• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 12:19:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 12:19:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426668
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 108
Total: 174
thomasdt
Nikos_313
Kont
narcos
makato
bit11
bax
Chaidec
maranageo
chatzikys
faidonchatz
stefanos hios
MarakiT
Xontroulis
George_RT
serafeim
vaggelisx
mikrosdia
stelinas
abcdefg
Thalasotsanta
Psycher
theodoradr
DimitrisKouk
cchristodoulou
tsaliki
apob
Mr Watson
Mari0s
mkakale
Annapar
Mihalist
petikas
Giorgosap
despoina15
adelaine
antontsiorvas
jimalexoud
Laris
dsaragiotis
zerielea
andreasbr
Saint_GR
Reidemption
sapounas
Thanasis_pap
eli_k
matrozos
arisap
ganasto
mgrivab
DLHERRO
eplysia
nikd
Zoe06
ddantono
AcDimitri
mpizos
μιλτοςμ
alice
mikebel
dimitris kiziridis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Μανούβρες.....επι τροχών...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Μανούβρες.....επι τροχών...  (Read 8064 times)
Urahara Kisuke
Guest
Re: Μανούβρες.....επι τροχών...
« Reply #15 on: May 29, 2006, 12:39:57 pm »

Verminoz έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες, πιστεύω όμως πως κατάλαβες κ τον δικό μου τόνο...κ ούτε φλώρο θα σε πούμε- επειδή δε ψήνεσαι για τέτοια πράγματα- ούτε τίποτα...άλλωστε όπως έγραψα κ παραπάνω, άλλοι είναι αυτοί που κουβαλάν τέτοιου είδους νοοτροπία...κ πιστεύω σε τέτοιους αναφέρεσαι κ εσύ. Όσο για τα παιδιά κ τα ατυχήματα που ανέφερες είναι πράγματι κρίμα, όπως όμως είναι κ ξεκάθαρο(όσο σκληρό κ αν ακούγεται) το ποιοί έφταιγαν...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #16 on: May 29, 2006, 12:46:02 pm »

Στις 2 από τις περιπτώσεις που σκεφτόμουν πριν την πλήρωσαν οι συνοδηγοί και οι οδηγοί γλίτωσαν με αμυχές Sad Sad

Νταξει καταλαβαίνω τι εννοείς. Μην με παρεξηγείς, έχω τραυματικές εμπειρίες. Δεν μπορείς να φανταστείς το πόσες φορές έχω πηδήξει σαν τον Ράμπο προς την εσωτερική μεριά του πεζοδρομίου για να αποφύγω τα παραπέοντα από το χειρόφρενο αυτοκίνητα που κοντράρονται εδώ κοντά στο σπίτι μου. Embarrassed

Γενικώς όμως θεωρώ την οδήγηση πολύ σοβαρή υπόθεση. Γι αυτό αντιδρώ κι έτσι... Smiley

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Urahara Kisuke
Guest
« Reply #17 on: May 29, 2006, 12:52:11 pm »

Χαχα απ' ότι βλέπω ήσουν άμεσος θεατής ακραίων καταστάσεων με πρωταγωνιστές τέτοιου είδους μλκ!Έχεις κάθε δίκιο να αντιδράς έτσι...τελικά έχουμε μια κοινή γραμμή Smiley
nec
Θαμώνας

View Profile
Απ: Μανούβρες.....επι τροχών...
« Reply #18 on: May 29, 2006, 14:25:19 pm »

Θέλω να σταθώ σε κάτι που ειπε ο Urahara Kisuke..Με τέτοια οδήγηση μαθαίνεις το αυτοκίνητο σου καλύτερα!Μέσω της ολίσθησης που προκαλείς εσύ, είτε με χειρόφρενο, είτε με γκαζι κ φρένο,μαθαίνεις πως αντιδρά το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες ολισθηρότητας(εννοειται παντα αυτες οι δοκιμες σε αλάνες!!) Κ είναι κάτι που χρειάζεται γιατι όλοι οι δρόμοι στην ελλαδίτσα μας ειναι γυαλι...Κ ίσως είναι ουτοπία, αλλα θα επρεπε να μας μαθαίνουν τέτοια στη σχολή οδηγών κ όχι να σε κόβουν επειδή σε μια οπισθογωνία έκανες το εγκληματικό κ επικινδυνο για τους αλλους οδηγούς λάθος να βρεις πεζοδρόμιο..............
« Last Edit: May 29, 2006, 17:48:08 pm by nec » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #19 on: May 29, 2006, 15:24:13 pm »

Μα τι λες τώρα ρε nec? Για οδήγηση στους δρόμους μιλάμε όχι για το ράλυ Parris-Dakkar. Να μαθαίνουν χειροφρενιές στην σχολή οδήγηση? Για να τις κάνεις τι???

Αυτό που έχεις πιάσει λάθος φίλε μου είναι το εξής: η οδήγηση δεν είναι ούτε για ποζεριά, ούτε για πουλ μουρ, ούτε για να γίνεις ο Colin MacRae ή ο Grοnholm.
Όπως μάλλον θα έμαθες όταν πήγαινες να δώσεις σήματα και οδήγηση η ολισθηρότητα του δρόμου αντιμετωπίζεται με πολλούς τρόπους ανάλογα την περίσταση και ποτέ με χειρόφρενο αν θυμάσαι καλά. Το χειρόφρενο έχει πολύ συγκεκριμένο σκοπό και η χρήση του εκτός αυτών των σκοπών αποτελεί επιθετική οδήγηση. Αντιθέτως η οδήγηση που προτείνεται στην Ελλάδα όπως και σ'όλο τον κόσμο από τις σχολές οδηγών είναι η λεγόμενη "αμυντική οδήγηση".

Στην Ελλάδα οδηγούν που οδηγούν όλοι επιθετικά, αν τους παροτρύνουμε κιόλας από τα 18 τους τότε θα σκοτώνονται 10.000 άνθρωποι κάθε χρόνο.

Πάρτε λοιπόν τις οδηγητικές σας δεξιοτεχνίες και αποδείξτε τες στις αλάνες ή στην πίστα των Σερρών ή στο Ράλυ Ακρόπολης ή στο Parris-Dakkar ή στο Camel Trophy. Θα βγάλετε και λεφτά...

Η οδήγηση είναι για να σε εξυπηρετεί στις μετακινήσεις και για τίποτα άλλο. Ας το καταλάβουμε επιτέλους...

ΥΓ. Η οπισθογωνία είναι σίγουρα πιο χρήσιμη απλά το ανούσιο στην υπόθεση είναι ότι εξετάζεται πολύ αυστηρά ενω δεν χρειάζεται... Wink Wink

Κακούργα ύπαρξις!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #20 on: May 29, 2006, 15:34:04 pm »

Quote from: nec on May 29, 2006, 14:25:19 pm
Με τέτοια οδήγηση μαθαίνεις το αυτοκίνητο σου καλύτερα!Μέσω της ολίσθησης που προκαλείς εσύ, είτε με χειρόφρενο, είτε με γκαζι κ φρένο,μαθαίνεις πως αντιδρά το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες ολισθηρότητας(εννοειται παντα αυτες οι δοκιμες σε αλάνες!!) Κ είναι κάτι που χρειάζεται γιατι όλοι οι δρόμοι στην ελλαδίτσα μας ειναι γυαλι...
Κάνεις ένα γιγάντιο λάθος! Όταν χρησιμοποιήσεις ελεγχόμενα το χειρόφρενο για να πετάξεις τον κώλο σου το οδόστρωμα έχει έναν Α -μικρό- συντελεστή ολισθηρότητας. Όταν όμως σου φύγει κατά λάθος στους γυαλιστερούς δρόμους της Ελλάδας θα έχεις μεγαλύτερο συντελεστή ολισθηρότητας που σημαίνει ότι αυτά που έκανες με το χειρόφρενο όχι μόνο δε θα σε σώσουν αλλά ίσα ίσα μπορεί να κάνουν χειρότερα τα πράματα αφού θα νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερα περιθώρια από αυτά που έχεις στην πραγματικότητα...

nec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #21 on: May 29, 2006, 16:52:04 pm »

Quote from: Verminoz on May 29, 2006, 15:24:13 pm
Αυτό που έχεις πιάσει λάθος φίλε μου είναι το εξής: η οδήγηση δεν είναι ούτε για ποζεριά, ούτε για πουλ μουρ, ούτε για να γίνεις ο Colin MacRae ή ο Grοnholm.
Όπως μάλλον θα έμαθες όταν πήγαινες να δώσεις σήματα και οδήγηση η ολισθηρότητα του δρόμου αντιμετωπίζεται με πολλούς τρόπους ανάλογα την περίσταση και ποτέ με χειρόφρενο αν θυμάσαι καλά.

Μάλλον δν το διατυπωσα σωστα..Δν είπα να μας μαθαινουν χειροφρενα!!!Ουτε οτι η ολισθηροτητα αντιμετωπιζεται με χειροφρενο(που γινεται κ αυτο!!)Εγώ απλά είπα οτι αμα εχεις κανει μονος σου τετοια πραματα,βλεπεις πως αντιδρα το αυτοκινητο κ μαθαινεις να το μαζευεις, οποτε αμα σου γλιστρησει μονο του εχεις αισθηση του τι κανει το αυτοκινητο κ ξες πανω κατω τι να κανεις για να το μαζεψεις(αμα μπορεσεις).

Αυτο που ειπα για τις σχολες οδηγησης ειναι οτι θα επρεπε να μας μαθαινουν αυτο που κανουν στις σχολες ασφαλους οδηγησης αν εχετε ακουστα!!Δημιουργουν συνθηκες ολισθηροτητας κ σου μαθαινουν πως να μαζευεις το αυτοκινητο!!Δε σου διδασκουν πως να κανεις χειροφρενα κ μαγκιτσες!Σου μαθαινουν πχ οτι αν αρχισει να πετα κωλο το αμαξι ειναι τραγικο λαθος να πατησεις φρενο γιατι κανεις τα πραματα χειροτερα!Κ ναι αυτο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο την οπισθογωνια που 8 χρονια που οδηγω δε μου χρειαστηκε ποτε ή ελαχιστες φορες!

Απο κει κ περα δε μιλησα ουτε για ραλλυ, ουτε για ποζερια,ουτε για Colin mcrae.(Παρεπιπτοντως στο parris-Dakkar k sto Camel Trophy δε χρησιμοποιουν χειροφρενο..στο wrc  γινεται αυτο).Απο την αρχη ειπα οτι αμα τα κανεις αυτα καλο ειναι να ειναι σε αλανα. Να ξερουμε κ τι λεμε ε? Νομιζω τωρα με τα παραπανω εγινα αντιληπτος για το τι θελω να πω!!

Quote from: Rattlehead on May 29, 2006, 15:34:04 pm
Κάνεις ένα γιγάντιο λάθος! Όταν χρησιμοποιήσεις ελεγχόμενα το χειρόφρενο για να πετάξεις τον κώλο σου το οδόστρωμα έχει έναν Α -μικρό- συντελεστή ολισθηρότητας. Όταν όμως σου φύγει κατά λάθος στους γυαλιστερούς δρόμους της Ελλάδας θα έχεις μεγαλύτερο συντελεστή ολισθηρότητας που σημαίνει ότι αυτά που έκανες με το χειρόφρενο όχι μόνο δε θα σε σώσουν αλλά ίσα ίσα μπορεί να κάνουν χειρότερα τα πράματα αφού θα νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερα περιθώρια από αυτά που έχεις στην πραγματικότητα...

Σιγουρα ειναι διαφορετικο να προκαλεις ελεγχομενη ολισθηση απο το να σου γλιστρησει μονο του..Αλλα σου μενει στο μυαλο ο τροπος αντιδρασης..Η τουλαχιστον μαθαινεις τι δεν πρεπει να κανεις αμα σου συμβει κατι τετοιο στο δρομο-ο Θεος να φυλαει!!κατι ειναι κ αυτο νομιζω... Wink
« Last Edit: May 29, 2006, 16:54:39 pm by nec » Logged
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #22 on: May 29, 2006, 17:16:03 pm »

Α αν εννοείς να γίνεται αυτό που γίνεται με τις σχολές ασφαλούς οδήγησης, ναι! Αλλά όχι στον δρόμο! Smiley

nec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #23 on: May 29, 2006, 17:45:36 pm »

Quote from: Rattlehead on May 29, 2006, 17:16:03 pm
Α αν εννοείς να γίνεται αυτό που γίνεται με τις σχολές ασφαλούς οδήγησης, ναι! Αλλά όχι στον δρόμο! Smiley
Εννοειται!!Απλά πήρα αφορμή απο το μνμ του Urahara Kisuke που έλεγε οτι πέραν της πλάκας, μπορεί να μάθεις κ καλύτερα το αμάξι σου. Εγω συμφωνω με αυτό απλά συμφωνώ κ μαζί σας οτι δν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά μεσα στο δρόμο!!Επειδή, όμως, οι σχολές οδηγών δν τα μαθαίνουν αυτα(που κατα τη γνώμη μου πάντοτε καλό θα ήταν)είπα ότι θα μπορουσε κάποιος σε μια αλάνα να τα δοκιμάσει για να γνωρίσει καλύτερα το αυτοκίνητο του κ να τα χρησιμοποιήσει αμα χρειαστεί, όχι για ποζεριά!
Άρα ουσιαστικά δε νομίζω να διαφωνούμε σε κάτι, ούτε εμείς οι 2 αλλά κ ούτε με τον verminoz! Smiley Wink
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #24 on: May 29, 2006, 18:35:13 pm »

Όχι φίλε μου δεν διαφωνούμε αλλά ποιος είναι αυτός που θα τα μάθει και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για ποζεριά. Αφού έχουμε το καραγκιοζιλίκι στο αίμα μας βρε αδερφέ δεν υπάρχει περίπτωση...

Κακούργα ύπαρξις!
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #25 on: May 29, 2006, 19:58:08 pm »

Quote from: nec on May 29, 2006, 14:25:19 pm
Θέλω να σταθώ σε κάτι που ειπε ο Urahara Kisuke..Με τέτοια οδήγηση μαθαίνεις το αυτοκίνητο σου καλύτερα!Μέσω της ολίσθησης που προκαλείς εσύ, είτε με χειρόφρενο, είτε με γκαζι κ φρένο,μαθαίνεις πως αντιδρά το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες ολισθηρότητας(εννοειται παντα αυτες οι δοκιμες σε αλάνες!!) Κ είναι κάτι που χρειάζεται γιατι όλοι οι δρόμοι στην ελλαδίτσα μας ειναι γυαλι...Κ ίσως είναι ουτοπία, αλλα θα επρεπε να μας μαθαίνουν τέτοια στη σχολή οδηγών κ όχι να σε κόβουν επειδή σε μια οπισθογωνία έκανες το εγκληματικό κ επικινδυνο για τους αλλους οδηγούς λάθος να βρεις πεζοδρόμιο..............

+1

2 φορές στα σίγουρα με έχει βοηθήσει η γνώση της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς του αμαξιού μου.

Και για να σχολιάσω το τέλειο θα ήταν να έχουμε σχολές ασφαλούς οδήγησης αλλα που... εδώ κάρτ σοβαρά δεν έχουμε να κάνουμε...

Στους δρόμους πρέπει να σέβεσαι απόλυτα τους άλλους και σε καμιά περίπτωση να μην τους θέτεις σε κίνδυνο...

Όσον αφορά γι' αυτα που λέει ο Urahara Kisuke, δεν είναι σε καμιά περίπτωση καφρίλες και μη συναίσθηση του κινδύνου. Όλα γίνονται κάτω απο ελεγχόμενες συνθήκες.

Άλλωστε σκοπός του τόπικ είναι η κουβάντα για την ευχαρίστηση που σου προσφέρει η οδήγηση!
ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
nec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #26 on: May 29, 2006, 20:41:50 pm »

Quote from: Verminoz on May 29, 2006, 18:35:13 pm
Όχι φίλε μου δεν διαφωνούμε αλλά ποιος είναι αυτός που θα τα μάθει και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για ποζεριά. Αφού έχουμε το καραγκιοζιλίκι στο αίμα μας βρε αδερφέ δεν υπάρχει περίπτωση...

Νομιζω η ηλικία που γίνονται για απλά ποζεριά έχει περάσει για μας...Υπάρχει κ αυτή αλλά περισσοτερο νομίζω είναι η αίσθηση της αδρεναλίνης που σε εξιτάρει!!Προσφέρει ωραίες συγκινήσεις-κακά τα ψέματα-η γρήγορη(όχι απαραίτητα επικύνδινη)οδήγηση!

Σίγουρα αμα γίνει καμμια στραβή οι περισσότεροι συνετίζονται...Αλλά πάντα μένει μέσα μας λίγο απο το καραγκιοζιλίκι που λες κ δε χάνει ευκαιρία να ξεπεταχτει.. Wink Wink Cheesy

Πάντως τα καινούρια καρτ που έγιναν στο Ν.Ρύσιο είναι πολύ ωραία θα έλεγα κ βοηθούν στο να ξεδίνει κανείς!Δοκιμάστε τα!Που κ που χρειαζόμαστε λίγη αδρεναλίνη παραπάνω για να ξυπνάμε!!!! Wink Κ φυσικά,για να μην παρεξηγηθώ,δν εννοώ στην καθημερινή οδήγηση...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #27 on: May 29, 2006, 20:49:37 pm »

+1 στα λεγόμενα του nec
Και επίσης φωτισέ μας!
Στα κάρτ του Ρυσίου τα προηγούμενα ήταν ικανοποιητικά. Καλή πίστα (το τελευταίο S όλα τα λεφτά) και τα δίχρονα 80άρια (νομίζω) ήταν αρκετά καλά και είχαν γκάζι. Στην καινούρια πίστα δεν πήγα ακόμη! Για πές, έχει φέρει κάτι πιο γρήγορο; Η πίστα είναι καλή; Κάποιος είπε οτι έχει 200 κυβικά αλλα ΠΟΛΥ χλωμό το βλέπω τα 200άρια να είναι δίχρονα....

Στα πιο δυνατά που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι στα Βρασνά 125κ.κ. δίχρονα χωρίς καθόλου συμπλέκτη και πραγματικά εκεί μπορείς να πείς οτι έπαιζε κάτι... Με λίγο γκάζι παραπάνω γυρνούσε ανετότατα και σε κάθε τετακέ έσβηνε και η μηχανή (λόγω έλλειψης συμπλέκτη) και πραγματικά είχε ενδιαφέρον!
 Wink

Να δυσφημίσω τα κάρτ πίσω απο την ΙΚΕΑ (στο Magik Park) επειδή είναι αγγούρια... δε στρίβουν, δεν τραβάνε... καθώς και αυτά δίπλα στο Παπαγεωργίου το νοσοκομείο... και καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου για τα δεύτερα... εκτός αν τα διόρθωσαν και κάνω λάθος... Μακρια...

Για του Λαγκαδά τα κάρτ ξέρετε κάτι;
« Last Edit: May 29, 2006, 20:52:29 pm by VR6 » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Urahara Kisuke
Guest
« Reply #28 on: May 29, 2006, 22:50:48 pm »

nec κ VR6 συμφώνω απόλυτα μαζί σας κ πιστεύω με καταλαβαινετε απόλυτα αφού συμπληρώσατε ότι δεν είπα η ότι δε κατέστησα σαφές. Όπως επίσης πιστεύω οτι καταλάβατε με τι ύφος κ διάθεση λέμε όσα λέμε rattlehead κ verminoz.....K εμείς όπως κ εσείς χλεβάζουμε τους ποζεράδες με τα αμάξια οπότε μη το κουράζουμε άλλο.

Τώρα οσο για τα καρτ στο Ρύσσιο όταν είχα πάει στη παλιά πίστα-πέρσυ- μια χαρά μου φάνηκαν!Είμαι περίεργος να δω την καινούργια...

είπες 200ps? Cheesy αυτό πολύ θα 'θελα να το δω!πρέπει οποσδήποτε να γίνει η σχετική επίσκεψη!!!
nec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #29 on: May 29, 2006, 23:11:00 pm »

Εγώ όταν είχα πάει δν ειχε φέρει τα καινουρια που έχει τώρα.Εκεινα ειχαν κόφτη στην τελική ταχύτητα κ ηταν σπαστικα στο μεγάλο ισιαδι που εχει..Καποιοι φιλοι μου πηγαν τις προαλλες κ μου ειπαν οτι εφεραν καινουρια "μονοθεσια" χωρις κοφτη κ ειναι πορωση..Α κ αντι για 5? κανουν 7..Για περισσοτερες πληροφοριες θα τους ρωτησω κ θα σας πω....!Δν ημουν κ γω πολυ των καρτ,αυτοι με "εμπασαν" στο αθλημα κ πραγματικα αξίζει!!Θα επανέλθω αυριο μάλλον με νεωτερα! Smiley Smiley
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: