm by g » Logged

sg31a

View Profile
« Reply #69 on: September 19, 2013, 17:41:32 pm »

Quote from: EAJ on September 19, 2013, 17:08:51 pm

συμφωνώ στο ότι οφείλουμε να ακολουθούμε την πλειοψηφία. βέβαια εδώ πρέπει να τονίσουμε την χειραγώγηση της από τα κανάλια. μόνο που όντα μιλάς στο thmmy.gr εκφέρεις την δική σου άποψη. και δεν μιλάμε για το τότε, αλλά για το τώρα...
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #70 on: September 19, 2013, 17:45:44 pm »

το τόπικ καθαρίστηκε ελαφρώς(και ακόμα καθαρίζεται) από άσκοπα ποστ . να ηρεμήσουμε λίγο όμως

Quote from: san_zoulapi on September 19, 2013, 17:24:28 pm
Quote from: BOBoMASTORAS on September 19, 2013, 14:21:23 pm
Quote from: BluE_NoTe on September 19, 2013, 13:59:36 pm
Και τα δύο άκρα είναι λάθος. Θεωρητικά είναι αντίθετα, αλλά κατα βάση παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα, καθώς η ακραία ιδεολογία συνοδεύεται από ακραίες δράσεις.

Είναι κρίμα που ενισχύονται σε περίοδο κρίσης...

μήπως είσαι στο payrol του σαμαρά?

Ποιά άκρα ρε φίλε.... Που ζείς? Οι χρυσή αυγή είναι ένα μάτσο δειλών που προσλαμβάνουν δολοφόνους? Πως τολμάς και εξισώνεις την αριστερά με κάτι τέτοιο?

Καλά σου λένε ρε γελοίε. Πώς τολμάς? Ε??
Δηλαδή αν δε με είχανε καλύψει πλήρως με την επιχειρηματολογία τους οι σύντροφοι θα σου τάψελνα και γω μια γύρα.
Είναι γνωστό ότι δεν έχεις καμία ευθύνη μέχρι να μαχαιρώσεις κάποιον. Είναι τουλάχιστον γελοίος , συστημικός , φασίστας, χουντικός όποιος υποστηρίζει πως το ξύλο, οι τραμπουκισμοί, η πλήρης απαξίωση των θεσμών, η κύρηξη της ανομίας επί χρόνια από αυτόν το χώρο έχει οποιαδήποτε σχέση με την άνοδο των δολοφώνων. Απλά δε βγάζει κανένα νόημα.
Επίσης όταν μιλάμε για άκρα ρε παιδί μου είναι άσπρο μάυρο η φάση. Ή είσαι ή δεν είσαι ένα πράγμα. Για την ώρα εκεί την έχουμε βάλει τη γραμμή στο μαχαίρωμα. Αύριο μεθαύριο αν μαχαιρωθεί κανένας ναζιστής μπορεί και να το ξανασυζητήσουμε(αν και λογικά θα το άξιζε).  
Για να μην τα πολυλογώ εδώ , μπορείς να πουλάς την προπαγάνδα σου όσο θέλεις , αλλά δε πρόκειται να μας σπάσεις το ωραίο μας δίπολο και να μας κάνεις να αμφισβητούμε πράγματα στα οποία έχουμε καταλήξει και έχουμε βολευτεί τόσο όμορφα. Εδώ είμαστε Μπάοκ και το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε.
Οπότε άντε στο δίαολο παλιομαλάκα.

P.S.
Το έχω πεί και άλλες φορές αλλά αυτή η κατάσταση με τους φιλελέδες έχει παραγίνει εδώ μέσα. Και οι moderators ξύνουν παπάρι, όχι να τον banaroun το αρχίδι ούτε μισό πόστ του δεν έχουν σβήσει.

όταν χρειάζεται σβήνουμε,τώρα μπήκα δεν είδα τι προηγήθηκε αλλά δε μπορούμε να σβήνουμε ποστ λόγω περιεχομένου. αυτά.και μη προσβάλλεις/βρίζεις .
« Last Edit: September 19, 2013, 17:53:27 pm by pentium4 » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

status_quo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #71 on: September 19, 2013, 17:51:57 pm »

τι εγινε ρε ζουλαπι?καιρο εχουμε να ακουσουμε για σενα. εβαζες και το χερι σου στη φωτια οτι νοιαζεσαι για το κοινο καλο και τους φοιτητες και γι αυτο συμμετειχες τοσο φανατικα στις συνελευσεις...απο τοτε δηλαδη που σταματησαν οι καταληψεις δεν εχουν προβληματα οι φοιτητες γι αυτο υποθετω δε μας τιμας με την παρουσια σου ε?δε μου λες οτι κυκλοφορουν φασιστες μεσα στην ιδια μας τη σχολη και οτι στους μηχανολογους ζωγραφιζουν στοχαδια να φανταστω δεν ειναι προβλημα και ζητημα του συλλογου ε?
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: September 19, 2013, 18:01:41 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 19, 2013, 17:24:28 pm
Είναι τουλάχιστον γελοίος , συστημικός , φασίστας, χουντικός όποιος υποστηρίζει πως το ξύλο, οι τραμπουκισμοί, η πλήρης απαξίωση των θεσμών, η κύρηξη της ανομίας επί χρόνια από αυτόν το χώρο έχει οποιαδήποτε σχέση με την άνοδο των δολοφώνων. Απλά δε βγάζει κανένα νόημα.

Οι γνώσεις σου γύρω από το πολιτικό φάσμα με συγκινούν. Και κάθε έκφραση δεν είναι για κάθε χρήση, ποιό ξύλο, ποιοί τραμπουκισμοί, ποιοί θεσμοί? Αν δεν γίνεις πιο συγκεκριμένος κάνεις αυτό ακριβώς που κάνουν οι ιδεολογικά και πολιτικά κυριάρχοι σε αυτόν τον τόπο, συσκότιση των πραγματικών αντιθέσεων και συγκρούσεων με κάποιες άλλες. Και αυτό δεν τιμά την νοημοσύνη σου (αν την αγαπάς). Δηλαδή πόσο λοβοτομημένος ή ξεπλημένος μπορεί να είναι κανείς για να βρει ευκαιρία με το περιστατικό να "θυμηθεί" ότι και άλλοι, από την άλλη πλευρά ασκούν βία? Είτε αυτή είναι μια απεργία, είτε κατάληψη, είτε σπάσιμο ή ληστεία τράπεζας, είτε μπάχαλα από λουμπεναριά, είτε από βαλτούς, ολά ίδια είναι για μένα. Ξεφτιλισμένε.

pay close attention
saman
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

arage-e-a-a-k.blogspot.com

View Profile
« Reply #73 on: September 19, 2013, 18:11:27 pm »

san_zoulapi ηρέμησε

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί
KiFiNaS
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #74 on: September 19, 2013, 18:32:51 pm »

ο μπαρμπαρουσης(βουλευτης χ.α.) αγκαλια με τον δολοφονο..

666 το χαος ειναι σεξυ
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 Go Up Print
Jump to: