• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:30:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:30:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 96
Total: 154
thathas12
Kwst@ss_
Fotis
dimitrisadamou
KZerenidis
George_RT
Giopan
angelos
ඞ
asantor
jojos
mpizos
stolieras
mett
chaniotism
Athinaaz
georsoti
Ntinomanolo123
glavdakis
Lemonia
Zougas
gntitsios
Nikos_313
elischat
swkraths
andreassifo
thanaf_231
difis
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011  (Read 29181 times)
Professional Hater
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
« Reply #75 on: October 03, 2011, 14:33:01 pm »

Quote from: Godhatesusall on October 03, 2011, 10:40:43 am
Quote from: vranakis on October 03, 2011, 03:32:39 am
Ωραίοι είστε όλοι αλλά το ζαλίζετε πολύ το θέμα. Κανείς σ αυτή τη γαμημένη σχολή δεν έχει μάθει να ακούει. Βασικά λάθος, όλοι ακούτε απλά και ΜΟΝΟ για να βρείτε τι λάθος θα κάνει ο άλλος ώστε να μπορέσετε να τον κράξετε. Ελάχιστοι έχουν ιδέα από διάλογο. Έχετε μία άποψη και πιστεύετε πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η πιο σωστή. Καμία αμφιβολία πως μπορεί ο άλλος να έχει να πει κάτι καλύτερο. Τόσο ωραίοι είστε. Δηλώνω αηδιασμένος από όλους. Έχω να προτείνω να βγάλετε το σκασμό από τώρα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ακούει  κανείς κανέναν.
ΥΓ : Αν το διαβάσει κανείς μην νομίσει ότι μιλάω για κάποιους άλλους. Για όλους μας το λέω

Έστω ότι αυτά που λες ισχύουν . Έστω ότι είμαι/είμαστε στην συντονιστική (για την οποία μπορώ να σου απαντήσω) όλοι τόσο πωρωμένοι με αυτήν την φάση που δεν ακούμε κανέναν.

Έχεις σκεφτεί πως βάλαμε ομαδικώς όλες αυτές τις χαζομάρες στο κεφάλι μας? Δηλαδή άμα γράφω στο φόρουμ και μιλάω στην συνέλευση για -κάπως- σύνθετες έννοιες πως τις έμαθα? Προφανώς, είτε τις διάβασα από βιβλία είτε τις ασπάστηκα μέσω συζητήσεων . Απλά το σημαντικό στις συζητήσεις είναι ο συνομιλητής σου να φαίνεται ότι το θέμα για το οποίο μιλάμε το κατέχει και όχι ότι λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Και αυτό είναι θέμα όχι μόνο συνεκτικότητας απόψεων(να μην λέει την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι) αλλά κυρίως να φαίνεται ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάτι να μου πει που δεν το έχω σκεφτεί από μόνος μου. Επιπλέον, όταν μιλάμε για αποφάσεις οργάνων(πχ ΓΣ) μετράει και η αξιοπιστία που έχει η άλλη μεριά στο να υλοποιήσει κιόλας αυτά που προτείνει.

Νομίζεις δηλαδή ότι στο ανοικτό πλαίσιο οι ομιλητές τηρούν τα κριτήρια αυτά για να τους πάρω στα σοβαρά? Από τον ζουλάπι που είναι σούπερ hardcore νεοφιλελεύθερος και το κρύβει για να μην τον πάρουν ακόμα περισσότερο με τις πέτρες στην ΓΣ μέχρι τους άλλους ομιλητές που όταν τους ρωτάς κάτι πέρα από τις 2 γραμμές που έχει το πλαίσιο σου λένε "δεν μπορώ να σου απαντήσω". Και αυτό είναι ανευθυνότητα στις λέξεις. Γιατί υπάρχει και ανευθυνότητα στις πράξεις η οποία βγάζει μάτι. Δεν θα μιλήσω μόνο για το ότι "ανεξάρτητος-συντάκτης πλαισίου" δεν εμφανίζεται ούτε για δείγμα σε πορεία, αλλά ότι (και εδώ την κόβω) ούτε αύριο θα μπορούν να απαντήσουν τα βασικά ερωτήματα της ΓΣ: Ποια είναι η άποψη τους για τον Νόμο- Πλαίσιο? Και στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να μπορούν να απαντήσουν, έστω και σαν μεμονωμένα άτομα, γιατί αυτοί θέλουν "να ενημερώσουν τον κόσμο σε ανοιχτή σχολή". Και το πρώτο βήμα για να ενημερώσεις κάποιον για κάτι είναι να το καταλάβεις εσύ ο ίδιος και να σχηματίσεις άποψη. Και αφού σχηματίσεις άποψη να μας προτείνεις και τρόπους δράσεις και πολιτικό πλαίσιο και τόσα πράγματα που προτείνουν τα "κανονικά" πλαίσια.
Καταρχάς δεν ψηφίζω αντι-κατάληψη οπότε μην τους κράζεις σε μένα γιατί δεν με ενδιαφέρει. Εγώ για άλλο πράγμα μίλησα, άσχετο με τα πλαίσια που κατεβαίνουν. Έχεις δίκιο ότι τις αποφάσεις για το πλαίσιο που θα κατέβει τις παίρνετε μετά από συζήτηση (στην οποία θέλω 1 μήνα τώρα να έρθω και πάντα κάτι τυχαίνει). Το γεγονός όμως ότι πηγαίνεις στη συνέλευση και έχεις ήδη μία άποψη την οποία άποψη δεν είσαι πρόθυμος να αλλάξεις κάνει τη συνέλευση απλά μία παράθεση απόψεων χωρίς πρόθεση για διάλογο. Αν μου πεις το ανάποδο τότε πάμε σε άλλη συνέλευση. Και τεσπά αυτό με τα γιουχαρίσματα δεν μου αρέσει καθόλου και το θεωρώ άκρως φασιστικό.  Γιατί μέσα σε ένα κοινό που γιουχάρει εγώ θα ένοιωθα αρκετή πίεση αν ήθελα να ψηφίσω αυτόν που γιουχάρεται ενώ σε μια δημοκρατία δεν θα έπρεπε. Για μένα θα έπρεπε όλοι να κάνουν ησυχία, να ακούσουν τι έχει να πει ο ομιλητής (άσχετα απ το αν λέει μαλακίες ή όχι) και στη συνέχεια να διαφωνήσουν με επιχειρήματα και σεβασμό και όχι με κραυγές. Αλλά και το ακούω σχετικό είναι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

ΥΓ: Στο κομμάτι που σου έκανα bold συμφωνώ απόλυτα και ομολογώ πως δεν το είχα δει απ αυτή τη μεριά.
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #76 on: October 03, 2011, 15:31:32 pm »

Quote from: gate4 on October 03, 2011, 14:21:54 pm
To σωστο ανεξαρτητο πλαισιο πρεπει να πληρει τις προυποθεσεις αγωνιστικοτητας της παρδαλης καμηλας για να προσελκυει ψηφο απο πρωτοετα και δευτεροετα που σκοτωνουν την ανια τους στο playstation και το wow και δεν θα ελεγαν οχι να την σκοτωσουν αλλιως.
Βεβαια το πρωτοετο και δευτεροετο παροτι ενηλικας δεν μπορεις να του ζητας τον λογο,εδω ο αλλος 100ο ετος εφτασε,εχει καταστραφει απο τις καταληψεις και ακομα εξυπναδες λεει.

Το "σωστο" ανεξαρτητο πλαισιο (δηλαδη αυτο που εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να υπερψηφιστει), επειδη εδω μιλας με ορους πολιτικου καιροσκοπισμου ειναι αυτο το οποιο θα καταδικασει απεριφραστα και με τον πιο βδελυρο τροπο το νεο νομο, θα κεραυνοβολησει την ΔΑΠ οταν ο ΔΑΠιτης πει το κλασσικο: "εμεις αποσυρουμε το δικο μας πλαισιο και στηριζουμε το ανεξαρτητο" και οταν θα αρχισουν οι απεναντι να ρωτανε: "πως θα παλεψουμε και τι θα κανουμε" να απαντανε: "καπως, αλλα οχι ετσι, οχι με καταληψη"...

Ο zoulapi και οι περισσοτεροι εχουν πεσει στην παγιδα να λενε οτι δεν παιρνουν θεση για το νομο (μερικοι δε εκαναν την γκαφα να εκφραστουν θετικα). Ειναι η αληθεια, γιατι πολλοι ειναι κατα, λιγοι υπερ, αλλα οι περισσοτεροι ειναι αδιαφοροι. Αυτη τους ομως η ειλικρινια, γινεται οπλο απο τους καταληψιες (μιλαω παντα με ψηφοθηρικους και κουτοπονηρους συνδικαλιστικους ορους γιατι εκει καταλαβα οτι πας την κουβεντα, αν και δεν ειμαι ο expert) οι οποιοι τους παρουσιαζουν στο αμφιθεατρο, ως κρυφοΔΑΠιτες και δουρειους ιππους και δεν ξερω κι εγω τι αλλο...

Truth is, πρεπει να εισαι πονηρος στην γσ. Και οι ακομματιστοι δεν ξερουν πως παιζεται εν πολλοις το παιχνιδι. Οταν ειχε κατεβει ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, το ανεξαρτητο πλαισιο για να ανοιξει η σχολη περυσι η προπερσι, μετα την επετειο του Αλεξη τον Δεκεμβρη, και την χρονικη στιγμη που η ΔΑΠ απεσυρε το πλαισιο της για να στηριξει το ανεξαρτητο, ενας ΕΑΑΚιτης προσθετει με σφουγγαρι στον πινακα οπου αναγραφοταν τα αποτελεσματα την λεξη ΔΑΠ, διπλα απο την λεξη ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ. Εκει ο γενναιος μηχ. μηχ. που το κατεβαζε καταλαβε την πουστια και τιναχτηκε ωσαν ελατηριο, φωναζοντας: "τι γινεται εδω?". Στις εξηγησεις του ΕΑΑΚιτη: "ε να αυτοι ειπαν οτι στηριζουν", η απαντηση του ηταν: "οποιος θελει να στηριξει, στηριζει με την ψηφο του".
Αυτο αγαπητοι πρωτο-δευτερο-ετεις ειναι ενα old school συνδικαλιστικο κολπο, κατευθειαν απο το την Μεγαλη Βιβλο του μικροκομματισμου. Δεν τον ψεγω πολιτικα τον τυπο απο τα ΕΑΑΚ (αν και απο αποψη ηθικης η κινηση του ηταν για τομπεο), την δουλεια του εκανε.
Αλλα αυτη η πονηρη κομματικη σκεψη ειναι που λειπει πολυ απο τους ανεξαρτητους.

EDIT
Ακομα και να διαφωνει κανεις με την pandora, η λογικη της ειναι τετραγωνη..

Ερχεται μια μερα...
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #77 on: October 03, 2011, 15:35:38 pm »

και φτάνουμε στην 6η βδομάδα φίλτατε ACE που κανένας από το "ανεξάρτητο" δεν έχει πει: ε ναι ρε μ@λ@κες, θέλω ανοιχτή σχολή, στον π....ο μου ο νέον νόμος. άσε κατά μέρος λοιπόν τα μικροσυνδικαλιστικά παιχνίδια και πες τι πραγματικά εκφράζει το πλαίσιο αυτό.
ACE

View Profile WWW
« Reply #78 on: October 03, 2011, 15:39:28 pm »

Ξαναδιαβασε το παραπανω ποστ γιατι αισθανομαι οτι κατι δεν καταλαβες.

Ο zoulapi και οι περισσοτεροι εχουν πεσει στην παγιδα να λενε οτι δεν παιρνουν θεση για το νομο (μερικοι δε εκαναν την γκαφα να εκφραστουν θετικα). Ειναι η αληθεια, γιατι πολλοι ειναι κατα, λιγοι υπερ, αλλα οι περισσοτεροι ειναι αδιαφοροι.

Ερχεται μια μερα...
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: October 03, 2011, 15:47:28 pm »

Quote from: DotA_ftw on October 03, 2011, 15:35:38 pm
και φτάνουμε στην 6η βδομάδα φίλτατε ACE που κανένας από το "ανεξάρτητο" δεν έχει πει: ε ναι ρε μ@λ@κες, θέλω ανοιχτή σχολή, στον π....ο μου ο νέον νόμος. άσε κατά μέρος λοιπόν τα μικροσυνδικαλιστικά παιχνίδια και πες τι πραγματικά εκφράζει το πλαίσιο αυτό.
Δεν έπρεπε όμως να έχει βγει κανείς από το συντονιστικό κατάληψης να πει: ε ναι μέχρι τώρα δεν έχουμε πετύχει τίποτα σε ό,τι αφορά την ανατροπή του νόμου αλλά ντρέπομαι να πάρω πίσω το πλαίσιό μου τώρα που οι περισσότερες σχολές καλώς ή κακώς ανοίξανε?

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #80 on: October 03, 2011, 15:54:02 pm »

Quote from: pavlos100 on October 03, 2011, 15:47:28 pm
Δεν έπρεπε όμως να έχει βγει κανείς από το συντονιστικό κατάληψης να πει: ε ναι μέχρι τώρα δεν έχουμε πετύχει τίποτα σε ό,τι αφορά την ανατροπή του νόμου αλλά ντρέπομαι να πάρω πίσω το πλαίσιό μου τώρα που οι περισσότερες σχολές καλώς ή κακώς ανοίξανε?

το αποτέλεσμα μιας δράσης δεν είναι το ίδιο με το σκοπό μιας δράσης.

Συμφωνώ, να βγουν να πουν "δεν είχαμε αποτέλεσμα". Το ότι δεν το λένε όμως, δεν είναι χειρότερο από το να μην εμφανίζει κάποιος τις προθέσεις του, το οποίο κατ'εμέ είναι πολύ χειρότερο.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για το ανεξάρτητο πλαίσιο, απλά και μόνο γιατί δεν έχω μιλήσει με κανένα από τα παιδιά που το κατεβάζουν για να ξέρω τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: October 03, 2011, 16:00:36 pm »

Quote from: corina on October 03, 2011, 15:54:02 pm
Quote from: pavlos100 on October 03, 2011, 15:47:28 pm

το αποτέλεσμα μιας δράσης δεν είναι το ίδιο με το σκοπό μιας δράσης.

Συμφωνώ, να βγουν να πουν "δεν είχαμε αποτέλεσμα". Το ότι δεν το λένε όμως, δεν είναι χειρότερο από το να μην εμφανίζει κάποιος τις προθέσεις του, το οποίο κατ'εμέ είναι πολύ χειρότερο.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για το ανεξάρτητο πλαίσιο, απλά και μόνο γιατί δεν έχω μιλήσει με κανένα από τα παιδιά που το κατεβάζουν για να ξέρω τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους.
Συμφωνώ απλώς παρατηρώ διαρκώς το φαινόμενο τον άσκοπων ερωτησεων μεταξύ καταληψιών και αντικαταληψιών σε στυλ "γιατί μίλησες Γιωργάκη?Κυρία ο Κωστάκης γιατί μιλάει?" και είπα να συμβάλω με τον τρόπο μου.Παρεπιπτόντως,ούτε εγώ έχω μιλήσει με παιδιά από κανένα πλαίσιο πλην της επιτροπής αγώνα(όχι ακριβώς εκούσια Tongue).πρωτοετής γαρ και νομίζω χωρίς δικαίωμα ψήφου

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
ACE

View Profile WWW
« Reply #82 on: October 03, 2011, 16:07:52 pm »

Aυτο ρε'σεις γιατι ακουγεται και ξανακουγεται? Τι σχεση εχει το "τι εχουν στο μυαλο τους" με το τι κατεβαζουν, τι θα κανουν αν ψηφιστει το πλαισιο τους κοκ???
Ξερετε ποσα σεναρια μπορει να κανει ο καθενας για το τι κρυβεται απο πισω? Κι εγω μπορω να πω οτι ΟΛΟΙ οσοι διαμορφωνουν το πλαισιο της συντονιστικης ειναι πρακτορες του Τσιπρα. Τι νοημα εχει ολο αυτο??

Βλεπεις ενα πλαισιο, συμφωνεις, το ψηφιζεις και αν υπερψηφιστει απο το σωμα κρινεις κατα ποσο τηρηθηκε η οχι, κατα ποσο σε ικανοποιησε η τηρηση του, αν ηταν αυτο που ηθελες και μετα πας στην επομενη γσ και πραττεις αναλογα.

Και μην ξεχνατε οτι κανετε κριτικη σε κατι που ποτε δεν εχει υπερψηφιστει. Αν υπερψηφιστει αυριο και δειτε οτι κατι δεν σας ικανοποιησε, καντε οση κριτικη θελετε. Αλλαξτε ψηφο στην επομενη γσ, κατεβαστε κατι δικο σας...

Ερχεται μια μερα...
Eru lluvatar

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
« Reply #83 on: October 03, 2011, 16:09:18 pm »

Quote from: pavlos100 on October 03, 2011, 16:00:36 pm
Συμφωνώ απλώς παρατηρώ διαρκώς το φαινόμενο τον άσκοπων ερωτησεων μεταξύ καταληψιών και αντικαταληψιών σε στυλ "γιατί μίλησες Γιωργάκη?Κυρία ο Κωστάκης γιατί μιλάει?" και είπα να συμβάλω με τον τρόπο μου.Παρεπιπτόντως,ούτε εγώ έχω μιλήσει με παιδιά από κανένα πλαίσιο πλην της επιτροπής αγώνα(όχι ακριβώς εκούσια Tongue).πρωτοετής γαρ και νομίζω χωρίς δικαίωμα ψήφου

Μακάρι παλικάρι μου να συμφωνούσαμε ακόμα και στο ποιος έχει δικαίωμα ψήφου και ποιος είναι μέλος στο σύλλογο.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #84 on: October 03, 2011, 16:16:59 pm »

Quote from: Eru lluvatar on October 03, 2011, 16:09:18 pm

Μακάρι παλικάρι μου να συμφωνούσαμε ακόμα και στο ποιος έχει δικαίωμα ψήφου και ποιος είναι μέλος στο σύλλογο.

δεν το πιασα αυτό... Sad

Jane Goodall
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #85 on: October 03, 2011, 16:24:23 pm »

Υπάρχει μια γενικότερη αναστάτωση αγαπητε πρωτοετη για το ποιος ψηφιζει και ποιος οχι. πχ τα πρωτοετα, οι fresh πτυχιουχοι, οι μεταπτυχιακοι κτλ μας εχουν απασχολησει στο παρελθον κατα ποσο συγκεκριμενα οριζει το καταστατικο δικαιωμα ή μη ψηφου. και εφοσον στις συνελευσεις δεν γινεται μια εξακριβωση στοιχειων μπορω να φερω τη μπαζολα την ξαδερφη μου απο τη γερμανικη φιλολογια να ψηφισει και κανεις να μην το παρει χαμπαρι.

May the Force be with me!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Απ: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
« Reply #86 on: October 03, 2011, 16:24:56 pm »

Quote from: Eru lluvatar on October 03, 2011, 16:09:18 pm

dura lex sed lex, Eru Iluvatar... ο,τι λέει το καταστατικο

arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #87 on: October 03, 2011, 16:25:48 pm »

επιμενουν δε καποιοι πως οι πτυχιουχοι εθιμικα δικαιουνται να ψηφιζουν αγκαλια μαζι σου μικρε πρωτοετη

για κανα 6μηνο μετα την ορκομωσια

αλλα οχι παραπανω μικρε illuvatar μετα θα ειναι too much  Kiss

クリスチネットあなたの者だから...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #88 on: October 03, 2011, 16:29:05 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 18:46:05 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Eru lluvatar

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
« Reply #89 on: October 03, 2011, 16:34:46 pm »

Quote from: arashi on October 03, 2011, 16:31:56 pm

Αυτο για τον Καραμαζοβ το εχω παρατηρησει και εγω και ...καλα κανει!

Κατσε να πας και φανταρος νεε μου... θα ζησεις και τα οπλιτη/ευζωνα/τσολια/κορμι κτλ κτ

Καλά κάνει ναι! Το point μου ήταν για εκείνο το ταμειακώς εντάξει του καταστατικού...

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Up Print
Jump to: