• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 07:35:59 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 07:35:59 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by okan
[June 20, 2025, 23:16:46 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 20, 2025, 22:44:24 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 13:22:42 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 20, 2025, 09:08:54 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426770
Total Topics: 31712
Online Today: 176
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 109
Total: 112
mike1996
stefanos hios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κοντολίζα ΡΑΙΧ...ΟΥΣΤ!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Κοντολίζα ΡΑΙΧ...ΟΥΣΤ!!!  (Read 9941 times)
aliakmwn
Guest
Απ: Κοντολίζα ΡΑΙΧ...ΟΥΣΤ!!!
« Reply #15 on: April 24, 2006, 21:04:28 pm »

Quote from: !!DUO!! on April 24, 2006, 20:27:19 pm
Γιατί είστε τόσο αδιάλλακτοι?
Δεν ξέρετε ότι η πόρωση βλάπτει?

Εγω ξερω κατι αλλο με πολλα "α" που βλαπτει περισσοτερο αλλα... ας μεινω πολιτικα ορθος Grin

Δε μου λες πουλακι μου, ποιο ειναι το προβλημα σου? Το οτι αντιδρουν στον ερχομο της δολοφονισσας, της εκπροσωπου της κυβερνησης των φονιαδων ή το οτι προτιμουν να δειξουν την αντιθεση τους με τον εξαγγελθεντα πολεμο εμπρακτα, εν αντιθεσει με κατι φλωρους που προτιμουν να αφοριζουν μπροστα στην καρεκλα του υπολογιστη τους?

Οταν γινεται πολεμος, δεν υπαρχει "ουδετερη σταση". Ή εισαι υπερ του πολεμου, ή εισαι κατα. Ουδετεροτητα σημαινει ανοχη, και η ανοχη αποτελει συνενοχη.

Ασε λοιπον τους ΠΑΜιτες να κανουν αυτο που πιστευουν, κι εσυ βυζαξε το δαχτυλο σου...

Ξέρω, θα ζητήσει συμμαχία.Ποιός είπε ότι θα την έχει?

Η κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, επι Σημιτη, ανοιξε τα συνορα και τα λιμανια, και αφησε να περασουν ανενοχλητα τα ΝΑΤΟϊκα τανκς απο το ελληνικο εδαφος για να μπουκαρουν στη Σερβια. Επισης, εδωσε με χαρα τον εναεριο χωρο για να περασουν τα αεροπλανα.

Να ποιος ειπε πως θα εχει τη συμμαχια που ζηταει...

Ξέρω θα γίνει πόλεμος αλλά η Ελλαδίτσα πώς θα το εμποδίσει?

Στελνοντας πρασινα μηνυματα στο forum.
(Η ερμηνεια του χρωματος αφηνεται στον αναγνωστη... Περιλαμβανει τα παντα, απο μιξα και κουτσουλια μεχρι ΠΑΣΠ, περνωντας και απο το σταδιο του κουτοχορτου)

Αφού δεν μπορεί να εμποδισει τετελεσμένα γεγονότα ας τα εκμεταλλευτεί σε αυτή τη συνάντηση

Σωστα. Ας εκμεταλλευτει το αιμα των παιδιων λοιπον, τα κομμενα τους χερια, τα ακρωτηριασμενα τους κορμια, τα γκρεμισμενα τους σπιτια, για να γλειψει τα αρχιδια του αφεντικου, μπας και του ριξει ενα ξεροκομματο...

Δε μου λες ρε DUO, ειναι δικη σου αποψη αυτο ή θεση της ΠΑΣΠ??? Για πειτε μας σας παρακαλω να ξερουμε... Περιμενω απαντηση.

Καποτε, ενας αληταρας, ενας "γελοιος", "πορωμενος" και "αδιαλλακτος" ειπε:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Και το ονομα αυτου, Θεοδωρος Κολοκοτρωνης...

Απο το Πολιτικο Καφενειο "Ο Μεγας Ανατολικος"

OKΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΡΑ!

Συνέλαβαν ΤΩΡΑ οκτώ μέλη του ΠΑΜΕ που προσπάθησαν να αναρτήσουν ΠΑΝΟ στο Μέγαρο Μουσικής. Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ με επίθεση ενάντια στα ΜΑΤ κατάφεραν να μπουν στο Μέγαρο Μουσικής κι από την ταράτσα φωνάζουν τώρα συνθήματα.
Παράλληλα έκαναν γνωστό στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ότι αν δεν αφήσουν τους διαδηλωτές να κατευθυνθούν στην Αμερικανική Πρεσβεία θα προχωρήσουν δια της βίας!

---

Με συλλήψεις διαδηλωτών, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, κατάληψη του Μεγάρου Μουσικής από διαδηλωτές και υψηλό ηθικό άρχισαν οι διαμαρτυρίες του λαού εναντίον της άφιξης της Κοντολίζας ΡΑΪΧ. 3.000 αστυνομικοί έχουν κατακλύσει την Αθήνα, απέκλεισαν την Πάντειο ενώ Αμερικανοί Πεζοναύτες πήραν θέσης σε επίκαιρα σημεία της Αθήνας!!! Η Κοντολίζα θα κοιμηθεί στο Ιντερκοντινένταλ ενώ στην Αμερικάνικη Πρεσβεία θα πάει με?ελικόπτερο!

---

Ο Χρήστος Κατσιώτης που κρατείται στη ΓΑΔΑ, δήλωσε μόλις τώρα σε τηλεφωνική επικοινωνία του με το δελτίο του 902 TV ότι οι συλληφθέντες είναι μέχρι στιγμής 17

---

Πορεία αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται προς τη ΓΑΔΑ όπου βρίσκονται 17 μέλη του ΠΑΜΕ τα οποία συνελλήφθησαν στα επεισόδια έξω από το ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #16 on: April 24, 2006, 21:05:58 pm »

Αχ ρε Nessa..
Μου θυμίζεις περίοδο Μεσαίωνα ή μου φαίνεται?
Τί προλεταριάτα και κουραφέξαλα??

ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Αν ήσασταν  ρεαλιστές και διαλλακτικοί θα σας υποστήριζε όχι το 6-7% αλλά το 60%

"δηλαδή να εκμεταλλευτεί ο αστός"
Είναι αυτό επιχείρημα?Για ποιόν αστό μιλάς?Τον αμερικάνο?Την δουλειά του αυτός,την δουλειά μας εμείς τη δουλειά του το Ιραν
Ο αμερικάνος ψάχνει συμμάχους και πολύ σωστά κάνει

Η ελλάδα θα σιγήσει, δεν θα πάρει το μέρος κανενός και θα προσπαθήσει να λάβει τα περισσότερα ανταλλάγματα όπως γινόταν και επί Σημίτη

Το Ιραν ετοιμάζει πυρηνικά και απότι έψαξα είναι ένα ισχυρότατο πρόγραμα.
Αλλά βέβαια, αν το ετοίμαζαν Αμερικανοί θα είχαμε άλλες αντιδράσεις..

Και αν όλοι σας ενδιαφερόσασταν τόσο για τον λαό κτλ κτλ....δεν θα είχατε 300 αριστερές παρατάξεις και άλλους τόσους πολιτικούς συνδυασμούς(ΚΚΕ μ-λ,λ-μ και μην αρχίσω να τα λέω τώρα)

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.

View Profile
« Reply #17 on: April 24, 2006, 21:22:37 pm »

Φίλτατε aliakmwn

Εσένα δεν σε αντιμετωπίζω ως άνθρωπο με αριστερές απόψεις αλλά ως μεταλλαγμένο δεξιό που το μόνο κοινό που έχει μείνει από τον παλιό του εαυτό είναι το μίσος στο "πράσινο".Είτε κουτσουλιά είτε μύξα όπως λές

Τί  να σου πρωτοπώ

Για το ότι δεν εκπροσωπώ την ΠΑΣΠ αλλά την λογική της πλειοψηφίας?
Άσε την "επίκληση στο συναίσθημα" που μαθαίναμε, με ευφυολογήματα μην πω εξυπνάδες και τρανταχτές λέξεις όπως "γλείφεις τα αρχίδια" και άλλα τέτοια και μίλα με επιχειρήματα

Δεν είπα ναι στον πόλεμο και ποτέ δεν θα πώ
Αλλά όταν ξέρουμε όλοι ότι θα γίνει πόλεμος..
Στην Σούδα ήδη ετοιμάζονται απότι ενημερώνομαι

Ο Σημίτης και η πολιτική του κράτησαν την Ελλάδα ζωντανή σε διεθνές επίπεδο τόσα χρόνια.Με την σιγή ιχθύος δεν χάσαμε αλλά κερδίσαμε.
Τα τανκς περνούσαν ως μέρος της συμφωνίας μας με το ΝΑΤΟ και όχι ως άμεση στήριξη στον πόλεμο.Και το ΝΑΤΟ είναι άλλο κεφάλαιο ας μην το ανοίξουμε τώρα.Γιαυτό σταμάτα να παραπληροφορείς

Η Ελλάδα,μικρή χώρα δεν μπορούσε να ορθώσει ανάστημα όπως Γαλλία,Γερμανία(αν και το πλήρωσαν μακροπρόθεσμα)Ούτε μπορούσε να στείλει στρατό
Το ότι κρατά φιλικές σχέσεις με όλες τις χώρες(πλήν Τουρκίας) το οφείλουμε σε αυτή την πάγια πολιτική που θα διατηρηθεί και σε αυτή την περίπτωση

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
abbis
Guest
Re: Κοντολίζα ΡΑΙΧ...ΟΥΣΤ!!!
« Reply #18 on: April 24, 2006, 21:27:45 pm »

Ανακοίνωση ΚΟΘ και ΚΝΕ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ. ΡΑΪΣ - ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

aliakmwn
Guest
« Reply #19 on: April 24, 2006, 21:39:43 pm »

Quote from: !!DUO!! on April 24, 2006, 21:22:37 pm
Φίλτατε aliakmwn

Εσένα δεν σε αντιμετωπίζω ως άνθρωπο με αριστερές απόψεις αλλά ως μεταλλαγμένο δεξιό που το μόνο κοινό που έχει μείνει από τον παλιό του εαυτό είναι το μίσος στο "πράσινο".Είτε κουτσουλιά είτε μύξα όπως λές

Grin Grin Grin

Και ξερεις ποιος ευθυνεται για τη "μεταλλαξη"? Η ραδιενεργεια του απεμπλουτισμενου ουρανιου, που ειχαν οι βομβες, που τα αφεντικα σου εριχναν στη Σερβια, τοτε που ο Σημιτης και η κυβερνηση σας τους αφησαν να κανουν βολτα, και κρατησαν ζωντανη την Ελλαδα σε διεθνες επιπεδο, και τα σερβοπουλα νεκρα σε καθε επιπεδο...

Ωχ συγνωμη... Παλι "ευφυολογήματα μην πω εξυπνάδες και τρανταχτές λέξεις όπως "γλείφεις τα αρχίδια" και άλλα τέτοια" χρησιμοποιησα... Ειμαι αδιορθωτος τελικα...

Δεν εχω επιχειρηματα. Νεκρα παιδια εχω. Θελεις ενα, ανταλλαγμα για τις πολυτιμες υπηρεσιες σας, και για την "διατηρηση της Ελλαδας ζωντανης σε διεθνες επιπεδο"?

Τα υπολοιπα σού τα επιστρεφω Tongue
Εγω τουλαχιστον καταφερα να μεταλλαχθω... Αντε, σειρα σου, εκανα εγω την αρχη, ωρα να μαζευονται και οι υπολοιποι. Α, και πού 'σαι, οταν με το καλο "μεταλλαχθεις", μπορεις κι εσυ να συνεχισεις να "μισεις" το μπλε Grin

(Παντως ακομα δεν το εχετε ξεπερασει ε?)

Για το ότι δεν εκπροσωπώ την ΠΑΣΠ αλλά την λογική της πλειοψηφίας?
Άσε την "επίκληση στο συναίσθημα" που μαθαίναμε, με ευφυολογήματα μην πω εξυπνάδες και τρανταχτές λέξεις όπως "γλείφεις τα αρχίδια" και άλλα τέτοια και μίλα με επιχειρήματα

Αλλου αυτα... Τη "λογικη της πλειοψηφιας" την επικαλειται οποιος θελει. Κι αν η πλειοψηφια συμφωνει με τον πολεμο, ποιος σου ειπε οτι εγω θα ταυτιστω με την πλειοψηφια?

Η Ελλάδα,μικρή χώρα δεν μπορούσε να ορθώσει ανάστημα όπως Γαλλία,Γερμανία(αν και το πλήρωσαν μακροπρόθεσμα)Ούτε μπορούσε να στείλει στρατό
Το ότι κρατά φιλικές σχέσεις με όλες τις χώρες(πλήν Τουρκίας) το οφείλουμε σε αυτή την πάγια πολιτική που θα διατηρηθεί και σε αυτή την περίπτωση

Οντως... Τι σκατα την θελαμε την επανασταση το 1821? Μικρος λαος, αδυναμος... Πού να σηκωνεις κεφαλι τωρα...
Ή μετα, οταν μπηκε ο γερμανος στη χωρα... Τι αντισταση ρε, τρελος εισαι? Μικρη χωρα ειμαστε, πού να τα βαλουμε με τον Αξονα!

Ας μεινουμε ομως στην ουσια...

quoting abbis:

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ. ΡΑΪΣ - ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
[/quote]

View Profile
« Reply #20 on: April 24, 2006, 21:48:23 pm »

Τώρα τί να σου πώ

Εγώ είμαι υπέρ του Μέτερνιχ , των ναζιστών και των αμερικανών

Εντάξει αν αυτό πιστεύεις έχεις δίκιο

Σε αφήνω στον κόσμο σου, που όλοι συνομωτούν εναντίον σου, που κανένας δεν πρέπει να σκέφτεται διαφορετικά από σένα, που και κάποιος να έχει με σένα κοινές απόψεις είναι εγκάθετος από τον εχθρό.

Σε αφήνω στην μεταλλαγμένη από τις βόμβες του Σημίτη αριστερίστικη και εντυπωσιακή αν μη τι άλλω εικόνα σου

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
abbis
Guest
« Reply #21 on: April 24, 2006, 21:53:12 pm »

Για να μην ξεχνιόμαστε... Wink Wink

Ανακοίνωση ΚΟΘ και ΚΝΕ

Nessa NetMonster
Guest
« Reply #22 on: April 24, 2006, 22:07:08 pm »

Quote from: !!DUO!! on April 24, 2006, 21:05:58 pm
Αχ ρε Nessa..
Μου θυμίζεις περίοδο Μεσαίωνα ή μου φαίνεται?
Τί προλεταριάτα και κουραφέξαλα??
Αχ ρε DUO Grin

Ελπίζω να έχεις ματσωμένο μπαμπά γιατί διαφορετικά θα πάθεις μεγάλο πατατράκ. Σου έχουνε βάλει στο μυαλό ότι θα βγεις από δω ελεύθερος επαγγελματίας, και καλά ανεξάρτητος. Αμ δε. Ουσιαστικά θα είσαι πάντα εξαρτημένος από κάποιον εργοδότη.

ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Δεν πιστεύω ότι δεν είμαι ρεαλίστρια...
Αν ήσασταν  ρεαλιστές και διαλλακτικοί θα σας υποστήριζε όχι το 6-7% αλλά το 60%
Και αν ήμουν με τη ΝΔ θα ήμουν με την πλειοψηφία! Και;

"δηλαδή να εκμεταλλευτεί ο αστός"
Είναι αυτό επιχείρημα?Για ποιόν αστό μιλάς?Τον αμερικάνο?Την δουλειά του αυτός,την δουλειά μας εμείς τη δουλειά του το Ιραν
Ο αμερικάνος ψάχνει συμμάχους και πολύ σωστά κάνει
Η αμερικανική κυβέρνηση, ως εκπρόσωπος της αμερικανικής αστικής τάξης, πολύ σωστά κάνει (συμφεροντολογικά). Η ελληνική κυβέρνηση, ως εκπρόσωπος της ελληνικής αστικής τάξης, πολύ σωστά κάνει (και πάλι συμφεροντολογικά). Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.

Ο Αλιάκμονας δεν το έθεσε σωστά το ζήτημα. Ή μάλλον, δεν το έθεσε σωστά για σένα, γιατί σου απάντησε από καθαρά ανθρωπιστική σκοπιά, σαν να απαντούσε σε αστό ("θέλεις να πλουτίσεις από το θάνατο των άλλων"). Εμείς όμως δεν είμαστε αστοί. Ουσιαστικά δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από αυτόν τον πόλεμο, μόνο να χάσουμε.

View Profile
« Reply #23 on: April 24, 2006, 22:15:54 pm »

Ναι ο aliakmwn το έθεσε από την ανθρώπινη πλευρά
Αλλά δεν καταλαβαίνει ο aliakmwn και ο κάθε aliakmwn ότι δεν είναι μονοπώλιό του η ευαισθησία στον άνθρωπο και ότι οι αλλόδοξοι τον θέλουν σκοτωμένο για να πλουτίσουν.Όπως πχ πιστεύει ότι είναι μονοπώλιό του ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, έτσι και τώρα πιστεύει ότι είναι ο μόνος που λέει όχι στον πόλεμο και στους νεκρούς

Τουλάχιστον με εσένα υπάρχει περιθώριο συζήτησης...

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #24 on: April 24, 2006, 22:16:06 pm »

Υπάρχει το βραχυπρόθεσμο και το μακροπρόθεσμο συμφέρον.

Βραχυπρόθεσμα, ναι DUO, μπορεί η Ελλάδα αν συναινέσει στον πόλεμο, να πάρει κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, το οποίο βέβαια δεν θα το εκμεταλλευτούμε εγώ ή εσύ, αλλά ο Έλληνας βιομήχανος που θα του ανοίξει ο δρόμος για επενδύσεις στα πετρέλαια του Ιράν.

Μακροπρόθεσμα, η Ελλάδα βάζει και αυτή το λιθαράκι της στο να γίνει ο κόσμος μας πιο ανασφαλής (όταν αύριο-μεθαύριο θα έρθει ο μουτζαχεντίν και θα βάλει βόμβα στο κέντρο της Αθήνας ως απάντηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο, τα λέμε...), πιο επικύνδινος, πιο κοντά στην καταστροφή. Αυτός θέλουμε να είναι ο κόσμος στον οποίον θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας??

Πολύ απλά διαλέγεις με ποιό συμφέρον είσαι. Και όπως βλέπεις το ζήτημα δεν το έπιασα καθόλου από την ιδεαλιστική του πλευρά. Το είδα καθαρά ρεαλιστικά. Ρεαλιστικότατα. Και αυτή είναι και η απάντησή μου σε όσους θεωρούν ότι κάποιος δήθεν ρεαλισμός μας αναγκάζει να συμμετάσχουμε στον πόλεμο.
« Last Edit: April 24, 2006, 23:17:30 pm by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #25 on: April 25, 2006, 13:52:46 pm »

Σημειώνω ότι το ελληνικό κοινωνικό φόρουμ κάνει και αυτό την ίδια ώρα συγκέντρωση στην Καμάρα.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #26 on: April 25, 2006, 14:18:13 pm »

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει παγκόσμια πολιτικά τωρα τελευταία καθόλου, τί έγινε;

Για τα πετρέλαια γίνεται το θέμα;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}

View Profile
« Reply #27 on: April 25, 2006, 15:55:03 pm »

Ούτε εγώ ξέρω γιατί γίνεται..

Λένε ότι γίνεται για τα πυρηνικά και γιατί να λένε ψέματα αφού όντως το Ιραν έχει πυρηνικά και σύσσωμη η διεθνής κοινότητα αντιδρά αναντίον του.Χθές συνεδρίαζε ο ΟΗΕ.Δεν ξέρω τι αποφάσισαν αλλά πόλεμος μάλλον θα γίνει

Αυτό που με καίει είναι ότι η χώρα μας προμηθεύεται το περισσότερο πετρέλαιο από το Ιραν και όλοι καταλαβαίνουμε τις επιπτώσεις...

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #28 on: April 25, 2006, 16:06:28 pm »

Quote from: !!DUO!! on April 25, 2006, 15:55:03 pm
Αυτό που με καίει είναι ότι η χώρα μας προμηθεύεται το περισσότερο πετρέλαιο από το Ιραν και όλοι καταλαβαίνουμε τις επιπτώσεις...
Φυσικά και μας καίει πιο πολύ η τιμή του πετρελαίου και η διπλωματική θέση της χώρας από το πόσα παιδάκια θα σκοτωθούν και πάλι στο Ιράν ή το όποιο Ιράν χτυπήσουν οι ΗΠΑ...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ?? ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ FORUM!!

Η υπερδύναμη, κριτής των πάντων σε αυτόν τον πλανήτη και επιβολέας της δικαιοσύνης, φαντάζομαι ούτε έχει σκεφτεί ποτέ να ετοιμάσει πυρηνικά όπλα. Αλλά οι κακοί Ιρανοί με την υπερτεχνολογία που μόνο αυτοί στον πλανήτη έχουν, κατάφεραν και έφτιαξαν και απειλούν τον πλανήτη. Ο Θεός μου είπε στον ύπνο μου ότι πρέπει να χτυπήσω το κακό Ιράν. Αυτό θα κάνω!!

Ερώτηση: Ποιος έφτιαξε την πρώτη ατομική βόμβα?
Απάντηση: Ο Αλ-Μπομπ, γνωστός Ιρανός της Αλ-Κάιντα. Αυτός φταίει για όλα.
« Last Edit: April 25, 2006, 19:43:12 pm by Alexkasgr » Logged
Καμένος

View Profile
« Reply #29 on: April 25, 2006, 19:32:43 pm »

Το ωραιότερο που είπε η "κυρία" among others ήταν να προσπαθήσουν οι Ελληνοκύπριοι να "μην περιθωριουποιούν" ή "να βοηθήσουν" (δε θυμάμαι πως ακριβώς το είπε) τους κάτοικους της Βορείας Κύπρου!! (Τουρκοκυπρίους)

ΕΛΕΟΣ!!

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
Jump to: