• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:50:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:50:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 93
Total: 132
amprozos
Nikos_313
Αρχιτέκτων
mariaxalk
jimalexoud
acapulco
dimitris kiziridis
themis01
stefpapa21
asantor
Giannis_Kako
pavlos2003
ioannisfa
maestros
salonis
kourkou
Le ece
lucio
Tsn
vagk
jimefti
Jimis123
Νικη
vpoug
rafa98p
hacky
ioathemar
Dimos Bachlas
GeorgeGk
vajulin
tzortzis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στη δουλειά (Moderators: hjalmar, PolarBear) > MLM- Μια σχετικα συγχρονη ΑΠΑΤΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: MLM- Μια σχετικα συγχρονη ΑΠΑΤΗ  (Read 9384 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: MLM- Μια σχετικα συγχρονη ΑΠΑΤΗ
« Reply #15 on: April 22, 2013, 11:35:52 am »

Quote from: night.atk on April 22, 2013, 11:25:45 am
Το να διαβάζω μπαρούφες απο κλειστόμυαλους ηλιθίους στο insomnia και στο lifo δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση.Αλλά το να διαβάζω τέτοιες ασυναρτησίες από συμφοιτητές μου μου προκαλεί στεναχώρια πράγματι.Χωρις κανείς σας να έχει ιδέα τι ειναι πυραμίδα,τι είναι ΜLM και πως δουλεύει,ποια είναι τα συστήματα με τα οποία δουλεύει και το πως κερδίζει η εταιρία και ο κάθε ανεξάρτητος αντιπρόσωπος έχετε άποψη.Περίμενα πιο σοβαρές απόψεις οταν άνοιξα το ποστ αλλα δυστηχώς ακόμα και εδω μέσα υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι.Λυπάμαι κύριοι,είστε καταδικασμένοι να βρείτε μια δουλίτσα,να δουλέυετε για πενταροδεκάρες και να ζείτε μεσα στην μίζερια.Οχι επειδή δεν θα ασχολειθείτε με τα MLM ή οτιδήποτε παρόμοιο.Απλά επειδή φροντισαν να σας βαλουν παροπίδες απο μικρούς.Αντε,συνεχίστε για αγώνες ταξικούς τωρα,για αγωνες ανατροπής κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.Καλη συνέχεια στην μίζερη ζωή σας "συναδελφοι ηλεκτρολογάκια".

Υ.Γ. Οσο για τους 3000 αποχαυνωμένους ηλιθίους που εσκασαν 20 ολόκληρα ευρώ στο Βελλίδειο,πολύ θα ήθελες να εισαι εκεί πιστεψε με.Αλλα ξέχασα,20 ευρώ για σένα ειναι πολλά.Εισαι αλάνι του δρόμου εσύ,συμμορίτης,Απλύτος. 

υπαρχουν και καποιοι ουδετεροι που διαβαζουν το τόπικ.

Μπορείς επομένως, εκτός απο το να χώνεις, να εξηγήσεις γιατι οι απο πάνω ειναι "ανίδεοι", που κάνουν λάθος στα λεγόμενά τους, και πώς λειτουργεί η πυραμίδα/MLM;

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: April 22, 2013, 11:39:54 am »

Το να διαβάζω μπαρούφες απο κλειστόμυαλους ηλιθίους στο insomnia και στο lifo δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση.Αλλά το να διαβάζω τέτοιες ασυναρτησίες από συμφοιτητές μου μου προκαλεί στεναχώρια πράγματι.Χωρις κανείς σας να έχει ιδέα τι ειναι πυραμίδα,τι είναι ΜLM και πως δουλεύει,ποια είναι τα συστήματα με τα οποία δουλεύει και το πως κερδίζει η εταιρία και ο κάθε ανεξάρτητος αντιπρόσωπος έχετε άποψη.Περίμενα πιο σοβαρές απόψεις οταν άνοιξα το ποστ αλλα δυστηχώς ακόμα και εδω μέσα υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι.Λυπάμαι κύριοι,είστε καταδικασμένοι να βρείτε μια δουλίτσα,να δουλέυετε για πενταροδεκάρες και να ζείτε μεσα στην μίζερια.Οχι επειδή δεν θα ασχολειθείτε με τα MLM ή οτιδήποτε παρόμοιο.Απλά επειδή φροντισαν να σας βαλουν παροπίδες απο μικρούς.Αντε,συνεχίστε για αγώνες ταξικούς τωρα,για αγωνες ανατροπής κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.Καλη συνέχεια στην μίζερη ζωή σας "συναδελφοι ηλεκτρολογάκια".

Υ.Γ. Οσο για τους 3000 αποχαυνωμένους ηλιθίους που εσκασαν 20 ολόκληρα ευρώ στο Βελλίδειο,πολύ θα ήθελες να εισαι εκεί πιστεψε με.Αλλα ξέχασα,20 ευρώ για σένα ειναι πολλά.Εισαι αλάνι του δρόμου εσύ,συμμορίτης,Απλύτος. 

Θύμα και σεις? Τα συγχαρητηριά μου....

Για δώστε μας το φως και ξεκαθαρισέ μας που κάνουμε λάθος.

Υ.Γ. Καραμαζοφ εδω φιλίες έχουν χαλάσει για αυτές τις μαλακίες. Όταν έχουν χωθεί λίγο βαθειά δεν σηκώνουν κουβέντα τα παλικάρια και θα σε επιτεθούν με τον πιο χυδαίο τρόπο.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: April 22, 2013, 14:55:06 pm »

Έχουμε δρόμο ακόμα για να θάψουμε το american dream.

Και "συνάδελφε" είναι και αξιακό το θέμα κάπου, χίλιες φορές "δουλίτσα" παρά μαρκετίστας τέτοιου χειρίστου είδους.

pay close attention
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #18 on: April 22, 2013, 16:23:19 pm »

off topic

Η μίλα με επιχειρήματα τουλάχιστον και όχι με ad hominem (ο θεούλης να τις κάνει ) μαιμουδιές η μην μιλάς καθόλου .Το βρήκαμε τώρα,όποια θέση προσβάλλει την βλακεία και την ματαιοδοξία μας, την ντύνουμε με ηλίθιους χαρακτηρισμούς (συνήθως τέτοιου "πολιτικού " ,αγανακτισμένου με το υπάρχων και τους αριστερούς με "παρωπίδες", ύφος) και καθαρίσαμε.Μάλλον όμως αυτή είναι η ηθική περί επικοινωνίας ανθρώπων που νομίζουν ότι το μάρκετινγκ είναι δουλειά ή καλύτερα εργασία και ακόμα χειρότερα το μάρκετινγκ με θύματα φίλους γνωστους και οικογένεια ...

png
Veteran

View Profile
« Reply #19 on: April 22, 2013, 16:50:01 pm »

http://www.getpaid.gr/forum/topic/-MLM-.htm

τακτοποιημένο χάος
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #20 on: April 22, 2013, 17:00:03 pm »

μου ρθε κατευθείαν στο μυαλό αυτό το τρελό αγόρι...
Peter Economides - Rebranding Greece

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: April 22, 2013, 17:10:04 pm »

το MLM και οι πυραμίδες-αεροπλανάκια είναι καλή μπίζνα αν θες να χάσεις λεφτά/χρόνο και φίλους. Γενικά βασίζεται στη ψυχολογία του ατόμου ότι είναι γαμάτος πωλητής και αυτός θα πείσει και θα ξεχωρίσει, κάτι που σταματάει όταν σου τελειώσουν οι φίλοι και γνωστοί.

Γενικά όμως υπάρχει διαφορά στο MLM και τις πυραμίδες. Αν δεν παίρνεις ποσοστά από νεοεισαγώμενους ή δεν πληρώνεις κάποια συνδρομή για να μπεις το σύστημα δεν είναι πυραμίδα και είναι γενικά sustainable. Αυτό το κάνει η AVON με καλλυντικά (επειδή ασχολείται μια γνωστή μου) και δεν πληρώνεις ούτε συνδρομή, ούτε παίρνεις ποσοστά αν βάλεις άλλους να πουλάνε. Παίρνεις μόνο ένα κέρδος αν πουλήσεις κάτι, που είναι κάτι πολύ λίγο και αποτελεί πιο πολύ χόμπυ-χαρτζιλίκι. Η πυραμίδες είναι παράνομες.

Προφανώς οι πυραμίδες που υπόσχονται μεγαλύτερα κέρδη είναι και φούσκες, οπότε μακρυά, γιατί έχει καεί κόσμος.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
png
Veteran

View Profile
« Reply #22 on: April 22, 2013, 17:15:44 pm »

Quote from: Apolitistos on April 22, 2013, 17:10:04 pm
Αν δεν παίρνεις ποσοστά από νεοεισαγώμενους ή δεν πληρώνεις κάποια συνδρομή για να μπεις το σύστημα δεν είναι πυραμίδα και είναι γενικά sustainable. Αυτό το κάνει η AVON με καλλυντικά (επειδή ασχολείται μια γνωστή μου) και δεν πληρώνεις ούτε συνδρομή, ούτε παίρνεις ποσοστά αν βάλεις άλλους να πουλάνε.

affiliate marketing λέγεται. το κάνει πολύς κόσμος για να μη τα σκάει στο χόντο  Tongue

τακτοποιημένο χάος
8ball
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: April 22, 2013, 18:03:51 pm »

troll ή απλά βλάκας; απαντήστε και κερδίστε ένα εισιτήριο για το Βελλίδειο.
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #24 on: April 22, 2013, 19:06:30 pm »

Quote from: ^^DaRk_HunTeR on April 22, 2013, 17:00:03 pm

μου θυμιζει αυτο ενα συνηθισμενο προβλημα των σχολων μας.. Επειδη δεν εχουμε μπει σε καποιο βαθος η εστω πλατος οικονομικων, νομιζουμε πως οτιδήποτε κινειται γυρω απο το μαρκετινγκ, ειναι απο ταχυδακτυλουργικα τρικ μεχρι χοντρες απατες. δεν ειναι ετσι
η αξια του μαρκετινγκ υπαρχει και το μαρκετινγκ υφισταται σαν επιστημη, ασχετα αν εμεις δεν το βλεπουμε/καταλαβαινουμε.

Και αν η ελλαδα εχει σαν σλογκαν το "Greece, land of gods" η το "Greece, fuck yeah" μπορει να εχει διαφορα μερικων (μονοψηφιων) ποσοστιαιων μοναδων στον τουρισμο, ητοι καμια 100 χιλιαδες τουριστες παραπανω/παρακατω, ητοι κανα 100 εκατομμυρια ευρω παραπανω/παρακατω. ειναι διαφορα. και κατι τετοιο προσπαθησε να πει ο οικονομιδης.
μην τα τσουβαλιαζετε ολα.
δεν ειναι ιδια τα TEDx, οι απατες με τα Ponzi schemes και τα συνεδρια με καλεσμενους καθηγητες απο το ΜΙΤ

Ερχεται μια μερα...
Social_waste

View Profile
« Reply #25 on: April 22, 2013, 19:36:12 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=gDW_Hj2K0wo

Vive le son
D'l'explosion!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: April 22, 2013, 19:48:02 pm »

Το μάρκετινγκ τι ακριβώς έχει να κάνει με τα οικονομικά, δηλαδή την διαχείριση περιορισμένων πόρων? Ποιό είναι το σημείο που αποδεχθήκαμε άκριτα την συνάφεια των δύο? Γιατί πρέπει να αναπτυχθεί ολόκληρη "επιστήμη" για να παρουσιαστούν οι ιδιότητες κάποιων προϊόντων και υπηρεσιών?

Προφανώς και αποτελεί απάτη, από την σύλληψη του και τον σκοπό τον οποίο εξυπηρετεί. Μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, μικρότερης ή μεγαλύτερης αισθητικής αξίας, σε κάθε περίπτωση πάντως απάτη, καθώς δεν καλείται να μιλήσει διερευνητικά για κάτι προκείμενο, αλλά να το "παρουσιάσει", δηλαδή να συγκαλύψει, να εξωραΐσει, να μιλήσει απευθείας στον συναισθηματικό κόσμο.

pay close attention
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: April 22, 2013, 19:48:58 pm »

Αν και δεν ήμουν ποτέ μέλος σε κάτι σχετικό,είχα καποιους κοντινους μου ανθρώπους που έχουν ασχοληθει με MLM.

Από ότι έχω καταλάβει από όσα διάβασα,η πιο λογική απάντηση στην ερώτηση "Αν είναι τέτοια απάτη,πώς μπορεί να την πατάνε τόσοι πολλοί; " μου φάνηκε αυτή:

Οι πυραμίδες είναι δημοφιλείς γιατί βασίζονται στην απληστία και η απληστία θολώνει την κριτική σκέψη. Οι ευχές μετατρέπονται σε γεγονότα. Οι διστακτικοί είναι ηλίθιοι γιατί δεν συμμετέχουν. Οι επιθυμίες παρουσιάζονται σαν πραγματικότητα. Το να ρωτά κανείς ερωτήσεις και διευκρινήσεις είναι αγενές και αδιάκριτο. Οι απατεώνες ξέρουν πως δουλεύει η απληστία και αρκεί ένας επιτήδειος και αδίστακτος πωλητής για να ξεκινήσει η ιστορία.

Και ηθικά βέβαια,ακόμα και να είσαι στους "τυχερούς" που θα βγάλουν λεφτά, ουσιαστικά ποντάρεις στο ότι θα βρεθούν αρκετοί ηλίθιοι/αφελείς/απληστοι/ανθρωποι-που-ελπίζουν-ότι-θα-βγάλουν-κέρδος οι οποίοι θα σε πιστέψουν και εσύ θα κερδίσεις από αυτούς..Το οποίο ακόμα και αν δουλεύει στην αρχή,μετά είναι κανονική κοροιδία και απάτη..Γιατί είναι προφανές ότι σε ένα πεπερασμένο αριθμό ανθρώπων η τελευταία σειρά της πυραμίδας(πολύ μεγάλο ποσοστό) δεν θα μπορέσει να βρει άλλους από κάτω και θα έχει χάσει..

Όπως είπε και ο καραμαζόφ πάντως,μπορεί όποιος έχει κάποια θετική άποψη/εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μας και να πεί γιατί δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω..

Νομίζω ένα επιχείρημα είναι του στυλ ότι δεν πουλάς άσχετα αντικείμενα,αλλά πράγματα που έτσι και αλλιώς θα αγόραζες από το σούπερ μαρκετ π.χ. (απορρυπαντικά κτλ) οπότε και είναι πιο εύκολο να πείσεις άλλους για κάτι "τόσο καλό",αλλά και ότι έτσι και εσένα σε συμφέρει.Συν το ότι αν δεν σου αρέσει το παίρνεις πίσω κτλ κτλ(που επίσης δεν ξέρω πρακτικά πόσο γίνεται)..Βέβαια με αυτό τον τρόπο,εκτός των άλλων (του πόσο ακριβά είναι δηλαδη και αν συμφέρουν,τί ποιότητας είναι) ουσιαστικά γίνεσαι πελάτης της ίδιας σου της εταιρίας και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο η εταιρία (και οι από πάνω σου βαθμίδες) πάντα κερδίζουν. Οπότε και εξηγείται πώς γίνεται εταιρίες με περισσότερους πωλητές από αγοραστές να έχουν τέτοια κέρδη..

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #28 on: April 22, 2013, 20:00:58 pm »

Quote from: ACE on April 22, 2013, 19:06:30 pm
Quote from: ^^DaRk_HunTeR on April 22, 2013, 17:00:03 pm

μου θυμιζει αυτο ενα συνηθισμενο προβλημα των σχολων μας.. Επειδη δεν εχουμε μπει σε καποιο βαθος η εστω πλατος οικονομικων, νομιζουμε πως οτιδήποτε κινειται γυρω απο το μαρκετινγκ, ειναι απο ταχυδακτυλουργικα τρικ μεχρι χοντρες απατες. δεν ειναι ετσι
η αξια του μαρκετινγκ υπαρχει και το μαρκετινγκ υφισταται σαν επιστημη, ασχετα αν εμεις δεν το βλεπουμε/καταλαβαινουμε.

Και αν η ελλαδα εχει σαν σλογκαν το "Greece, land of gods" η το "Greece, fuck yeah" μπορει να εχει διαφορα μερικων (μονοψηφιων) ποσοστιαιων μοναδων στον τουρισμο, ητοι καμια 100 χιλιαδες τουριστες παραπανω/παρακατω, ητοι κανα 100 εκατομμυρια ευρω παραπανω/παρακατω. ειναι διαφορα. και κατι τετοιο προσπαθησε να πει ο οικονομιδης.
μην τα τσουβαλιαζετε ολα.
δεν ειναι ιδια τα TEDx, οι απατες με τα Ponzi schemes και τα συνεδρια με καλεσμενους καθηγητες απο το ΜΙΤ
Ντάξει μπορεί προς το παρόν να είμαι αρκετά ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ όσον αφορά το ηλεκτρολογομηχανιλίκι οπότε δεν μπορώ να υπερασπιστώ κάτι απο τον δρόμο αυτόν αλλά είμαι σίγουρος ότι το μάρκετινγκ επιστήμη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ παρά μόνο με τους δικούς του όρους αναπαραγωγής και επιβίωσης, σε τέτοιο βαθμό ,που χάνει το νόημα του(να αποκαλείται επιστήμη )
Η διεπιστημονικότητα (ασπούμε) που απαιτείται για την εξέλιξη των μεθόδων του θα έπρεπε να εξασφαλίζει την κατάρευση του αν δεν είχε το κεφάλαιο καταφέρει προφανώς να κάνει κολλάζ την επιστήμη, να την κατακτήσει εξολοκλήρου,να την υποτάξει στον μηχανισμό της καπιταλιστικής παραγωγής (για κάποιους χωρίς επιστροφή.)

Φρανκενστάιν της επιστήμης ίσως, επιστήμη όχι... ούτε καν γενικά γνώση.

Σε αυτήν την λογική, το μάρκετινγκ ,δυστοπικά μπορεί να χαρακτηριστεί επιστήμη του καπιταλισμού η το τέλος των επιστημών και επομένως το τέλος του ανθρώπου. Δεν μελετάει (στην ουσία) τις ανάγκες προφανώς αλλά (κυρίως) τις φτιάχνει, με σκοπό να μας πεί ότι τις μελετάει και μετά απλά και..."τυχαία", να μας τις εκπληρώνει σε καλή τιμή και με δώρο την αισθητική αρτιότητα υποτίθεται ,την αξία κύρους και ένα κιλό πρόλογο που εκτός του ποσοτικού (χυδαίου), όποιος αυτοαποκαλείται ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρέπει  να αναγνωρίζει και να απωθεί-αποκρούει στο τελικό άθροισμα -αποτίμηση της μέχρι στιγμής πορείας του.

Συνεχίζοντας ,εδώ ξεκινάει και η γενικότερη κριτική στην γνώση και στο πως αυτή ζαλίζει θα λέγαμε και τους πιο ικανούς της γραφειοκράτες της (αριστούχους ,ακαδημαικούς ειδικά των τεχνικών κομματιών της γνώσης ...) ώστε τους καθιστά ανίκανους να την κατευθύνουν συνδέοντας την με τις αληθινές λαικές ανάγκες του συνόλου του πληθυσμού * .Ενα βήμα παραπέρα θα αναρωτηθεί κανείς αν αυτό το γεγονός μπορεί να οφείλεται στον καταμερισμό (της εργασίας ) και την χρονική περατότητα της ανθρώπινης ζωής.Αν η μονοδιαστατικότητα είναι αντικειμενική λόγω συνεχούς, χαοτικής εξέλιξης της τεχνολογίας και της υπερπληροφορίας κτλπ

*ντάξει γι'αυτό θα μπορούσαν να γραφτούν άπειρα πράματα.Ομως ένας καλός μαρκετιγκτέτοιος ,με επιστημονική μέθοδο φαντάζομαι ,θα μου αποδείκνυε ότι ο πληθυσμός χρειάζεται ψυχοφάρμακα και καινούργιο κινητό κάθε χρόνο οπότε δεν νομίζω να πειράζει που παραλείπεται η ανάπτυξη ...
« Last Edit: April 22, 2013, 20:13:58 pm by g » Logged

T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #29 on: April 22, 2013, 20:34:29 pm »

η ηρωίνη είναι κοντά,κόψε την σχολή
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: