• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:08:05 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:08:05 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 35
Guests: 113
Total: 148
kofius
koskyr
kraxtopoulos
nikos123321
EvP
despoina15
coyg
Captain
void
nick_slendy
swkraths
Papalamprous humor
thunder
apal
eleftheria
vasilis saitis
abunchofcells
Billyskotsikas
evax
mitsos753905
apapagd
AODON
aurora
Maria Golia
stefanoskal
soktas
chris_p30
Denisivo
sterxz
Thanoskask
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αλλάζει ο νόμος 3170: Μη εξαγοράσιμες ποινές για όσους κακοποιούν ζώα...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Αλλάζει ο νόμος 3170: Μη εξαγοράσιμες ποινές για όσους κακοποιούν ζώα...  (Read 4154 times)
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
Re: Αλλάζει ο νόμος 3170: Μη εξαγοράσιμες ποινές για όσο`
« Reply #15 on: March 22, 2011, 15:50:27 pm »

Quote from: Sun of a Beach on March 22, 2011, 15:41:10 pm
Καλά ναι, μιλάω για το ενδεχόμενο η φυλάκιση να είναι μήνες ας πούμε,  μέρες οκ..!

προφανως θα μαθουμε οταν εκδοθει ο νομος στο πληρες δημοσιευμενο κειμενο

μεχρι τοτε μονο θα αναλωθουμε σε εικασιες...

クリスチネットあなたの者だから...
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αλλάζει ο νόμος 3170: Μη εξαγοράσιμες ποινές για όσους κακοποιούν ζώα...
« Reply #16 on: March 22, 2011, 16:36:34 pm »

Quote from: sPacE_TurD on March 20, 2011, 03:18:59 am
Νταξ, πέρα απ τις τρολιες όντως καιρός ήτανε, πάντως θα μου λείψουν τα αδέσποτα.. Υποκαθιστούσαν το σκύλο που δεν είχα ποτέ..
Είναι τόσο καλά τα άτιμα... :'(

ασε,
πρέπει να βρω τρόπο να φυγαδεύσω την αρκούδα-σκυλο της ροτόντας....  Cheesy

bay bay timy.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #17 on: March 30, 2011, 21:11:19 pm »

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=263733

Εγκρίθηκε από το υπουργικό το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο νόμου «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», το οποίο περιλαμβάνει 18 νέες σχετικές ρυθμίσεις και προβλέπει σε περίπτωση κακοποίησης χρηματικές ποινές μέχρι και 30.000 ευρώ ακόμη και φυλάκιση.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης:

1. Απαγορεύεται η συμμετοχή κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή άλλο παρεμφερές δημόσιο θέαμα καθώς και σε οποιαδήποτε δημόσια έκθεση του για κερδοσκοπικό σκοπό. Επίσης απαγορεύεται η συμμετοχή ζώων σε εκθέσεις.

2. Δημιουργείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαδικτυακή βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους.

3. Η ηλεκτρονική σήμανση για τους προς πώληση σκύλους και γάτες γίνεται υποχρεωτική όπως και η ηλεκτρονική σήμανση για όλες ανεξαίρετα τις γάτες και τους σκύλους δεσποζόμενους αλλά και αδέσποτους οι οποίοι περισυλλέγονται.

4. Σε όσους κυνηγούς δεν έχουν σημάνει τον κυνηγετικό τους σκύλο δεν θα τους χορηγείται άδεια για κυνήγι.

5. Η είσοδος στη χώρα, ζώων συντροφιάς που δεν έχουν σημανθεί ηλεκτρονικά δεν θα επιτρέπεται.

6. Επίσης απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή γνωστοποίηση αγγελιών για υιοθεσία ή δωρεάν παραχώρηση ζώων συντροφιάς αν δεν αναφέρεται και ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης.

7. Καθορίζονται συγκεκριμένοι κανόνες ευζωίας οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τους ιδιοκτήτες.

8. Σε κάθε Δήμο, θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με φιλοζωικές ενώσεις και σωματεία, σύστημα περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων

9. Υπάρχει πρόβλεψη ώστε οι φιλοζωικές να συμμετέχουν σε συνεργασία με τους Δήμους σε όλο το πλαίσιο προστασίας ζώων.

10. Τα αδέσποτα που θα περισυλλέγονται, σημαίνονται, στειρώνονται και περιθάλπονται

11. Σε περίπτωση πρόκλησης βλάβης ή ζημιάς σε τρίτους από αδέσποτα ζώα, την ευθύνη θα φέρει ο Δήμος

12. Τα δημοτικά καταφύγια αδέσποτων ζώων, αποτελούν χώρους προσωρινής και όχι μόνιμης παραμονής των αδέσποτων ζώων. Σκοπός τους είναι η παροχή της αναγκαίας ιατρικής περίθαλψης στα ζώα που έχουν ανάγκη.

13. Απαγορεύεται η επαναφορά των αδέσποτων στο φυσικό τους περιβάλλον να γίνεται σε περιοχές με νοσοκομεία, σχολεία, αθλητικά κέντρα, αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας, λιμάνια, αεροδρόμια, αρχαιολογικούς χώρους καθώς και σε περιοχές με τουριστική επισκεψιμότητα.

14. Οι στειρώσεις στις οποίες υποβάλλονται τα αδέσποτα ζώα γίνονται από κτηνίατρους και εθελοντές αλλοδαπούς κτηνιάτρους.

15. Η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση των ζώων τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμη και χρηματική ποινή έως τα 30.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το διοικητικό πρόστιμο.

16. Προβλέπεται επίσης η αυστηροποίηση τόσο των ποινικών κυρώσεων όσο και των διοικητικών προστίμων για τους παραβάτες, ειδικά σε περιπτώσεις υποτροπής.

17. Στα συμπληρωματικά μέτρα προστασίας του ζώου, συμπεριλαμβάνεται η εισαγγελική παρέμβαση για προσωρινή ή οριστική αφαίρεση του ζώου από τον παραβάτη.

18. Η μεταφορά μικρών ζώων συντροφιάς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς επιτρέπεται εφόσον είναι τοποθετημένα σε ασφαλή κλωβό μεταφοράς και συνοδεύονται.

クリスチネットあなたの者だから...
Burlitsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

But I'm a creep... I don't belong here!!

View Profile
« Reply #18 on: March 30, 2011, 22:20:02 pm »

Αυτό ερχόμουν να ανεβάσω και εγώ!
Ωραία!!! Cheesy

Στόχος του προτεινόμενου νομοσχεδίου είναι η περαιτέρω συμπλήρωση, βελτίωση, επικαιροποίηση και ο εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης νομοθεσίας, ώστε η προστασία των ζώων στη χώρα μας να καταστεί πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιλένα Αποστολάκη: «Η συμπεριφορά κάθε κοινωνίας απέναντι στα ζώα είναι πρωτίστως ζήτημα πολιτισμού. Είναι χρέος κάθε σύγχρονου ευνομούμενου κράτους να παράσχει το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων (κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση, ζωοφιλικά σωματεία κ.α.) και θα διασφαλιστεί η υλοποίηση μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής πολιτικής για τα ζώα».
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2010:31702003allagi&catid=35:generalnews&Itemid=67

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
είμαστε ελεύθεροι μα και ριζωμένοι στη γη...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #19 on: March 30, 2011, 22:21:58 pm »

Quote from: arashi on March 30, 2011, 21:11:19 pm
6. Επίσης απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή γνωστοποίηση αγγελιών για υιοθεσία ή δωρεάν παραχώρηση ζώων συντροφιάς αν δεν αναφέρεται και ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης.

Άμα έχεις ένα θηλυκό και γεννήσει τι κάνεις; Huh

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Burlitsa

View Profile
« Reply #20 on: March 30, 2011, 23:10:41 pm »

Άμα έχεις κατοικίδιο και δεν είσαι εκτροφέας το στειρώνεις, τα σκυλάκια που δίνω για υιοθεσία έχουν τσιπάκι και τα άτομα που τα παίρνουν καταχωρούνται στο ΥπΑΑΤ.

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
Burlitsa

View Profile
« Reply #21 on: April 04, 2011, 21:14:27 pm »

Υπάρχει δημόσια διαβούλευση για το νόμο που πάει να περάσει!
http://www.opengov.gr/ypaat/?p=121
Εφιστώ την προσοχή σας στα άρθρα 5-10,12
Γενικά προσπαθήστε να διαβάσετε τα σχόλια και να πατήσετε θετικά-αρνητικά.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #22 on: April 05, 2011, 16:23:01 pm »

Σχόλια από τη συζήτηση στο site σχετικά με την τελευταία παράγραφο του νόμου (εξαιρέσεις):

#

Πρέπει να εξαιρεθούν τα ζώα συντροφιάς, ως προς τη φωτογράφιση και τη συμμετοχή τους σε διαφημίσεις, κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις:
Πιστεύω πως η μη παρουσία κατοικιδίων ζώων σε διαφημίσεις και ταινίες μακροπρόθεσμα θα βλάψει τη φιλοζωία!
…
Θα απαγορευεται η συμμετοχή κατοικιδίων σε διαφημίσεις με προϊόντα για κατοικίδια?!!!….
Θα απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται φωτογραφίες η βίντεο με ζώα για δαφημιστικούς σκοπούς; Για φιλοζωικές καμπάνιες τι προβλέπεται;
Θα απαγορεύεται μια ξένη διαφήμιση με κατοικίδια να προβάλεται στην ελληνική τηλεόραση;
Θα απαγορεύεται ένας σκύλος να συμμετέχει σε μια ταινία, σε μια θεατρική παράσταση; Που σταματάει η απαγόρευση;
Και με ποιά λογική?
Η επίπονη και κουραστική εκπαίδευση και εργασία ενός σκύλου ως φύλακα, οδηγού ή διασώστη ΔΕΝ συνιστα κακοποίηση (ευτυχώς!). Όμως το ποζάρισμα για μια φωτό ή το προβλεπόμενο απο σενάριο διαφήμισης τρέξιμο του σκύλου για να πιάσει μια μπάλα στην εξοχή, ή η είσοδος σε ένα σπίτι και το χάδι από το «αφεντικό» (σκέφτομαι τη διαφήμιση κουφωμάτων που τρέχει αυτή την περίοδο) συνιστά κακοποίηση;
#
5 Απριλίου 2011, 09:42 | Έλλη Καραβίδα
Μόνιμος Σύνδεσμος
Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: Thumb up 4 Thumb down 0

Να αφαιρεθούν από τη λίστα ζωολογικοί κήποι, τα ενυδρεία, τα καταστήματα πώλησης ζώων. Ποία η διαφορά δηλαδή στους ζωολογικούς κήπους τα ζώα ζουν μέσα σε κλουβιά και κάποιοι ρουφάνε κέρδος από την εκμετάλλευση και τη λειτουργία αυτών τον πάρκων? Όλα θα έπρεπε να λέγονται πάρκα θεάματος και όχι ζωολογικοί κήποι γιαυτό λοιπόν εννοείτε ότι πρέπει να αφαιρεθούν από την λίστα. Τα pet shop απαράδεκτο να πουλάνε ζώα σαν να είναι ηλεκτρικές συσκευές που επιστρέφονται κιόλας να κάποιος το μετάνοιωσε ή αν το εμπόρευμα είναι σκάρτο (αλήθεια τι γίνετε αν το εμπόρευμα είναι σκάρτο? που είναι τις περισσότερες φορές) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πωλούνται ζώα σε κλουβιά και γυάλες και να τα αγοράζουν και για να ζούνε πάλι περιορισμένα ή δεμένα.

Πήραν το +1 από μένα! Wink

Επίσης να ψηφίσουμε αυτούς που ζητάνε να γίνει κάτι για τον κανονισμό μεταφοράς ζώων με ΜΜΜ.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #23 on: April 05, 2011, 18:46:52 pm »

Για το θέμα της κακομεταχείρισης των ζώων πριν τη σφαγή έχω να πω σε αυτούς που δηλώνουν ότι ενοχλούνται στην ιδέα ενώ ταυτόχρονα τρώνε κρέας ότι είναι από υποκριτές έως στρουθοκαμηλιστές.
Υπάρχει λύση και λέγεται χορτοφαγία. Εύκολη λύση για τους χαζοευαίσθητους, περίπλοκη λύση για τους συνειδητοποιημένους.

Για την ερώτηση γιατί δεν τρώμε σκύλους/γάτες ενώ τρώμε γουρούνια έχω να πω ότι το κρέας σαρκοφάγου είναι επικίνδυνο για την υγεία σε υψηλή κατανάλωση ενώ το κρέας φυτοφάγου λιγότερο. Θεωρητικά. Τοξίνες-συκώτι.
Το παμφάγο θα έχει πιο νόστιμο (και πιο υγιεινό) κρέας αν τρώει μόνο φυτά.
Βέβαια, στη σημερινή εποχή ακόμα και το φυτοφάγο προσεύχεσαι να μην έχει τραφεί με κρέατα.

Αν και πιστεύω ότι ο νόμος για απαγόρευση παραγωγής κρέατος από γάτες/σκύλους έχει να κάνει με την πίεση από τους cat/dog lovers.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Burlitsa

View Profile
« Reply #24 on: April 06, 2011, 14:49:51 pm »

4Dcube δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώνω Cheesy Tongue
Η απαγόρευση γάτα/σκύλου γίνεται γιατί είναι μικρά ζώα και εύκολα κάποιος μπορεί να πάρει ένα τέτοιο και να το "ετοιμάσει" σπίτι του (κάτι που έχουμε δει άλλωστε σε Αθήνα πιο πολύ)....
Το γιατί δεν είμαι(εγώ προσωπικά) χορτοφάγος είχα προσπαθήσει να το αναλύσω σε ένα άλλο ποστ μου, που έλεγα οτι αν τρώγαμε με μέτρο δεν θα χαμε ούτε εμείς ούτε τα ζώα (που στο εξωτερικό θανατώνονται υπο άθλιες συνθήκες) πρόβλημα.
Κάποιος που δεν είναι χορτοφάγος(στη Θεσ/νικη έχουμε πολλούς Cheesy Wink) δεν σημαίνει οτι δεν είναι ζωόφιλος..
Πάντως αν θες βγαίνουμε για καφέ καμια μέρα να τα πούμε, κανένα πρόβλημα!! (όποτε πιάνομαι από καμια λέξη στον καφέ με φίλους μου και πάω να αρχίσω να μιλάω με κοιτάνε με το υφάκι "σκάσε" οπότε θα χαρώ να μιλήσω με κάποιον που θέλει να κάνει τέτοιου είδους συζήτηση!!!)

Nessa γερά με τσαμπουκά!!! Grin

Πιο πολύ εγώ κοιτάω να ψηφίζω θετικά σε σχόλια που λένε οτι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το τσιπάρισμα και να ελέγχετε, σε σχόλια που λένε οτι το κόψιμο ουράς-αυτιών θεωρείτε ακρωτηριασμός και στα σχόλια της [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ(23 ΣΩΜΑΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 110 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ] κτλ.
Έχουν πλακώσει όλοι οι ντοπερμανόφιλοι και λένε για το πόσο καλό είναι να κόψεις την ουρά και τα αυτιά του σκύλου γιατί είναι σκυλί εργασία και τραυματίζεται.... παπαρίες με λίγα λόγια γιατί αυτοί στις εκθέσεις τα χρησιμοποιούνε!!

Στη διαβούλευση είμαι η Vasiliky B. αν συμφωνείτε θα χαρώ να δω επιπλέον  thumbs up στις απαντήσεις μου!  Cheesy Wink
 Cool
« Last Edit: April 06, 2011, 15:18:57 pm by Burlitsa » Logged

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #25 on: April 06, 2011, 21:42:47 pm »

Quote from: Burlitsa on April 06, 2011, 14:49:51 pm
Έχουν πλακώσει όλοι οι ντοπερμανόφιλοι και λένε για το πόσο καλό είναι να κόψεις την ουρά και τα αυτιά του σκύλου γιατί είναι σκυλί εργασία και τραυματίζεται.... παπαρίες με λίγα λόγια γιατί αυτοί στις εκθέσεις τα χρησιμοποιούνε!!

Α ναι, το είχα ξεχάσει αυτό! Τραγικό!

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #26 on: April 06, 2011, 22:19:06 pm »

Βάσω, επειδή μπορούν να τα πιάσουν και να τα κάνουν κιμά τα σκυλιά-γατιά δεν είναι λόγος για απαγόρευση. Γιατί δε γίνεται το ίδιο και για τα ποντίκια, που είναι περισσότερα, ή τα σπουργίτια που είναι κι αυτά περισσότερα;
Επειδή κανείς δε νοιάζεται! Άρα για τα σκυλιά-γατιά νοιάζονται! Άρα μιλάμε για dog/cat lovers! Η φωνή σου έχει δύναμη (γουφ) κλπ.

Εγώ ήμουν χορτοφάγος εκτός από ψάρια για ένα χρόνο και το τήρησα αυστηρά. Για μια περίοδο ήμουν σχεδόν vegan. Βέβαια το έκανα για λόγους υγείας, για δοκιμή. Λοιπόν, μπορώ να πω ότι έβγαλα κάποια συμπεράσματα.
Όμως, όπως δεν περίμενα και οι γύρω μου να τρώνε σαν εμένα - αν και ο πατέρας μου προσπαθούσε, από συμπαράσταση Cheesy , έτσι και αυτό που λες που το έχω ξανακούσει ότι αν όλοι τρώγαμε λιγότερο κρέας θα σώζαμε τα ζώα μου φαίνεται το λιγότερο ιστορία για παιδάκια.

Όπως το γαϊτανάκι, "αν όλα τα παιδιά της γης, πιάναν γερά τα χέρια... θα ρχότανε κι η άνοιξη να μπει μες στο χορό". Τι ωραία ιστορία.

Θα χαρώ πολύ να το συζητήσω από κοντά όπου φυσικά η συζήτηση θα είναι πιο εκτενής.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Burlitsa

View Profile
« Reply #27 on: April 06, 2011, 23:08:47 pm »

Quote from: 4Dcube on April 06, 2011, 22:19:06 pm
Θα χαρώ πολύ να το συζητήσω από κοντά όπου φυσικά η συζήτηση θα είναι πιο εκτενής.

Θα μείνω σε αυτό!
Nessa θα ρθεις και συ???
κανένας άλλος ενδιαφέρετε?  Cheesy

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #28 on: April 07, 2011, 10:06:27 am »

Pourquoi pas?

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Burlitsa

View Profile
« Reply #29 on: April 07, 2011, 18:37:13 pm »

Cheesy οκ Άντε αν όλα πάνε καλά Σάββατο ή Κυριακή για καφεδάκι!  Wink

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: