• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:45:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:45:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 88
Total: 132
nicole!!
maestros
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???  (Read 33919 times)
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
« Reply #150 on: September 14, 2011, 18:33:22 pm »

Νομίζω πήρα την απάντηση μου. Ευχαριστώ.  Wink

bay bay timy.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #151 on: September 14, 2011, 18:37:59 pm »

Δεσμεύομαι η επόμενη συνέλευση να μην τελειώσει πριν τις 5 το επόμενο πρωί.
Θα φέρω ένα τρενάκι ομιλητών επι 7 λεπτά εκαστος + 10 ερωτήσεις απο το τρενάκι προς καθε βαγόνι.
Και μαντεψε τι.... όλοι θα λένε τα ίδια.......

THE BIGGEST REALTIME TROLLING PROJECT!
JOIN OUR CAMPAIGN NOW! click here

και μαντέψτε πάλι...... δεν το απαγορευει το καταστατικο!!!!!!!!  Tongue

Cheesy Cheesy Cheesy

bay bay timy.
adianohtos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

κουτσουρακι...!

View Profile
« Reply #152 on: September 14, 2011, 18:44:16 pm »

Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 18:32:47 pm
Σιγα μη κατσω να μιλησω στη συνελευση...να φαμε κανα 2ωρο ακομα.....οπως επαθε ο τελευταιος ομιλητης

Οσο λιγοτεροι Τοσο Καλυτερα......

ελατε-ψηφιστε-ανοιξαμε...απλα τα πραγματα

...απλα πρεπει να ειναι καποιος εκει να μας ενημερωσει ποσοι ειναι οι ομιλητες να ξερουμε τι ωρα πρεπει να ερθουμε.....σιγα μη κατσουμε κανα 5ωρο εκει να ακουμε τη πουτσοκαυλια του καθενος που νομιζει οτι με εκπροσωπει κιολας......

Τοσα χρονια στη μαπα τα φαγαμε.....
Θα πληρωνεις διδακτρα, θα πληρωνεις βιβλια, θα σε διαγραφουν απο τη σχολη, δεν θα εχεις λογο στις αλλαγες στη σχολη σου και εσυ ασχολησε με την πουτσοκαυλια του καθενος.. Ασχολησου με την πουτσοκαυλια της υπουργου.. Αλλα πιθανοτατα τελειωνεις σε κανα εξαμηνο οποτε δεν σε ενδιαφερει... Αν παλι δεν τελειωνεις σε κανα εξαμηνο κ δεν σε ενδιαφερει δεν εισαι αξιος καν σχολιασμου

ΠΑΟΚ -για να μην ξεχνιομαστε-
DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #153 on: September 14, 2011, 18:48:21 pm »

Quote from: provataki on September 14, 2011, 18:37:59 pm
Δεσμεύομαι η επόμενη συνέλευση να μην τελειώσει πριν τις 5 το επόμενο πρωί.
Θα φέρω ένα τρενάκι ομιλητών επι 7 λεπτά εκαστος + 10 ερωτήσεις απο το τρενάκι προς καθε βαγόνι.
Και μαντεψε τι.... όλοι θα λένε τα ίδια.......

THE BIGGEST REALTIME TROLLING PROJECT!
JOIN OUR CAMPAIGN NOW! click here

και μαντέψτε πάλι...... δεν το απαγορευει το καταστατικο!!!!!!!!  Tongue

Cheesy Cheesy Cheesy

Πραγματικα τρολλαρε οσο θες  .....αλλα απ οτι φαινεται δεν εχετε ορεξη να καταλαβετε τι ηταν αυτο που εγινε και ποσο βασικα στοιχεια δημοκρατιας παραβιαζει .... ο διαλογος ειναι διαλογος ,η ψηφος ειναι ψηφος
Ο διαλογος μπορει να ειναι πανεξυπνος ,επισης μπορει και να ναι πανηλιθιος δεν υπαρχει οργανο που να το μετραει ,απλα θα γινει και θα κριθει απο νοημονες
Το ιδιο και η ψηφος μπορει να ναι συνειδητη ,ασυνειδητη ,υστεροβουλη κλπ κλπ.
Χθες το γεγονος που κανεις δεν μπορει να αρνηθει ειναι ενα .....κοσμος που ειχε νομιμο δικαιωμα να ψηφισει εμεινε απεξω ,
και ο Γκοτζιλα να ηταν αν ειναι νομιμο μελος του συλλογου δεν απορρει απο πουθενα οτι μπορεις να τον κρατησεις απεξω γιατι εσυ παρακολουθησες εναν διαλογο και τωρα μπορεις να αποφασισεις γι τον ιδιο ,κρατωντας τον 20 μετρα μακρια.

Ειναι τοσο απλο και ομως μας εχει βγει η γλωσσα να το υπερασπιζομαστε .....φερε τρενακια να μιλανε για 2 χρονια βρε παλλικαρι ,κανε και πραξικοπημα στην τελικη τι να σου πω ,κουραστηκα
« Last Edit: September 14, 2011, 18:52:34 pm by DoraTheExplorer » Logged
tedilisius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #154 on: September 14, 2011, 18:48:42 pm »

@ provataki
χαχαχαχα......ετσι σε θελω....να αποκαλυπτεσαι......

να ξερουμε τελικα ποιος φερνει αυτα τα περιβοητα τρενα......

@adianohtos
φιλαρακι ολα αυτα τα ακουγα και το 2006.....
Ουτε διδακτρα πληρωσα
Ουτε βιβλια πληρωσα
Ουτε ξερω να διεγραψαν κανεναν που ηταν ενεργος

Αντιθετως τωρα που μαλλον χανω την εξεταστικη  μου........Θα πληρωσω για κανα εξαμηνο ακομα ενοικιο....και θα χασω 6μηνες απτη ζωη μου ενω αντ΄αυτου θα εψαχνα για καμια δουλεια
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #155 on: September 14, 2011, 18:57:43 pm »

@ tedilisius
Αγορινα, τωρα πηρες χαμπαρι οτι εγινε και σε αλλες σχολες το κολπο "κλεινω αιφνιδιαστικα την πορτα και οποιος μπηκε, μπηκε"???? Ειναι παλιο, καλο και δοκιμασμενο....
@wind
ρε wind γιατι ανεβαζεις τα ιδια ποστ σε 2 φορουμ ?? Ειναι αγενεια για αυτους που παρακολουθουν και τα 2.  Wink Wink
@adianohtos
επειδη το ειπε ο μπαμπης ο σουγιας οτι θα πληρωνουμε διδακτρα, δεν σημαινει οτι ισχυει. Πουθενα μεσα στο νομο δεν λεει για διδακτρα.
@papaioig
Οταν τα εγραφα αυτα στο φορουμ των μηχανολογων περι οργνανωμενης εκδιωξης φοιτητων απο την ΓΣ δια της μεθοδου της απαξιωσης της, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειχες μπει στην σχολη ως πρωτοτετης. Εννοειται οτι συμφωνω. Και το πιο αστειο ειναι οτι καθε γενικη συνελευση τμηματος μοιαζει με αυτες των αλλων τμηματων οπως βεβαια και καθε ΓΣ με την προηγουμενη και την επομενη της...

DELENDA CARTHAGO

Ερχεται μια μερα...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτ
« Reply #156 on: September 14, 2011, 19:49:36 pm »

Μερικοι εδω μεσα ειστε απλα τιποτενιοι.

Δεν θα πω οτι ηταν σωστο αυτο που εγινε παρολο που νομιμοποιηθηκε απο τον κοσμο που ηταν στην συνελευση και η συνελευση ειναι το ΑΝΩΤΑΤΟ οργανο αποφασεων απο οσο ξερω. Για τυπικους λογους κανονικα επρεπε να γινει ψηφοφορια. Αυτο ηταν το σωστο. Ξερετε κατι ομως ας ησασταν εκει να το διασφαλιζατε

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Λιγο πριν φυγω απο το σπιτι γυρω στις 6 ημουν στο φορουμ και ηταν μεσα online 300 ατομα.... Ναι 300 ατομα. Σας προειδοποιησαν να κατεβειτε στην συνελευση για να μην κλαιγεστε για το αποτελεσμα μετα. ΟΧΙ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!!!??? ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η PNG? Γιατι δεν κατεβηκατε εσεις οι 300 εγκαιρα?  Εγω γιατι κατεβηκα μαλακας ειμαι ?

Και περα απο αυτο απο την προηγουμενη συνελευση ειχατε προειδοποιηθει για το ιδιο πραγμα? Το οτι εσεις παιζετε το πουλι σας και αδυνατειτε να συμμετεχετε σε μια αμεση δημοκρατικη διαδικασια και μετα κλαιγεστε στο φορουμ ειναι τοσο παθητικα ηλιθιο

Το δευτερο τωρα.
Το να λετε οτι καποιοι λιγοι αποφασιζουν για ολους ειναι τοσο ανοητο και τοσο μικρομυαλο.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ. Ξερετε τι θα πει αυτο? Οτι ειστε αρκετα μεγαλοι για να παιρνετε την κατασταση στα χερια σας. Δεν ειναι ολοι εαακιτες υπερ της καταληψης. Αντε 100-130 να ειναι. Ελατε να πεισετε τους υπολοιπους 200. 347 ψηφισαν καταληψη την προηγουμενη φορα.
Ελατε να τους πεισετε. Αν δεν μπορειτε τοτε σκεφτειτε μηπως ειστε καπου λαθος που δεν πηρατε με το μερος τα 200 ατομα. Σκεφτειτε μηπως τα επιχειρηματα σας δεν επαρκουσαν η σκεφτειτε μηπως δεν εκφραστηκατε σωστα

Το τριτο.
Η δικαιολογια εχω διαβασμα ειναι τοσο ανοητη οσο να λετε αργησε το λεωφορειο μου. Το πανεπιστημιο ειτε σας αρεσει ειτε οχι δεν ειναι μονο διαβασμα. Ειναι και ενασχοληση με τις δρασεις του και με τις αναγκες του. Αν καποιος παρατησει κατι απο τα δυο ειναι δικαιωμα του. Αλλα δεν μπορει να κατηγορει τους αλλους για αυτο. Αν δεν γουσταρετε να παρακολουθησετε συνελευση τοτε ειναι προβλημα σας. Καθειστε διαβαστε. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ?

Το τελευταιο.
Για τον ΔΑΠΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ της κοινωνιας που εγραψε εδω μην λεει οτι θελει. Στο παμακ και στην γεωπονια η παραταξη της ΔΑΠ κουβαλαει 10 ΕΤΗ και παραπανω να ψηφιζουν με τα λεγομενα τρενακια. Ε οχι κυριοι δεν θα μας βγαλετε και τρελους. Ειδικα οταν εισαι σε μια παραταξη ασχολεισε υποτιθεται και με τον συνδικαλισμο. Γιατι λειπαν απο την συνελευση δλδ? Δεν μιλαμε δλδ για απλα τρενακια μιλαμε για ολοκληρη ΣΚΕΥΩΡΙΑ να καλεις ατομα που εχουν σταματησει να ασχολουνται με το φοιτιτιλικι για να ψηφισουν.

Αυτα. Ναι ημουν προσβλητικος και προκλητικος αλλα μερικους σας αξιζει ασχημα. Εχω να πω μπραβο μονο στα ατομα που ειπαν οτι στην επομενη συνελευση θα ερθουν να προσπαθησουν να παρουν την κατασταση στα χερια τους αντι να καθονται να κλαιγονται.
« Last Edit: September 14, 2011, 19:59:04 pm by aris_silvo » Logged
georgekr
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #157 on: September 14, 2011, 19:52:50 pm »

Και μονο που υπαρχει αυτο το topic, το θεωρω πολυ ακυρο.

Ολοι συζητουν για τον επρεπε να μπουν ή οχι μεσα οι φοιτητες. Επειδη ημουν μεσα, οι πορτες εκλεισαν πριν μιλησει ο τελευταιος ομιλητης χωρις να υπαρχει καμια αντιδραση απο τα 400 περιπου ατομα που βρισκονταν μεσα. Οι υπολοιποι που ηρθαν αργοτερα τι περιμεναν??? Τη ψηφοφορία????  Grin Grin

Σε μια ΓΣ ειναι δεδομενο οτι θα ακουσεις πολλα πραγματα που ειναι πιθανο να σε εκνευρισουν, να σε κανουν να βαρεθεις, να ξενερωσεις τελος παντων. Αλλα αυτο τι σημαινει?? Ο,τι θα απαξιωσεις αυτον το θεσμο (ΓΣ) και θα ερθεις στο τελος για ψηφο??? Γιατι αυτο εκαναν αυτοι που προσπαθησαν να μπουν τη τελευταια στιγμη. Και δε μιλαω για αυτους που κλειστηκαν κατα λαθος εξω. Peace Peace

Και οσοι λενε για το αναφαιρετο διακαιωμα της ψηφου θα συμφωνησω υπο την προυποθεση οτι αυτος ο φοιτητης ειναι πολιτικο ον και δε σκεφτεται τη παρτη του. Ο νοων νοειτω....   Wink
« Last Edit: September 14, 2011, 23:07:37 pm by georgekr » Logged

and the living is easy........
DoraTheExplorer
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #158 on: September 14, 2011, 20:09:04 pm »

Quote from: aris_silvo on September 14, 2011, 19:49:36 pm
Μερικοι εδω μεσα ειστε απλα τιποτενιοι.

Δεν θα πω οτι ηταν σωστο αυτο που εγινε παρολο που νομιμοποιηθηκε απο τον κοσμο που ηταν στην συνελευση και η συνελευση ειναι το ΑΝΩΤΑΤΟ οργανο αποφασεων απο οσο ξερω. Για τυπικους λογους κανονικα επρεπε να γινει ψηφοφορια. Αυτο ηταν το σωστο. Ξερετε κατι ομως ας ησασταν εκει να το διασφαλιζατε

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Λιγο πριν φυγω απο το σπιτι γυρω στις 6 ημουν στο φορουμ και ηταν μεσα online 300 ατομα.... Ναι 300 ατομα. Σας προειδοποιησαν να κατεβειτε στην συνελευση για να μην κλαιγεστε για το αποτελεσμα μετα. ΟΧΙ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!!!??? ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η PNG? Γιατι δεν κατεβηκατε εσεις οι 300 εγκαιρα?  Εγω γιατι κατεβηκα μαλακας ειμαι ?

Και περα απο αυτο απο την προηγουμενη συνελευση ειχατε προειδοποιηθει για το ιδιο πραγμα? Το οτι εσεις παιζετε το πουλι σας και αδινατε να συμμετεχετε σε μια αμεση δημοκρατικη διαδικασια και μετα κλαιγεστε στο φορουμ ειναι τοσο παθητικα ηλιθιο

Το δευτερο τωρα.
Το να λετε οτι καποιοι λιγοι αποφασιζουν για ολους ειναι τοσο ανοητο και τοσο μικρομυαλο.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ. Ξερετε τι θα πει αυτο? Οτι ειστε αρκετα μεγαλοι για να παιρνετε την κατασταση στα χερια σας. Δεν ειναι ολοι εαακιτες υπερ της καταληψης. Αντε 100-130 να ειναι. Ελατε να πεισετε τους υπολοιπους 200. 347 ψηφησαν καταληψη την προηγουμενη φορα.
Ελατε να τους πεισετε. Αν δεν μπορειτε τοτε σκεφτειτε μηπως ειστε καπου λαθος που δεν πηρατε με το μερος τα 200 ατομα. Σκεφτειτε μηπως τα επιχειρηματα σας δεν επαρκουσαν η σκεφτειτε μηπως δεν εκφραστηκατε σωστα

Το τριτο.
Η δικαιολογια εχω διαβασμα ειναι τοσο ανοητη οσο να λετε αργησε το λεωφορειο μου. Το πανεπιστημιο ειτε σας αρεσει ειτε οχι δεν ειναι μονο διαβασμα. Ειναι και ενασχοληση με τις δρασεις του και με τις αναγκες του. Αν καποιος παρατησει κατι απο τα δυο ειναι δικαιωμα του. Αλλα δεν μπορει να κατηγορει τους αλλους για αυτο. Αν δεν γουσταρετε να παρακολουθησετε συνελευση τοτε ειναι προβλημα σας. Καθειστε διαβαστε. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ?

Το τελευταιο.
Για τον ΔΑΠΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ της κοινωνιας που εγραψε εδω μην λεει οτι θελει. Στο παμακ και στην γεωπονια η παραταξη της ΔΑΠ κουβαλαει 10 ΕΤΗ και παραπανω να ψηφιζουν με τα λεγομενα τρενακια. Ε οχι κυριοι δεν θα μας βγαλετε και τρελους. Ειδικα οταν εισαι σε μια παραταξη ασχολεισε υποτιθεται και με τον συνδικαλισμο. Γιατι λοιπαν απο την συνελευση δλδ? Δεν μιλαμε δλδ για απλα τρενακια μιλαμε για ολοκληρη ΣΚΕΥΩΡΙΑ να καλεις ατομα που εχουν σταματησει να ασχολουνται με το φοιτιτιλικι για να ψηφισουν.

Αυτα. Ναι ημουν προσβλητικος και προκλητικος αλλα μερικους σας αξιζει ασχημα. Εχω να πω μπραβο μονο στα ατομα που ειπαν οτι στην επομενη συνελευση θα ερθουν να προσπαθησουν να παρουν την κατασταση στα χερια τους αντι να καθονται να κλαιγονται.

Προσπαθησε να συγκρατησεις τα νευρα σου φιλε δεν κανεις καλο σε τιποτα ....
Το να προσπαθεις να αποδειξεις οτι το timing καποιων που ρχονται τελευταια στιγμη χθες ,λειτουργησε σαν ποινη για τους ιδιους ειναι παραλογο ,δεν στεκει απο πουθενα ,ουτε στηριζεται απο κανενα καταστατικο .Η καταστρατηγηση τοσο βασικων δικαιωματων δεν μπορει να δικαιολογηθει ,παρα μονο να καταγγελθει .Μπορεις να τους κριτικαρεις και να τους βριζεις 1-2-3 αιωνες συνεχομενα και να αποδεικνυεις με ο,τι επιχειρηματα θες οτι η πολιτικη τους ειναι ανοητη και δεν οδηγει πουθενα .
Ηρθε.Εχει δικαιωμα ψηφου.Η Ψηφοφορια δεν εχει αρχισει .(δεν υπαρχει αυστηρο χρονοδιαγραμμα ουτε καποιος που κανει τον διαιτητη και κοιταει ποιος παρακολουθησε και ποιος οχι ,ποιος ηταν προσεκτικος και ποιος οχι κλπ κλπ(εδω θα μπορουσαν να μπουν πολλα))το δικαιωμα ψηφου οριζεται για καποιους και αυτοι οι καποιοι αν ειναι εκει μπορουν να το ασκησουν .Αποφασεις που κραταν μερος αυτων των καποιων απεξω ,ακομα και αν παρθηκαν απ αυτους που ειναι μεσα ,δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο που ονομαζεται δημοκρατια. Ουδεποτε η πλειοψηφια αποφασιζε για την τυχη της ψηφου της μειοψηφιας ,ακομα και αν η μειοψηφεια εχει νοητικο προβλημα.
Ακομα και τωρα καποιοι αδυνατειται (δεν θελω να πιστευω οτι γινεται εσκεμμενα )την επικινδυνοτητα μιας τετοιας αποφασης

"ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Λιγο πριν φυγω απο το σπιτι γυρω στις 6 ημουν στο φορουμ και ηταν μεσα online 300 ατομα.... Ναι 300 ατομα. Σας προειδοποιησαν να κατεβειτε στην συνελευση για να μην κλαιγεστε για το αποτελεσμα μετα. ΟΧΙ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!!!??? ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η PNG? Γιατι δεν κατεβηκατε εσεις οι 300 εγκαιρα?  Εγω γιατι κατεβηκα μαλακας ειμαι ?"

Ποιος σε ειπε μαλακα????? Αυτοι που ηταν απ εξω και φαγαν πορτα μαλλον δεν ηταν εκει τυχαια.... αν ειχε τελειωσει η ψηφοφορια θα δεχομουν οτι δεν ειχαν δικαιωμα να πουν τιποτα.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ.τοσο απλο και βασικο

ΥΓ:μιλα με χαμηλο τονο μπορεις
Sonic
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #159 on: September 14, 2011, 20:16:33 pm »

Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 18:48:42 pm

@adianohtos
φιλαρακι ολα αυτα τα ακουγα και το 2006.....
Ουτε διδακτρα πληρωσα
Ουτε βιβλια πληρωσα
Ουτε ξερω να διεγραψαν κανεναν που ηταν ενεργος

Αντιθετως τωρα που μαλλον χανω την εξεταστικη  μου........Θα πληρωσω για κανα εξαμηνο ακομα ενοικιο....και θα χασω 6μηνες απτη ζωη μου ενω αντ΄αυτου θα εψαχνα για καμια δουλεια

φιλαρακι ολα αυτα δεν εγιναν ΕΠΕΙΔΗ τα ακουγες το 2006. αν ολα αυτα ειχαν εφαρμοστει θα μιλουσαμε τωρα απλα για διορθωσεις και βελτιωσεις στο ηδη υπαρχον νομικο πλαισιο. τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. δεν τα καταφεραν τοτε και ξαναπροσπαθουν τωρα μεσα στη γενικοτερη αναμπουμπουλα και στην κατασταση πανικου ανασφαλιας και τρομου για το μελλον που καλλιεργειται σε ολους μας.
    αν νομιζεις οτι με το πτυχιο στο χερι θα περιμενουν ουρα οι εταιρεις να τις στελεχωσεις και οτι ο αγωνας που κανεις ειναι απλα 6 μηνες χαμενοι, για μενα εισαι αρκετα γελασμενος... αλλα και απ αυτους που θα βρουν δουλεια ποσοι θα παιρνουν αξιοπρεπη μισθο και δε θα αναγκαζονται να κανουν και τον μπαρμαν τα βραδια μπας και τα βγαλουν περα;
     ακομα και την παρτη πας αν κοιταμε τουλαχοστον να το κανουμε σωστα και ολοκληρωμενα....

υ.γ. @ aris-silvo λιγο politically incorrect για μερικους , αλλα νομιζω σωστος. 
« Last Edit: September 14, 2011, 20:35:47 pm by Sonic » Logged
tedilisius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #160 on: September 14, 2011, 20:17:54 pm »

@ aris_silvo

Δεν ξερω αν εισαι μαλακας εσυ που αφησες το διαβασμα σου να ερθεις να ψηφισεις....ισως ομως και να εισαι (απο τις μαλακιες που λες)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι απτη στιγμη που βγηκες απο το σπιτι σου στις 6.....ανηκεις και εσυ στο τρενακι......αφου οι πορτες εκλεισαν λιγο μετα αφου εφτασες στη σχολη...εκτος αν ανηκεις στα "προβατα" οπως λες που ερχονται στην συνελευση γνωριζοντας τι θα ψηφισουν

Οσο για το τι κανει η δαπ στις αλλες σχολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΗ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....???????
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #161 on: September 14, 2011, 20:20:46 pm »

Φιλη dora.

Οταν στην συνελευση υπαρχουν 400 ατομα και αντιδρανε οι 10. Και εξω υπαρχουν 150 ... Τοτε η πλειοψηφια παλι κερδιζει και μαλιστα συντριπτικη!!!. Θα επρεπε να ξερεις οτι το καστατικο οριζεται απο την συνελευση και οτι αποφαση παιρνετε απο το ΓΣ ειναι νομος.

Α... Και δεν θυμομαστε το καταστατικο οταν μας κανει κεφι...
tedilisius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #162 on: September 14, 2011, 20:22:58 pm »

SONIC
1ον) o νομος ειχε ψηφιστει και τοτε....
2ον) δεν περιμενω να με παρακαλεσει κανενας να παω να δουλεψω στην ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΑ του.....αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσω 100 χρονια φοιτητης να περιμενω ποτε θα βρεθει καμια φοιτητικη συντεχνια να υπερασπιστει τα υποτιθεμενα δικαιωματα μου
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #163 on: September 14, 2011, 20:24:14 pm »

Quote from: tedilisius on September 14, 2011, 20:17:54 pm
@ aris_silvo

Δεν ξερω αν εισαι μαλακας εσυ που αφησες το διαβασμα σου να ερθεις να ψηφισεις....ισως ομως και να εισαι (απο τις μαλακιες που λες)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι απτη στιγμη που βγηκες απο το σπιτι σου στις 6.....ανηκεις και εσυ στο τρενακι......αφου οι πορτες εκλεισαν λιγο μετα αφου εφτασες στη σχολη...εκτος αν ανηκεις στα "προβατα" οπως λες που ερχονται στην συνελευση γνωριζοντας τι θα ψηφισουν

Οσο για το τι κανει η δαπ στις αλλες σχολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΗ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....???????

Οι πορτες αγορινα κλεισαν μετα τις 8. οποτε ημουν τουλαχιστον 2.5 ωρα ( μιαμιση ωρα μεχρι να κλεισουν οι πορτες) στην συνελευση. Και οταν εφτασα ηταν η συνελευση στον τριτο ομιλιτη απο τους 11.

Δεν ειμαι φοιτητοπατερας για να μου τσαμπουνας τετοιες μαλακιες ουτε καν σε παραταξη ανηκω και η ψηφος ηταν λευκο. Αν και δεν ηθελα να ψηφισω λευκο αλλα καταλαθος. Αλλα το τι ψηφισα δεν παιζει κανενα ρολο

Αν δεν σε νοιαζει τι κανει η δαπ στις αλλες σχολες μην αναφερεις παραδειγματα.. Απορω βασικα γιατι καθησα και σου απαντησα εσενα...
« Last Edit: September 14, 2011, 20:27:44 pm by aris_silvo » Logged
tedilisius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #164 on: September 14, 2011, 20:25:02 pm »

δλδ αν εγω κατεβασω και υπερψηφιστει ενα πλαισιο που λεει οχι ξανα συνελευση και οχι ξανα καταληψη....θα τον σεβαστεις αυτον το νομο??
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Go Up Print
Jump to: