• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 11:17:37 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 11:17:37 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by Nikos_313
[Today at 10:16:03]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[Today at 10:13:41]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 10:12:48]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:54 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 07, 2025, 13:32:32 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Juror8
[May 07, 2025, 12:08:27 pm]

[Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Γενικές απ...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 21:22:47 pm]

Χρόνια πολλά AI και Nikos...
by Mr Watson
[May 06, 2025, 17:28:07 pm]

Ποιον δίσκο ακούσατε πάνω...
by Katarameno
[May 06, 2025, 17:15:01 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by okan
[May 06, 2025, 12:56:59 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 11:17:15 am]

Τι βλέπετε αυτήν τη στιγμ...
by Katarameno
[May 05, 2025, 01:01:19 am]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 23:07:01 pm]

Μέλος του μήνα - Απριλιος...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:34:36 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:33:02 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[May 03, 2025, 11:03:08 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426112
Total Topics: 31682
Online Today: 122
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 65
Total: 88
hacky
Chr1sgr
athena_apo
Jard
τσακαλι
matrozos
jimalexoud
Billyskotsikas
agkentzi
odysseaskar
trelogauros7
Roidos
Le ece
aris123321
ellimoschou
atpvk
chris123
dimitrisblioumis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ee - Διατροφή (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Η γνώμη σας για τον ΠΑΤΣΑ!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ?
απ' όλα με ολίγη - 9 (10.3%)
απ' όλα με ολίγη - 39 (44.8%)
με ολίγη +κοκκινη - 1 (1.1%)
με ολίγη +σκορδοστούπι - 4 (4.6%)
με ολίγη - 0 (0%)
όλα τα παραπάνω 1. - 2 (2.3%)
με αυγολέμονο - 1 (1.1%)
με λεμόνι - 1 (1.1%)
όλα τα παραπάνω 2. - 0 (0%)
με τίποτα...ΜΠΛΙΑΧ! - 30 (34.5%)
Total Voters: 49

Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Η γνώμη σας για τον ΠΑΤΣΑ!!!!!!  (Read 6537 times)
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Η γνώμη σας για τον ΠΑΤΣΑ!!!!!!
« Reply #30 on: May 12, 2023, 20:41:42 pm »

με τίποτα...ΜΠΛΙΑΧ!

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: May 12, 2023, 21:24:11 pm »

Δεν έχω φάει. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...  Lips Sealed
Sintrimi_Sanidi
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #32 on: May 12, 2023, 21:31:30 pm »

Φάτε κρεατόσουπα καλύτερα, και χωρίς έντερα. Υγεία είναι
kostas145
Θαμώνας

View Profile
« Reply #33 on: May 13, 2023, 10:29:11 am »

Πάντως ο πατσάς έχει φανατικούς υποστηρικτές και αντιπάλους
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: May 13, 2023, 12:32:23 pm »

Quote from: kostas145 on May 13, 2023, 10:29:11 am
Πάντως ο πατσάς έχει φανατικούς υποστηρικτές και αντιπάλους

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ποιος ξεκίνησε αυτό με τον Πατσά μετά το κλάμπ, μετά από μεθύσι δηλαδή...
Μπορεί στα αλήθεια να σε επαναφέρει στα λογικά σου, αλλά γιατί να φας Πατσά; Γιατί να μην φας καμία μπουγάτσα ή να πιείς κανέναν καφέ;
Θέλω πραγματικά κάποιος υποστηρικτής του Πατσά να μου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα...
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #35 on: May 13, 2023, 12:38:57 pm »

Quote from: Nikos_313 on May 13, 2023, 12:32:23 pm
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ποιος ξεκίνησε αυτό με τον Πατσά μετά το κλάμπ, μετά από μεθύσι δηλαδή...
έχει επιστημονική εξήγηση  Tongue. Μας τα έλεγε ο χημικός  heart στο φροντηστήριο, αλλά δεν τα θυμάμαι καθόλου καλά, περασαν και 6 χρόνια απο τοτε  Cheesy.  αυτός αντί για πατσάδες, το χε φτάσει σε άλλο επίπεδο έπινε λάδι  Cheesy.
το λίπος/λαδι κλπ βοηθάει ένα ένζυμο να κάνει την δουλειά του με το αλκοολ. επισης το οτι καποιοι μεθάνε εύκολα, και κάποιοι άλλοι όχι, οφείλεται σε αυτό το ένζυμο, μπορει να ειναι βλαμμενο σε κάποιους. (αρκετά ασχοληθηκα με ένζυμα και χημείες, ας επιστρέψω στους κώδικες και στα ηλεκτρόνια , οποι@ εχει ορεξη ας το παξει παραπανω Grin)

(παρεπιμπτωντος ο γιος του χημικού, έχει τελειώσει τημμυ απθ, δεν πιστέτω να μας διαβάζει, γιατί πέρασαν αρκετά χρόνια  Roll Eyes)
« Last Edit: May 13, 2023, 12:53:25 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: May 13, 2023, 13:01:58 pm »

Quote from: Caterpillar on May 13, 2023, 12:38:57 pm
το λίπος/λαδι κλπ βοηθάει ένα ένζυμο να κάνει την δουλειά του με το αλκοολ. επισης το οτι καποιοι μεθάνε εύκολα, και κάποιοι άλλοι όχι, οφείλεται σε αυτό το ένζυμο, μπορει να ειναι βλαμμενο σε κάποιους. (αρκετά ασχοληθηκα με ένζυμα και χημείες, ας επιστρέψω στους κώδικες και στα ηλεκτρόνια , οποι@ εχει ορεξη ας το παξει παραπανω Grin)

Έχω ακούσει από φίλο μου ότι βοηθάει πολύ και η μαγιά (σκέτη) πριν το πολύ αλκόολ.  Grin Αυτό με το λάδι δεν το ήξερα  Cheesy
Είναι κανένας χημικός εδώ να μας εξηγήσει τι βοηθάει περισσότερο; Η μαγιά ή το λάδι;  Grin Grin
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #37 on: May 14, 2023, 17:45:13 pm »

Μπορεί στα αλήθεια να σε επαναφέρει στα λογικά σου, αλλά γιατί να φας Πατσά; Γιατί να μην φας καμία μπουγάτσα ή να πιείς κανέναν καφέ;
Θέλω πραγματικά κάποιος υποστηρικτής του Πατσά να μου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα...

Αν συγκρίνεις την μπουγάτσα με οποιαδήποτε σούπα σε αυτό, μάλλον δεν έχεις πιει αρκετά Cheesy
Τώρα, γιατί πατσά συγκεκριμένα; Δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα η σούπα είναι τοπ για να μεταβολίσεις το αλκοόλ.

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #38 on: May 15, 2023, 17:45:19 pm »

Quote from: Nikos_313 on May 12, 2023, 21:24:11 pm
Δεν έχω φάει. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...  Lips Sealed
Δεν έχεις γίνει αρκετά κουρούμπελο τότε
Ούτε εμένα μ' αρέσει ομολογώ όμως οτι 3 φορές στη ζωή μου ένιωσα μια απάλευτη όρεξη να φάω αμέσως πατσά. Και τις 3 ήμουν πως είναι το πιωμένος κομμάτια από ποτά? Επί 3 και η σκέψη οτι θα έπρεπε να οδηγήσω (το μηχανάκι ή το αμάξι του πατέρα μου τότε) χωρίς να βάλω κάτι στο στομάχι μου πρώτα μπας και συνέλθω με οδήγησε μαζί με όλη την παρέα μου στο γνωστό πατσατζίδικο που δεν πληρώνει καλά τους υπαλλήλους του επί της Ολύμπου.

Μετά το μεθύσι έχουν βρει κάποιοι (επιστήμονες? επαγγελματίες ξενύχτηδες? πάντα η συζήτηση "γιατί πατσάς" γίνεται όταν είσαι ήδη κομμάτια και άρα τι να θυμάσαι...)
οτι χρειάζεται λιπαρά ο οργανισμός μας. Άρα ο πατσάς έχει λιπαρά η μπουγάτσα έχει λίγα αλλά έχει πολλή ζάχαρη που δεν πρέπει εκείνη τη στιγμή και κάνει το hangover χειρότερο δλδ σε πιάνει και πονοκέφαλος εκτός από την ζαλάδα - ανακατωσούρα.

Γενικά κανόνας είναι οτι αν φτάσεις να προσγειωθείς στο κρεβαττάκι σου μετά από κρεπάλη και αρχίσει να γυρνάει το ταβάνι γύρω γύρω δεν το γλιτώνεις το ξερατό και άρα φρόντισε να γίνει με τη μέθοδο του δαχτύλου σε ενδεικνυόμενο - εγκεκριμένο από τον ΠΟΥ - σωστό σημείο (δλδ τη χέστρα, ώχου μωρέ εντάξει, τη λεκάνη της τουαλέτας) και όχι πάνω στο κρεβάτι.

Ααα  Roll Eyes, γιατί παιδεύομαι και δε ρωτάω το μαλακιστήρι  Cheesy?

How to fight hangover and its symptoms?

ChatGPT

Dealing with a hangover can be challenging, but there are several steps you can take to alleviate its symptoms and help your body recover. Here are some tips for fighting a hangover:
Hydrate: Alcohol dehydrates your body, so it's crucial to replenish lost fluids. Drink plenty of water or rehydration solutions throughout the day to help restore your body's hydration levels.
Rest: Allow your body to recover by getting adequate rest. Sleep can help reduce fatigue and promote overall healing.
Eat a balanced meal: Opt for a nutritious meal that includes complex carbohydrates, proteins, and healthy fats. Foods like eggs, whole grains, fruits, and vegetables can help replenish essential nutrients and stabilize blood sugar levels.
Avoid caffeine: While it might be tempting to reach for a cup of coffee, caffeine can further dehydrate your body and exacerbate symptoms. Stick to water, herbal tea, or non-caffeinated beverages instead.
Consider pain relief: Over-the-counter pain relievers like ibuprofen or aspirin may help alleviate headaches or muscle aches. However, be cautious and follow the recommended dosage.
Take vitamins and supplements: Alcohol consumption can deplete essential vitamins and minerals in your body. Consider taking a multivitamin or supplements such as vitamin B complex, vitamin C, and magnesium to aid in recovery.
Gentle exercise: Engaging in light physical activity, such as going for a walk or doing some gentle stretching, can help boost circulation and release endorphins, which may improve your mood.
Avoid further alcohol consumption: It's important to allow your body ample time to recover. Avoid consuming more alcohol, as it will only prolong your symptoms and delay your recovery.
Remember that the best way to prevent a hangover is to drink alcohol in moderation or avoid it altogether. If you frequently experience severe hangovers or have concerns about your alcohol consumption, it's essential to speak with a healthcare professional.

« Last Edit: May 15, 2023, 17:51:31 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: