• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:18:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:18:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 76
Guests: 126
Total: 202
chaniotism
Gaspard
angelomp
thpanousis
tasos gourd
Δημητρης Αξιμιωτης
Billyskotsikas
andreassifo
pxanthob
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
vpoug
valco08
LelisNiko
cealexop
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
dimitrisblioumis
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
DemetriosL
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011  (Read 43932 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Απ: Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011
« Reply #210 on: September 21, 2011, 11:42:27 am »

Quote from: Κάρβουνο on September 21, 2011, 11:22:23 am
Οι μεταπτυχιακοί που κάνουν τις εγγραφές ζήτησαν ένα παρόμοιο ψήφισμα και μαλώνουν κάθε μέρα με τους δαπίτες και τους πασπίτες επειδή αυτόι κάνουν λάθη στις δηλώσεις εγγραφής των φοιτητών.

βασικα δεν καταλαβα, τι ακριβώς ζητησαν και ποιοί? και αυτό που ψηφίστηκε τί ακριβώς ελεγε, γιατι αν θυμαμαι καλά κατηγγειλε το οτι εγγραφουν οι υποψ. διδακτορες τους φοιτητές.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011
« Reply #211 on: September 21, 2011, 11:51:14 am »

Ας μην καταλαβαινουμε οτι θελουμε.

Στοχος του ψηφισματος δεν ηταν να υποχρεωσει τους μεταπτυχιακους να κανουν εγγραφες, αν ειναι δυνατον! Cheesy
Το τμημα τους εβαλε, εμεις τι σχεση εχουμε?
Στοχος του ηταν να μην καθονται τα κορακια στο τραπεζακι των εγγραφων και σημερα οντως δεν καθονται

στεκονται απο πανω σαν κατι τετοιο:

Grin Grin Grin
« Last Edit: September 21, 2011, 11:56:39 am by Απλυτος Γριφος » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011
« Reply #212 on: September 21, 2011, 11:51:26 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 21, 2011, 11:42:27 am
Quote from: Κάρβουνο on September 21, 2011, 11:22:23 am
Οι μεταπτυχιακοί που κάνουν τις εγγραφές ζήτησαν ένα παρόμοιο ψήφισμα και μαλώνουν κάθε μέρα με τους δαπίτες και τους πασπίτες επειδή αυτόι κάνουν λάθη στις δηλώσεις εγγραφής των φοιτητών.

βασικα δεν καταλαβα, τι ακριβώς ζητησαν και ποιοί? και αυτό που ψηφίστηκε τί ακριβώς ελεγε, γιατι αν θυμαμαι καλά κατηγγειλε το οτι εγγραφουν οι υποψ. διδακτορες τους φοιτητές.

όχι ρε σι, αν είναι δυνατόν να καταγγέλουμε τους διδακτορικούς Tongue

Το ψήφισμα λέει ότι στο κεντρικό τραπεζάκι του συλλόγου που έρχονται πρωτοετείς για να γραφτούνε θα μπορούν ΜΟΝΟ οι μεταπτυχιακοί να πηγαίνουν να βοηθάνε και ότι οι άλλες παρατάξεις θα μπορούν να έχουν τραπεζάκι με υλικό και να παρεμβαίνουν, αλλά δεν θα μπορούν να σκάνε και να λένε "είμαστε από τον σύλλογο, έλα να σε γράψω" και επειδή αυτό είναι παραπλανητικό και αλητεία, αλλά κυρίως γιατί η σούλα έκραζε το ότι κάναν άπειρα λάθη οι στόκοι ο δαπιτοπασπίτες.

Και μπήκε εμβόλιμα στο ψήφισμα ότι δεν γίνεται οι διδακτορικοί να το κάνουν αυτό τζάμπα. Αν χρειάζεται όντως βοήθεια στις εγγραφές να αποζημιώνονται οι διδακτορικοί, δεν είναι σκλάβοι!

YARRRRRRRRRRRRRR
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #213 on: September 21, 2011, 11:59:32 am »

Quote from: Ex_Mechanus on September 21, 2011, 04:17:46 am

Quote from: pandora on September 21, 2011, 02:14:24 am
Πολύ κακή εξέλιξη

αλλά μήπως έχεις απάντηση και σε αυτά? ειλικρινά θέλω να μάθω χωρίς να παίρνω θέση προς το παρόν (δεν έχω επαρκή στοιχεία)

They say in Harlan County
There are no neutrals there
You'll either be a union man
Or a thug for J. H. Claire

http://www.youtube.com/watch?v=T3fOuFjOeYs

(εκτιμώ την περιέργεια, but I couldn't resist)

i'm on your side ψυχικά (αν και τίποτα από αυτα που γίνονται δε θεωρώ ότι είναι προς το συμφέρον μου/μας/ ότι θα οδηγήσουν σε πτώση του νόμου - και δε μπορώ να ψηφίζω με βάση μόνο το συναίσθημα)
αλλά δε μπορώ να αποβλακωθώ.
ελπίζω να ικανοποιήθηκες από την απάντηση

btw ωραίο τραγούδι  Wink

Ps. Αυτή η λέξη "αγώνας" έχει αρχίσει και με κάνει λίγο αλλεργική όταν τη χρησιμοποιούνε άτομα που κλαίγονται για 5 καδρόνια, και μετά επικαλούνται τους αγωνιστές του '73....
« Last Edit: September 21, 2011, 12:08:29 pm by pandora » Logged
Eru lluvatar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
Re: Απ: Γ.Σ. Ηλεκτρ./Μηχαν. 20/9/2011
« Reply #214 on: September 21, 2011, 12:01:43 pm »

Quote from: emmanuel on September 21, 2011, 00:58:26 am
o αριθμος δεν ειναι μεγαλος....

σε συνελευσης τετοια σημασιας ειχαμε συνηθισει στο παρελθον 1000 ατομα...

+oo

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #215 on: September 21, 2011, 12:31:27 pm »

Το ψηφισμα για τις εγγραφες ειναι θνησιγενες και φανταζομαι οτι αυτοι που το κατεβασαν και αυτοι που το ψηφισαν σε μικροτερο βαθμο, το γνωριζουν. Για αυτους που θυμουνται παλιοτερα ειχε περασει ψηφισμα για τις σημειωσεις, αλλα guess what, η ΔΑΠ ακομα μοιραζει σημειωσεις. Εν ολιγοις, δεν υπαρχει περιπτωση ΔΑΠ-ΠΑΣΠ να μεινουν μακρια απο τις εγγραφες. Το θεμα ειναι οτι αυτοι εχουν την δυναμη πυρος για να παρακαμψουν το ψηφισμα. Σε αυτα ομως που αφορουν τους φοιτητες μεμονωμενα (π.χ. αυτο με τις πορτες) και για τα οποια οι παραταξεις δεν νοιαζονται, δεν εχουμε την δυνατοτητα να τα ανατρεψουμε. Καλα να παθουμε. Περιμενω ακομα ενα ωραιο ψηφισμα το οποιο θα καταργει απο την ψηφοφορια απο ατομα που φορανε polo Raulph Lauren, με καποιο περιεργο σκεπτικο και γραμμη αμυνας: "να μην φορας Raulph Lauren στη γσ, τοσο δυσκολο ειναι?"...

Για το ψηφισμα καθεαυτο. Ειναι πραγματι απιστευτη μαλακια αυτο με τις εγγραφες, αλλα εν πασει περιπτωσει ανταποκρινεται σε ενα πραγματικο προβλημα. Η κατασταση που επικρατει στις γραμματειες, ειδικα σε περιοδο εγγραφων, ειναι χαοτικη. Και δεν ειναι δυνατον να αποτελει μερος του σκεπτικου του συλλογου, οτι επειδη οι ΔΑΠιτοΠΑΣΠιτες κανουν λαθη στην χαρτουρα (το ειπε η κυρια Σουλα), δεν πρεπει να γινονται εγγραφες.
Και ετσι οπως εχουμε παρει φορα, γιατι να μην καταργησουμε και τις παραταξεις με ψηφισμα (προταση με την οποια συμφωνω, αλλα ποτε δεν θα την ψηφιζα)???
Καποτε πρεπει να τελειωνει αυτο το θεμα παρολαυτα. Τα ψηφισματα δεν γινεται να καταργουν δικαιωματα και ελευθεριες με το (χαζο) επιχειρημα οτι τα ψηφισε η πλειοψηφια (της αιθουσας και οχι του συλλογου). Αλλα και πραγματικη πλειοψηφια του συλλογου να ηταν, παλι δεν το κανει λιγοτερο παραλογο, ανελευθερο και αντιδημοκρατικο.

Ερχεται μια μερα...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #216 on: September 21, 2011, 12:37:21 pm »

Quote from: edenaxas on September 21, 2011, 09:49:13 am
εγω ημουν βεβαια παλι ο ιδιος που παρακολουθησε την συνελευση μεχρι να ερθει η ωρα που επιανα δουλεια στην καπιταλιστική εταιρια που με βοηθαει να πληρωνω το νοικι μου. should have known better. Τη επομενη φορα θα παρω ρεπο για να ερθω στη συνελευση.
Και εγώ 30 ώρες την βδομάδα δούλευα πέρσι. Μετά ήρθε η κρίση και μειώθηκε η ζήτηση. Βλέπεις οι οικογένειες φτάσανε να κόβουνε ακόμα και από τα ιδιαίτερα των παιδιών τους. Μόλις μια ώρα πριν με πήρε η μητέρα ενός παιδιού που έκανα μάθημα και μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να με πληρώνει επειδή μόλις απολύθηκε. Ο άντρας της είχε απολυθεί πέρσι. Και έχουν 2 παιδιά. Πιο πολύ με εξοργίζει η απελπισία που θα νιώσει αυτή η οικογένεια(γιατί άνετα θα μπορούσα να ήμουν στην θέση τους) παρά όποια κλάψα που δεν μπόρεσες να ψηφίσεις

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Η ΓΣ ΕΙΝΑΙ 99% ΣΥΖΗΤΗΣΗ 1% ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Και αν εννοείς ότι δεν μπόρεσες να κατεβάσεις το ψήφισμα επειδή πήγες για δουλειά, μπορούσες να το αφήσεις στο προεδρείο και να φύγεις.

ποσοι απο τους αγωνιστες ειναι αγνωιστες που τους χρηματοδοτει η οικογενεια τους. εαν ο μπαμπας σου κοβει ενα μισθο καθε μηνα μπορεις χωρις δευτερη σκεψη να πατας σε καθε ενεργεια του συλλογου. δε χρειαζεται να ασχοληθεις να ζησεις. καποιος αλλος το εχει καλυψει για σενα. μπορεις ανετα να μιλας για συνδικαλισμο εκ  του ασφαλους.
Όπως σου εξήγησα πάνω, μεσιέ λαϊκιστή, δούλευα ένα κάρο ώρες. Και πάλι ασχολούμουν με τα κοινά όσο μπορούσα. Και ξέρεις γιατί? Γιατί είχα καταλάβει ότι όλη αυτή η τρέλα, όλη η ΣΑΠΙΛΑ της παραπαιδείας που μου "έδινε ψωμί"(και όχι ο πατέρας μου ή οποιοσδήποτε άλλος) ήταν επειδή η παιδεία ιδιωτικοποιούνταν μέρα με την μέρα. Οι γονείς χρειάζονταν λεφτά για να αντιμετωπίσουν την απαξίωση του δημόσιου σχολείου και εγώ χρειαζόμουν λεφτά για να αντιμετωπίσω την απαξίωση του δημόσιου πανεπιστημίου. Και είπα  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. Κάτι πρέπει να αλλάξει

Εγώ, ω σκληρά εργαζόμενε δενεξά, έχασα την ευκαιρία να φύγω για μεταπτυχιακό ψηφίζοντας έστω και μια βδομάδα κατάληψη. Μου χει μείνει μόνο η διπλωματική την οποία τελείωνα κιόλας. Αλλά όχι, είπα ΩΣ ΕΔΩ! Δεν έχω την λογική να φύγω (μόνιμα) από τον τόπο που μεγάλωσα,από τον τόπο που ζει η οικογένεια και οι φίλοι μου επειδή ακριβώς δεν είχα τα αρχίδια να χάσω έναν χρόνο από την ζωή μου(κυριολεκτικά, τους φίλους μου εκτός κατάληψης έχω να τους δω έναν μήνα).

Εσύ παντελή, τι έκανες γιαυτό? Μήπως είπες "ας πάρω το πτυχιάκι μου και βλέπουμε?"

Και τα παραπάνω δεν είναι επίκληση στο συναίσθημα. Είναι(και έτσι πρέπει να τα διαβάζει κανείς) επίκληση στην λογική σου.

εμενα εχθες με εμποδισε η δουλεια μου να παρακολουθησω εως το τελος τη συνελευση. μπορουμε να κανουμε καταληψη και στη δουλεια μου για να μπορω ως φοιτητης να συμμετεχω αναποσπαστος στις δρασεις. hell ας κανουμε καταληψη σε καθε δουλεια που δουλευει καθε φοιτητης για να εντατικοποιησουμε τον αγωνα.

Και εμένα με εμπόδισε πολλές φορές η δουλειά να ψηφίσω στις ΓΣ. Και ξέρω πολλούς συναγωνιστές που επειδή δουλεύουν δεν ψηφίζουν. Οπότε σταμάτα το κλάψα, δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

ps./ δε με νοιαζουν οι απαντησεις σας. τελειωσα με το ηλιθιο φορουμ.

Και φυσικά δεν σε νοιάζουν. Δεν ήρθες να συζητήσεις εδώ. Ήρθες να κλαφτείς σε φάση "μαμάααααααααααα μου φάγαν το μπιφτέκι μου".

YARRRRRRRRRRRRRR
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #217 on: September 21, 2011, 12:40:49 pm »

Δεν την παλεύετε!!!!Πάλι βρήκατε κλωστή να κρεμαστείτε???

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #218 on: September 21, 2011, 12:58:26 pm »

Η ΔΕΗ είναι ήδη κατά 49% ιδιωτική και έπεται να πουληθει άλλο 17% άρα στο Δημόσιο βάσει Μεσοπρόθεσμου θα μείνει το 34%.
http://www.dei.gr/Default.aspx?id=1162&nt=18

Αν συνειδητοποιήσετε οτι το 17% των μετοχών της με εξευτελιστικές τιμές αποτιμώντας ολόκληρη την ΔΕΗ έναντι 2,7 Δις Ευρώ, θα καταλάβετε οτι δε μας φταίει ο Φωτόπουλος που μας έμεινε μόνο το 34% της κάποτε 100% Δημίσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Η ΔΕΗ που έχει αξία περί τα 60 Δις Ευρώ θα καταλάβουμε ίσως πως και ο Μουμπάρακ δημιούργησε μαύρη τρύπα 70 Δις Ευρώ με την ανατροπή του στην Αίγυπτο.
Κανονικά πρέπει να μετονομαστεί σε ΙΕΗ. Και ο ΟΤΕ σε Γερμανικές Τηλεπικοινωνίες Ελλάδος. Δε λέω οτι δεν είναι εντελώς παρτάκηδες οι αρχισυνδικαλιστές και οτι ίσως δεν έχουν φάει και μπόλικα φράγκα, αλλά οτι τα πάντα πωλούνται σε ιδιώτες. Με ποια λογική? Της δήθεν προβληματικής επιχείρησης ? Ποιοι την έκαναν προβληματική? Εγώ και εσείς ? Ή μήπως οι κυβερνήσεις του μπλε και του πράσινου κόμματος που διόριζαν επί δεκαετίες το κάθε κομματόσκυλο αβέρτα στη ΔΕΗ και παντού ? Και τώρα? Το πρώην κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ, το πάλαι ποτέ δεξί τους χέρι μέσα στη ΔΕΗ τους φταίει τους κυβερνώντες ψεύτες, επειδή απειλεί οτι δεν θα εισπράξουν το νέο φόρο μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Απειλή καθόλου ασήμαντη... αφού έτσι και δεν εισπραχτεί ο φόρος έχει τιναχτεί η μπάνκα στον αέρα.
Αλλά ποιοι είναι αυτοί που μας το παίζουν σωτήρες που θα μας σώσουν από την χρεοκοπία στην οποία μας έφεραν? Οι ίδιοι πολιτικοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι - Τα ίδια ονόματα όμως κανονικά.
Πρέπει να είσαι πολύ αγαθός για να πιστεύεις στις "αγαθές" προθέσεις τους.
Οδηγούμαστε στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των πάντων. Ακόμα και των κοινωνικών αγαθών. Ακόμα και αυτών που δεν πρέπει ποτέ να ιδιωτικοποηθούν, όπως οι εθνικές τηλεπικοινωνίες ή το νερό ή ο στρατός.
Ποιο σοβαρό κράτος αφήνει να μπλέκεται ιδιώτης στις τηλεπικοινωνίες του όταν με αυτές θα πρέπει να υπερασπιστεί το έδαφός του σε περίπτωση πολέμου? Τι θα πεις στην Deutche Telekom? Μην τυχόν υποκλέψτε τα τηλεφωνα του ΑΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΣ? Μην κάνετε ακροάσεις στο ΚΥΣΕΑ? Αυτά δεν έγιναν ήδη το 2004 τους πρώτους μήνες Πρωθυπουργίας του Κωστάκη του Βαρύτερου με το σκάνδαλο των υποκλοπών? Είδατε να μπήκε κανένας φυλακή που τόλμησε και παρακολουθούσε τα κινητά πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας? Γιατί δεν ακούμπησαν κανέναν? Γιατί με αυτά που άκουσαν τους κρατάν απ τα @@ πλέον.
Ο μεν Καραμανλής λόγω των ...προτιμήσεών του, που είναι κοινό μυστικό στους κοσμικούς κύκλους της καλής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και ειδικά του Πανοράματος...

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #219 on: September 21, 2011, 13:08:43 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 21, 2011, 06:53:00 am
Quote from: gillan on September 20, 2011, 23:26:59 pm

Η ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΝΩ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ? Μαλλον ντρεπεστε...

Α ναι και ηδη εχουμε 17 καταληψεις σχολειων στη Θεσσαλονικη και δεν ξερω ποσα στην Αθηνα..... Θα γινει χαμος..... Δεν πειραζει ομως, εχουμε χουντα, ευκαιρια να διαβασετε.....

Εγώ προσωπικά ντρέπομαι πάρα πολύ που κάποιος παπάρας στην άλλη άκρη της χώρας ήταν τόσο δειλός, φλώρος και φυγόπονος που αποφάσισε να αποφύγει με τον πιό άνανδρο τρόπο το πρόβλημά του, αντί να ψάξει τα αρχίδια για να το αντιμετωπίσει. Κοίτα ανθρώπους που θα μου βγάλουν και ήρωες. Τι πρόβλημα έχει η γενιά μας ρε πούστη μου?
Όσο για τις καταλήψεις των μαθητών , ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών σκατό κατανοούσα πόσο τραγικό, ύπουλο , εγκληματικό και αναξιοπρεπές από την πλευρά όσων τις υποκοινούν είναι να προπαγανδίζουν ανήλικους, πολιτικά και ηθικά ανώριμους ανθρώπους . Αν είναι ποτε δυνατόν. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ!! ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!

Τι ωραια που τα κρινεις αγαπητε μου! Πες μου ομως, η δικια σου οικονομικη κατασταση ειναι ιδια με του παραπανω κυριου ή τα λες εκ του ασφαλους ολα αυτα?
Αυτο το "στην αλλη ακρη της χωρας" δειχνει οτι ειναι τοσο μακρυα που χεστηκες ή εχει καποιο βαθυτερο νοημα?
shen
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #220 on: September 21, 2011, 14:11:11 pm »

Quote from: ACE on September 21, 2011, 12:31:27 pm

Και ετσι οπως εχουμε παρει φορα, γιατι να μην καταργησουμε και τις παραταξεις με ψηφισμα (προταση με την οποια συμφωνω, αλλα ποτε δεν θα την ψηφιζα)???

Παραλίγο να υπερβάλεις...
Το ψήφισμα δεν απαγορεύει τις παρατάξεις να έχουν τραπεζάκια στο χώρο τις γραμματείας ούτε να δίνουν το υλικό τους. Αν πάει κάποιο πρωτοετό σε ένα πχ δαπίτη και του πει θέλω να με γράψεις, δεν το απαγορεύει.

deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #221 on: September 21, 2011, 14:20:42 pm »

Quote from: ForestBlack on September 21, 2011, 00:52:26 am
το highlight της συνέλευσης ήταν η αποστροφή των φοιτητών για τις προσωπικες διαφορές Εακ Μασ.
 δεν πέρασε ούτε το ψήφισμα των εακ κατά του μασ ούτε το ψήφισμα της μασ κατά των εακ.
ναι ρε φιλε πολυ το χαρηκα

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #222 on: September 21, 2011, 14:22:16 pm »

Δηλαδή αν ρωτήσουμε αυτούς τους 606 και οι μισοί σου πουν ότι σήμερα δεν ήταν Θεσσαλονίκη τι θα πεις; Για ποιο λόγο κάποιος να κάτσει Θεσσαλονίκη όταν μπορεί να είναι στο χωριό του, να τρώει σπιτικό φαγητό και να μην ταλαιπωρείται;; πχ εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα ξαναβγει κατάληψη και το ήθελα κιόλας. Γιατί να έρθω Θεσσαλονίκη χωρίς λόγο; έμεινα στο χωριό μου και ήμουν ήρεμος. μπήκα όμως στο thmmy για να δω τα αποτελέσματα.

Μετά το πέρας της συνέλευσης κάποια άτομα από το πλαίσιο σκέφτηκαν να μην ξανα-κατεβάσουμε την επόμενη εβδομάδα. Και ο λόγος είναι απλός, η αποχή από την συνέλευση δεν είναι στήριξη του αγώνα, είναι όπως ανέφερες και εσύ παγερή αδιαφορία. Είσαι στο σπιτάκι σου, έχει λεφτά ο μπαμπάς να σου πληρώνει το νοίκι και γιαυτό δεν σε νοιάζει. Ζεις καλά, δεν δουλεύεις, πασάς !

Τέτοια post να τα βλέπουν τα ξυπνοπούλια από τα ΕΑΑΚ για να δουν πόσο ξεκομμένος είναι πλέον ο κόσμος με κλειστή σχολή ...

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #223 on: September 21, 2011, 14:29:14 pm »

Μερικοι εδω μεσα ή επιτηδες κανετε πως δεν καταλαβαινετε τα ψηφισματα ή ειστε παντελως βλακες.. Στην δευτερη περιπτωση απορω πως μπηκατε μερικοι μερικοι στην σχολη.

Παρερμηνευετε τα παντα και παραπληροφορειτε τον κοσμο συνεχεια. Αν δεν καταλαβαινετε κατι ρωτηστε μην βγαζετε δικα σας λανθασμενα συμπερασματα.

Θα συμφωνησω οτι τα ψηφισματα για το ξυλο και απο τις δυο πλευρες ηταν απλα γελοιοτητα για αυτο και τα καταψηφισε ο κοσμος!!
Και ξερετε δεν μας νοιαζει κιολας ποιος τις εφαγε περισσοτερο και ποιος φταιει. Για τον εξης απλο λογο οτι απο την στιγμη που κανατε και οι δυο χρηση βιας ειστε και οι δυο υπευθυνη. Οι μεν εαακιτες επιτεθηκαν μετα απο διαφωνια στους κνιτες και οι δε κνιτες για εκδικηση εφεραν τα ΚΝΑΤ ( οικοδομους) να δειρουν τους εαακιτες. Σκεφτειτε μονο ποσο κακο κανετε στον εαυτο σας, στις παραταξεις-κομματα σας και στον κοσμο που θελει να αγωνιστει. Ουτε καν επρεπε να γινει συζητηση για τετοιο πραγμα στην συνελευση μιας και εχουμε πολυ σοβαροτερα ζητηματα να λυσουμε
Απλα με ενα ψηφισμα για τραπεζακια λυθηκε το ζητημα. Δημοκρατικα και ειρηνικα. Μερικοι ξερετε δεν θελουμε να ανηκουμε στο ζωικο βασιλειο γιατι εχουμε κατι παραπανω απο εγκεφαλο που λεγεται συνειδηση και λογικη ( η αλλιως οπως μας λεγαν οι γονεις βαλε το νιονιο σου να δουλεψει) και οχι μονο ενστικτο. Ελπιζω το ιδιο να θελετε και σεις
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #224 on: September 21, 2011, 14:30:00 pm »

Quote from: gate4 on September 21, 2011, 01:42:53 am
ασε ρε σε ενα τοπικ το χειμωνα λεγατε παλι οι γνωστοι του φορουμ(Godhatesusall πχ) για την ιδιωτικοποιηση της δεη και οτι θα αυξηθει το ρευμα αν πουληθει σε ιδιωτες,ακομα τις ιδιες πιπες λετε με παραλλαγες?Για ψαξε εκει να δεις τι ειπα,οτι το δημοσιο δεν θελει να πουλησει το 51% της δεη για να στα παιρνει μεσω της δεη.Πληρωσε τωρα γιατι μυαλο δεν προκειται να βαλεις
στο βιβλιο εετ γραφει οτι δικαιωμα στην εκμεταλευση λιγνιτη εχει μονο η δεη, η παραγωγη ρευματος με λιγνιτη ειναι η φτηνοτερη που μπορει να επιτευχθει στην ελλαδα συνεπως οποιοσδηποτε ιδιωτης ερθει να πουλησει ρευμα στην ελλαδα θα πρεπει να το κανει σε ακριβοτερη τιμη απ'της ΔΕΗ.... πιπες λες εσυ τρολλ του κωλου

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Go Up Print
Jump to: