• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:10:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:10:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 173
Total: 234
thunder
ecevz
vasillikiiiiii
pantoulis
mprizakias
gpapmtb
AA RE LEWN
Born_Confused
Petros Ts
Local Rider
iakov
Nekt
vlasiosv
Elenit
alekos87
Tsomp
Aglosdoum
MrGreekArrow
Aria10
Gone_Forever
thomassamaras
anastas1a
dkonst
stavr0s16
stefpapa21
dkatsoul
acolak
soule
christina02
chaniotism
nikpapoutsi
alexlemp
iliaskou
gstom
apapamichail
nikosmonov
Evripidis
msandr
petrtheo
Zaxarenia
m.renia
evrinasto
florianm
georsoti
cheinopor
pavlaras
dimant
chris123
Kenedy
theofr
xristostsi03
maria_s
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9  (Read 31370 times)
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
« Reply #135 on: September 19, 2011, 14:02:51 pm »

Quote from: Oltzi on September 19, 2011, 13:57:33 pm
Ρε παιδιά φτάνει πια με τα επιχειρήματα σας... Είναι απλό... Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι μερικοί δε θέλουν να χάσουν την εξεταστική... Τόσο απλά...

copy--paste...
stis exetaseis o kahtigiis tha sou ebaze crap

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #136 on: September 19, 2011, 14:07:45 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 12:55:32 pm
Η χούντα δεν έπεσε από τη κατάληψη των φοιτητών, οι αμερικάνοι την ανέβασαν κι οι ίδιοι την έριξαν. Άμα ήθελαν να τη κρατήσουν και δεν είχε γίνει και η επέμβαση στη Κύπρο θα είχε κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι ωραίο να λέμε οτι οι ηρωικοί φοιτητές έδιωξαν τους συνταγματάρχες, εγω δε συμφωνώ όμως.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=q6RCj2fffQk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=q6RCj2fffQk</a>
απ΄το 7:00 και μετά. μπορείς να δεις και το 2ο μέρος να γουστάρεις με τον τζουτζούκο
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #137 on: September 19, 2011, 14:37:19 pm »

Η χούντα δεν έπεσε από τη κατάληψη των φοιτητών, οι αμερικάνοι την ανέβασαν κι οι ίδιοι την έριξαν. Άμα ήθελαν να τη κρατήσουν και δεν είχε γίνει και η επέμβαση στη Κύπρο θα είχε κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι ωραίο να λέμε οτι οι ηρωικοί φοιτητές έδιωξαν τους συνταγματάρχες, εγω δε συμφωνώ όμως.

Μανώλης

Αυτό που πέτυχε το πολυτεχνείο ήταν η αναγνώριση του προβλήματος της Έλλαδας από την διεθνή κοινότητα. Το ότι η διεθνής κοινότητα συνηδειτοποίησε ότι είχαμε στιγνή δικτατορία βοήθησε στο να ασκηθεί πίεση στη χούντα αλλά και στό να μην έχουμε μια συγκαλημένη δικτατορία τύπου δημοκρατίας της Τουρκίας όταν θα έπεφτε.

Είναι ωραίο να κατασκευάζεις μόνος σου την ιστορία

Επίσης είναι ωραίο να είσαι περήφανος που δημοσίευσαν το άρθρο σου στην παράλλαξη, εκεί μαζί με τις τάσεις της πόλης τις εικόνες τους ήχους και τα αρώματα. Έχει ακριβώς το πολιτικό βάθος που αρμόζει σε ένα τόσο πολιτικό μέσο. Άκου και λίγο τσιτσόπουλο τώρα και έκλεισες ώς alternative.
« Last Edit: September 19, 2011, 14:53:55 pm by theoxan » Logged

http://negra-oveja.blogspot.com/
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #138 on: September 19, 2011, 15:09:07 pm »

Quote from: png on September 19, 2011, 14:01:24 pm
ρε παιδιά, την έχω βαρεθεί αυτή τη μαλακία που λέτε όλοι σας, περί απαξίωσης της γσ.
μπαίνω τρίτο έτος, δεν έχω ζήσει ούτε μισό ηρωικό κίνημα, και παρόλαυτά εξακολουθώ να πηγαίνω στο μπουρδέλο που λέγεται γσ με μόνο σκοπό να την επηρεάσω και να την αλλάξω προς το καλύτερο!

ειδικότερα στον μανώλη: το να μιλάς στο κείμενό σου για "συνέπεια" και για "μεράκι", και μετά να βλέπεις κάτι που είναι στραβό και μην προσπαθείς να το ισιώσεις, είναι ασυνεπές.
πες οτι βαριέσαι, πες ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις, έχω άπειρους φίλους οι οποίοι δεν πατάνε στη γσ και είναι και γαμώ τα παιδιά.
αλλά μη βγαίνεις παγανιά με πολιτικό κείμενο τη θέση του οποίου απαξιώνεις εσύ ο ίδιος.

Κι εγώ όταν έμπαινα τρίτο έτος εξακολουθούσα να πηγαίνω στο μπουρδέλο που λέγεται γσ με μόνο σκοπό να την επηρεάσω και να την αλλάξω προς το καλύτερο, οπότε... Τώρα μπαίνω 5ο.
Επίσης να σου πω ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαλέξει από ποιά θέση θ' αγωνιστεί και με ποιό τρόπο. Η νοοτροπία του πιστοποιητικού φρονημάτων που λέει οτι ή πας στη συνέλευση ή είσαι αδιάφορος, απολίτικος, παρτάκιας κλπ είναι παντελώς λάθος. Πολιτική δεν είναι μόνο να γράψεις μια προκύρηξη, πολιτική είναι η ζωή κι η κάθε πράξη. Πριν κάποια χρόνια είχα γράψει σ' ένα άρθρο οτι punk σήμερα είναι να κάνεις ανακύκλωση, να είσαι ευγενικός και να λες καλημέρα στο γείτονα σου. Αυτά όλα που μπορεί να σας φαίνονται γελοία, για μένα είναι απλώς το "bigger picture".

Μανώλης

o_0
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #139 on: September 19, 2011, 15:12:22 pm »

Quote from: theoxan on September 19, 2011, 14:37:19 pm

Μανώλης

Αυτό που πέτυχε το πολυτεχνείο ήταν η αναγνώριση του προβλήματος της Έλλαδας από την διεθνή κοινότητα. Το ότι η διεθνής κοινότητα συνηδειτοποίησε ότι είχαμε στιγνή δικτατορία βοήθησε στο να ασκηθεί πίεση στη χούντα αλλά και στό να μην έχουμε μια συγκαλημένη δικτατορία τύπου δημοκρατίας της Τουρκίας όταν θα έπεφτε.

Είναι ωραίο να κατασκευάζεις μόνος σου την ιστορία

Επίσης είναι ωραίο να είσαι περήφανος που δημοσίευσαν το άρθρο σου στην παράλλαξη, εκεί μαζί με τις τάσεις της πόλης τις εικόνες τους ήχους και τα αρώματα. Έχει ακριβώς το πολιτικό βάθος που αρμόζει σε ένα τόσο πολιτικό μέσο. Άκου και λίγο τσιτσόπουλο τώρα και έκλεισες ώς alternative.

Η αναγνώριση του προβλήματος της Ελλάδας έγινε κατά κύριο λόγο από τη δράση της Μελίνας Μερκούρη, του Ανδρέα Παπανδρέου και διαφόρων άλλων προσωπικοτήτων στο εξωτερικό... Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σεμνή και πολύ λιγότερο MacGyver απ' ότι να νομίζουν οι περισσότεροι... Το "live you myth in polytechnio" είναι πέρα για πέρα άστοχο...

Μανώλης
« Last Edit: September 19, 2011, 15:14:37 pm by mAn-_0lis » Logged

o_0
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #140 on: September 19, 2011, 15:33:54 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 15:09:07 pm
Quote from: png on September 19, 2011, 14:01:24 pm
ρε παιδιά, την έχω βαρεθεί αυτή τη μαλακία που λέτε όλοι σας, περί απαξίωσης της γσ.
μπαίνω τρίτο έτος, δεν έχω ζήσει ούτε μισό ηρωικό κίνημα, και παρόλαυτά εξακολουθώ να πηγαίνω στο μπουρδέλο που λέγεται γσ με μόνο σκοπό να την επηρεάσω και να την αλλάξω προς το καλύτερο!

ειδικότερα στον μανώλη: το να μιλάς στο κείμενό σου για "συνέπεια" και για "μεράκι", και μετά να βλέπεις κάτι που είναι στραβό και μην προσπαθείς να το ισιώσεις, είναι ασυνεπές.
πες οτι βαριέσαι, πες ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις, έχω άπειρους φίλους οι οποίοι δεν πατάνε στη γσ και είναι και γαμώ τα παιδιά.
αλλά μη βγαίνεις παγανιά με πολιτικό κείμενο τη θέση του οποίου απαξιώνεις εσύ ο ίδιος.

Κι εγώ όταν έμπαινα τρίτο έτος εξακολουθούσα να πηγαίνω στο μπουρδέλο που λέγεται γσ με μόνο σκοπό να την επηρεάσω και να την αλλάξω προς το καλύτερο, οπότε... Τώρα μπαίνω 5ο.
Επίσης να σου πω ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαλέξει από ποιά θέση θ' αγωνιστεί και με ποιό τρόπο. Η νοοτροπία του πιστοποιητικού φρονημάτων που λέει οτι ή πας στη συνέλευση ή είσαι αδιάφορος, απολίτικος, παρτάκιας κλπ είναι παντελώς λάθος. Πολιτική δεν είναι μόνο να γράψεις μια προκύρηξη, πολιτική είναι η ζωή κι η κάθε πράξη. Πριν κάποια χρόνια είχα γράψει σ' ένα άρθρο οτι punk σήμερα είναι να κάνεις ανακύκλωση, να είσαι ευγενικός και να λες καλημέρα στο γείτονα σου. Αυτά όλα που μπορεί να σας φαίνονται γελοία, για μένα είναι απλώς το "bigger picture".

Μανώλης

so? τι άλλο υπάρχει για να αλλάξεις την στρεβλή πολιτική ζωή της σχολής; δραστηριοποιείται κάπου μέσα στη σχολή κάποια ομάδα ατόμων και δεν το έμαθα;
δεν είναι πιστοποιητικό φρονημάτων. αλλά να εκλογικεύεις το "δεν κάνω τίποτα" και να μου το πλασάρεις ως τάση ζωής, είναι λίγο υποκριτικό.

το κομμάτι για το πανκ, το αφήνω ασχολίαστο, για να χαρώ αντιδράσεις Grecs  Cheesy

τακτοποιημένο χάος
legacycell
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #141 on: September 19, 2011, 15:40:45 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 15:12:22 pm

Η αναγνώριση του προβλήματος της Ελλάδας έγινε κατά κύριο λόγο από τη δράση της Μελίνας Μερκούρη, του Ανδρέα Παπανδρέου και διαφόρων άλλων προσωπικοτήτων στο εξωτερικό... Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σεμνή και πολύ λιγότερο MacGyver απ' ότι να νομίζουν οι περισσότεροι... Το "live you myth in polytechnio" είναι πέρα για πέρα άστοχο...

Μανώλης

Ρε παιδί της Ντόρας, μαζέψου επιτέλους. Ναι, ο Αντρέας από τα Παρίσια έριξε την Χούντα. Είσαι και αγράμματος μέσα σ'όλα τ' άλλα.

Και στο κάτω κάτω να σέβεσαι όσους έχασαν την ζωή τους στο Πολυτεχνείο ή μήπως είναι μύθος και αυτό;

Ανέβασες και το "άρθρο" σου στην παραλλαξη και κάτι έγινε, θρασίμι.

Καμένος

View Profile
« Reply #142 on: September 19, 2011, 15:49:54 pm »

Χωρίς να υποστηρίζω κανέναν τουλάχιστο αυτός την έγραψε την άποψή του. Εσύ έχεις κάποια άποψη να πείς ή θα συνεχίσεις να βρίζεις κόσμο στα.. χμ 10 πόστς σου (καθόλου περσόνα).
gate4

View Profile
« Reply #143 on: September 19, 2011, 15:50:55 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 19, 2011, 09:53:44 am
Quote from: gate4 on September 19, 2011, 02:28:37 am
Αρα οι του ανοιχτου πλαισιου συμφωνειτε με τον νομο,ο οποιος για πρωτη φορα οριζει ορια σε εξαμηνα και εξεταστικες.

Πάντως ρε gate4 μαρέσει που είσαι και ενημερωμένος πανάθεμα σε

για ρίξε λίγο μια ματιά τον νόμο του 2007 και πέσμου κατά πόσον δεν λέει ότι το εξάμηνο θα πρέπει να είναι 13 βδομάδες και ούτε μία λιγότερη.
Ειπα εγω οτι λεει το αντιθετο?Ο νομος το 2007 δεν εφαρμοστηκε και αποδειξη ειναι οτι στο τημμυ απθ εγινε εξεταστικη σεπτεμβριου με 10 βδομαδες χειμερινο και λιγοτερες απο 10 θερινο.Φυσικα και παλι η μερικη εφαρμογη του νομου απο τους υπευθυνους ειναι εναντιον του φοιτητη,δηλαδη να αφηνει εσενα να το παιζεις επαναστατης μη εφαρμοζοντας τον νομο και μενα να μου λεει δεν εχει εξεταστικη εφαρμοζοντας τον νομο.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #144 on: September 19, 2011, 15:53:00 pm »

Το κατάλαβα οτι αυτά που λέω είναι γελοία για σας... Για να γράψω το "γελοίο" μου κείμενο ασχολήθηκα ενα απόγευμα και θεωρώ ότι έκανα αυτό που πρέπει να κάνει κάθε πολίτης. Να σχηματίζει δηλαδή μια δική του άποψη  έχοντας ενημερωθεί εκτενώς και στη συνέχεια να τη παρουσιάζει υπεύθυνα στους συμπολίτες του. Καλύτερα να είμαι "γελοίος" αμά έτσι νιώθω, παρά να είμαι οτιδήποτε άλλο για να ευχαριστήσω τον οποιοδήποτε. Άλλωστε οι περισσότεροι τρέμουν υποσυνείδητα μη τους πει κανείς οτι δεν είναι αρκετά αριστεροί. Πάει πολύς καιρός από τότε που κατέληξα οτι θέλω όλοι άνθρωποι να ζουν εξίσου καλά, δε χρειάζεται να καταθέτω πιστοποιητικά κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου για να μη χτυπάνε τα κομπλεξοενοχικά καμπανάκια αυτών που μ' ακούνε...
Η προσπάθεια να με κατατάξετε κάπου δείχνει στενομυαλιά.
Αυτοί που έχασαν τη ζωή τους στο πολυτεχνείο είχαν κάκαλα, στη σχολή οι επαναστάτες δε θέλουν να χάσουν ούτε μια εξεταστική. Ούτε το trade off δε θέλουν να δεχτούν.

Μανώλης.

o_0
sere
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #145 on: September 19, 2011, 15:58:24 pm »

Μανώλη η πρώτη σου παράγραφος θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι:
Στη σχολή μου, αλλά και στη πλειονότητα των σχολών, το πλαίσιο ανοιχτό πανεπιστήμιο  κατέβηκε πρωτίστως από μια ομάδα φοιτητών ανεξάρτητοι, φυτά, αγανακτισμένους πες τους όπως θες, με τα λεγόμενα τους πάντως  έχουν δείξει ότι στη πλειοψηφία τους ενδιαφέρονται μόνο για την εξεταστική και τίποτα άλλο, και δευτερευόντως από τη ΔΑΠ (προφανώς έπεσε σήμα από πάνω) η οποία υιοθετεί όποια στάση θεωρεί ότι εκφράζει την ΝΔ. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να καθιστά εμάς τους υπόλοιπους καχύποπτους ως προς το περιεχόμενο των προτάσεών τους. Οι παραπάνω δύο ομάδες ανθρώπων επιθυμούν άνοιγμα της σχολής η δε ανεξάρτητοι διότι νοιάζονται για την εξεταστική τους και η ΔΑΠ για τα δικά της συμφέροντα, συνεπώς οποιαδήποτε “γνωμάτευση” εκ μέρους τους, σχετικά με το εάν η κατάληψη είναι ή όχι ένα αποτελεσματικό μέσω πάλης, πάσχει από διαστρεβλωτική μεροληψία.   
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #146 on: September 19, 2011, 16:04:22 pm »

Quote from: sere on September 19, 2011, 15:58:24 pm
Στη σχολή μου, αλλά και στη πλειονότητα των σχολών, το πλαίσιο ανοιχτό πανεπιστήμιο  κατέβηκε πρωτίστως από μια ομάδα φοιτητών ανεξάρτητοι, φυτά, αγανακτισμένους πες τους όπως θες, με τα λεγόμενα τους πάντως  έχουν δείξει ότι στη πλειοψηφία τους ενδιαφέρονται μόνο για την εξεταστική και τίποτα άλλο, και δευτερευόντως από τη ΔΑΠ (προφανώς έπεσε σήμα από πάνω) η οποία υιοθετεί όποια στάση θεωρεί ότι εκφράζει την ΝΔ. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να καθιστά εμάς τους υπόλοιπους καχύποπτους ως προς το περιεχόμενο των προτάσεών τους. Οι παραπάνω δύο ομάδες ανθρώπων επιθυμούν άνοιγμα της σχολής η δε ανεξάρτητοι διότι νοιάζονται για την εξεταστική τους και η ΔΑΠ για τα δικά της συμφέροντα, συνεπώς οποιαδήποτε “γνωμάτευση” εκ μέρους τους, σχετικά με το εάν η κατάληψη είναι ή όχι ένα αποτελεσματικό μέσω πάλης, πάσχει από διαστρεβλωτική μεροληψία.    

Ναι, κάλλιστα θα μπορούσε. Όπως είπα και πιο πάνω ούτε συμμετέχω στο "αν. παν.", ούτε και το εκπροσωπώ. Εκφράζω αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μου.

Υ.Γ. Απογοητεύτηκα ακούγοντας τη κοπέλα που μίλησε υπέρ του "αν. παν." γιατί η σκέψη της μου φάνηκε πολλή ακαλλιέργητη. Αυτός είναι κι ένας ακόμα λόγος που αποφάσισα να εκθέσω την άποψή μου, για να δείξω ότι το να θέλει κάποιος ανοιχτό πανεπιστήμιο δε σημαίνει ότι έχει τέτοια σκέψη.

Μανώλης

o_0
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #147 on: September 19, 2011, 16:08:56 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 15:09:07 pm

Αυτη η λογικη τρωει τον κοσμο... Οταν μεγαλωνεις τα παρατας. Απλα δεν πιστευω οτι πρεπει να το κανεις. Παλεψε μαζι μας να αλλαξει η ΓΣ προς το καλυτερο για να μην απαξιωνεται. Ειμαι τεταρτο ετος αλλα δεν τα παρατησα ομως εσυ τα ειχες αφησει απο περσι που ησουν τεταρτο ετος!! Νομιζω οτι με το να παραιτησε απλα χανεις

Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #148 on: September 19, 2011, 16:20:12 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 16:04:22 pm
Quote from: sere on September 19, 2011, 15:58:24 pm
Στη σχολή μου, αλλά και στη πλειονότητα των σχολών, το πλαίσιο ανοιχτό πανεπιστήμιο  κατέβηκε πρωτίστως από μια ομάδα φοιτητών ανεξάρτητοι, φυτά, αγανακτισμένους πες τους όπως θες, με τα λεγόμενα τους πάντως  έχουν δείξει ότι στη πλειοψηφία τους ενδιαφέρονται μόνο για την εξεταστική και τίποτα άλλο, και δευτερευόντως από τη ΔΑΠ (προφανώς έπεσε σήμα από πάνω) η οποία υιοθετεί όποια στάση θεωρεί ότι εκφράζει την ΝΔ. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να καθιστά εμάς τους υπόλοιπους καχύποπτους ως προς το περιεχόμενο των προτάσεών τους. Οι παραπάνω δύο ομάδες ανθρώπων επιθυμούν άνοιγμα της σχολής η δε ανεξάρτητοι διότι νοιάζονται για την εξεταστική τους και η ΔΑΠ για τα δικά της συμφέροντα, συνεπώς οποιαδήποτε “γνωμάτευση” εκ μέρους τους, σχετικά με το εάν η κατάληψη είναι ή όχι ένα αποτελεσματικό μέσω πάλης, πάσχει από διαστρεβλωτική μεροληψία.    

Ναι, κάλλιστα θα μπορούσε. Όπως είπα και πιο πάνω ούτε συμμετέχω στο "αν. παν.", ούτε και το εκπροσωπώ. Εκφράζω αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μου.

Υ.Γ. Απογοητεύτηκα ακούγοντας τη κοπέλα που μίλησε υπέρ του "αν. παν." γιατί η σκέψη της μου φάνηκε πολλή ακαλλιέργητη. Αυτός είναι κι ένας ακόμα λόγος που αποφάσισα να εκθέσω την άποψή μου, για να δείξω ότι το να θέλει κάποιος ανοιχτό πανεπιστήμιο δε σημαίνει ότι έχει τέτοια σκέψη.

Μανώλης

1ον) πολυ ακαλλιεργητη
2ον)Το αρθρο σου το διαβασες?
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #149 on: September 19, 2011, 16:21:25 pm »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 15:53:00 pm
Το κατάλαβα οτι αυτά που λέω είναι γελοία για σας... Για να γράψω το "γελοίο" μου κείμενο ασχολήθηκα ενα απόγευμα και θεωρώ ότι έκανα αυτό που πρέπει να κάνει κάθε πολίτης. Να σχηματίζει δηλαδή μια δική του άποψη  έχοντας ενημερωθεί εκτενώς και στη συνέχεια να τη παρουσιάζει υπεύθυνα στους συμπολίτες του. Καλύτερα να είμαι "γελοίος" αμά έτσι νιώθω, παρά να είμαι οτιδήποτε άλλο για να ευχαριστήσω τον οποιοδήποτε. Άλλωστε οι περισσότεροι τρέμουν υποσυνείδητα μη τους πει κανείς οτι δεν είναι αρκετά αριστεροί. Πάει πολύς καιρός από τότε που κατέληξα οτι θέλω όλοι άνθρωποι να ζουν εξίσου καλά, δε χρειάζεται να καταθέτω πιστοποιητικά κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου για να μη χτυπάνε τα κομπλεξοενοχικά καμπανάκια αυτών που μ' ακούνε...
Η προσπάθεια να με κατατάξετε κάπου δείχνει στενομυαλιά.
Αυτοί που έχασαν τη ζωή τους στο πολυτεχνείο είχαν κάκαλα, στη σχολή οι επαναστάτες δε θέλουν να χάσουν ούτε μια εξεταστική. Ούτε το trade off δε θέλουν να δεχτούν.

Μανώλης.

Τέλεια, μάθαμε και την υποχρέωση κάθε πολίτη. Να την ψάχνει ένα απόγευμα και να παρουσιάζει την άποψη του στους συμπολίτες του. Στο parallaxi.gr και στο thmmy.gr. Μακριά από συλλογικές διαδικασίες γιατί είναι μάγκας και εντοπίζει μέσα του το φαντασιακό που του επιβάλλει ο καπιταλισμός, αλλά δε νοιώθει έτοιμος να το καταπιέσει γιατί άτομα και κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμα.

Το πότε κατέληξες ότι θες  όλοι οι άνθρωποι να ζούνε εξίσου καλά δε σου δίνει άλλοθι να λες ότι θες. Δε λέει τίποτα από μόνο του. Αρκετοί καθήσανε και το κριτικάρανε σοβαρά το άρθρο σου, γιατί το παίζεις drama queen  τώρα; Ένα ποστ έφτανε για να ξεγυμνωθεί.

Το ότι δε σε αγκυλώνουν ιδεολογικά καλούπια δε χρειάζεται να το αναφέρεις καν, είναι προφανές (ποια θα ήταν αυτά άραγε;).

Και σταμάτα να γράφεις το όνομα σου, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το πως σε λένε. Ούτε και η επωνυμία είναι άλλοθι για αυτά που γράφεις.

Άντε και στην Ελευθεροτυπία.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Go Up Print
Jump to: