• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:42:25 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:42:25 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 125
Total: 155
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
Yamal
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
stavrosk
lasef
nasos
Saint_GR
Loudis1
eed
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!  (Read 44445 times)
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
« Reply #150 on: March 21, 2012, 08:26:57 am »

αμα θες να τρολλαρεις να γραψεις

ο ναρουτο ειναι ο καππος  Wink

クリスチネットあなたの者だから...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη τ&#
« Reply #151 on: March 21, 2012, 10:01:12 am »

Quote from: g on March 21, 2012, 03:32:53 am
Είναι πάρα πολύ άσχημο το ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιοι  να είναι υποστηριχτές του κάππου μόνο και μόνο επειδή γαμήθηκαν να διαβάζουν, όντως το πέρασαν και τώρα θέλουν και οι υπόλοιποι να περάσουν το ίδια...και ο λόγος να είναι οτι περιμένουν ίσως, κατά βάθος, το μαγικό IQ, το οποίο με μαγικό τρόπο  εντοπίζουν στην επιτυχία του λογισμού ΙΙ και γενικότερα στην ενασχόληση με τα μαθηματικά, να τους δώσει σε κύρος αυτό που  μπορεί να μην τους δώσει η κοινωνία για τον παραπάνω κόπο τους σε ΛΕΦΤΑ .
Με έναν τρόπο προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη ...την δικαιοσύνη τους .Τι να κάνουμε όμως που το δίκαιο δεν συμπεριλαμβάνεται στο hardware και  "έτυχε" οι περισσότεροι   να έχουνε - με διαφορετικό ....

Νταξει κοιταξτε να δειτε μπορει να συμφωνω οτι εχουν γινει προσπαθειες να διορθωθει η κατασταση αλλα πρακτικα δνε κανουν τιποτα οι ιδιοι οι καθηγητες αλλα διαβαζω τοσες μαλακιες εδω περα.
1. Φτανει με αυτην την γαμημενη ιστορια για τους γλυφτες. Λες με ονομα ναρουτο ο αλλος να γλυφει? Γιατι θα δει ο καππος ποιο ειναι? Ποσο μαλλον οταν εχει περασει καποιος και το μαθημα πειτε μου γιατι να γλυψει?
2. Κοψτε αυτην την ιστορια οτι καποιοι το περασαν επειδη ειναι εξυπνοι και δεν ξερω και γω τι αλλη μαλακια σκεφτεστε. Ξερω παλικαρι που αφιερωσε πανω απο ενα 1 μηνα ( εδωσε 3 μαθηματα νομιζω απο τα 6 εκεινη την εξεταστικη) και νομιζω ειχε γραψει 7.5 . Δυστυχως το μαθημα ειναι τοσο απαιτητικο που θελει τεραστια δουλεια. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν το περναει κανεις ή οτι το περνανε λιγοι. Σε αυτον τον σεπτεμβρη οντως ηταν τερμα σκατα η κατασταση αλλα ξερω πως και οι μισοι μου φιλοι στην σχολη το περασαν. Τι κανω παρεα με ολους τους εξυπνους δηλαδη?
3. Gillan μονο που δεν τον μισεις τον ανθρωπο ειλικρινα. Και μονο αμα ησουν στην θεση του BabylonX που ηταν πτυχιο θα το κατανοουσα. Αλλα βγαζεις τετοια εμπαθεια που δεν με πιθεις καν σε αυτα που λες

Οσο για αυτους που ισχυριζονται οτι πανε στο μαθημα και με τις παρακολουθησεις περνιεται. Ναι περνιεται αλλα θελει περισσοτερο διαβασμα απο ενα πεδιο και το προγραμμα σπουδων ειναι ηδη τοσο απαιτητικο που η λογικη λεει πως κατι πρεπει να αλλαξει. Απο τι στιγμη που λες τον αλλον να βαλεις προοδους και λεει οχι. Του λες να χαλαρωσει λιγο την εξεταση σου λεει οχι. Να βγαλει την εσωτερικη βαση και σου λεει οχι. Να κανει κατι τελοσπαντων αφου αναγνωριζει και αυτος το προβλημα και δεν προτεινει κατι παρα λεει μονο οχι. Νομιζω οτι τουλαχιστον πρεπει να τον τρομαξεις καπως. Να τον κανεις να καταλαβει ρε παιδι μου οτι ή θα βοηθησεις τον κοσμο ή μαλλον θα πρεπει να φυγεις αφου αποτελεις προβλημα για τον χωρο
« Last Edit: March 21, 2012, 14:23:15 pm by aris_silvo » Logged
gillan
Guest
« Reply #152 on: March 21, 2012, 10:09:52 am »

Quote from: aris_silvo on March 21, 2012, 10:01:12 am

3. Gillan μονο που δεν τον μισεις τον ανθρωπο ειλικρινα. Και μονο αμα ησουν στην θεση του BabylonX που ηταν πτυχιο θα το κατανοουσα. Αλλα βγαζεις τετοια εμπαθεια που δεν με πιθεις καν σε αυτα που λες

Μα τον μισω! Προφανως τον μισω! Και οπως εγραψα και πιο πανω ειναι το τελευταιο μου, εχω κοπει 5 φορες, εχω γαμηθει να το διαβαζω, εχω αποπειραθει να το παρακολουθησω, με εχουν δεχτει για μεταπτυχιακο του χρονου που θα κινδυνευα να μου τιναξει στον αερα......  Εχω ολα τα δικια να τον μισω... Οσο για το αν πειθω, το αποτελεσμα δειχει οτι κατι καταφερα μεχρι τωρα, εκτος απο 3-4 ατομα σε μια ολοκληρη σχολη... Αυτο ειναι φυσικα υποκειμενικο ομως.

Επισης, ναι, αμα ανταπεξελθεις στις απαιτησεις του καππου εχεις οντως πολλες πιθανοτητες να πρεις 5, χωρις καν ομως να ειναι βεβαιο. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να δεχτεις να ανταπεξελθεις σε τοσο παρανοικες απαιτησεις.... Το μαθημα ειναι τοσο απαιτητικο επειδη αυτος το επιλεγει. Στην πραγματικοτητα το αντικειμενο του Ηλεκτρολογου Μηχανικου δεν δικαιολογει τετοιες απαιτησεις.
« Last Edit: March 21, 2012, 10:17:14 am by gillan » Logged
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #153 on: March 21, 2012, 10:11:48 am »

νομιζα ειχες πει οτι του χρονου θα δινες για πτυχιο εγω δεν καταλαβα σορρυ
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #154 on: March 21, 2012, 10:37:46 am »

Εγώ δεν είμαι στο πτυχίο. Απλά αναγνωρίζω το πρόβλημα.

Και όπως είπα και παραπάνω δεν είναι προσωπικό το θέμα για μένα τουλάχιστον. Καλό θα ήταν να μη χάσει τη δουλειά του ο άνθρωπος και οι περισσότεροι νομίζω ότι συμφωνούν σε αυτό. Όταν όμως κινδυνεύει το μέλλον σου από έναν άνθρωπο που έχει θέση εξουσίας απέναντί σου και επιλέγει να είναι τοσο άκαμπτος στις παρανοϊκές του απαιτήσεις πραγματικά δε ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Ας αποφασίσει το τμήμα. Εγώ απλά από τη θέση του φοιτητή θα ήθελα να μη με εξετάζει αυτός στο Λογισμό 2 και στα Εφαρμοσμένα αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
« Reply #155 on: March 21, 2012, 11:33:29 am »

Quote from: gillan on March 21, 2012, 10:09:52 am
Quote from: aris_silvo on March 21, 2012, 10:01:12 am

Μα τον μισω! Προφανως τον μισω! Και οπως εγραψα και πιο πανω ειναι το τελευταιο μου, εχω κοπει 5 φορες, εχω γαμηθει να το διαβαζω, εχω αποπειραθει να το παρακολουθησω, με εχουν δεχτει για μεταπτυχιακο του χρονου που θα κινδυνευα να μου τιναξει στον αερα......  Εχω ολα τα δικια να τον μισω... Οσο για το αν πειθω, το αποτελεσμα δειχει οτι κατι καταφερα μεχρι τωρα, εκτος απο 3-4 ατομα σε μια ολοκληρη σχολη... Αυτο ειναι φυσικα υποκειμενικο ομως.

Επισης, ναι, αμα ανταπεξελθεις στις απαιτησεις του καππου εχεις οντως πολλες πιθανοτητες να πρεις 5, χωρις καν ομως να ειναι βεβαιο. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να δεχτεις να ανταπεξελθεις σε τοσο παρανοικες απαιτησεις.... Το μαθημα ειναι τοσο απαιτητικο επειδη αυτος το επιλεγει. Στην πραγματικοτητα το αντικειμενο του Ηλεκτρολογου Μηχανικου δεν δικαιολογει τετοιες απαιτησεις.
αδερφε σε ορισμενα πραματα που λες συμφωνω και εγω......πιστευω πως ναι ο καππος δεν ειναι  καλος εξεταστης (και σιγουρα αν εισαι τελευταιο ετοσ και εχεισ λογ2 εχεισ ενα δικιο να τα παιρνεις) αλλα νομιζω οτι ειναι  καλος δασκαλος(απλα προσωπικη μου γνωμη )......
σ αυτη τη σχολη(οπωσ και στισ περισσοτερες)  προσωπικα θεωρω οτι το foul ειναι το προγραμμα σπουδων και ορισμενοι καθηγητες οι οποιοι πρεπει να παρουν ποδι.......σ αυτουσ που πρεπει να παρουν ποδι δε βαζω το καππο (καλα κανατε και διεκδικησατε να αλλαξει τον τροπο εξετασης) αλλα αλλους οι οποιοι εχουν το θρασος να ειναι και στους τομεισ και να "διδασκουν" μαθηματα οπωσ κυκλωματα ηλεκτρονικες πεδια (δεν αναφερομαι σε ολους τουσ διδασκοντες).....αλλα για αυτους δε γινεται τιποτα επιδη με  αποστηθιση τα μαθηματα τους περνιουνται ενω του καππου οχι....(δε διαφωνω με τη συγκεντρωση χθεσ (εκτοσ με το οτι ζητηθηκε η απομακρυνση του καππου απο τη διδασκαλια του μαθηματοσ )  και σε καταλαβαινω οταν λες πως νευριαζεισ με ολο αυτο )
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #156 on: March 21, 2012, 11:52:47 am »

παιδια ειναι πολυ απλο. δε ξερω αν γινεται αλλα ας βαλουμε τα στατιστικα του Λογισμου 2 τα τελευταια χρονια (ποσοι χρωστανε ποσοι το δωσανε και ποσοι περασανε) και να κανουμε 2 συγκριτικους πινακες. τον εναν με τα προηγουμε στατιστικα του ιδιου μαθηματος και εναν αλλον με τα 3 δυσκολοτερα μαθηματα ας πουμε, αυτα που χρωστανε οι πιο πολλοι. ε αν γινει αυτο και του το δειξουμε και δε προβληματιστει τοσο ο ιδιος οσο και καποιος αλλος υπευθυνος ( γραμματεας ή οτιδηποτε αλλο) τοτε εχουμε θεμα. νομιζω μπορουν να βγουν πολλλα συμπερασματα απο μια τετοια συγκριση. δεν αναφερομαι στο αν διδασκει καλα" αλλα στο οτι οντως υπαρχει ενα θεμα εδω το οποιο πρεπει να εξετασουμε και να συζητησουμε
gillan
Guest
« Reply #157 on: March 21, 2012, 11:58:08 am »

Μολις περασα απο εξω απο την Α5 οπου δεν εκανε μαθημα ο Καππος, αλλα ο Ατρεας.... Καππο ειχε κανονικα και σημερα το πρωι, ετσι δεν ειναι?

giannhs12: Σεβαστη η αποψη σου απολυτα, αλλα δε νομιζω πως ειναι καλος καθηγητης με κανεναν τροπο. Εχει σπουδαιες και βαθυτατες γνωσεις του αντικειμενου του, αυτο του το αναγνωριζω, αλλα μεχρι εκει. Αυτο δεν αρκει για να εισαι καλος καθηγητης ομως. Αν εσενα καταφερε να σου μεταδωσει γνωσεις οκ, εγω δεν μπορω να τον καταλαβω, οσο προσπαθησα, και το ιδιο ισχυει για παρα πολλους συναδελφους. Ανεξαρτητα απο αυτο ομως και η επικοινωνια με τους φοιτητες και η ορθη εξεταση ειναι εξισου σημαντικα τμηματα της δουλειας ενος καθηγητη και σε αυτα τα δυο τα σκατωνει διαρκως εδω και χρονια κατα γενικη ομολογια.

COACH: Το καναμε απειρες φορες και εμεις και ο κ. Μητκας. Δεν επιασε....
Tius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #158 on: March 21, 2012, 12:08:27 pm »

Quote from: gillan on March 21, 2012, 11:58:08 am
Μολις περασα απο εξω απο την Α5 οπου δεν εκανε μαθημα ο Καππος, αλλα ο Ατρεας.... Καππο ειχε κανονικα και σημερα το πρωι, ετσι δεν ειναι?

Oxi o kapos exei triti paraskebi.
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #159 on: March 21, 2012, 12:20:12 pm »

Δε μπορει να καταλαβω πως ακομη καποιοι υποστηριζουν τον πανιβλακα τον Καππο  Cheesy η μονη εξηγηση ειναι οτι ειναι ακομα "παιδια" και δεν εχουν καταλαβει τις υποχρεωσεις ενος ενηλικου,την εννοια των σπουδων του προχωραω την ζωη μου, ισως βεβαια να μην τα καταλαβουν και ποτε ολα αυτα καθως γενικοτερα οι ηλεκ ειναι ολιγον αντικομφορμιστες θα ελεγα στην καλυτερη,εκει που ξεκινας να συζητας για το προβλημα καππος καταληγεις στο παλαιστινιακο.
Τελος παντων να το κανω νιανια εγω εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια δυο φιλοι ενας ηλεκ και ενας πολμηχ με ιδιο ετος και ιδια πορεια ακομα χρωσταν το μαθημα του Καππου(λογισμος 2-μαθηματικα 2 ή 3).Μπηκαν μαλιστα στρατο 1 ΕΣΣΟ πριν απο εμενα,τελειωσαμε ολοι στρατο,εγω καλως εχοντων τελειωνω και το μεταπτυχιακο τον σεπτεμβριοκαι αυτοι ακομα εκει. Εχουν κανει ιδιαιτερα, σμειωσεις απο παντου,προσωπικες συζητησεις με τον ηλιθιο αλλα τιποτα,ειναι σε φαση νευρικου κλωνισμου.Καπως ετσι αυτος ο μ*λακας καταστρεφει ζωες,και ποιος τον γ*μαει αμα κανει το καλυτερο μαθημα και αμα εχει τις καλυτερες γνωσεις,εγω προσωπικα θα τον ειχα κανει και αυτον και τη μανουλα του σουρωτηρι αν επαιζε με την καριερα μου(ναι 5χρονα υπαρχει και αυτο και ειναι η ποιο σημαντικη παραμετρος,δεν ερχομαστε εδω για να βγουμε φιλοσοφοι),λεφτα των γονιων και ψυχικη υγεια.Στο διαολο να μεινει ανεργος να ψοφησει ο παλιοκαρι*λης η ζημια που εχει κανει δε λεγετε.Ακους εκει να τον λυπηθω που καθε φορα που παει να τον μιλησει καποιος τον ειρωνευεται,χαρακτηριστικο παει πολμηχ που τον εχουνε δεχθει για διδακ. στο USA και τον κοβει παλι,του εξηγει την κατασταση και του λεει "ειμαι σιγουρος οτι αφου εισαι τοσο καλος θα σου παρουσιαστουν πολλες τετοιες ευκαιριες",που να σου γ*μησω το χριστουλι σου μο*νοπανο,ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ????????

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
jxst
Guest
« Reply #160 on: March 21, 2012, 12:27:36 pm »

Ας πω και γω την προσωπικη μου εμπειρια απο τον Καπππο σαν απλος δευτεροετης. Το μαθημα του ειναι αρκετα περιεργο, κανει ελαχιστα εως καθολου παραδειγματα/ασκησεις μεσα στη ροη του μαθηματος. Ειναι πολυ ειρωνικος και μιλαει για το μαθημα του λες και ειναι το παν για να γινεις ηλεκτρολογος. Τα θεματα του ειναι τραγικα απο οποια αποψη και να τα δει κανεις αλλα για εμενα ισως το πιο σοβαρο ειναι οτι δε μπορει να τα λυσει καποιος με την εμπειρια που εχει αποκτησει στο μαθημα αλλα χρειαζεται να φαει μηνες διαβασματος για να φτασει στο πολυποθητο 5!!! Πρεπει να αλλαξει αμεσα και ο τροπος διδασκαλιας και ο τροπος εξετασης γιατι ουτε μαθαινουμε αυτα που πρεπει να μαθουμε και το κουβαλαμε σε ολη τη σχολη αυτο το μαθημα..

Α και χρωσταω δυο μαθηματα: Λογισμο 2  και εφαρμοσμενα  ποιος τα διδασκει αυτα τα δυο ειπαμε? α ξεχασα ολα τα αλλα  μαθηματα ειναι τοσο γελοια που μεχρι και εγω ο τεμπελης/ασχετος  μπορω να τα περασω.....
« Last Edit: March 21, 2012, 12:31:00 pm by jxst » Logged
Airmak_gr
Θαμώνας

Den eimaste kala!!!!!!

View Profile
« Reply #161 on: March 21, 2012, 12:34:05 pm »

Λοιπον επειδη διαβαζω τρελλα πραγματα εδω μεσα και επειδη διακρινω ειρωνειες απο πολλους δεν αντεχω να μην μιλησω..ειπα να κρατηθω αλλα ημαρτον....εχω δωσει το μαθημα 6 φορες....κοπηκα 4 φορες συνεχομενες με 4....την μια περνουσα και κοπηκα λογω εσωτερικης βασης στον καππο....εγω δεν εχω προβλημα μαζι του σαν ανθρωπο...αλλα οταν παω στο γραφειο του και μου λεει "εσυ εισαι παλιος ξερεις τα θεματα θα περασεις και εχεις γραψει 1.2 σε μενα δεν γινεται κατι" τι θελετε να πω οτι ειναι καθηγηταρα??οτι σεβεται τους φοιτητες του οπως εμεις αυτον??για να μην πω οτι εχει να βαλει ασκηση απο το μπλε βιβλιο πανω απο μια 3ετια που ειχε βαλει επαληθευση gauss και stoke....και οποιος θελει ας ερθει να με εξετασει ο ιδιος να δει αμα διαβαζω για να παρω 5 στο λογισμο ΙΙ....γιατι ακουσα και κατι τετοιο οτι δεν διαβαζουμε πολυ και μονο για το 5αρι...τοσο που εχω διαβασει φιλαρακι τα 2 σκατοβιβλια και τις σημειωσεις του καππου απο το ιντερνετ ουτε στα ονειρα σου τα εχεις διαβασει....αλλα ξεχασα εγω ειμαι μπουφος και σεις αστερια....αντε μαζευτειτε ορισμενοι εδω μεσα και κοψτε τις ειρωνειες...εκφραστε την γνωμη σας αλλα οχι να μας πεις οτι διαβαζουμε και για 5 και γι αυτο μενουμε....αρχοντα εσυ
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #162 on: March 21, 2012, 13:02:08 pm »

Quote from: jxst on March 21, 2012, 12:27:36 pm
Ας πω και γω την προσωπικη μου εμπειρια απο τον Καπππο σαν απλος δευτεροετης. Το μαθημα του ειναι αρκετα περιεργο, κανει ελαχιστα εως καθολου παραδειγματα/ασκησεις μεσα στη ροη του μαθηματος. Ειναι πολυ ειρωνικος και μιλαει για το μαθημα του λες και ειναι το παν για να γινεις ηλεκτρολογος. Τα θεματα του ειναι τραγικα απο οποια αποψη και να τα δει κανεις αλλα για εμενα ισως το πιο σοβαρο ειναι οτι δε μπορει να τα λυσει καποιος με την εμπειρια που εχει αποκτησει στο μαθημα αλλα χρειαζεται να φαει μηνες διαβασματος για να φτασει στο πολυποθητο 5!!! Πρεπει να αλλαξει αμεσα και ο τροπος διδασκαλιας και ο τροπος εξετασης γιατι ουτε μαθαινουμε αυτα που πρεπει να μαθουμε και το κουβαλαμε σε ολη τη σχολη αυτο το μαθημα..

Α και χρωσταω δυο μαθηματα: Λογισμο 2  και εφαρμοσμενα  ποιος τα διδασκει αυτα τα δυο ειπαμε? α ξεχασα ολα τα αλλα  μαθηματα ειναι τοσο γελοια που μεχρι και εγω ο τεμπελης/ασχετος  μπορω να τα περασω.....
Η αποψη του Καππου πανω σε αυτο ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει τα μαθηματα που χεις περασει

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #163 on: March 21, 2012, 13:03:00 pm »

αλλαχτε τον τιτλο μεχρι να ανακοινωθει κατι επισημα.ειναι παραπλανητικος και δημιουργει εντυπωσεις
sakis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #164 on: March 21, 2012, 13:26:59 pm »

εχω κοπει 4-5 φορες με 4 δεν θυμαμαι καλα.παντα παιρνω >4 μοναδες κανακη και 1 καππο.και δεν με περνανε λογω εσωτερικης βασης και @@/ειναι τελευταιο γ πτυχιο.ο τυπος δεν υπαρχει.κ ας ερθουν να μ πουν οτι δεν διαβαζω κ δεν εχω κατανοησει αυτα π κανει η υπερτατη καθηγηταρα τα γλειφτρακια του..εχω ξεκ#λοθει κ δεν μπορω να παρω ουτε 5.να παει να γ#αμηθει κ ας μεινει ανεργος.εμεις π δεν εχουμε πτυχιο εξαιτιας του εχουμε δουλεια?
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 Go Up Print
Jump to: