• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:14:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:14:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 122
Total: 186
adamchatz
xarisagraf
LambisTr
sterxz
Fenia04
gianniss
jojos
ioannisdc
Oracle
vas.vlastos
Ponan
Anatolim
mixkats
mikrosdia
gk1234
Kwstas
astra
nikosmonov
marilita
dpapav
Maria balogianni
Sotirisbikos
GeorgeGk
tasos_ntv
babistso
atpvk
ioathemar
andripappa
alexandraskol
marf10
ariadnipm
athena_apo
Lykaonia
ellimoschou
Amalia
hoo2
mimaki
athichatz
xdallas
meni
jimalexoud
tinidou
apapagd
apob
abunchofcells
Stathisxd
samamidou
Stelios Leivas
serafeim
Nikos_313
MrGreekArrow
chriskazakos
stavros0201
adaskopo
ioannis
Soto Gonzalez
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006  (Read 20859 times)
xyntgian
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Η κατάθταθη αρχίδει και κουράδει...

View Profile
Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #135 on: May 23, 2006, 22:56:27 pm »

Συγνώμη αλλά εγώ αν ήμουν ανένταχτος θα προτιμούσα να ψηφίσω την ΠΚΣ παρά ένα πλαίσιο το οποίο το στηρίζει λαικίστικα η ΠΑΣΠ...Βασικά θα ντρεπόμουν...
Γιατί εδώ δε μιλάμε για αποκλείνουσες ιδέες...
μιλάμε για μέρα με τη νυχτα

προτιμώ λοιπόν να μέινω άκαμπτος μέχρι να καταφέρω να πείσω τον κόσμο για τις  προθέσεις και τις απόψει μου  

@jimi
Υπάρχουν πολλοί που έχουν αγαθές προθέσεις
μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι
και μην είσαι προκατειλημμένος
ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΚΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ???
τοτε ποιος σου έχει δώσει?

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #136 on: May 23, 2006, 23:12:06 pm »

Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος.....Ρε γαμώτο όλοι τα ίδια λέτε...Δικιά τους άποψη έχουν τα άτομα της ΠΚΣ ???Ακομά Στάλιν ο πατερούλης μας λένε...Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και σοβαρά άτομα εκεί μέσα....Και έπειτα η ΠΑΣΠ απλά συμφώνησε....Το πλαίσιο από πολλούς διαμορφώθηκε....Και όσο για το δείγμα μιλούσα για τα αποτελέσματα της πολιτικής τους μέσα στο πολυτεχνείο και όχι μόνο....Πολλά περισσότερα πετύχαμε με τις επιτροπές έτους....Και επίσης για τα αίσχη του ΚΚΕ το 89 δε θα ντρεπόσουνα????Που μόλις βρει ευκαιρία όλους τους δεξιούς τους βάζει στο κόμμα???Αλλά αυτό λέγεται συνεργασία....Όποιος συμφωνεί μαζί τους είναι συνεργασία.....Ή μπαίνει για τα φράγκα(βλέπε Λιάνα Κανέλη).Να μη μιλησω για αντίστοιχες κινήσεις της ΠΚΣ.....Το ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΠΚΣ ας μην το παίζουν πια αδιάφθοροι....

Υ.Σ:Μη μου πεις ότι μισώ τους κομμουνιστές.....Το ΚΚΕ πια ,με τον κομμουνισμό απέχει πάρα πολύ...Ευτυχώς που δε ζει ο Μαρξ....Θα είχε αλλάξει όνομα...
Υ.Σ.2:Συγνώμη αν ο τόνος μου φαίνεται λίγο έντονος,αλλά είμαι φορτισμένος.Δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω.
« Last Edit: May 23, 2006, 23:16:40 pm by jimi » Logged

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
voyager

View Profile
« Reply #137 on: May 23, 2006, 23:17:09 pm »

Quote from: xyntgian on May 23, 2006, 22:39:55 pm
Δεν αρκεί μια συντριπτική πλειοψηφία να αλλάξει τους συσχετισμούς.
Χρειάζεται αυτοί που θα κινητοποιηθούν να έχουν το ίδιο όραμα και τις ίδιες επιδιώξεις.

Τί να την κάνω εγω μια πολύχρωμη μάζα 280 ατόμων που στην ουσία αν τους ρωτήσεις επί του θέματος θα σου δώσουν 100 διαφορετικές απαντήσεις???

καταρχάς η μάζα αυτή ΔΕΝ ήταν πολύχρωμη αλλά ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ!!

Και η απάντηση ήταν η ίδια από όλους...ότι αφήνουμε κατά μέρος τις διαφωνίες και βλέπουμε αυτά στα οποία συμφωνούμε..και κάνουμε κάτι για να πετύχουμε το κοινό καλό..

Όταν δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά..η ευκαμψία της σκέψης είναι αν μη τι άλλο αναγκαίο εφόδιο για την επιτυχία των κοινών σκοπών..

Quote from: xyntgian on May 23, 2006, 22:56:27 pm
Συγνώμη αλλά εγώ αν ήμουν ανένταχτος θα προτιμούσα να ψηφίσω την ΠΚΣ παρά ένα πλαίσιο το οποίο το στηρίζει λαικίστικα η ΠΑΣΠ...Βασικά θα ντρεπόμουν...
Γιατί εδώ δε μιλάμε για αποκλείνουσες ιδέες...
μιλάμε για μέρα με τη νυχτα

προτιμώ λοιπόν να μέινω άκαμπτος μέχρι να καταφέρω να πείσω τον κόσμο για τις  προθέσεις και τις απόψει μου  

Smiley
ΔΕΝν φταίει το καημένο το πλαίσιο για το αν κάποιοι το ψήφισαν ή δεν το ψήφισαν με αγαθά κριτήρια.
Και στο κάτω κάτω της γραφής υπήρχαν πολλες ακόμα παρατάξεις που υποστήριξαν το πλαίσιο αυτό καθώς και ανένταχτοι φοιτητές που δυστυχώς πολλές φορές τους υποτιμούν οι  διάφοροι ενταγμένοι. Συνεπώς, δεν ασχολούμαι με το ποια κριτήρια είχε η ΠΑΣΠ για να στηρίξει το κοινό πλαίσιο. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Βλέπεις, τέτοιες καταστάσεις μπορεί να είναι και αμφίδρομες...Προτιμώ να βλέπω το καλό και το κοινό που μπορεί να βγει μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση.

Τελειώνω το ποστ με μια φράση ανένταχτου ομιλητή της σημερινής συνέλευσης:
Εμείς να χρησιμοποιούμε την πολιτική..να μην μας χρησιμοποιεί αυτή..!!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την οργάνωση της αυριανής κατάληψης στην πρυτανεία μπορούμε να έχουμε μήπως??

voyager,ανένταχτη.

δυστυχώς συμβαίνει
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #138 on: May 23, 2006, 23:18:24 pm »

Quote from: xyntgian on May 23, 2006, 22:39:55 pm
Τελος θέλω να δω πόσοι άραγε από τους ''ανεξαρτητους''-''''ανένταχτους'''' φοιτητες θα είναι αύριο στην κατάληψη και την Πέμπτη στην πόρεία...

Να βοηθησεις και συ ωστε να ρθει κοσμος στην καταληψη, οπως βοηθησαμε και μεις να ρθει κοσμος την προηγουμενη φορα που περασε το πλασιο της ΠΚΣ. Αντι να δρασουμε μαζι, ψαχνετε να βρειτε την πρωτη ευκαιρια για να μας προβοκαρετε (δηλ. θα στηθειτε στις γωνιες της σχολης και θα παρακολουθειτε την κινηση για να μας πειτε μετα "Τελικα δεν ειχε κοσμο στην καταληψη, ριξτε μαυρο στο κοινο πλασιο"???). ΕΛΕΟΣ ρε ΓΑΜΩΤΟ. ΕΛΕΟΣ. Δηλ. ακομα δεν μπορειτε να πιασετε την καρδια της μεγαλης πλειοψηφιας των ανένταχτων φοιτητών μας? Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αυτο που πασει θυσια μεταρει αυτη η στιγμη ειναι τουλαχιστον να μπορουμε να κανουμε μια κοινη πορεία και να στησουμε απο κοινου μια καταληψη (και στα υπολοιπα ας διαφωνουμε-σφαζομαστε)???
ΕΛΕΟΣ. Παλι αρνητικες προβλεψεις κανετε. Δεν σας φτανει που το παραδειγμα των Πολτικων Μηχανικων ταπωσε τις αρνητικες σας προβλεψεις. Γιατι εκει οι ανενταχτοι φοιτητες συμμετειχαν στην καταληψη γι'αυτο και ηρθαν στη δευτερη ΓΣ τους και την υπερψηφισαν (323 ατομα υπερ). Αλλα εσεις ακομα το ιδιο τροπαρι, τις ιδιες αρνητικες προβλεψεις.

Λοιπον εγω πλεον το χω καταλαβει. Δεν υπαρχει τροπος συννενοησης με καποιους απο σας δυστυχως. Εχω απηυδυσει, γι'αυτο και δεν θα συνεχισω την ολη κουβεντα. Προτιμω να παω και να ασχοληθω με το πληθος των ανενταχτων φοιτητων που ηρθαν στη σημερινη ΓΣ και να κανω μαζι τους πολλα απο κοινου.
Αντε γεια.

Α, και το οτι η ΠΑΣΠ στηριξε το πλαισιο μας, μπραβο της που το δεχτηκε, δεν καταλαβα αυτο σε τι μειωνει το πολιτικο περιεχομενο του πλασιου μας. Δεν αλλαξε το πλασιο, ιδιο εμεινε. Αλλωστε και σεις πολλες φορες σε προηγουμενες ΓΣ προκαλεσατε την ΠΑΣΠ να στηριξει το πλαισιο σας. Ειμαι σιγουρος οτι αν το εκανε μια χαρα θα το δεχοσασταν και τοτε αλλα θα λεγατε.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #139 on: May 23, 2006, 23:20:04 pm »

Quote from: o_o_o on May 23, 2006, 23:15:44 pm
Quote from: jimi on May 23, 2006, 22:48:46 pm
Το αν υπάρξει συμμετοχή ή όχι είναι άλλη ιστορία....Ούτε η ΠΚΣ μπορεί να κάνει κάτι....Δεν μου έχει δώσει και κανα δείγμα....Ας ασχοληθούν με το κόμμα τους το ΚΚΕ (και δικαιωμά τους) και ας μας αφήσουν ήσυχους.Να μη μας πουλάνε μόνο πρόλογο ότι αγωνίζονται για την ψυχή της μάνας τους....(υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα φυσικά)Η υποκρισία δεν είναι καλό....

τι άσχετο ήταν αυτό...? όσοι αγωνίζονται, το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους άσχετα αν διαφωνείς με την πρακτική τους! πάντα υπάρχουν βεβαίως και αυτοί που "αγωνίζονται" και το κάνουν για την καρέκλα αλλά τι να λέει, μη βάζεις καλούπια?

Ακριβώς αυτό λέω....Ότι πολλοί παραταξιακοί το κάνουν για την καρέκλα...Ακόμα και ΚΚΕδες που δεν το παραδέχονται....

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
electroSOK

View Profile
Re: Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #140 on: May 23, 2006, 23:23:10 pm »

Quote from: voyager on May 23, 2006, 23:17:09 pm
Περισσότερες λεπτομέρειες για την οργάνωση της αυριανής κατάληψης στην πρυτανεία μπορούμε να έχουμε μήπως??

voyager,ανένταχτη.

Σε μιση ωρα θα εχουμε. Γενικα ελατε σχολη απο το πρωι φερτε και τα βιβλια σας. Παμε στην Πρυτανεια στην καταληψη, κανει και κανα διαλειμμα οποιος θελει να διαβασει, και στις 3 ειναι η συντονιστικη επιτροπη.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #141 on: May 23, 2006, 23:23:59 pm »

και επειδή το ανένταχτος έχει αρχίσει πολύ να γράφεται συχνά πυκνά "ανένταχτος" από ενταγμένους και "ενταγμένους", αφήνοντας πολλά υπονοούμενα....

Τurambar, ενταγμένος
(στα προσωπικά του πιστεύω αλλά ζητώντας την γενικότερη συνάινεση - και άμα γουσταρεται)

( αν η ΠΑΣΠ υποστήριζε το πλαίσιο της ΠΚΣ τι θα λέγανε; )

byeeee
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #142 on: May 23, 2006, 23:28:31 pm »

Δεν αφήνουμε τα της εσωτερικής κατανάλωσης λέω εγώ?
Ο Σύλλογος πήρε αυτήν την απόφαση και ας κοιτάξουμε να βγάλουμε κάτι καλό από την κατάληψη, πέρα από μερικές μέρες ανεμελιάς :Ρ
Ο electroSΟΚ είχε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για την προώθησή του θέματός μας στα μέσα ενημέρωσης. Αύριο θα περάσω  από την συνάντηση για να δω πώς μπορώ να συμβάλλω κι εγώ.

Κάτσ-τε καλααά, κάτσ-τε καλά οχτώ σοφοί, κάτσ-τε καλά οχτώ σοφοί!
Αυτές ήταν καταλήψεις! Και α' Λυκείου παρακαλώ... :Ρ
« Last Edit: May 23, 2006, 23:30:42 pm by miss_elec » Logged

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
geo_iv
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #143 on: May 23, 2006, 23:32:26 pm »

Σορρυ παιδια αλλα ξερει κανεις τι ακριβως σποφασιστηκε στην συνελευση????????
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #144 on: May 24, 2006, 00:12:48 am »

Ρε παιδιά, πότε ψηφίστηκε ότι θα πάμε στην πρυτανεία να την καταλάβουμε; ήμουν στη συνέλευση όλες τις ώρες, πήγα κ στο συντονιστικό και πάλι μου ξέφυγε απ' ότι φαίνεται....εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν πολιτικές κουβέντες αυτές τις μέρες, κι όταν λέω ότι πρέπει να είμαστε σαφείς ακόμη και ως προς τις αντιπροτάσεις μας,εννοώ να πάρουμς αυτό το μαγικό χαρτάκι που συνέταξε το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, να το πάρουμε γραμμή προς γραμμή, μπροστά σε όλα τα καλά παιδάκια που, όπως εγώ, θα έρθουν να στηρίξουν την κατάληψη κ να καταλάβουμε με τί ΑΚΡΙΒΩΣ διαφωνούμε- σήμερα το διάβασα κ θέλω να συζητήσω μερικά σημεία του μαζί σας.

Η καλή αγωνιστική διάθεση υπάρχει όπως βλέπετε. Αλλά δε θέλω το μόνο που θα μείνει από αυτές τις μέρες να είναι "στους δρόμους, στους δρόμους να ρίξουμε τους νόμους"- θέλω να καταλάβει κι ο μέσος φοιτητής τί " παίζει" και τί γίνεται στο πανεπιστήμιο; Άραγε, οι ψηφοφορίες μας στις πρυτανικές εκλογές μέσω αντιπροσώπων μας είναι αυτό που θέλουμε; ακόμα και το πλαίσιο που ψήφισα σήμερα ΄τάχθηκε υπέρ των μεταγραφών΄- αυτές αξίζει όντως να γίνονται; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙς ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙς ΜΑΣ, απλώς θέλω να ξεφύγουμε από τα γενικόλογα. Πρέπει να έχουμε τον τσαμπουκά να διεκδικήσουμε συγκεκριμένα πράγματα, κι αν δεν έρθει κάποιος να με πείσει αύριο ότι πραγματικά το έχει ψάξει το θέμα, εγώ ζεν έρχομαι στην πρυτανεία!!!!
 Huh¨

ΥΓ ρε γκεο ιβ, πλάκα μας κάνεις; διάβασε και κανά ποστ παραπάνω...

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
electroSOK

View Profile
« Reply #145 on: May 24, 2006, 00:14:13 am »

Geo iv, πανε στο τοπικ "Προγραμμα Καταληψης Συλλογου"  στα Εκτακτα Νεα-Ανακοινωσεις και θα δεις.

Optima, ελα να πεις τις προτασεις σου στην αυριανη συντονιστικη επιτροπη στις 15:00 γιατι τοτε θα συνταξουμε το προγραμμα της καταληψης.
« Last Edit: May 24, 2006, 00:16:17 am by electroSOK » Logged

Ernesto Che Guevara

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #146 on: May 24, 2006, 00:16:44 am »

Quote from: Optima on May 24, 2006, 00:12:48 am
Ρε παιδιά, πότε ψηφίστηκε ότι θα πάμε στην πρυτανεία να την καταλάβουμε; ήμουν στη συνέλευση όλες τις ώρες, πήγα κ στο συντονιστικό και πάλι μου ξέφυγε απ' ότι φαίνεται....εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν πολιτικές κουβέντες αυτές τις μέρες, κι όταν λέω ότι πρέπει να είμαστε σαφείς ακόμη και ως προς τις αντιπροτάσεις μας,εννοώ να πάρουμς αυτό το μαγικό χαρτάκι που συνέταξε το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, να το πάρουμε γραμμή προς γραμμή, μπροστά σε όλα τα καλά παιδάκια που, όπως εγώ, θα έρθουν να στηρίξουν την κατάληψη κ να καταλάβουμε με τί ΑΚΡΙΒΩΣ διαφωνούμε- σήμερα το διάβασα κ θέλω να συζητήσω μερικά σημεία του μαζί σας.

Συμφωνώ απόλυτα, είναι μέγιστης σημασίας κατ'εμέ! Wink

@geo_iv: H απόφαση της Συνέλευσης είναι εδώ...
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=5489.msg71324#msg71324
και φυσικά περιγράφεται και παραπάνω στα posts.

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #147 on: May 24, 2006, 00:21:50 am »

μερικές φωτογραφίες και ένα βιντεάκι από τη γς,όπως έγινε  σήμερα στο παναγιωτόπουλος....

tu/e
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #148 on: May 24, 2006, 00:23:59 am »

Τάσο, ΄το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι προτάσεις, δε νομίζω ότι είμαι στη θέση ακόμα, εγώ προσωπικά, να δώσω λύσεις- στο κάτω κάτω δεν ασχολούμαι και πολύ καιρό με τα πολιτικά Kiss Έγώ αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι ότι διάβασα το πλαίο της επιτροπής παιδείας και συμφωνώ με όλα σχεδόν! κάτι δεν πάει στραβά ρε γαμώτο; Δαπίτισσα σαφώς και δεν είμαι....

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Καμένος

View Profile
« Reply #149 on: May 24, 2006, 00:33:24 am »

Μόλις τώρα γύρισα σπίτι.. Αλιάκμων μάλλον είδες για τι έγραφα πρίν την συνέλευση.. Έλεγα για ταμπέλες !!

Βγαίναν της ΠΚΣ και λέγανε : Πολιτική μας είναι να είμαστε αντίθετοι με την ΕΕ!!
                                 Γιατί η ΠΑΣΠ ήρθε μαζί σας?
                        Τί έκαναν τα ΕΑΑΚ ....??
                  Θέλουμε μαζική συσπείρωση (με το ποαίσιο της ΠΚΣ προφανώς, γιτί οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο                       είναι ΚΑΚΟ!!)

Το πήρατε το μήνυμα?? Καταλαβαίνεις τι καταφέρνετε με αυτές τις τακτικές??

Σήμερα όπως το είδα εγώ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!

Γιατί όλοι οι ομιλητές (εκτός από τους δικούς σας) μίλαγαν για ΕΝΟΤΗΤΑ?

Οι περισσότερες λέξεις που άκουσα ήταν "ενότητα" "ενιαίο" "μαζί" "ΠΑΣΠ" "ΕΑΑΚ" "ΔΑΠ"..
Φαντάζεσαι ποιοι έλεγαν τις τελευταίες τρείς..

Ευτυχώς λίγοι πείστηκαν.. και στο τέλος φάνηκε ότι το κόλλημα δεν οδηγεί πουθενα..
« Last Edit: May 24, 2006, 00:35:53 am by Καμένος » Logged
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Up Print
Jump to: