• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:41:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:41:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 124
Total: 202
giorgosss03
unreasonable
geoarg
Chrisapostol
George_RT
dimitrisblioumis
Saint_GR
vevi
tecnoteki
akontel
Guts
krith
Baggelis
georgy
Nicotre
JoHn!
Petros Ts
GrillOG
christina02
gcheristanidhs
kosovi
athena_apo
georgepana9
IBOURAS
themis01
tzortzis
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
folas
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
mgrivab
Pcsc
aachmet
George15
abunchofcells
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στη δουλειά (Moderators: hjalmar, PolarBear) > ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΟΥΜΠΑΚΟ ΑΚΑ Αφορολόγητο Ελεύθερων Επαγγελματιών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΟΥΜΠΑΚΟ ΑΚΑ Αφορολόγητο Ελεύθερων Επαγγελματιών  (Read 7490 times)
antonios
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΟΥΜΠΑΚΟ ΑΚΑ Αφορολόγητο Ελεύθερων Επαγγελματιών
« Reply #45 on: December 18, 2012, 01:02:09 am »

πρώτον γιατί σε χαλάει τόσο η ύφεση??? μία φούσκα ήταν που έσκασε, ας έρθουμε στα ίσια μας.... Τα σωστά μέτρα θα φανούν στο χρόνο, αν θα φέρουν ανάπτυξη, τα λάθος θα φέρουν πανικό...
όσο για τα δάνεια προφανώς και τα ήξερε ή τουλάχιστον μπορούσε να τα μάθει...
επειδή από σχετικά μικρή ηλικία μου άρεσε το έψαχνα και έβλεπα τι μπουρδέλο γινόταν....
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #46 on: December 18, 2012, 01:02:48 am »

Quote from: antonios on December 18, 2012, 00:55:48 am
με όλα αυτά που έγραψα πριν εννοούσα ότι δεν έλεγε κανένας για τους δημοσίους ότι έπαιρναν 3-4-5 χιλιάρικα, τότε μας φαινόταν καλό.... βλέπαμε ότι δανειζόμασταν συνέχεια και δεν λέγαμε τίποτα, γιατί τα παίρναμε σχεδόν τζάμπα, ξοδεύονταν λεφτά, αλλά δεν είδα 2000-2005 ξερω γω να βγαίνει κανένας όπως τώρα να κράζει, γιατί ήταν πολλοί βολεμμένοι με την κατάσταση..

κασετόφωνο δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ γιατί δεν φοβάμαι ποτέ να λέω την άποψή μου και γουστάρω, ακόμη κι αν ενοχλεί....
αν με ήξερες θα καταλαβαινες ότι είσαι λάθος
και στον φίλο grecs τα έχω πει, διαφωνούμε, αλλά κασετόφωνο δεν με έχει πει ποτέ....
η λύση που προτείνω εγώ είναι να συμμαζέψουμε τα οικονομικά πάσει θυσία βρίσκοντας από που φεύγουν τα λεφτά και μετά να επανέλθει η καλύτερη κατάσταση

Σε εχω πει αλλα τσαντιστηκες και δεν στο ξαναπα  Roll Eyes

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
antonios

View Profile
« Reply #47 on: December 18, 2012, 01:04:37 am »

Όσο για το όλοι μαζί τα φάγαμε εν μέρει συμφωνώ, όπως και για ένα μέρος των δημοσίων υπαλλήλων, που τους αποκάλεσε ρεμάλια ή κάτι τέτοιο που δεν θυμάμαι... και σε αυτό δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας... σίγουρα έχετε μαλώσει όλοι με κάποιον υπάλληλο που το έξινε και έπαιρνε σίγουρα 2 χιλιάρικα το μήνα...

Quote from: Grecs on December 18, 2012, 01:02:48 am
Σε εχω πει αλλα τσαντιστηκες και δεν στο ξαναπα  Roll Eyes
χαχα, το ξέχασα αυτό... ελπίζω να έχω αλλάξει πλεον την άποψη αυτή.
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #48 on: December 18, 2012, 01:09:05 am »

Quote from: antonios on December 18, 2012, 01:02:09 am
πρώτον γιατί σε χαλάει τόσο η ύφεση???

Γιατί μπορεί να χαλάει κάποιον η ύφεση; (Ρητορική ερώτηση)

επειδή από σχετικά μικρή ηλικία μου άρεσε το έψαχνα και έβλεπα τι μπουρδέλο γινόταν....

Ενώ τώρα όλα είναι τέλεια.
antonios

View Profile
« Reply #49 on: December 18, 2012, 01:11:08 am »

Ε, τώρα αφού κατάλαβες τι εννοώ ρε, γιατί το κοροϊδεύεις....???? λέω ήταν ψεύτικο ΑΕΠ και αυτό είναι που ξεφουσκώνει τώρα..
όσο για το αν η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη, θα σου απαντήσω ναι, όσον αφορά τα νούμερα και την όλη φάση με τα δημοσιονομικά, απλά βρήκαν τους εύκολους τρόπους να το κάνουν, μειώνοντας μισθούς...
έχουν γίνει πολλά πράγματα γενικά που έχουν βοηθήσει στο να μην επικρατήσει χάος χρεωκοπίας κ.λ.π...
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #50 on: December 18, 2012, 09:27:56 am »

Quote from: antonios on December 18, 2012, 00:55:48 am
με όλα αυτά που έγραψα πριν εννοούσα ότι δεν έλεγε κανένας για τους δημοσίους ότι έπαιρναν 3-4-5 χιλιάρικα, τότε μας φαινόταν καλό.... βλέπαμε ότι δανειζόμασταν συνέχεια και δεν λέγαμε τίποτα, γιατί τα παίρναμε σχεδόν τζάμπα, ξοδεύονταν λεφτά, αλλά δεν είδα 2000-2005 ξερω γω να βγαίνει κανένας όπως τώρα να κράζει, γιατί ήταν πολλοί βολεμμένοι με την κατάσταση..
...

Είχα θέσει εγώ στο πολυτεχνείο τέτοια ζητήματα το 2005 και σχεδόν όλοι με έκραζαν Αντώνιε...είχαν όλοι δικά τους συμπεράσματα για την παραγωγικότητα τους και φυσικά σχεδόν όλοι πίστευαν ότι κάτι είναι άσχετα αν τα συμπεράσματα τους βασίζονταν στη μυρωδιά των δαχτύλων τους...Εκείνη την εποχή υπήρχαν ακόμα και οι γραφικοί πλέον ΠΑΣΟΚΟΙ που μιλούσαν για την ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη κλπ...πώς άλλαξε ο κόσμος...

ΥΓ: Απαντάω σε κάτι που δεν το κουώταρα: Πάντως το πού πάνε τα λεφτά είναι πολύ εύκολο να βρεθεί, όπως και το να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία. Το πρόβλημα είναι η πολιτική βούληση και η σωστή αντίδραση του κόσμου...

Ο Προφήτης

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: December 18, 2012, 13:07:29 pm »

Quote from: antonios on December 18, 2012, 01:11:08 am
Ε, τώρα αφού κατάλαβες τι εννοώ ρε, γιατί το κοροϊδεύεις....???? λέω ήταν ψεύτικο ΑΕΠ και αυτό είναι που ξεφουσκώνει τώρα..
όσο για το αν η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη, θα σου απαντήσω ναι, όσον αφορά τα νούμερα και την όλη φάση με τα δημοσιονομικά, απλά βρήκαν τους εύκολους τρόπους να το κάνουν, μειώνοντας μισθούς...
έχουν γίνει πολλά πράγματα γενικά που έχουν βοηθήσει στο να μην επικρατήσει χάος χρεωκοπίας κ.λ.π...

[Αθάνατος mode]

Μειώνοντας λοιπόν γενικά το βιωτικό επίπεδο μιας χώρας( μιας και αυτό είναι η εσωτερική υποτίμηση) μειώνεις και το βιωτικό επίπεδο των νέων εργαζομένων που έχουν βγει από το πανεπιστήμιο. Οι εργαζόμενοι λοιπόν αρνούνται να κάτσουν να δουλέψουν στην Ελλάδα και όσοι δεν έχουν πολύ χοντρό πρόβλημα(πχ άρρωστοι γονείς) φεύγουν για δουλειά στο εξωτερικό με 5πλάσιες αποδοχές.

Έτσι λοιπόν η παραγωγική σου υποδομή (όποια είχες τέλος πάντων) αποσαθρώνεται και μετά μένεις να παράγεις πορτοκάλια και μανταρίνια μόνο, τα οποία η βραζιλία και η αργεντινή τα παράγουν πιο φτηνά επειδή οι μισθοί εκεί χαμηλότεροι.

Με λίγα λόγια δηλαδή, η πορεία της εσωτερικής υποτίμησης είναι η ίδια με την πορεία της κινεζοποίησης

[/Αθάνατος mode]

πρώτον γιατί σε χαλάει τόσο η ύφεση??? μία φούσκα ήταν που έσκασε, ας έρθουμε στα ίσια μας.... Τα σωστά μέτρα θα φανούν στο χρόνο, αν θα φέρουν ανάπτυξη, τα λάθος θα φέρουν πανικό...

Αντε, να δεχθώ ότι το ΑΕΠ λόγω τραπεζικών συναλλαγών και παιχνιδιών στο χρηματιστήριο ήταν φούσκα η οποία έσκασε. Μπορείς όμως τότε να μου εξηγήσεις γιατί στον κορακα η βιομηχανική παραγωγή τα μνημονιακά χρόνια πέφτει και πέφτει και πέφτει? Δες τα επίσημα στοιχεία

http://www.mof.gov.cy/mof/cystat/statistics.nsf/industry_construction_61main_gr/industry_construction_61main_gr?OpenForm&sub=1&sel=2

9% πτώση φέτος , 7.5% το 2011 , 0.6% το 2010 και 8% το 2009! Δηλαδή παίρνοντας σαν έτος βάσης το 2008 έχουμε μια ποσοστιαία μείωση της τάξης του 20-25% στην βιομηχανική(= πραγματική) παραγωγή μας.

Επίσης γιατί δεν προσπαθούμε να δούμε για ΠΟΙΟΝ λόγο γίναν όσα χίλια μύρια γίναν? Μήπως οι πολιτικές της αποβιομηχάνισης της ΕΕ , των ανοιχτών οικονομικών συνορων  είναι αυτές που μας οδήγησαν εδώ?

Γιατί όσο και να θέλεις να έχεις πχ αυτοκινητοβιομηχανία, η ΕΛΒΟ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταγωνιστεί (προς το παρών) ούτε την BMW/AUDI/MERCEDES στα ακριβά αλλά ούτε και τα ιαπωνικά στην "φτηνή" κλίμακα. Αν δεν μπορείς να βάλεις δασμούς εισαγωγής σε προϊόντα όπως αυτά πως περιμένεις να αναπτυχθεί η εγχώρια παραγωγή?

Το "αστείο" είναι ότι οι ανοιχτές αγορές και η παγκοσμιοποίηση του pax americana όχι απλά δεν μας δίνουν την δυνατότητα να αναπτυχθούμε, αλλά έχουμε και ταχεία αποβιομηχάνιση κιόλας! Αν δηλαδή ο εργαζόμενος επειδή δεν του περισσεύουν κιόλας τα λεφτά προτιμάει λεμόνια αργεντινής και σκόρδα τουρκίας(επειή είναι φτηνότερα) και δεν έχει κίνητρο να αγοράσει ελληνικά προϊόντα, τότε είναι φυσικό να αποσαθρώνεται η παραγωγή μας όλο και περισσότερο. Η , για να το συνοψίσω, δεν υπάρχει σύγχρονη, δυτικού τύπου οικονομία, που να ΜΗΝ βασίζεται στην εσωτερικη κατανάλωση. Αυτά για τώρα, πρέπει να φύγω.

YARRRRRRRRRRRRRR
antonios

View Profile
« Reply #52 on: December 18, 2012, 13:18:14 pm »

πρώτον, συμφωνώ με το να φεύγουν όσοι δεν αντέχουν το όλο σκηνικό εδώ, με την άποψη ότι δεν μπορούν άμεσα να αλλάξουν κάτι.... κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι..
όσο για τα υπόλοιπα η βιομηχανική παραγωγή πέφτει γιατί δεν συμφέρει να λειτουργείς βιομηχανίες στην ελλάδα, από όλες τις απόψεις, ρευστότητα, μισθοί, φορολογία, αστάθεια και πολλά άλλα...
δασμοί σε πολλά προϊόντα θα ήθελα να ξέρεις ότι υπάρχουν, και  γι αυτό το λόγο η Ελλάδα τρώει άπειρα πρόστιμα κάθε χρόνο, απλά μας συμφέρει γι αυτό και τον παίζουμε τόσα χρόνια...
όσο για την ΕΛΒΟ και τέτοιου στυλ επιχειρήσεις, να έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια, γιατί είναι πλέον οι κατ' εξοχήν χαραμοφάηδες δημόσιοι με παχυλούς μισθούς.... και στείλε τους εργαζόμενους να δουλέψουν στους δήμους, που κλαίνε ότι δεν έχουν κόσμο να δουλέψει!!!!
Η υποστήριξη των πάντων είναι το πρόβλημά μας, γι αυτό και δεν έχει κλείσει τίποτα και δεν έχει απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος... τους χρυσώνουμε το χάπι με τις διαθεσιμότητες και τις μαλακίες
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: December 18, 2012, 13:32:49 pm »

Δεν απάντησες σε κατι επί της ουσίας. Την ΕΛΒΟ πχ την έφερα σαν παράδειγμα, υπήρχαν άπειρες εταιρείες που κάναν αμάξια παλιά στην ελλάδα. Μην απαντάς ότι στην ΕΛΒΟ είναι χαραμοφάηδες γιατί ακόμα και να είναι (που είναι λίγο ισοπεδωτικό ) σου είπα γιατί οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Μην φέρνεις (υπαρκτούς) λόγους ρευστότητας κλπ κλπ κλπ, γιατι οταν υπήρχε ρευστότητα(πχ 2002-2008) πάλι δεν είδαμε παραγωγικές επενδύσεις στο ελλαδιστάν....

Επίσης δασμούς εισαγωγής δεν ξέρω να έχουμε. Αλλά και να έχουμε, δεν είναι σε αυτά που "μετράει" (στα προϊόντα που παράγονται και στην ελλάδα αλλά κάποιος επιλέγει να τα εισάγει).

YARRRRRRRRRRRRRR
antonios

View Profile
« Reply #54 on: December 18, 2012, 16:56:52 pm »

ΤΙ ακριβώς δεν κατάλαβες??? Λέω ότι για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να ανοίξει η OPEL ένα εργοστάσιο στην Ελλάδα, γιατί δεν είναι αρκετά ικανές και ασφαλείς οι συνθήκες και δεν έχει και νόημα οσον αφορά το κόστος και το ανάλογο κέρδος.... Αντίθετα, το κράτος γουστάρει να συντηρεί εις βάρος του υπόλοιπου κόσμου μία τέτοια εταιρεία και μάλιστα με δημόσιο καθεστώς.....
Τώρα το αποσαφήνισα?
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #55 on: December 20, 2012, 00:52:15 am »

Quote from: antonios on December 18, 2012, 16:56:52 pm
ΤΙ ακριβώς δεν κατάλαβες??? Λέω ότι για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να ανοίξει η OPEL ένα εργοστάσιο στην Ελλάδα, γιατί δεν είναι αρκετά ικανές και ασφαλείς οι συνθήκες και δεν έχει και νόημα οσον αφορά το κόστος και το ανάλογο κέρδος.... Αντίθετα, το κράτος γουστάρει να συντηρεί εις βάρος του υπόλοιπου κόσμου μία τέτοια εταιρεία και μάλιστα με δημόσιο καθεστώς.....
Τώρα το αποσαφήνισα?

Αυτά τα λες φαντάζομαι από την πολυετή εμπειρία σου στις επενδύσεις, hedge funds και την πολύπαθη εργασιακή σου εμπειρία.

Αν και κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό ότι στα είπε η τρέμη, αλλά το απέκλεισα....

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
antonios

View Profile
« Reply #56 on: December 20, 2012, 01:36:56 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on December 20, 2012, 00:52:15 am
Τώρα το αποσαφήνισα?

Αυτά τα λες φαντάζομαι από την πολυετή εμπειρία σου στις επενδύσεις, hedge funds και την πολύπαθη εργασιακή σου εμπειρία.

Αν και κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό ότι στα είπε η τρέμη, αλλά το απέκλεισα....

Οκ, αν εσύ έχεις μάθει να βάζεις έτσι ταμπέλες σε ανθρώπους, πρόβλημά σου.... ΑΝ κάποτε μάθεις τι σημαίνει η γνώμη και να μην την ερμηνεύεις πάντα σε μάζα ή καλύτερα σε κοπάδι προβάτων, μιας και αναφέρθηκες σε τέτοια, ευχαρίστως να σου απαντήσω!
υ.γ. και ευτυχώς έχω έστω και λίγη εμπειρία από όσα ανέφερες παραπάνω, γι αυτό και μπορώ να μιλάω εκπροσωπώντας τον εαυτό μου..
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #57 on: December 20, 2012, 11:57:12 am »

Quote from: antonios on December 20, 2012, 01:36:56 am
Τώρα το αποσαφήνισα?

Οκ, αν εσύ έχεις μάθει να βάζεις έτσι ταμπέλες σε ανθρώπους, πρόβλημά σου.... ΑΝ κάποτε μάθεις τι σημαίνει η γνώμη και να μην την ερμηνεύεις πάντα σε μάζα ή καλύτερα σε κοπάδι προβάτων, μιας και αναφέρθηκες σε τέτοια, ευχαρίστως να σου απαντήσω!
υ.γ. και ευτυχώς έχω έστω και λίγη εμπειρία από όσα ανέφερες παραπάνω, γι αυτό και μπορώ να μιλάω εκπροσωπώντας τον εαυτό μου..

Δε βάζω καθόλου ταμπέλες. Γνώμη μου είναι και μένα ότι δεν έχεις καμία εμπειρία ούτε επιχειρηματική, ούτε επαγγελματική καθώς οι απόψεις σου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας. Δεν μπορώ ούτε σκοπεύω να σε πείσω. Απλά έχε κατά νου ότι μπορεί σε μερικά χρόνια, όταν αναγκαστείς να ζήσεις την πραγματικότητα του έλληνα μηχανικού να αλλάξεις εντυπωσιακά την άποψη σου.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #58 on: December 20, 2012, 14:33:52 pm »

Το ζητούμενο δεν ήταν ποτέ από το κράτος να έρθουν εταιρίες να κάνουν επενδύσεις.Αλλά ήρθαν και τι έγινε?carrefour,lidl και άλλες τέτοιες που δίνουν ψίχουλα σαν εργασία σε 1000 ατομα έχουν φοροαπαλλαγές και στο ισοζύγιο ζημιωνουν το κράτος αφού συγκεντρώνουν δις ευρώ σε βάρος των μικρομεσαίων εμπόρων.
Θα πρεπε να απασχολεί γιατί δεν έκαναν δημόσιες επενδύσεις 30 χρόνια ΕΟΚ στα εργοστάσια,στην ΔΕΗ πχ που εισάγουμε ρεύμα απο αλβανία και βουλγαρία,στην βιοτεχνία που υπήρχε.Αλλά οσα υπήρχαν τα έδιωξαν με επιδοτήσεις στην βουλγαρία και γενικά καμία βοήθεια.Οι δημόσιες επενδύσεις ήταν δρόμοι και ολυμπιακοί αγώνες και υπερκοστολογημένα φυσικά.
antonios

View Profile
« Reply #59 on: December 20, 2012, 21:11:50 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on December 20, 2012, 11:57:12 am
Quote from: antonios on December 20, 2012, 01:36:56 am
Τώρα το αποσαφήνισα?

Δε βάζω καθόλου ταμπέλες. Γνώμη μου είναι και μένα ότι δεν έχεις καμία εμπειρία ούτε επιχειρηματική, ούτε επαγγελματική καθώς οι απόψεις σου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας. Δεν μπορώ ούτε σκοπεύω να σε πείσω. Απλά έχε κατά νου ότι μπορεί σε μερικά χρόνια, όταν αναγκαστείς να ζήσεις την πραγματικότητα του έλληνα μηχανικού να αλλάξεις εντυπωσιακά την άποψη σου.

και αυτό το θεωρείς κακό ας πούμε??? Αν ήταν με το που αντιλαμβάνεται κάποιος τα πράγματα να αποκτά μία άποψη ες αεί, είναι ότι χειρότερο.... όσο για τις εμπειρίες, πίστεψέ με, έχω αρκετές, άσχετα αν σε πέιθω ή όχι και μπορώ να κρίνω αρκετά με βάση τα δικά μου πιστεύω!
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: