• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:08:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:08:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 78
Total: 142
pelopidt
MrGreekArrow
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
Roidos
gmpatsol
ellimoschou
Saint_GR
gdiakonikolhs
Raphael
melisste22
elenak
gp6
meliou
Billyskotsikas
nikitask
Διάλεξις
glavdakis
Denisivo
antontsiorvas
kvas
pkoko
Kass
AcademicWeapon!
mimaki
xeniam
stavros0201
Fotis Roukoutakis
mike_x
bit11
jimalexoud
athena_apo
cchristodoulou
menelaras
dkoui
dmoral
paristetos
Carot1456
aggp
ZontanosThrylos
freakyy
Mardouk75
Ntinomanolo123
tasos gourd
NickSpan
mariaxalk
Limpolits
salonis
Farmakis Aggelos
tmpadasn
gkougeor
dimivage
dim13
pavlaras
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011  (Read 29395 times)
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
« Reply #105 on: October 03, 2011, 18:55:52 pm »

Quote from: Issle on October 03, 2011, 18:51:18 pm
@ACE

Θα στην λύσω εγώ την απορία. Για να βγεις και να πάρεις θέση κατά του νόμου και υπέρ της φοιτητικής δράσης πρέπει να είσαι αποδεδειγμένα στα χαρτιά, αριστερός. ΕΑΑΚ / ΠΚΣ ή οτιδήποτε. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Δεν έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε φοιτητής που διαφωνεί με τον νόμο, αλλά και με την κατάληψη να πάρει αγωνιστική θέση. Τι το περάσαμε εδώ ... Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Issle στην συνέλευση και να μιλάει για κίνημα και αγώνα χωρίς κατάληψη. Αν θες να βγεις ως ανεξάρτητος, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις θέση υπέρ του νόμου. Κάθε συνέλευση χρειάζεται τον εχθρό της. Τελεία και παύλα.  Cool
η δράση σου αγγίζει τα επίπεδα της γελειότητας ανεξάρτητε φοιτητή. στο λέω χωρίς να είμαι εαακ/πκσ
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: October 03, 2011, 18:58:17 pm »

Quote from: DotA_ftw on October 03, 2011, 18:55:52 pm
@ACE

Θα στην λύσω εγώ την απορία. Για να βγεις και να πάρεις θέση κατά του νόμου και υπέρ της φοιτητικής δράσης πρέπει να είσαι αποδεδειγμένα στα χαρτιά, αριστερός. ΕΑΑΚ / ΠΚΣ ή οτιδήποτε. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Δεν έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε φοιτητής που διαφωνεί με τον νόμο, αλλά και με την κατάληψη να πάρει αγωνιστική θέση. Τι το περάσαμε εδώ ... Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Issle στην συνέλευση και να μιλάει για κίνημα και αγώνα χωρίς κατάληψη. Αν θες να βγεις ως ανεξάρτητος, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις θέση υπέρ του νόμου. Κάθε συνέλευση χρειάζεται τον εχθρό της. Τελεία και παύλα.  Cool
η δράση σου αγγίζει τα επίπεδα της γελειότητας ανεξάρτητε φοιτητή. στο λέω χωρίς να είμαι εαακ/πκσ

Ε ναι ρε παιδί μου , όπως άλλωστε και κάθε πλαίσιο που τάσσεται κατά της κατάληψης ...

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
dirlada
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

ο ντιρλαντα ντιρλανταντα νταντα ντιρλανταντα

View Profile
« Reply #107 on: October 03, 2011, 19:03:34 pm »

@ACE

Ε ναι έτσι είναι όποιος τάσεται υπέρ της ανοιχτής σχολής με ένα ανεξάρτητο πλαίσιο είναι αυτόματα κι εχθρός της δημοκρατιας και κρύβει πίσω του μεγάλα συμφέροντα.Ειδικά επειδή το λες εσύ αυτό που δηλώνεις ούτε πκσ ούτε εαακ αποκτά αυτόματα μεγαλύτερη αξία.
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #108 on: October 03, 2011, 19:04:42 pm »

Quote from: Oltzi on October 03, 2011, 18:51:38 pm
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί παραμείνουν ανοιχτοί...

Αύριο γράφουν... Έμεις θα πάρουμε πάλι τον μπούλο!!!  beer

Ε ναι. Αφου αυτοι γραφουν, σωθηκαν κιολας. Ουτε ο νεος νομος θα τους πιασει ουτε χαρατσια θα πληρωσουν ουτε περικοπες στους μισθους θα φανε οι γονεις τους... Ποσες εξεταστικες ακομα θα εχουν τη δυνατοτητα να δωσουν (λογω κοστους σπουδων/οικογενειακης οικονομικης καταστασης) μεχρι να παρατησουν τη σχολη δε μας ειπες ομως.

http://foithtikokinhma.blogspot.com
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: October 03, 2011, 19:05:47 pm »

Κατι αλλο,εχουν συζητηθει πολλα σχετικα με την συνελευση και την διαδικασια,οπως τα πασο για να μην ψηφιζουν ασχετοι,το κλεισιμο της πορτας κτλ,ασχετο που δεν εγινε τιποτα.Καποια κακομαθημενα κουβαλανε και τα σκυλια τους μαζι τους στις συνελευσεις και τις καταληψεις,τουλαχιστον αν δεν σεβονται το εργατικο προσωπικο που καθαριζει,να κουβαλανε μαζι τους και τις υπηρετριες που εχουν στα σπιτια τους.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
dirlada
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

ο ντιρλαντα ντιρλανταντα νταντα ντιρλανταντα

View Profile
« Reply #110 on: October 03, 2011, 19:12:15 pm »

Quote from: Paf1984 on October 03, 2011, 19:04:42 pm
Ε ναι. Αφου αυτοι γραφουν, σωθηκαν κιολας. Ουτε ο νεος νομος θα τους πιασει ουτε χαρατσια θα πληρωσουν ουτε περικοπες στους μισθους θα φανε οι γονεις τους... Ποσες εξεταστικες ακομα θα εχουν τη δυνατοτητα να δωσουν (λογω κοστους σπουδων/οικογενειακης οικονομικης καταστασης) μεχρι να παρατησουν τη σχολη δε μας ειπες ομως.
Εσύ όμως που έχεις τελείωσει με τις σπουδές σου είναι εύκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς και να στηρίζεις σθεναρά την κατάληψη.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #111 on: October 03, 2011, 19:13:20 pm »

Quote from: ACE on October 03, 2011, 18:01:21 pm
Quote from: corina
Είναι άλλο να υποστηρίζεις ειλικρινά τις απόψεις σου σε ένα πλαίσιο και να μην παραδέχεσαι ότι οι απόψεις σου δεν έχουν πιθανώς πρακτικό αποτέλεσμα, και άλλο να γράφεις άλλες απόψεις και όχι τις πραγματικά δικές σου σε ένα πλαίσιο, απλά για να υλοιποιηθεί μόνο ένα μέρος αυτών που γράφεις, γιατί μόνο αυτό σε ενδιαφέρει (=γράφω 10 για να γίνει το 1).

Ναι, απλα δεν καταλαβα, αυτο πως θα το καταλαβεις? Πως θα καταλαβεις ποιος γραφει τις αποψεις του και ποιος οχι? Ποιος λειτουργει συμφεροντολογικα και ποιος οχι?

Γιατι εν ολιγοις να δεχεσαι οτι η μια πλευρα εχει αγνες προθεσεις και η αλλη οχι? Επειδη νομιζω οτι καταλαβα ποιον υποννοεις και στις δυο περιπτωσεις.

Δεν υπονοώ κανέναν ρε παιδιά!!! Απλά είπα ότι δεν είναι λογικό να αντικρούουμε το επιχείρημα "δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις" με ένα επιχείρημα "δεν παραδέχεσαι ότι αυτά που πιστεύεις είναι αναποτελεσματικά", γιατί δεν πρόκειται για το ίδιο πράγμα!! Καθαρό σχόλιο για το φιλολογικό υπόβαθρο της συζήτησης είναι!! πρέπει απαραίτητα να υπονοώ κάποιον?

Όσο για το πώς θα το καταλάβει κάποιος αν ο Α ή ο Β εννοεί αυτά που γράφει στο πλαίσιο, εξαρτάται από τα επιχειρήματα που θα πει για να το στηρίξει.

Δηλαδή, π.χ. αν βγει κάποιος και πει στο πλαίσιο ο νόμος είναι σκατά μπλα μπλα μπλα, και βγει ως ομιλητής και πει, "ε, εμένα δε με ενοχλεί και τόσο", θα είναι πρόβλημα. Αντιστρόφως, αν βγει κάποιος και πει "σκάτα στη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ και τους συνδικαλιστές" και μετά πάει στην πορεία τους, κι αυτό θα είναι πρόβλημα!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: October 03, 2011, 19:17:28 pm »

@ACE

Θα στην λύσω εγώ την απορία. Για να βγεις και να πάρεις θέση κατά του νόμου και υπέρ της φοιτητικής δράσης πρέπει να είσαι αποδεδειγμένα στα χαρτιά, αριστερός. ΕΑΑΚ / ΠΚΣ ή οτιδήποτε. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Δεν έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε φοιτητής που διαφωνεί με τον νόμο, αλλά και με την κατάληψη να πάρει αγωνιστική θέση. Τι το περάσαμε εδώ ... Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Issle στην συνέλευση και να μιλάει για κίνημα και αγώνα χωρίς κατάληψη. Αν θες να βγεις ως ανεξάρτητος, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις θέση υπέρ του νόμου. Κάθε συνέλευση χρειάζεται τον εχθρό της. Τελεία και παύλα. Το κίνημα ανήκει στα φτωχά αγοράκια από το πανόραμα που παπαρολογούν συστηματικά με γέμιση λαϊκισμού.  Cool
έλα τέλειωνε ασε τις μαλακίες....
εγώ θα ξαναρωτήσω:
έχετε κάνει κάτι 4 βδομάδες τώρα??
ή επειδή είστε υπέρ της ανοιχτής σχολής όσο είναι κλειστή δεν μπορείτε να δράσετε???
γιατί και εγώ δεν πολυποστηρίζω το πολιτικό πλαίσιο που κατεβαίνει αλλά επειδή θέλω κλειστή σχολή το ψηφίζω,ώστε να μπορώ να κάνω ότι έχω να κάνω..

Και τι να κάνουμε όλοι έχουν την αποψή τους αλλά εγώ δίνω βαρύτητα σε αυτόν που είναι μέσα στο χορό και όχι σε αυτόν που τα βλέπει από την τιβί και από το ιντερνετ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #113 on: October 03, 2011, 19:17:58 pm »

Quote from: dirlada on October 03, 2011, 19:12:15 pm
Quote from: Paf1984 on October 03, 2011, 19:04:42 pm
Εσύ όμως που έχεις τελείωσει με τις σπουδές σου είναι εύκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς και να στηρίζεις σθεναρά την κατάληψη.

Θα απαντησει κανενας ή θα συνεχισετε τις γελοιες υπεκφυγες;

Επισης το οτι εχω τελειωσει δεν εχει καμια σχεση. Και στο μνμ μου δεν ειπα τιποτα για την καταληψη.
Αν δεν μπορεις να δεις και να παραδεχτεις την πραγματικοτητα που ζουμε και ερχεται, μην κατηγορεις τους αλλους για αυτο.

http://foithtikokinhma.blogspot.com
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: October 03, 2011, 19:21:22 pm »

Quote from: inco on October 03, 2011, 19:17:28 pm
@ACE

Θα στην λύσω εγώ την απορία. Για να βγεις και να πάρεις θέση κατά του νόμου και υπέρ της φοιτητικής δράσης πρέπει να είσαι αποδεδειγμένα στα χαρτιά, αριστερός. ΕΑΑΚ / ΠΚΣ ή οτιδήποτε. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Δεν έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε φοιτητής που διαφωνεί με τον νόμο, αλλά και με την κατάληψη να πάρει αγωνιστική θέση. Τι το περάσαμε εδώ ... Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Issle στην συνέλευση και να μιλάει για κίνημα και αγώνα χωρίς κατάληψη. Αν θες να βγεις ως ανεξάρτητος, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις θέση υπέρ του νόμου. Κάθε συνέλευση χρειάζεται τον εχθρό της. Τελεία και παύλα. Το κίνημα ανήκει στα φτωχά αγοράκια από το πανόραμα που παπαρολογούν συστηματικά με γέμιση λαϊκισμού.  Cool
έλα τέλειωνε ασε τις μαλακίες....
εγώ θα ξαναρωτήσω:
έχετε κάνει κάτι 4 βδομάδες τώρα??
ή επειδή είστε υπέρ της ανοιχτής σχολής όσο είναι κλειστή δεν μπορείτε να δράσετε???
γιατί και εγώ δεν πολυποστηρίζω το πολιτικό πλαίσιο που κατεβαίνει αλλά επειδή θέλω κλειστή σχολή το ψηφίζω,ώστε να μπορώ να κάνω ότι έχω να κάνω..

Και τι να κάνουμε όλοι έχουν την αποψή τους αλλά εγώ δίνω βαρύτητα σε αυτόν που είναι μέσα στο χορό και όχι σε αυτόν που τα βλέπει από την τιβί και από το ιντερνετ.

Σου έχω απαντήσει σε αυτό στο προηγούμενο topic, ανέτρεξε εκεί και μη λαϊκίζεις, ειδικά όταν σου έχω ήδη δώσει απάντηση.

inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #115 on: October 03, 2011, 19:25:59 pm »

εσύ γράφεις ένα ολόκληρο ποστ ειρωνία και εγώ σπαμάρω??
και που μου απάντησες?

κάντο επικόλληση δεν είναι δύσκολο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #116 on: October 03, 2011, 19:30:29 pm »

Quote from: Issle on October 03, 2011, 18:58:17 pm
@ACE

Ε ναι ρε παιδί μου , όπως άλλωστε και κάθε πλαίσιο που τάσσεται κατά της κατάληψης ...
στο ποστ σου μιλάς για δράση. την δράση σου χαρακτηρίζω γελοία καθώς δεν υπάρχει. μην αρχίσω και για το πλαίσιο γιατί ως γνωστόν ο νόμος είναι γεμάτος φάουλ  Grin
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #117 on: October 03, 2011, 19:32:45 pm »

@inco

Στο ξαναγράφω γιατί βαριέσαι να πας να το δεις, ή απλά θες να δημιουργείς ένταση. Από τι στιγμή που η γενική συνέλευση έχει ψηφίσει άλλο πλαίσιο, με διαφορετικές δράσεις, δεν μπορούμε εμείς να γίνουμε Αλί Πασάς και να βάλουμε τραπεζάκι μέσα στην υπό κατάληψη σχολή όπως έκανε η ΚΝΕ. Γιατί σεβόμαστε τις αποφάσεις και δεν θέλουμε να παίζουμε ξύλο. Αυτά για τις δράσεις εντός του πανεπιστημίου.

Για τις δράσεις εκτός πανεπιστημίου, καλύτερα να μην μιλάς γιατί δεν έχεις ιδέα τι κάνουμε ως φοιτητές και ως πολίτες. Επειδή δεν το διαλαλούμε δημαγωγικά σαν κάποιους κάποιους ( KNE ) με ντουντούκες για να πάρουμε ψήφους και την εύνοια των φοιτητών δεν σημαίνει οτι είμαστε αδρανείς.

Και σε παρακαλώ θέματα κοινής λογικής που βασίζονται σε διαδικαστικά ζητήματα του συλλόγου μη μου τα ρωτάς. Διάβασε το καταστατικό για να μάθεις πώς λειτουργεί ο σύλλογος μετά τη λήψη μιας απόφασης. Είναι που είναι μεγάλο το topic ...

@dota_ftw

Θα σου απαντήσω αφού πρώτα μου απαντήσεις εσύ στην παρακάτω ερώτηση: Πιστεύεις οτι μπορεί να γίνει διεκδίκηση με ανοικτή σχολή? Και αν ναι και εφόσον διαφωνείς με αυτά που λέμε εμείς περί οργάνωσης διαλόγου, πρότεινε πρώτα εσύ τις απόψεις σου. Όταν το κάνεις αυτό , θα σου απαντήσω και εγώ. Γιατί μαγκιά να κράζουμε τους πάντες, αλλά ας δούμε τι έχουμε να αντιπροτείνουμε.
« Last Edit: October 03, 2011, 19:41:03 pm by Issle » Logged

ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #118 on: October 03, 2011, 19:41:57 pm »

Quote from: corina
Όσο για το πώς θα το καταλάβει κάποιος αν ο Α ή ο Β εννοεί αυτά που γράφει στο πλαίσιο, εξαρτάται από τα επιχειρήματα που θα πει για να το στηρίξει.

Δηλαδή, π.χ. αν βγει κάποιος και πει στο πλαίσιο ο νόμος είναι σκατά μπλα μπλα μπλα, και βγει ως ομιλητής και πει, "ε, εμένα δε με ενοχλεί και τόσο", θα είναι πρόβλημα. Αντιστρόφως, αν βγει κάποιος και πει "σκάτα στη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ και τους συνδικαλιστές" και μετά πάει στην πορεία τους, κι αυτό θα είναι πρόβλημα!

Επειδη μπηκες στον κοπο και απαντησες:

Κατ'αρχην χαλαρωσε, δεν ηταν προσωπικη επιθεση..Γραψε λαθος στο "ποιον υπονοεις". Στα bold διαφωνω και προσπαθω να σου δειξω το γιατι. Κατα τη γνωμη μου αν ο Α η ο Β, ειναι ακολουθος με αυτα που γραφει το πλαισιο του, φαινεται απο τις μετεπειτα δρασεις του ΑΝ ψηφιστει το πλαισιο του και οχι απο την ποιοτητα των επιχειρηματων του.
Και το παω παραπερα, τονιζοντας οτι εφοσον οι ανεξαρτητοι, δεν εχουν δει το πλαισιο τους να υπερψηφιζεται, δεν μπορουν να κατηγορηθουν ως ανακολουθοι. Αλλα και να αποδειχτουν ως τετοιοι, το σωμα μπορει στην επομενη συνελευση να αλλαξει την ψηφο του/ να αποσυρει την στηριξη του. Αυτο.
Δεν χρειαζεται να εκνευριζομαστε.

Εχει ανεβει τοσο πολυ η ενταση, που σε λιγο θα γραφουμε ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΚΑΙ BOLD.

Ερχεται μια μερα...
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #119 on: October 03, 2011, 19:44:58 pm »

@issle
φυσικά και μπορεί να γίνει διεκδίκηση με ανοιχτή σχολή, με διάλογο και ΓΣ μέσα στα πλαίσια του συλλόγου και για θέματα σχολής. όταν όμως σου περνάνε τον πλέον αντιδραστικό νόμο, στο πιο ακατάλληλο χρονικό σημείο, χωρίς ίχνος διαλόγου, έναν νόμο που κατά πολλούς είναι και αντισυνταγματικός, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε το ισχυρότερο μας όπλο, την κατάληψη. όλες οι δράσεις της κατειλημμένης είναι στο σχετικό site    
πες μου τώρα και τις δράσεις με ανοιχτή σχολή.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Go Up Print
Jump to: