• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:30:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:30:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426712
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 75
Guests: 104
Total: 179
johnderme5
valentini
nick_slendy
dimitris_nisi
maria.r
ptranis
Ast
Billyskotsikas
dimitris585
Mitousis
Nikos_313
dem05
thanosk
rspappas
anon
Κaraflodaimonas
DLHERRO
Tsomp
johnnypap
stavros0201
Anonikos
asemas
statiris
ArchieHadCells
PrincessConsuela
sassi
Giannis_Kako
Mr Watson
Tserk
evax
Agnotobouri
prizas
al3xts
marilita
Soto Gonzalez
mikrosdia
KZerenidis
mariajuana
ismini.h
sunagrida
Xontroulis
JustPK
d0xa
triligouras
vlasiosv
plapas
Lykaonia
matrozos
rafa98p
jimalexoud
alexiosmara
mike1996
Potest
ariadnipm
evangeliaap
angelos
marnas
boulionis
gkaramp
summersunshine
stavrosk
varvoutis
aafroditi
nikos_matall
stergiosb
kostas.13v
Domnious
Haralampos
Pakapis5
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΔΣ Φοιτητών και επικείμενη ΓΣ στις 30/08/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 40 Go Down Print
Author Topic: ΔΣ Φοιτητών και επικείμενη ΓΣ στις 30/08/2011  (Read 62933 times)
status_quo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Κατατέθηκε ο νόμος πλαίσιο στη βουλή
« Reply #90 on: August 28, 2011, 01:23:55 am »

Quote from: san_zoulapi on August 28, 2011, 01:03:49 am

Καλά οκ εννοείται πως το σωστό είναι να γίνει η συνέλευση και να αποφασιστεί από όλους το τι θα γίνει. Απλά αν δείς το 1ο μου ποστ ακριβώς αυτό λέω ότι δεν έχει νόημα επειδή πιστεύω πως η πλειοψηφία της σχολής δε θέλει να χαθεί η εξεταστική. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να χαθούν 3 μέρες. Για κάποιους που δίνουν απανωτά το ένα μάθημα μετά το άλλο και αυτό είναι πρόβλημα

γιατι θεωρεις δεοδομενο οτι ο περισσοτερος κοσμος της σχολης δε θελει καταληψη? ολους μας θιγει αμεσα αυτος ο νομος(ακομη κι αυτους που διαβαζουν οποτε δεν αποτελει ζητημα καποιων τεμπελχαναδων που διαβαζαν ξυναν τα παπαρια τους και λεγαν μωρε τι λες παμε να κανουμε μια καταληψη στο πολυτεχνειο ετσι για τη φαση...) ειτε απο τον κυκλο σπουδων που θα σπασει ειτε απο τις φοιτητικες παροχες ειτε απο τις αλυσιδες μπορω να βρω αλλους χιλιους λογους για τους οποιους η πλειοψηφια της σχολης θα ηθελε να κλεισει τη σχολη και να πεταει γιαουρτια στη διαμαντοπουλου(το λιγοτερο γιαουρτια).επομενως ας μη κανουμε ακυρες γενικευσεις γιατι ολα θα φανουν απο αυτην την εβδομαδα...

Quote from: san_zoulapi on August 28, 2011, 01:03:49 am

Παλικάρι μου η δημοκρατία εξ'ορισμού δε μπορεί να είναι ουτοπική. Δεν υπάρχει τρόπος να συμφωνούν 10 εκατομμύρια έλληνες για κάθε θέμα επειδή πολύ απλά μπορεί να υπάρχουν 10 εκατομμύρια διαφορετικές απόψεις. Για αυτό έχεις τους αντιπροσώπους. Και οι αηδίες περι προεκογικών υποσχέσεων που δεν πραγματοποιήθηκαν και τα λοιπά δεν έχουν καμία ισχύ επειδή αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια, Όλοι φωνάζουν κατεβαίνουν σε πορείες κάνουν καταλήψεις αλλά στο τέλος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν. Το πρόβημα δεν είναι στο πολιτικό σύστημα , στην κλαψιάρικη νηπιακή νοοτροπία του έλληνα είναι
ωραια λοιπον αν καποιοι μαλακες συνεχιζουν και τους ψηφιζουν και γουσταρουν το αγγουρι στον κωλο σημαινει οτι ολοι πρεπει να κατσουμε να το ανεχτουμε? τοτε με την ιδια λογικη κανενας δε θα πρεπει να φερει αντιρρηση στην αποφαση του δ.σ. επειδη ακριβως το δ.σ. ειναι οι εκπροσωποι των φοιτητων...δεν ειναι ετσι τα πραγματα επειδη ακριβως ολοι αντιλαμβανομαστε το οτι υπαρχει ενα πολυ κρισιμο ζητημα σε σχεση με το νομο θα πρεπει να κατσουμε και να συζητησουμε απαλλαγμενοι απο κομπλεξ και διπολα του τυπου καταληψη οχι καταληψη και να δουμε τι θα κανουμε. εγω προσωπικα στηριζω και παντα στηριζα το οτι η καταληψη ειναι ενα πολυ δυναμικο μεσο το οποιο δινει την ευκαιρια στους φοιτητες να συζητησουν χωρις το αγχος του χρονου και των μαθηματων να στραφουν εξωστρεφα στην κοινωνια και κοινως να παμε να τα γαμησουμε ολα γιατι σωτηρια δεν υπαρχει...αν καποιος εχει να προτεινει κατι που θεωρει οτι ειναι πιο αποτελεσματικο απο απο τις καταληψεις και τις διαδηλωσεις την τριτη εχει συνελευση κι απο τη δευτερα ηδη θα ειναι μαζεμενος κοσμος στα σχολη...αυτα
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #91 on: August 28, 2011, 01:28:29 am »

@Godhatesusall  2 τα προβλήματα στον συλλογισμό σου:

1) Υπάρχει ένα ποσοστό του λαού που διαφωνεί με τα πάντα. Με τα πάντα όμως. Εγώ το ξέρω, εσύ το ξέρεις ακόμα και αυτοί μέσα τους το ξέρουν . Μεγάλο ποσοστό αυτού του ποσοστού το κάνει επειδή έτσι έχει μάθει ή επειδή έτσι το καθοδηγούν. ( Η κατανομή αυτών των ατόμων στη σχολή μας τυχαίνει να μην είναι κατ αναλογία με την υπόλοιπη κοινωνία )

2) Σε όλες μα όλες αυτές τις περιπτώσεις η μειοψηφία έχει πάντα το νταβατζιλίκι να πιστεύει ότι αυτή είναι η πλειοψηφία. Εγώ με τον περισσότερο κόσμο που έχω συζητήσει περί του θέματος είναι αρκετά σύμφωνος με το νομοσχέδιο. Τώρα οι εξαρτημένοι καθηγητές που δε θέλουν να ξεβολευτεί ο κώλος τους και οι απο κάθε φάρα αριστεροί , ΠΑΜΕδήτες και συναφείς που ζουν στον προηγούμενο αιώνα, ε σόρυ αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Απλά είναι πιο φωνακλάδες.  Και στην τελική τι προτείνεις? Δημοψήφισμα για κάθε νομοσχέδιο που πάει να περάσει στη βουλή?
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #92 on: August 28, 2011, 01:52:32 am »

Quote from: status_quo on August 28, 2011, 01:23:55 am
γιατι θεωρεις δεοδομενο οτι ο περισσοτερος κοσμος της σχολης δε θελει καταληψη? ολους μας θιγει αμεσα αυτος ο νομος(ακομη κι αυτους που διαβαζουν οποτε δεν αποτελει ζητημα καποιων τεμπελχαναδων που διαβαζαν ξυναν τα παπαρια τους και λεγαν μωρε τι λες παμε να κανουμε μια καταληψη στο πολυτεχνειο ετσι για τη φαση...) ειτε απο τον κυκλο σπουδων που θα σπασει ειτε απο τις φοιτητικες παροχες ειτε απο τις αλυσιδες μπορω να βρω αλλους χιλιους λογους για τους οποιους η πλειοψηφια της σχολης θα ηθελε να κλεισει τη σχολη και να πεταει γιαουρτια στη διαμαντοπουλου(το λιγοτερο γιαουρτια).επομενως ας μη κανουμε ακυρες γενικευσεις γιατι ολα θα φανουν απο αυτην την εβδομαδα...

ωραια λοιπον αν καποιοι μαλακες   σημαινει οτι ολοι πρεπει να κατσουμε να το ανεχτουμε? τοτε με την ιδια λογικη κανενας δε θα πρεπει να φερει αντιρρηση στην αποφαση του δ.σ. επειδη ακριβως το δ.σ. ειναι οι εκπροσωποι των φοιτητων...δεν ειναι ετσι τα πραγματα επειδη ακριβως ολοι αντιλαμβανομαστε το οτι υπαρχει ενα πολυ κρισιμο ζητημα σε σχεση με το νομο θα πρεπει να κατσουμε και να συζητησουμε απαλλαγμενοι απο κομπλεξ και διπολα του τυπου καταληψη οχι καταληψη και να δουμε τι θα κανουμε. εγω προσωπικα στηριζω και παντα στηριζα το οτι η καταληψη ειναι ενα πολυ δυναμικο μεσο το οποιο δινει την ευκαιρια στους φοιτητες να συζητησουν χωρις το αγχος του χρονου και των μαθηματων να στραφουν εξωστρεφα στην κοινωνια και κοινως να παμε να τα γαμησουμε ολα γιατι σωτηρια δεν υπαρχει...αν καποιος εχει να προτεινει κατι που θεωρει οτι ειναι πιο αποτελεσματικο απο απο τις καταληψεις και τις διαδηλωσεις την τριτη εχει συνελευση κι απο τη δευτερα ηδη θα ειναι μαζεμενος κοσμος στα σχολη...αυτα

Οκ έχεις δίκιο, δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση "εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι θέλουν κατάληψη - εγώ όμως νομίζω ότι οι περισσότεροι δε θέλουν". Όλο το θέμα το ξεκίνησα όταν κάποιος κάλεσε τους φοιτητές να έρθουν όταν ζητηθεί από τον πρόεδρο του τμήματος να εφαρμοστεί η απόφαση του ΔΣ -Και πάνω σε αυτό, ναι συμφωνώ μαζί σου, ποτέ δε σχολίασα την απόφαση του ΔΣ που λες ότι έχω ψηφίσει, υποθέτω ότι είναι αυτή η δουλειά του και καλά έκανε. Δεν έχει όμως την εξουσία να την περάσει (σε αντίθεση με τη βουλή που αντιπαρέθεσες), οπότε η παρομοίωσή σου είναι ατυχής- Απλά η απορία μου ήταν και είναι αφού το πόσοι φοιτητές θα μαζευτούν εκεί να ζητήσουν την αναβολή θα επηρεάσει την απόφαση του προέδρου τμήματος (πράγμα που σημαίνει ότι η απόφαση ΔΣ δεν είναι αρκετή), γιατί να μην επηρεάσουν και φοιτητές που θα πάνε εκεί ζητώντας να μη γίνει η αναβολή?

Οι "καποιοι μαλακες" που "συνεχιζουν και τους ψηφιζουν και γουσταρουν το αγγουρι στον κωλο" δεν είναι λίγοι αλλά η πλειοψηφία των ελλήνων που κατέβηκαν στις εκλογές. Εφόσον ασπάζεσαι το δημοκρατικό πολίτευμα πρέπει να τους σεβαστείς.

εδιτ: κράχτους όσο γουστάρεις , κράξε και τον νόμο όσο θέλεις και τουσ βουλευτές και ό,τι άλλο θες , αλλά εφάρμοσέ τον και μην εμποδίζεις την σωστή λειτουργία των θεσμών.

Σχετικά με τις καταλήψεις την αποψή μου την παρέθεσα πάνω

« Last Edit: August 28, 2011, 01:57:11 am by san_zoulapi » Logged
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #93 on: August 28, 2011, 01:53:57 am »

ΛΕΥΚΕΣ, ΛΕΥΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ,
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΙΩΝΙΟΙ Κ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
xarxarias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #94 on: August 28, 2011, 02:05:55 am »

Αν και πραγματικά δε θέλω να συμμετάσχω στη συζήτηση (...) έτσι όπως εξελίσσεται, θα το προσπαθήσω..

Δεν συζητάμε για κλείσιμο της σχολής, ή το να μην γίνει η εξεταστική. Ουσιαστικά, διεκδικούμε την εφαρμογή απόφασης της συγκλήτου

"Η Σύγκλητος καλεί τις Σχολές και τα Τμήματα να διευκολύνουν την άμεση διεξαγωγή συνελεύσεων προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για τις καταλυτικές αλλαγές."

http://press.auth.gr/news/wordpress/?p=23744

Νομίζω ότι υλοποιείται αυτή την απόφαση με το κάλεσμα ΓΣ, οπότε έχει κάθε "νομιμότητα" η κίνηση.

Αν θα πάει 3 μέρες πίσω η εξεταστική, δε θα γίνει και τίποτα.. Μην τρελαθούμε.

Το πολύ απλό που λέγεται, είναι στη ΓΣ να παρουσιαστούν οι αλλαγές, να δούμε πως αυτές μας επηρεάζουν, και αν τελικά κριθεί ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση, να βρούμε με ποιόν  τρόπο θα αποφασίσουμε.

Προσωπικά είμαι 100% υπέρ αυτής της κίνησης,γιατί την θεωρώ το λιγότερο που μπορεί να γίνει ως μια πρώτη αντίδραση στην πουστιά του υπουργείου..Γιατί περί πουστιάς πρόκειται, όταν περνάς τέτοιες αλλαγές με όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα απέναντι τρείς μέρες πριν ξεκινήσει η εξεταστική.

Τώρα αυτό που θα ήθελα, είναι να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τη σοβαρότητα που της αρμόζει. Να γίνει σοβαρή κουβέντα, μακριά από τα δίπολα ΜΑΣ-ΕΑΑΚ, κατάληψη - μή κατάληψη, και να κρίνουμε τις απόψεις, πέρα από τις προκαταλήψεις μας.

Ξέρω.. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.. ξέρω ξέρω... Όμως και τέτοια πουστιά από υπουργείο δεν έχει παιχτεί ποτέ ξανά, ανεξάρτητα από το αν ο νόμος είναι καλός ή κακός.

Βρεθήκαμε μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις, που οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Το να γίνει η ΓΣ, νομίζω είναι αυτονόητο.

Η συμμετοχή μας σε αυτή ενεργά, για να μην καταλήξει σε κόντρες μεταξύ πορωμένων απαραίτητη.
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #95 on: August 28, 2011, 02:08:22 am »

Την περίπτωση κάποιος να μη θέλει να κάνει καμία μορφή κινητοποίησης αλλά απλά να θέλει να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το σαθρό ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα την έχετε σκεφτεί?Αν υποθέσουμε ότι το 51 τις εκατό των φοιτητών αποφασίζει να γίνει κατάληψη μιας σχολής μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του,αρκεί αυτό για να μην προχωρήσει τις σπουδές του το άλλο 49?Γιατί να γίνουν καταλήψεις και όχι διαδηλώσεις?Σχολές ανοιχτές κι όποιος θέλει ας μην έρθει.Αν κάνει διακοπή φοίτησης ο μισός φοιτητικός πληθυσμός δεν είναι αυτό τρόπος πίεσης?Ή μήπως δεν αφήνει η μαμάκα?
Quote from: Prez on August 28, 2011, 00:42:53 am
Quote from: san_zoulapi on August 28, 2011, 00:37:39 am

Και καθήστε λίγο ρε μάγκες.Τόσες μέρες με αυτήν την κουβέντα. Με ποιά λογική ένας νόμος που ψηφίστικε από 250 βουλευτές έγινε χωρίς να ρωτήσουν κανέναν ? Μεταξύ τους εκλέχθηκαν αυτοί? Μιλάμε για συντριπική πλειοψηφία των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού. Τι άλλο θέλετε? Δηλαδή δεν είναι γαμήσι των δημοκρατικών θεσμών να λες εμένα σταρχίδια μου αυτόν τον νόμο δε θα τον εφαρμόσω?

ασε με να μαντεψω. ψηφιζεις πασοκ
Παίζουμε μάντεψε ποιος? Cheesy

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
sakis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #96 on: August 28, 2011, 02:09:07 am »

εγω τη Δευτερα παντως θα δωσω ΣΑΕ1 ο κοσμος να γυρισει αναποδα
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #97 on: August 28, 2011, 02:11:33 am »

Quote from: sakis on August 28, 2011, 02:09:07 am

Να τα δινες στην ώρα τους και 'συ.
Τι φταίει το ελληνικό πανεπιστήμιο να θρέφει τέτοιους κοπρίτες;
Γιατί να διευκολύνουμε τους τεμπέληδες σαν και σενα που δε διαβαζουν στην ωρα τους με εξτρα εξεταστικες; Ξέρεις ποσα μας κοστιζουν;

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Cheesy

bay bay timy.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #98 on: August 28, 2011, 02:12:07 am »

Quote from: sakis on August 28, 2011, 02:09:07 am

υψωνω το ποτηρι μου καλε μου κυριε...

πιστευω πως ο πετριδης δεν σκαμπαζει ουτε χριστο ουτε αντιχριστο ουτε δσ

クリスチネットあなたの者だから...
boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #99 on: August 28, 2011, 02:20:40 am »

Quote from: pavlos100 on August 28, 2011, 02:08:22 am
Την περίπτωση κάποιος να μη θέλει να κάνει καμία μορφή κινητοποίησης αλλά απλά να θέλει να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το σαθρό ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα την έχετε σκεφτεί?

την περιπτωση να δεις τι συμβαινει στην κοινωνια και να αγωνιστεις για το εκπαιδευτικο συστημα αντι να κοιτας μονο την παρτη σου την εχεις σκεφτει εσυ?

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #100 on: August 28, 2011, 02:25:02 am »

Δε βρέχει,μας φτύνουν...

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #101 on: August 28, 2011, 02:43:56 am »

Quote from: pavlos100 on August 28, 2011, 02:08:22 am
Την περίπτωση κάποιος να μη θέλει να κάνει καμία μορφή κινητοποίησης αλλά απλά να θέλει να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το σαθρό ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα την έχετε σκεφτεί?Αν υποθέσουμε ότι το 51 τις εκατό των φοιτητών αποφασίζει να γίνει κατάληψη μιας σχολής μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του,αρκεί αυτό για να μην προχωρήσει τις σπουδές του το άλλο 49?Γιατί να γίνουν καταλήψεις και όχι διαδηλώσεις?Σχολές ανοιχτές κι όποιος θέλει ας μην έρθει.Αν κάνει διακοπή φοίτησης ο μισός φοιτητικός πληθυσμός δεν είναι αυτό τρόπος πίεσης?Ή μήπως δεν αφήνει η μαμάκα?

+10000

Αν θέλεις επανάσταση ψηλέ κάντην στον ελεύθερό σου χρόνο. Αν δε σου φτάνει αυτός, μην πας στην εξεταστικη και στα μαθήματα και κατέβα στους δρόμους. Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να απαιτείς να το κάνουν και οι υπόλοιποι. Και όταν αυτοί σε γράφουν στα παπάρια τους να διαλύεις τραμπούκικα τη δουλειά τους για να σε προσέξουνε . Αλλά όπως λέει ο pavlos αυτό δεν έχεις τα αρχίδια να το κάνεις . Θέλεις να έχεις την δικαιολογία ότι η σχολή έκλεισε και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #102 on: August 28, 2011, 02:49:50 am »

Αχ ρε αννουλα, μας κατεστρεψες...
Κραταω μερικα highlights απ όλες τις σελίδες των τελευταίων ημερών:
Πουστιά του υπουργείου
Αναβολή εξεταστικής
Συνέλευση την Τρίτη
Ποιος ειναι τελικά ο πρόεδρος του τμήματος;
Ποιος είναι τελικά ο ψηφισμενος νόμος;

Κλπ κλπ

Ευρύτερη εκτεταμένη σύγχυση απ όλες τις απόψεις
Γαμησε τα δηλαδή
Απο που να ξεκινήσεις και που να τελειωσεις

Αυτο που πρέπει να δούμε όλοι είναι ότι πάντα είχαμε διάφορετικες (ακόμα και ακραίες) απόψεις μεταξύ μας σε σχέση με τα τεκταινόμενα. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτο να μας αποθαρρυνει. Ούτε να μας φοβίζει. Απαιτείται επιτέλους να κάτσουμε όλοι μαζί οι τημμυδες (και ευρύτερα απο μακροσκοπικη σκοπιά) και να δούμε τι γίνεται. Τι πέρασε, πως μας επηρέασε, τι επαιται, και τι κάνουμε για αυτο. Απαοτειται βεβαια συζήτηση, διάλογος, ανταλλαγή απόψεων, πες το όπως θες.

Να διαφωνησουμε. Άγρια. Ωραία. Δεν μου αρέσουν οι μονοχρωμες και μονοτονες συζητήσεις.
Να δούμε που κυμαίνονται οι απόψεις, οι προτεραιότητες, και να δράσουμε αναλόγως.

Εγω λοιπόν στην κατεύθυνση όλων των παραπάνω θα ακολουθήσω το παρακάτω πρόγραμμα
Κυριακή ενημέρωση ονλαιν κλπ για τον νομό και τις μέχρι στιγμής αντιδράσεις και απόψεις
Δευτέρα σχολή για απο κοντά αξιολόγησης του κλίματος, και για συζήτηση επί του θέματος, με ελπίδα να σκεφτεί κάποιος κάτι πρωτότυπο και αποτελεσματικό για αντίδραση
Τρίτη, θεού θελοντος και εξεταζομενου επιτρεποντος, Γενική συνέλευση

Και βλέπουμε

Τα λέμε την Δευτέρα στην σχολη

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #103 on: August 28, 2011, 02:56:37 am »

Από πιο πανεπιστήμιο προέρχεται η Αννούλα;Με ποια ταμπέλα ζήτησε την ψήφο του κόσμου;
Ήταν αυτή η κατάλληλη εποχή για μεταρύθμιση στην παιδεία;
Ισχύουν αυτά που είπε ο Δημαράς (απ'τις σημαίες του πασοκ στις εκλογές);
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_1552.html
Παρεπιπτόντως μέχρι στιγμής διάψευση δεν υπάρχει.
Τι παιχνίδια παίζονται;Ποιους συμφέρει η κατάληψή;Γιατί μη μου πείτε ότι η κυβέρνηση δεν
ήξερε τι θα ακολουθήσει...Τυχαία επέλεγη να ανοίξει τώρα αυτό το θέμα;
Ποιοι ευθύνονται για την ύπνωση στην οποία έπεσε πέρισυ το φοιτητικό κίνημα;
Σε μερικούς μήνες από τώρα θα υπάρχει ελληνικό πανεπιστήμιο ή θα ακολουθήσει το
δρόμο του οτε;Και τι θα το εμοδίσει αυτό πλέον;
Μπορεί κάποιος να κάνει μία προσπάθεια να μου απαντήσει σ'αυτά τα ερωτήματά;

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
vamos_89
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #104 on: August 28, 2011, 02:57:01 am »

Quote from: Απλυτος Γριφος on August 27, 2011, 20:12:06 pm
Εχω βγαλει ηδη 4 μαθηματα και εχω και ξαναδιαβασμενα.
επισης ειμαι κομμουνιστης και μενω... oh wait
+1
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 40 Go Up Print
Jump to: