• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:11:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:11:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 111
Total: 180
gmpatsol
johnmax
papaloui
geopitt
naoumvogia
Νικη
vas.vlastos
prizas
Nicotre
antontsiorvas
marilita
billaraspap7
EvanTsir
ariadnipm
grfot
Βασιλης
alexandraskol
mprizakias
meni
Belafonte
Ast
Theislander
itsikou
Elliot Alderson
nikos123321
Katarameno
johnmout
Cersei Tsoulannister
Dimos Bachlas
Bill g
asemas
stefanos hios
Laris
Xontroulis
ggalamat
Paparouna
george14
johnliko333388
christina02
Nikos_313
kchristoua
chriskazakos
theodoradr
lapin
dorapangeiou
simielen
mayia psarikoglou
Soto Gonzalez
bigmort
Reidemption
valco08
georgino
thomasdt
engineer2030
gianst
Captain
konsntai
vagk
valentini
elizabeth
rafail zisiadis
tzortzis
papatmaria
harischris
ΦΙδανης Αριστοτελης
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών  (Read 27891 times)
proud_metalhead
Guest
Re: Μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική Αθηνών
« Reply #150 on: January 29, 2011, 01:45:15 am »

Εχετε πολεμο.Παρτε τα αρματα και παντε στα βουνα.να ηρεμησουμε λιγο απο τις @@ιες σας.

Αφου ρε δεν με πειθετε οτι εχουμε πολεμο και ουτε εγω το αντιθετο(και ουτε 8ελω) ας ληξουμε καπου εδω την παρωδια.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε.Θα κοροιδευετε θα κοροιδευω και απλα ενας φαυλος κυκλος θα συνεχιστει
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #151 on: January 29, 2011, 01:52:15 am »

Quote from: proud_metalhead on January 29, 2011, 01:45:15 am
Εχετε πολεμο.Παρτε τα αρματα και παντε στα βουνα.να ηρεμησουμε λιγο απο τις @@ιες σας.

Αφου ρε δεν με πειθετε οτι εχουμε πολεμο και ουτε εγω το αντιθετο(και ουτε 8ελω) ας ληξουμε καπου εδω την παρωδια.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε.Θα κοροιδευετε θα κοροιδευω και απλα ενας φαυλος κυκλος θα συνεχιστει

Ο σκοπός ενός φόρουμ συζήτησης είναι..... η συζήτηση. Αν δεν θέλεις να συζητήσεις απλά να μην μπαίνεις στο φορουμ. Το σταμάτα να μιλάς δεν ήταν, ούτε θα είναι ποτέ πραγματικό επιχείρημα.

YARRRRRRRRRRRRRR
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: January 29, 2011, 01:52:41 am »

Quote from: Nessa NetMonster on January 29, 2011, 01:42:31 am
Quote from: inco on January 29, 2011, 00:30:59 am
Την πέσανε στην πορεία με κρότου λαμψης και με ξύλο.

Ξέχασες τα δακρυγόνα. Sad

Ακούστηκε ότι πιάσανε κιόλας κάποιο κόσμο (Έλληνες, όχι μετανάστες).

ναι οντως.εγώ άκουσα για 2 άτομα.παραπάνω δεν ξέρω.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
proud_metalhead
Guest
« Reply #153 on: January 29, 2011, 12:08:08 pm »

Quote from: Godhatesusall on January 29, 2011, 01:52:15 am
Quote from: proud_metalhead on January 29, 2011, 01:45:15 am

Ο σκοπός ενός φόρουμ συζήτησης είναι..... η συζήτηση. Αν δεν θέλεις να συζητήσεις απλά να μην μπαίνεις στο φορουμ. Το σταμάτα να μιλάς δεν ήταν, ούτε θα είναι ποτέ πραγματικό επιχείρημα.

κοιτα αμα θελεις να συζητησουμε εγω δεν εχω κανενα προβλημα.Απο τη στιγμη ομως που αρχηζεις να ειρωνευεσε(και δεν απευθεινομαι σε σενα προσωπικα) η συζητηση δεν εχει νοημα να υπαρχει γιατι απλα μερικα φανατισμενα ατομα(και βαζω μεσα και τον ευατο μου)θα αλληλοβριζονται.

Αν διαφωνεις σε παραπεμπω στα ποστ του inco Anastacia και στα δικα μου.
jimmakos
Guest
« Reply #154 on: January 29, 2011, 14:54:47 pm »

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

1. Οι 50 μετανάστες εργάτες συνεχίζουν αποφασισμένοι την απεργία πείνας στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

2. Η απογευματινή πορεία προς τις δυτικές συνοικίες που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή, ακυρώθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι η υφυπουργός εργασίας Άννα Νταλάρα τελικά θα παρίστατο στη διημερίδα για τη μετανάστευση που είχε διοργανωθεί από ΜΚΟ και φορείς της Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες διαδηλωτές κατευθύνθηκαν εσπευσμένα προς το Γαλλικό Ινστιτούτο. Τέσσερις κλούβες, τοποθετημένες κάθετα στη Λ. Στρατού, διμοιρίες των ΜΑΤ και ασφαλίτες εμπόδιζαν κάθε πρόσβαση στην περιοχή. Κάποια στιγμή διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να περικυκλώσουν τους συγκεντρωμένους. Όταν διαδηλωτές κινήθηκαν για να τους εμποδίσουν έγινε μικρή συμπλοκή και στη συνέχεια έπεσαν δακρυγόνα και κροτίδες.
Η πορεία δεν διαλύθηκε, ανασυντάχθηκε και κατευθύνθηκε προς την οδό Αγγελάκη, όπου έγινε κατάληψη σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΤ3 και 105,5).

3. Σημειώνουμε την αποχώρηση διοργανωτών και συμμετεχόντων στη διημερίδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χθεσινά γεγονότα στην Αθήνα και τα σημερινά στη Θεσσαλονίκη.

4. Κλείνουμε με την παράθεση χαρακτηριστικής δήλωσης της κας Νταλάρα στη διημερίδα: μια φορά που έκανε βόλτα με το φουσκωτό της, διασταυρώθηκε με φουσκωτό που μετέφερε μετανάστες…

ανοιχτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας στη Θεσσαλονίκη

allilmap.wordpress.com/
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #155 on: January 29, 2011, 18:17:18 pm »

Quote from: proud_metalhead on January 29, 2011, 12:08:08 pm

Το πρόβλημα το άρχισες εσύ λέγοντας πόσο σου τη σπάει που ο inco πιστεύει ότι έχουμε πόλεμο κ το λέει σχεδόν σε κάθε του ποστ κ σε 'χει πρήξει.

Επιπλέον, εγώ ειρωνεύτηκα μόνο την ειρωνεία του κύβου. Κατά τ' άλλα έγραψα ένα σαφέστατο ποστ. Εκτός κ αν σε ενοχλεί κ το αστειάκι μου προς τον inco.

ψιλό οφφ τόπικ:

Κ για να πω κ τη γνώμη μου ή τεσπά ένα κομμάτι από τη γνώμη μου, η κοινωνία μας δε θα πάει μπροστά, επειδή υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν ότι δεν έχουμε πόλεμο κ ότι όλα είναι καλά ή περίπου καλά ή έστω καλύτερα από αλλού, οπότε ντάξει cool. Επειδή αυτός ο πόλεμος είναι πιο ύπουλος από τον πόλεμο τον όπλων ή π.χ. από τον πόλεμο του '73 που έβγαζε μάτι κ άρα κατάφερε να συσπειρώσει πολύ κόσμο. Αν όλοι έκαναν κάτι λίγο προς αυτή την κατεύθυνση, δε θα χρειαζόταν να υπάρχουν κάποιοι που να πασχίζουν τέρμα κ αν όλοι έκαναν κάτι αρκετό (μη φανταστείς, πάντα χωράνε κ άλλες δραστηριότητες κ τέσπα κάνουμε κ μια ιεράρχηση ανάμεσα στους 4 καφέδες τη βδομάδα κ στο ό,τι θέλουμε να κάνουμε για την καλυτέρευση της ζωής μας γενικότερα. Κ οι 3 καφέδες καλοί είναι), θα λύναμε πολλά από τα προβλήματα μας.

Κ μη μου αρχίσετε πάλι τα "δεν συμφωνεί με τον τρόπο δράσης σου, γι' αυτό δεν κάνει κάτι μαζί σου" γιατί δεν αναφέρθηκα σε κανένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης (ούτε σ' αυτό το ποστ, ούτε στο προηγούμενο). Νομίζω ότι όταν είναι να αναφερθώ θα φανεί. Το κύριο πρόβλημα που αναφέρω τώρα είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης. Οπότε οι αρχικές "δράσεις" του ατόμου, θα αφορούσαν κυρίως την ενημέρωση του κ τη διαμόρφωση κάποιας πιο ολοκληρωμένης άποψης.

Βέβαια, δε λέω ότι με την ενημέρωση όλοι θα αντιληφθούν τα προβλήματα όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ, αλλά υπάρχουν κάποια θέματα τόσο χτυπητά, που αν δεν εθελοτυφλείς (γιατί είσαι ένας από αυτούς που σε συμφέρουν), πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σου (του τύπου οι Αλβανοί είναι κλέφτες, γιατί είναι Αλβανοί ή ναι, ναι, εμείς πρέπει να σώσουμε τη χώρα μας από τη χρεωκοπία προσφέροντας ένα κομμάτι από τον ήδη χαμηλό μισθό μας, μιας κ εμείς φταίμε γι' αυτό, κτλ κτλ).

Το 2ο πρόσωπο είναι γενικό.
« Last Edit: January 29, 2011, 18:24:16 pm by Anastacia » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
proud_metalhead
Guest
« Reply #156 on: January 29, 2011, 18:30:13 pm »

Quote from: Anastacia on January 29, 2011, 18:17:18 pm
Quote from: proud_metalhead on January 29, 2011, 12:08:08 pm

Το πρόβλημα το άρχισες εσύ λέγοντας πόσο σου τη σπάει που ο inco πιστεύει ότι έχουμε πόλεμο κ το λέει σχεδόν σε κάθε του ποστ κ σε 'χει πρήξει.

Επιπλέον, εγώ ειρωνεύτηκα μόνο την ειρωνεία του κύβου. Κατά τ' άλλα έγραψα ένα σαφέστατο ποστ. Εκτός κ αν σε ενοχλεί κ το αστειάκι μου προς τον inco.

κανεις μεγαλο λαθος αν το πιστευεις γιατι εγω δεν αρχισα να ειρωνευομαι κανεναν.απλως ειπα την αποψη μου.στα πρωτα ποστ μου δεν ειχα κανενα ιχνοσ ειρωνιας ουτε και φανατισμου.Τωρα εαν θεωρεις το "ξεχασες οτι εχουμε πολεμο" δεν ειναι ειρωνια προς εμενα εισαι λαθος
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #157 on: January 29, 2011, 19:18:47 pm »

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΗ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Vive le son
D'l'explosion!
jimmakos
Guest
« Reply #158 on: January 30, 2011, 11:36:23 am »

μπάτσοι και αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο
ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο

με τους μετανάστες είμαστε μαζί
επαναπροώθηση σε μπάτσους και ναζί

Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση...
ακούμε τις δηλώσεις
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5uNpVHkVaDE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5uNpVHkVaDE</a>
αυτό το μήνυμα εμείς το πήραμε λέει η Δεσποινίς Χρύσα Χαριτάκη
και συμπληρώνει ότι προσπαθεί να το δώσει εκεί που πρέπει ώστε να γίνει μια πραγματική αλλαγή στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο όπου δεν τους δίνει το δικαίωμα να είναι ίσοι με μας, εμείς τους νοιώθουμε αδέρφια μας και θέλουμε να είναι σαν και μας συμπληρώνει. Είμαστε μαζί τους κάθε στιγμή.
Και μετά βγαίνει ο αλήτης της ΠΑΣΚΕ και δίνει το δικό του ρεσιτάλ.
άλλα θέλω και άλλα κάνω πως να σου το πω...
« Last Edit: January 30, 2011, 12:07:19 pm by Jimmakos - DNT GO HOME » Logged
jimmakos
Guest
« Reply #159 on: January 30, 2011, 14:58:19 pm »

Συνέλευση απεργών πείνας,Αθήνα

Ανακοίνωση προς την κοινωνία:
Εμείς οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας, που ζητάμε νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, δηλώνουμε τα εξής:

–        Εμείς οι 300 πήραμε την πρωτοβουλία γι’ αυτή τη μορφή αγώνα, χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων, οργανώσεων και προσώπων.

–        Θεωρούμε ότι η χώρα που ζούμε έχει δημοκρατία και πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συμφωνίας.

–        Είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίζουμε την απεργία πείνας, παρά τις πιέσεις και τις κακές συνθήκες του χώρου που αναγκαστήκαμε να δεχτούμε.

–        Καλούμε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να σταθεί αλληλέγγυος στο δίκαιο αγώνα μας για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

29 Ιανουαρίου 2011
5η μέρα απεργίας πείνας
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: January 30, 2011, 16:23:31 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=NkqVbgIrrQA

pay close attention
jimmakos
Guest
« Reply #161 on: January 30, 2011, 16:26:06 pm »

Ανακοίνωση από τα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα της Θεσσαλονίκης καλούν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της πόλης μας, Έλληνες και ξένους, να συνεχίσουν να εκφράζουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των μεταναστών και ιδιαίτερα των 50 μεταναστών που από τις 25/1 πραγματοποιούν απεργία πείνας στην πόλη μας, διεκδικώντας τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις.

Οι μετανάστες και οι μετανάστριες, είναι το κομμάτι της εργατικής τάξης που πρώτο βιώνει την πιο σκληρή εκμετάλλευση από το κεφάλαιο, την εργοδοσία και τις πολιτικές που ασκούν και άσκησαν στη χώρα μας οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Από την αισχρή εκμετάλλευσή τους οικοδομήθηκε η τεράστια κερδοφορία των κατασκευαστικών– τεχνικών εταιριών και του εφοπλιστικού κεφαλαίου .

Σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δέχονται ολομέτωπη επίθεση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΒ και την εργοδοσία. Η ανεργία, η μείωση των εισοδημάτων, οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η κατεδάφιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, η κατάργηση κάθε κοινωνικού δικαιώματος (παιδεία, υγεία ), οι μεγάλες αυξήσεις στις ΔΕΚΟ οδηγούν μεγάλα στρώματα της εργατικής τάξης και της νεολαίας στη φτώχεια και την απόγνωση. Τα πρώτα θύματα αυτών των πολιτικών είναι οι μετανάστες και οι μετανάστριες.
Πρώτοι στα εργατικά – θανατηφόρα ατυχήματα.
Πρώτοι στην ανασφάλιστη εργασία.
Πρώτοι στην μαύρη εργασία.
Πρώτοι στην κακοπληρωμένη εργασία.
Πρώτοι σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης.
Πρώτοι σε ρατσιστικές– φασιστικές επιθέσεις.
Πρώτοι σε κατασταλτικές- κρατικές επιθέσεις.

Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι, για όλη την κατάσταση σε σχέση με τη μετανάστευση, βασική ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις της χώρας μας, που όλα τα χρόνια, συμμετέχουν στους δολοφονικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ , των ΗΠΑ και της Ε.Ε., που σκόρπισαν τον πόλεμο στις χώρες καταγωγής των μεταναστών , ανάγκασαν χιλιάδες ανθρώπους σε ξεριζωμό από τις εστίες τους και αμέσως μετά όρθωσαν τεράστια τείχη για να μην επιτρέψουν στους κυνηγημένους λαούς να βρουν αλλού την τύχη τους.

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!

Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της Θεσσαλονίκης καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν σε όλους τους μετανάστες που αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους.

Καλούν όλα τα σωματεία να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς πείνας, που αγωνίζονται για την νομιμοποίησή τους.

Απαιτούμε:
Νομιμοποίηση των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις.
Ίσα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα για όλους τους εργάτες.
Να σταματήσει η ανέγερση του τείχους στον Έβρο.
Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών.
Να διαλυθεί η FRONTEX.
Κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ που απαγορεύει την μετακίνηση των μεταναστών σε χώρες εντός της Ε.Ε.
Ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων στις χώρες που επιθυμούν.
Καμιά εμπλοκή της χώρας μας σε πολέμους των ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,Ε.Ε.
Ο αγώνας των μεταναστών για τη νομιμοποίησή τους είναι αλληλένδετος με τον αγώνα όλων μας για ανατροπή της πολιτικής που αφαιρεί δικαιώματα από τους εργαζόμενους και χαρίζει κέρδη στο κεφάλαιο και την εργοδοσία.
Είναι αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ –ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ –ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: January 30, 2011, 19:22:14 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yERwLvE_cHU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yERwLvE_cHU</a>

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #163 on: January 30, 2011, 19:38:04 pm »

Λοιπον εγω θα ποσταρω τη λεει η αλλη πλευρα για να μπορει να υπαρξει συγκριση  Grin Grin Grin

Και FLAMING! Cheesy Cheesy Cheesy

Η ζωή στη Νομική παρέα με τους «τριακόσιους»

Της Μαριλης Mαργωμενου

«Εσείς από πού είστε;». Ο νεαρός με κοιτάζει πρόσχαρα, αλλά σηκώνει τους ώμους. Είναι η έβδομη απόπειρα να βρω κάποιον να μιλήσω και η έβδομη αποτυχία: στη Νομική, είναι ζήτημα αν υπάρχουν δέκα μετανάστες που να μπορούν να συνεννοηθούν αν δεν ξέρεις αραβικά. Για κακή μου τύχη, προς το παρόν όλοι τους βρίσκονται σε αποστολή. Το «γραφείο Τύπου», δηλαδή ένας Ελληνας εξηντάρης με πίπα στο στόμα, πάει μπροστά και μαζεύει πελάτες. «Ρασίντ!», φωνάζει. «Ρασίντ, μη φεύγεις, σε θέλω για το Reuters!». Κάπου ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την ΕΡΤ, ο Ρασίντ δοξάζεται και στο Reuters. Πλέον έχει μάθει και περνάει μόνος του στο αυτί του το μικρόφωνο, πιάνει το κλιπ στο πέτο και... «δεν θα φύγουμε αν δεν δικαιωθούμε!». Καθώς τον ακούω να λέει τρίτη φορά την ίδια ατάκα, «σόρι!», με σκουντάει ένας φωτογράφος. Τρέχει προς τα εκεί που παλιά ήταν το αμφιθέατρο Σαριπόλου. Τώρα είναι μια άδεια, μεγάλη αίθουσα. Δηλαδή, όχι εντελώς άδεια. Στο πάτωμα έχει στρώματα και σεντόνια. Είκοσι μετανάστες τρέχουν να ξαπλώσουν, μην προλάβει άδεια τα στρωσίδια τους το «κλικ!» της μηχανής. Ο φωτογράφος φρενάρει έξω από την πόρτα, να τραβήξει το βουνό με τα παπούτσια. Σε κάθε μωαμεθανική κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένας τέτοιος λοφίσκος υποδημάτων. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μετρήσει κανείς την κλίση στο στόμα του Νικολάου Σαριπόλου αν τύχαινε να περάσει μπροστά απ' αυτή τη μωαμεθανική κρεβατοκάμαρα. Αλλά, ευτυχώς για τους μετανάστες, ο καθηγητής άφησε τα εγκόσμια πριν περάσουν εκείνοι στη Νομική...

Κι έτσι το αμφιθέατρο με το όνομά του έχει μετατραπεί την τελευταία εβδομάδα σε σκέτο θέατρο και παίζει παράσταση πιο σουρεαλιστική από ποτέ. Τρίτη πρωί και στο πάλκο, δηλαδή στο τραπέζι της συνέντευξης Τύπου, ένας κύριος που συστήνεται ως «μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης» μας συγχαίρει από μικροφώνου που «έχετε την τύχη να συμμετέχετε σ' ένα ιστορικό γεγονός, τη μεγαλύτερη απεργία πείνας στην Ευρώπη!». Καθώς αναρωτιέμαι τι θα έκανε ο Μαχάτμα Γκάντι αν τον επισκεπτόταν το βιβλίο Γκίνες να του δώσει συγχαρητήρια για τη «μεγαλύτερη απεργία πείνας στην Ινδία», ο κύριος από το πόντιουμ με κατακεραυνώνει. «Ας μη λέμε άλλες βλακείες!», φωνάζει από μικροφώνου. «Μην είμαστε γελοίοι! Πού θα πήγαιναν οι μετανάστες; Αφού το Πανεπιστήμιο είναι για να φιλοξενεί την κοινωνία, στο όνομα του Ξένιου Δία»!

Πίσω μου κάθε που τελειώνει μια φράση, όσο αλλόκοτη κι αν είναι, ένας άνδρας επιμένει να χειροκροτάει. Ο επίμονος κλακαδόρος είναι ο ίδιος εξηντάρης που κάνει το «γραφείο Tύπου» των μεταναστών. Τώρα χειροκροτάει με το τσιμπούκι του στο χείλος - αναμμένο εννοείται. Βλέπετε, η Νομική, άλλωστε, από τη Δευτέρα και μετά είναι το σπίτι των μεταναστών. Και στο σπίτι του ο καθένας κάνει ό, τι θέλει. Από τη δεξιά πλευρά του κτιρίου, εκεί όπου παλιά ήταν το αμφιθέατρο Σβώλου, βγαίνει ένας πιτσιρικάς με μποξεράκι και παντόφλες. Οπως πάει αργά προς τις τουαλέτες, έχει με το ίδιο μαχμουρλίδικο ύφος με τον μέσο Αθηναίο το πρωί, που βγαίνει από την κρεβατοκάμαρά του. Παραδίπλα, ένας νεαρός στήνει την πατέντα πλυντήριο - στεγνωτήριο - καλοριφέρ: μια μπαλαντέζα ξεκινάει από τον ηλεκτρικό πίνακα της σχολής, καταλήγει σε φορητό καλοριφέρ. Κατά μήκος του καλωδίου της, ο νεαρός κρεμάει τη φρεσκοπλυμένη μπουγάδα του να στεγνώσει!

Ο Αμπντούλ

Στο αίθριο, όμως, η επανάσταση συνεχίζεται. Τώρα σηκώνεται ο Αμπντούλ, ένας από τους ελάχιστους που ξέρουν λίγα ελληνικά. «Εμείς εδώ είμαστε τριακόσια μεταναστών», φωνάζει. «Ξεκινάμε σήμερα ένα σκληρή αγώνα!». Και ξαφνικά σταματάει. Ενας φωτογράφος τον έχει κεντράρει κι άμαθος όπως είναι στις φωτογραφίες, ο Αμπντούλ κολακεύεται και ποζάρει. «Ελα, έλα!», κάνει ο αλληλέγγυος Ελληνας από δίπλα βλέποντας τους δημοσιογράφους στην πρώτη σειρά να κρυφογελούν. Κι ο Αμπντούλ ξεκινάει την επανάσταση ξανά...

Βγαίνω από τη Νομική. Στο μπαλκονάκι στην πλευρά της Σόλωνος, ένας αγουροξυπνημένος πιτσιρικάς έχει τυλιχτεί με το κουβερτάκι του και χουζουρεύει ξαπλωμένος στο μάρμαρο. Δίπλα, ο φίλος του κάθεται στο καφάσι του και απολαμβάνει τη ραστώνη της βροχερής μέρας. Αρκεί να μη φάνε τίποτα, να κάνουν απεργία πείνας και είναι σίγουροι πως οι Ελληνες φίλοι τους που τους ξεσήκωσαν από την Κρήτη θα τους προστατέψουν και από το κρύο και από την αστυνομία και από τους Χρυσαυγίτες. Κι αν μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν έζησαν και πολύ καλά, από εδώ και πέρα θα ζήσουν πολύ, πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον, μέχρι να εμφανιστεί ο δράκος...

«Κάνει κι αυτός απεργία πείνας;»

Ενας κύριος από το φόρουμ μεταναστών Κρήτης λέει πως «είναι αγώνας δύσκολος! Το ξέραμε από πριν! Το βλέπουμε και τώρα!» και από κάτω, ένας φωτογράφος ρωτάει τον ρεπόρτερ: «Kάνει κι αυτός ο κύριος απεργία πείνας;»! Ενας αριστερός φοιτητής λέει πως «είναι τιμή μας που μας διάλεξαν οι μετανάστες για την απεργία πείνας τους!» και σχεδόν δακρύζει. Ο κύριος από την επιτροπή αλληλεγγύης λέει για τον φράχτη στον Εβρο, για την ασυδοσία των καναλιών, για τη βαρβαρότητα των αστυνομικών... Στον μισάωρο λόγο του, το μόνο που δεν μας λέει είναι πού ήξεραν οι μετανάστες από την Κρήτη τη Νομική και ήρθαν να την καταλάβουν. Και ούτε τολμάει να ρωτήσει κανείς. Το κλίμα στη Νομική μυρίζει μπαρούτι. Ποιος θέλει να τον μπαγλαρώσουν τα ξένα μεταναστευτικά χέρια και να τον πετάξουν έξω;

edit ΠΗΓΗ  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/01/2011_430647

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #164 on: January 30, 2011, 19:43:59 pm »

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4615502

ΑΥΤΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ uber lol!!

"
Ο βασικός διαπραγµατευτής

Η επόµενη µέρα της εκκένωσης της νοµικής βρήκε τον νίκο Γιαννόπουλο να διευθετεί τα ζητήµατα εγκατάστασης των απεργών πείνας στο Μέγαρο Λιβιεράτου. ο Γιαννόπουλος, διορθωτής κειµένων στο επάγγελµα, έχει ταυτιστεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες µε το ∆ίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά ∆ικαιώµατα και στη συνέχεια µε το ∆ίκτυο Κοινωνικής υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών και ήταν ο βασικός διαπραγµατευτής από την πλευρά των µεταναστών στην υπόθεση της νοµικής. Το ∆ίκτυο, όπως αυτοπροσδιορίζεται, «ανήκει στον χώρο της αντικαπιταλιστικής, διεθνιστικής και δηµοκρατικής αριστεράς. αγωνίζεται κατά του ρατσισµού και του εθνικισµού, του µιλιταρισµού και του ιµπεριαλισµού». ο νίκος Γιαννόπουλος είχε συλληφθεί το 2001 στο αµµάν από την ιορδανική αστυνοµία και παρέµεινε κρατούµενος επί 48 ώρες στα κρατητήρια της ιορδανικής αντικατασκοπίας. «Εχουµε µια ιδιαίτερη έφεση στο να είµαστε πολιτικοί αντίπαλοι της αστυνοµίας, να µπορούµε δηλαδή µε έναν συστηµατικό, µαχητικό και επινοητικό τρόπο, για να το πω µαρξιστικά, να τη σπάµε στους µπάτσους». Τη δήλωση αυτή την είχε κάνει ο Γιαννόπουλος λίγες ηµέρες µετά τη 15η ∆εκεµβρίου 2005, όταν δυνάµεις της αστυνοµίας είχαν επιχειρήσει να ελέγξουν το κτίριο της οδού Τσαµαδού 13, όπου στεγάζεται, µαζί µε άλλες οργανώσεις, το ∆ίκτυο. ο έλεγχος τότε του κτιρίου είχε προκαλέσει έντονες πολιτικές αντιδράσεις. Λίγους µήνες αργότερα, ο Γιαννόπουλος είχε βρεθεί και στη λίστα των ατόµων που παρακολουθούσαν οι «κοριοί» των υποκλοπών.

"

Πως βρε χρυσε μου να μην "παρει αποστασεις ο ΣΥΝ" οταν βγαινεις και λες

" εμενα δουλεια μου ειναι να τη σπαω στους μπατσους με καθε τροπο"---------->

Μολις ισοπεδωσες ενα δικαιο αγωνα.............. Shocked

Η εναλλακτικα

"τα παιδια θελουν κατι και θα πεινασουνε, δουλεια μου ειναι να το κανω οσο πιο φανατικο και απολυτο γινεται,

παρεχω παραλληλα "επαγγελματισμο" και εμπειρια." 

クリスチネットあなたの者だから...
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Up Print
Jump to: