• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:23:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:23:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 118
Total: 138
geftihiakos
jimpapdop
anon
stefpapa21
stephystam
babistso
esroussou
giannisd
Papadopoulosthanos
mavropan
lina_zs
arswagdapro
Karkarias
vaggelisx
Tsomp
coyg
Theosarm
sassi
kchristoua
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006  (Read 20988 times)
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
Re: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #120 on: May 23, 2006, 19:42:34 pm »

ολο και περισσοτερες σχολες συμμετεχουν..
μονο που τα γεγονοτα αυτα και οτι οι φοιτητες αρχιζουν και ξεσηκωνονται δεν εχει γινει καθολου γνωστο..!!τα ΜΜΕ δεν εχουν δειξει τιποτα..Μερικα ατομα με τα οποια μιλησα σημερα δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτος ο νεος νομος-πλαισιο!!!(και ειναι ηλεκτρολογοι!!!)Μου φαινεται οτι ο νομος θα περασει σιωπηρα και μονο (οταν περασει) τοτε ισως καποιοι θα ταρακουνηθουν..και θα ερθουν στις σχολες(τοτε θα αφησουν τους καφεδες)
Η Ελλαδα ειναι πλεον απο τις ελαχιστες στον κοσμο που εχει δωρεαν δημοσια παιδεια(αν και οχι ακριβως)
Πρεπει μαλλον να μας την καταλησουν και αυτη για να παρουμε μπρος και να γινει μια νεα Γαλλια και εδω.Ισως καποιοι αν τα χασουν ολα θα αναρωτηθουν τι ειχαν πριν..

odeuontas pros ton psixiatro...////**
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #121 on: May 23, 2006, 19:52:29 pm »

Πριν από λίγο ΚΑΙ το Φυσικό είπε ΝΑΙ στις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #122 on: May 23, 2006, 19:53:50 pm »

Quote from: ROSTY on May 23, 2006, 19:42:34 pm
ολο και περισσοτερες σχολες συμμετεχουν..
μονο που τα γεγονοτα αυτα και οτι οι φοιτητες αρχιζουν και ξεσηκωνονται δεν εχει γινει καθολου γνωστο..!!τα ΜΜΕ δεν εχουν δειξει τιποτα..

Γιατί τα ΜΜΕ δε δείχνουν τίποτα και τι νόημα έχουν οι καταλήψεις και οι πορείες αν δε γίνονται γνωστές ;
Δεν ήμουν σήμερα στη συνέλευση γιατί δεν μπορούσα. Γενικά δε συμφωνώ με μεγάλης διάρκειας κατάληψη και χάσιμο της εξεταστικής. Βέβαια διαφωνώ και με πολλά σημεία του νόμου. Αλλά αφού θα γίνει κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να προβληθεί;;;

Πρέπει να γίνουν φασαρίες για να γίνουν γνωστές οι θέσεις μας;;;
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #123 on: May 23, 2006, 20:03:53 pm »

τα ΜΜΕ θελουν φασαριες να δειξουν.Στην κυβερνηση δεν τους συμφερει να πει τιποτα αφου θα προκαλεσει ακομα περισσοτερες αντιδρασεις..αυτο που με νευριαζει εμενα ειναι οτι και καποιοι φοιτητες  δεν ξερουν τι γινεται..(για ποιο νομο μου λες?? Shocked)Νομιζουν καταληψεις γινονται ετσι για να γινονται και να καλυψουμε τα επαναστατικα μας ενστικτα ή και επειδη κανουν οι αλλοι κανουμε και εμεις(μην χασουμε)  Κανεις δεν θελει να χασει το εξάμηνο του..δεν ειναι 300 ατομα αργοσχολα!

Ενας ελευθερος ομιλιτης καλα ειπε οτι ολα(ας μην γελιομαστε)εχουν καθαρα οικονομικα συμφεροντα και ο νεος νομος αυτα θελει να εξυπηρετησει.
« Last Edit: May 23, 2006, 20:09:08 pm by ROSTY » Logged

odeuontas pros ton psixiatro...////**
Cyberkat
Guest
« Reply #124 on: May 23, 2006, 20:23:54 pm »

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω στην σημερινή συνέλευση, που ήταν μαζικότατη απ' ότι κατάλαβα, οπότε θα μιλήσω με βάση τα πλαίσια της ΠΚΣ και των άλλων αριστερών σχημάτων που έχω διαβάσει στο παρελθόν (εκτός αν έχουν ανέβει και αυτής της συνέλευσης και δεν τα πήρε το μάτι μου  Embarrassed).

Αυτό που καταλογίζω ως διασπαστική διάθεση (όχι εσκεμμένη) στην ΠΚΣ είναι ότι σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή εξακολουθεί να έχει τις ίδιες προτεραιότητες όπως και όταν ο κόσμος είναι σε λήθαργο. Συγκεκριμένα το να θυσιάζεις την δυνατότητα να γίνει ένας κοινός αγώνας στο όνομα της τέλειας ιδεολογικής καθαρότητας είναι τουλάχιστον μη πραγματιστικό. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι ακόμη και όλοι να συσπειρωθούμε (φοιτητές όλων των παρατάξεων, συνδικάτα και οργανώσεις) πάλι η πιθανότητα να αλλάξει κάτι είναι απειροελάχιστη. Το να στερείς αυτήν την δυνατότητα από την κοινωνία ενέχει και ένα μικρό μερίδιο ιστορικής ευθύνης (το οποίο πληρώνει και θα πληρώνει η ελληνική κομματιασμένη αριστερά). Συνεπώς προσωπικά θεωρώ θλιβερό το γεγονός ότι κατηγορείται η συνέλευση των Πολ Μηχ, ακόμη και η δική μας, επειδή ξαφνικά συγκέντρωσε πολύ ανένταχτο κόσμο που πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Εγώ πίστευα ότι αυτό ήταν το ζητούμενο. Καλύτερα να κάνει ιδεολογικά και πολιτικά λάθη μια ομάδα, όπου κάθε άτομο έχει ευθύνη του εαυτού του και της ομάδας και συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις, παρά να καθοδηγείται έστω και σωστά. Οι περισσότεροι δεν διαφωνούν με τις πολιτικές θέσεις της ΠΚΣ, διαφωνούν με την αδυναμία της ΠΚΣ να στηρίξει μια κοινή αγωνιστική κίνηση επειδή δεν συμπλέει απόλυτα. Συνεπώς το πλεονέκτημα του κοινού ενωτικού πλαισίου είναι ότι είναι ΚΟΙΝΟ και ΕΝΩΤΙΚΟ, κι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά υπερέχουν των πολιτικών θέσεων, οι οποίες λίγο-πολύ ειδικά για τον συγκεκριμένο νόμο είναι αυτονόητες για όσους τον αντιμάχονται.

Αυτά. Ξέρω ότι θα ακούσω το κλασσικό "δεν μπορούμε να αρνηθούμε τις ΑΡΧΕΣ μας". Όταν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες σε συνθλίβουν, το να  προστατεύεις τις αρχές σου ως ιερές, είναι πολυτέλεια.

Και μια πρόταση προς το συντονιστικό: Μακάρι να επαναληφθεί μια παρόμοια εκδήλωση-συζήτηση με αυτή που είχε γίνει στην προ-περασμένη κατάληψη. Θα πρότεινα να μην προσκληθεί κανένας εξωτερικός παράγοντας. Ας καλέσουμε απλώς τους καθηγητές μας και ας γίνει ανοιχτή συζήτηση. Να γίνει από την αρχή ένας κατάλογος με ομιλητές ώστε μην "μασήσουν" οι ανεξάρτητοι να πάρουν τον λόγο, να υπάρχει κάποιος έλεγχος ώστε να μην μπορεί κανείς να μιλάει για 1 ώρα, ούτε μια παράταξη να μονοπωλεί την συζήτηση αν οι ομιλητές δεν έχουν να πουν κάτι καινούργιο.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #125 on: May 23, 2006, 21:01:28 pm »

Τις κινητοποιησεις τις υπονομευουν αυτοι που, προκειμενου να γινουν αρεστοι μεσω του "επαναστατικου τους προφιλ" κανουν εκπτωσεις, κοβουν-ραβουν πλαισια, για να πετυχουν μια ενωτητα-φαντασμα.

Φάνηκε σήμερα το κατά πόσο πετύχαμε μια "ενότητα-φάντασμα"...
Δείτε επιτέλους λίγο πιο μακριά,σταματήστε να είστε τόσο κοντόφθαλμοι και αφουγκραστείτε τον παλμό του απλού φοιτητή...

Σήμερα νιώθω την ανάγκη να δηλώσω περήφανη που ανήκω σε έναν τέτοιο σύλλογο,περήφανη για τους συμφοιτητές μου και τους συναδέλφους μου που κατορθώσαμε να κάνουμε κάτι από κοινού και να (απο)δείξουμε ό,τι μπορούμε να "κάνουμε πέρα" κάποιες μικρές διαφορές μας,εντοπίζοντας τις κοινές συνιστώσες μας,περήφανη,τέλος,που είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι ο σύλλογος μας στα πλαίσια της ευρύτερης πολυτεχνικής σχολής,τιμά το παρελθόν και την κληρονομιά του!

Edit προς σχολιασμό και προβληματισμό:
Το γεγονός ότι μετά τη συνέλευση ο Διονύσης από την ΠΚΣ είπε σε μια κοπέλα που πήγε να τον βρει για να μιλήσουνε ότι οι αποκαλούμενοι "Ανένταχτοι" που συμμετείχαν και στήριξαν το κοινό ψηφοδέλτιο είναι "ΕΝΑ ΨΕΜΑ",πώς σας φαίνεται;
Όντας μέρος αυτής της ομάδας δεν μου αρέσει κάποιος,είτε λόγω πικρίας είτε λόγω πολιτικοκομματικών εγωισμών,να με αποκαλεί και να με χαρακτηρίζει με αυτόν τον τρόπο.Απλά με προσβάλει.

Σαρρή Στέλα

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: May 23, 2006, 21:12:57 pm »

Η μαζικοποιηση που θελουμε εμεις, ειναι κατω απο ενα κοινο πλαισιο, δηλαδη με καποιες συγκεκριμενες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η "ενοτητα" δεν σημαινει κοψε-ραψε για να βγαλεις ενα κειμενο και ο,τι κατσει...

Ναι,κάτω από ένα κοινό πλαίσιο που...τυχαίνει να είναι της ΠΚΣ μάλλον,ε;
Ε,όχι!Κι αν με αποκαλείτε προκατειλημμένη,τότε ,ΝΑΙ,αυτό δηλώνω και γουστάρω!

Και κάτι άλλο aliakmona:
Οι διαφορές ανάμεσα στο ενωτικό πλαίσιο και αυτό της ΠΚΣ δεν ήταν πια τόσο πολλές ούτε τόσο ουσιαστικές.Αυτός ήταν ο λόγος που θα μπορούσατε κι εσείς να ρθείτε μαζί μας όπως και σας καλέσαμε και μέσα στη συνέλευση.Αλλά η ΠΚΣ για τους ...δικούς της λόγους επιλέγει για άλλη μια φορά το μοναχικό δρόμο.Ίσως μέσα σε ένα πλαίσιο ενωτικό να μη φανεί και τόσο μπροστάρισσα......
Ελπίζω να σου απαντάω στο πού διαφωνώ!Δεν είναι τόσο θέμα απόψεων,είναι θέμα τακτικής!

Edit:Άλλη φορά προτιμώ να αναφέρεσαι σε μένα ονομαστικά και όχι με υποννοούμενα!

Σαρρή Στέλα

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #127 on: May 23, 2006, 21:22:03 pm »

aliakmwn δυστυχώς δεν έχω τη δική σου ευφράδεια, αλλά θα προσπαθήσω να πω 2 κουβέντες.

1ο -> Γιατί (και το ξαναλεώ) γιατί να μπει το πλαίσιο της ΠΚΣ ως ΒΑΣΗ ???
         Γιατί μας ζητήσατε (γενικά) 20 φορές στη συνέλευση να βρούμε τα
         σημεία που διαφωνούμε???

Η συζήτηση γύρω από το ΕΝΙΑΙΟ πλαίσιο ήταν ορθάνοιχτη. Γιατί δεν ήρθατε να καταθέσετε απόψεις;

2ο ->  Αναλωθήκατε πόση δεν ξέρω κι εγώ ώρα να "επιτίθεστε" παραταξιακά. (να εξηγηθώ)
          Λέγατε φερ' ειπείν "που ήταν τα ΕΑΑΚ όταν..." "τι είχατε προτείνει όταν... "
          "γιατί η ΠΑΣΠ τώρα υποστηρίζει παντου...."

Γιατί το ΠΑΡΑΒΛΕΠΑΤΕ?
          Όλοι ενωθήκαμε σε μια ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗ.
          Δεν σας άρεσε ούτε το κοινή, γιατί μάλλον πρέπει να κριθούν όλοι με βάση τον "πρότερο έντιμο βιο"..

Δεν σας άρεσε ούτε το αρχή. Είπαν όλοι ότι ξεκινάμε από δω, και θα δώσουμε πολιτικό μήνυμα.
          Θα προσδιοριστούμε μέσα από ζυμώσεις στα συντονιστικά. Από συζητήσεις σε μια ζωντανή κατάληψη.

Και ερωτηθήκατε.
          Τέρμα το παρελθόν. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ το αφήνουμε πίσω για το γενικό καλό.
          Τι κάνετε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ που προσπαθούμε να ενωθούμε για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί;

Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε και τι θα κάνει η ΠΑΣΠ, τα ΕΑΑΚ, η Χ Υ παράταξη.
          ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ενωνόμαστε για να μη μας πάρει ο διάολος.
          Βάζουμε στην άκρη προσωπικές / κομματικές αντιπαθειες για να αγωνιστούμε για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.   

Ο σύλλογος θα πρεπε να είναι ΥΠΕΡ-κομματικός, στην πράξη, στο πετσί μας.
    Για το μέλλον μας συζητάμε και είμαστε ΝΕΟΛΑΙΑ. Γιατί η ΔΑΠ να ειναι ΝΔ?
    Γιατί η ΠΚΣ να είναι ΚΚΕ? Γιατί η ΠΑΣΠ να είναι ΠΑΣΟΚ?

Εδώ προτείνουμε ΕΜΕΙΣ για το δικό μας μέλλον, κι όχι ΑΛΛΟΙ (όποιοι άλλοι είναι αυτοί,
    είτε όργανα κομμάτων που δίνουν γραμμή, είτε υπουργοί και επιτροπές που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμας)

Δεν ξέρω αν ήσουν στο συντονιστικό, αμέσως , μετά τη συνέλευση.
    Εγώ έμεινα μέχρι το τέλος. Λοιπόν ξέρεις τι ειπώθηκε? Ότι είμαστε ένας σύλλογος
    που ενώθηκε και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις και να ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ.
    Όλοι έχουμε κάποια (πολλή ή λίγη) πολιτική προέλευση.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δεν ακούστηκε το όνομα ούτε μιας παράταξης. Το πιστεύεις?
    Από τις 6+ μέχρι τις 8 πάρα, κανένας δεν είπε "είμαι μέλος της/του ... "

Εγώ (και πολλοί άλλοι φυσικά) ως ανένταχτος δεν έχω ιδέα από οργάνωση, συντονιστικά, καταλήψεις, περιφρούρηση.
          Γιατί δεν έρχεσαι, έτσι ώστε όλοι μαζί ως ΜΟΝΑΔΕΣ κι όχι ως "μελη" (καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)
          να προσφέρουμε ότι έχει / ξέρει / μπορεί ο καθένας.
          Για μας.
          Για το σύλλογό μας.
          Για το μέλλον μας.

Δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν.
          Αλλά οι διαφωνίες να έιναι γόνιμες. Επί του πρακτέου. Το επόμενο συντονιστικό να κατεβάσει πλαίσιο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ,
          δεν θα 'ναι από καμία ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ παράταξη, αλλά να συνυπογράφεται στο τέλος απ' όλες, αν είναι δυνατόν.
          ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Χρειαζόμαστε την αγωνιστική εμπειρία της ΠΚΣ. Να συμβουλεύσει, να προτείνει. Αλλά όχι καθοδήγηση.
           (με την οποιαδήποτε έννοια). Όλοι αγωνιζόμαστε, και είμαστε όλοι ίσοι.

Οι πραγματικοί αγωνιστές, θέλουν (και παραμένουν) ανώνυμοι.
           Δεν είναι πίσω από καμιά ταμπέλα και δε βάζουν τπτ πιο ψηλά από τη συλλογικότητα.

Earth. What a shithole.
lost control
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: May 23, 2006, 21:43:33 pm »

Κι όπως είπε κάποιο παιδί σήμερα,αλλά και χθες,πάνω απ'όλα όλοι μας έχουμε την κοινή ιδιότητα του φοιτητή πρώτα-πρώτα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #129 on: May 23, 2006, 21:52:08 pm »

Quote from: aliakmwn on May 23, 2006, 19:08:30 pm

ΠΑΡΤΕ, ολοι εσεις οι "διαφωνουντες" ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΚΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟ "ΕΝΩΤΙΚΟ" (τρομαρα μας) ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ!!!
Ε αφού δεν υφίσταται διαφωνία γιατί τότε η ΠΚΣ δεν στήριξε το κοινό πλαίσιο;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #130 on: May 23, 2006, 22:32:21 pm »

Σχετικά με τα Μ.Μ.Ε. που δεν προβάλουν το τι γίνεται: στη συντονιστική επιτροπή της κατάληψης σήμερα συστάθηκε μια ομάδα ενημέρωσης η οποία έχει αναλάβει ακριβώς αυτον τον ενημερωτικό ρόλο. Θα στηθει ενα κεντρο τυπου στην αιθουσα 7 (με εναν λαπτοπ και με χρηση του ασυρματου δικτυου στις αιθουσες, αυτο το εχει αναλαβει ο Kallis) και απο κει θα φευγουν ολα τα ενημερωτικα δελτια τυπου προς Μ.Μ.Ε., εφημερίδες και διαδικτιακα fora.
Επισης , απο αυριο θα γινει καταληψη και της Πρυτανειας, κατι που οσες φορες εγινε κατα το παρελθον εφερε τις καμερες. Τελος, επεεσε η ιδεα να παμε μαζι με τους αλλους συλλογους στον Flash FM  (που γενικα εχει μεγαή ακροαματικοτητα)και να παρεμβουμε. Όλα αυτα θα τα συζητησουμε στην αυριανη συντονιστικη επιτροπη της καταληψης στις 15:00.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #131 on: May 23, 2006, 22:33:04 pm »

Aliakmwna, αγορι μου ενα πραγμα θα σου πω, το οποιο βαλτο καλα στο μυαλο σου, τωρα που ακομα εισαι στην αρχη της ενταξης σου στην ΠΚΣ. Οσα βιβλια και να διαβασεις, οση θεωρία και να μου αραδιάσεις ένα να ξέρεις: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ κρίνεται η κάθε πολιτική παρέμβαση. Στη σημερινή συνέλευση ήρθε πολύς ανενταχτος κόσμος και σχεδόν ούτε έναν δεν καταφέρατε να πείσετε να σας ψηφίσει (την προηγούμενη φορά το πλαίσιο σας πήρε 99 ψήφους τώρα κάπου 77). Αυτό λάβετέ το υπόψην στην αυτοκριτική σας.  Και είδες πολύ καλά σήμερα ότι αυτή η λογική "Πες μου  που διαφωνεις με το πλαισιο της ΠΚΣ και δεν το στηριζεις?" γιουχαίστηκε από πολλούς ανένταχτους φοιτητές που ήρθαν στη σημερινή συνέλευση και μίλησαν. Και γιουχαίστηκε γιατί και αυτοί θέλουν να είναι συμμέτοχοι στη διαμόρφωση μιας πρότασης (για να την στηρίξουν και στη συνέχεια). Δεν θέλουν να ρχονται στη συνελευση και το μονο που να κανουν ειναι να ζυγιζουν ποια ειναι η πιο γαματη προταση απο αυτες που κατατίθενται και στη συνεχεια να την ψηφιζουν. Δεν θελουν να εχουν παθητικο ρολο. Η λογική "Πες μου  που διαφωνεις με το πλαισιο της ΠΚΣ και δεν το στηριζεις?" δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε κανέναν φοιτητή να ρθει να προσθέσει ή να προτείνει κάτι.

Επιπλεον, ασε αυτες τις προβλεψεις οτι αυτη η πορεια με τις καταληψεις θα αποτυχει, εδω ειμαστε στην πραξη θα δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος λαθος τα λογαριαζε...Το οτι οι καταληψεις του 2001 συμφωνα με σενα οδηγησαν σε φουσκα δεν σημαινει οτι και οι τωρινες θα οδηγησουν. Νομιζα οτι τουλαχιστον εσυ και τα υπολοιπα παιδια της ΠΚΣ γνωριζετε καλα την εννοια του ιστορικου πειραματος (ξερεις, και η ΕΣΣΔ πειραμα ηταν, το οτι απετυχε ή ανατράπηκε δεν σημαινει οτι μελλοντικες προσπαθειες για την οικοδομηση του σοσιαλισμου θα αποτυχουν και αυτες.. Wink).

Σου λεω λοιπόν να ρθεις στη συντονιστικη επιτροπη για να προτεινεις εκδηλώσεις που θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγάζουν και τις προτάσεις μας προς τα έξω. Ακριβώς για να μην αποδειχτεί φούσκα αυτό το ξέσπασμα που ζούμε αυτές τις μέρες. Γιατί ούτε εγώ αρκούμαι σε ένα στείρο ΟΧΙ στους νόμους. Αλλά δεν έρχεσαι. Επειδή η απόφαση της συνέλευσης πάρθηκε με άλλο πλαίσιο αρνήθηκες να συμμετάσχεις στη συντονιστική επιτροπή. Και όταν ρώτησα τον Αχιλλέα "Γιατί ρε σεις δεν έρχεστε στη συντονιστική επιτροπή, εγώ πώς ερχόμουν δηλαδή παρά το ότι δεν συμφωνούσα κατ'ανάγκη με το πλαίσιο σας?" ξέρεις τι μου απάντησε? Μου είπε: Ε, ήσουν κορόιδο που ερχόσουν, από τη στιγμή που διαφωνούσες με το πολιτικό πλαίσιο δεν έπρεπε να ερχόσουν.....!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ??????????!!!! Γιατι και γω συμφωνω, η ενότητα στην πράξη γίνεται και στη δράση , όχι στην θεωρία, αλλά ακριβώς στη δράση και συ και ο Αχιλλέας δείξατε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ και αρνηθήκατε να ρθείτε στη συντονιστική επιτροπή. Ευτυχώς που άλλα παιδιά της ΠΚΣ, όπως ο Ανδρέας (RFA) και ο Νίκος στάθηκαν πιο λογικοί και ήρθαν.

Φίλε μου αλιάκμωνα, μπορείς άφοβα να συνεχίσεις να είσαι στον κόσμο σου και να φέρνεις στα ονειρά σου την μαζικότητα που ονειρεύεσαι.. Ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι θα παλεύουν με την σκόνη. ΚαληΝΥΧΤΑ.
« Last Edit: May 23, 2006, 22:35:12 pm by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
xyntgian
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Η κατάθταθη αρχίδει και κουράδει...

View Profile
« Reply #132 on: May 23, 2006, 22:39:55 pm »

Ρε παιδιά κι εγώ είμαι υπέρ τις ενότητας...
Ενότητα όμως κάτω από ένα κοινό σκοπό και με κοινά αιτήματα!!!

Δεν αρκεί μια συντριπτική πλειοψηφία να αλλάξει τους συσχετισμούς.
Χρειάζεται αυτοί που θα κινητοποιηθούν να έχουν το ίδιο όραμα και τις ίδιες επιδιώξεις.

Τί να την κάνω εγω μια πολύχρωμη μάζα 280 ατόμων που στην ουσία αν τους ρωτήσεις επί του θέματος θα σου δώσουν 100 διαφορετικές απαντήσεις???
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε ακόμα μια χαβαλετζίδικη(ή όχι) κατάληψη αλλά να έχουμε συνειδητοποιήσει για ποιό λόγο επίλέξαμε αυτή τη μορφή αγώνα...

Και είμαι σίγουρος ότι μια μεγάλη πλειοψηφία αυτων που ψήφισαν το 'κοινό' και '''''ανεξάρτητο'''''(μόνο ανεξαρτητο δεν ήταν)πλαίσιο συμφωνούσαν με την ΠΚΣ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα είναι πού οφείλεται αυτή η 'αλλεργία' απέναντί της και απέναντι στα μέλη της. Στο οτι έχει σταθερές απόψεις ? Τουλαχιστον είναι αρκετα ειλικρινής σαν παράταξη να το παραδεχτεί και δεν ενεργει επ' ουδενί με καιροσκοπισμό ούτε προσαρμόζει τις απόψεις της και κάνει συμμαχίες  για την προσέλκυση ψήφων. Εντιμο το βρισκω...

Τελος θέλω να δω πόσοι άραγε από τους ''ανεξαρτητους''-''''ανένταχτους'''' φοιτητες θα είναι αύριο στην κατάληψη και την Πέμπτη στην πόρεία...

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #133 on: May 23, 2006, 22:44:51 pm »

To πρόβλημα μάλλον έγκειται στην ακαμψία.

Και νομίζω ότι ο αγώνας ενάντια σε αυτό που ετοιμάζεται είναι μια καλή βάση για συσπείρωση.

Όσοι προτιμούν να κλείνονται στις απόψεις τους και να θέτου το ερώτημα "ή μαζί μας ή τίποτα" τους αξίζει η περιθωροιοποίηση.

και αναφέρομαι σε σένα xyntgian,που μιλάς γιατί να κατεβαίνουν συσπειρωμένοι οι φοιτητές που πιστεύουν σε αποκλείνοντες ιδέες και όχι σε ακριβώς ίδιες.

byeeee
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #134 on: May 23, 2006, 22:48:46 pm »

Το αν υπάρξει συμμετοχή ή όχι είναι άλλη ιστορία....Ούτε η ΠΚΣ μπορεί να κάνει κάτι....Δεν μου έχει δώσει και κανα δείγμα....Ας ασχοληθούν με το κόμμα τους το ΚΚΕ (και δικαιωμά τους) και ας μας αφήσουν ήσυχους.Να μη μας πουλάνε μόνο πρόλογο ότι αγωνίζονται για την ψυχή της μάνας τους....(υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα φυσικά)Η υποκρισία δεν είναι καλό....

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Up Print
Jump to: