• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 01, 2025, 14:31:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 01, 2025, 14:31:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρωτοετής από επάλ
by Saint_GR
[Today at 13:11:29]

Μέλος του μήνα - Απριλιος...
by DarkMagiK06
[April 30, 2025, 23:59:56 pm]

[Bιομηχανική Πληροφορική]...
by Le ece
[April 30, 2025, 12:56:38 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[April 30, 2025, 12:17:39 pm]

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη...
by IEEE SB
[April 30, 2025, 00:03:58 am]

[Event] AI Methods and Te...
by Nikos_313
[April 29, 2025, 23:04:02 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by chatzikys
[April 29, 2025, 15:13:09 pm]

Δηλώσεις Μαθημάτων Πτυχια...
by Mr Watson
[April 29, 2025, 13:19:48 pm]

Μπλακ άουτ σε Ισπανία και...
by Austria
[April 29, 2025, 12:50:33 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[April 29, 2025, 12:38:50 pm]

Διαδικτυακή Ημερίδα: Οι ε...
by Nikos_313
[April 28, 2025, 23:56:42 pm]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Katarameno
[April 28, 2025, 18:10:49 pm]

Drum & Bass (& Breakbeat,...
by Katarameno
[April 27, 2025, 20:45:13 pm]

Τετάρτη 14 Μάη οι φοιτητι...
by Aris★
[April 26, 2025, 18:35:41 pm]

Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης...
by Bio-Tech
[April 26, 2025, 16:54:42 pm]

Στις 14 Μάη ψηφίζουμε, στ...
by Aris★
[April 25, 2025, 18:16:56 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[April 25, 2025, 13:02:50 pm]

Έτοιμοι για το ΣΦΗΜΜΥ 16?...
by Nikos_313
[April 24, 2025, 21:57:13 pm]

Ξεκίνησα το youtube caree...
by Katarameno
[April 24, 2025, 18:01:29 pm]

Χαρταετός
by Katarameno
[April 24, 2025, 17:57:03 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9950
Latest: SPBTU
Stats
Total Posts: 1426011
Total Topics: 31677
Online Today: 152
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 121
Total: 132
parzival
stavros0201
apob
George Hadjilyras
dimitris_diotis
gpapmtb
lina_zs
Saint_GR
giorgosss03
finos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο Μακης Καππος μας παράτησε
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Ο Μακης Καππος μας παράτησε  (Read 16306 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Ο Μακης Καππος μας παράτησε
« Reply #30 on: August 28, 2013, 17:56:38 pm »

Quote from: vasilis94 on August 28, 2013, 17:54:57 pm
Quote from: Grecs on August 28, 2013, 17:48:07 pm

Δεν ειναι κακο. Αλλα η διαφημιση εχει εναν σκοπο και αυτος δεν ειναι να πει την αληθεια. Γιατι η αληθεια ειναι οτι ο τυπος εχει ενα προβληματακι στο θεμα εξετασεις. Βεβαια σε πανεπιστημιο του εξωτερικου που υπαρχει αξιολογηση συνηθως απο τους φοιτητες δε νομιζω να μπορει να κανει το κομματι του.

Πολλοί άλλοι έχουν προβληματάκια στο θέμα των παραδόσεων, καλό θα ταν να αρχίσουμε να ασχολούμαστε και με αυτούς.. Τέλοσπαντων, το θέμα είναι -1 στο γενικό τμήμα, θα ξεμείνουμε από καθηγητές στο τέλος  Cheesy
Καλυτερα να αρχισουμε απο αυτους που δεν εχουν γιατι ειναι πιο λιγοι  Tongue

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: August 28, 2013, 17:58:55 pm »

Quote from: Grecs on August 28, 2013, 17:48:07 pm
Quote from: pavlos100 on August 28, 2013, 17:42:24 pm
Quote from: Grecs on August 28, 2013, 17:25:38 pm
Quote from: pavlos100 on August 28, 2013, 17:20:06 pm
Το ότι στο δικό μας πανεπιστήμιο τον είχαμε για διώξιμο και στη γείτονα χώρα τον έχουνε βγάλει στα κανάλια ας μη μας προβληματίσει καθόλου...
Ας συνεχισουμε να παίζουμε μπιρίμπα στον καφενέ του χωρίου μας....
Κατσε να κατσει κανα 2 εξεταστικες κι εκει. Βεβαια στο εξωτερικο υπαρχει αξιολογηση απο τους φοιτητες οποτε τετοια κολπα αποφευγονται.

Επισης μικρο ιδιωτικο πανεπιστημιο της επαρχιας πηρε εναν απο το ΜΙΤ, ε δε θα πληρωσει να διαφημιστει να τσιμπησει κανα πελατη?
Είναι κακό το πανεπιστήμιο να διαφημίζει το έμψυχο δυναμικό του(ανεξαρτητα απο το μεγεθος του πανεπιστημιου) και εκτός από τους πελάτες(που δε μας αφορά),μήπως τσιμπάει και κανένας εργοδότης?Μήπως τσιμπάει και ο απλός πολίτης που θα κληθεί να διαλέξει μηχανικό για το σπίτι του?Γιατί στην Ελλάδα πολλοί πιστεύουν ότι αμα δεν εχεις τελειωσει το ΕΜΠ,το σπίτι τους θα πέσει με την πρώτη ευκαιρία...

Δεν ειναι κακο. Αλλα η διαφημιση εχει εναν σκοπο και αυτος δεν ειναι να πει την αληθεια. Γιατι η αληθεια ειναι οτι ο τυπος εχει ενα προβληματακι στο θεμα εξετασεις. Βεβαια σε πανεπιστημιο του εξωτερικου που υπαρχει αξιολογηση συνηθως απο τους φοιτητες δε νομιζω να μπορει να κανει το κομματι του.
Για τη διαφήμιση συμφωνω απόλυτα ότι σκοπός της δεν ειναι προφανώς η αλήθεια...Και προφανώς θα έπρεπε και εδω να υπάρχει αξιολόγηση που να μετράει(όχι δηλαδη η κοροιδία που συμπληρώνουμε καθε χρονο κι εχει και σωρο ερωτησεις).Επίσης θέλω να τονίσω οτι υπάρχει μάλλον μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο κάνω το κομμάτι μου με την έννοια κανω οτι γουσταρω γιατι δε μπορειτε να μου κανετε τιποτα(Φυσική 1) και στο κανω το κομμάτι μου γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστό(Κάππος).Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα(πολλοι χρωστανε το μαθημα) να ειναι ιδιο,αλλα μαρτυραει πολλά για το ποιον ενος ανθρωπου και πρεπει να αναγνωριστεί.

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: August 28, 2013, 18:02:43 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on August 28, 2013, 17:45:34 pm
Quote from: pavlos100 on August 28, 2013, 17:37:49 pm
Quote from: silvo on August 28, 2013, 17:24:37 pm
Δεν πάει έτσι... Άσχετα με τόσο καλός ήταν στα μαθηματικά και πόσα πράγματα ήξερε ήταν ανίκανος να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και κυρίως στα δεδομένα της σχολής.
Δεν είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά μας να προσαρμόσουμε όλο τον κόσμο στα ελληνικά δεδομένα είναι θεμιτή ή αν θα έπρεπε να βλεπουμε λιγο περισσοτερο μήπως μπορούμε να μαθουμε κατι κι απο τον "εξω κόσμο".Είναι ένα θέμα που χρήζει συζήτησης...

Γνώμη μου είναι πως το πρόβλημα με τον κάππο δεν ήταν / είναι ότι δε μπορούσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, αλλά το ότι δε μπορούσε να προσαρμοστεί στο ότι είναι καθηγητής στην πολυτεχνική σχολή και όχι στο μαθηματικό. Αυτό είναι ανεξάρτητο απο το αν είναι καλός ή όχι στο αντικείμενο του και μπορεί να είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον ίδιο τους φοιτητές και το τμήμα.
Γνώμη μου είναι ότι έφυγε ένας που ήταν καλός στο αντικείμενο του,αλλα δε μπορουσε να προσαρμοστει στην πολυτεχνική(Κάππος) και έμειναν κάποιοι που εχουν προσαρμοστει αλλα δεν ξέρουν την τύφλα τους(από Ρ αρχίζει....  Cool)
Νταξει δε λεω να κλαίμε που την έκανε ο κυρ Μάκης...αλλά μη βαράμε και ντουφεκιές στην πλατεία!  Smiley

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: August 28, 2013, 18:35:29 pm »

Έχε χάρη που βρέχει ρε...με κανόνι θα έβγαινα στη πλατεία (και σκέψου οτι έχω περάσει τα μαθήματά του..)

potatoes gonna potate..
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #34 on: August 28, 2013, 18:39:43 pm »

Quote from: pavlos100 on August 28, 2013, 18:02:43 pm
Δεν πάει έτσι... Άσχετα με τόσο καλός ήταν στα μαθηματικά και πόσα πράγματα ήξερε ήταν ανίκανος να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και κυρίως στα δεδομένα της σχολής.
Δεν είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά μας να προσαρμόσουμε όλο τον κόσμο στα ελληνικά δεδομένα είναι θεμιτή ή αν θα έπρεπε να βλεπουμε λιγο περισσοτερο μήπως μπορούμε να μαθουμε κατι κι απο τον "εξω κόσμο".Είναι ένα θέμα που χρήζει συζήτησης...

Γνώμη μου είναι πως το πρόβλημα με τον κάππο δεν ήταν / είναι ότι δε μπορούσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, αλλά το ότι δε μπορούσε να προσαρμοστεί στο ότι είναι καθηγητής στην πολυτεχνική σχολή και όχι στο μαθηματικό. Αυτό είναι ανεξάρτητο απο το αν είναι καλός ή όχι στο αντικείμενο του και μπορεί να είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον ίδιο τους φοιτητές και το τμήμα.
Γνώμη μου είναι ότι έφυγε ένας που ήταν καλός στο αντικείμενο του,αλλα δε μπορουσε να προσαρμοστει στην πολυτεχνική(Κάππος) και έμειναν κάποιοι που εχουν προσαρμοστει αλλα δεν ξέρουν την τύφλα τους(από Ρ αρχίζει....  Cool)
Νταξει δε λεω να κλαίμε που την έκανε ο κυρ Μάκης...αλλά μη βαράμε και ντουφεκιές στην πλατεία!  Smiley

Γιατί θεωρείς το "προσαρμογή" στην πολυτεχνική σχολή αρνητικό. Το αντικείμενο του μηχανικού απέχει πάρα πολύ από αυτό που ήθελε να διδάξει ο κάππος. Για τον μηχανικό τα μαθηματικά είναι εργαλείο όχι επιστήμη που πρέπει να μελετηθεί αυτόνομα. Αυτό είναι κάτι που ο κάππος δεν μπόρεσε να δεχθεί αλλά απαραίτητο για όποιον θέλει να διδάξει σε πολυτεχνική σχολή οπουδήποτε στον κόσμο. Τώρα το ότι υπάρχουν καθηγητές στο γενικό τμήμα που δεν έχουν καμία διάθεση να διδάξουν αυτό ισχύει. Αυτό όμως είναι εντελώς ανεξάρτητο από το θέμα του κάππου. Δεν είναι ότι προσπαθούσε να διδάξει σωστά και η σχολή δε μπορούσε να τον ακολουθήσει, είναι ότι προσπαθούσε να αλλάξει τη σχολή προς ένα στόχο που δεν είναι ακαδημαικά σωστός για μία πολυτεχνική σχολή. Τώρα αν έφυγε κάποιος που είναι καλός στο αντικείμενο του δε λέει τίποτα απολύτως. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο καλός και να είσαι στο αντικείμενο σου, αν δε μπορείς να το προσαρμόσεις και το διοχετεύσεις εκεί που χρειάζεται είσαι άχρηστος. Πχ σκέψου έναν ερευνητή ο οποιός είναι ο καλύτερος στο αντικείμενο του αλλά δε δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνα του. Όσο καλός και να είναι, δεν έχει καμία ουσία.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
απλυτος

View Profile
« Reply #35 on: August 28, 2013, 18:40:57 pm »

δηλ το Σεπτέμβρη θα βάλει άλλος θέματα διαφορικές;

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: August 28, 2013, 19:11:16 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on August 28, 2013, 18:39:43 pm

Γιατί θεωρείς το "προσαρμογή" στην πολυτεχνική σχολή αρνητικό. Το αντικείμενο του μηχανικού απέχει πάρα πολύ από αυτό που ήθελε να διδάξει ο κάππος. Για τον μηχανικό τα μαθηματικά είναι εργαλείο όχι επιστήμη που πρέπει να μελετηθεί αυτόνομα. Αυτό είναι κάτι που ο κάππος δεν μπόρεσε να δεχθεί αλλά απαραίτητο για όποιον θέλει να διδάξει σε πολυτεχνική σχολή οπουδήποτε στον κόσμο. Τώρα το ότι υπάρχουν καθηγητές στο γενικό τμήμα που δεν έχουν καμία διάθεση να διδάξουν αυτό ισχύει. Αυτό όμως είναι εντελώς ανεξάρτητο από το θέμα του κάππου. Δεν είναι ότι προσπαθούσε να διδάξει σωστά και η σχολή δε μπορούσε να τον ακολουθήσει, είναι ότι προσπαθούσε να αλλάξει τη σχολή προς ένα στόχο που δεν είναι ακαδημαικά σωστός για μία πολυτεχνική σχολή. Τώρα αν έφυγε κάποιος που είναι καλός στο αντικείμενο του δε λέει τίποτα απολύτως. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο καλός και να είσαι στο αντικείμενο σου, αν δε μπορείς να το προσαρμόσεις και το διοχετεύσεις εκεί που χρειάζεται είσαι άχρηστος. Πχ σκέψου έναν ερευνητή ο οποιός είναι ο καλύτερος στο αντικείμενο του αλλά δε δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνα του. Όσο καλός και να είναι, δεν έχει καμία ουσία.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...Προσωπικά έχοντας 2 χρόνια στη σχολή δε μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω αν η μεθοδος Κάππου ήταν σωστή ή όχι για την Πολυτεχνική!Πιστεύω ότι προσπαθούσε να διδάξει σωστά(επιβεβλημένη η κριτική και η αξιολόγηση από τον φοιτητη,αλλά νταξει να χει κι ο καθηγητης μια αποψη για το τι θα διδαξει) και ότι όποιος παρακολουθούσε μάθαινε αρκετά πράγματα.Μπορεί να μη του χρησιμευαν πουθενα,αλλα πάντως ήταν πιο χρήσιμα από τα "προσαρμοσμένα" στις αναγκες/δυνατοτητες μας Υλικά(συμφωνω πως το οτι ενα μαθημα δε διδασκεται σωστα δε σημαινει ότι διδάσκεται σωστά κάποιο αλλο,αλλά νομίζω κάπου πρέπει να έχουμε και ενα μετρο συγκρισης....)Επίσης καταλαβαινω τον πόνο πολύ κόσμου που ταλαιπωρήθηκε(εχω κι εγω τον δικο μου που καηκα και το κουτσοπερασα...)Ενιγουει...δε εχω σκοπο να κανω αλλο το δικηγορο του κυρ Μακη κι αυτος να πινει τσαγια με χανουμισσες.... Grin Grin Grin

Jane Goodall
Mr K
Guest
« Reply #37 on: August 28, 2013, 20:21:22 pm »

Quote from: pavlos100 on August 28, 2013, 19:11:16 pm
Quote from: BOBoMASTORAS on August 28, 2013, 18:39:43 pm

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...Προσωπικά έχοντας 2 χρόνια στη σχολή δε μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω αν η μεθοδος Κάππου ήταν σωστή ή όχι για την Πολυτεχνική!Πιστεύω ότι προσπαθούσε να διδάξει σωστά(επιβεβλημένη η κριτική και η αξιολόγηση από τον φοιτητη,αλλά νταξει να χει κι ο καθηγητης μια αποψη για το τι θα διδαξει) και ότι όποιος παρακολουθούσε μάθαινε αρκετά πράγματα.Μπορεί να μη του χρησιμευαν πουθενα,αλλα πάντως ήταν πιο χρήσιμα από τα "προσαρμοσμένα" στις αναγκες/δυνατοτητες μας Υλικά(συμφωνω πως το οτι ενα μαθημα δε διδασκεται σωστα δε σημαινει ότι διδάσκεται σωστά κάποιο αλλο,αλλά νομίζω κάπου πρέπει να έχουμε και ενα μετρο συγκρισης....)Επίσης καταλαβαινω τον πόνο πολύ κόσμου που ταλαιπωρήθηκε(εχω κι εγω τον δικο μου που καηκα και το κουτσοπερασα...)Ενιγουει...δε εχω σκοπο να κανω αλλο το δικηγορο του κυρ Μακη κι αυτος να πινει τσαγια με χανουμισσες.... Grin Grin Grin

+100 για όλα τα post  Smiley Δεν είναι χανούμισσες, είναι φοιτήτριες που ήδη χρωστάνε το μάθημά του.   Grin Grin
Mr K
Guest
« Reply #38 on: August 28, 2013, 20:22:16 pm »

Quote from: απλυτος on August 28, 2013, 18:40:57 pm

Ερώτηση του μήνα αλλα εσένα τι σε νοιάζει; αφου τις έχεις περάσει..
απλυτος

View Profile
« Reply #39 on: August 28, 2013, 20:26:19 pm »

Quote from: Mr K on August 28, 2013, 20:22:16 pm

με ποιον με μπερδεύεις;

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #40 on: August 28, 2013, 20:31:37 pm »

στη σημερινη συγκλητο ειπωθηκε οτι ο Ροθος εχει κανει αιτηση μετακινησης απο την πολυτεχνικη σε καποια  αλλη σχολη. δε συγκρατησα σε ποια Huh
βεβαια δεν εγκριθηκε γιατι περιμεναν λεει τη δημοσιευση καποιου ΦΕΚ.

Quote from: απλυτος on August 28, 2013, 20:26:19 pm
Quote from: Mr K on August 28, 2013, 20:22:16 pm

με ποιον με μπερδεύεις;
ξεχνας οτι μου εκλεψες το nickname μωρη μουργα;

ΥΓ: Ειμαστε σιγουροι οτι η ειδηση για τον Καππο ισχυει κι οτι δε τρολλαρει ο ψωφυα ψηρα?

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
megali mpougatsa

View Profile
« Reply #41 on: August 28, 2013, 22:11:12 pm »

Το να μην περνάνε ούτε 20 άτομα διαφορικές εξισώσεις δεν είναι "δεν ταιριάζω στα δεδομένα του ελληνκού πανεπιστημίου". Είναι "ή στραβά είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε" Cool Άντε να δούμε τα τουρκάκια τώρα Cheesy
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #42 on: August 28, 2013, 23:21:56 pm »

κρίμα πραγματικά. η ελλάδα τρώει τα παιδιά της.. Sad

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #43 on: August 29, 2013, 00:08:51 am »

Τα πρώτα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο ως προειδοποίηση
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #44 on: August 29, 2013, 01:46:27 am »

α επισης για τη σημερινη συγκλητο... μου ειπαν οτι κι ο Ατρεας ειχε ζητησει να παει στο Μαθηματικο [ απο το οποιο τα τελευταια 3 χρονια εχουν φυγει 18 ΔΕΠ και δεν εχει ερθει κανενα ]
αλλα ουτε αυτο εγκριθηκε Cheesy

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: