• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:10:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:10:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 72
Total: 139
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
Zoifouka
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
dimitrisblioumis
ThanosV
Fotis
filkilkis
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > moderating:Αγανακτισμένοι και ανακοινώσεις ΚΚΕ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: moderating:Αγανακτισμένοι και ανακοινώσεις ΚΚΕ  (Read 15260 times)
τσαι-borg
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Central to nowhere.

View Profile
Re: Αγανακτισμένοι και ανακοινώσεις ΚΚΕ
« Reply #60 on: June 09, 2011, 14:38:45 pm »

Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα ποτε το θεμα εφυγε εκτος ελεγχου με το "καπνια δεν σ'εχω φιλο" αλλα στην φαση που ειναι τωρα μου φαινεται γελοιο.
Το εχει πει καμια δεκαρια φορες μεχρι τωρα ο arashi οτι ξεκινησε καθαρα ως "οχι αλλα κατεβατα του ριζοσπαστη" και οχι ως "καπνια σε μισουμε και δεν θελουμε να πληκτρολογεις" και ναι,κατα πασα πιθανοτητα,η πλειοψηφια οσων συμμετειχαν στην ομαδικη γκρινια εχουν προσωπικο προβλημα με τους κνιτες.Αν εξαιρεσεις ελαχιστους απο τη σχολη μας, δεν θυμαμαι αλλον που απο τη στιγμη που σε χαρακτηριζει ως "εχθρο του κομμουνισμου"(για τους δικους του λογους) μπαινει στον κοπο να ανταλλαξει γνωμες μαζι σου.Οπως ακριβως ο Καπνιας λεει οτι κρυβομαστε πισω απο ψευδωνυμα-το οποιο ειναι χαζο,ελα τωρα,ενας οροφος σχολη ειμαστε αν θες βρισκεις ποιος ειναι ποιος-και εκφερουμε *τριπτυχο περι μαλακιας που μας δερνει το οποιο με λιγο αποτυχημενο σχημα λογου εθεσε η Nessa* αποψεις,με τον ιδιο ακριβως τροπο οταν πας να τους μιλησεις στη σχολη ακους κατι του στυλ "Δεν προκειται να κατσω να μιλησω μαζι σου".Οταν λοιπον δεν γκρινιαζεις στα μουτρα τους στον διαδρομο,το κανεις απο εδω.
Απο 'κει και περα,σε ολους αρεσει ο ρολος του θιγμενου.Σε τοσα και τοσα τοπικ Γ.Σ. πεφτουν μπινελικια για τους εαακιτες,πασπιτες κλπ  κανεις δεν το εκανε θεμα.Ισως γιατι δεν ηταν στοχευμενα σε ενα ατομο(βλ. Καπνιας) και σε αυτο του δινω δικιο.Οσο ηλιθιο θεωρω να ζητας απο τους mods να νουθετησουν τον καπνια αλλο τοσο ηλιθιο θεωρω οτι ο καπνιας αντιληφθηκε αυτο το περιστατικο ως φασισμο και ανταξιο εξοριας.ΔΕΝ ειστε οι μονιμα θιγμενοι.

Ας ποσταρει οποιος θελει ο,τι θελει,ειτε ειναι αναληψεις ευθυνης για κολλημα τσιχλας σε καθισμα μηχανης ομαδας ΔΙΑΣ ειτε το ποσο κακοι ειναι οι ανθρωποι που αγανακτουν χωρις ξεκαθαρη πολιτικη θεση και πως επικινδυνοι αυτοι οι αριστερουληδες.Οπως και να εξελιχθει η κατασταση το μονο σιγουρο ειναι οτι 1/3 αγανακτισμενες αποψεις στο φορουμ ειναι επειδη ειναι ωραια οταν τσαντιζεστε.

υ.γ. nessa γιατι μισεις τοσο πολυ το συμπαν?

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #61 on: June 09, 2011, 14:47:04 pm »

1) Αν ειναι να το παμε ετσι, ποσα ατομα πατησαν report για να διαμαρτυρηθουν; Πες μας νουμερο. Γιατι εδω περα ειναι τουλαχιστον 10 ατομα που διαφωνουν με το οτι τα ποστς ηταν ασχετα. Περιμενω απαντηση.

2) Κατ τα αλλα, αλλα ντα αλλα της παρασκευης το γαλα. Τα μεταξωτα moderilikia θελουν και επιδεξιους κωλους. Αν αγεστε και φερεστε απο τις προσωπικες αποψεις, απο τα ασχετα reports κτλ, τοτε ειστε οντως αναξιοι. Με αυτη την λογικη, να επιτρεπουμε ολες τις πορειες εκτος απο του ΚΚΕ, γιατι αμα θελουμε, ξερουμε που βρισκονται. Α και επισης ξερουμε και το λινκ τους, www.kke.gr .

3) Ειναι οκ να πεις οτι εκανες μαλακια. Κανεις δεν ειναι αναμαρτητος. Ομως ειναι μαλακια^10 να επιμενεις οτι δεν εκανες μαλακια.

Υ.Γ. Δηλαδη, αν 10 ατομα κανουνε report οτι δεν μας αρεσει η εικονιτσα που εχεις για avatar, θα το αλλαξεις;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #62 on: June 09, 2011, 14:52:46 pm »

Αν αναφερεσαι προσωπικα σε μενα,ναι δεν παραδεχομαι οτι εκανα μαλακια.Το μονο πραγμα το οποιο ισως να μην ηταν αποδεκτο απο τα λεγομενα μου ηταν ο τροπος εκφορας τους.Ομολογουμενως το "στα αρχιδια μου" δεν θεωρειται δειγμα πολιτισμου σε μια συζητηση αλλα οποιο ποστ εκανα πιο πριν-καποιο μερος τους τουλαχιστον-ηταν αρκετα σοβαρα και εξηγουσα την διαφωνια μου.

απολογηθηκα,are you happy now?

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: June 09, 2011, 14:57:06 pm »

Δεν απαντησες ποσα ατομα εκαναν report.

Και δεν ειναι θεμα αν ειμαι happy. Το θεμα ειναι οτι παρεκτραπηκατε απο τον οποιο "θεσμικο" σας ρολο και οταν σας ρωτανε επ αυτου, οφειλετε να απαντατε.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #64 on: June 09, 2011, 14:58:29 pm »

1.μα που να ξερω ποσοι εκαναν report?
2.ποιος ειναι ο θεσμικος μου ρολος?
3.τι δεν σου αρεσει στο avatar μου?
4.το ξερεις οτι δεν ειμαι mod ε?

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: June 09, 2011, 15:01:05 pm »

Α οκ δεν το ηξερα. Τοτε ας απαντησει οποιος ειναι mod.

Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το avatar σου. Αλλα αν υποθεσουμε οτι δεν μου αρεσε εμενα και μερικων ακομα, θα επρεπε να σε βαζουμε να γραφεις σε ξεχωριστο τοπικ για να μην το βλεπουμε; Η να σου πουμε τουλαχιστον να βαλεις ενα λινκ με την φωτογραφια, αν θελει καποιος να την δει να παει στο url;

DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #66 on: June 09, 2011, 15:03:23 pm »

ρε ψηλέ αουρέλιους χέσε με που θα μας πείτε και φασίστες και ότι δεν θέλουμε την ελευθερία της άποψης και ότι προσπαθούμε να φιμώσουμε τον καπνιά. νιώσε την όλη φάση και μετά χώσ'τα.
αρχικά ψιλοαμφιβάλλω αν όντως άτομα έκαναν ρεπόρτ τον καπνιά, διαφωνώ αν όντως έγινε. στα @@ μου βασικά ο καπνιάς και ο κάθε καπνιάς τι λέει και τι κάνει, ίσως γενικά να είμαι εμπαθής απέναντι σε κάποιους κνίτες για την συνολική τους συμπεριφορά αλλά δεν θολώνω να τους φιμώσω κιόλας.
αυτό που ζήτησαν κάποιοι (δεν το απαιτήσαν νομίζω) είναι να σταματήσει ο καπνιάς το copy paste από τον ριζοσπάστη. τα είπες μια φορα όμορφα και ωραία, τα σχολιάσαμε από κάτω όλα καλά, κανένας δεν θήχτηκε. τα λες όμως στο καπάκι άλλες 5-6 φορές, μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σαν κάτι καινούριο αυτό που είπε, εμένα μου φαίνεται σαν σπαμ, όπως και πάρα πολλές ανακοινώσεις του κκε κατά καιρούς σε φόρουμ, συνελεύσεις κλπ που επαναλαμβάνονται και κουράζουν ΚΑΙ είναι ψιλο-εκτός θέματος. φάνηκε σαν σπαμ ζητήσαμε να μην σπαμάρει, αν θέλει να πάει στο τόπικ που άνοιξε ο ίδιος για τέτοιου είδους ανακοινώσεις και τέλος.
εννοείτε φυσικά ότι ο καπνιάς δεν είχε σε καμία περίπτωση παρακολουθήσει το τόπικ και όταν του μετέφεραν και το επόμενο ποστ τα έπαιξε. και φτάσαμε γενικά να είμαστε οι εχθροί των κομμουνιστών που θα τους στείλουμε εξορία επειδή τα τελευταία 6 χρόνια μας έχει πρήξει με κάθε πιθανο τρόπο τα μπαλάκια. αυτοί μόνοι τους και όλοι οι άλλοι εναντίων τους, έτοιμοι να τους φάνε...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #67 on: June 09, 2011, 15:08:54 pm »

Quote from: τσαι-borg on June 09, 2011, 14:38:45 pm
υ.γ. nessa γιατι μισεις τοσο πολυ το συμπαν?

Δε μισώ όλο το σύμπαν. Μόνο την ανθρωπότητα.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: June 09, 2011, 15:13:47 pm »

Πρωτον, αμα ειναι να γραφεις τα αρχιδια @@, σε παρκαλω γραφε και το χεσε %%.

Δευτερον, το κειμενο σου ειναι πανω απο 10 γραμμες, και το στυλ σου πολυ κλασσικο. Δεν μπορω να το διαβασω ολο. Μπορεις να το γραψεις σε δυο γραμμες ή να βαλεις τουλαχιστον λινκ.

Τελος, αν δεν εγιναν report, τοτε ναι, η συμπεριφορα των mods ειναι ακρως φασιστικη. Πιο φασιστικη δεν γινεται. Γιατι τουλαχιστον ο Μουσολινι το ελεγε και το υπερηφανευοταν. Εσεις ουτε τα αρχιδια (α σορρυ @@ ή http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Αρχίδι) δεν εχετε να παραδεχτειτε οτι κανετε το ιδιο.

Υ.Γ. Δεν ειπα (ή τουλαχιστον δεν εννουσα) οτι τα ατομα ειναι φασιστες, αλλα οτι η συμπεριφορα ειναι φασιστικη.

DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #69 on: June 09, 2011, 15:16:43 pm »

o καπνιάς, όμως, κύριος έτσι?
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #70 on: June 09, 2011, 15:20:42 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=NZPhsAyybhE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NZPhsAyybhE</a>

αντε,πολυ το συζητησαμε.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #71 on: June 09, 2011, 15:21:11 pm »

Quote from: DotA_ftw on June 09, 2011, 15:16:43 pm
o καπνιάς, όμως, κύριος έτσι?

Ο Καπνιάς είναι μαλάκας.

Ο Ριζοσπάστης έχει το μαύρο του το χάλι.

Τα άρθρα ήταν γελοία.

Τα ποστ του kapnias έπρεπε σε κάθε περίπτωση να παραμείνουν στο τόπικ.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: June 09, 2011, 15:22:31 pm »

Προσωπικα, δεν διαβαζω τα κειμενα του καπνια, γιατι εχω και δουλειες. Αλλα αυτη ειναι η επιλογη που κανω για τον εαυτο μου. Δεν την επιβαλλω και στους υπολοιπους.

nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #73 on: June 09, 2011, 15:22:42 pm »

Άν αυτό ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου έστω και ενός από τα άτομα που με κατηγόρησαν, μόλις δήλωσα παραίτηση.

Και καλή τύχη φόρουμ.

(δεν απαντώ σε κάτι άλλο, τη στιγμή που κατηγορήσατε εξ αρχής για φασισμό, δεν έχω κάτι άλλο να πω|εξηγήσω.)

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: June 09, 2011, 15:28:03 pm »

Ξεχασες να βαλεις λινκ http://www.youtube.com/watch?v=py2TiFsq9T0

Αλλα μιας και εισαι και mod, μπορεις να μας πεις πριν φυγεις, ποσα ατομα εκαναν report.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: