• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:14:40 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:14:40 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 135
Total: 182
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
rafail zisiadis
ThanosV
chriskazakos
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Mr Watson
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
thomasdt
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
chryssana
Juror8
AristeidisM
Crainer
anna.f
mpampis
Eleniiii
tinidou
Yamal
thathas12
vagelismo
papatmaria
gtapalis
gourgaris
θσερναμε
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9  (Read 31383 times)
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
« Reply #75 on: September 19, 2011, 00:05:02 am »

Last time I checked αυτό που κάναμε εκεί μέσα λεγότανε ΓΣ τημμυ/μηχανολόγων και όχι συζήτηση/τοποθέτηση σχετικά με τον νέο νόμο - προτάσεις για αντίδραση και κατάληψη
Αλληλουια γιε μου.
Ειδες το φως το πραγματικο, finally..

Ερχεται μια μερα...
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: September 19, 2011, 00:08:41 am »

Quote from: san_zoulapi on September 18, 2011, 23:50:24 pm

Quote from: ale26 on September 18, 2011, 22:51:08 pm
Πες μου εισαι ηλιθιος ή το παιζεις?

Ποια ευρυτερη δημοκρατικα διαδικασια ειναι οι 300 που ψηφιζουν ενα νομοσχεδιο και οι 5-10 που το καταθετουν προς ψηφιση?Και μη μου πεις μαλακιες του τυπου οι 300 αντιπροσωπευουν ολο τον ελληνικο λαο, γιατι θα σου πω οτι οι 500 που ψηφιζουν στις συνελευσεις, αντιπροσωπευουν ολο το τημμυ και δεδομενων των πληθυσμων ελλαδας και τημμυ, η αντιπροσωπευση στο τημμυ ειναι πολυ καλυτερη απ οτι στη βουλη.
  Ασε που το γελοιοτατο επιχειρημα σου, "πρεπει να το σεβαστουμε επειδη θεσπιστηκε απο τη βουλη", ειναι ανυπαρκτο, διοτι ειναι σα να θεωρεις οτι ολοι αυτοι στοχευουν στο συμφερον της παιδειας και ειναι και αλαθητοι.
   Χρησιμοποιησε λιγο το κεφαλι σου.Αν δε μπορεις να επιχειρηματολογησεις λογικα, τουλαχιστον ξεκινα να βλεπεις κριτικα τον κοσμο κι οχι σαν οικοσιτο τετραποδο.

Το παραπάνω ποστ σου έχει επιχειρηματολογία 0, περιέχει μόνο χαρακτηρισμούς, προσβολές και εκνευρισμό(σε κάποια φάση σκέφτηκα καλύτερα να το κάνω bold ολόκληρο, δε θα είχε μεγάλη διαφορά) και ουτε που βγάζει νοημα. Αφήνω τον κόσμο που διαβάζει να κρίνει ποιος είχε επιχειρήματα και ποιός όχι. Σε ευχαριστώ.

Εχει εκνευρισμο ναι, αλλα αμα λες οτι δε βλεπεις τα επιχειρηματα εισαι ανοητος ή/και ψευτης.

Η επικληση στη λογικη σου απετυχε παταγωδως.Εχεις λογικα σφαλματα που παροτι σου επισημανθηκαν κανεις πως δεν τα βλεπεις.Το οτι δε μπορεις να επικαλεστεις τη λογικη για να πεισεις φαινεται και απο την απαντηση σου, οπου αποφευγεις ν αντεπιχειρηματολογησεις,κανεις πως δεν καταλαβαινεις και μονο επιτιθεσαι στο ηθος του αντιπαλου(στη συγκεκριμενη το δικο μου) Η επιθεση στο ηθος του αντιπαλου χρησιμοποιειται κατεξοχην στο συγχρονο πολιτικο λογο, για να καλυψει την ελλειψη αληθινων επιχειρηματων.
    Εχεις δικιο παντως.Ο κοσμος εκρινε,κρινει και θα κρινει ποιος εχει επιχειρηματα κι αν εσυ, παρολη την κριση που εχεις δεχτει απο τον κοσμο, συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχει επιχειρημα εχεις προβλημα στη μετατροπη της μνημης απο βραχυπροθεσμη σε μακροπροθεσμη.

Εγω σ ευχαριστω

εδιτ: Δε σκεφτηκα, βεβαια, την περιπτωση του να μην καταλαβες τι σου ειπα, αλλα πρεπει να εισαι χαζος τοτε, δεδομενης της απλοτητας του προηγουμενου ποστ μου, και καλυψα τα περι χαζομαρας σου παραπανω

Και παλι σ ευχαριστω
« Last Edit: September 19, 2011, 00:17:47 am by ale26 » Logged
vasilenp
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #77 on: September 19, 2011, 00:29:03 am »

Λοιπόν, πήγα σε 2 πορείες με το φοιτητικο κίνημα, και περασα και 2-3 φορες απο τις καταληψεις. Δε μπορώ να καταλάβω κατι. Πως γίνεται 270 άτομα να υποστηρίξαν το πλαίσιο της συντονιστικής επιτροπής και στη σχολή την επόμενη μέρα -Τετάρτη ήταν 15-25 άτομα. Κάθισα απο τις 10.00 εώς τις 13.30.

Που βρίσκονται ολοί οι υπόλοιποι; Γιατι να προσεγγίζουμε τη καλύτερη επιλογή πάντα μέσα απο τη θεωρία και όχι μέσα από τη πράξη αφού στη προκειμένη περίπτωση στη πράξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δημοκρατία αποτυγχάνει να προσεγγίσει τη καλύτερη επιλογή.
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: September 19, 2011, 00:35:35 am »

Quote from: Social_waste on September 18, 2011, 22:25:10 pm
Quote from: mAn-_0lis on September 18, 2011, 22:20:38 pm
αγνοήστε αυτούς που σας κριτικάρουν
συμφωνα με τη γνωστη δημοκρατικη αρχη οτι οποιος σου ασκει κριτικη ειναι
μαλακας και πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν εχθρος.

Η διαφορά μας είναι ότι όταν εγω διαφωνώ σ' αυτά που γράφει η άλλη μεριά, δεν ποστάρω απο κάτω: "αυτό που έγραψες είναι για τη πούτσα" ή "ρε μεγάλε είναι γελοία αυτά που λες". Μιλάω ευγενικά, υπογράφω με το όνομά μου και προσπαθώ να πείσω για το ορθό της δικής μου άποψης, δε προσπαθώ να μειώσω όποιον διαφωνεί μαζί μου... Και δεν εννοώ την ευγένια με την υποκριτική έννοια του όρου....

Μανώλης

o_0
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #79 on: September 19, 2011, 00:41:54 am »

Quote from: legacycell on September 18, 2011, 22:33:43 pm
Η ιστορία έχει δείξει τί συμβαίνει όταν μια μικρή ομάδα ανθρώπων νομίζει οτι είναι πεφωτισμένη κι επιβάλλει την άποψή της δια της βίας. Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι η ολιγαρχία. Δεν έχετε καμία υποχρέωση να ψαρώνετε στα τεστ "αγωνιστηκότητας" που σας κάνουν.

Ρε επικοινωνείς; Ποια μειοψηφία και ποια επιβολή δια της βίας; Η κατάληψη αποφασίστηκε μέσω της Γ.Σ και με διαφορά 100 ψήφων περίπου και τις τρεις φορές. Επίσης και τις τρεις φορές τον συνολικό αριθμό των φοιτητών που συμμετείχαν στην διαδικασία μόνο μειοψηφία δεν τον λες.

Άντε μάζεψε και την γελοία κειμενάρα σου, την διπλοπόσταρες κιόλας.

Έλεος με σας εδώ μέσα.

Μειοψηφία είναι αυτοί που έρχονται στις συνελεύσεις. Οι υπόλοιποι έχουν βαρεθεί να πηγαίνουν στη συνέλευση για να βλέπουν και ν' ακούν το 0.5% της ανταρσύα να μαλώνει με το 8% του κκε...

Μανώλης

o_0
cav
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #80 on: September 19, 2011, 00:50:04 am »

Last time I checked αυτό που κάναμε εκεί μέσα λεγότανε ΓΣ τημμυ/μηχανολόγων και όχι συζήτηση/τοποθέτηση σχετικά με τον νέο νόμο - προτάσεις για αντίδραση και κατάληψη. Αν υπάρχει μια μερίδα φοιτητών που θέλει να τοπθετηθεί αποκλειστικά σε σχέση με τις καταλήψεις επειδή πιστεύει ότι αυτό είναι το άμεσο και σημαντικότερο ζήτημα που τους αφορά , καθώς καταστρατηγούνται θεμελιώδη δικαιώματα τους και όσο υπάρχει , δεν νοούνται κατά τη γνώμη τους συνθήκες για να κουβεντιάσουν οτιδήποτε άλλο, ποιός είναι αυτός που θα τους πεί ότι δε μπορούν να το κάνουν? Ο μόνος που θα κρίνει θα είναι το σύνολο των παρευρισκόμενων στην ψηφοφορία τους. Αν ο καθένας από αυτούς προσωπικά πιστεύει ότι θα έπρεπε να γίνει τοποθέτηση πάνω στο νομοσχέδιο και δεν την δούν , είναι ελεύθεροι να καταψηφήσουν το πλαίσιο. Απλά τα πράγματα.

Αν το σημαντικότερο ζήτημα για τα παιδιά του ανεξάρτητου είναι η ανοιχτή σχολή και όχι ο νόμος-πλαίσιο τότε, όταν τους βομβαρδίζουν με ερωτήσεις περί νόμου, ας σταματήσουν τις κωμικοτραγικές απαντήσεις τύπου "θα κάνουμε διάλογο" ή "θα κάνουμε προσφυγή στα δικαστήρια". Να λένε στα ίσια "ΔΕΝ με νοιάζει αυτή τη στιγμή ο νόμος, ΔΕΝ έχω σκεφτεί εναλλακτικές δράσεις, εγώ θέλω να ανοίξει η σχολή!".

Να είστε τουλάχιστον ειλικρινείς με τον κόσμο που σας ακούει. Μόνο έτσι θα κερδίσετε κάποιο σεβασμό.
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: September 19, 2011, 00:56:56 am »

Quote from: cav on September 19, 2011, 00:50:04 am
Αν το σημαντικότερο ζήτημα για τα παιδιά του ανεξάρτητου είναι η ανοιχτή σχολή και όχι ο νόμος-πλαίσιο τότε, όταν τους βομβαρδίζουν με ερωτήσεις περί νόμου, ας σταματήσουν τις κωμικοτραγικές απαντήσεις τύπου "θα κάνουμε διάλογο" ή "θα κάνουμε προσφυγή στα δικαστήρια". Να λένε στα ίσια "ΔΕΝ με νοιάζει αυτή τη στιγμή ο νόμος, ΔΕΝ έχω σκεφτεί εναλλακτικές δράσεις, εγώ θέλω να ανοίξει η σχολή!".

Να είστε τουλάχιστον ειλικρινείς με τον κόσμο που σας ακούει. Μόνο έτσι θα κερδίσετε κάποιο σεβασμό.

Υπάρχουν άτομα που στηρίζουν το ανοικτό πανεπιστήμιο για την εξεταστικούλα τους. Αυτό είναι δεδομένο. Πές το από φόβο ? Από αδιαφορία ? Το οτι κάποιος ψηφίζει το πλαίσιο γιατί συμπτωματικά οι προτάσεις του συμπίπτουν με το συμφέρων του είναι άλλο θέμα και δεν είναι δυνατό το ανοικτό πανεπιστήμιο να εκδίδει πιστοποιητικά φρονημάτων. Υπάρχουν και άτομα όμως που προβληματίζονται τόσο με τον νόμο όσο και με την αποτελεσματικότητα της κατάληψης. Νομίζω οτι είναι καλύτερο να επικεντρωθείς στην δεύτερη κατηγορία και να ακούσεις τι έχουν να πουν στην γενική συνέλευση.

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #82 on: September 19, 2011, 00:59:19 am »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 00:41:54 am
Quote from: legacycell on September 18, 2011, 22:33:43 pm
Η ιστορία έχει δείξει τί συμβαίνει όταν μια μικρή ομάδα ανθρώπων νομίζει οτι είναι πεφωτισμένη κι επιβάλλει την άποψή της δια της βίας. Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι η ολιγαρχία. Δεν έχετε καμία υποχρέωση να ψαρώνετε στα τεστ "αγωνιστηκότητας" που σας κάνουν.

Ρε επικοινωνείς; Ποια μειοψηφία και ποια επιβολή δια της βίας; Η κατάληψη αποφασίστηκε μέσω της Γ.Σ και με διαφορά 100 ψήφων περίπου και τις τρεις φορές. Επίσης και τις τρεις φορές τον συνολικό αριθμό των φοιτητών που συμμετείχαν στην διαδικασία μόνο μειοψηφία δεν τον λες.

Άντε μάζεψε και την γελοία κειμενάρα σου, την διπλοπόσταρες κιόλας.

Έλεος με σας εδώ μέσα.

Μειοψηφία είναι αυτοί που έρχονται στις συνελεύσεις. Οι υπόλοιποι έχουν βαρεθεί να πηγαίνουν στη συνέλευση για να βλέπουν και ν' ακούν το 0.5% της ανταρσύα να μαλώνει με το 8% του κκε...

Μανώλης

Και στις ΗΠΑ που έχουν ποσοστά αποχής της τάξεως του 60% (λέμε τώρα) η κυβέρνηση κυβερνάει κανονικά από αυτους που ψήφισαν...
Μανώλη, δε γίνεται καμιά διαμαρτυρία άμα είσαι απών.

Γενικά στο θέμα:
Για τον νόμο : ναι ο νόμος δε μου αρέσει.
Για την κατάληψη : είναι ένας τρόπος δράσης που δεν καταλαβαίνω σε ποιόν ασκεί πίεση (edit : ειδικά εφόσον δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα με συγκεκριμένους στόχους... )
Για νόμο + κατάλήψη + πρόταση για αντιμετώπιση του νόμου : το αυτομαστίγωμα θα μας οδηγήσει σε μερικές χαμένες εξεταστικές, και δεδομένης της πολιτικής κατάστασης στη χώρα είναι πιο εύκολο να γίνουν εκλογές παρά να παρθεί πίσω ο νόμος... από κει και πέρα το να θέλει κάποιος να τελειώσει τη σχολή του δεν είναι αμάρτημα (και το λέω πχ εγώ που συνειδητά έχω θυσιάσει 3 εξεταστικές για τον προηγούμενο νόμο Γιαννάκου - και ναι όταν τις χάσαμε το περίμενα γιατί ήταν φυσική συνέπεια της κατάληψης οι εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία)..

Κατα τ' άλλα είμαι ηττοπαθής, τη φάγαμε κανονικά από το υπουργείο και το μόνο που προτείνω που δε μπορεί να μας ζημιώσει, ή τουλάχιστον να μας ζημιώσει λιγότερο, είναι να δρούμε σε συγκεκριμένες συνεδριάσεις συγκεκριμένων οργάνων στοχευμένα, μπάααας και πετύχουμε κάποια μη- εφαρμογή κάποιας διάταξης.

Η συνέχεια της συζήτησης στο δίπολο κατάληψη ("είμαστε οι τζεντάι που θα σώσουμε τον κόσμο") - μη κατάληψη ("είμαστε γαϊδούρια που μας ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μας") έχει καταντήσει πλέον μη - ενδιαφέρουσα.

By the way, για το πολυσυζητημένο κείμενο - ξανθοπουλειάδα, εγώ θα πώ στο παιδί μου πως παράτεινα τις σπουδές μου εις βάρος του οικογενειακού μου προϋπολογισμού, όσο μπορούσα, για να μην περάσουν κάποιοι νόμοι, όσο ένιωθα ότι δεν μπορούσα, δεν αγωνίστηκα περαιτέρω. Μάλιστα, πραγματικά εύχομαι το παιδί μου να με βρίσει/ κατηγορήσει/ κτλ γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχει πιο επαναστατικό πνεύμα από μένα και από τη γενιά μου  Grin
« Last Edit: September 19, 2011, 01:34:37 am by pandora » Logged
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: September 19, 2011, 00:59:56 am »

Quote from: mAn-_0lis on September 19, 2011, 00:35:35 am
Η διαφορά μας είναι ότι όταν εγω διαφωνώ σ' αυτά που γράφει η άλλη μεριά, δεν ποστάρω απο κάτω: "αυτό που έγραψες είναι για τη πούτσα" ή "ρε μεγάλε είναι γελοία αυτά που λες". Μιλάω ευγενικά, υπογράφω με το όνομά μου και προσπαθώ να πείσω για το ορθό της δικής μου άποψης, δε προσπαθώ να μειώσω όποιον διαφωνεί μαζί μου... Και δεν εννοώ την ευγένια με την υποκριτική έννοια του όρου....

Μανώλης

+1 στον κύριο.

Τριαντάφυλλος
vasilenp
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #84 on: September 19, 2011, 01:01:10 am »

ΓΙΑ ΤΟΝ CAV

πολυ σωστή σκέψη έκανες, συμφωνώ απόλυτα.

Ο κόσμος οστώσο ανεξαρτήτως τι γραμμή παίρνουν οι ομιλητές , μπορεί να ψηφίσει το ανεξάρτητο πλαίσιο καθώς δεν έχει σε καμία περίπτωση πολιτικό περιεχόμενο. Απλά ας εξετάσει τι λέει το χαρτί. Οι ομιλητές αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους.
vasilenp
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #85 on: September 19, 2011, 01:39:06 am »

ΓΙΑ ΤΟΝ ale26

Φίλε μου μπορεις να διαφωνησεις με το καθένα,
Απλα σε παρακαλώ μη βρίζεις , κανουμε μια προσπαθεια να επικοινωνήσουμε όλοι μαζι
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #86 on: September 19, 2011, 01:46:52 am »

Κακά τα ψέματα, φτάσαμε 20 Σεπτεμβρίου. Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πιστεύει ότι έχουμε να κερδίσουμε κάτι από μια συμπιεσμένη εξεταστική των 10 ημερών. Καλύτερα να ανοίξει η σχολή από τον επόμενο μήνα για την έναρξη των μαθημάτων, και αν είναι εφικτό να πάμε σε μια λύση διπλών εξεταστικών Φεβρουάριο/Ιούνιο.

« Last Edit: September 19, 2011, 01:49:19 am by Viktor » Logged
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #87 on: September 19, 2011, 01:58:13 am »

Με ποια...λογικη να μην ξεκινησει η εξεταστικη κανονικα και να γινει το φεβρουαριο διπλη και τον ιουνιο?Λογω του γνωστου των 13 βδομαδων?Διπλη τον φεβρουαριο και αν ειναι παρανομο επειδη δεν προβλεπεται και δεν θα συμπληρωνονται οι βδομαδες στο θερινο.Τουλαχιστον πες βαριεμαι να δωσω μετα απο τα μπανια και για αυτο θελω καταληψη.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
kostas_18700
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #88 on: September 19, 2011, 02:00:25 am »

Quote from: gate4 on September 19, 2011, 01:58:13 am
Με ποια...λογικη να μην ξεκινησει η εξεταστικη κανονικα και να γινει το φεβρουαριο διπλη και τον ιουνιο?Λογω του γνωστου των 13 βδομαδων?Διπλη τον φεβρουαριο και αν ειναι παρανομο επειδη δεν προβλεπεται και δεν θα συμπληρωνονται οι βδομαδες στο θερινο.Τουλαχιστον πες βαριεμαι να δωσω μετα απο τα μπανια και για αυτο θελω καταληψη.

Γιατι εσυ θεωρεις σωστο και δοκιμο να δωσουμε ολα τα μαθηματα σε 1 βδομαδα-10μερες??
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #89 on: September 19, 2011, 02:05:04 am »

Φίλε μου, σε όλες τις συνελέυσεις μέχρι τώρα έχω ψηφίσει το Ανεξάρτητο Πλαίσιο. Ακόμα και στις 13 Σεπ, με 17 μέρες "καθαρές", θεωρούσα ότι υπάρχει χρόνος. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δυστυχώς χάσαμε. Το ζήτημα των 13 εβδομάδων είναι όντως κάτι που πρέπει να το έχουμε υπόψη. Και από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, θεωρώ καλύτερο να αναζητήσουμε την βέλτιστη δυνατή λύση με βάση τα δεδομένα που έχουμε τώρα.

10 μέρες εξεταστική δεν είναι εξεταστική.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16 Go Up Print
Jump to: