• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:12:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:12:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 110
Total: 181
billaraspap7
johnmax
Le ece
Katarameno
botrinis
mayia psarikoglou
Argiris
geopitt
rafa98p
papaloui
gmpatsol
naoumvogia
Νικη
vas.vlastos
prizas
Nicotre
antontsiorvas
marilita
EvanTsir
ariadnipm
grfot
Βασιλης
alexandraskol
mprizakias
meni
Belafonte
Ast
Theislander
itsikou
Elliot Alderson
nikos123321
johnmout
Cersei Tsoulannister
Dimos Bachlas
Bill g
asemas
stefanos hios
Laris
Xontroulis
ggalamat
Paparouna
george14
johnliko333388
christina02
Nikos_313
kchristoua
chriskazakos
theodoradr
lapin
dorapangeiou
simielen
Soto Gonzalez
bigmort
Reidemption
valco08
georgino
thomasdt
engineer2030
gianst
Captain
konsntai
vagk
valentini
elizabeth
rafail zisiadis
tzortzis
papatmaria
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 376636 times)
vag
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #855 on: July 14, 2008, 12:39:46 pm »

Suspicious
ippocrates9
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Make Love, Not War...

View Profile
« Reply #856 on: July 14, 2008, 13:24:01 pm »

Quote from: thrilikos on July 14, 2008, 12:25:26 pm
Quote from: ippocrates9 on July 14, 2008, 05:04:07 am
Άντε απο δω ρε κουνάβι, εδώ είναι το τόπικ της Παοκάρας, αν θες μίλα για την ομάδα σου αλλού!
Εσένα ρε ποντικαρά ποιος σου μίλησε; τι πετάγεσαι;

Κανένας δεν μου μίλησε απλά θέλω να ανεβάσω την ακροαματικότητα σαν τον ραπτόπουλο κι εγώ και δυναμιτίζω την ατμόσφαιρα!

papajim
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #857 on: July 14, 2008, 15:30:53 pm »

Quote from: gepeltek on July 13, 2008, 23:37:37 pm
btw θελω να δω αν κλεισουμε τελικα τον 27χρονο Muslimovic απο Αταλαντα τί θα βγει να πει ο καραφλας.. ..
Γιατί; και να έρθει ο ζλάταν νομίζεις θα τον καταλάβει κανείς ότι ηρθε;;; ή μήπως θα τον μπερδέψουν με dj όπως την άλλη φορά  Tongue

Συγκρίνοντας τους γρήγορους γύρους των Prost, Piquet κλπ με αυτόν του Senna ήταν σαν να βλέπεις φωτογραφίες και μετά έναν πίνακα του Michelangelo
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #858 on: July 24, 2008, 12:09:03 pm »

Μουσλίμοβιτς: “Τρέλα για τον ΠΑΟΚ”

Στους ρυθμούς του ΠΑΟΚ ζει από το απόγευμα της Τρίτης ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός έχει “κολλήσει” στον υπολογιστή του συλλέγοντας πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Μιλώντας με το Ζήση Βρύζα του εκμυστηρεύθηκε ότι παρακολουθεί βιντεάκια από παλιότερους αγώνες του ΠΑΟΚ και στιγμιότυπα από εκδηλώσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου. Ο Βόσνιος μάλιστα δε κρύβει τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα του ομάδα και δηλώνει έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα… “ Έχω τρελαθεί με όσα βλέπω στο ιντερνετ για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Θα ήθελα να είμαι τώρα εκεί και να παίζω μπάλα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή που έκανε. Όσοι μου τηλεφωνούν και ξέρουν από Ελλάδα και ΠΑΟΚ μου λένε ότι θα ζήσω τρομερές στιγμές στην καινούργια μου ομάδα. Ειλικρινά με το ζόρι κρατιέμαι ακόμα στην Ιταλία. Θέλω να ζήσω μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι τρελοί με την ομάδα τους και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι κι εγώ.
Ο “Μούσλι” δεν πίστευε στα μάτια όταν είδε στο προσωπικό του mail στο διαδύκτιο να υπάρχουν μηνύματα οπαδών του ΠΑΟΚ που κατάφεραν να εντοπίσουν τη διεύθυνση του και να τους στείλουν συγχαρητήρια για την επιλογή του.

Τον φέρνει ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας θα αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία προκειμένου να ρυθμίσει κάποια διαδικαστικά θέματα τόσο με τον παίκτη όσο και με την Αταλάντα με στόχο να επιστρέψει το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα ( 15.00 ) με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στη διπλανή θέση του αεροσκάφους.
Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή στην Ιταλία κρίθηκε απαραίτητο για να αποφευχθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες της ανταλλαγής εγγράφων και των εγγυήσεων που ζήτησαν και πήραν τόσο η Αταλάντα όσο και ο ίδιος ο Βόσνιος για το συμβόλαιο του. Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη θα γίνονται ετοιμασίες για να υποβληθεί ο επιθετικός άμεσα σε εργομετρικές εξετάσεις που θα δώσουν το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να ετοιμάσει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο “Μούσλι” για να φθάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.
Προφητική η τοποθέτηση του
Αποδεικνύεται ότι ο Μουσλίμοβιτς ήξερε τι έλεγε όταν την τελευταία μέρα του περασμένου Ιανουαρίου ζητούσε από τον Ζήση Βρύζα να του κρατήσει θέση στην ομάδα για το καλοκαίρι. Ο Μουσλίμοβιτς είχε στοχεύσει στον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι και ο ΠΑΟΚ είχε στοχεύσει στον Βόσνιο προέκυψε η συμφωνία που θα “ντύσει” στα ασπρόμαυρα τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ενθουσιασμός στον κόσμο

Δικαίως η απόκτηση του Μουσλίμοβιτς σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Δικεφάλου που ξέρουν ότι η ομάδα μετά από χρόνια αποκτάς ένα παίκτη που αν μη τι άλλο ξέρει να στέλνει με ακρίβεια τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μουσλίμοβιτς είναι ο επιθετικός προσωπικότητα που έλειψε από την Τούμπα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

πηγή: metrosport.gr
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #859 on: July 24, 2008, 12:10:19 pm »

Ντελίριο με Πάμπλο Γκαρσία

Το αφεντικό βάλθηκε να φτιάξει για τα καλά ομάδα και να τρελάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οι εβδομάδες που κύλησαν χωρίς ο Δικέφαλος να αποκτήσει κάποιο παίκτη δεν ήταν χρόνος που χάθηκε όπως αποδεικνύεται από τι διπλό άνευ προηγούμενου για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ χτύπημα. Διπλό καθώς ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δε θα είναι ο μόνος παίκτης που θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.
Χθες το απόγευμα μετά από πολύωρες τηλεφωνικές επαφές ο Ζήσης Βρύζα εξασφάλισε το Ο. Κ. του Πάμπλο Γκαρσία που βρίσκεται στην πατρίδα του με δεδομένο ότι έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου εξασφάλισε από το μεσημέρι το πράσινο φως του Θόδωρου Ζαγοράκη και με τη σύμφωνη γνώμη του Φερνάντο Σάντος προχώρησε στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του διεθνούς Ουρουγουανού που πρόσφατα προτάθηκε στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ αλλά δε τόλμησε να ασχοληθεί με την περίπτωση του λόγω των οικονομικών δεδομένων.
Τα δεδομένα άλλαξαν με την προσφορά του ΠΑΟΚτση επιχειρηματία για την απόκτηση του Μουσλίμοβιτς. Το πολύ μεγάλο ποσό που αφιέρωσε ο επιχειρηματίας για την απόκτηση του Βόσνιου είχε ως αποτέλεσμα να περισσέψουν κάποιες χιλιάδες ευρώ που πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής αποφάσισαν να διαθέσουν για την παίκτη στη μεσαία γραμμή. Οι λύσεις τους ήταν σαφώς πολύ μικρότερες σε αξία από τον Γκαρσία. Τότε προέκυψε νέο τηλεφώνημα από τον άνθρωπο που θέλει πάντα να κρατά την ανωνυμία του και προσέφερε ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση ενός χαφ που θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ.
Ο Βρύζας στράφηκε στον Γκαρσία και κατάφερε λίγο μετά τις 23.00 χθες βράδυ να εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του Ουρουγουανού που αποδέχθηκε την πρόταση για συμβόλαιο 2 ετών. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν χθες ο παίκτης που έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Κυριακή για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Τον τελευταίο χρόνο ο Γκαρσία αγωνίσθηκε δανεικός στη Μούρθια ενώ την προηγούμενη περίοδο είχε παίξει με τα χρώματα της Θέλτα.

Η πίεση του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να δαπανήσει ένα σοβαρό ποσό για παίκτη στη μεσαία γραμμή επέμενε στην απόκτηση του Γκαρσία υποστηρίζοντας ότι με ένα τέτοιο παίκτη ο ΠΑΟΚ τελειώνει τις μεταγραφές του και μπορεί να μεταμορφωθεί ως ομάδα.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓ. ΓΚΟΛ

1996 - 1997 ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ 18 -
1997 - 1998 ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ 17 1
1997 - 1998 ΠΕΝΙΑΡΟΛ 9 -
1998 - 1999 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β΄ 16 1
1999 - 2000 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β΄ 22 2
2000 - 2001 ΜΙΛΑΝ 5 -
2001 - 2002 ΒΕΝΕΤΣΙΑ 14 -
2002 - 2003 ΟΣΑΣΟΥΝΑ 22 1
2003 - 2004 ΟΣΑΣΟΥΝΑ 27 4
2004 - 2005 ΟΣΑΣΟΥΝΑ 29 1
2005 - 2006 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 22 -
2006 - 2007 ΘΕΛΤΑ 14 -
2007 - 2008 ΜΟΥΡΘΙΑ 21 -

Πηγή: Metrosport.gr
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #860 on: July 24, 2008, 12:11:01 pm »

igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #861 on: July 24, 2008, 22:11:17 pm »

πραγματικα φετος οι ιθυνοντες εχουνε κανει φοβερη δουλεια τωρα μενει να δουμε εαν θα αποδωσει καρπους αυτη η προσπαθεια!!!!!!!
χιλια μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Wink Wink Wink

ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
« Reply #862 on: August 06, 2008, 13:37:04 pm »

Όχι αυτοί φταίγανε, όχι μας προκαλέσανε, και τι ήθελες να κάναμε όταν βλέπαμε τα αδέρφια μας να τρώνε ξύλο, απαράδεκτα πράγματα έλεγαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες σοβαροί (που ήταν και οι περισσότεροι). Εγώ αλλού θα το πάω και σήμερα. Είπα και έγραψα ότι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν πέσει επίπεδο αγωνιστικά. Ανταγωνίζονται τις Ξάνθες, τις Τρίπολες, τους Πανιώνιοιυς και τον καλό τον ΟΦΗ. Ναι ρε μεγάλε ναούμε βγαίνανε τα ΠΑΟΚια και έλεγαν ο λαός όμως… άλλο επίπεδο. Και πας στα Σέρρες και τι βλέπεις. Να πηγαίνει το 17χρονο ΠΑΟΚ και να παίρνει λάφυρο το πανό που ήταν κρεμασμένο στην κερκίδα των Πανσερραϊκών. Σα να εξισώνει οπαδικά τον ΠΑΟΚ με τα Σέρρας. Πολύ σωστά ένας άλλος ΠΑΟΚτσής πήγε και το κρέμασε πάλι πίσω στα κάγκελα σα να του έλεγε, μάγκα, επικοινωνιακά αυτό που κάνουμε είναι λάθος. Εδώ κοιτάμε στο αγωνιστικό κομμάτι να ανεβάσουμε επίπεδο, και την ίδια στιγμή κατεβαίνουμε οπαδικά; Άδικο είχε;
Κωστής Ραπτόπουλος    

http://www.metrosport.gr/?p=1776

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
ippocrates9
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Make Love, Not War...

View Profile
« Reply #863 on: August 07, 2008, 00:13:29 am »

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 της Ουντινέζε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας. Πάνω από 25.000 φίλαθλοι του “δικεφάλου” βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, σκοράροντας μάλιστα το παρθενικό του τέρμα στο 13ο λεπτό. Ο Ντι Νατάλε ισοφάρισε στο 18΄, με κοντινό πλασέ, έπειτα από λάθος εκτίμηση του Χαλκιά. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με γκολ των Αθανασιάδη στο 56΄ και Λάκη στο 58΄, έπειτα από δύο ασίστ του νεαρού Γεωργίου.

Τρέεεεεεεεελα!!!!!
« Last Edit: August 07, 2008, 00:16:22 am by ippocrates9 » Logged
OtiNaNAi

Δεν είμαι ο ηλεκτρολόγος που έχεις συνηθίσει...

View Profile
« Reply #864 on: August 07, 2008, 01:23:01 am »

Peace    Peace
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #865 on: August 08, 2008, 23:43:35 pm »

Quote from: thrilikos on August 06, 2008, 13:37:04 pm
Όχι αυτοί φταίγανε, όχι μας προκαλέσανε, και τι ήθελες να κάναμε όταν βλέπαμε τα αδέρφια μας να τρώνε ξύλο, απαράδεκτα πράγματα έλεγαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες σοβαροί (που ήταν και οι περισσότεροι). Εγώ αλλού θα το πάω και σήμερα. Είπα και έγραψα ότι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν πέσει επίπεδο αγωνιστικά. Ανταγωνίζονται τις Ξάνθες, τις Τρίπολες, τους Πανιώνιοιυς και τον καλό τον ΟΦΗ. Ναι ρε μεγάλε ναούμε βγαίνανε τα ΠΑΟΚια και έλεγαν ο λαός όμως… άλλο επίπεδο. Και πας στα Σέρρες και τι βλέπεις. Να πηγαίνει το 17χρονο ΠΑΟΚ και να παίρνει λάφυρο το πανό που ήταν κρεμασμένο στην κερκίδα των Πανσερραϊκών. Σα να εξισώνει οπαδικά τον ΠΑΟΚ με τα Σέρρας. Πολύ σωστά ένας άλλος ΠΑΟΚτσής πήγε και το κρέμασε πάλι πίσω στα κάγκελα σα να του έλεγε, μάγκα, επικοινωνιακά αυτό που κάνουμε είναι λάθος. Εδώ κοιτάμε στο αγωνιστικό κομμάτι να ανεβάσουμε επίπεδο, και την ίδια στιγμή κατεβαίνουμε οπαδικά; Άδικο είχε;
Κωστής Ραπτόπουλος    

http://www.metrosport.gr/?p=1776

Ξέχασες όμως να αναφέρεις και την γνώμη του Ραπτόπουλου ή τα λόγια του κατά καιρούς για τον Ολυμπιακό σου................
Αυτό!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8Whx4st-bbg
« Last Edit: August 22, 2008, 21:52:55 pm by fantomas » Logged

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #866 on: August 22, 2008, 06:20:28 am »

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ λεγω σε στην καρδια'μ εχω σε
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #867 on: September 01, 2008, 19:04:33 pm »

Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ!

Π.Α.Ο.Κ. και στον ουρανο να επαιζες, θα πεθαινα για να σε δω!
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #868 on: September 04, 2008, 21:24:32 pm »

Quote from: hatzf on September 04, 2008, 20:34:57 pm
Quote from: abdel razek mahmut favala on September 04, 2008, 18:16:38 pm
Καλά.Δε περιμέναμε κι εσένα να μας βάλεις στο γήπεδο.
Εγώ,στα επίσημα,θα πάω με Παρτιζάν.
Με την Αεκ θα είμαι απέναντι.Διαρκείας.
Αν θυμηθώ,μπορεί να σε πω να συναντηθούμε πριν το ματς.
Με την Αεκ,βάλε κάποιον άλλο.Madmetal,panos13,Ex_Mechanus...

του απεναντι εισαι εσυ?εισαι μεγαλος η σνομπαρεις την 4?
το απέναντι πώς το εννοείς;εγώ το εννοώ "στην 5-6".
Την Τούμπα τη βλέπω σαν ένα κομμάτι.Ειδικά όταν γεμίζει.
Για το αν σνομπάρω την 4,δεν ξέρω αν σε καλύπτει το ότι τραβήχτηκα Ηράκλειο με τα λεωφορεία.

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #869 on: September 04, 2008, 21:48:47 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on September 04, 2008, 21:24:32 pm
Quote from: hatzf on September 04, 2008, 20:34:57 pm
Quote from: abdel razek mahmut favala on September 04, 2008, 18:16:38 pm
Καλά.Δε περιμέναμε κι εσένα να μας βάλεις στο γήπεδο.
Εγώ,στα επίσημα,θα πάω με Παρτιζάν.
Με την Αεκ θα είμαι απέναντι.Διαρκείας.
Αν θυμηθώ,μπορεί να σε πω να συναντηθούμε πριν το ματς.
Με την Αεκ,βάλε κάποιον άλλο.Madmetal,panos13,Ex_Mechanus...

του απεναντι εισαι εσυ?εισαι μεγαλος η σνομπαρεις την 4?
το απέναντι πώς το εννοείς;εγώ το εννοώ "στην 5-6".
Την Τούμπα τη βλέπω σαν ένα κομμάτι.Ειδικά όταν γεμίζει.
Για το αν σνομπάρω την 4,δεν ξέρω αν σε καλύπτει το ότι τραβήχτηκα Ηράκλειο με τα λεωφορεία.
αυτο εννοω ρε συ...πολυ ωραιος για το ηρακλειο εμαθα βγαλατε γουστα απο φιλαρακια που πηγαν!!!αν και για μενα δεν ειναι ενα κομματι η τουμπα δεκτον...σε ρωταω απλα αν εισαι μεγαλος γιατι εχουμε 2-3 πανω απο 30 στην σχολη και λεω μηπως ανηκεις στα παιδια αυτα!!!γιατι πας 5-6?
Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 245 Go Up Print
Jump to: