• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:20:55 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:20:55 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 18:03:45]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426714
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 115
Total: 193
thenoface
esroussou
Petross
DimKaratzas
zontos
Orgianelis
dimivage
Katarameno
_Trob
vasilis saitis
Vicky1213!
Mitousis
d0xa
chrisdardas
pordozoumis
distillery
alexandros_and
Nikos.kouts
jimalexoud
valantis
arafail
dmoral
RAFI
EvanTsir
koystravasvasilis
Giannis Masterio
ggougous
xarisvougiou
xelefte00
Argiris
gorilaki
ganasto
mantzjim
arkou
sterxz
alexiosmara
chidi anagonye
dedhe
chrysa.tsilika
evangeliaap
Λι
AlexAlexiou
Agnotobouri
Nikos_313
smoul
fivosfivos1
vagk
kouf
daphnenik
NickChalkias
KOSTASITSKOS
qwertyuiop
pdiamantis
Kv
hoo2
athizoi
satsok
jim_sklab
anmata
sigklitiki
mpizos
Polychronia K
user182
Joaakim
giannisd
Yamal
pkontzogl
Fovidis
sherlock
Pcsc
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 376299 times)
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 3228



View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3315 on: June 02, 2011, 13:22:27 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=bMfTz5dvdLk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bMfTz5dvdLk</a>

Α ρε Αντελίνο μακάρι να μη φύγεις κ να μας χαρίσεις κ άλλες τέτοιες στιγμές....
Logged

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 273


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3316 on: June 04, 2011, 12:30:06 pm »

Επειδη τις τελευταιες μερες απασχολει πολυ τον καθε ΠΑΟΚΤΣΗ το θεμα Βρυζα και η διαφαινομενη συμφωνια του με τον ΠΑΟ παραθετω το αρθρο του πανμεγιστου Σταυρου Κολκα απο το PAOK24:

"Είναι αλήθεια πως στις δύο τελευταίες εκπομπές μου ζήτησα από τους ακροατές – φίλους, να μην ασχολούνται με το θέμα Βρύζα και Παναθηναϊκό.
Σήμερα, νομίζω πως καταλάβατε γιατί συνέβη αυτό. Και τώρα πάμε στο διά ταύτα.
Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Βρύζα για ένα ραντεβού. Αρχικά, ούτε που δεχόταν να γίνει. Πίεση, κόντρα πίεση, ο Βρύζας λέει πως το μόνο που τους είπε ήταν πως θα γίνει το ραντεβού.
Μετά, άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα. Η πρόταση που έγινε στο μιλητό, ήταν 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους πωλήσεων παικτών για τρία χρόνια. Τα λεφτά πολλά και στον Παναθηναϊκό σίγουροι πως δεν μπορεί να αρνηθεί.
Αμέσως μετά, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, άρχισαν να μοιράζουν στους ρεπόρτερ της ομάδας τους πως ο Βρύζας έκλεισε. Προφανώς για να μετρήσουν αντιδράσεις, εκτός κι αν τους είπε ναι και δεν το γνωρίζω εγώ.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω, είναι αυτό που λέει στους δικούς μας. Πως δεν έχει συμφωνήσει, πως δεν έχει καν δεσμευτεί. Πως το μόνο που θα κάνει είναι ένα ραντεβού και τίποτα παραπάνω.
Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό, έπεσαν πολλά … δάχτυλα όταν ακούστηκε το ποσό και την επόμενη μέρα στα ρεπορτάζ της ομάδας του τριφυλλιού γινόταν κουβέντα για 200 χιλιάρικα το χρόνο, 600 την τριετία. Με λίγα λόγια και η δική τους επικοινωνιακή πολιτική έμπαζε κάπως, παρά τη σιγουριά που έβγαζαν στα κείμενά τους.
Εμένα, η σιγουριά τους πως έκλεισαν τον Βρύζα, όλες αυτές τις ημέρες δεν μου προέκυπτε από πουθενά ρεπορταζιακά, εκτός Παναθηναϊκού. Και για αυτό ζητούσα στα ραδιόφωνο να μην σχολιάζουμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως και καταλάβατε όσοι μας παρακολουθείτε εδώ στο PAOK24 πως δεν θίξαμε το θέμα περιμένοντας τις εξελίξεις.
Εξελίξεις όπως την συνάντηση με τον Ζαγοράκη, ο οποίος πήγε την Πέμπτη στην Αθήνα και τον συνάντησε. Η κουβέντα ήταν αυτή που έπρεπε. Δύο φίλοι που τα λένε και ο πρόεδρος που του λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να γυρίσει τώρα στην ομάδα. Πως θα δουλέψει όπως πρέπει, πως θα κάνει αυτό που του αρέσει και είναι αποδοτικό για τον σύλλογο.
Ούτε για λεφτά μιλήσανε, ούτε για τίποτα άλλο. Και για να είμαστε δίκαιοι, ο Ζαγοράκης είναι ο πρώτος πρόεδρος που έχω ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ, που σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε προς όφελος της ομάδας και όχι προς προσωπικό του.
Αν ο Ζαγοράκης ήθελε, μπορούσε να κάνει τον χαζό και να περιμένει να δει αν ο Βρύζας θα πάει στον Παναθηναϊκό. Τότε θα μπορούσε να πει σε όλους μας «Βουλώστε το, είδατε τι κάνουν όλοι». Και θα είχε δίκαιο.
Δεν λειτούργησε όμως έτσι. Πήγε στην Αθήνα, τον βρήκε, του έκανε πρόταση και του ζήτησε να γυρίσει. Λειτούργησε προς όφελος της ομάδας, προς την αρσενική πλευρά του ποδοσφαίρου και της παραγοντικής. Κάτι που δεν παίζει συχνά.
Πολλοί λένε για τον Παντελή Κωνσταντινίδη και το πώς αισθάνεται από αυτή την εξέλιξη. Η αλήθεια είναι απλή, όσο και αν δεν μπορούν να το χωνέψουν πολλοί. Ένας από τους ανθρώπους που έχει πάρει τηλέφωνο τον Βρύζα και του έχει ζητήσει να γυρίσει, είναι αυτός. Και το κάνει, γιατί γνωρίζει καλά πως τον χρειάζεται η ομάδα.
Ο Σβούρας έχει αναλάβει τα πάντα. Να βρει προπονητή, να βρει χρήματα από πωλήσεις, να βρει καλούς παίκτες και όλα αυτά σε ένα μήνα. Χρειάζεται τον Βρύζα, τον θέλει δίπλα του και του το έχει πει. Και αυτό, δεν έχει να κάνει με το ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, αλλά με το ότι η ομάδα πρέπει να έχει μεγαλύτερη στελέχωση για να μειωθεί το ρίσκο.
Και βέβαια, είναι άδικο για τον Σβούρα, να προσπαθεί να βγάλει τα κάστανα που ο ίδιος δεν τα έβαλε στη φωτιά. Έρχονται ημέρες δύσκολες για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μέσα στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, είναι και ο Βρύζας.
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το βράδυ του Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ του υπενθύμισε πως είναι η οικογένειά του, του άνοιξε την πόρτα, ο πρόεδρος παραμέρισε ότι υπήρχε σε εγωισμό, φέρθηκε ταπεινά απέναντί του.
Εμείς τον αγαπάμε, εγώ προσωπικά σίγουρα, αλλά αν πάει στον Παναθηναϊκό και επιβεβαιώσει τα όσα δε θέλαμε να πιστέψουμε, τότε έχει σβήσει από τον χάρτη.
Θέλω να πιστεύω πως η εκτίμηση που κάνω σε όλο το παραπάνω κείμενο δεν είναι λανθασμένη. Να γνωρίζετε πάντως, πως είναι όντως προϊόν ρεπορτάζ και πολλών ωρών στα τηλέφωνα.
ΥΓ Πολλά λέγονται για τους λόγους που οι δύο μάλωσαν. Έχω πει και γράψει αρκετές φορές πως έχει να κάνει με την διαφορά φιλοσοφίας που είχαν σε κάποια φάση της συνεργασίας τους. Η φθορά της καθημερινότητας τους λύγισε και πράγματα που κάποτε τα ξεπερνούσαν με ευκολία, άρχισαν να γίνονται σημαντικά. Το αυγό, μπήκε στον κώλο και των δύο, όσο άκομψο και να … διαβάζεται. Στο πρόσφατο ραντεβού, κατανόησαν πως το έργο είναι κάπως διαφορετικό απ ότι υπολόγιζαν. Και οι διαφωνίες, έγιναν συμφωνίες. Οι διαφορές, αστείες. Αυτή είναι η άποψή μου εμένα και όποιος θέλει την υιοθετεί. Όπως θέλει κάτι παραπάνω, το Χριστινάκη – η Λαμπίρη – είναι στη διάθεσή του."

Εγω μενω σε δυο φρασεις που με βρισκουν απολυτα συμφωνο:
1:  ο Ζαγοράκης είναι ο πρώτος πρόεδρος που έχω ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ, που σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε προς όφελος της ομάδας και όχι προς προσωπικό του
2:  Εμείς τον αγαπάμε, εγώ προσωπικά σίγουρα, αλλά αν πάει στον Παναθηναϊκό και επιβεβαιώσει τα όσα δε θέλαμε να πιστέψουμε, τότε έχει σβήσει από τον χάρτη.

Θα μιλησουν ειτε τα λεφτα ειτε η καρδια.Ο Ζησης εχει την ευκαιρια να κανει πραξη το 'εμεις μαζι για μια ζωη α'ι'τε δικεφαλε' που φορουσε κατω απο τη φανελα και να μεινει για παντα στην καρδια μας αλλιως για εμας τελειωσε.Αποψε το βραδυ θα φανει...
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3317 on: June 04, 2011, 15:15:16 pm »

επαγγελματίας δεν είναι ο ανθρωπος? δε βοηθησε τον παοκ με τις μεταγραφές που του βγηκαν? δε μπορει να δοκιμασει και αλλου κανα δυο χρονια?
απο ο,τι φαίνεται εχει ξενερώσει με το Ζαγοράκη για τοτε που χε φυγει ο τελευταιος και χρησιμοποιουνται οι οπαδοί για να του ασκήσουν πίεση.


http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/epivevaiwse_kai_o_vruzas.1095741.html




Logged

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 273


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3318 on: June 04, 2011, 15:24:25 pm »

Quote from: Karaμazoβ on June 04, 2011, 15:15:16 pm
επαγγελματίας δεν είναι ο ανθρωπος? δε βοηθησε τον παοκ με τις μεταγραφές που του βγηκαν? δε μπορει να δοκιμασει και αλλου κανα δυο χρονια?
απο ο,τι φαίνεται εχει ξενερώσει με το Ζαγοράκη για τοτε που χε φυγει ο τελευταιος και χρησιμοποιουνται οι οπαδοί για να του ασκήσουν πίεση.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/epivevaiwse_kai_o_vruzas.1095741.html


δεν ειναι ακριβως ετσι.να στο θεσω αλλιως αν οι αδερφοι Γιαννακοπουλοι εφευγαν απο την ΚΑΕ ΠΑΟ για προσωπικους λογους και μετα εμπαιναν στην ΚΑΕ ΑΕΚ (παραδειγμα),θα ελεγες οτι ειναι επιχειρηματιες και θελουν να δοκιμασουν κι αλλου την τυχη τους?
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3319 on: June 04, 2011, 15:30:43 pm »

Quote from: PAOKG4 on June 04, 2011, 15:24:25 pm
Quote from: Karaμazoβ on June 04, 2011, 15:15:16 pm
επαγγελματίας δεν είναι ο ανθρωπος? δε βοηθησε τον παοκ με τις μεταγραφές που του βγηκαν? δε μπορει να δοκιμασει και αλλου κανα δυο χρονια?
απο ο,τι φαίνεται εχει ξενερώσει με το Ζαγοράκη για τοτε που χε φυγει ο τελευταιος και χρησιμοποιουνται οι οπαδοί για να του ασκήσουν πίεση.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/epivevaiwse_kai_o_vruzas.1095741.html


δεν ειναι ακριβως ετσι.να στο θεσω αλλιως αν οι αδερφοι Γιαννακοπουλοι εφευγαν απο την ΚΑΕ ΠΑΟ για προσωπικους λογους και μετα εμπαιναν στην ΚΑΕ ΑΕΚ (παραδειγμα),θα ελεγες οτι ειναι επιχειρηματιες και θελουν να δοκιμασουν κι αλλου την τυχη τους?

ειναι λιγο διαφορετικό το πραγμα γιατι οι πρωτοι ειναι επιχειρηματίες , ενω ο Βρυζας ειναι σα να λεμε υπάλληλος. Και ναι καταλαβαίνω οτι είναι συναισθηματικό το ζήτημα σα να πηγαινε ο Μώραλης στελεχος στον Παοκ (αν και ο Γκαγκάτσης το χε κανει).


ξερουμε γιατι έφυγε ο Ζαγορακης, και τοτε έτρεξε την ομαδα ο Βρύζας, μετα ξαναήρθε ο Ζαγοράκης και γιατί έφυγε ο Βρύζας? Δεν ξέρω αν στη θέση του δε θα χα ξενερώσει κι έγω, αν είχε παιχτεί κατι χοντρό στο παρασκήνιο.

Logged

CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2493



View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3320 on: June 04, 2011, 15:37:44 pm »

μαλλον μπερδευεσαι. ο βρυζας ασκει ενα επαγγελμα για να βγαλει λεφτα.ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος που αφηνει στην ακρη τα αισθηματα προκειμενου να δουλεψει.  οι γιαννακοπουλοι δεν το κανουν σαν δουλεια αλλα ως "χομπυ".
δεν ζουν απο τον αθλητισμο οπως ο βρυζας.

ps:τι πιστευεις θα γινοταν αν προσφεραν ενα εκατομμυριο σε καποιον απο αυτους τους δημοσιογραφους για να ασχοληθουν με το ρεπορταζ αλλης ομαδας?  

ps 2:με προλαβε o karamazoβ
Logged

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 273


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3321 on: June 04, 2011, 15:59:00 pm »

τελος παντων παιδια το βλεπουμε απο αλλη οπτικη γωνια γι'αυτο διαφωνουμε.ο οπαδος του ΠΑΟΚ το βλεπει αναλογα με το τι θα εκανε αν ηταν ο ιδιος στη θεση του Βρυζα και λειτουργουσε πρωτα με βαση το συναισθημα και μετα τα λεφτα και τις φιλοδοξιες.αυτην την απαιτηση εχουμε απο ενα αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΗ οπως και ο ιδιος εχει πει.
ΥΓ: Για το τι εγινε με το Ζαγορακη και το Βρυζα κανεις δεν ξερει την αληθεια,οποτε δεν μπορει κανεις ουτε εγω να μιλησω.αν τοσο πολυ ειχε παρεξηγηθει ο Βρυζας ας βγει να μιλησει δημοσια να προστατευσει και τον εαυτο του.το τονιζω οτι ακομα και τη στιγμη αυτη που γραφω εχω την πεποιθηση οτι ο Ζησης θα δεχτει την προταση του ΠΑΟΚ,μακαρι να μη διαψευστω.
Logged
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 4617


free()'d and attuned


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3322 on: June 04, 2011, 16:16:23 pm »

Quote from: PAOKG4 on June 04, 2011, 15:59:00 pm
τελος παντων παιδια το βλεπουμε απο αλλη οπτικη γωνια γι'αυτο διαφωνουμε.ο οπαδος του ΠΑΟΚ το βλεπει αναλογα με το τι θα εκανε αν ηταν ο ιδιος στη θεση του Βρυζα και λειτουργουσε πρωτα με βαση το συναισθημα και μετα τα λεφτα και τις φιλοδοξιες.αυτην την απαιτηση εχουμε απο ενα αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΗ οπως και ο ιδιος εχει πει.
ΥΓ: Για το τι εγινε με το Ζαγορακη και το Βρυζα κανεις δεν ξερει την αληθεια,οποτε δεν μπορει κανεις ουτε εγω να μιλησω.αν τοσο πολυ ειχε παρεξηγηθει ο Βρυζας ας βγει να μιλησει δημοσια να προστατευσει και τον εαυτο του.το τονιζω οτι ακομα και τη στιγμη αυτη που γραφω εχω την πεποιθηση οτι ο Ζησης θα δεχτει την προταση του ΠΑΟΚ,μακαρι να μη διαψευστω.

Οκ όμως πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι η οπτική σου (αυτή του άρρωστου παοκτσή) είναι λάθος. Όπως πολύ σωστά επιχειρήματα είχαν οι από πάνω. Είναι η ίδια οπτική που σας οδήγησε στις αποδοκιμασίες κατά Σαλπιγγίδη.
Logged

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 835


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3323 on: June 05, 2011, 00:47:46 am »

Quote from: PAOKG4 on June 04, 2011, 15:59:00 pm
.αυτην την απαιτηση εχουμε απο ενα αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΗ οπως και ο ιδιος εχει πει.
βασικα εδω ειναι και το λαθος.Κρινεις εναν ανθρωπο που δρα επαγγελματικα σαν να ηταν οπαδος επειδη καποια στιγμη (μπορει να) πεταξε μια τετοια παπατζα για να πουλησει οπαδιλικι ή οτιδηποτε αλλο(για τον συγκεκριμενο δεν το ξερω,δεν θυμαμαι κατι τετοιο αλλα για να λες πως εχει πει πως ειναι αρρωστος παοκτζης σε πιστευω).
Ναι,ωραιο θα ηταν να ζουσαμε σε ενα κοσμο ρομαντικο οπου οι παικτες θα επαιζαν για την φανελα και την ομαδα και θα εβαζαν παντα και σε καθε τους επιλογη σαν πρωτο κριτηριο αυτη αλλα απλα δυστυχως πλεον δεν ειναι ετσι..

Η περιπτωση του Σαλπιγγιδη ειναι διαφορετικη απο οσο ξερω..Τοτε οι οργανωμενοι ειχαν μεγαλη κοντρα με την διοικηση γουμενου τον οποιον ηθελαν και με το δικιο τους να διωξουν οπως και δηποτε και τον ειχαν παρακαλεσει στο τελος να μην παει τοτε σαν μεταγραφη γιατι με τα λεφτα της μεταγραφης θα εδινε (οπως και εγινε τελικα) ανασα στον γουμενο και αρα παραταση ζωης σε μια κωλοδιοικηση που κατεστρεφε τον παοκ .Επισης αν και κανεις δεν πληρωνοταν,τοτε ειχαν προσπαθησει νομιζω οι οργανωμενοι να μαζεψουν λεφτα για να πληρωθει ο σαλπι την στιγμη που ολοι οι αλλοι ηταν απληρωτοι.Ε,ολο αυτο συν την υποτιθεμενη τρελα που πουλουσε περι παοκτσης τρελος κτλ, λογικοτατο να εκληφθει ως προδοσια μετα..βαλε και το οτι στο πρωτο ματς στο ΟΑΚΑ ζητησε να χτυπησει το πεναλτυ κατα της πρωην ομαδας του ενω τοτε τα βαρουσε ο παπαδοπουλος..

Γενικα αυτα διαφερουν απο περιπτωσεις σε περιπτωσεις..Λογικοτατο και φυσιολογικοτατο να παει ο καθενας σε οποια ομαδα θελει απο οπου θελει αν ειναι να κανει αλμα στην καριερα του και ας μην το καταλαβαινει ο (αγνος) οπαδος.Απλα η μαλακια ειναι οταν πριν το εχει παιξει ιστορια πως ειναι αρρωστος παοκ,παο,γαυρος κτλ για να πωρωσει τον κοσμο/μαζα που ψοφαει για τετοια ή οταν προσπαθει σωνει και καλα να δειξει πως εγινε και οπαδος της καινουργιας ομαδας του.Για αυτο και υπαρχουν περιπτωσεις ας πουμε στον Πανααθηναικο που ο παικτης εγινε μισητος(π.χ. κηπουρος) σχετικα αδιαφορος( κωνσταντινου) ή παρεμεινε εξισου αγαπητος (Λυμπε).

Επισης δεν εχει σχεση οπως ειπαν και οι απο πανω επιχειρηματιας που κανει κατι για την παρτυ του με επαγγελματια που κοιταει την καριερα του.

Quote from: CyberCaesar on June 04, 2011, 15:37:44 pm
ps:τι πιστευεις θα γινοταν αν προσφεραν ενα εκατομμυριο σε καποιον απο αυτους τους δημοσιογραφους για να ασχοληθουν με το ρεπορταζ αλλης ομαδας? 
το κανουν πολλοι και με πολυυ λιγοτερα! Cool

Logged
oasis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 677


we're all part of the masterplan..


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3324 on: June 05, 2011, 01:40:49 am »

βασικα εγω πιστευω πως ειναι τελειωμενη δουλεια να παει στον βαζελο. κ καλα κανει στην τελικη.
εμενα σαν παοκτση δεν με πειραζει για 2 λογους.
1ον ο ανθρωπος ειναι καριεριστας κ εννοειται πως θα επιλεξει την καλυτερη προσφορα. οχι μονο στον μισθο, αλλα κ τι μπατζετ θα του διαθεσει ο βαζελος και τι ο παοκ.
2ον οσο ηταν στο παοκ προσφερε κ με το παραπανω, κ οταν ηρθαν τα ζορια βγηκε μπροστα. εφερε στην ομαδα τους φιλους του που ηταν αυτοι που εκαναν κ τον παοκ ανταγωνιστικο τα 3 τελευταια χρονια (Κοντρερας, Γκαρσια) και με τον σαντος ειχαν κ γαμω τις συνεργασιες.
τωρα οσο αφορα την προταση του παοκ νομιζω οτι στην τελικη ειναι για τα ματια του κοσμου. δεν πιστευω δλδ οτι ο βρυζας ακομα το σκεφτεται κ οτι ο ζαγορακης δεν το ξερει. απλα πιστευω οτι ειναι για τα ματια των παοκτσηδων για να μην πουνε οτι τον χασαμε αμαχητι.

πς μακαρι να εχω λαθος εντυπωση
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3325 on: June 05, 2011, 01:57:58 am »

Quote from: oasis on June 05, 2011, 01:40:49 am
τωρα οσο αφορα την προταση του παοκ νομιζω οτι στην τελικη ειναι για τα ματια του κοσμου. δεν πιστευω δλδ οτι ο βρυζας ακομα το σκεφτεται κ οτι ο ζαγορακης δεν το ξερει. απλα πιστευω οτι ειναι για τα ματια των παοκτσηδων για να μην πουνε οτι τον χασαμε αμαχητι.

πς μακαρι να εχω λαθος εντυπωση


οχι μονο αυτό, αλλα ετσι γίνεται ο "κακός" της υποθεσης ο Βρύζας, σα να λέμε "εμεις του κάναμε πρόταση αλλα αυτός μας εφτυσε". Άντε να δούμε τι θα ανακοινώσει , μπορει να ανατρέψει όλα τα προγνωστικα Tongue
Logged

Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Female
Posts: 1313


my immortality


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3326 on: June 05, 2011, 03:19:32 am »

ΠΑΟΚ ρε λαμόγιο Βρύζα...
Logged
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 273


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3327 on: June 09, 2011, 15:07:46 pm »

Ειναι αληθεια πως εγιναν πολλα τις τελευταιες μερες για εμας ευχαριστα και δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω.
Ο Βρυζας αρνηθηκε την προταση του ΠΑΟ αποδεικνυοντας οτι ειναι παντελονατος,την ωρα που το συνολο του τυπου τον παρουσιαζε τελειωμενη υποθεση και μαθαμε και το λογο της αρνησης του...προσωπικες απειλες απο οπαδους του ΠΑΟΚ(ειλικρινα τι αλλο θα βγαλουν?).Το που θα συνεχισει δεν γνωριζω αλλα και δε με πολυενδιαφερει για το καλο του ΠΑΟΚ θελω να γυρισει σε εμας για καλο δικο του ας μεινει στην Εθνικη.
Απο την αλλη ο ΠΑΟΚ σημερα παρουσιαζει το νεο προπονητη του που σε πρωτη φαση ειναι μια επιτυχια,το μελλον θα δειξει την ορθοτητα της επιλογης και σιγα σιγα ξεκιναει ο σχεδιασμος της νεας περιοδου.
Και ας παμε στο πιο σημαντικο θεμα:εχθες μετα απο 11 ολοκληρα χρονια ο μπασκετικος ΠΑΟΚ επεστρεψε εκει που ανηκει στη κορυφαια διασυλλογικη οργανωση νικωντας στο Παλατακι τον καρπαζο-αυτοκρατορα.Ειναι ενας πραγματικος αθλος γιατι με μηδαμινα συμβολαια,με ελαχιστα εσοδα αυτη η ομαδα καταφερε μια τοσο μεγαλη επιτυχια,κατα την γνωμη μου αξιζουν ιδιαιτερα συγχαρητηρια σε τεσσερις ανθρωπους,τον "Ματζικ" Σταυροπουλο,το Μαρκοπουλο,το Λαζαρο Παπαδοπουλο του πρωτου γυρου και το Μαρσαλ του δευτερου γυρου αλλα και σ'ολα τα παιδια που επαιξαν σαν μαγκες παρολο που κανενας μας δεν ειχε πιστεψει σ'αυτους.
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΟΚ:
Χαντμπολ:2η θεση πισω απο ΑΕΚ
Ποδοσφαιρο:3η θεση πισω απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
Μπασκετ:3η θεση πισω απο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ
Βολε'υ':4η θεση πισω απο ΟΣΦΠ,ΗΡΑΚΛΗ και ΠΑΟ
Πολο:6η θεση πισω απο ΟΣΦΠ,ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΠΑΟ και ΧΙΟ
μια πολυ πετυχημενη χρονια για ολα τα τμηματα του συλλογου μας αναδεικνυοντας την τριτη δυναμη μετα απο τους δυο αιωνιους των Αθηνων,μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου
ΥΓ1: Στην Ευρωλιγκα για να βγεις,μονο με ενσταση μπορεις
ΥΓ2: Χρηστακη το καλυτερο μας,να σε βλεπουμε να λυσας μονο σου να γυρισεις το ματς και στο τελος να απογοητευεσαι,ελπιζω να μασεις απο δω και περα την γλωσσα σου.
Logged
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 273


View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3328 on: June 28, 2011, 11:34:36 am »

Aπο το PAOK24 για την χτεσινη συναντηση Ζαγορακη-Φλωριδη:
"Στο ραντεβού συμμετείχαν οι Βασίλης Φλωρίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης και οι δύο υιοί του, ένας οικονομικός σύμβουλος και ένας νομικός σύμβουλος της πλευράς Φλωρίδη, ο Ζήσης Βρύζας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο οικονομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Μαυροφίδης.
Παρότι το άνοιγμα της ΠΑΕ, παρουσιάστηκε μεγαλύτερο (σύμφωνα με τη δική του πλευρά), ο Βασίλης Φλωρίδης δεν έκανε πίσω, δείχνοντας αποφασισμένος να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία ο νομικός και οικονομικός έλεγχος που θα ξεκινήσει αύριο και θα τον τρέξουν στελέχη του Βασίλη Φλωρίδη.
Εφόσον ο Βασίλης Φλωρίδης πεισθεί από τους ελέγχους, θα ρίξει με το καλημέρα έξι εκατ. ευρώ και ένα εκατ. ευρώ θα βάλει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο διοικητικό σχήμα. Η επένδυση σε βάθος χρόνου θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως θα επιδιωχτεί συμφωνία με το κράτος, αλλά και ολοκλήρωση της Νέας Μεσήμβριας.
Τα 5,7εκατ. ευρώ από τα 7, είναι άμεσα απαιτητά για να ξεχρεωθούν άπαντες.
Η πρώτη διοίκηση Φλωρίδη, θα είναι πρωτοδικείου και αυτό θα διαρκέσει ένα εξάμηνο. Μέσα σε αυτό θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση με τα χρέη προς το Δημόσιο. Στη συνέχεια η διοίκηση θα γίνει αιρετή.
Το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τον Βασίλη Φλωρίδη που θα είναι πρόεδρος, δύο αντιπροέδρους τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, τους υιούς Σαχπατζίδη και τουλάχιστον έναν οικονομικό διευθυντή και έναν νομικό σύμβουλο της πλευράς Φλωρίδη.
Ουσιαστικά αυτά είναι τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν τους εμπλεκόμενους στη κουβέντα και από αύριο ξεκινάει η προσπάθεια των ανθρώπων του κ. Φλωρίδη να του παρουσιάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την απόλυτη εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ."

Μακαρι ολα να κυλησουν ομαλα και να ανοιξουμε ενα νεο καλυτερο κεφαλαιο για το συλλογο.
ΥΓ1:Συμφωνα με εγκυροτατα ΜΜΕ της Αθηνας ο Βρυζας παραιτηθηκε απο την Εθνικη κι ετοιμαζεται να επιστρεψει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επειδη αλητες οπαδοι του ΠΑΟΚ τον απειλησαν,κρατανε ομηρο την γυναικα του κι εξω απο το πατρικο του εχουν τοποθετησει ελευθερους σκοπευτες.
ΥΓ2:Οι καφενειακες συζητησεις χωρις καπιο μεμπτο στοιχειο δεν αποτελουν στοιχεια εμπλοκης στο σκανδαλο με τα στημενα,οπως επιδιωκουν πολλοι,απλα επιβεβαιωνουν οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στο αρμα κανενος.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ,20000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ
Logged
The Stig
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1230


Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...


View Profile WWW
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3329 on: June 28, 2011, 19:56:09 pm »

Quote from: PAOKG4 on June 28, 2011, 11:34:36 am
ΥΓ2:Οι καφενειακες συζητησεις χωρις καπιο μεμπτο στοιχειο δεν αποτελουν στοιχεια εμπλοκης στο σκανδαλο με τα στημενα,οπως επιδιωκουν πολλοι,απλα επιβεβαιωνουν οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στο αρμα κανενος.

Οι πιο γελοίοι οπαδοί.

Μέσα στις σάχλες και στις πουτανιές με τον μπέο ήταν ο πρώην πρωταθλητής ευρώπης για να κάνει τη δουλειά του. Και έρχονται μετά οι μπαογκτσήδες και μιλάνε για αρχίδια που κοντράρουν τον μπέο και ανεξαρτησία από άρματα. Παράρτημα είστε και εσείς ρε. Ξεχνάτε τι έγινε στα πλέι οφ ειδικά την τελευταία αγωνιστική? Ή μήπως ξεχνάτε που ψηφίζατε μπέο μετά τις κασέτες?? Όλα αυτά στο βωμό της ανεξαρτησίας έγιναν?

Ουστ ρε. Ντροπή που έχετε αυτό το ιερό σήμα.
Logged

http://www.youtube.com/watch?v=_nK8DoV8FJE

Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους.
Pages: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 245 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...