• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:23:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:23:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:22:48]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426702
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 148
Total: 186
sofoklhs_pizza
Captain
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
giorgosss03
christina02
κοτζακ
Nianaro
soktas
Aftzidou
kriton
gkarapip
maestros
alexlabis
ThanosV
Nikos_313
mitsos753905
chaniotism
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
IBOURAS
Διάλεξις
spetrakis
st3.kt
lasef
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 375193 times)
amanas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #1035 on: December 14, 2008, 06:21:39 am »

χτες η ομαδα ηταν αρκετα καλη σε αντιθεση με τον αγωνιστικο χωρο που στη μερια ηταν βουρκος κυριολεκτικα!!χασαμε 5 ευκαιριες. οι 4 στο 1ο ημιχρονο, ο μπακαγιοκο ολα τα λεφτα,οπως και ολα τα λεφτα ηταν ο παοκτσης που μου λεει ο σαντος θα κανει 3 αλλαγες πρωτη στο 65' δευτερη στο 80 και τριτη στο 90, και οντως τις εκανε στο 65 στο 80 και στο 86, εγινε και δε το πιστευα.
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #1036 on: December 14, 2008, 11:52:33 am »

γμτ δεν ειδα τον αγωνα  Sad
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Μπακαγιόκο βρήκε τελικά τον στόχο: 1-0!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Ο ΠΑΟΚ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ 62’. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Ο ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ- Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, η Ξάνθη δεν απέφυγε την ήττα στην Τούμπα από τον πολύ ανώτερο ΠΑΟΚ με 1-0. Λυτρωτής για τους Θεσσαλονικείς ο Μπακαγιόκο που μπήκε αντί του Μπαλάφα στο 62’ και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε το γκολ της νίκης. Μονόλογος του ΠΑΟΚ στην μεγαλύτερη διάρκεια, παντελώς ακίνδυνοι οι Ακρίτες...

Φρένο από Γκσπούρνινγκ, δοκάρι και... βροχή

O βαρύς αγωνιστικός χώρος της Τούμπας (στην συμπρωτεύουσα έβρεχε όλη μέρα) μπορεί να μην βοηθούσε, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει -στο μέτρο του δυνατού- το παιχνίδι του. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στο α’ μέρος, πίεσαν πολύ την Ξάνθη και αν δεν υπήρχε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και το... οριζόντιο δοκάρι του, πιθανότατα θα είχαν καταφέρει να μπουν μπροστά στο σκορ. Στον αντίποδα, ο Παράσχος επέλεξε ένα σύστημα με τον Σταύρο Λαμπριάκο στην κορυφή της επίθεσης αλλά η Ξάνθη δεν απείλησε ποτέ την εστία του Χαλκιά, πέρα από ένα φάουλ του Ντοριβάλ στο 44’ από πολύ μακρινή απόσταση.

Ίβιτς και Κονσεϊσάο ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια του «δικέφαλου» να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να διώξει το άγχος. Μόλις στο 6’, ο Σέρβος είδε την κεφαλιά του να σταματά στον Γκσπούρνινγκ ενώ στο 19’ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Λάκη, ο Αυστριακός γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάρκος Αντόνιο. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ πρωταγωνίστησαν και στην φάση του 33’, όταν από νέα εκτέλεση φάουλ του έμπειρου μέσου ο Βραζιλιάνος έπιασε την δυνατή κεφαλιά στην «καρδιά» της ακριτικής άμυνας, αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους που δεν παρέδωσαν ποτέ τα ηνία του αγώνα, ήταν αυτή του 41ου λεπτού. Όμως ο Γκσπούρνινγκ δεν τους επέτρεψε ούτε αυτήν την φορά να σκοράρουν απομακρύνοντας με το σώμα το σουτ του Σωτήρη Μπαλάφα από το ύψος της περιοχής...

Λύση από Μπακαγιόκο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη ενώ η αντίδραση του Παράσχου στα όσα γινόντουσαν ήταν να δώσει εντολή στον Λαμπριάκο να οπισθοχωρήσει στην άμυνα. Η Ξάνθη εξακολουθούσε όμως να είναι ακίνδυνη και ο «δικέφαλος» έψαχνε διαρκώς τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να νικηθεί ο Γκσπούρνινγκ. Στο 54', μάλιστα έχασε μια νέα... απίστευτη ευκαιρία με τον Μάρκος Αντόνιο να κάνει την προβολή μέσα από την μικρή περιοχή και τον τερματοφύλακα της Σκόντα να μπλοκάρει την μπάλα με εντυπωσιακή διπλή προσπάθεια! Εντέλει το γκολ ήρθε στο 63’ για τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Μπακαγιόκο που μόλις είχε μπει στο γήπεδο, αντικαθιστώντας τον Μπαλάφα. Ο Ιβοριανός έγινε κάτοχος της μπάλας από ολέθριο λάθος του Φλίσκα σε απομάκρυνση μετά από φάουλ του Ίβιτς και δεν λάθεψε με κοντινό πλασέ για το «1-0»...

Μετά το 70’, οι παίκτες του Σάντος φάνηκε να κουράζονται κάπως και να χάνουν στιγμιαία την συνοχή τους, όμως ούτε τότε η Σκόντα βρήκε τους διαδρόμους για να μπορέσει να απειλήσει με αξιώσεις τον Χαλκιά. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είχε δύο νέες μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ στην κόντρα αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Γκσπούρνινγκ ύψωσε ξανά το ανάστημα του με φοβερές επεμβάσεις. Πρώτα στο 79’, σταματώντας εντυπωσιακά το σουτ του Βερόν λίγο μέσα από την περιοχή και στην συνέχεια στο 86’ όταν νίκησε κατά κράτος τον Κωνσταντινίδη (άργησε χαρακτηριστικά) σε τετ α τετ.

Με αυτά και με αυτά, ο ΠΑΟΚ έφτασε στην νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ για να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή στους 4 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Ξάνθη συνδύασε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της με κακή εμφάνιση, προβληματίζοντας το κοινό της που ελπίζει σε κάτι καλύτερο, με βάση το εντυπωσιακό της ξεκίνημα...

Κίτρινες: Μπαλάφας, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο - Λαμπριάκος, Τζιωρτζιόπουλος

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (84΄ Μαλεζάς), Κοντρέρας, Ίβιτς, Βερόν, Λάκης (80΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (61΄ Μπακαγιόκο), Σνάουτσνερ

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (34΄ Αγκάλι), Τζιωρτζιόπουλος (66΄ Ταϊντέρ), Γκρζέλακ (77΄ Παππάς), Λαμπριάκος, Ντοριβάλ, Σουάνης, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Φεριέρ.
« Last Edit: December 14, 2008, 11:56:12 am by Megawatt » Logged

...........
amanas

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
« Reply #1037 on: December 14, 2008, 22:29:49 pm »

α ξεχασα να πω ο διαιτητης παιζει να ηταν σουρωμενος , ο,τι να ναι εδινε!!!τρελο γελιο!!!
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1038 on: December 15, 2008, 16:23:50 pm »

Ζαγοράκης: «Επενδυτής του ΠΑΟΚ μόνο ο λαός»
πηγή: metrosport.gr

Τη σημαντικότητα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τόνισε ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου, απευθύνοντας κάλεσμα στο λαό του Δικεφάλου να στηρίξει την προσπάθεια και ουσιαστικά να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι ο κόσμος του συλλόγου είναι ο μοναδικός επενδυτής και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανείς άλλος, διαψεύδοντας έτσι τα ανυπόστατα δημοσιεύματα περί Αράβων, Άγγλων, Γάλλων, Πορτογάλων και ό,τι άλλο σκαρφίζεται ο καθένας στη χώρα μας σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Ακούω και διαβάζω διάφορα ότι υπάρχουν επενδυτές από πίσω. Αυτό είναι αποτρεπτικό για τον οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια. Για πρώτη και τελευταία φορά θέλω να πω το εξής: αν υπήρχε κάποιος, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε ότι ναι υπάρχει επενδυτής» τόνισε με νόημα ο «Ζαγόρ»…

Ξεκινώντας τα λεγόμενά του, ο Ζαγοράκης, δήλωσε: «Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ένα μεγάλο όνειρο. Σημαίνει πάρα πολλά. Στηρίζεται η ομάδα μόνο σε έναν επενδυτή, τον κόσμο. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, μεταξύ μας υπάρχει ειλικρίνεια. Ακούω και διαβάζω διάφορα ότι υπάρχουν επενδυτές από πίσω. Αυτό είναι αποτρεπτικό για τον οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια. Για πρώτη και τελευταία φορά θέλω να πω το εξής: αν υπήρχε κάποιος, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε ότι ναι υπάρχει επενδυτής. Θα προστάτευα τον κόσμο και θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ άτιμο, αν έκανα το κάλεσμα αυτό και έλεγα στον κόσμο πάρτε μετοχές, ενώ ήταν κάποιος από πίσω. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είμαι ξεκάθαρος. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να λέμε ψέματα. Η συνέχεια για την ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Ο κάθε ΠΑΟΚτσής ξέρει ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Απλά θεωρώ ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι πολύ σημαντική. Βεβαίως, το ποσό είναι απαγορευτικό, δεν είμαστε τρελοί να πιστεύουμε ότι θα καλυφθούν 22 εκατομμύρια ευρώ σε ένα μήνα. Αν μπει όμως το ¼ και συγκεντρώσουμε τα χρήματα, ο ΠΑΟΚ θα αρχίζει να αλλάζει επίπεδο σε πιο γρήγορο ρυθμό. Δεν υπάρχει κανείς επενδυτής, ότι εθνικότητας κι αν είναι. Υπάρχει μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ. Επίσης, μόνο ο κ. Σιαχπαζίδης εξέφρασε ενδιαφέρον. Θα λέμε αυτό που ισχύει, την αλήθεια κι ότι υπάρχει σε αυτήν την ομάδα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα έχετε ενημέρωση όλοι για το που πάνε τα χρήματα και το τι γίνεται με τις μετοχές. Πρώτα, τα λεφτά θα πάνε στο μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει και θα υλοποιηθεί, στο αθλητικό κέντρο, που είναι όνειρο όλου του ΠΑΟΚτσήδικου λαού. Και σίγουρα στην ενίσχυση της ομάδας. Όλα θα είναι ξεκάθαρα μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να ζητάμε συνέχεια ο κόσμος, ο κόσμος, ο κόσμος, αλλά μόνο αυτός έχει μείνει. Χωρίς να θέλω να αποτρέψω κανέναν να επενδύσει στην ομάδα. Αλλά δεν υπάρχει. Και επιμένω σε αυτό, γιατί εδώ και 2-3 μήνες ακούω και διαβάζω συνέχεια ότι κάποιος θα έρθει».

Απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, είπε:
- Σημασία έχει η συμμετοχή. Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετέχουν στην αύξηση, ο στόχος θα επιτευχθεί. Νομίζω ότι είναι εφικτό να γίνει.
- Με τα λεγόμενα κάποιων θα έπρεπε να είναι ήδη στην καρέκλα του ΠΑΟΚ κάποιοι επενδυτές. Μέσα στον Ιανουάριο θα κάνουμε την απολογιστική συνέντευξη Τύπου, που κάνουμε κάθε 6 μήνες.
- Πιο ευχάριστο πράγμα από αυτό που γίνεται κάθε Κυριακή, να γεμίζει η Τούμπα και ο κόσμος να ασχολείται επιτέλους και με την ίδια την ομάδα και να ευχαριστιέται, δεν υπάρχει.
- Πως γίνεται να είναι έγκυρο ένα δημοσίευμα ανυπόγραφο; Δε θα δώσουμε αξία σε κανέναν. Αυτό που κάνουμε εδώ, αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο λαό, δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε κανέναν. Αυτή τη στιγμή το ποιο σημαντικό είναι η αύξηση, υπάρχει πλάνο, υπάρχει στρατηγική σε οτιδήποτε γίνεται.
- Το καλοκαίρι όταν τέλειωσαν οι μεταγραφές είπαμε ότι κάναμε υπέρβαση εις γνώση μας. Μακάρι να είχαμε εκατομμύρια να παίρναμε κι άλλους παίκτες. Δεν θα μπορούσαμε να κάναμε μεταγραφές κι άλλες, χωρίς να έχουμε έσοδα, και να χρεώναμε πάλι την ομάδα και να φτάναμε σε 3 χρόνια πάλι στην προηγούμενη κατάσταση.
- Για τον Κρέσπο που ρωτάτε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα.
- Εγώ κοιτάω την ουσία, δε μ’ αρέσουν τα παραμύθια και τα λόγια για να ‘χαμε να λέγαμε. Πριν από ένα μήνα είχαμε συνάντηση πάλι και σας είχα πει ότι δεν υπάρχει τίποτα από επενδυτές».

OΛΟΙ ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ!!

όπως κ με τα διαρκείας.....

gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1039 on: December 21, 2008, 13:02:50 pm »

“Βόμβα” Δρόσου, που αποχωρεί από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την αποχώρησή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Δρόσος. Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” εταιρίας επικαλούμενος λόγους υγείας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει εντελώς από το ελληνικό μπάσκετ…
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δρόσου:
“O Θεός όταν μας βλέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον γελάει…
Δυστυχώς η πορεία της υγείας μου ΔΕΝ μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση, όσο και αν το θέλω να συνεχίσω να ηγούμαι μίας τόσο μεγάλης Ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.
Σεβόμενος την ιστορία, τις απαιτήσεις αλλά και την λογική ότι κανένας δεν δικαιούται να κατέχει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως, και θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά ΚΥΡΙΩΣ την ομάδα από οποιονδήποτε θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μου να παρακολουθήσω από κοντά τα πράγματα κατά την διάρκεια της μακράς απουσίας μου στο εξωτερικό κατά τους επόμενους μήνες, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την άκρως τιμητική θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης έκανα ήδη και όσον αφορά τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου μου.
Η μάχη που έχω να δώσω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και μου στερεί κάθε περιθώριο να δώσω στον κόσμο αυτό που είδε στο πρόσωπό μου και αυτό που αξίζει. …ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ με αυτόν και θα δίνει το 101% για την ομάδα.
Δυστυχώς για μένα, αν και είναι τεράστια η επιθυμία μου να ανταποκριθώ σε αυτό, η κατάσταση της υγειάς μου, μου το απαγορεύει ρητά.
Ο κύκλος μου στο ελληνικό μπασκετ κλείνει απότομα και οδυνηρά για μένα, ίσως στην αρχή του πιο όμορφου ταξιδιού από όσα έκανα. ΠΑΝΤΑ, σε όποια ομάδα και ήμουν έδινα το 100% αλλά τώρα στο ΠΑΟΚ συνειδητοποίησα πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ που και αυτό ακόμα το ποσοστό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζουν.
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
Ελπίζω ότι και οι πλέον κακοπροαίρετοι κριτές μου να σεβαστούν αυτήν μου την δήλωση και να ΜΗΝ με εμπλέξουν σε κανένα σενάριο και σε καμιά άλλη ιστορία που έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.
Αν δεν θέλουν να σεβαστούν τα όσα μέχρι σήμερα προσπάθησα να προσφέρω στο ελληνικό μπάσκετ, ας σεβαστούν το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος να δώσει την προσωπική του μάχη όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.
Μπορεί το χρονικό διάστημα που παρέμεινα πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ήταν ελάχιστο, αλλά θεωρώ ότι έκανα πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι που παρέμειναν χρόνια, με την έννοια ότι το καλοκαίρι φάνταζε θαύμα το να συνεχίσει αυτή η ομάδα χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό του υποβιβασμού σε κατηγορίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Σήμερα η ομάδα όχι μόνο δεν κινδυνεύει με διάλυση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, του κ Αμοιρίδη και τη δική μου, απέκτησε δυναμική ξανά, ένα αξιολογότατο ρόστερ και κυρίως έχει προγραμματίσει και ρυθμίσει πληγές και υποχρεώσεις χρόνων που έως σήμερα τηρούνται στο ακέραιο σε ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα που να είναι εφικτό από οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή όχι μόνο να τηρήσει, αλλά και να υλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό που θα του επιτρέψει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει …ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.
Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο και το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για να γίνουν όλα αυτά, κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ.
Είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα, ακόμα και για τα όποια λάθη μου, μια και που έγιναν πάντα κάτω από πίεση χρόνου, και κυρίως ότι τα πάντα έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ για κανένα προσωπικό όφελος.
Επίσης είμαι περήφανος για το ότι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου πήγε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην ομάδα και όχι στην τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα!
Λύση οριστική δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω, αλλά χρόνο, όραμα και βάσεις για μια τέτοια λύση σαφώς και εχουν μπει. Τώρα είναι στο χέρι του κόσμου να προστατεύσει όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι και η τελευταία αποστολή που έχω …ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ…
Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά και σοβαρά αλλά η ομάδα και η προσπάθεια που ξεκίνησε θα προστατευτεί και θα συνεχίσει γιατί πλέον το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ πίσω και οι βάσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
Ο κόσμος πλέον οφείλει, και πιστεύω θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτήν την ομάδα και θα της δώσει την δύναμη να συνεχίσει αναπληρώνοντας την δική μου απουσία. Τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και με αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα!
Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με αγάπησε και ενδιαφέρεται για μένα προσωπικά ότι το μότο αυτής της ομάδας είναι …
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ….και εγώ σαν μέλος αυτής της ομάδας στην αρχή αυτής της προσωπικής μου περιπέτειας το τηρώ στο ακέραιο …ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα αντιμετωπίσω αυτά που έρχονται σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής ….ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ !
Μετά Τιμής
ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”.

Τώρα τί;;   Undecided  Μαύρη η νύχτα στα βουνά........
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1040 on: December 21, 2008, 13:04:54 pm »

O OLIVER SORLIN ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Σε συμφωνία με τον Γάλλο μέσο της Ρεν Ολιβιέ Σορλίν ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προχωρώντας στην πρώτη μεταγραφική κίνηση του χειμώνα. Ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί από τον Γάλλο για τους επόμενους 6 μήνες, έχοντας τα δικαώματα του ως δανεικό, ενώ για την συνέχεια υπάρχει οψιόν αγοράς από την πλευρά του Π.Α.Ο.Κ.  με 550.000 ευρώ για αγορά του.
Ο Σορλίν ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από την Βαλένς, για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 1999 στην Μονπελιέ για να πάρει μεταγραφή στην Ρεν για πρώτη φορά στην καριέρα του το καλοκαίρι του 2002. Από εκείνο το σημείο και μέχρι σήμερα το μόνο διάστημα που άλλαξε ομάδα ήταν το σύντομο πέρασμά του από την Μονακό από το καλοκαίρι του 2005 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2006. Έκτοτε όμως η παρουσία του στην Ρεν δεν ήταν ανάλογη με την πρώτη του θητεία σε αυτήν. Θεωρείται ένας καλός παίκτης που παίζει και στο κέντρο αλλά κυρίως στο αριστερό άκρο και θα στοιχίσει 200-250.000 ευρώ
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1041 on: December 21, 2008, 13:10:38 pm »

Ομάδα με δανεικούς δεν χτίζεται!!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1042 on: December 21, 2008, 13:13:23 pm »

Quote from: gepeltek on December 21, 2008, 13:02:50 pm
“Βόμβα” Δρόσου, που αποχωρεί από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την αποχώρησή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Δρόσος. Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” εταιρίας επικαλούμενος λόγους υγείας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει εντελώς από το ελληνικό μπάσκετ…
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δρόσου:
“O Θεός όταν μας βλέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον γελάει…
Δυστυχώς η πορεία της υγείας μου ΔΕΝ μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση, όσο και αν το θέλω να συνεχίσω να ηγούμαι μίας τόσο μεγάλης Ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.
Σεβόμενος την ιστορία, τις απαιτήσεις αλλά και την λογική ότι κανένας δεν δικαιούται να κατέχει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως, και θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά ΚΥΡΙΩΣ την ομάδα από οποιονδήποτε θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μου να παρακολουθήσω από κοντά τα πράγματα κατά την διάρκεια της μακράς απουσίας μου στο εξωτερικό κατά τους επόμενους μήνες, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την άκρως τιμητική θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης έκανα ήδη και όσον αφορά τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου μου.
Η μάχη που έχω να δώσω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και μου στερεί κάθε περιθώριο να δώσω στον κόσμο αυτό που είδε στο πρόσωπό μου και αυτό που αξίζει. …ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ με αυτόν και θα δίνει το 101% για την ομάδα.
Δυστυχώς για μένα, αν και είναι τεράστια η επιθυμία μου να ανταποκριθώ σε αυτό, η κατάσταση της υγειάς μου, μου το απαγορεύει ρητά.
Ο κύκλος μου στο ελληνικό μπασκετ κλείνει απότομα και οδυνηρά για μένα, ίσως στην αρχή του πιο όμορφου ταξιδιού από όσα έκανα. ΠΑΝΤΑ, σε όποια ομάδα και ήμουν έδινα το 100% αλλά τώρα στο ΠΑΟΚ συνειδητοποίησα πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ που και αυτό ακόμα το ποσοστό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζουν.
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
Ελπίζω ότι και οι πλέον κακοπροαίρετοι κριτές μου να σεβαστούν αυτήν μου την δήλωση και να ΜΗΝ με εμπλέξουν σε κανένα σενάριο και σε καμιά άλλη ιστορία που έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.
Αν δεν θέλουν να σεβαστούν τα όσα μέχρι σήμερα προσπάθησα να προσφέρω στο ελληνικό μπάσκετ, ας σεβαστούν το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος να δώσει την προσωπική του μάχη όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.
Μπορεί το χρονικό διάστημα που παρέμεινα πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ήταν ελάχιστο, αλλά θεωρώ ότι έκανα πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι που παρέμειναν χρόνια, με την έννοια ότι το καλοκαίρι φάνταζε θαύμα το να συνεχίσει αυτή η ομάδα χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό του υποβιβασμού σε κατηγορίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Σήμερα η ομάδα όχι μόνο δεν κινδυνεύει με διάλυση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, του κ Αμοιρίδη και τη δική μου, απέκτησε δυναμική ξανά, ένα αξιολογότατο ρόστερ και κυρίως έχει προγραμματίσει και ρυθμίσει πληγές και υποχρεώσεις χρόνων που έως σήμερα τηρούνται στο ακέραιο σε ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα που να είναι εφικτό από οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή όχι μόνο να τηρήσει, αλλά και να υλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό που θα του επιτρέψει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει …ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.
Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο και το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για να γίνουν όλα αυτά, κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ.
Είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα, ακόμα και για τα όποια λάθη μου, μια και που έγιναν πάντα κάτω από πίεση χρόνου, και κυρίως ότι τα πάντα έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ για κανένα προσωπικό όφελος.
Επίσης είμαι περήφανος για το ότι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου πήγε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην ομάδα και όχι στην τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα!
Λύση οριστική δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω, αλλά χρόνο, όραμα και βάσεις για μια τέτοια λύση σαφώς και εχουν μπει. Τώρα είναι στο χέρι του κόσμου να προστατεύσει όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι και η τελευταία αποστολή που έχω …ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ…
Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά και σοβαρά αλλά η ομάδα και η προσπάθεια που ξεκίνησε θα προστατευτεί και θα συνεχίσει γιατί πλέον το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ πίσω και οι βάσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
Ο κόσμος πλέον οφείλει, και πιστεύω θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτήν την ομάδα και θα της δώσει την δύναμη να συνεχίσει αναπληρώνοντας την δική μου απουσία. Τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και με αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα!
Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με αγάπησε και ενδιαφέρεται για μένα προσωπικά ότι το μότο αυτής της ομάδας είναι …
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ….και εγώ σαν μέλος αυτής της ομάδας στην αρχή αυτής της προσωπικής μου περιπέτειας το τηρώ στο ακέραιο …ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα αντιμετωπίσω αυτά που έρχονται σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής ….ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ !
Μετά Τιμής
ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”.

Τώρα τί;;   Undecided  Μαύρη η νύχτα στα βουνά........

Θα πάρει και την ΚΑΕ ο Ζαγοράκης και θα λέει: Ολαός του ΠΑΟΚ είανι ο μόνος επενδυτής του!!!!Πάρτε μετοχές!!!!!Πάρτε διαρκείας!!!ΏΩΩΩΩ θεοί.... που κατήντησε μια ομάδα που θέλει να λέγεται και η πρώτη στην θεσσαλονίκη!!!!
Μαύρα χάλια είστε!!!!Μαύρες φανέλες φοράτε....όλα μαύρα...σαν τα EMO

Ελευθερία είναι
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1043 on: December 21, 2008, 13:15:17 pm »

Quote from: MARIOS on December 21, 2008, 13:10:38 pm
Ομάδα με δανεικούς δεν χτίζεται!!!!

Θα δούμε στο τέλος... Ντελοοοόρτε

Είναι καλύτερα δλδ να κάνεις κλειστό συμβόλαιο 1,5 χρόνο με κάποιον αργεντίνο που αποδεικνύεται σύντομα παλτό και μετά να πρέπει να σπάσεις το συμβόλαιο και να χεις τρεχάματα; Είναι καλύτερο αυτό απ'το να τον πάρεις δανεικό, να αποδείξει πρώτα την αξία του και να κερδίσει το συμβόλαιο, που αν έρθει από του χρόνου, έτσι; Τρανταχτό παράδειγμα ο Βερόν.

Και όσο για αυτά που είπε ο Ζαγοράκης πού ακριβώς διαφωνείς; Θα ήθελες πολύ να συμβαίνει αυτό με τον κόσμο και στην ομαδούλα σου, έτσι; Στα του οίκου σου λοιπόν ή μάλλον στα της λέσχης σου...   Grin Grin Grin
« Last Edit: December 21, 2008, 13:23:47 pm by gepeltek » Logged
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1044 on: December 21, 2008, 13:22:13 pm »

προσωπικά αν και ήμουν ΆΡΗΣ και είμαι!!!!! Είναι μια αηδία τα τελευταία χρόνια πλην του περσινού με τον Μπάγεβιτς γιατί ψάχνεις να βρεις ίχνος Έλληνα ποδοσφαιριστή!!!!Προσωπικά ο Πάοκ μου αρέσει περισσότερο για αυτόν τον λόγο!!!!

Δεν το είπα περιπεκτικά....το ομάδα με δανεικούς δεν χτίζεται!!!!

Ελευθερία είναι
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1045 on: December 21, 2008, 13:24:29 pm »

Το άλλο για το μπάσκετ ήταν δούλεμα ναι....αλλά εκεί ξέρεις πως Έλληνες θα έχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηνα'ι'κός και οι μικρές ομάδες!!!!

Ομάδες τύπου Άρη και Παοκ δεν πρόκειτε εάν δεν βρούν λεφτά!!!!

Αλλά εσείς είστε ακόμη χειρότερα!!!!Πάμε πάλι ... μοναδικός επενδυτής του Πάοκ ο λαός του......

Γιατί.... Ο μπάοκ δεν είναι ομάδα είναι ιδέα!!!!! 8)

Ελευθερία είναι
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1046 on: December 30, 2008, 13:11:57 pm »

Sergio Antonio Conceicao Banderas

Grin Grin Grin Grin Grin

υγ1: Κάτι ακούγεται για Καστίγιο... Τί λέτε??

υγ2: Ελπίζω να μην ακυρωθεί και η μεταγραφή του Σορλέν

υγ3: Αιντε ρε ολοι ντου στις μετοχές, ακόμα πολύ λίγοι είμαστε ρειιιιιι..........

υγ4: Sold out με τη νέα χρονιά σε Τούμπα (ΟΦΗ) και Παλατάκι (Κολοσσός) !
« Last Edit: December 30, 2008, 13:15:37 pm by gepeltek » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1047 on: January 06, 2009, 14:52:15 pm »

Quote from: gepeltek on December 30, 2008, 13:11:57 pm

υγ1: Κάτι ακούγεται για Καστίγιο... Τί λέτε??

Grin

MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1048 on: January 06, 2009, 14:55:47 pm »

Ο καστίγιο φέρεται να είπε στο ίντερνετ ότι και ο ΠΑΟ να του κάνει πρόταση έρχεται Ελλάδα!!!!

Πρώτη φορά βλέπω παικταρά να τρελένετε να γυρίσει πίσω!!!!

Ελευθερία είναι
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #1049 on: January 06, 2009, 14:56:43 pm »

Αλλά για ΠΑΟΚ δεν νομίζω!!!!Εκτώ και αν ο Βρύζα του χαμηλώσει το συμβόλαιο!!!!

Θέμα οικονομικό και μόνο

Ελευθερία είναι
Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 245 Go Up Print
Jump to: