• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:24:54 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:24:54 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 114
Total: 158
leolam
Christina_R
Born_Confused
Spyridon01101
mpizos
Deviate
ELEF
tasos gourd
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Εκδηλώσεις - Ημερίδες > ΣΦΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > [ΣΦΗΜΜΥ 5.0] Για μεταφορά με Λεωφορείο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: [ΣΦΗΜΜΥ 5.0] Για μεταφορά με Λεωφορείο  (Read 9825 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: [ΣΦΗΜΜΥ 5.0] Για μεταφορά με Λεωφορείο
« Reply #30 on: March 26, 2012, 19:56:45 pm »

Κατσε ρε μαν, δε μένουνε όλοι δίπλα στη σχολή (και δεν εννοώ μονο τον εαυτό μου) και εξάλλου αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγαμε πρωί Πέμπτης  Tongue
Και επιπλέον θα έχεις μια έξτρα βραδιά.

Το συνέδριο απέχει 2 βδομάδες. Δε μπορείτε να βολέψετε 3 εργαστήρια;

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #31 on: March 26, 2012, 20:03:18 pm »

Νομίζω κύριο πρόβλημα είναι τα λεφτά και όχι τα εργαστήρια/μαθήματα...

Anyway εγώ αυτά είχα να πω, άλλωστε μιλάω έξω απ' τον χορό. Αν όλοι συμφωνούν με το να πάτε Πέμπτη δεν μου πέφτει και λόγος. Εγώ θα έχω την παραπάνω μέρα μου στην Ξάνθη την Κυριακή Cheesy

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
patoho
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: March 26, 2012, 20:36:51 pm »

Quote from: AgentCain on March 26, 2012, 19:56:45 pm
Κατσε ρε μαν, δε μένουνε όλοι δίπλα στη σχολή (και δεν εννοώ μονο τον εαυτό μου) και εξάλλου αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγαμε πρωί Πέμπτης  Tongue
Και επιπλέον θα έχεις μια έξτρα βραδιά.
εσυ αγαπητε πηγαινε απο τωρα αν θες!!!
δεν ειναι ολοι τοσο ανετοι οικονομικα ωστε να πληρωσουν ενα παραπανω βραδυ διαμονη!!!

Quote from: il capitano on March 26, 2012, 20:03:18 pm
Νομίζω κύριο πρόβλημα είναι τα λεφτά και όχι τα εργαστήρια/μαθήματα...
και οχι μονο!!! καποιοι εχουν ηδη κλεισει δωματια για να μεινουν το βραδυ!!!
και τωρα καλουνται να κανονισουν παλι απ την αρχη!!!

@ΣΦΗΜΜΥ 5: αν φευγαμε παρασκευη πρωι πιστευω θα ταν το ιδανικο... τωρα αν καποιοι δε θελουν να χασουν ουτε την 1η ωρα του συνεδριου ας φυγουμε οσο πιο νωρις γινεται!!!

ειμαι σε απογνωση
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: March 26, 2012, 20:49:50 pm »

Τωρα συνάδελφε φάσκεις και αντιφάσκεις. Απτη μια κατηγορείς για περιττά έξοδα και από την άλλη παραδέχεσαι ότι κάποιοι κανονίσαν ήδη δωμάτια για τη βραδιά της Πέμπτης.

Και ούτε γω έχω καμιά όρεξη να πληρώνω έξτρα βράδια αλλά ούτε έχω όρεξη να τρέχω τελευταία στιγμή με τη ψυχή στο στόμα. Δε πάω για εκδρομούλα μόνο, θέλω να είμαι στο συνέδριο από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να είμαι πτώμα. Και μη μου βάζεις το οικονομικό μπροστά. Αν δε βγαίνει κάποιος ας μην έρθει τι να κάνουμε, ας πάρει κτελ, ας έκανε παράπονα στο τμήμα που δε κανονίζει διαμονή στη Ξάνθη κτλ. Αμάν κάναμε να κανονίσουμε λεωφορείο για να κλείσουμε δωμάτια και μπαίνει ο καθένας και λέει πχ όχι εγω δε μπορω έχω προπόνηση Πέμπτη βράδυ.
Η ανακοίνωση για το πότε θα κινηθεί το λεωφορείο ανέβηκε πριν 3 μέρες. Μέσα στις 3 αυτες μέρες έχουν κανονιστεί δωμάτια. Πχ το ξενοδοχείο Έλενα ξέρω ότι γέμισε.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #34 on: March 26, 2012, 22:43:34 pm »

Έλα ρε συ Αλέξη, είσαι υπερβολικός. Το ότι δεν μίλησαν αυτές τις μέρες, ήταν μάλλον επειδή ακριβώς φοβόντουσαν κάποια αντίδραση παρόμοια. Η αλήθεια είναι πως και εγώ με το που είδα την ανακοίνωση του ΣΦΗΜΜΥ σκέφτηκα τα άτομα που θα έμεναν σε ξενοδοχείο και πως θα έμεναν -κατ'εμέ- τζάμπα ένα βράδυ παραπάνω στην Ξάνθη. Εγώ προσωπικά έχω την πολυτέλεια να μπορώ να μείνω σε μια φίλη μου,που θα με φιλοξενήσει για έξτρα μέρα,επομένως η ανακοίνωση για το λεωφορείο δεν με αφορά άμεσα, αλλά την χαζή ιδέα να την λέμε.
Κάθε συνέδριο στην αρχή του έχει ένα κενό κάπου 2 ώρες για εγγραφές, που σημαίνει πως λογικά το πρωί της Παρασκευής δεν θα υπάρχουν διαλέξεις, άρα δεν νομίζω να είναι κάποιος με την ψυχή στο στόμα. + Το οτι κάποιος δεν θέλει να δώσει τουλάχιστον +20Ε για ένα βράδυ στην Ξάνθη,δεν σημαίνει πως δεν θέλει να πάει σοβαρά στο συνέδριο και θέλει απλώς να σουλατσέρνει στο μέρος.
Επίσης, πολλά από αυτά τα προβλήματα θα λύνονταν αν είχαμε στα χέρια μας το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου, για να μην μιλάμε στον αέρα.  Smiley Άν πχ, δεν συμβαίνει αυτό που λέω με τις εγγραφές, έχεις κάθε δικαίωμα να απαιτείς να είσαι εκεί από Πέμπτη βράδυ.
Με καλή διάθεση αυτά, γιατί με ξες και προσωπικά και έτσι θα στα λεγα και από κοντά.

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: March 26, 2012, 23:51:21 pm »

Ρε παιδιά μαζί σας.
Ολα αυτά θέλουν συζήτηση όμως. Αμάν κάναμε για το λεωφορείο, μέχρι και στο PACET το συζητούσαμε. Οι συνάδελφοι της Ξάνθης είναι τέρμα ανοργάνωτοι καθώς το 1ο πράγμα που έψαχνα να βρω είναι το πρόγραμμα. Εντάξει εσύ βολεύτηκες θα μείνεις σε γνωστούς, ο αλλος θα πάει με συγγενείς. Ενας συμφοιτητής μου θα μείνει σε παλιούς συμμαθητές. Οκ κανένα πρόβλημα. Και γω έχω ενα παλιό γνωστό που δυστυχώς δε μπορεί να με φιλοξενήσει.

Ελα όμως στη θέση αυτού που δεν έχει αυτές τις ευκολίες, που θα πρέπει να σηκώνεται από τις 4 για να φύγει στις 6, που έχει κλείσει με προκαταβολή, που έχει δηλώσει θέση στο λεωφορείο γιατί πίστευε ότι αυτό που αποφασίστηκε αυτό και θα γίνει, που που που.

Αν είναι να αναλωθούμε τώρα στη διαμάχη αν πρέπει ή όχι να φύγουμε Πέμπτη, δε θέλω να συμμετέχω. Ανταυτού θα ρίξω άλλη πρόταση , να φύγουμε Κυριακή βράδυ. Έτσι γιατί όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω είμαι φραγκάτος και γουστάρω να κάνω το κομμάτι μου και να ρίχνω τις βολτάρες μου στη Ξάνθη.

nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #36 on: March 26, 2012, 23:55:19 pm »

Cheesy

ίσα ίσα, επειδή σκέφτομαι αυτά τα άτομα που έκλεισαν ξενοδοχείο για ένα βράδυ και το είχανε ήδη κλεισμένο πριν βγει η ανακοίνωση για το πότε φεύγει το λεωφορείο, για αυτό μίλησα. Anyway,είναι θέμα σκοπιάς, ούτε και εγώ θα αναλωθώ σε αυτή τη συζήτηση, μένει να βγεί το πρόγραμμα!

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: March 27, 2012, 00:00:19 am »

Να πάρουν τηλέφωνο να το ακυρώσουν, μπας και βρούμε κανα δωμάτιο στο Ελενα που το κλείσαν όλο Tongue

Dune
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: March 27, 2012, 00:49:05 am »

Quote from: ΣΦΗΜΜΥ 5 on November 26, 2011, 22:03:58 pm
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Καλησπέρα σας,

Η οργανωτική επιτροπή του ΣΦΗΜΜΥ 5 σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης. Μέσα από τη δημιουργία της Τοπικής Επιτροπής καθιστάται ευκολότερη η επικοινωνία μας με τους συνέδρους της πόλης σας, η άμεση ενημέρωσή τους, η ευχάριστη μεταφορά και διαμονή τους στη πόλη της Ξάνθης καθώς και η επιτυχία του συνεδρίου.

Σας παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε τη προσπάθειά μας να αποστείλετε email στη διεύθυνση auth@sfhmmy.gr με θέμα "Για συμμετοχή στη Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης".

Με εκτίμηση
Οργανωτική Επιτροπή ΣΦΗΜΜΥ 5

Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους, που πιστεύουν ότι η ΤΟΕΘ δεν έλαβε υπόψη της την οικονομική κατάσταση, γιατί δεν απέστειλαν email όταν αναρτήθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση;

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν ακόμα και τώρα θα είχατε το χρόνο και τη διάθεση να συμμετέχετε στην συγκεκριμένη διαδικασία;

Θέλω να πιστεύω ότι όσα ειπώθηκαν ήταν χάριν της ευκολίας του συναδελφικού διαλόγου.

Όλα αυτά χωρίς κανέναν ειρωνικό τόνο και διάθεση.

ΚΣΧ

www.dimiourgiko.gr
ΣΦΗΜΜΥ 5
Νεούλης/Νεούλα
*

ΣΦΗΜΜΥ 5 ΞΑΝΘΗ 6-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

View Profile WWW
« Reply #39 on: March 28, 2012, 17:03:11 pm »

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ενημέρωση για τα τελευταία νέα σχετικά με το συνέδριο.

Η αίτηση μας για τη χρήση των λεωφορείων του ΑΠΘ αναμένει την τελική της έγκριση από τον πρύτανη. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρημάτων και για αυτό δεν μας έχουν πει τελική ημερομηνία για την απόφαση τους, σχετικά με την αποδοχή η την απόρριψη της. Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε σύντομα την τελική απάντηση.

Η ΤΟΕ Ξάνθης μας ενημέρωσε οτι μιλήσανε με όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία και τους διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να δώσουν ξεχωριστές αποδείξεις σε κάθε σύνεδρο (έστω μία για όλα τα βράδια), αρκεί να δηλωθεί στο check-in.

Σύμφωνα με ένα ανεπίσημο πρόγραμμα που μας έστειλαν τα παιδιά από την Ξάνθη, οι εγγραφές του συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 8:30 και η τελετή έναρξης στις 9:00. Λάβετε παρακαλούμε υπόψιν ότι αυτά είναι ακόμα ανεπίσημα και ενδεχομένως να μην είναι οι τελικές ώρες. Αναμένουμε και εμείς το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Τέλος, διοργανώνεται ένα πάρτι την πέμπτη το βραδύ, σε κτιριο πανεπιστημιου που ειναι στο κέντρο, το οποίο κάνει η ραδιοφωνικη ομάδα- που ειναι μερος της πολιτιστικής ομάδας "Γέφυρα"- ως καλωσόρισμα των συνέδρων.
Επειδή κύριο μέλημα μετά το ταξίδι ενδεχομένως να είναι το φαγητό, ίσως είναι χρήσιμο να ενημερώσουμε ότι  θα εχει μονο ποτά. Φαγητό θα υπάρχει σε απόσταση 1-3' (με περπάτημα) . Μάλλον θα υπάρχει τιμή στα ποτά (λογικά 1 ευρώ η μπίρα, 3 το ποτό.).

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά σας, στείλτε μέιλ με τα στοιχεία σας όπως αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα μας, στο auth@sfhmmy.gr.

5ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Ξάνθη, 6 - 7 Απριλίου 2012
http://www.sfhmmy.gr/

http://facebook.sfhmmy.gr        http://twitter.sfhmmy.gr        http://googleplus.sfhmmy.gr
ΣΦΗΜΜΥ 5
Νεούλης/Νεούλα
*

ΣΦΗΜΜΥ 5 ΞΑΝΘΗ 6-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

View Profile WWW
« Reply #40 on: March 31, 2012, 12:24:36 pm »

Η αίτηση μας παραμένει ακόμα προς έγκριση. Δυστυχώς δεν μας απαντούν ξεκάθαρα. Μας είπαν έμμεσα ότι λόγω έλλειψης χρημάτων του ΑΠΘ είναι δύσκολο να εγκριθούν τέτοια ποσά και για αυτό αργούν πάντα οι αιτήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να λύσουμε οριστικά το ζήτημα και θα επικοινωνήσουμε προσωπικά με όλους όσους δηλώσατε ενδιαφέρον για τη μετακίνηση, ώστε να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς.

5ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Ξάνθη, 6 - 7 Απριλίου 2012
http://www.sfhmmy.gr/

http://facebook.sfhmmy.gr        http://twitter.sfhmmy.gr        http://googleplus.sfhmmy.gr
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: March 31, 2012, 13:34:57 pm »

Για τι ποσό μιλάμε δλδ; 500€;

Time_Tripper
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Feed the Trolls. Make them FAT

View Profile
« Reply #42 on: March 31, 2012, 16:25:07 pm »

θελω να ειναι και first class με σαμπανια τοτε!  Tongue

You know more than you think you know,
just as you know less than you want to know...

-Oscar Wilde

WHEN PEOPLE MAKE PLANS GOD'S LAUGHING..!!! MWAHAHAHA

Μόνο οι γενναίοι αγαπούν να το θυμάστε,
οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα…
                                                                      -Άκης Δήμου
nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #43 on: April 01, 2012, 12:49:45 pm »

Κάτι που διάβασα για την Εγνατία:

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=87052

http://www.ipop.gr/2012/04/%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82/

Επηρεάζει την διαδρομή του λεωφορείου, για αυτό το λέω.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: April 02, 2012, 17:46:15 pm »

Κανένα νέο για την ώρα που θα φύγει το λεωφορείο έχουμε;

Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: