• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 110
Total: 151
dimitris585
mayia psarikoglou
ThanosV
dr.giorgos
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
Yamal
fkagk
Zaxarenia
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
Mikekmp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τί γίνεται με την αναγνώριση του Διπλώματος ως Master?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Τί γίνεται με την αναγνώριση του Διπλώματος ως Master?  (Read 5978 times)
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΩΣ MASTER?
« Reply #15 on: April 16, 2006, 18:20:09 pm »

Mr President ένσταση....

Η αναγνώριση των πτυχίων των Πολυτεχνικών Σχολών ως ΔΠΣ έχει εσωτερικό και μόνο ενδιαφέρον (δηλαδή επιδόματα κλπ).

Η αναγνώρισή τους στο εξωτερικό ως ισότιμα των Αγγλοσαξωνικών MSc γνωρίζετε πολύ καλά ότι 'σκοντάφτει' στην ανυπαρξία ενδιάμεσου τίτλου σπουδών (επιπέδου Bachelor). Αντίθετα στη Γερμανία πχ που έχει ενιαίο και πενταετές δίπλωμα ο απόφοιτος των ελληνικών Πολυτεχνικών δεν έχει κανένα πρόβλημα ισοτιμίας.

Αρα κανένα πλεονέκτημα δεν πρόκειται να αποκτήσει προς το εξωτερικό ο απόφοιτος ενός ενιαίου και πενταετούς κύκλου σπουδών απέναντι σε εκείνον που κάνει 3+1 χρόνια στην Αγγλία, Κύπρο κλπ, και επιπλέον στην Ελλάδα θεωρείται ότι κατέχει δυο (2) πτυχία, ένα κανονικό και ένα μεταπτυχιακό. Και πάλι θα καλείται να κάνει MSc σε αγγλοσαξωνικά πανεπιστήμια πριν προχωρήσει σε διδακτορικό.

Συνεπώς μιας και το πρόβλημα είναι εσωτερικό, αφορά σε οικονομικούς και μόνο όρους. Εκτός αν το καλό μας Υπουργείο το ...πάει πιο μακρυα και σκέφτεται κάτι στο στυλ, 'Θέλουν που θέλουν ρύθμιση για ΔΠΣ, δεν τους τραβάω ένα σύστημα 3+2 να τελειώνουμε'. Τότε μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους αντιδρά η ΠΚΣ και οι λοιποί.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

margaris
Guest
« Reply #16 on: April 16, 2006, 19:52:39 pm »

ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Σε ημερίδα του Ε.Μ.Π., που έγινε στις 30 Μαρτίου 2006 και μετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις Πολυτεχνικές Σχολές και το Τ.Ε.Ε. συμφωνήθηκαν τα εξής:

1) Το ΔΠΣ αντικαθιστά το σημερινό δίπλωμα. Άλλος τίτλος σε προπτυχιακό επίπεδο δεν χορηγείται.

2) Το ΔΠΣ δεν αναφέρεται σε εξειδίκευση.

3) Τα επαγγελματικά δικαιώματα των μηχανικών καθορίζονται μόνο από τον βασικό τίτλο, δηλαδή το ΔΠΣ. Κανένας άλλος τίτλος (μεταπτυχιακός τίτλος ειδικότητας ή εμβάθυνσης) δεν καθορίζει επαγγελματικά δικαιώματα. Κάθε μεταπτυχιακός τίτλος βελτιώνει μόνο τα προσόντα του μηχανικού.

4) Το ΔΠΣ δεν εμποδίζει μελλοντική θέσπιση μεταπτυχιακών σπουδών ειδικότητας ή εμβάθυνσης.

Σε αυτήν την ημερίδα κύριος ομιλητής ήταν ο ομότιμος καθηγητής και υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θ. Ξανθόπουλος. Ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη του ΔΠΣ και είπε ότι στο υπουργείο υπάρχει το σχετικό νομοσχέδιο από την εποχή του Ευθυμίου, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο δεν κατατίθεται στη Βουλή.   

συνεχίζεται ....
« Last Edit: April 16, 2006, 20:00:02 pm by margaris » Logged
margaris
Guest
« Reply #17 on: April 16, 2006, 20:34:15 pm »

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΠΣ

Με το ΔΠΣ κερδίζουμε τα εξής:

1) Μειώνεται το μέγεθος της αδικίας και έτσι αυτός που σπούδασε επί 5 έτη αποκτά τα ίδια προσόντα με αυτόν που σπούδασε 3+1 έτη.

2) Κατοχυρώνεται η ενιαία και συνεκτική δομή των σπουδών και απομακρύνεται ο κίνδυνος αυτοκαταστροφής της εκπαίδευσή μας με τη θέσπιση δομών σπουδών του τύπου 3+2.

3) Δίνεται χείρα βοηθείας στα τμήματα τετραετούς φοίτησης (σε όλο σχεδόν το πανεπιστήμιο) να αντιμετωπίσουν επιτυχώς την προσπάθεια να τα μετατρέψουν σε  τμήματα με σπουδές τύπου 3+1, εφόσον θα  υπάρχει πλέον προηγούμενο ενιαίας και συνεκτικής δομής σπουδών.

Η διατήρηση της ενιαίας και συνεκτικής δομής των σπουδών είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να θεσπιστεί το ΔΠΣ. Και αυτό πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση, γιατί, αν προκύψει νόμος που θα επιβάλει το 3+2, τότε τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα.

Στην ημερίδα της 30/03/06 έμαθα και το εξής σημαντικό, το οποίο οφείλω να σας το μεταφέρω.
Αυτός που αξιώνει σπουδές τύπου 3+2 δεν είναι η Ε.Ε. αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, που θέλει οι σπουδές να γίνουν φθηνότερες.
Ο καταστατικός χάρτης της Ε.Ε. (συνθήκη της Ρώμης) δεν επιτρέπει παρεμβάσεις στα προγράμματα εκπαίδευσης των κρατών μελών. Αντίθετα, ο καταστατικός χάρτης της Ε.Ε. ευνοεί τη διατήρηση της διαφορετικότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τώρα, κάποιοι γραφειοκράτες των Βρυξελών θέλουν την επιταγή του ΠΟΕ να την κάνουν πολιτική της Ε.Ε. και κάποιοι λιγούρηδες υπουργοί μας προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτονομημένα κέντρα των Βρυξελών, για δικούς τους λόγους.

συνεχίζεται ....       
margaris
Guest
« Reply #18 on: April 16, 2006, 20:56:59 pm »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ

Πραγματικά, με τη θέσπιση του ΔΠΣ λύνεται προς το παρόν το εσωτερικό πρόβλημα.

Η επίκληση του κόστους που θα προκαλέσει η αναβάθμιση του διπλώματος είναι πρόφαση. Αν το επίδομα σπουδών χορηγηθεί με βάση τα έτη σπουδών και όχι το πλήθος των τίτλων δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.   

Κατά την άποψή μου και το εξωτερικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης με την Βρετανική Κυβέρνηση και την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Τα συμφέροντα των Άγγλων και των Αμερικανών είναι τεράστια από την εισαγωγή εγκεφάλων και δεν είναι δύσκολο να τους πείσεις, αρκεί να διαθέτεις εκπαίδευση αξιώσεων, όπως ευελπιστούμε να πετύχουμε.

συνεχίζεται ....

Υ.Γ. Γρηγοράκη, αν και μεγαλύτερος, είμαι περισσότερος ρομαντικός και rock.
gpap

View Profile
« Reply #19 on: April 16, 2006, 21:20:52 pm »

Η επίκληση του κόστους που θα προκαλέσει η αναβάθμιση του διπλώματος είναι πρόφαση. Αν το επίδομα σπουδών χορηγηθεί με βάση τα έτη σπουδών και όχι το πλήθος των τίτλων δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.   

Προφανώς μια τέτοια ρύθμιση θα λύσει το πρόβλημα μια και καλή, αλλά νομίζω ότι κοστίζει πιο πολύ καθώς πλέον θα διαφοροποιεί ΤΕΙτζήδες παλιούς και νέους και διάφορες άλλες πιθανές και απίθανες κατηγορίες εργαζομενων..στο δημόσιο.

Κατά την άποψή μου και το εξωτερικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης με την Βρετανική Κυβέρνηση και την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Τα συμφέροντα των Άγγλων και των Αμερικανών είναι τεράστια από την εισαγωγή εγκεφάλων και δεν είναι δύσκολο να τους πείσεις, αρκεί να διαθέτεις εκπαίδευση αξιώσεων, όπως ευελπιστούμε να πετύχουμε.

Εδώ θα πω ότι μάλλον παρα είσαι ...ρομαντικός....Εγώ σαν πιο ..τεχνοκράτης πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα ..προσφοράς και ζήτησης. Αν κόβαμε μια και καλή την Αγγλία και την Αμερική και πηγαίναμε όλοι μόνο στη Γερμανία και Γαλλία για διδακτορικά...κάτι θα μπορούσε να γίνει.

Οσο για το κυνήγι εγκεφάλων, οι εκάστοτε ..κυνηγοί έχουν αναπτύξει τεχνικές που σε παίρνουν από το ...δημοτικό και σε βάζουν να κάνεις διδακτορικό ..αν κρίνουν ότι τους ενδιαφέρεις..

Υ.Γ. Γρηγοράκη, αν και μεγαλύτερος, είμαι περισσότερος ρομαντικός και rock.

Το ρομαντικός το σχολίασα...για το πιο rock ...επιφυλάσσομαι.. Grin Grin
(εξάλλου τον Αγγελάκα από το γιό σου δεν τον έμαθες??... Wink Wink..εσύ στα ..νιάτα σου άκουγες...διάφορα..κομμουνιστικά  Grin Grin Grin Grin)

Γρηγόρης Παπαγιάννης
margaris
Guest
« Reply #20 on: April 16, 2006, 21:27:58 pm »

Επισυνάπτω δύο ενδιαφέρουσες ομιλίες: του πρύτανη του Ε.Μ.Π και του Κοσμήτορα της πολυτεχνικής Σχολής Πατρών
« Last Edit: April 16, 2006, 21:30:26 pm by margaris » Logged
margaris
Guest
« Reply #21 on: April 16, 2006, 21:36:39 pm »

Και όταν απαγόρεψαν τα κομμουνιστικά, τακίμιασα με τον Νικόλα τον Άσιμο που ήταν τότε στη Φιλοσοφική και γρατσούνιζε μια κιθάρα. Πολύ καλό παλικάρι ο Νικόλας. Πήγε άδικα. Φτού, μαρτύρησα την πηγή του θέματος της επόμενης ομιλίας!
« Last Edit: April 16, 2006, 21:41:41 pm by margaris » Logged
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
Re: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΩΣ MASTER?
« Reply #22 on: April 18, 2006, 01:54:03 am »

Πρώτα απ'όλα, ευχαριστώ τον κύριο Πρόεδρο που επισκέφθηκε το topic μου. Αν και δεν μπορώ να είμαι στη Σχολή λόγω (μετσπτυχιακών) υποχρεώσεων στην Φιλοσοφία της Επιστήμης, παρ'όλα αυτά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα, αφού θέλω και να συνεχίσω τις σπουδές μου στο ΤΗΜΜΥ για προσωπική ευχαρίστηση, αλλά και για προσωπικό όφελος. Για αυτα που θέλω να κάνω όμως, ένα Μεταπτυχιακό στην ειδικότητα είναι απαραίτητο, εκτός απο το Μεταπτυχιακό στην Φιλοσοφία, που το κάνω απο απλό ενδιαφέρον.Ήδη, αφου τελειώνω αυτό, σκεφτομαι να επενδύσω 10000 ευρώ σε μεταπτυχιακό "εξ'αποστάσεως" απο το Bath university πάνω στα συστήματα ηλεκτρικής ισχύος. Απλά, αφου είμαι στο ΤΗΜΜΥ, και αφου αυτή η υπόθεση είναι στα σκαριά, κι αφου προτιμώ να σπουδάσω στην Θεσσαλονική που μου αρέσει σαν πόλη, παρά να μου φάνε τα ευράκια οι Άγγλοι, έχω έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση....Πάντως, για την ιστορία, ένας "κολλητός" που σπούδασε Σκωτία, είχε την επιλογή να παρακολουθήσει τριετές course που οδηγούσε σε Βαchelor, η να πάρει απο την αρχή "μονοκόμματο" πενταετές course που οδηγούσε σε Master.

Υ.Γ.: Άσχετο: την ιστορία του Ε.Μ.Πολυτεχνείου απο τον Μπίρη, έκδοση 1957, ξέρει κανείς που θα την βρώ??Την χρειάζομαι για μια εργασία μου σχετικά με την ιστορία των Μηχανικών εν Ελλάδι.

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
margaris
Guest
« Reply #23 on: April 18, 2006, 07:49:53 am »

Στη Σκωτία οι σπουδές είναι 4+1.
« Last Edit: April 18, 2006, 07:51:58 am by margaris » Logged
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #24 on: April 18, 2006, 18:13:54 pm »

Μάλιστα κύριε Πρόεδρε, ετσι είναι. Αλλά μπορείς να επιλέξεις "Μονοκόμματο" course 5ετούς διάρκειας που οδηγεί απ'ευθείας σε M.Eng. τώρα για την flexibility του συστήματος, δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να μεταπηδήσεις απο το ένα course (4ετές που οδηγεί σε Bachelor) στο άλλο. Ούτως η άλλως βέβαια, η διαφορά ειναί μικρή, διότι απλά το μόνο που διαφέρει είναι οτι πρέπει να ξαναπεράσεις μια διαδικασία επιλογής πάλι μετά τα τέσσερα χρόνια.Αλλά εκεί λεφτά να έχεις και είσαι ΟΚ!Και το UMIST προσέφερε πάντως 5ετή προγράμματα σπουδών που οδηγούσαν σε Master.

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
gtpp
Guest
« Reply #25 on: February 11, 2008, 20:28:21 pm »

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

Ισοδύναμα με μάστερ τα πτυχία των Πολυτεχνείων της Ελλάδας

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ με μάστερ θα θεωρούν αυτοβούλως τα πτυχία τους στο εξής τα Πολυτεχνεία και οι Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας και θα το αναγράφουν στα πιστοποιητικά που χορηγούν στους αποφοίτους τους!

Την απόφαση αυτή έλαβαν χθες, έπειτα από κοινή σύσκεψη, οι πρυτάνεις των δύο Πολυτεχνείων της χώρας (Αθήνας και Κρήτης) και οι κοσμήτορες των 5 Πολυτεχνικών Σχολών που εδρεύουν στα Πανεπιστήμια Πάτρας, Θράκης, Αιγαίου, Θεσσαλίας και στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι πρυτάνεις και οι κοσμήτορες- όπως είπε στα «ΝΕΑ» ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κων. Μουτζούρης- θα επαναφέρουν στο υπουργείο Παιδείας το πάγιο αίτημά τους να αναγνωριστούν άμεσα τα πτυχία τους ως επιπέδου μάστερ, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί επανειλημμένως στο παρελθόν αλλά δεν το έχει πράξει.

Τα Νέα 22.01.2008
http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20080122&nid=7245725

Το θεμα το βρηκα σε αλλο φορουμ οπου εψαχνα για ταινιες.Μπραβο μας.
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
Re: Τί γίνεται με την αναγνώριση του Διπλώματος ως Master?
« Reply #26 on: February 11, 2008, 20:45:59 pm »

Νομίζω αυτή η είδηση είναι παλιά, την είχα διαβάσει κάπου τρεις μήνες πριν. Το σημαντικό βέβαια είναι να μας αναγνωρίσει και η πολιτεία αλλά και όλη η Ε.Ε.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #27 on: February 11, 2008, 22:15:15 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:44:24 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #28 on: February 11, 2008, 22:22:23 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:44:21 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Τί γίνεται με την αναγνώριση του Διπλώματος ως Master?
« Reply #29 on: February 11, 2008, 22:28:16 pm »

Αυτό που είπα παραπάνω για το αυτοδιοίκητο δεν ισχύει ακριβώς έτσι. Για τις ιδρυτικές πράξεις και τις ισοτιμίες πτυχίων έχει λόγο και το υπουργείο. Οπότε πρόκειται καθαρά για πίεση από τα πολυτεχνεία και προσπάθεια της κυβέρνησης να χρυσώσει το χάπι για την αναγνώριση των κολεγίων:

Quote from: BOBoMASTORAS on February 11, 2008, 22:22:23 pm
Ο κ. Στυλιανίδης επανέλαβε ότι πρώτα θα προχωρήσει σε αξιολόγηση και ξεκαθάρισμα στο καθεστώς λειτουργίας των κολεγίων και μετά σε αναγνώριση πτυχίων.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: