• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:42:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:42:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 101
Total: 152
dorapangeiou
Katarameno
Christina_R
andyy
thaliatsk
spoun
kzmekos
JoHn!
gkarapip
theofr
karadimitras
evax
Konstantinoy
eleftheria
makis1941
Βασιλης
giorgosm05
Isidora
maik
Eirini25
adelaine
Petross
fatseas
chrisdardas
tasos gourd
kostas.de
kourkou
ntelakis
themis01
ant2946
Don Corleone
anastasis_sid
GrillOG
sofipout
Lemonia
Billyskotsikas
thanos_voucharas
mamalakis
thpanousis
Gounanda
mdimitrig
Yamal
Νικη
Εύα
thathas12
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
despoina15
LCDR Chris
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 5ο Εξάμηνο (Moderators: chatzikys, Tasos Bot) > Βιβλία 5ου εξαμήνου?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Βιβλία 5ου εξαμήνου?  (Read 19944 times)
Talaipa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Βιβλία 5ου εξαμήνου?
« Reply #15 on: October 23, 2015, 20:12:32 pm »

Quote from: nohponex on October 23, 2015, 20:05:58 pm
Quote from: nikolis on October 23, 2015, 20:03:43 pm
Ερώτηση:Αν δεν δηλωσω βιβλιο σε ενα μαθημα, οπου εχω παρει βιβλιο σε προηγουμενα εξαμηνα, κερδιζω μοναδες?

Οχι
Οποτε αξίζει να παρω και αλλο βιβλιο στην ηλεκτρονικη ας πουμε? σε ευχαριστω πολυ!
nohponex
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #16 on: October 23, 2015, 20:23:56 pm »

Πρέπει να προσέχεις γιατι ο αριθμός των βιβλίων σου δεν πρεπει να περάσει τον αριθμό των μαθημάτων της σχολής, η υλοποιηση ακριβώς απο πίσω δεν ξερω πως ακριβώς ειναι, αλλα αν παίρνεις 2η φορα βιβλία μπορει στο τέλος της σχολής να μη σε αφήνει να πάρεις βιβλία.

PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: October 23, 2015, 23:49:13 pm »

Σε pdf μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχεδόν μάγκες(από international βιβλία).

προτείνω:
haykin. δεν τα λέει πολύ αναλυτικά πάντα οπότε το ιδανικό θα ήταν να διαβάζατε από Προάκη, που τον δίνουν ψηφιακές 2

σαε 1: παρασκευόπουλος και τον πετρίδη photocopy με 4 σελίδες ανά φύλλο. διαβάστε από πετρίδη το πρώτο πέρασμα. ο dorf είναι γτπ, και θα
πρέπει  να είστε και λίγο υπεύθυνοι ώστε να μην παίρνετε κακά βιβλία  απλά επειδή είναι μεγάλα(που τροφοδοτούν κακούς εκδότες, κακούς συγγραφείς και γενικά, πλέμπες)

ο lafore είναι χρήσιμος κυρίως για softwarικη αντιμετώπιση δομών κλπ. αν πάρετε το μάθημα επιλογής "αλγόριθμοι" στο 6ο εξάμηνο ίσως θα τον δώσετε αν δεν ενδιαφέρεστε για software γιατί θα πάρετε τον Cormen εκεί

μετρήσεις πάρτε τον πετρίδη, μετράει, τον έχω κρατήσει

ηλεκτρονική πάρτε millman για να τον ανταλλάξετε του χρόνου. δεν πιστεύω ότι αξίζει το βιβλίο για το spice, εφόσον έχετε νιώσει τα βασικά.

τον ντοκόπουλο πάρτε τον και κρατήστε τον και ας μην πάρετε ενέργεια, πιστεύω αξίζει να έχεις ένα τέτοιο βιβλίο ως ηλεκτρολόγος. το βιβλίο της εετ 1 πχ το έχω δώσει και αυτό, τον ντόκο όχι

όντως πλέον σας δίνουν τον τσιμπούκη σε ένα τόμο ε? γι αυτό και εγώ που θέλω να ανταλλάξω τους 2 για να πάρω τον ενιαίο και να έχω ένα ακόμα σύγγραμμα έχω μείνει στο ράφι..

btw σήμερα είδα μία επιδρομή από παιδιά του έτους σας στην βιβλιοθήκη μας, για να δουν βιβλία. χάρηκα πολύ γιατί στο έτος μας δεν θυμάμαι να το είδα αυτό ποτέ

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #18 on: October 24, 2015, 00:21:26 am »

Quote from: PanteGrv on October 23, 2015, 23:49:13 pm
Σε pdf μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχεδόν μάγκες(από international βιβλία).

προτείνω:
haykin. δεν τα λέει πολύ αναλυτικά πάντα οπότε το ιδανικό θα ήταν να διαβάζατε από Προάκη, που τον δίνουν ψηφιακές 2

σαε 1: παρασκευόπουλος και τον πετρίδη photocopy με 4 σελίδες ανά φύλλο. διαβάστε από πετρίδη το πρώτο πέρασμα. ο dorf είναι γτπ, και θα
πρέπει  να είστε και λίγο υπεύθυνοι ώστε να μην παίρνετε κακά βιβλία  απλά επειδή είναι μεγάλα(που τροφοδοτούν κακούς εκδότες, κακούς συγγραφείς και γενικά, πλέμπες)

ο lafore είναι χρήσιμος κυρίως για softwarικη αντιμετώπιση δομών κλπ. αν πάρετε το μάθημα επιλογής "αλγόριθμοι" στο 6ο εξάμηνο ίσως θα τον δώσετε αν δεν ενδιαφέρεστε για software γιατί θα πάρετε τον Cormen εκεί

μετρήσεις πάρτε τον πετρίδη, μετράει, τον έχω κρατήσει

ηλεκτρονική πάρτε millman για να τον ανταλλάξετε του χρόνου. δεν πιστεύω ότι αξίζει το βιβλίο για το spice, εφόσον έχετε νιώσει τα βασικά.

τον ντοκόπουλο πάρτε τον και κρατήστε τον και ας μην πάρετε ενέργεια, πιστεύω αξίζει να έχεις ένα τέτοιο βιβλίο ως ηλεκτρολόγος. το βιβλίο της εετ 1 πχ το έχω δώσει και αυτό, τον ντόκο όχι

όντως πλέον σας δίνουν τον τσιμπούκη σε ένα τόμο ε? γι αυτό και εγώ που θέλω να ανταλλάξω τους 2 για να πάρω τον ενιαίο και να έχω ένα ακόμα σύγγραμμα έχω μείνει στο ράφι..

btw σήμερα είδα μία επιδρομή από παιδιά του έτους σας στην βιβλιοθήκη μας, για να δουν βιβλία. χάρηκα πολύ γιατί στο έτος μας δεν θυμάμαι να το είδα αυτό ποτέ

Του dorf μία χαρά βιβλίο είναι απλώς το μάθημα γίνεται διαφορετικά στα ΣΑΕ1 επειδή είναι αντιγραφή από Πετρίδη! Επειδή σου την δίνει ο Τζιόλας που το πιο φθηνό του βιβλίο είναι 50 ευρώ δεν σημαίνει πως πρέπει να τα ισοπεδώνεις όλα..Tongue Επίσης, κάποια κεφάλαια από ΣΑΕ 2 τα διάβασα και τα κατάλαβα από dorf..

Μετρήσεις του Πετρίδη δεν μετράει κιόλας.είπαμε...Tongue
AckermanMik
Veteran

Όμορφη μικρή κουκλίτσα

View Profile
« Reply #19 on: October 24, 2015, 11:29:54 am »

Quote from: PanteGrv on October 23, 2015, 23:49:13 pm

Επειδή εδώ λες χαζομάρες ας πούμε τα πράματα με το όνομα τους. Αν θες να μάθεις ΣΑΕ ποιοτικά εννοειται θα πάρεις Dorf. Το βιβλίο είναι εξαιρετικό ( από τα λίγα του Τζιόλα που μου φάνηκαν χρήσιμα στη σχολή ). Εξαιρετική θεωρία, τρομερά παραδείγματα για να δεις πραγματικό ελέγχο και συνολική κάλυψη θεμάτων για πρώτα μαθήματα ελέγχου. Του Παρασκευόπουλου έχει κακή γραμματοσειρά, είναι τεράστιο και δε μ' άρεσε το στυλ γραφής του. Δεν ξέρω καν αν βοηθάει να μάθεις σαε.

Συμφωνώ ότι ο Τζιόλας γενικά δε βγάζει καλά βιβλία και είναι προς αποφυγή, αλλά το να λες ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα βιβλία στον έλεγχο γτπ είναι τουλάχιστον τραγικό και παραπλανητικό μόνο και μόνο επειδή εσένα δε σου άρεσε.

Και άντε ο Dorf είναι τόσο κακό βιβλίο όσο λες. Του πετρίδη ας πούμε είναι ενα βιβλίο που πιστεύεις θα τον βοηθήσει ποτέ στα μετέπειτα χρόνια ως επαγγελματία μηχανικό; Είναι ο πετρίδης ένα εγχειρίδιο αναφοράς; Ή του παρασκευόπουλου είναι εύκολο να διαβαστεί τόσο εκτεταμένο που είναι;
« Last Edit: October 24, 2015, 11:54:22 am by Iskandar » Logged

Quote from: opcode on September 26, 2015, 16:01:50 pm
Μια χαρά βγαίνουν όλα ... αν έχεις όρεξη για διάβασμα φυσικά. Ααα και Ευφυή Συστήματα Ρομπότ μην ξεχάσεις. Σπανίως βλέπεις τα δύο σμαράγδια της σχολής να διδάσκουν μαζί ένα μάθημα αυτομάτου ελέγχου. Είναι σαν να σου διδάσκει αρχιτεκτονική υπολογιστών ο Turing με τον Von Neumann.  Cheesy
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #20 on: October 24, 2015, 12:00:21 pm »

Πετρίδη παίρνεις άμα θες απλώς να περάσεις ΣΑΕ Ι να τελειώνεις. Dorf μετράει άπειρα να δεις κάποια παραδείγματα και να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει με το θέμα. Το ότι τα βιβλία αυτά είναι τεράστια σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να περάσεις νύχτα, ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ τέτοιος ο σκοπός τους.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: October 24, 2015, 12:46:10 pm »

Quote from: iliachry on October 24, 2015, 00:21:26 am

Του dorf μία χαρά βιβλίο είναι απλώς το μάθημα γίνεται διαφορετικά στα ΣΑΕ1 επειδή είναι αντιγραφή από Πετρίδη! Επειδή σου την δίνει ο Τζιόλας που το πιο φθηνό του βιβλίο είναι 50 ευρώ δεν σημαίνει πως πρέπει να τα ισοπεδώνεις όλα..Tongue Επίσης, κάποια κεφάλαια από ΣΑΕ 2 τα διάβασα και τα κατάλαβα από dorf..

Μετρήσεις του Πετρίδη δεν μετράει κιόλας.είπαμε...Tongue

Για τον Dorf μερικώς δεκτή η άποψή σου, αλλά δεν τα λέω τυχαία. Είναι λίγα τα βιβλία μαζικής κατανάλωσης που έχουν τόσο κακά σχόλια στο amazon, και επειδή το είχα δει και εγώ όντως πλατιάζει κλπ κλπ. Η λογική δεν είναι ότι ο Dorf είναι άχρηστος προφανώς (τόσες σελίδες δεν μπορεί να μην γράφουν τπτ!) αλλά ότι θα πρέπει να προσέχουμε τα βιβλία μας σαν κοινότητα. Ας βάλουν κάποιο άλλο επιλεγόμενο από διεθνή βιβλιογραφία.

http://www.amazon.com/Modern-Control-Systems-12th-Edition/product-reviews/0136024580/ref=cm_cr_dp_see_all_summary?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=byRankDescending

(δείτε στα τοπ σχόλια, πάντα τα βιβλία αυτά έχουν υψηλά ποσοστά 5 stars ακριβώς γιατί μπαίνουν οι πλέμπες Tongue Tongue )

Quote from: Iskandar on October 24, 2015, 11:29:54 am

Του Παρασκευόπουλου έχει κακή γραμματοσειρά, είναι τεράστιο και δε μ' άρεσε το στυλ γραφής του.

Εγώ το εκτίμησα γιατί είναι απλό και έχει ωραία σχήματα, η γραμματοσειρά μου άρεσε γιατί είναι απλή και δεν κουράζει, άρα μπορείς να διαβάσεις πολύ (όχι ότι χρειάζεται). Επίσης έχει μία γενικότερη λογική επιπέδου και όχι αυτό το μαζικο-ετοιματζίδικο βιβλίων όπως ο dorf. Έχει μία κλάση, γιατί δεν προυποθέτει να είσαι αρχάριος στα βιβλία γενικότερα, απαιτεί από τον αναγνώστη ένα επίπεδο, δεν τον θεωρεί μαθητούδι. Όπως το έχω στο μυαλό μου αυτά τα βιβλία (dorf) είναι για αμερικανάκια που ξαφνικά έπεσαν μες στα βιβλία μόλις μπήκαν στο college, ενώ πριν δεν είχαν ανοίξει.

Για τον Πετρίδη ΣΑΕ προφανώς και το είπα αυτό για όσους θέλουν να ξεμπερδεύουν με το μάθημα, ποιοτικά όμως. Προσωπικά επειδή το έχω με το διάβασμα, διάφορα σημεία του Πετρίδη που ήταν αδύναμος το παιρνούσα και επανερχόμουν, οπότε τελικά το μάθημα βγήκε πολύ άνετα και με καλά αποτελέσματα αλλά και με πλήρεις γνώσεις με Πετρίδη και wolfram alpha. Απλά ο συλλογισμός σου Iskandar είναι σε εντελώς λάθος σημείο, πόσο μάλλον όταν στην ίδια σειρά γράφω αυτό ακριβώς, για προώθηση καλών συγγραμάτων. Γι αυτό και δεν είπα να πάρουν τον πετρίδη

Τώρα ο Πετρίδης μετρήσεις μου άρεσε πολύ και τον διάβασα όλο, και μου έχουν μείνει. Μου φάνηκε ενδιαφέρον το πως είναι τα όργανα ειδικά. Και επειδή και αυτό είναι ασθενές βιβλίο, κυρίως στα σχήματα και όχι στις τεχνικές μετρήσεων, όπου δεν ένιωθα σχήματα googlara. Το άλλο βιβλίο δεν το είδα εκτεταμένα, ίσως είναι πιο χρήσιμο αλλά και πάλι είναι σπατάλη. Υποθέτω έχει την μορφή sheets για μετρητικές διατάξεις, από αυτά που μοιράζουν τσάμπα σε πάκα των 500 σελίδων οι εταιρείες Tongue (πλακίτσα)

Όντως, τώρα που αναφέρθηκε, προτείνω επίσης να κοιτάτε να παίρνετε τα λιγότερα δυνατά βιβλία από Τζιόλα (αν και έχει και κάποια καλά).

Ξέρω από inside stories ότι παίρνει τηλέφωνο τους καθηγητές (σε όλα τα πολυτεχνεία λογικά, και σχεδόν καθόλου στα πανεπιστήμια γιατί εκεί δεν υπάρχει κενό βιβλιογραφίας) έναν προς ένα και τους προτείνει να γράψουν σύγγραμα για το μάθημά τους, ή το γνωστικό τους αντικείμενο. Και γενικά, είναι μεγάλη πλέμπα, δεν γίνεται να είσαι καλός εκδότης όταν δεν αγαπάς τα βιβλία, και αυτό φαίνεται για μένα.

Tongue Tongue
« Last Edit: October 24, 2015, 13:35:31 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #22 on: October 24, 2015, 15:09:26 pm »

Βρίζεις τον Dorf και μετά λες ότι ο Πετρίδης έχει καλό βιβλίο στις μετρήσεις. Όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
nohponex
Administrator

View Profile WWW
« Reply #23 on: October 24, 2015, 15:10:23 pm »

Quote from: c0ndemn3d on October 24, 2015, 15:09:26 pm
Βρίζεις τον Dorf και μετά λες ότι ο Πετρίδης έχει καλό βιβλίο στις μετρήσεις. Όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς.

Roll Eyes

Εχω διαβάσει και τα 3 βιβλία για τα ΣΑΕ, κανένα δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα του Dorf ειναι βιβλιο.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: October 24, 2015, 16:11:12 pm »

Quote from: c0ndemn3d on October 24, 2015, 15:09:26 pm

δεν είπα ότι είναι καλό μαν, κοίτα τι γράφω. και προφανώς δεν θα αλλάξει κάτι για τον dorf. απλά πολλοί θαμπώνονται και τον παίρνουν, χωρίς καν να δουν παρασκευόπουλο (αρκούνται σε αυτά που λένε άλλοι ίσως). εμένα μαρέσει να δίνω μία κριτική στάση για τα πράγματα. για παράδειγμα η δουλγέρη λέει στο μάθημα, ω τα σαε, μάθημα με δύσκολες έννοιες, αν δεν έρχεστε στο μάθημα δεν θα τις νιώσετε. όμως εν τέλει δεν αποδείχθηκε έτσι αναγκαστικά
« Last Edit: October 24, 2015, 16:14:47 pm by PanteGrv » Logged

P.D. Ouspensky
feugatos_#

.

View Profile
« Reply #25 on: November 03, 2016, 14:19:58 pm »

Διαδοση τι βιβλιο προτιμαμε;
Αν επισης δεν παρουμε βιβλιο κερδιζουμε κατι; (πχ +1 βιβλιο μελλοντικα απο αλλο μαθημα)

(Το γνωριζω οτι τα 2 βιβλια του τσιμπουκη που ηδη εχουμε καλυπτουν την υλη)
aqua marina
Veteran

View Profile
« Reply #26 on: November 03, 2016, 17:29:30 pm »

Quote from: feugatos_# on November 03, 2016, 14:19:58 pm
Διαδοση τι βιβλιο προτιμαμε;
Αν επισης δεν παρουμε βιβλιο κερδιζουμε κατι; (πχ +1 βιβλιο μελλοντικα απο αλλο μαθημα)

(Το γνωριζω οτι τα 2 βιβλια του τσιμπουκη που ηδη εχουμε καλυπτουν την υλη)
Γενικά, δικαιουσαι βιβλίο για 61 μαθήματα, δηλαδή όσα σου χρειάζονται για πτυχίο. Το να μην πάρεις σου εξασφαλίζει βιβλίο για ένα επιπλέον μάθημα επιλογής αργοτερα.  Ωστόσο, επειδή πολλά μαθήματα δε θέλουν βιβλίο ούτως ή άλλως, δεν κερδιζεις κάτι σπουδαίο.

Προσωπικά, θα σου πρότεινα να αξιοποιησεις την ανταλλαγή συγγραμματων. Παίρνεις μονάδες για επιπλέον βιβλία, δίνοντας κ παίρνοντας, και διαβάζεις και το συγγραμμα αν θες να ψάξεις παραπάνω το αντικείμενο.

Everybody wants to be a cat
because a cat's the only cat that knows where it's at !
feugatos_#

.

View Profile
« Reply #27 on: November 03, 2016, 19:13:55 pm »

Quote from: aqua marina on November 03, 2016, 17:29:30 pm
Γενικά, δικαιουσαι βιβλίο για 61 μαθήματα, δηλαδή όσα σου χρειάζονται για πτυχίο. Το να μην πάρεις σου εξασφαλίζει βιβλίο για ένα επιπλέον μάθημα επιλογής αργοτερα.  Ωστόσο, επειδή πολλά μαθήματα δε θέλουν βιβλίο ούτως ή άλλως, δεν κερδιζεις κάτι σπουδαίο.

Προσωπικά, θα σου πρότεινα να αξιοποιησεις την ανταλλαγή συγγραμματων. Παίρνεις μονάδες για επιπλέον βιβλία, δίνοντας κ παίρνοντας, και διαβάζεις και το συγγραμμα αν θες να ψάξεις παραπάνω το αντικείμενο.

Σε ευχαριστω πολυ  Smiley Smiley Smiley
australopithecus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: December 12, 2016, 17:08:45 pm »

Quote from: aqua marina on November 03, 2016, 17:29:30 pm

παιρνεις τα πιο ακριβα βιβλια για να τα πουλησεις Cool
K

View Profile
« Reply #29 on: December 12, 2016, 18:04:35 pm »

Quote from: australopithecus on December 12, 2016, 17:08:45 pm
παιρνεις τα πιο ακριβα βιβλια για να τα πουλησεις Cool

https://i.ytimg.com/vi/EvhIAg7NDvQ/hqdefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=yVfR_fhZK58#t=2m41
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: