• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:03:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:03:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426721
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 158
Total: 228
Thanos_Bog
Mari0s
stavr0s16
andripappa
Isidora
thunder
chriskazakos
ThanosKoutsoump
stefanos hios
Nekt
tsaliki
xarisvougiou
jimalexoud
Fotis Roukoutakis
ΦΙδανης Αριστοτελης
Διάλεξις
Kyriacos
bax
okanpala
nikos.a
karaths.d
Captain
Λι
apapagd
Nikos Spiliás
anstaik
sosak
Leou
coyg
thomasdt
Crainer
EvanTsir
mgrivab
Sotiris_atha
redwolf
filkilkis
itsikou
mayia psarikoglou
Pastellaki
antreassv
A-TheITGuy
Papalamprous humor
distillery
Bigie_Cheese
melisste22
Giorgos2222
Psychoktonos_
angelos
stolieras
Katarameno
filon05
tzortzis
Petross
valentini
agis3
vaggelisx
Κaraflodaimonas
anmata
andreas2000
kourasan!
Evripidis
gkyrodi
PetrosCc
papatmaria
tols1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Οι σύγχρονοι ΕΚΟΦίτες, τα φασιστοειδή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΑΑΚ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Οι σύγχρονοι ΕΚΟΦίτες, τα φασιστοειδή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΑΑΚ  (Read 17359 times)
jimmakos
Guest
Re: Οι σύγχρονοι ΕΚΟΦίτες, τα φασιστοειδή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΑΑΚ
« Reply #60 on: December 19, 2010, 19:21:40 pm »

Ναι ρε παιδί μου, ξεκίνα το trollάρισμα
απλά θέλω να μου απαντήσεις στα εξής:

1)Αν η ΚΝΕ ήθελε, όχι να πάρει χώρο από το σχήμα της παντείου, αλλά να τιμήσει την μνήμη της Βασιλακοπούλου, θα επέλεγε αυτήν την μορφή σύγκρουσης για την απαλλοτρίωση χώρου του σχήματος;
(Γι' αυτό επαναλαμβάνω πως θα πρεπε να ντρέπεσαι για τον χώρο σου)

2) Το σχήμα δεν παύει να αποτελεί ένα αριστερό σχήμα και να είναι πιο κοντά ιδεολογικά με τον χώρο σου απ' ότι είναι με την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, γιατί επιλέξατε να χτυπήσετε αυτό το σχήμα και όχι την ΔΑΠ, ΠΑΣΠ; και αυτό όχι συγκεκριμένα για την πάντειο αλλά ισχύει σε πανελλαδικό επίπεδο.

3) Αυτά που αναγράφει η ΚΝΕ στις ανακοινώσεις τις, τα σκέφτεστε καθόλου πριν τα βγάλετε προς τα έξω ή σας βγαίνει αυθόρμητα το "φερέφωνο" από μέσα σας, εννοώ να κάτσεις να κριτικάρεις την πολιτική επιλογή που πήρε ο χώρος σου να κρεμάσει πλακέτα υπογεγραμμένη από την "ΚΝΕ" στον μοναδικό κεντρικό χώρο του σχήματος;

4) Σε μια χρονική συγκυρία που η επίθεση του κεφαλαίου ρίχνει ακόμα πιο βαθιά την χώρα στην ύφεση και την ανεργία γιατί επιλέγετε να ανοίγετε μέτωπα στο εσωτερικό της αριστεράς αντί να βρείτε (και να βρούμε) μια κοινή πορεία συμπόρευσης (όχι ιδεολογικής ταύτισης) ενάντια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ-ΕΕ ;
saman
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

arage-e-a-a-k.blogspot.com

View Profile
« Reply #61 on: December 19, 2010, 19:24:18 pm »

Έχουμε δει πολλές φορές την ακραία λασπολογία που εκσφενδονίζει η ΚΝΕ-ΠΚΣ-ΜΑΣ-Επιτροπή Αγώνα(.....)  εναντίον των ΕΑΑΚ αλλά και ειδικότερα του ΑΡ.ΑΓ.Ε._ΕΑΑΚ. Είτε στους διαδρόμους της σχολής όπου με γελοιοδέστατα και καθόλου ευφάνταστα αφισάκια προσπαθεί να πείσει τους φοιτητές ότι ο πραγματικός εχθρός του φοιτητικού-εργατικού κινήματος είναι "ο οπορτουνισμός των ΕΑΑΚ", είτε ακόμα περισσότερο στις Γενικές Συνελεύσεις όπου με ψέυδη και αλαλαγμούς κατηγορούν εμας, τους αραγίτες, ότι είμαστε λέει Πασόκοι και τα λοιπά γνωστά ωραία τα οποία βαριέμαι να αναπαράγω γιατι έχω να διαβασω και Ελευθεροτυπία, από εκεί παίρνω ως γνωστόν τη γραμμή μου.  
     Ας μην τα πολυλογώ ο λόγος που με κάνει να γράφω δεν είναι για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Κατά την γνώμη μου η ανακοίνωση του σχήματος της Παντείου κατεφέρνει να ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση, για όποιον ξέρει τον τρόπο με τον οποίο η ΚΝΕ-ΠΚΣ-ΜΑΣ-Επιτροπή Αγώνα διεκδικεί και αντιλαμβάνεται χώρους στα πανεπιστήμια. Από την μία τις μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές όπου κάθε χρόνο ο περιφερόμενος θίασος των πρωτοπαλίκαρων της ΚΝΕ τραμπουκίζει και ξυλοκοπει μέλη των εαακ. Από την άλλη ,και αυτο είναι πιο επικίνδυνο, η δράση της ΚΝΕ-ΠΚΣ-ΜΑΣ-Επιτροπής Αγώνα κάθε 17 Νοέμβρη, με αποκορύφωμα την φετινή, όπου πέρα απο τον καθιερωμένο εκτοπισμό των φοιτητικών συλλόγων και την κατάληψη του μεγαλύτερου χωρου στο Πολυτεχνειο, κρέμασε ένα πανό που έπιανε όλη την μετώπη. Και τελικά το θεμα δεν ειναι αν γινονται όλα για ενα πανο αδειανο ( που αδειανό ήτανε) για μια μετώπη αλλά η βαθιά προβληματική σκέψη και αντίληψη της ΚΝΕ όσο αναφορά στη σχέση ΚΝΕ-κίνημα.
    Μια αντίληψη η οποία μερικές φορές εκφράζεται με τον πιο κρυστάλλινο τρόπο όπως για παράδειγμα στην συνέλευση του συλλόγου Ηλ/Μηχ μετα την 17 Νοέμβρη, όπου ο ομιλητής της ΚΝΕ-ΠΚΣ-ΜΑΣ-Επιτροπή Αγώνα, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα γεγονότα που προανέφερα, είπε πολύ απλα και αναισχυντα ότι "...την ημέρα του Πολυτεχνείου πανό βάζει η ΚΝΕ" με την γνωστή επιχειρηματολογία που καταλήγει να θέλει να μας πείσει ότι η ΚΝΕ επειδή  είναι κατά των μονοπωλίων κατέχει και το μονοπώλιο του αγώνα.
    Με κάνει να ανατριχιάζω όμως, με αφορμή και το περιστατικό της Παντείου, ο τρόπος με τον οποίο το ΚΚΕ και η ΚΝΕ αντιμετωπίζει τους αγωνιστές που κράτος και παρακράτος δεκαετίες τώρα δολοφονούν. Πως μπορεί ένας κάποιος ο οποίος θεωρει εαυτόν κομμουνιστή να χρησιμοποιει εργαλιακά την μνήμη αγωνιστών για να καβατζώσει μία γαμημένη κολώνα. Πόσο ξεφτίλα πια. Υπάρχουν πολλά ιστορικά παραδείγματα προδοτικών διαγραφών και αποκυρήξεων από την ηγεσία του ΚΚΕ όπως για παράδειγμα ο Άρης ή ο Πλουμπίδης αλλά δεν θέλω να συνεχίσω καθώς ειναι μεγάλη κουβέντα. Δεν το λεω μονο και μονο για να κατηγορησω αλλά από ότι φαίνεται το ΚΚΕ δεν μαθαινει από τα λάθη του.

Το ξέρω το ξέρω θα κατηγορηθώ για μια άλλη φορά ως αντικομμουνιστής. Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια. Το σιγουρο είναι ότι σε πείσμα fourier(...συνεπώς η αμφισβητήστε την εγκυρότητά της ή βουλώστε το) και λοιπών ανεκδιήγητων δεν θα αποδείξω μεσω foroum αν ειμαι αρκετα κομμουνιστής.

Υ.Γ. Ιστορικά πάντως και το αραγε έχει καταγγελθει πριν 3 χρόνια δύο φορες στον ριζοσπάστη ότι είναι λέει με τον νόμο Ρέππα. Για να μην νιώθουμε και εμείς αδικημένοι.

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Οι σύγχρονοι ΕΚΟΦίτες, τα φασιστοειδή της ΑΝΤΑΡ]
« Reply #62 on: December 19, 2010, 19:26:42 pm »

Quote from: Niels on December 19, 2010, 00:26:10 am

Γενικά αυτό που πιστεύω πως σας χρειάζεται όλους εδώ μέσα, είναι λίγος Ριζοσπάστης.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin δεν παιζει να το βλεπω αυτο!!
« Last Edit: December 20, 2010, 14:23:13 pm by ale26 » Logged
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: December 19, 2010, 19:27:44 pm »

Quote from: fourier on December 19, 2010, 19:10:46 pm
Quote from: png on December 19, 2010, 19:02:08 pm
Quote from: Grecs on December 19, 2010, 18:46:29 pm
Να σας πω την τιμαει περισσοτερο? Οχι οι αφισες και οι πλακετες αλλα να μην κανετε σαν καθυστερημενοι ουγκανοι οι αριστεροι.

+inf

πεστα ρε άνθρωπε...

Μάλιστα.
Το να κατεβάζεις λοιπόν μια πλακέτα δεν είναι "ουγκανισμός" (???), αλλά το να καταγγέλλεις το κατέβασμα είναι!

Γαμάτο, κάτι μου λέει πως μετά από αυτό το τόπικ θα γίνω πλούσιος, θα γράψω βιβλίο "η λογική του εαακίτη" και θα πουλήσει τρελά - πολλοί ψυχίατροι θα ενδιαφερθούν.

Αλλά φοβάμαι ότι μετά θα μου κάνετε μήνυση για πνευματικά δικαιώματα. Προφανώς λέτε πως δεν πιστεύετε σ' αυτά, αλλά και τη Βασιλακοπούλου που αποκαλείτε ηρωίδα δεν σας εμποδίζει να κατεβάζετε αφίσες της...

αντιπαρέρχομαι το παραλήρημα.
Και λέω: δεν ήμουνα μπροστά για να μπορώ να κρίνω.
Αλλά επειδή τρέφω ελάχιστη εμπιστοσύνη στις επικοινωνιακές τακτικές του κκε (μην τα ξαναλέμε), τείνω να πιστεύω ότι είχαν δίκιο τα παιδιά της εαακ.
Από κει και πέρα καταντάει κουραστικό. Και το ότι ενεργοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας για να καταγγείλει ένα τέτοιο περιστατικό μου φαίνεται το λιγότερο γραφικό.

Το να ασχολείται η αριστερά με ποιανού το όνομα θα γραφτεί πρώτο στη μαρκίζα ενώ έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μας, την καθιστά τόσο επικίνδυνη όσο και το ΠΑΣΟΚ.

ξεκολλάτε.

τακτοποιημένο χάος
saman
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #64 on: December 19, 2010, 19:31:47 pm »

Για μυημενους

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=26441

jimmakos
Guest
« Reply #65 on: December 19, 2010, 19:32:31 pm »

Quote from: fourier on December 19, 2010, 19:10:46 pm
Όχι μόνο το κάνατε, αλλά το υπερασπίζεστε κιόλας!!!
Νομίζω η ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ είναι σαφής και γράφει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει από γενική συνέλευση το θέμα και να μπει κεντρικά στην πάντειο η προτομή της Βασιλακοπούλου υπογεγραμμένη από "σύλλογος φοιτητών παντείου" και όχι ΚΝΕ.
Η επιλογή της ΚΝΕ να χρησιμοποιήσει τον μοναδικό χώρο του σχήματος, για παρέμβαση, για να κρεμάσει μια πλακέτα υπογεγραμμένη ως "ΚΝΕ" και να αποσπάσει τον χώρο από το σχήμα αντιστρέφει προς τον χώρο σου τα όλα όσα για τα οποία κατηγορείτε το σχήμα
Η πλακέτα αφαιρέθηκε και δόθηκε πίσω στους κνίττες, ούτε βεβηλώθηκε ούτε αμαυρώθηκε από μεριάς του σχήματος η μνήμη της Βασιλακοπούλου. απεναντίας κάποιοι άλλοι την αμαυρώσανε και βεβηλώσανε την μνήμη της για να παίξουνε το παιχνίδι του γαμάτου αριστερού Κνίττη στην σχολή τους που χρησιμοποιεί τους δολοφονημένους αγωνιστές καθ' αυτόν τον τρόπο
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #66 on: December 19, 2010, 19:34:01 pm »

fourier το ότι υπάρχει και απο την πλευρά σας διάθεση για μικροπολιτικούς διαξιφισμούς είναι φανερό. Θεωρώ ότι οι χαρακτηρισμοί της ανακοίνωσης είναι υπερβολικοί και κατά συνέπεια άστοχοι.

Quote from: fourier on December 19, 2010, 18:53:33 pm
Δεν έχω πρόβλημα, κάν'το. Την υπογραφή σου θα σβήσω, γιατί δεν τη θελω στο χώρο μου, αλλά την αφίσα θα την κρατήσω Grin
Μη σου πω ότι θα προσυπογράψω κιόλας!!

Δηλαδή σε ενδιαφέρει περισσότερο το ποιος υπογράφει την αφίσα παρά το τι αυτή δηλώνει/προκηρύσσει; Δεν είναι μικροπολιτική χαζομάρα αυτό;

Βέβαια και οι δε, δεν διαφέρετε πολύ. Στο κάτω-κάτω τι σας πείραζε η πλακέτα; Να πω ότι ήταν καμιά αφίσα προπαγάνδας της χρυσής αυγής πάει στο διάλο. Μια πλακέτα που τιμούσε μια αδικοχαμένη κοπέλα ήταν. Δε μπορείτε να λειτουργείτε στη λογική "μου φάγαν την κολώνα μου" (κατά το "μου φάγαν το μπιφτέκι μου") και μετά να νίπτετε τας χείρας σας και να κατηγορείτε τους άλλους μόνο, ενώ ιδεολογικά δε διαφωνείτε στο περιεχόμενο και το συμβολισμό της πλακέτας (λάθος;).

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: December 19, 2010, 19:37:06 pm »

ενημερωστε τους εκδοτες λεξικων.
το ρημα "κατεβαζω" επαναπροσδιοριστηκε και πλεον σημαινει "βεβυλωνω"
saman
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: December 19, 2010, 19:38:10 pm »

Quote from: Niels on December 19, 2010, 00:26:10 am

Γενικά αυτό που πιστεύω πως σας χρειάζεται όλους εδώ μέσα, είναι λίγος Ριζοσπάστης.

Μας χρειαζεται ναι!!!

http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin.asp?c=65&dc=12&db=6&da=1945

jimmakos
Guest
« Reply #69 on: December 19, 2010, 19:46:41 pm »

Quote from: Verminoz on December 19, 2010, 19:34:01 pm
Βέβαια και οι δε, δεν διαφέρετε πολύ. Στο κάτω-κάτω τι σας πείραζε η πλακέτα; Να πω ότι ήταν καμιά αφίσα προπαγάνδας της χρυσής αυγής πάει στο διάλο. Μια πλακέτα που τιμούσε μια αδικοχαμένη κοπέλα ήταν. Δε μπορείτε να λειτουργείτε στη λογική "μου φάγαν την κολώνα μου" (κατά το "μου φάγαν το μπιφτέκι μου") και μετά να νίπτετε τας χείρας σας και να κατηγορείτε τους άλλους μόνο, ενώ ιδεολογικά δε διαφωνείτε στο περιεχόμενο και το συμβολισμό της πλακέτας (λάθος;).

λάθος. Διότι η συγκεκριμένη κολώνα αποτελεί τον μοναδικό κεντρικό χώρο παρέμβασης του σχήματος σε αντιδιαστολή με τις ταπετσαρίες ταπετσαριών της ΚΝΕ που παρατηρεί ένας φοιτητής όταν διέρχεται από τους διαδρόμους των σχολών.
edit: Θα μπορούσανε κάλλιστα αν θέλουν να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο την Βασιλακοπούλου να κρεμούσανε την πλακέτα σε κάποιον χώρο που χρησιμοποιείται για παρέμβαση από την ΚΝΕ.
Απεναντίας αυτό που κάνανε ήταν να χρησιμοποιήσουνε την Βασιλακοπούλου για να πάρουνε τον μοναδικό χώρο του σχήματος, διότι δεν κολλήσανε απλά μια πλακέτα αλλά χαρτοτυλίξανε με αφίσες ΚΝΕ/ΜΑΣ όλη την κολώνα
και 'κει έρχεται και η πλήρης αγανάκτηση μου, αντί να εναντιωθούνε έστω και με αυτή την στρεβλή λογική της κυριαρχίας στους χώρους παρέμβασης στις καθεστωτικές δυναμεις της ΔΑΠ και ΠΑΣΠ γυρίσανε να αντιπαρατεθούν σε ένα σχήμα που είναι ιδεολογικά πολύ πιο κοντά μαζί τους παρά η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ.(λάθος;)
« Last Edit: December 19, 2010, 19:50:16 pm by Jimmakos - DNT GO HOME » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #70 on: December 19, 2010, 19:50:03 pm »

εφοσον η δολοφονηθείσα ήταν ΚΝιτισσα είναι πολυ λογικό να εχει η πλακέτα την υπογραφή "ΚΝΕ". Αυτή η πλακέτα δε νομίζω να ταν τοσο μεγάλη ώστε να κάλυπτε τις θέσεις για αφίσες.

η ΚΝΕ όμως δεν απάντησε γιατί διαλεξε να τοποθετήσει την πλακέτα στο συγκεκριμένο σημείο, γιατι απο ότι κατάλαβα τα πολιτικά επιχειρηματα των μεν και των δε ειναι μηδαμινά και ουσιαστικά έχουμε wars of territory.

jimmakos
Guest
« Reply #71 on: December 19, 2010, 19:55:50 pm »

Quote from: Karaμazoβ on December 19, 2010, 19:50:03 pm
wars of territory.
ναι αυτό είναι στην ουσία. Μάχη για τους χώρους παρέμβασης.
όχι δεν θα κάλυπτε τις θέσεις για τις αφίσες η πλακέτα, αλλά η κολώνα θα περνούσε στα χέρια της ΚΝΕ μηδενίζοντας τους χώρους παρέμβασης της ΑΝΑΣΑ.
Στην ουσία το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αυτοί που καταγγέλουνε την ΕΑΑΚ για φασιστικές πρακτικές, είναι αυτοί που προσπαθούνε να μηδενίσουνε τους χώρους παρέμβασης της ΕΑΑΚ.
fourier
Guest
« Reply #72 on: December 19, 2010, 20:00:09 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on December 19, 2010, 19:21:40 pm
Ναι ρε παιδί μου, ξεκίνα το trollάρισμα
απλά θέλω να μου απαντήσεις στα εξής:

1)Αν η ΚΝΕ ήθελε, όχι να πάρει χώρο από το σχήμα της παντείου, αλλά να τιμήσει την μνήμη της Βασιλακοπούλου, θα επέλεγε αυτήν την μορφή σύγκρουσης για την απαλλοτρίωση χώρου του σχήματος;
(Γι' αυτό επαναλαμβάνω πως θα πρεπε να ντρέπεσαι για τον χώρο σου)

2) Το σχήμα δεν παύει να αποτελεί ένα αριστερό σχήμα και να είναι πιο κοντά ιδεολογικά με τον χώρο σου απ' ότι είναι με την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, γιατί επιλέξατε να χτυπήσετε αυτό το σχήμα και όχι την ΔΑΠ, ΠΑΣΠ; και αυτό όχι συγκεκριμένα για την πάντειο αλλά ισχύει σε πανελλαδικό επίπεδο.

3) Αυτά που αναγράφει η ΚΝΕ στις ανακοινώσεις τις, τα σκέφτεστε καθόλου πριν τα βγάλετε προς τα έξω ή σας βγαίνει αυθόρμητα το "φερέφωνο" από μέσα σας, εννοώ να κάτσεις να κριτικάρεις την πολιτική επιλογή που πήρε ο χώρος σου να κρεμάσει πλακέτα υπογεγραμμένη από την "ΚΝΕ" στον μοναδικό κεντρικό χώρο του σχήματος;

4) Σε μια χρονική συγκυρία που η επίθεση του κεφαλαίου ρίχνει ακόμα πιο βαθιά την χώρα στην ύφεση και την ανεργία γιατί επιλέγετε να ανοίγετε μέτωπα στο εσωτερικό της αριστεράς αντί να βρείτε (και να βρούμε) μια κοινή πορεία συμπόρευσης (όχι ιδεολογικής ταύτισης) ενάντια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ-ΕΕ ;

WOW 9 απαντήσεις όσο έγραφα το παρακάτω!!! Cheesy

Το trollάρισμα, όπως σου είπα, ξεκινάει από τη στιγμή που παραδέχεστε ότι έχουμε δίκιο αλλά ωστόσο μας τα χώνετε.

Λοιπόν

1) Δεν πιστεύω ούτε γραμμή από την περιγραφή σας. Γενικότερα, ανθρώπους που κατεβάζουν πλακέτα με δολοφονημένη κομμουνίστρια φοιτήτρια την εποχή της μεταπολίτευσης (η πρώτη μεταπολιτευτική ταξική δολοφονία της ελληνικής δημοκρατίας) δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη για να πιστέψω τα γεγονότα όπως τα περιγράφουν. Επιπλέον, δεν έχω εικόνα του (γεωγραφικού) χώρου, όπως άλλωστε δεν έχεις κι εσύ. Επιλέγω να δεχτώ την ανακοίνωση του (πολιτικού) χώρου μου, όπως κάνεις κι εσύ με την ανακοίνωση του δικού σου χώρου.

2) Εμείς έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό το διαχωρισμό "αριστερά-δεξιά". Για μας η έννοια της "αριστεράς" δεν λέει τίποτα έτσι γενικά κι αόριστα. Αριστερά (λέει πως) είναι και το ΠΑΣΟΚ και ο Κουβέλης.
Στα πολιτικά μας φυλλάδια εννοείται πως πάντα καταδικάζουμε ΠΑΣΠ και ΔΑΠ. Και εννοείται πως καταδικάζουμε και εσάς εξαιτίας του ρόλου που παίζετε.
Τώρα αν εσύ σε κάθε φυλλάδιο διαβάζεις μόνο το κομμάτι που μιλάει για 'σας, ε τι να πω...
Και προφανώς η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορούσε σε συγκεκριμένο περιστατικό.
Πάντως μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διατυπώνεις τη φράση: "Το σχήμα δεν παύει να αποτελεί ένα αριστερό σχήμα και να είναι πιο κοντά ιδεολογικά με.......". Δηλαδή και πάλι παραδέχεσαι τη μαλακία που κάνατε, αναγνωρίζετε ότι είναι χοντρό αυτό που έγινε αλλά "(παρ' όλα αυτά) δεν παύει να......."
Και γι' αυτό επανέρχομαι στο ότι, για μένα στερείται νοήματος η συνέχιση της συζήτησης. Αφού παραδέχεστε καί την πράξη, καί το συμβολισμό της, αλλά εξακολουθείτε να την υπερασπίζεστε, ε τα λέτε από μόνοι σας, δεν χρειάζεται η ανακοίνωση της ΚΝΕ για να δείξει τι ρόλο βαράτε!

3) Απάντησα ήδη στο 1: Αυτά τα περί "κατάληψης χώρων" είναι η δική σας παρουσίαση, την οποία δεν λαμβάνω υπόψη.

4) Κολλητέ έχεις διαφορά φάσης 4 χρόνων.
Το 2006-07, όταν η ΠΚΣ τότε φώναζε ότι το πρόβλημα δεν είναι "η μαριέττα και ο νόμος της" αλλά η συνολική πολιτική επίθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναντίον του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης, που κατευθύνεται από τα κέντρα της ΕΕ, και ζητούσαμε να πάρουν οι αποφάσεις και οι διαδηλώσεις κατεύθυνση εναντίον της κεντρικής πολιτικής και όχι μόνο μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης ή μιας συγκεκριμένης υπουργού, προβοκατόρικα αρνιόσασταν να δεχτείτε τον πολιτικό χαρακτήρα που βάζαμε, κρατώντας μας απ' έξω, και εγκλωβίζοντας τις φοιτητικές μάζες σε μια στείρα και ατέρμονα φρασεολογία εναντίον της τότε υπουργού.
Τολμούσατε μάλιστα να κατηγορήσετε εμάς για "διασπαστικές τακτικές", τη στιγμή που εμείς καλούσαμε σε ουσιαστική, πολιτική-ταξική ενότητα, στη βάση της διεκδίκησης μιας παιδείας των αναγκών μας, ενώ εσάς σας αρκούσε το "μαριέττα πάρε πόδι". Και βεβαίως μετά τη φάγατε καπέλο απ' το ΠΑΣΟΚ, που το χειρίστηκε εξαιρετικά με την μη αναθεώρηση του άρθρου 16, οι φοιτητές επέστρεψαν στις εξετάσεις τους ζώντας το μύθο του αγώνα γιατί, όπως και οι μπαμπάδες-μανάδες τους με το Πολυτεχνείο έτσι κι αυτοί κατάφεραν να "ανατρέψουν την αναθεώρηση του άρθρου 16", και σήμερα που το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση επανέρχεται με απείρως χειρότερα μέτρα, χωρίς να το ενδιαφέρει ιδιαίτερα το άρθρο του Συντάγματος στο οποίο αντιτίθενται (λογικό είναι, κωλόχαρτο για το πρωινό χέσιμο των αστών είναι το Σύνταγμα) καλείτε τάχα σε ενότητα και ενιαίο μέτωπο ενάντια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ-ΕΕ και ψάχνουμε με τα κυάλια να σηκώσουμε στους φοιτητές κίνημα!

Όταν εμείς καλούμε σε μέτωπο εναντίον της κεντρικής, στρατηγικά σχεδιασμένης πολιτικής των μονοπωλίων, εσείς καλείτε σε αντίσταση εναντίον της υπουργού.
Σήμερα που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, που η κρίση έφτασε στα άκρα και δυνατότητες χειρισμών εντός του συστήματος δεν υπάρχουν, και εμείς ρίχνουμε στο λαό το σύνθημα "ή με τα κέρδη των μονοπωλίων ή εναντίον τους", ανοίγοντας ευθέως θέμα λαϊκής εξουσίας, εσείς μιλάτε για "ενιαίο μέτωπο ενάντια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ-ΕΕ", ούτε λέξη για το ζήτημα της εξουσίας - άρα δηλαδή αν γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Κουβέλη και αρθεί το μνημόνιο θα λυθούν τα προβλήματα?

Είστε πάντα ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις!! Πάντα ένα βήμα πίσω από τις δυνατότητες ανάπτυξης του κινήματος!!! Πάντα προβάλετε διεκδικήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις πολιτικές ανάγκες της περιόδου!!
Θέλετε τις μάζες πάντα ένα βήμα πριν από τις δυνατότητές τους, ίσα-ίσα για να τις εγκλωβίσετε στην πολιτική που δεν θα φέρει σε κίνδυνο την αστική εξουσία, πάντα στα όρια της ενσωμάτωσης, ενώ στα λόγια το παίζετε επανασταταράδες!

Κι ύστερα αναρωτιέσαι γιατί σας λέμε πρακτορίσκους?

Βαρέθηκα για σήμερα, αύριο πάλι.
hansi667
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #73 on: December 19, 2010, 21:23:55 pm »

Quote from: fourier on December 19, 2010, 20:00:09 pm
Εμείς έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό το διαχωρισμό "αριστερά-δεξιά". Για μας η έννοια της "αριστεράς" δεν λέει τίποτα έτσι γενικά κι αόριστα. Αριστερά (λέει πως) είναι και το ΠΑΣΟΚ και ο Κουβέλης.
902 Αριστερά στα FM  Cheesy Cheesy

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το γιατί η ΚΝΕ επέλεξε να βάλει την πλακέτα στον ένα και μοναδικό χώρο όπου κολλάει αφίσες η ΑΝΑΣΑ-ΕΑΑΚ, τα τελευταία 15 χρόνια, και όχι σε ένα κομμάτι από τους χώρους που η ίδια κατέχει για να παρεμβαίνει. Εναλλακτικά θα μπορούσε να πάρει χώρο από τις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ για να δείξει ότι αυτοί είναι οι πολιτικοί συνεχιστές εκείνων που σκότωσαν της Βασιλακοπούλου ή ακόμα και να πάρει απόφαση μέσω της συνέλυσης του Παντείου για προτομή σε κεντρικό σημείο του ιδρύματος.
Το ουσιαστικό ερώτημα είναι γιατί κάποιοι στην ΚΝΕ επιδιώκουν (γιατί περί αυτού πρόκειται) να δημιουργήσουν ενδοαριστερούς εμφυλίους, με μη πολιτικούς όρους, σε μια συγκυρία που η εργατική τάξη (την οποία διατείνεται ότι εκπροσωπεί το ΚΚΕ - και η ΚΝΕ) βάλλεται πανταχόθεν.

Δε σταματάμε να παίζουμε όταν γερνάμε,
γερνάμε όταν σταματάμε να παίζουμε...
http://arage-e-a-a-k.blogspot.com/
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #74 on: December 19, 2010, 21:28:44 pm »

Δεν το σχολίασαν/απάντησα εδώ και πέντε σελίδες. Περιμένεις απάντηση?
Τι θες να σου πουν? Ότι κάνανε προβοκάτσια? Ότι στήσανε παγίδα στα ΕΑΑΚ? Ότι όποτε το θυμούνται ο χώρος ανήκει σε όλους (εκτός από τον χώρο της ΠΚΣ)?

ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ!!!

τα κίνητρα της ΠΚΣ έχουν πάντα ως στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού.

byeeee
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Up Print
Jump to: