• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:50:57 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:50:57 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 136
Total: 178
Elenit
nikos123321
palladas
Yamal
pliroforikarios
fkaravi
ΡΙΤΟΣΧΑ
JiMan5
kokkinosgior
astakos1
vagelismo
babistso
BB
saristei
glavdakis
chris_p30
dtkyriak
andripappa
Σοφιστικέ Κοτόπουλο
Σουλης
qwertyuiop
gprok
arswagdapro
DemetriosL
kiriakos234
elias_farhood
chryssana
nikpamp
rafail zisiadis
Eleniiii
m.renia
tasos_ntv
athena_apo
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Φασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη! Να τους τη χαλάσουμε
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Φασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη! Να τους τη χαλάσουμε  (Read 9149 times)
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Φασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη! Να τους τη χαλάσουμε
« Reply #45 on: January 16, 2012, 02:23:45 am »

Μια μπροσούρα "O φασισμός χωρίς σβάστικα" 
Ακόμα δεν έχει ανέβει ολόκληρο στο ιντερνετ ,αλλά έχει ανέβει ένα μικρό κομμάτι
http://autonomeantifa77.files.wordpress.com/2011/10/o-cf86ceb1cf83ceb9cf83cebccf8ccf82-cf87cf89cf81ceafcf82-cf83ceb2ceaccf83cf84ceb9cebaceb1-ceb5ceb9cf83ceb1ceb3cf89ceb3ceae.pdf

http://autonomeantifa77.wordpress.com/
http://antifascripta.net/

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #46 on: January 16, 2012, 03:12:46 am »

Μερικες παρατηρησεις:

Quote from: Ex_Mechanus
α) Δεν είναι ραντεβού για ξύλο, ούτε ξεκαθάρισμα/ξεγκάβλωμα συμμοριών. Η μια πλευρά μπορεί να λειτουργεί σαν συμμορία, η άλλη απέχει πολύ από αυτό (είτε το δεις μεμονομένα σαν οργανώσεις, είτε συγκεντρωτικά σαν αντίδραση στον δρόμο).

Κοιτα η τζιχαντ ειναι τρομοκρατια για τις ΗΠΑ και ιερο καθηκον για τους μουσουλμανους, ο Μπρειβικ ειναι μακελαρης για τη νορβηγικη κοινη γνωμη στη συνειδηση του ομως ειναι επαναστατης και οι χρυσαυγιτες ειναι τραμπουκοι και εσεις ειστε αγγελοι με φτερα αλλα οπως βλεπω εγω τα πραγματα και οι δυο θρασυδειλα και τραμπουκικα συμπεριφερεστε.
Και το ποιος ειναι συμμορια και ποιος οχι μπορεις να το εξηγησεις σε εναν πρωτοετη αν θες. Εγω εχω δει ποιος πουλαει ναρκωτικα στην Ροτοντα τωρα που εφυγαν οι μπατσοι, εχω δει ποιος κανει ντου στο πολυτεχνειο και ξεσπαει επι δικαιων και αδικων, εχω δει 5 και 10 να βαρανε 1, οποτε αυτο ικανοποιει την δικη μου ερμηνεια για την λεξη "συμμορια".

Επισης ειναι μεγαλη κουβεντα αν και κατα ποσο θα γυρισουν στις τρυπες τους, αν εμποδισεις μια, δυο και δεκα συγκεντρωσεις τους. Εγω δεν το νομιζω γιατι δεν μιλαμε για σαλιγκαρια και το φαινομενο ειναι αρκετα βαθυτερο. Δεν εγινε της μοδας τωρα ο φασισμος επειδη εσεις δεν κανατε καλα την δουλεια της χωροφυλακης και τους αφησατε "να βγουν απο τις τρυπες τους" οπως λετε. Μαλλον με τους δισεκτους καιρους που ζουμε συνδεεται ο φασισμος.

Τελευταιο αλλα σημαντικοτερο, εν τελει τα μεσα αποκαλυπτουν τον σκοπο.

Ερχεται μια μερα...
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #47 on: January 16, 2012, 03:52:26 am »

Αφού δεν είσαι πρωτοετής λοιπόν, θα πρόσεξες ότι όλα αυτά που περιγράφεις φωτογραφίζουν πολύ συγκεκριμένα άτομα και απέχει πολύ από το να λες ότι το κάνει ο αα χώρος ας πούμε. Και τα λέω αυτά χωρίς την παραμικρή διάθεση να υπερασπιστώ κανένα "χώρο" (έτσι και αλλιώς η διάσπαση στη θεσ/νίκη είναι τεράστια και δεν έχω και κανένα πρόβλημα με αυτό- απλώς μιας και τα ξέρετε όλα σταματήστε να αναφέρεστε σε β πληθυντικό σε ανθρώπους που δε μιλιούνται), απλώς και μόνο επειδή νομίζω ότι θίγεται η κοινή λογική με αυτά που διαβάζω.

Και κάτι τελευταίο γιατί πραγματικά αηδίασα. Δε μίλησε κανείς για χωροφυλακή. Όποιος δε βλέπει τις διαφορές ανάμεσα σε αυτό και ένα συλλογικό πολιτικό υποκείμενο ας βάλει γυαλιά. Πιο πάνω τονίζω ότι η συγκυρίες ευνοούν την πατριωτική/εθνικιστική προπαγάνδα. Και το ζητούμενο είναι αυτή να μείνει στο στόμα των 100 ψυχασθενών και να μην βρει κοινωνική απεύθυνση. Πως γίνεται αυτό; Όταν κάνουν εκδήλωση στο κέντρο της πόλης και δεν τολμάνε να βγούνε για αφισοκόλληση και εν τέλει δεν κάνουν ούτε την εκδήλωση. Κάποιοι μπορεί να σοκάρονται και να θεωρούν ότι θίγονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα ή ότι ο άλλοι είναι οι φασίστες. Όπως είπα και πριν, θεωρώ ότι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις ποιοτικές διαφορές.

Ειλικρινά δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μάλλον φταίει που τα ξέρετε και τα έχετε δει όλοι όλα, αλλά ανάθεμα από τι απόσταση. Αυτά από μένα.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #48 on: January 16, 2012, 10:15:48 am »

Quote from: i_am_batman on January 16, 2012, 03:52:26 am
Και το ζητούμενο είναι αυτή να μείνει στο στόμα των 100 ψυχασθενών και να μην βρει κοινωνική απεύθυνση.

Και ποιος εισαι εσυ που θα λογοκρινει και θα  αποφασισει τι θα φτασει στα αυτια της κοινωνιας?

Μηπως νομιζεις οτι ζεις στη Σοβιετικη ενωση του 60 ή στη Βορειο κορεα του 2012?

Αν ειναι τοσο χαλια οσο λες θα κριθει και θα απορριφθει απο την κοινωνια,
 εκτος αν θετεις τον εαυτο σου ως κατι πολυ ανωτερο απο την κοινωνια, κατι σαν θεο.

Οποτε τοτε σαν μπαμπας στο 5χρονο παιδι του απαγορευει να δει καποια προγραμματα στη τηλεοραση.

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #49 on: January 16, 2012, 10:54:34 am »

Quote from: Απλυτος Γριφος on January 15, 2012, 14:54:41 pm
Quote from: fugiFOX on January 15, 2012, 14:29:20 pm
Η λογοκρισία, η παρεμπόδιση ή η καταστολή μιας πορείας με τη βία,
δεν είναι και η ίδια φασισιτκή πράξη;
οχι, ειναι υγιεστατη αντιφασιστικη πραξη.

Είναι κρίμα, γιατί τέτοιες απόψεις είναι που οδηγούν στον εκφυλισμό των αγώνων του 40 του 50 του 70 που χρησιμοποιείς ως σημείο αναφοράς.
Τέτοιες απόψεις μπορούν εν μέρει να δικαιολογηθούν από τον φοιτητικό ενθουσιασμό,
αλλά δεν μπορούν να αιτιολογηθούν για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο και μάλιστα με την ιδιότητα του προέδρου του συλλόγου.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #50 on: January 16, 2012, 11:06:27 am »

Quote from: princess_of_the_dawn on January 15, 2012, 14:35:56 pm
αν την εξετάσεις μεμονωμένα,ναι,είναι
μόνο που λαμβάνοντας υπ'όψιν τον "χαρακτήρα" αυτής της πορείας και γενικά τη δράση των φασιστών έστω μόνο στην Ελλάδα βλέπει κανείς πως η βία είναι το μόνο μέσο
και τώρα το ότι η αστυνομία θα τα βάλει με τους φασίστες είναι μέγα ψέμα και το έχω δει με τα μάτια μου
εν τέλει εμένα η άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να τους αφήνουμε να αλωνίζουν όσο μπορούμε

ωραία, τουλαχιστον συμφωνούμε σε κάτι.
Έχοντας, λοιπόν, ως σημείο αναφοράς το ειδικό ας πάμε στο γενικό.

Η άποψη καταστέλλω την πορεία με βάση τα Χ επιχειρήματα,
μπορεί να λειτουργήσει ως το καλύτερο άλλοθι για
να κατασταλλεί αύριο μια π.χ. πορεία εργαζομένων που απολύθηκαν ή μια πορεία ιδιωτικοποιίησης όλων των πανεπιστημίων
με βάση τα Υ επιχειρήματα.

Και εν τέλει εφόσον δεν θες να τους αφήσεις να αλωνίζουν
μπορείς να βρεις δεκάδες εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης της αντίθεσής σου.
Ή μήπως έχουν στεγνώσει οι νεανικές ιδέες; Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #51 on: January 16, 2012, 11:31:41 am »

......

Το -οχι αστειο, αλλα- ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι κι εσυ τζουβαλιαζεις τους φασιστες, χωρις π.χ. να γνωριζεις οτι οι στοχικοι δεν μιλιουνται με τους χρυσαυγιτες (το ξερω απο το webwar  Roll Eyes). Τι θα πει δεν μιλιουνται. Τους ανεχονται? Πηγαινουν διπλα-διπλα στις πορειες? Τελειωσε,

Απλα αν δεις τα πραγματα απο την οχθη του ποταμου και οχι απο μεσα, βλεπεις πολλα επιχειρηματα και πολλες κατηγοριες να επαναλαμβανονται εκατερωθεν. "Παρακρατικοι" και "δεκανικια του κρατους" ειναι οι μεν συμφωνα με τους δε και το αντιστροφο. Ειναι θεμα οπτικης.

Όποιος δε βλέπει τις διαφορές ανάμεσα σε αυτό και ένα συλλογικό πολιτικό υποκείμενο ας βάλει γυαλιά.
Οι βολτες των SS τι ηταν?

Και ποια κοινη λογικη. Νομιζα οτι εσυ δεν πιστευεις στην κοινη λογικη. Και ισως και να μην υπαρχει κοινη λογικη, αλλα η λογικη των πολλων.

Για αυτη την λεξη,
χωροφυλακή
εχεις δικιο και την αποσυρω.

Ερχεται μια μερα...
Social_waste

View Profile
« Reply #52 on: January 16, 2012, 12:06:34 pm »

Quote from: fugiFOX on January 16, 2012, 10:54:34 am
Είναι κρίμα, γιατί τέτοιες απόψεις είναι που οδηγούν στον εκφυλισμό των αγώνων του 40 του 50 του 70 που χρησιμοποιείς ως σημείο αναφοράς.
μονο αν δεχτουμε οτι το νοημα αυτων των αγωνων ηταν
να προστατεψουμε τη δυνατοτητα των φασιστων να
εκφραζονται.

Vive le son
D'l'explosion!
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #53 on: January 16, 2012, 13:07:22 pm »

Οκ ακόμη μια φορά έχουμε ξεφύγει....

Αυτό που είπε ο megapixel είναι πέρα για πέρα σωστό....και είναι κάτι που έχει γίνει κιόλας...
by wiki again:
Στις εθνικές εκλογές του 2009 ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 0,29% και 19.636 ψήφους.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αρχίσουμε να μιλάμε για απόρριψη  αυτής της πολιτικής ιδεολογίας...

Αυτό που έγινε εχτές μπορεί να εξελίχθηκε σε κάτι ήρεμο αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα κυνήγι κρεάτων.....γιατί έτσι θα έβλεπαν οι μεν τους δε...και τότε θα μιλούσαμε κάτω από διαφορετική βάση....

Οι 20.000 άνθρωποι μπορούν να μείνουν σε αυτά τα επίπεδα όχι με το να τους κυνηγούν τα αντίπαλα στρατόπεδα αλλά με διαρκείς αντιφασιστικές εκδηλώσεις....

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #54 on: January 16, 2012, 13:19:40 pm »

Εγω προτεινω να σκοτωσεις το μπατσο που εχεις μεσα σου

αντε γιατι τον βλεπω να ετοιμαζεται για 10%

Grin

クリスチネットあなたの者だから...
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: January 16, 2012, 13:24:55 pm »

Quote from: megapixel on January 16, 2012, 10:15:48 am
Και ποιος εισαι εσυ που θα λογοκρινει και θα  αποφασισει τι θα φτασει στα αυτια της κοινωνιας?
Αν ειναι τοσο χαλια οσο λες θα κριθει και θα απορριφθει απο την κοινωνια,
 εκτος αν θετεις τον εαυτο σου ως κατι πολυ ανωτερο απο την κοινωνια, κατι σαν θεο.
Οποτε τοτε σαν μπαμπας στο 5χρονο παιδι του απαγορευει να δει καποια προγραμματα στη τηλεοραση.
τι είναι κοινωνία?
Εμείς τι είμαστε?Κοινωνία είμαστε.

Quote from: megapixel on January 16, 2012, 10:15:48 am
Και εν τέλει εφόσον δεν θες να τους αφήσεις να αλωνίζουν
μπορείς να βρεις δεκάδες εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης της αντίθεσής σου.
Ή μήπως έχουν στεγνώσει οι νεανικές ιδέες; Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο
Οπως ξαναείπα,δεν είμαστε ΚΚΕ ,όλο να μιλάμε και να μην κάνουμε τίποτα πράξη.
Οπότε όταν βγαίνουν,εμείς προσπαθούμε να τους κόψουμε.
Και δεν αρκούμαι εγώ προσωπικά,στην έκφραση της αντίθεσής μου μόνο..Οκ?
Με το νεανικό μου μυαλό το θεωρώ πολυ ηλίθιο΄,ενώ σε χτυπάνε από παντού,εσύ να δείχνεις απλά την εναντίωση και να μην παίρνεις την ζωή στα χέρια σου.

legacycell
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #56 on: January 16, 2012, 13:26:21 pm »

Ρε άνθρωποι, τι διάολο συμβαίνει με σας;Τι ακριβώς υπερασπίζεστε; Το δικαίωμα της χ.α. στην διαδήλωση;Για άλλες πορείες τέτοια ευαισθησία δεν έχετε δείξει πάντως.

Εν τέλει αποφασίστε πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και πείτε μας(εκτώς αν δεν το θεωρείται ως πρόβλημα) και κόψτε την μουρμούρα γιατί όντως αυτά είναι για τις θείτσες με τα πιτιφουράκια και το τσάι. Και όχι, η ελπίδα ότι η κοινωνία θα τους απορρίψει είναι το λιγότερο ανιστόρητη άποψη όχι λύση.

Καλό και το wikipedia αλλά και κανά βιβλίο δε βλάπτει. Εκτός αν θεωρείται ότι ξέρετε τα πάντα και έχετε άποψη διαβάζοντας λίγο google παρόλο που όλα αυτά συμβαίνουν αρκετά μακριά από σας.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #57 on: January 16, 2012, 13:34:59 pm »

Quote from: MARIOS on January 16, 2012, 13:07:22 pm
Οκ ακόμη μια φορά έχουμε ξεφύγει....

Αυτό που είπε ο megapixel είναι πέρα για πέρα σωστό....και είναι κάτι που έχει γίνει κιόλας...
by wiki again:
Στις εθνικές εκλογές του 2009 ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 0,29% και 19.636 ψήφους.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αρχίσουμε να μιλάμε για απόρριψη  αυτής της πολιτικής ιδεολογίας...

Αυτό που έγινε εχτές μπορεί να εξελίχθηκε σε κάτι ήρεμο αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα κυνήγι κρεάτων.....γιατί έτσι θα έβλεπαν οι μεν τους δε...και τότε θα μιλούσαμε κάτω από διαφορετική βάση....

Οι 20.000 άνθρωποι μπορούν να μείνουν σε αυτά τα επίπεδα όχι με το να τους κυνηγούν τα αντίπαλα στρατόπεδα αλλά με διαρκείς αντιφασιστικές εκδηλώσεις....
νταξ ότι ναναι..
Λες και η κοινωνία είναι κατι γενικό και αόριστο που αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας,και όταν δουν φασίστες να κυνηγάνε μετανάστες,πετάγεται ένα χέρι και τους σταματάει φωνάζοντας,"επ τι γίνεται εκεί"

Ε είναι λίγοι μωρε..ας τους αφήσουμε να δρούνε ανενόχλητοι στις γειτονιές..Τώρα νταξ τι και αν αφήνουμε να γίνουνε και άλλες γειτονιές σαν τον αγίο παντελεήμονα,να αυξάνονται σιγά σιγά,εμείς ξέρουμε ότι πήραν 20000 ψήφους στις εθνικές εκλογές.

MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #58 on: January 16, 2012, 14:06:57 pm »

Λοιπόν....legacy κάτι....είσαι τουλάχιστον εκτός θέματος.....στην τελική ρε άνθρωπε....ΝΑΙ ρε άνθρωπε μπορεί και ο φασίστας να κάνει διαδήλωση...αλλά το θέμα μας δεν είναι τι μπορεί και τι δεν μπορεί.....Το θέμα μας είναι γιατί η αντίδραση σε αυτήν την διαδήλωση να είναι μια κόντρα διαδήλωση με την ελπίδα ότι θα συγκρουστούν....Το ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα....

inco μόλις καταλάβεις την έννοια της δημοκρατίας που υποστηρίζεις έλα και πες την μου....γιατί δεν υπάρχει ίχνος αυτής στον τρόπο σκέψης σου....και όταν δεν υπάρχει αυτή μάντεψε τι υπάρχει???

Αυτό είσαι....ένας "μετονομασμένος" φασίστας....απλώς εκείνοι φέρουν ως σημαία τους την πατρίδα...εσύ τον οικονομικό μετανάστη...

Και επειδή μερικοί περίεργοι εδώ θα τρέξουν να πιαστούν από την φράση μου την τελευταία....ΟΧΙ δεν είμαι φασίστας-ρατσιστής ή οτιδήποτε...ίσα ίσα πολλοί φίλοι μου είναι μετανάστες στην Ελλάδα....Το ζήτημα δεν είναι να δείρεις για να σε φοβηθεί ο άλλος....το θέμα είναι να πείσεις τον κόσμο με άλλα μέσα....

Αν σκοτώσει ένας skinhead τον πακιστανό και μετά εσύ σκοτώσεις τον skinhead έχεις 1ον) κάποια διαφορά??? 2ον) τι ακριβώς έχεις πετύχει? Να μην ξαναβγούν να σκοτώσουν?

Τώρα τα περί κοινωνίας κτλ...που αναφέρεις....ακούγονται τουλάχιστον αστεία....
Όσο για το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου....οκ.....μάλλον έχεις αρχίσει να παραληρείς και δεν μπορείς να καταλάβει τι ακριβώς γράφω.....αλλιώς δεν εξηγήτε...μάθετε να δράτε σαν άνθρωποι όχι σαν ζώα...

Υ.Σ. legacy κάτι....να διαβάσω βιβλία ε???Άσε που έχω διαβάσει...το να διαβάζω συγκεκριμένες απόψεις δεν νομίζεις ότι δημιουργεί μια μικρή σφαίρα γύρω από την οποία κινούμε??? Οπτική γωνία λέγετε......Wink

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #59 on: January 16, 2012, 14:28:37 pm »

Legacy
inco

Με αυτο που ειπα , εννοουσα οτι η κοινωνια-κοσμος-μαζα-οτι θελετε,

δεν σας ορισε  εκπροσωπο τους για να αποφασιζετε και να λογοκρινετε για το τι ερεθισματα θα περασουν απο τα δικα σας φιλτρα και θα της ερθουν.

Κρινει-κατακρινει- ή οχι, αναλογα με την δικη της αποψη και οχι με τη δικια σας.

Αλλιως ολοι θα λεγονταν inco και legacy.

Δεν ειστε ο Θεος-μπαμπας που πρεπει να ελεγξετε τι βλεπουν τα 5χρονα παιδια σας στη tv.

« Last Edit: January 16, 2012, 14:32:05 pm by megapixel » Logged

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: