• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:24:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:24:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 74
Total: 104
Nmparkas
Fenia04
Roidos
Retroman07
pelopidt
nthanos
κοτζακ
dkonst
Le ece
antontsiorvas
Denisivo
Giannis_Kako
gntitsios
gpr000
jojos
sigklitiki
ppapadoe
Fotis
Giannisss
Geoth
spoun
hacky
Tolizz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη  (Read 32741 times)
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
« Reply #195 on: September 11, 2011, 17:26:15 pm »

Quote from: png on September 11, 2011, 17:15:16 pm
Quote from: Link-gr on September 11, 2011, 17:05:12 pm
Ποιον ακριβώς να ρωτήσει. Μήπως κάποιον παραταξιακο;
Επίσης το ότι κάθεται στον καναπέ οφείλεται στο ότι του εκλεισες τη σχολή. Είχε πραγματα να κάνει. Το αν θα παει η όχι στην πορεία είναι δικό του θέμα.
Καλα κανείς και απαντας ακόμα και σε ισοπεδωτικες ερωτήσεις. Είναι προς τιμήν σου.
Η οργή σου είναι αδικαιολόγητη. Και με τις δικές του θυσίες κλιμακωνεις ΕΣΥ τον αγώνα σου , πάνω στη δική του πλάτη  κανείς όσα κανείς.
Επομένως έχει δίκιο να είναι δυσπιστος και επικριτικος και ΕΣΥ τουλάχιστον οφείλεις να το σέβεσαι αυτο. Μην του απαντας αν το θεωρείς σωστό. Τις νουθεσιες , τις προσβολές και τις υποδείξεις καλύτερα να τις κρατήσεις για τον εαυτο σου.

χρυσέ μου, η οργή μου δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη...
γιατί ακόμα και τώρα, με τόσο κόσμο στο δρόμο, κάποιοι κοιτούν απλά τη βολή τους.
και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι κάποιοι δεν έχουν καν τα στοιχειώδη αρχίδια να υποστηρίξουν αυτό που θέλουν (ναι ρε, θέλω ανοιχτή σχολή και τέλος) παρά μόνο στην τελευταία συνέλευση φοβόντουσαν να μπουν καλά καλά μέσα στο αμφιθέατρο. πάλι καλά που μας κάναν την τιμή και ήρθαν να λες.ενώ στο φόρουμ, κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα.

επίσης άσε με να ξέρω καλύτερα πότε σηκώνει πιο έντονο ύφος και πότε πρέπει να τηρούμε το πρωτόκολλο.

τουραμ +1
Το μόνο που λέω είναι πως όταν κανεις αυτο που κανείς, του κλεινεις τη σχολή , παίζεις (με λόγους που αιτιολογεις) με το μέλλον του τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Για δυσπιστία , για κριτική για όλα.
Πρέπει επομένως να σέβεσαι το τι ρίχνει ο καθένας στο τραπέζι. Ακόμα και αν θεωρείς πως σε έθιξε. Καλο είναι να θυμάσαι πως τον θιγεις εσύ.

Αν θεωρούσα πως ήξερες για το ποτέ σηκώνει ύφος και ποτέ πρωτόκολλο δεν θα εκανα quote.
Πάντα φιλικά.  Smiley
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #196 on: September 11, 2011, 17:29:04 pm »

Quote from: aris_silvo on September 11, 2011, 17:24:53 pm
Quote from: timpl on September 11, 2011, 17:20:05 pm

Μετα τα επισοδεια ο κοσμος απομακρυνεται παρα συμμετεχει σε δρασεις. Τα επισοδεια πρεπει να αποφευγονται κατα την γνωμη μου ακριβως γιατι στις ειδησεις μετα φαινεσαι  ο κακος. Ενω τωρα που δεν παιξαν τπτ ο κοσμος θα κοιταξε να μαθει απο αλλο τι εγινε και να ενημερωθει οποιος θελει να ενημερωθει.. Και γενικα αμα σκεφτονται ολοι οτι με το ενα δεν γινετια τπτ με το αλλο δεν γινεται τπτ τοτε καλυτερα να παρουμε ενα οπλο και να αυτοκτονησε μου οταν θα βουλιαξουμε μιας και δεν γινεται τπτ
σ αυτο που λες για τα επεισοδια εχεις δικιο.. οσο για την αυτοκτονια τωρα. ειναι ο τροπος σκεψης του καθενος αν και πως θα αντιδρασει. δεν μπορεις να τον αναγκασεις...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #197 on: September 11, 2011, 17:31:05 pm »

Quote from: timpl on September 11, 2011, 17:29:04 pm

Μετα τα επισοδεια ο κοσμος απομακρυνεται παρα συμμετεχει σε δρασεις. Τα επισοδεια πρεπει να αποφευγονται κατα την γνωμη μου ακριβως γιατι στις ειδησεις μετα φαινεσαι  ο κακος. Ενω τωρα που δεν παιξαν τπτ ο κοσμος θα κοιταξε να μαθει απο αλλο τι εγινε και να ενημερωθει οποιος θελει να ενημερωθει.. Και γενικα αμα σκεφτονται ολοι οτι με το ενα δεν γινετια τπτ με το αλλο δεν γινεται τπτ τοτε καλυτερα να παρουμε ενα οπλο και να αυτοκτονησε μου οταν θα βουλιαξουμε μιας και δεν γινεται τπτ
σ αυτο που λες για τα επεισοδια εχεις δικιο.. οσο για την αυτοκτονια τωρα. ειναι ο τροπος σκεψης του καθενος αν και πως θα αντιδρασει. δεν μπορεις να τον αναγκασεις...

Και τελικα εσυ πως σκεφτεσαι να αντιδρασεις?
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #198 on: September 11, 2011, 17:32:37 pm »

ειλικρινα δεν το παιζω εξυπνος αλλα πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον κοινη λογικη να καταλαβει κανεις οτι η πορεια δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα δεν ενοχλησε ΚΑΝΕΝΑΝ απο την κυβερνηση (ουτε καν ειχε αρκετα επεισοδια για να κερδισει εστω κ ενα πενταλεπτο στα δελτια ειδησεων μπας κ τη δει λιγο παραπανω κοσμακης)... οποια κ αν ηταν η μαζικοτητα ικανοποιησε μονο αυτους που ηταν εκει κ χαιρονταν επειδη φωναζαν κ ακουγονταν...γενικοτερα οσοι συμμετεχουν δεν μπορουν να καταλαβουν οτι παραεξω απ αυτους δεν ασχολειται κ κανενας με το τι γινεται στις πορειες η γενικοτερα στις καταληψεις... δεν αντιλαμβανονται την αναποτελεσματικοτητα αυτων των τροπων αντιστασης...
θεωροντας οτι εχουμε δημοκρατια παιρνω το θαρρος να διατυπωσω την παραπανω γνωμη οσο κραξιμο κ αν φαω....

εμενα ο τροπος σκεψης σου μου φαινεται καπως ετσι:

Δεν πηγα στην πορεια.Εκατσα σπιτι μου κι επαιζα προ(ή εκανα κατι αλλο.μην κολλησεις εδω).Ακουσα οτι ειχε πορεια στις ειδησεις.Δεν ακουσα να ανατραπηκε ο νομος και δε βγηκε κανενας απο την κυβερνηση στα καναλια να δηλωσει "Η χθεσινη πορεια μας ενοχλησε ως κυβερνηση,Θα παρακαλουσα να μην ξαναγινει γιατι θα σταματησουμε να σας σωνουμε" Απο τα δεδομενα λοιπον συμπεραινω οτι η πορεια απετυχε.Κι αφου δεν εδειξε και πολλα κοντινα το μεγκα δεν εγινε τιποτα αξιολογο και κανεις δεν ασχολειται μαζι της

Ως πνευματικη ασκηση σου προτεινω να βρεις τα λαθη στην παραπανω παραγωγικη διαδικασια.
Αν τα βρεις μετα εχω κι αλλες ασκησουλες με την προπαιδεια του 5
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #199 on: September 11, 2011, 17:38:48 pm »

Quote from: aris_silvo on September 11, 2011, 17:31:05 pm
Quote from: timpl on September 11, 2011, 17:29:04 pm

Και τελικα εσυ πως σκεφτεσαι να αντιδρασεις?
Μιλωντας συγκεκριμενα για το θεμα της παιδειας πιστευω οτι δεν μπορεις να φτασεις σε σημειο να παραλυεις ολα τα πανεπιστημια της χωρας χωρις να εχεις ερθει καν σε διαλογο με το υπουργειο για το νομο. φτανεις κατ'ευθειαν στα ακρα...  αλλα δεν πιστευω τοσο πολυ οτι εχω εγω το σωστο τροπο αντιδρασης, οσο πιστευω οτι αυτος που ακολουθειται τωρα ειναι λανθασμενος.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #200 on: September 11, 2011, 17:43:50 pm »

Ειναι τουλαχιστον αστειο να μιλας για διαλογο οταν η κυβερνηση δειχνει οτι ειναι αδιστακτη... Και επιπλεον χωρις να εχεις καν εναν τροπο αντιδρασης κατα νου πως καθεσαι και αναλωνεσαι τοσο πολυ οτι δεν πετυχε ο δικος μας. Αφου τελικα ουτε εσυ εισαι ικανος να κανεις τπτ. Τουλαχιστον ασε εμας να προσπαθουμε
dimitris21
Guest
« Reply #201 on: September 11, 2011, 17:44:42 pm »

[/quote]
Μιλωντας συγκεκριμενα για το θεμα της παιδειας πιστευω οτι δεν μπορεις να φτασεις σε σημειο να παραλυεις ολα τα πανεπιστημια της χωρας χωρις να εχεις ερθει καν σε διαλογο με το υπουργειο για το νομο. φτανεις κατ'ευθειαν στα ακρα...  αλλα δεν πιστευω τοσο πολυ οτι εχω εγω το σωστο τροπο αντιδρασης, οσο πιστευω οτι αυτος που ακολουθειται τωρα ειναι λανθασμενος.
[/quote]

άρα μήπως είναι καλύτερα να βοηθήσουμε όλοι σε αυτην την προσπάθεια που γίνεται τώρα και ειναι η μαζικότερη?
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #202 on: September 11, 2011, 17:53:44 pm »

Quote from: aris_silvo on September 11, 2011, 17:43:50 pm
Ειναι τουλαχιστον αστειο να μιλας για διαλογο οταν η κυβερνηση δειχνει οτι ειναι αδιστακτη... Και επιπλεον χωρις να εχεις καν εναν τροπο αντιδρασης κατα νου πως καθεσαι και αναλωνεσαι τοσο πολυ οτι δεν πετυχε ο δικος μας. Αφου τελικα ουτε εσυ εισαι ικανος να κανεις τπτ. Τουλαχιστον ασε εμας να προσπαθουμε
Υποτιμας την αξια του διαλογου. και επισης οσο αφηνω εσενα να προσπαθεις αυτο ερχεται εις βαρος μου αφου η σχολη ειναι κλειστη.
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #203 on: September 11, 2011, 17:56:33 pm »

ας υπάρχει και λίγη ενημέρωση πριν μιλήσουμε εκ του ασφαλούς...
πρώτος βγήκε ο πρύτανης ο καλός μας κι είπε οτι το υπουργείου δεν ήταν σε θέση να συζητήσει μία εβδομάδα πριν ψηφιστεί ο νόμος...
τώρα, ποια συζήτηση? Τώρα είναι που το υπουργείου έχει γραμμένους και τους πανεπιστημιακούς και απαξιώνει καθημερινά τους φοιτητές...

ας μη λέμε ούτε θέλουμε... κι ας μην καθόμαστε στα σπίτια μας....
εμένα γι ακόμη μια φορά το πλαίσιο αντικατάληψης και κυριώς τα άτομα που το ψηφίζουν (για να μην είμαι απόλυτη... ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό), δε με έπεισε καθόλου για το ότι έχουν καν πολιτική άποψη.......!!!
...μεταξύ μας ξέρουμε ποιοι είμαστε και γιατί ο καθένας ψηφίζει αυτό που ψηφίζει....

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #204 on: September 11, 2011, 17:58:06 pm »

@timpl

και συ μου φαινετε υποτιμας την νοημοσυνη μας

« Last Edit: September 11, 2011, 18:06:16 pm by aris_silvo » Logged
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #205 on: September 11, 2011, 18:36:47 pm »

Quote from: aris_silvo on September 11, 2011, 17:58:06 pm
@timpl

και συ μου φαινετε υποτιμας την νοημοσυνη μας

οκ γνωμη σου. σεβαστη.
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #206 on: September 11, 2011, 18:38:30 pm »

Ο πρύτανης του πανεπιστήμιου Αθηνών (Θεοδόσης Πελεγρίνης) και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σήμερα με αναφορές του στο σουηδικό σύστημα άφησαν να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο καταβολής διδάκτρων από προπτυχιακούς φοιτητές πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Και καθώς μαλώνουμε μεταξύ μας,ας έχουμε στο μυαλό μας ότι:
Είμασταν η τελευταία γεννιά που σπούδασε δωρεάν.
Ίσως και η γεννιά που θα τη βαραίνει για πάντα το γεγονός ότι απέτυχε να ανατρέψει την κατάσταση.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ THMMY

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #207 on: September 11, 2011, 18:45:32 pm »

Link πλιζ αν έχεις!
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #208 on: September 11, 2011, 18:49:47 pm »

Quote from: edisson on September 11, 2011, 18:38:30 pm
Ο πρύτανης του πανεπιστήμιου Αθηνών (Θεοδόσης Πελεγρίνης) και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σήμερα με αναφορές του στο σουηδικό σύστημα άφησαν να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο καταβολής διδάκτρων από προπτυχιακούς φοιτητές πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Και καθώς μαλώνουμε μεταξύ μας,ας έχουμε στο μυαλό μας ότι:
Είμασταν η τελευταία γεννιά που σπούδασε δωρεάν.
Ίσως και η γεννιά που θα τη βαραίνει για πάντα το γεγονός ότι απέτυχε να ανατρέψει την κατάσταση.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ THMMY

απο το μυαλο σου τα κατεβαζεις αυτα? που ειπωθηκαν αυτα?

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #209 on: September 11, 2011, 18:51:01 pm »

Ορίστε: http://www.fimes.gr/2011/05/panepistimia-kleisoun-didaktra/
Όσο για τη δήλωση του γαπ έγινε στη ζωντανή συνέντευξη τύπου.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Go Up Print
Jump to: