• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:21:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:21:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 87
Total: 142
shamaelas
tzortzis
Arakapas
chrisg
mmikelo
sassi
dimitris kiziridis
Leftor
dnikoa
gsifnio
Xontroulis
ZontanosThrylos
thomasdt
ellimoschou
kvas
athena_apo
aggelina
Giannis_Kako
giannisd
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
alexkont
mike1996
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
panagiot
airam
Maximos7
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
ggalamat
Roidos
Mr Watson
pelopidt
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
gmpatsol
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011  (Read 29421 times)
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
« Reply #180 on: October 04, 2011, 02:38:24 am »

Χειροπιαστο ειναι, να λες "αυτος. εκεινος και ο αλλος" ???? Και στην τελικη εσεις ψαχνετε με το τουφεκι να βρειτε κανεναν πρωην συνδικαλιστη μεσα στους ανεξαρτητους, η συντονιστικη που ειναι γεματη απο αυτους δεν ειναι περισσοτερο υποπτη???

Αποδειξεις δεν υπαρχουν τωρα δυστυχως. Τουλαχιστον εγω δεν εχω, για αυτο και δεν κατηγορω συγκεκριμενα. Αλλα, αποψη μου ειναι οτι καποιοι εκατερωθεν θα τσιμπησουν το δωρακι τους, δεν ειπα οτι μπορω να το αποδειξω....

Αλλα αν. λεω, αν σε 5-10 χρονια δω τιποτα περιεργα διδακτορικα, τοτε θα καταλαβω για ποιους μιλουσα (σημειωτεον αποδειξεις παλι δεν θα εχω).. Και αυτο ισχυει και για τους μεν και για τους δε...

Και τι λέει το φετίχ σου (και πολλών άλλων από εδώ μέσα), να μην κατηγοριοποιείσαι, για εσένα;

Αυτο ειναι φετιχ?? Το να μην αισθανεσαι οτι ανηκεις καπου συγκεκριμενα??

ΕΔΙΤ
Εχεις δικιο για την κοσμοθεωρια, προετρεξα και την υπεθεσα...

Ερχεται μια μερα...
Ariel

View Profile
« Reply #181 on: October 04, 2011, 02:49:04 am »

Quote from: gate4 on October 03, 2011, 23:11:05 pm

«Στόχος ήταν ο συντονισμός μας στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Μιλήσαμε για το πού πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανοιχτές σχολές» είπε στα «ΝΕΑ» ο φοιτητής από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Γιώργος Μηναδάκης. Και συμπλήρωσε: «Το κίνημά μας μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πόλη. Κατεβαίνουν σχεδόν σε όλα τα τμήματα "αχρωμάτιστοι" φοιτητές για να στηρίξουν την προσπάθειά μας».
Ανέφερε επίσης πως προσπαθούν - όπου υπάρχουν ακόμη κλειστά τμήματα - να κινητοποιήσουν τους φοιτητές να πάνε να ψηφίσουν στις γενικές συνελεύσεις όποια κι αν είναι η άποψή τους. Οι φοιτητές τονίζουν ακόμη πως θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για αναβάθμιση της ποιότητας των σπουδών τους, πάντα ακομμάτιστα και χωρίς να εξυπηρετούν κανένα εξωπανεπιστημιακό συμφέρον.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4661712

ρε σεις....ποιο ειναι το παλικάρι???
Εγώ γιατι δεν τον έχω δει σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ συναντηση του ανεξάρτητου των ΗΜΜΥ ???
Για ποιο "δικό μας" κίνημα μιλαει???
wtf?????
« Last Edit: October 04, 2011, 02:52:29 am by Ariel » Logged

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #182 on: October 04, 2011, 02:53:53 am »

απο οτι μου ειπαν(με καθε επιφυλαξη)ανηκει στη νεολαια δημοκρατικης συμμαχιας.μαλιστα.οταν τετοια ατομα παιρνουν λογο και μιλανε για ανεξαρτητα κινηματα..τι να πει κανεις.
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #183 on: October 04, 2011, 02:56:33 am »

Quote from: pengo on October 04, 2011, 01:06:24 am
Quote from: Κάρβουνο on October 03, 2011, 23:48:33 pm
Οι εργασίες στις διαφορικές πήραν μερες η κάθε μία και αν παρακολούθούσα όλες τις ώρες θα είχα 8 ώρες τη βδομάδα μάθημα μόνο Λογισμό ΙΙ.
Τι λες??? Huh
Το πρόγραμμα του 1ου έτους. Που διαφωνείς;
« Last Edit: October 04, 2011, 03:08:14 am by Κάρβουνο » Logged

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #184 on: October 04, 2011, 02:58:43 am »

Quote from: ACE on October 04, 2011, 02:38:24 am
Χειροπιαστο ειναι, να λες "αυτος. εκεινος και ο αλλος" ???? Και στην τελικη εσεις ψαχνετε με το τουφεκι να βρειτε κανεναν πρωην συνδικαλιστη μεσα στους ανεξαρτητους, η συντονιστικη που ειναι γεματη απο αυτους δεν ειναι περισσοτερο υποπτη???

Αποδειξεις δεν υπαρχουν τωρα δυστυχως. Τουλαχιστον εγω δεν εχω, για αυτο και δεν κατηγορω συγκεκριμενα. Αλλα, αποψη μου ειναι οτι καποιοι εκατερωθεν θα τσιμπησουν το δωρακι τους, δεν ειπα οτι μπορω να το αποδειξω....
Η άποψή σου είναι λανθασμένη κατα την άποψή μου. Κι αν δεν έχεις στοιχεία, αυτό δημοσιογραφικά λέγεται "λάσπη".
Ο συνδικαλισμός των εαακ/ αριστερών σχημάτων κτλ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με δαπιτοπασπίτες.
Για τους δεύτερους υπάρχουν αποδείξεις - χειροπιαστές. Ένας φοιτητης μάλιστα μίλησε συγκεκριμένα στη ΓΣ για τα διδακτορικά του Μουσιόπουλου με τη ΔΑΠ. Πράγμα το οποίο είναι γνωστο εδώ και χρόνια.
Social_waste

View Profile
« Reply #185 on: October 04, 2011, 02:59:41 am »

Αυτο ειναι φετιχ?? Το να μην αισθανεσαι οτι ανηκεις καπου συγκεκριμενα??
το να αναγεις το γεγονος οτι δεν ανηκεις καπου συγκεκριμενα σε πεμπτουσια
της πολιτικης σου τοποθετησης.

Vive le son
D'l'explosion!
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #186 on: October 04, 2011, 03:01:23 am »

Quote from: Ariel on October 04, 2011, 02:49:04 am
Quote from: gate4 on October 03, 2011, 23:11:05 pm

«Στόχος ήταν ο συντονισμός μας στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Μιλήσαμε για το πού πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανοιχτές σχολές» είπε στα «ΝΕΑ» ο φοιτητής από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Γιώργος Μηναδάκης. Και συμπλήρωσε: «Το κίνημά μας μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πόλη. Κατεβαίνουν σχεδόν σε όλα τα τμήματα "αχρωμάτιστοι" φοιτητές για να στηρίξουν την προσπάθειά μας».
Ανέφερε επίσης πως προσπαθούν - όπου υπάρχουν ακόμη κλειστά τμήματα - να κινητοποιήσουν τους φοιτητές να πάνε να ψηφίσουν στις γενικές συνελεύσεις όποια κι αν είναι η άποψή τους. Οι φοιτητές τονίζουν ακόμη πως θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για αναβάθμιση της ποιότητας των σπουδών τους, πάντα ακομμάτιστα και χωρίς να εξυπηρετούν κανένα εξωπανεπιστημιακό συμφέρον.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4661712

ρε σεις....ποιο ειναι το παλικάρι???
Εγώ γιατι δεν τον έχω δει σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ συναντηση του ανεξάρτητου των ΗΜΜΥ ???
Για ποιο "δικό μας" κίνημα μιλαει???
wtf?????

Ναι γιατί όλους τους άλλους πασπιτοδαπίτες που σταδιοδρομούν στις νεολαίες και τις οργανώσεις νομίζεις τους είδαμε ποτέ να ιδρώνουν στα πλαίσια και τις συνελεύσεις. Αλλά έτσι μέ ένα "έξω τα κόμματα από την σχολή" ταυτίζετε αυτά τα @ με τον κάθε ένα που δραστηριοποιείται σε μια πολιτική ομάδα όποια και να είναι η δράση αυτης. Όσο σκοτεινά και να είναι τα κέντρα που φαντάζεστε πίσω από τις αριστερές οργανώσεις και λανθασμένες οι μέθοδοι τους ε του πούστη τόσο σκοτεινά δεν είναι. Τουλαχιστον κανένας τους δεν φιλοξενείται αποκλειστικά στα ΜΜΕ.

@ Bazinga
Ναι στη δημοκρατική συμμαχία είναι. Τσέκαρε το group νεολαία ΔΗΣΥ θεσσαλονίκης. Βλέπεις προτίμησε αυτούς από την ΔΑΠ επειδή αυτοί είναι λίγοι και μπορεί να σταδιοδρομήσει καλύτερα μέχρι το πολιτικό γραφείο.

http://negra-oveja.blogspot.com/
Ariel

View Profile
« Reply #187 on: October 04, 2011, 03:11:07 am »

Λοιπον, για να μη μπλεξουμε τα αυγά με τα πασχάλια ....Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΗΜΜΥ
Δεν έχω ιδέα τι ψηφίζει στις συνελευσεις. Είτε ΔΑΠ είναι είτε ανεξάρτητο είτε ΜΠΑΟΚ ...αλλα δεν έχει καμια συμμετοχή στην όλη δραση πέραν της ψήφου του (που και αυτή αμφίβολη είναι)

Εδιτ: κι αν πιστεύει οτι έχει...ας έρθει να το πει σε όσους παιδευόμαστε ένα μήνα τώρα με το πλαίσιο και δεν ξέρουμε ούτε το όνομα του ...  Cool

Εγώ πάντως, είμαι περίεργη να τον γνωρίσω Tongue
« Last Edit: October 04, 2011, 03:15:37 am by Ariel » Logged

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
ACE

View Profile WWW
« Reply #188 on: October 04, 2011, 03:14:20 am »

Quote from: pandora
Η άποψή σου είναι λανθασμένη κατα την άποψή μου. Κι αν δεν έχεις στοιχεία, αυτό δημοσιογραφικά λέγεται "λάσπη".
Ο συνδικαλισμός των εαακ/ αριστερών σχημάτων κτλ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με δαπιτοπασπίτες.
Για τους δεύτερους υπάρχουν αποδείξεις - χειροπιαστές. Ένας φοιτητης μάλιστα μίλησε συγκεκριμένα στη ΓΣ για τα διδακτορικά του Μουσιόπουλου με τη ΔΑΠ. Πράγμα το οποίο είναι γνωστο εδώ και χρόνια.
Μηχανολογος ειμαι, ξερω πολυ καλα τι κανει ο Μουσιοπουλος. Και δεν ειναι τυχαιο που εχει χρηματισει κοσμητορας. Καποιων την στηριξη χρειαστηκε για να βγει. Το θεμα ειναι οτι ο νεος νομος περιοριζει καπως αυτο το κακο και κανενας (ειτε ανεξαρτητος, ειτε καταληψιας) δεν εκανε καν νυξη για αυτο. Αλλα, να παλι ξεφυγα...

Συμφωνω οτι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ εχουν αλλα παρε-δωσε με τους καθηγητες. Αλλα τα διδακτορικα δεν ειναι αποδειξη (ειναι ενδειξη). Μπορει τα παιδια, να ηταν διαβαστερα (οχι δε νομιζω κατι τετοιο, απλα επισημαινω την διαφορα μεταξυ hard evidence και "εχει πολλους πρωην ΔΑΠιτες ο Μουσιοπουλος").

Δεν ειμαστε δημοσιογραφοι, δεν γραφουμε σε εφημεριδα, δεν βγαινουμε στην τηλεοραση, γραφουμε σε φορουμ. Και λεμε ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Το ξεκαθαρισα. Δεν εχω αποδειξεις για τιποτα. Ειπα τι προβλεπω να γινει... Και ξαναλεω, ισχυει και για την αλλη πλευρα των ανεξαρτητων. Αυτος ο Μανιαδακης σιγουρα θα καβατζωθει σε καποιο πολιτικο γραφειο η σε καποιο διδακτορικο. Αποδειξεις ομως, δεν εχω...

Quote from: social_waste
Θες να μου εξηγησεις γιατι? Μπορει και να συμφωνησω, δεν το εχω αναλυσει το θεμα...

Ερχεται μια μερα...
gate4

View Profile
« Reply #189 on: October 04, 2011, 03:30:03 am »

Quote from: Ariel on October 04, 2011, 03:11:07 am
Λοιπον, για να μη μπλεξουμε τα αυγά με τα πασχάλια ....Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΗΜΜΥ
Δεν έχω ιδέα τι ψηφίζει στις συνελευσεις. Είτε ΔΑΠ είναι είτε ανεξάρτητο είτε ΜΠΑΟΚ ...αλλα δεν έχει καμια συμμετοχή στην όλη δραση πέραν της ψήφου του (που και αυτή αμφίβολη είναι)

Εδιτ: κι αν πιστεύει οτι έχει...ας έρθει να το πει σε όσους παιδευόμαστε ένα μήνα τώρα με το πλαίσιο και δεν ξέρουμε ούτε το όνομα του ...  Cool

Εγώ πάντως, είμαι περίεργη να τον γνωρίσω Tongue
E ναι αλλοι να κανουν την δουλεια και αλλοι να παιρνουν την δοξα...Μην ανησυχεις θα χεις και συ καλη εξελιξη στα νεα κομματα,για λαος μερια κοιτα,τσιλιμιγκρα και ετσι.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #190 on: October 04, 2011, 03:32:44 am »

Εγω να πω οτι έχουν ανοίξει πανω απο τις μισες σχολες,το κινημα εχει απομαζικοποιηθει,εχω χασει μεγαλο μερος της πιστης μου σε αυτο αλλα με τις ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ που λετε μερικοι μερικοι του ανοικτου πανεπιστημιου παιζει να κοψω πρωτα τ' @@ μου και μετα να σας ψηφισω?Congrats,με τις υπεροχες αποψαρες σας κανετε καλυτερη δουλεια για να διατηρηθει η καταληψη απο οποιονδηποτε.Μιλαω για διαμαντια σαν τα παρακατω:

Αλλα αν. λεω, αν σε 5-10 χρονια δω τιποτα περιεργα διδακτορικα, τοτε θα καταλαβω για ποιους μιλουσα (σημειωτεον αποδειξεις παλι δεν θα εχω).. Και αυτο ισχυει και για τους μεν και για τους δε...

Γιατι ως γνωστον τα διδακτορικα πηγαινουν μονο σε αριστερους,φιλοκαταληψιες...κτλ.Ουτε ο Καρατζαφυρερ δε θα μπορουσε να ισχυριστει κατι τετοιο χωρις να βαλει τα γελια.Οποτε διαλεξε: Εισαι βλακας ή μας κοροϊδευεις?

Μηχανολογος ειμαι, ξερω πολυ καλα τι κανει ο Μουσιοπουλος. Και δεν ειναι τυχαιο που εχει χρηματισει κοσμητορας. Καποιων την στηριξη χρειαστηκε για να βγει. Το θεμα ειναι οτι ο νεος νομος περιοριζει καπως αυτο το κακο και κανενας (ειτε ανεξαρτητος, ειτε καταληψιας) δεν εκανε καν νυξη για αυτο. Αλλα, να παλι ξεφυγα...

Ειδικα το τελευταιο γαμαει τοσο πολυ.Τι βαθος σκεψης!Δηλαδη τωρα που οι καθηγητες θα εχουν μονο να κανουν κλικες μεταξυ τους και με τις καταλληλες "εξωπανεπιστημιακες προσωπικοτητες" που λεει ο νομος και οχι να πετανε κοκκαλα σε ΔΑΣΠΙτες ολα διορθωνονται?

Μαντεψε γιατι ΔΑΣΠιτες στηριζουν τωρα ανοικτο πανεπιστημιο...Οχι μονο λογω διαγραφων αλλα μαντευω γιατι ξερουν οτι με τον εναν ή τον αλλον τροπο παλι θα εχουν καποια μορφη εξουσιας.

Και σορρυ που σε πηρα μονοτερμα ACE απλα ο Issle την εχει δει πιο NPOV κι απο τη γαμημενη τη wiki και το βρωμοζουλαπο παιζει να εχει χαντακωθει στο γιοτ του μπαμπακα πινοντας 25χρονων glenfiddich για να ξεχασει τον πονο της χαμενης εξεταστικης.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Ariel

View Profile
« Reply #191 on: October 04, 2011, 03:33:54 am »

Ρε gate4...εσύ αυτό κατάλαβες???
Κανείς απο μας δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες ...
Ξεκόλλα με αυτη την καραμέλα!

Eίπαμε...είσαι τρολ, δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρα εδω μέσα, αλλά κάνε και λιγο focus στο πρόβλημα !

gate4

View Profile
« Reply #192 on: October 04, 2011, 03:35:08 am »

Για την ανοιχτη σχολη ρε γαμωτο...ξερουμε ξερουμε...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #193 on: October 04, 2011, 03:44:24 am »

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι αφορμή για χοντρές παρεξηγήσεις; Ας σε κράξει κανένας εαακίτης, γιατί υποθέτω για αυτούς λες.

Quote from: ACE on October 04, 2011, 03:14:20 am
Quote from: social_waste
Θες να μου εξηγησεις γιατι? Μπορει και να συμφωνησω, δεν το εχω αναλυσει το θεμα...

Οι θέσεις σου σε κάθε θέμα είναι ένα μάτσο γενικολογίες.

Στην πραγματικότητα δεν έχεις τίποτα να πεις, εκτός από τα κλασικά, μουδιασμένα: δεν αντιλαμβάνεστε τι γίνεται έξω από το μικρόκοσμο σας, αυτές είναι οι κοσμοθεωρίες σας και εγώ δεν τις συμμερίζομαι, είστε κολλημένοι με την κατάληψη, αυτοκόλλητοι και δεν ξέρω τι άλλο..πετάς και καμιά βρωμιά ότι έχουμε και εμείς κάτι να κερδίσουμε και έγινες σωστό υποκείμενο και εσύ στη λεκτική διαμάχη.

Το μόνο βέβαια που σε προσδιορίζει, μιας και απαντάς πάντα συγκεχυμένα και ποτέ πολιτικά (όχι παραταξιακά), είναι ότι δεν ανήκεις πουθενά και αυτό είναι και προς τιμήν σου για κάποιο λόγο και έχει σχέση με ότι συζητάμε.

Δε σου επιτίθεμαι στην πραγματικότητα, απευθύνομαι στον άγνωστο ace και λιγότερο σε εσένα προσωπικά. Φιλιά!

edit: ρε 'σεις του ανοιχτού πλαισίου, διαβάστε λίγο τζίφκα να μορφωθείτε...  Cheesy   

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1338311
« Last Edit: October 04, 2011, 03:51:16 am by i_am_batman » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
ACE

View Profile WWW
« Reply #194 on: October 04, 2011, 03:56:32 am »

Γιατι ως γνωστον τα διδακτορικα πηγαινουν μονο σε αριστερους,φιλοκαταληψιες...κτλ.Ουτε ο Καρατζαφυρερ δε θα μπορουσε να ισχυριστει κατι τετοιο χωρις να βαλει τα γελια.Οποτε διαλεξε: Εισαι βλακας ή μας κοροϊδευεις?

Ελα ομως που δεν εγραψα κατι τετοιο. Εγραψα, οτι "πιστευω οτι πολλοι και απο τους μεν και απο τους δε, κανουν εναν αγωνα με οφελη αμεσα για αυτους". Φυσικα και πιστευω οτι μερικοι αρχισυνδικαλιστες των καταληψεων θα αμειφθουν. Που το βασιζω αυτο? Διαισθηση, πειρα, μερικες ιστοριες που εχω ακουσει απο ανθρωπους που ειδαν τους αντιστοιχους μεγαλο-αγωνιστες του παρελθοντος να γινονται οι καθηγητες του σημερα. Μπορει και να λεω βλακειες, δεν το αρνουμαι. Για αυτο και το ρημα "προβλεπω". Το ιδιο ισχυει και για πολλους "ανεξαρτητους" με τεραστια εισαγωγικα, που απλα παρουσιαστηκαν ως τετοιοι, π.χ. ο τυπος απο την Δημοκρατικη Συμμαχια.
Αλλα, το ποιντ, δεν ηταν αυτο. Ηθελα να δειξω οτι, οταν λες κατι για τον ανεξαρτητο, χωρις αποδειξη, ο ανεξαρτητος μπορει να πει το ιδιο για σενα. Χωρις αποδειξη.

Ειδικα το τελευταιο γαμαει τοσο πολυ.Τι βαθος σκεψης!Δηλαδη τωρα που οι καθηγητες θα εχουν μονο να κανουν κλικες μεταξυ τους και με τις καταλληλες "εξωπανεπιστημιακες προσωπικοτητες" που λεει ο νομος και οχι να πετανε κοκκαλα σε ΔΑΣΠΙτες ολα διορθωνονται?
Αυτο αν θες το συζηταμε στο τοπικ για το νομο. Καποια αλλη στιγμη ομως γιατι νυσταζω.
EDIT
Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο "βελτιωνω" και στο "φτιαχνω".

Μαντεψε γιατι ΔΑΣΠιτες στηριζουν τωρα ανοικτο πανεπιστημιο...Οχι μονο λογω διαγραφων αλλα μαντευω γιατι ξερουν οτι με τον εναν ή τον αλλον τροπο παλι θα εχουν καποια μορφη εξουσιας.

Στο ΠΑΜΑΚ, την πρωτη εβδομαδα οι ΔΑΠιτες μονο που δεν χειροκροτησαν την αποφαση για καταληψη. Απο την αλλη στις περισσοτερες σχολες η ΠΑΣΠ στηριζει καταληψη και μαλιστα ΠΑΣΠιτες πηγαινουν και στις καταληψεις, συμμετεχουν στο προγραμμα κοκ. Αυτοι καλα κανουν, αλλα μονο εμενα μου φαινεται περιεργο αυτο, την στιγμη που κραζεις την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ?? Στο οτι θα την βρουν την ακρη ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και θα κανουν τα κουμαντα τους συμφωνω παρολαυτα.

αι σορρυ που σε πηρα μονοτερμα ACE απλα ο Issle την εχει δει πιο NPOV κι απο τη γαμημενη τη wiki και το βρωμοζουλαπο παιζει να εχει χαντακωθει στο γιοτ του μπαμπακα πινοντας 25χρονων glenfiddich για να ξεχασει τον πονο της χαμενης εξεταστικης.
Οταν το διαβασα εσκασα χαμογελο.  Smiley Smiley Smiley

ΕDIT
Δεν συμμετεχω στην ομαδα του ανεξαρτητου πλαισιου. Την γνωμη μου λεω. Οτι λεω εδω, δεν εκφραζει αυτους.
« Last Edit: October 04, 2011, 11:58:12 am by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Go Up Print
Jump to: